PDA

View Full Version : Nick Panayotopoulos

Taliban
08-03-2015, 04:18
Ειμαι λοιπον σε ενα ηλιθιο γκρουπακι στο fb την φιλελευθερη συμαχαχαχαχια.
Και ειναι ενας ψυχεδελικος τυπος εκει περα ο Nick Panayotopoulos (αν καποιος ειναι στο γκρουπ ειναι γνωστος και ως προεδρος) ο οποιος ειναι τοσο παρανοικος που δεν μπορω να καταλαβω αν
α) ειναι τρολλ
β) ειναι τρελος
γ) ξερει τι λεει απλα δεν τον πιστευουμε
δ) ολα τα παραπανω.

Μου εχει κινησει το ενδιαφερον το γεγονος οτι δινει δημοσιως τηλεφωνα και ειναι ανοιχτος στο να τον συναντησει ο οποιοσδηποτε. Μαλιστα λεμε με κανα δυο φιλους μου μολις κατσει να ειμαστε ολοι αθηνα να κανονισουμε να παμε για εναν καφε μαζι του να δουμε τι ρολο βαραει irl. Γενικα δηλωνει δημοκρατικος φιλελευθερος (???) και υποστηριζει οτι εχει δουλεψει ως διευθυντης σε γραφεια της ΕΕ στις Βρυξελλες κλπ.

http://npthinking.blogspot.gr/ αυτο ειναι το μπλογκ του.

Και να κανα δυο πραματα για αυτον
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/11046869_10152631763975583_6322165015398231519_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10603997_10152584089560583_5098584047672092123_o.jpg

Πειτε κανα δυο αποψεις για τον τυπο. Προφανως θα μαζεψω μουτζες αλλα 1-2 σοβαρες απαντησεις εκτος απο το ποσο μαλακας ειμαι θα ηταν ενδιαφερουσες.

:smile::smile::smile::smile:

attila
08-03-2015, 04:57
ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ποιος τους χεζει μωρε τους μαλακες, οι πιο εξυπνοι απο αυτους πηγαν στο ποταμι και οι πιο ηλιθιοι κανουν παρεα με το τζημερο και τους ατενιστας.
αναξιοι λογου, ποσο μαλλον καινουργιο θρεντ.να κλειδωθει και παραδειγματικο τριημερο μπαν στο δημιουργο του.

totos571
08-03-2015, 16:59
Νομίζω τύποι σαν αυτόν, τον Πασπαρόγατο και τον πορνομετανάστη, είναι κάτι ανάμεσα στο α και στο β και δεν μπορείς να τους κατατάξεις σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ο συγκεκριμένος π.χ. πήγαινε και σε ομιλίες Τσίπρα.

asimoulis
08-03-2015, 17:28
Ο πορνομετανάστης κάνει ωραίες αναλύσεις τελευταία.

Taliban
08-03-2015, 18:19
Νομίζω τύποι σαν αυτόν, τον Πασπαρόγατο και τον πορνομετανάστη, είναι κάτι ανάμεσα στο α και στο β και δεν μπορείς να τους κατατάξεις σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ο συγκεκριμένος π.χ. πήγαινε και σε ομιλίες Τσίπρα.

Καλα ναι η νεα του ατακα ειναι να παρουμε τηλ τσιπρα και σαμαρα να τα βρουνε και να τον κανουν "αντιπαπαδημο"
Γενικα ρε φιλε κι εγω νομιζω οτι ειναι κατι σα τον πορνομεταναστη, αλλα ο τυπος δινει δημοσιως τηλεφωνα και κανονιζει συναντησεις. Αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση.

Πορνομεταναστης θρησκεια εθνικογαμησμος ηρωινη.

Θάνος Τζήμερος
08-03-2015, 18:28
ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ποιος τους χεζει μωρε τους μαλακες, οι πιο εξυπνοι απο αυτους κανουν παρεα με το τζημερο.

Δεν κάνω παρέα με τύπους που στο βιογραφικό τους βάζουν τη λέξη δημόσιο ή τα παράγωγα της φλώρε.

Aleister
09-03-2015, 21:06
http://s23.postimg.org/h65ouvy3f/Untitled.jpg

Και εκει που διαβαζα σαχλαμαρες στο twitter βλεπω ενα γνωστο ονομα λολολ

αλλα ναι αφου θες σοβαρη αποψη, ο τυπος ειναι σαν εκεινους τους μισοτρελους που συνηθιζαν να ερχονται και να δινουν χρωμα στην γκριζα καθημερινοτητα του στεκιου μας πιανοντας την κουβεντα για διαφορα θεματα της επικαιροτητας και ηταν κατι σαν mini-celebrities της γειτονιας. Τωρα που υπαρχει το ιντερνετ μπορουν να βρουν αλλους μισοτρελους και να κανουν ενα δικο τους circlejerk (σαν το ER ενα πραγμα!)

atom_smasher
10-03-2015, 16:05
και ορίστε πως απαξιώνεται η παρουσία μας στον πολυπολιτισμικό διαδικτυακό ετούτο χώρο που τιμούμε τα τελευταία 12 χρόνια ως απλά μιά ομαδική μαλακία. Εσένα τι σε κάνει να νιώθεις που αποτελείς μέρος 3 χρόνια και εξακολουθείς να μας πιτσιλάς και δεν πας κάπου αλλού, αφού δεν σ αρέσει να πιτσιλιέσαι και συ πότε ποτε;

Aleister
10-03-2015, 16:17
5 χρονια αποτελω μελος αλλα ξεχασα τον κωδικο απ'το παλλιο account και φετος που μου ηρθε να ξαναγραψω μπηκα με το φεηκ, και οχι και δεν πιτσιλιεμαι ντουζ μουτζας κανω καθε φορα που γραφω στο πολιτιξ να τα λεμε

ikonoklast
10-03-2015, 17:01
Ωχ. Ποιός dark dominion θα είναι αυτός πάλι.