PDA

View Full Version : [TV] Marvel's Daredevil

Parasight
10-03-2015, 18:21
Πολλή νταρκίλα λέμε.

jAy6NJ_D5vU

Συγκινήθηκα ρε μλκς. Και Foggy, και Karen, και Kingpin, και Stick, και η μαύρη στολή :touched:

Σε ένα μηνάκι λοιπόν όλος ο κύκλος, Νετφλιξάρα αφού. Πώς θα κρατήσουμε τον Φίξερ από το να ποστάρει στο topic μόνο.

MoRmEnGiL
10-03-2015, 19:12
Oh my.. this looks good! O Daredevil einai apo tous agaphmenous mou xarakthres sto marvel universe, akribws logo ths darkilas pou peribalei ton idio kai tis istories tou (na einai kala o Frank Miller, mporei ta teleutaia 10 xronia na exei ginei tromeros malakas alla kapote ekane trellh douleia)

EDIT: An katalaba kala 8a anebei olo mazi opws to house of cards. E re glentia. Neftlixara indeed!

FIXXXER
10-03-2015, 21:23
Πώς θα κρατήσουμε τον Φίξερ από το να ποστάρει στο topic μόνο.
Einai poly aplo, to mono pou prepei na kaneis, einai na min to ektheiaseis an apodeixthei malakiara.
Pantos gia na min tromokrateisai apo to na akous tin antitheti apopsi, pistevo oti tha einai kalo.
Allo seires, allo tainies. Oi tainies tou MCU einai ftiagmenes me ena kai mono stoxo, to na einai anegkefala blockbusters.
Thelo na exo tin pisti oti se seires sevontai ligo perissotero to story kai tin endiaferousa ploki, gia na se kratisoun na ti vlepeis gia 20 epeisodia ksero go, oxi gia 2 ores trogontaas pop corn.

Aleister
10-03-2015, 21:57
περιμενουμε ΠΟΛΛΑ απο αυτη την σειρα γενικα, απο πισω της κρυβεται ο τυπας που σκηνοθετησε το τελειοτατο Spartacus

Parasight
10-03-2015, 22:26
Oi tainies tou MCU einai ftiagmenes me ena kai mono stoxo, to na einai anegkefala blockbusters.To μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις/επιδεικνύεις (αφού είσαι τόσο γαμάτα αντίθετος με τις καθιερωμένες nerd ή φανμποϊκες απόψεις) σε κάθε ΑΣΧΕΤΟ topic το πόσο δε σου άρεσαν το Breaking Bad και οι ταινίες του MCU, ή πόσο σου άρεσαν το X-men 3 και οι τελευταίες δυο ταινίες Star Trek. Στα topics τους ελεύθερα για το καθετί αντίστοιχα, ΠΑΝΤΟΥ απλά κουράζεις.
Και μια χαρά έχω θάψει Marvel εκτρώματα τύπου Daredevil (την ταινία) ή Ghost Rider ή μετριότητες τύπου Agents of S.H.I.E.L.D., αλλά το καθένα στο topic του (αν υπάρχει), οκ;

Taksitzhs
10-03-2015, 22:28
Καλα πλακωθειτε εσεις εγω βλεπω το trailer δευτερη φορα και μου ανοιγει η ορεξη :hungry::hungry::hungry:

FIXXXER
10-03-2015, 22:31
Oi tainies tou MCU einai ftiagmenes me ena kai mono stoxo, to na einai anegkefala blockbusters.To μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις/επιδεικνύεις (αφού είσαι τόσο γαμάτα αντίθετος με τις καθιερωμένες nerd ή φανμποϊκες απόψεις) σε κάθε ΑΣΧΕΤΟ topic το πόσο δε σου άρεσαν το Breaking Bad και οι ταινίες του MCU, ή πόσο σου άρεσαν το X-men 3 και οι τελευταίες δυο ταινίες Star Trek. Στα topics τους ελεύθερα για το καθετί αντίστοιχα, ΠΑΝΤΟΥ απλά κουράζεις.
Και μια χαρά έχω θάψει Marvel εκτρώματα τύπου Daredevil (την ταινία) ή Ghost Rider ή μετριότητες τύπου Agents of S.H.I.E.L.D., αλλά το καθένα στο topic του (αν υπάρχει), οκ;

Esy me aneferes edo pera, de tha eixa postarei kan se auto to topic an den to eixes kanei.
Vres kai mia lista me ta asxeta topics sta opoia exo anaferei osa les.

Parasight
10-03-2015, 22:32
Υπερβάλλω και έχω ψευδαισθήσεις αυτή τη στιγμή, απλά κοίτα να μην το κάνεις από δω και πέρα κα θα είμαστε οκ.

FIXXXER
10-03-2015, 22:37
No problemo!

Min perimeneis na stamatiso na krazo tainies MCU sta KATALLHLA topic gia tis tainies autes omos, i sto chat, eidika an tis apotheonei o kosmos :P

MoRmEnGiL
11-03-2015, 01:46
Topic xwris Fixxxer pantreia xwris bera.

KoiliaSamprela
11-03-2015, 12:01
κατούρημα χωρίς κλανίδι σαν φακές δίχως το ξύδι

Parasight
09-04-2015, 09:07
Bump για αύριο ε.

atom_smasher
09-04-2015, 15:46
Ασ το καλό και με κοψοχόλιασες! Αυριο θα κάτσω σπίτι να το δώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εξω για μπύρες...Απ το πρωί θα περιμένω μπροστά στην οθόνη.Μα ναι σου λέω!

Parasight
09-04-2015, 16:26
Έτσι ρε τρελέ!

MoRmEnGiL
12-04-2015, 13:14
Erxete as we speak. Gia na doum ti 8a doum :p

Parasight
14-04-2015, 13:59
Δυο επεισόδια έχω δει ως τωρα. Και δε θέλω να τελειώσει ποτέ. Είναι σχεδόν συγκλονιστικό. Δεν ξερω πώς θα το δουν οι μη-κομικφανς αλλά δε με νοιάζει. Είναι η ιστορία του Daredevil. Όπως τον αγαπήσαμε, όπως πρεπει να είναι. Χωρίς ποζεροεφέ και τρελές υπερδυνάμεις. Πεζό βρώμικο νουάρ με πεζό βρώμικο ξύλο. Και όλοι οι χαρακτήρες είναι εκεί όπως πρέπει να είναι. Και περιμένουμε ακόμη να δούμε Κίνγκπιν βέβαια. Είμαι συγκινημένος ειλικρινά.

Taksitzhs
14-04-2015, 14:42
Ζουλευω, εχω μηδεν χρονο αυτες τις μερες. Μαλλον σε κανα διβδομαδο με κοβω να το ξεκιναω.

freak brother
23-04-2015, 10:10
θελω κανα 2 επεισόδια να τελειωσω την σειρα , και ειναι καταπληκτικη οχι σαν την υπερ μαλακια το agents of shield .

Parasight
23-04-2015, 10:29
Ακριβέστατη και πωρωτική μεταφορά του Daredevil και όλου του περιβάλλοντός του γενικά. Σίγουρα η σειρά έχει τις ατέλειές της, αλλά το σύνολο είναι επιβλητικό και πρέπει να γίνει μπούσουλας για όλες τις υπερηρωικές σειρές από δω και πέρα. Απίστευτη ενσάρκωση του Kingpin από τον θεό D'Onofrio, όπως επίσης και ιδανικός Daredevil o Cox. Παρομοίως φωτογραφικές ερμηνείες Foggy και Karen. Περιμένουμε πολλά στη συνέχεια με το καλό, εννοείται ότι δόθηκε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο.

antimusic
23-04-2015, 11:10
o foggy είναι απαράδεκτος και χαλάει τη φάση.

Parasight
23-04-2015, 11:14
Εννοείς με βάση το κόμικ ή αποκλειστικά ως θεατής της σειράς;

antimusic
23-04-2015, 11:18
ο ηθοποιός είναι ατάλαντος και οι σκηνές του με ενοχλούν.

Parasight
23-04-2015, 11:28
Βασικά, o Foggy είναι ο Foggy. Από κει και πέρα, γούστα.

MoRmEnGiL
04-05-2015, 21:56
o foggy είναι απαράδεκτος και χαλάει τη φάση.

Epwnymh giati htan akribws auto pou eprepe o Foggy ;p

H season genika gamhse, kai skhno8etika, kai plotwise, kai ta action sequences htan wraia, ola lampra. Anamenoume thn nea season me to peos ana tas xeiras :p

Keeper Of The Seventh Son
05-05-2015, 18:24
para poli kalo. o kingpin twn teleutaiwn epeisodiwn me ekane na mi mporw na koimithw toso eukola. ena pragma pou mou fanike ipervoliko, parolo pou milame gia metafora komik einai

to oti kseran OLOI teleio karate. ekei pou tou paikse i gria karatia ekneuristika ligo

a k i pio porwtiki k wtf stigmi tis seiras:

http://40.media.tumblr.com/96b8514dcb1eb54b0a28045ecd4c3841/tumblr_inline_nmz3a1nvbc1tn4pv4_1280.jpg

antimusic
06-05-2015, 00:33
to oti kseran OLOI teleio karate. ekei pou tou paikse i gria karatia ekneuristika ligo

η γριά είναι mumbo jumbo φάση, υπομονή μέχρι τον Αθάνατο Άηρον Φηστ!

12 stars circle your brow
06-05-2015, 09:06
σε άλλα νέα (http://www.imdb.com/title/tt4230076/?ref_=nm_flmg_act_1)

Parasight
15-02-2016, 18:44
m5_A0Wx0jU4

Δηλαδή.

Parasight
25-02-2016, 19:58
Και δεύτερη τρεϊλεράρα.

2Cn3DVV0LHY

:malakia:

antimusic
18-03-2016, 22:33
για να δούμε τι θα δούμε.

GraveMiasma
19-03-2016, 18:24
gia na deis daredevil prepei na eisai eite katw apo tessera eite panw apo 45 kai epipleon na se exei xwrisei h gynaika kai na zhtaei lefta gia paidia (ta opoia se misoun kata ta alla)

Imperium
19-03-2016, 21:31
gia na deis daredevil prepei na eisai eite katw apo tessera eite panw apo 45 kai epipleon na se exei xwrisei h gynaika kai na zhtaei lefta gia paidia (ta opoia se misoun kata ta alla)

πανηλιθιος

GraveMiasma
20-03-2016, 00:09
To katalabaineis oti den htan proswpiko munhma pou apeu8ynotan se sena, den xreiazetai na 8igesai.

Imperium
20-03-2016, 00:26
ναι αλλα το εβαλα σε σποιλερ

GraveMiasma
20-03-2016, 00:42
nice

antimusic
20-03-2016, 03:09

ένα είναι το παιδί και καλά τα πάμε αλλά ζητάει λεφτά για σιδεράκια. μου επιτρέπεις;

GraveMiasma
20-03-2016, 05:08
oxi

OniBocho
20-03-2016, 11:55
Μαλακία... Με δύο παιδιά μπορώ να δω έστω μισό επεισόδιο;

GraveMiasma
20-03-2016, 22:28
oxi

BLiTzER
23-03-2016, 12:23
Η πρώτη σεζόν ήταν εξαιρετικότατη, δε χρειάζεται ανάλυση, αλλά στη 2η, μόλις τέλειωσα το 4ο επεισόδιο και δηλώνω απογοητευμένος.

Σενάριο για όσκαρ κλισέ, μονόλογοι/διάλογοι ακόμα πιο τραγικοί, σκηνές δράσης βγαλμένες από το χειρότερο χόλιγουντ (μάχη στην ταράτσα, όπου οι swat/τιστοδιάολοείναι πυροβολούν μπεκάτσες χειρότερα από στορμτρούπερς, punisher υπερεκπαιδευμένος, φονικό όπλο των 6 ηπείρων, αλλά όταν χρειάζεται, του παίρνει 8 λεπτά να πατήσει τη σκανδάλη κτλ κτλ), η σκοτεινή/φιλμ νουάρ ατμόσφαιρα παντελώς ανύπαρκτη, love story από τα λιντλ και γενικά οι κεντρικοί χαρακτήρες έχουν κάνει στροφή 360° από την προηγούμενη σεζόν.

Ή είναι ιδέα μου;!

supermachoman
23-03-2016, 15:44
γενικά οι κεντρικοί χαρακτήρες έχουν κάνει στροφή 360° από την προηγούμενη σεζόν.

δηλαδή δεν άλλαξε τίποτα?

antimusic
23-03-2016, 16:41
χεχ.

εμένα μ'άρεσε.

BLiTzER
23-03-2016, 18:25
γενικά οι κεντρικοί χαρακτήρες έχουν κάνει στροφή 360° από την προηγούμενη σεζόν.

δηλαδή δεν άλλαξε τίποτα?

Κλαίω. Ναι, 180° εννοούσα προφανώς :p

freak brother
23-03-2016, 20:28
ειμαι στο 9ο

μαρεσει αρκετα , η στροφη του daredevil ειναι αργη αλλα σταθερη , νταξει λιγο οι χαρακτηρες ειναι καρικατουρε αλλα βασισμενο σε κομικ ειναι , ειδικα η γραμματεας που απο γραμματεας εχει γινει μονομανης σερλοκ χολμς , η σκηνη με το πονοπλανο και το ξυλικι στις σκαλες ηταν επικη , για να δουμε πως θα τελειωσει η σεζον

Parasight
09-04-2016, 19:45
Λοιπόν, ολοκλήρωσα σήμερα!
Μετά από μία αρκετά χλιαρή αρχή (3-4 επεισόδια), ο 2ος κύκλος ανταποκρίθηκε πιστεύω με το παραπάνω στις προσδοκίες, ειδικά από την είσοδο της Ηλέκτρας και μετά.http://i.imgur.com/PeNhcBe.png
Με βάση τη συγκεκριμένη αδιαμφισβήτητα κορυφαία σκηνή της σειράς, την εισαγωγή του Nuke στον 1ο κύκλο Jessica Jones, αλλά και την τελευταία σκηνή αυτού εδώ του κύκλου (όπου δλδ μαθαίνει η Karen ότι ο Matt είναι ο Daredevil), μαντεύω ότι στη συνέχεια μας έρχεται το Born Again storyline (https://en.wikipedia.org/wiki/Born_Again_%28comics%29) το οποίο είναι και το αγαπημένο μου Daredevil storyline γενικά. Μακάρι όλα αυτά να αποδοθούν και ωραία, όπως γίνεται πάνω-κάτω μέχρι τώρα στη σειρά. Και ναι, το μονοπλάνο στο κλιμακοστάσιο ήταν το αντίστοιχο του 1ου κύκλου στο διάδρομο και γάμησε μια χαρά.edit: Ξέχασα να πω για τον Bernthal, ότι παρά τους αρχικούς φόβους, ναι ΕΙΝΑΙ o Punisher \m/

MoRmEnGiL
26-04-2016, 22:55
Molis thn teleiwsa k egw. Gamhse. Kalyterh k apo th prwth. O Bernthal htan to ligotero apokalypsh. Seira punisher TWRA.

BLiTzER
27-04-2016, 01:28
Kalyterh k apo th prwth.

Ούτε καν κοντά. Κι αν δεν ήταν ο Punisher, η σεζόν θα έπαιρνε ένα μεγαλοπρεπέστατο 3/10.

Κυρία Μαριάννα
27-04-2016, 10:25
ισχύει.
πέρα από τις σκηνές με τον punisher, το μεγαλύτερο κομμάτι του υπόλοιπου ήταν για να παίζει στο ffw.

Parasight
27-04-2016, 10:43
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα τα πρώτα 4 επεισόδια μόνο με τον Punisher με κούρασαν κάπως. Όταν μπήκαν στη φάση και Elektra/Stick/Kingpin ήρθε η σεζόν στα ίσα της. Whatever.

MoRmEnGiL
27-04-2016, 18:45
H gnwmh tou plitzer de metraei giati einai mini fixxxer. Olh h season mou arese apo to prwto mexri to teleutaio. Mono se ena shmeio me epxiase ANKGXOS mhn kanoun ton punisher mix apo punisher kai bullseye, alla to apofygame k auto. Speaking of which, 8eloume seira punisher, new season jessica jones, thn defenders seira, kai sthn epomenh season DD bullseye.

MoRmEnGiL
29-04-2016, 21:15
FUCK YEAH http://gr.ign.com/the-punisher/27348/news/anakoinonetai-kai-episema-e-seira-punisher-gia-log

:P

MoRmEnGiL
30-04-2016, 14:51
https://www.youtube.com/watch?v=Acm1hPuDZZM

OniBocho
30-04-2016, 15:24
Η σειρά είναι μούφα, γιατί δεν έχει καθόλου βυζγιά και είναι ίδια με τα βιβλία.

Λασπόνερα
27-07-2018, 00:19
Είδα 8 επεισόδια από την πρώτη σαιζόν.
Δεν τρελάθηκα. Δεν δημιούργησε ατμόσφαιρα, μέτριος ο billy corgan που μιλάει σαν τον μικρό αδελφό του prison break, ψυθιριστά. Έχει τη μισή αστυνομία δική του και θελει να χτισει λαξαρι οικοδομές. Κοινότυπο.
Να το συνεχίσω;

MoRmEnGiL
27-07-2018, 00:41
Αφού δεν τρελάθηκες σοου φαρ θα έλεγα όχι.

Λασπόνερα
08-08-2018, 00:15
Πριν 2 λεπτά τελείωσα τη δεύτερη σαιζόν. Καμμία σχέση με την πρώτη, σαφώς ανώτερη. Μπαίνει στο κόλπο και ο πανισερ και η ΗΛΕΚΤΡΑΡΑ.
Ντερντέβιλ; Αν δε θέλεις Ηλέκτρα, γύρνα στη γιατρό, άσε την ξανθοψειρα την άγευστη.

Jessica jones, iron fist, defenders....πουτανακια της marvel θα γίνουμε;

MoRmEnGiL
10-08-2018, 21:59
iron fist
iron fist
iron fist
iron fist
iron fist

:fear:

commissar
21-09-2018, 14:39
https://www.youtube.com/watch?v=-NFEp52eEWA

19 Οκτωβρίου :maikl:

Parasight
21-09-2018, 17:50
Επιστροφή αρχικής μαύρης στολής και Punisher-mode :hungry:

Λασπόνερα
01-11-2018, 11:06
Είδα 3 επεισόδια μπορεί και λίγο από το 4ο, μια απογοήτευση.

OniBocho
01-11-2018, 11:35
Εεεε, βασικά είναι μάλλον η καλύτερη απ' τις 3 σεζόν. Αν πούμε ότι πρακτικά η 2η σεζόν ήταν Punisher season 0.

Parasight
01-11-2018, 11:49
Όντως, τι λέει ο άλλος για απογοήτευση, δεν πάμε καθόλου καλά. Η σειρά κρατάει σταθερά και αδιαμφισβήτητα ψηλά το λάβαρο της κορυφαίας σειράς Marvel και σηκώνει κι άλλο τον πήχυ. Τι να πεις για τον D'Onofrio επίσης, ο άνθρωπος ενσαρκώνει έναν τέτοιο τεράστιο (pun intended) χαρακτήρα προκαλώντας ανατριχίλες. Τεχνικά, το τεράστιο μονοπλάνο συνεχόμενης μάχης στο 4ο επεισόδιο δείχνει χειροπιαστά το τι δουλειά έχει γίνει.

Λασπόνερα
01-11-2018, 11:57
Πολύ στην ψυχολογία και στο συναίσθημα το έριξαν ρε μάγκες, αλλά εντάξει με πείσατε να το συνεχίσω.
Ευχαριστώ το φόρουμ που με έβαλε στο σωστό δρόμο.

Parasight
01-11-2018, 12:36
Είπες ότι σταμάτησες στην αρχή του 4. Δες το μονοπλάνο που αναφέρω παραπάνω και τελειώνει αυτό το επεισόδιο, και αν πάλι βαριέσαι, ε τότε όντως σταμάτα το ρε παιδί μου.

MoRmEnGiL
01-11-2018, 16:09
Ακρως βαρετά τα 3 πρώτα επεισόδια, έφτασα πολύ κοντά στο ντροπάρισμα.

Λασπόνερα
05-11-2018, 00:28
Αλληλούια....
Στο 9ο επιτέλους αρχίζουν τα ωραία.

Parasight
05-11-2018, 09:16
Κι αν πάλι δε σου είναι αρκετό, στο 14ο απογειώνεται εντελώς.

Parasight
30-11-2018, 15:25
"Daredevil" Canceled on Netflix After Three Seasons (https://www.imdb.com/news/ni62296866)

commissar
30-11-2018, 16:10
:mad::dangry::mad::dangry::mad::dangry:

OniBocho
30-11-2018, 21:27
Ναι, καθώς ξεκινάει σιγά σιγά το Disney+ και θέλει να τα μαζέψει (aka καταστρέψει) όλα εκεί η πόρνη εταιρεία.

enitharmon
02-12-2018, 20:55
ωραια περιληψη (αν και λιγο ενοχλητικος) για το τι τρεχει στο παρασκηνιο της marvel

https://www.youtube.com/watch?v=9AedHWKHilI

Krux
03-12-2018, 11:02
επιτέλους να τελειώνουμε με όλο το marvel σκουπιδαριό

OniBocho
03-12-2018, 11:31
επιτέλους να τελειώνουμε με όλο το marvel σκουπιδαριό

Να ξεβρωμίσει το Νεφλιξ μας!

Krux
03-12-2018, 12:00
κούρασε πάρα πολύ η φάση, όσοι ήρωες της Marvel can't make the cut για ταινία τους πάμε για σειρά. εγώ επειδή είμαι hater λέω οτι όλο αυτό το εκτεταμένο hype που επικράτησε(-εί) με το υπερηρωιλίκι τα τελευταία χρόνια στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, το μόνο που κατάφερε είναι απλά να πλημμυρίσει κάθε λογής μέσο με ποσότητα, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές η ποιότητα να πηγαίνει περίπατο. και φυσικά δεν μιλάω μόνο για το daredevil - το οποίο σε γενικές γραμμές το θεωρώ καλό - ούτε φυσικά μόνο για το netflix - απλά εκεί η αγελάδα αρμέχτηκε περισσότερο - αλλά για όλων των ειδών τα comic adaptations τα οποία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, απλά μοίρασαν περισσότερη θλίψη παρά χαρά.

Parasight
03-12-2018, 13:21
Μιλώντας πάντως μόνο για Netflix, μόνο Daredevil και Punisher είχαν αξιοπρεπείς σειρές. Όλα τα άλλα (με ασυναγώνιστα χειρότερο το Iron Fist) ουσιαστικά σέρνονταν σε μετριότατα στην καλύτερη επίπεδα για δυο κύκλους το καθένα.

Λασπόνερα
03-12-2018, 13:47
Σωστότατοι και οι 2.
Iron Fist ούτε για 2 επεισόδια.

commissar
03-12-2018, 14:54
Δεν είναι μόνο η τηλεόραση και ο κινηματογράφος, και στα κόμικς υπάρχει ένας ολόκληρος σωρός υπερεκτιμημένων και μέτριων κυκλοφοριών και πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις τα διαμάντια. Οπότε, ας βγουν κι άλλες μετριάτζες τύπου Gotham, Arrow, Lucifer, Iron Fist, Luka Cage και δε συμμαζεύεται, εφόσον μια στο τόσο βγαίνουν σειράρες όπως τα Daredevil και Punisher, εγώ είμαι οκ.

Ο άτομ σμάσερ χάρηκε που πέθανε "επιτέλους" ο Stan Lee γιατί νομίζει ότι τώρα θα σταματήσει να βγαίνει μία ταινία μάρβελ κάθε 3μηνο. Δεν πάει έτσι, μην είστε άτομ σμάσερς.

Krux
03-12-2018, 15:20
άποψη μου είναι πως η Disney στην προσπάθεια να ρευστοποιήσει το hype το οποίο δημιουργήθηκε για όλα τα geeky stuff, πλημμύρισε την αγορά με προιόν, τις περισσότερες φορές, μετρίου ως κακής ποιότητας με αποτέλεσμα το ίδιο το προιόν να χάσει την αξία του, όπως επίσης και το να μειωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον λόγω χαμηλής ποιότητας. το ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο ακολούθησαν και άλλες εταιρείες, φυσικά όχι στην έκταση και στο μέγεθος της Disney αλλά είδαμε και τα αποτελέσματα της Warner που κρατάει ένα πιο φειδωλό προφίλ. το μοντέλο "βγαίνουν 100, εμένα μου αρέσει μόνο το 1" δεν το ακολούθησα ποτέ πουθενά. υπάρχουν παραδείγματα εταιρειών (βλ. Image) που επιμένουν στην λεπτομέρεια και παρόλο που έχουν άπειρο όγκο, κάθε προιόν τους είναι προσεγμένο και ποιοτικό. και εννοείται πάντα χαίρομαι όταν βλέπω κάτι που δεν αξίζει να καταλήγει στον πάτο του κάδου των αχρήστων.

atom_smasher
04-12-2018, 15:05
Δεν είναι μόνο η τηλεόραση και ο κινηματογράφος, και στα κόμικς υπάρχει ένας ολόκληρος σωρός υπερεκτιμημένων και μέτριων κυκλοφοριών και πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις τα διαμάντια. Οπότε, ας βγουν κι άλλες μετριάτζες τύπου Gotham, Arrow, Lucifer, Iron Fist, Luka Cage και δε συμμαζεύεται, εφόσον μια στο τόσο βγαίνουν σειράρες όπως τα Daredevil και Punisher, εγώ είμαι οκ.

Ο άτομ σμάσερ χάρηκε που πέθανε "επιτέλους" ο Stan Lee γιατί νομίζει ότι τώρα θα σταματήσει να βγαίνει μία ταινία μάρβελ κάθε 3μηνο. Δεν πάει έτσι, μην είστε άτομ σμάσερς.

Με απογοητεύεις. Πας και το ποστάρεις εδώ μέσα που δεν πρόκειται να μπω να το δω; Είναι δυνατόν να ευχόμουν κάτι τέτοιο για μιά μορφή του παγκόσμιου πολιτισμού μας σαν του Σταν Λι; Ή είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνομαι την εμπορευματική υπερεκμετάλλευση από τις διάφορες εταιρίες στο ταργκετ γκρουπ των κομικς;

commissar
04-12-2018, 15:44
Με τους αλλους που σου απαντησαν κατω απο το ιδιο το ποστ σου δεν ασχοληθηκες, δεν ξερω πού ηθελες να το ποσταρω για να το δεις.

Κατα τα αλλα, εκανες ποστ :πιουκ: σαν το "καλο ψοφο" που ειχε γραψει ο σαμμπατακ για τον Σπαθαρη, δεν καταλαβαινω γιατι ειρωνευεσαι για το τι αντιλαμβανεται ο καθενας.

Parasight
06-12-2018, 12:14
Ναι, καθώς ξεκινάει σιγά σιγά το Disney+ και θέλει να τα μαζέψει (aka καταστρέψει) όλα εκεί η πόρνη εταιρεία.Δίκιο έχει ο Τζενημπότσης, αφού το κόψιμο της σειράς μόνο με τα ratings δεν είχε να κάνει τελικά: Daredevil was canceled despite being Netflix's fourth biggest show: Report (https://ew.com/tv/2018/12/05/daredevil-canceled-ratings/)