View Full Version : [TV] Better Call Saul
funishment
09-02-2015, 10:34
http://cdn.entertainmentfuse.com/media/2014/07/better-call-saul.jpg
9q4qzYrHVmI
Δε χρειάζονται συστάσεις.
Aleister
09-02-2015, 10:42
τεραστιος ο Bob Odenkirk, αλλα σαν το BrBa δεν θα ναι
μια φορα γινονται αυτα
Parasight
09-02-2015, 11:16
Ποιος είπε ότι έχει φιλοδοξία να γίνει σαν το ΒΒ;
KoiliaSamprela
09-02-2015, 11:34
Ποιος είπε ότι έχει φιλοδοξία να γίνει σαν το ΒΒ;
1-0 ;)
Parasight
09-02-2015, 12:44
Το δικαιούμαι!
Best case scenario....
https://www.youtube.com/watch?v=9lVAC1UFVCM
funishment
10-02-2015, 18:32
αν δεν το πήραμε είδηση, έπαιξε κι άλλο επεισόδιο χτες.
Phantom Duck
10-02-2015, 23:21
Είναι απλά τέλειο.
Stathis63
11-02-2015, 00:33
Εξελίσσεται εξαιρετικά. Ο δε διάλογος περί punishment/ crime στο δευτερο επεισόδιο, μυθικός!
Imperium
12-02-2015, 01:19
εκπληκτικη ερμηνεια ο Bob , ωραια ατμοσφαιρα η σειρα φερνει στο προσκηνιο ωραιες αναμνησεις
αχ
Roswell47
12-02-2015, 01:29
Πάρα πολύ καλό, κι οσό θυμίζει ΒρώμιοΒάριο στη σκηνοθεσία και στη φωτογραφία, τόσο περισσότερο γουστάρω. Αντιπαθώ τα σπινοφφ αλλά αυτό έχει το ποτένσιαλ να εξελιχθεί σε αγάπη
Parasight
12-02-2015, 08:39
Δε θα πρωτοτυπήσω, είναι πάρα πολύ καλό και τα δύο επεισόδια ως τώρα δεν έχουν ψεγάδι. Ο Οdenkirk είναι απλά λατρείας.
Imperium
18-02-2015, 15:18
oλο και πιο καλο γινεται , απολαυση το καθε δευτερολεπτο στο 3ο :maikl:
Phantom Duck
10-03-2015, 20:10
έτσι έπρεπε.
enitharmon
12-03-2015, 15:05
έχει σποιλερ για BrBa αυτό; έχω μείνει στη 2η σεζόν
funishment
12-03-2015, 19:17
εγώ δεν έχω εντοπίσει κάτι και φαντάζομαι αν αποκτήσει ποτέ σπόηλερ θα είναι για τις αρχές του BrBa
μεγαλειώδες το τελευταίο επεισόδιο
Raven Lord
12-03-2015, 19:40
μπα, ως τώρα μόνο το background κάποιων ηρώων, οπότε βλέπετε άφοβα.
όντως πολύ καλό το επεισόδιο για το μαικ.
ypersyntelikos
12-03-2015, 20:41
Νομίζω στη δεύτερη σεζόν δεν έχει καν εμφανιστεί ο Saul
Parasight
01-04-2015, 09:03
Είναι υπέροχο το πόσο αναπάντεχα απολαυστικό είναι ένα spin-off σαν τούτο δω. Υποδειγματικό storytelling, καθαρά character-driven υπόθεση, με τους δύο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να είναι ανάμεσα στους πιο συμπαθείς που έχω δει ποτέ σε σειρές γενικώς. Μπράβο στον Gilligan και στους υπόλοιπους, ναι πατάει πάνω στην τεράστια επιτυχία του ΒΒ, αλλά εδώ βλέπουμε να γίνεται σοβαρή δουλειά. Μην είστε φίξερς και δείτε το. Αν και ο ίδιος ο φίξερ είπε θα το δει :P
Θα συμφωνήσω με τον αποπάνω.
Ο μοναδικός χαρακτήρας του οποίου το παρελθόν δεν έγινε γνωστό στο ΒΒ ήταν αυτός του Jimmy. Το ίδιο ισχύει εν μέρει και για τον Mike.
Ο Gilligan αποδεικνύει για ακόμα μια φορά οτι μπορεί να λέει ωραίες ιστορίες με φόντο την σκατίλα του Albuquerque.
Phantom Duck
01-04-2015, 16:48
Δε με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ τι γίνεται, μου φτάνει να βλέπω τους διαλόγους μέσα από αυτό το τρομερό φίλτρο που βγάζει η κάμερα. Εξαιρετική σειρά, έχω να δω καιρό σειρά εβδομάδα την εβδομάδα και ειδικά όντας ένας από τους λίγους που δεν προτιμάνε την 5η σεζόν BB λόγω καγκουριάς και μαγκαϊβεροχόλυγουντ, περνάω πολύ καλύτερα από τότε.
SpiritCrusher
01-04-2015, 17:05
Πόσο άνετα βλέπεται από κάποιον που δεν έχει δει ΒΒ;
Phantom Duck
01-04-2015, 17:59
σχετικά δύσκολο γιατί το μισό κόνσεπτ είναι να δεις καταβολές χαρακτήρων που ήδη ξέρεις πολύ καλά, αλλιώς φαντάζομαι θα σου φανεί αρκετά βαρετό. από την άλλη δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο να θες να το δεις και όχι το BB, χαχα.
enitharmon
01-04-2015, 21:38
γιατι αν θέλω να δω μαγκαιβερισμους, θα δω μαγκαιβερ
Parasight
09-04-2015, 08:56
Πώς μας φάνηκε το φινάλε;
Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, αν και ο Odenkirk ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός και ήταν υπερχορταστική όλη η σεζόν. Δεν ξέρω τι περίμενα βέβαια, προφανώς δε θα μπορούσε να έχει και κάτι πιο συνταρακτικό μια και θα έχουμε συνέχεια. Άντε υπομονή.
Είναι υπέροχο το πόσο αναπάντεχα απολαυστικό είναι ένα spin-off σαν τούτο δω. Υποδειγματικό storytelling, καθαρά character-driven υπόθεση, με τους δύο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να είναι ανάμεσα στους πιο συμπαθείς που έχω δει ποτέ σε σειρές γενικώς. Μπράβο στον Gilligan και στους υπόλοιπους, ναι πατάει πάνω στην τεράστια επιτυχία του ΒΒ, αλλά εδώ βλέπουμε να γίνεται σοβαρή δουλειά. Μην είστε φίξερς και δείτε το. Αν και ο ίδιος ο φίξερ είπε θα το δει :P
Ετσι ελεγα, αλλα αυτη εδω η φραση: "Υποδειγματικό storytelling, καθαρά character-driven υπόθεση" στην πραγματικοτητα οταν τη λεει καποιος σημαινει "βαρετος κινηματογραφος" για μια "καπως πιο ποιοτικη σειρα" οποτε με εβαλες σε σκεψεις... βεβαια αν ειναι να απολαυσουμε την σαπιλα του Αλμπουκερκι, χαλαλι η βαρεμαρα.... δε μπορω να σκεφτω κατι πιο ενδιαφερον αλλωστε, εκτος ισως απο τη σαπιλα του Mississippi ή του Ολμπανι...
Parasight
09-04-2015, 09:41
Δες το ρε. Το ότι δε θα ήταν σειρά δράσης, το ξέραμε από πριν έτσι κι αλλιώς. Από κει και πέρα, τι έχει σημασία σε μια ιστορία; Ντου δε μαθ.
http://www.marshu.com/articles/images-website/articles/presidents-on-coins/half-dollar-coin-head.jpg
Phantom Duck
09-04-2015, 21:11
η μόνη μαλακία είναι ότι δεν είχε αρκετό mike.
tsimpouklano
09-04-2015, 21:17
Άλλο ένα thread στο οποίο ο φίξξξερ έχει περίοδο.
Την επομενη φορα ομως πριν γραψεις την βλακειουλα σου, να πας πισω στο θρεντ να δεις οτι αναφερθηκε το nickname μου, γι αυτο και απαντησα, αλλιως σιγα μη σου εκανα τη χαρη.
Α και αν εχω εχω περιοδο, εσυ πρεπει να περνας εμμηνοπαυση αμα καθε φορα που διαβαζεις κατι με το οποιο δε συμφωνεις χρειαζεσαι το wahmbulance :*
Roswell47
09-04-2015, 22:44
για επαρχιωτες σαν εμενα:
wahmbulance
when someone is crying over something stupid, you tell them that you are calling one of these
see also wahmburger
Wah! Someone call a wahmbulance, this douche-tard didn't get his hs way. While you're there get him a wahmburger!
Πηγή: urbandictionary.com
Parasight
10-04-2015, 15:19
Εμ δε μένεις ΝΙου Γιορκ, δεν είναι όλοι ίσοι κι όμοιοι
https://www.youtube.com/watch?v=oBuPT6L9F5k
Phantom Duck
29-12-2015, 17:23
πάνω που τέλειωσαν και οι 5 φθινοπωρινές σειρές που βλέπω, γυρνάει αυτό και το silicon valley και ξανατραβάω.
Θα τραβας καιρο γιατι μέσα φλεβαρη το ενα κ απριλη το αλλο
Κυρία Μαριάννα
30-12-2015, 11:48
πάνω που τέλειωσαν και οι 5 φθινοπωρινές σειρές που βλέπω
http://i.imgur.com/i4x5g.gif
Μπαμπ.Μια χαρά επιστροφή στο αγαπημένο μας σύμπαν
mourning apocalypse
17-02-2016, 13:43
ΒΓΗΚΕ ΝΕΟ?μπράβο ρε lazyass μου φτιαξες τη μέρα.
Phantom Duck
17-02-2016, 14:48
ναι γαμώ το σπίτι ναι <3
mourning apocalypse
18-02-2016, 11:14
Νομίζω ότι είμαι έτοιμος να το πω.Μ αρέσει περισσότερο απο bb.
tsimpouklano
18-02-2016, 12:03
^ Ήδη από την πρώτη σεζόν.
Phantom Duck
18-02-2016, 14:42
ναι, αλλά κυρίως γιατί έχει αυτή τη γνώριμη ζεστή εικόνα του bb με πιο χαλαρή υπόθεση- cool χαρακτήρες με τους οποίους είμαστε ήδη οικείοι. όπως και να' χει, πύραυλος το επεισόδιο. και χωρίς να προχωράει την υπόθεση μισό μετρό.
ikonoklast
24-02-2016, 02:54
Squat Cobbler.
Hoboken Squat Cobbler.
Full Moon Moon Pie.
Boston Cream Splat.
Simple Simon, the Ass Man.
Dutch Apple.
Squat Cobbler.
Hoboken Squat Cobbler.
Full Moon Moon Pie.
Boston Cream Splat.
Simple Simon, the Ass Man.
Dutch Apple Ass.
Hellmann's Mayonnaise (west of the Rockies)
OniBocho
25-02-2016, 10:10
Είδαμε χθες τα δύο πρώρα της πρώτης σεζόν. Όπως προείπατε, εξαιρετικό ξεκίνημα.
Μιας και στο δεύτερο επεισόδιο εμφανίζεται ο Τούκο, φαίνεται κάπου στη σειρά η χρονική του απόσταση σε σχέση με τα γεγονότα του BrBa? Όχι ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, περισσότερο για να έχει κάποιος το timeline στο μυαλό του, ως προς την εξέλιξη του Saul. Άλλωστε, όπως προαναφέρθηκε, ο χαρακτήρας δεν είχε εμφανιστεί μέχρι την 3η σεζόν.
Parasight
25-02-2016, 14:32
Είδαμε χθες τα δύο πρώρα της πρώτης σεζόν. Όπως προείπατε, εξαιρετικό ξεκίνημα.
Μιας και στο δεύτερο επεισόδιο εμφανίζεται ο Τούκο, φαίνεται κάπου στη σειρά η χρονική του απόσταση σε σχέση με τα γεγονότα του BrBa? Όχι ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, περισσότερο για να έχει κάποιος το timeline στο μυαλό του, ως προς την εξέλιξη του Saul. Άλλωστε, όπως προαναφέρθηκε, ο χαρακτήρας δεν είχε εμφανιστεί μέχρι την 3η σεζόν.Η χρονική απόσταση είναι πάνω-κάτω όσο κάνει κάποιος με άλογο να πάει από το King's Landing στο Dorne.
OniBocho
25-02-2016, 15:49
Clap, clap. Εξαιρετικό χιούμορ, όπως πάντα. Παίζει να γέλασε και η τυπισσα με τα μεγάλα βυζά στο απέναντι από σένα γραφείο.
Season 3 (http://deadline.com/2016/03/better-call-saul-renewed-third-season-amc-breaking-bad-prequel-1201720867/)
OniBocho
16-03-2016, 10:04
Ορίστε, το γράφει "6 χρόνια πριν γνωρίσει ο WW τον SG". Τόσο δύσκολο ήταν να απαντήσεις ρε παπάρασαητ;
Η σειρά είναι εκπληκτική, δεν έχει καν ανάγκη το Breaking Bad κάποιος για να γουστάρει την ιστορία, τις ερμηνείες και την απίστευτη ικανότητα των δημιουργών της να σε ρουφάνε μέσα από την οθόνη σου και να σε πετάνε σε κάποιο δρόμο του New Mexico. Απλώς, όταν έχεις δει τον Saul στο BrBa, γουστάρεις ακόμα περισσότερο καθώς βλέπεις το background του χαρακτήρα και πως αλληλεπιδρά είτε με άλλες γνώριμες φιγούρες, ή με γνώριμες καταστάσεις.
Τι κομπλεξικό αρχίδι ο Τσακ; Η έννοια του "νοικοκυραίου".
Είμαστε στο 4ο επεισόδιο της 2ης σεζόν. Εκεί που περιμένει το κράξιμο από τον Κλιφ. Ώρες ώρες κάνει χοντράδες ο μαλακοβιόλης.
Η ασπρόμαυρη φάση στα Cinnabon στην αρχή κάθε σεζόν είναι το παρόν, ε;
γενικά δεν μου αρέσουν και πολύ τα cliffhangers στις σειρές και δεν νομίζω οτι το Better call Saul τα χρειάζεται κιόλας αλλά άντε season finale είναι, κομμάτια να γίνει. γενικά απλά μούρλια το σήζον δύο.
OniBocho
21-04-2016, 10:23
Χθες βράδυ είδαμε το 8ο και δε συμμερίζομαι την άποψη του Κρουξ ακόμα. Υπήρξαν επεισόδια που ήταν εκπληκτικά (κυρίως τα πρώτα), αλλά νιώθω ότι έχει πέσει ο ρυθμός στη δεύτερη σεζόν.
αλλά έχει ανέβει η επιθυμία να τσακίσει τον κομπλεξάρα Τσακ ο θεούλης
Parasight
21-04-2016, 11:41
Ε όχι και μεχ το τελευταίο, με ικανοποίησε σχεδόν απόλυτα και η 2η σεζόν. Ίσως ήθελα να μας δείξει κάτι παραπάνω με τον Mike αλλά έχουμε να περιμένουμε πολλά καταπώς φαίνεται. Το cliffhanger ναι, είναι δίκοπο μαχαίρι. Αλλά τους συγχωρώ τα πάντα, γιατί η αφήγηση και η ροή της σειράς είναι άκρως απολαυστική και για σεμινάριο. Ποιος περιμένει ένα 6μηνο+ τώρα, κλασικά.
Phantom Duck
21-04-2016, 17:19
σιγά το cliffhanger, όλοι ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν ο μεγάλος λόγος που αναγκάστηκε να γίνει saul goodman. αν και πλέον πραγματικά χεστήκαμε για τα οικογενειακά τουπια, φέρτε gus και δώστε μόνο mike στο λαό στην επόμενη.
https://youtu.be/qJeFoGqRsPM
Parasight
11-05-2017, 07:22
Bump ρε ξυπνήστε!
Έπαιξαν ήδη 5 επεισόδια πριν πάρω χαμπάρι ότι ξεκίνησε ο 3ος κύκλος, και τα είδα όλα μέσα σε ένα απόγευμα. Και δεν ήθελα να τελειώσουν, λες και κάθε επεισόδιο ήταν 10 λεπτά. Προσκυνάω στο πόσο υποδειγματικά ξεδιπλώνεται η ιστορία μπροστά στα μάτια μας η οποία, αν και με αργή σχετικά εξέλιξη, έχει μια μοναδική ένταση η οποία εξηγείται μόνο από την άρτια σκηνοθεσία και τις τιτάνιες ερμηνείες. Και για τους άπιστους ακόμη, ναι το Pollos Hermanos είναι πια σε πρώτο πλάνο. Δείτε ντε.
s03e05 το καλύτερο επεισόδιο όλων των σεζόν
Για άλλη μια φορά φοβερή σεζόν το BCS
Raven Lord
10-07-2017, 13:16
3ος κύκλος έφυγε νεράκι.
OniBocho
10-07-2017, 13:24
Ακριβώς το ίδιο, τελείωσε χθες με συνοπτικές διαδικασίες, μάλλον ο καλύτερος ως τώρα.
Δεν υποτίθεται ότι είναι κι ο τελευταίος, όμως;
από το κλείσιμο του 10ου επεισοδίου, δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Κι όσον αφορά στο ίδιο το κλείσιμο, θεωρώ υπερβολικό το γεγονός ότι φρίκαρε τόσο πολύ ο Τσακ ώστε να θέλει να λαμπαδιάσει ολάκερο το σπίτι του με αυτόν μέσα. Εντάξει, το έσκαψε για να του φύγει η εμμονή, δεν τα κατάφερε, αλλά το νευρικό σκούντηγμα του τραπεζιού με τη γκαζόλαμπα δεν ήταν λίγο too much?
Εκπληκτικός Odenkirk, ρεσιτάλ ερμην είας και καταφέρνει να δώσει τη σταδιακή μεταξέλιξη του χαρακτήρα άριστα και σε δικαιώνει για την αγάπη που μπορεί να του έδειξες παρακολουθώντας Breaking Bad.
Raven Lord
10-07-2017, 13:41
με τσακ δε μου φάνηκε υπερβολική η φάση.
βρίσκεται σε φάση που τα έχει χάσει όλα. τον τάπωσε ο χαμλιν στη δουλειά, έδιωξε τον αδερφό του παρότι ο τζίμι επιδίωξε να τον ξαναβρεί. όλα τα κόμπλεξ και τη μαλακία που τον έδερνε τη φόρτωνε σε μια υποτιθέμενη ασθένεια η οποία επέστρεψε δριμύτερη όταν δεν του έμεινε τίποτα να ασχοληθεί. λογικό το τέλος του. προσωπικά το περίμενα νωρίτερα, όταν τον τάπωσε ο τζιμι στην πειθαρχική του δικηγορικού. μακάρι να τελειώσαμε με το σπαζαρχίδα. ήταν για πολύ ξύλο.
OniBocho
10-07-2017, 14:20
Μαζί σου σε όλα, απλά
σε σχέση με την επιμονή που έδειχνε ως τώρα στα κόμπλεξ και τον εγωισμό του, φάνηκε να τον "τελειώνουν" κάπως πρόχειρα, δεδομένου ότι ο τύπος είχε έναν "κώδικα τιμής" με τον οποίο ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Εντάξει, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ο συνδυασμός όλων αυτών των καταστάσεων θα μπορούσε να τον κλονίσει οριστικά και ίσως έχεις δίκιο, η πρώτη εντύπωση ήταν αυτή που έγραψα. Πάντως, το σκηνικό όπου ο Jimmy πηγαίνει στο σπίτι του μετά από όλα αυτά και ενώ έχει πει πως ουσιαστικά "δεν έχει αδελφό" αναφερόμενος στον Τσακ, πηγαίνει να δει αν είναι καλά ο παπάρας, μετά το ατύχημα του αντρογύναικου, ήταν από τις πιο ανθρώπινες στιγμές του Saul. Ότι θα "τελείωνε" ο Τσακ μου φάνηκε ακόμα κι από την ατάκα "έχουν μείνει μόνο δύο ΜακΓκιλ στον κόσμο" του Jimmy :)
OniBocho
08-08-2018, 07:13
Έσκασε χθες το πρώτο της 4ης. :dfinger:
αυτή η σειρά, σε κάθε σεζόν, έχει αυτό το μαγικό φήλινγκ που νιώθεις όταν γυρνάς στο σπίτι μετά από ένα μεγάλο ταξίδι.
gilligan/gould άνετα το πιο δημιουργικό δίδυμο για συναπτά έτη στην παγκόσμια τηλεόραση
kim wexler σε αγαπώ
Parasight
08-10-2018, 10:13
Όπως τα λες λέξη προς λέξη, μακάρι να μην τελειώσει ποτέ αυτή η σειρά ένα πράμα.
Η Κιμ είναι στο πάνθεον των πιο ερωτεύσιμων πλασμάτων στην τηλεόραση γενικώς, μέχρι και την απόλυτη γυναικάρα Laura Prepon από το Orange is the new Black χτυπάει.
Parasight
10-10-2018, 09:06
...Και αψεγάδιαστο season finale. Δεν υπάρχουν λόγια.
φινάλε 4ης - επεισοδιάρα
breaking bad για michael και jimmy, δεν υπάρχει γυρισμός
Λασπόνερα
14-11-2018, 16:49
Τελειώνω τον πρώτο κύκλο και δε βρίσκω ούτε ένα ψεγάδι. Ερμηνείες, χαρακτήρες, σενάριο.
Αν και σπιν οφ θα τολμήσω να πω ότι είναι πολυ καλύτερο από το breaking bad.
tsimpouklano
07-03-2019, 17:45
Μετά από αρκετά χρόνια παύσης, την ξανάδα από την αρχή. Ειναι φοβερό το αίσθημα που αφήνει ρε γμτ. Πώς το πε ο Krux, σας να γυρνάς σπίτι μετά από ταξίδι; Αυτό.
Ένα απ' τα στοιχεία που μου άρεσε πολύ είναι ότι δεν το γύρισαν σε πληγωμένο-από-τον-θάνατο-του-Τσακ Jimmy. Ο Τσακ του γάμησε τη ζωή και αυτός - ως Saul Goodman - ήταν εκεί για να το θυμάται. Στο S04E10: Το contrast των ψεύτικων δακρύων για Τσακ σε τάφο και δικαστήριο με τα δάκρυα για την απορριφθείσα από την HHM κοπέλα, που εν πολλοίς του θύμιζε τα σκατά της δικής του ζωής. Έπος.
tsimpouklano
22-11-2019, 20:02
23/2
https://www.youtube.com/watch?v=4Fd6oOaReI0&feature=emb_title
Parasight
27-11-2019, 14:02
Αργεί γμτ αλλά ΕΚΕΙ.
Mόνο ανατριχίλες η έναρξη του νέου
tsimpouklano
26-02-2020, 01:17
Mόνο ανατριχίλες η έναρξη του νέου
Αυτό.
Τι ηθοποιάρα γαμώ το κέρατο είναι ο Odenkirk;
OniBocho
26-02-2020, 08:40
Γενικά ήταν πολύ δυνατό ξεκίνημα. Σε όλα τα μέτωπα. Ξεκίνησα να βλέπω και το δεύτερο χθες, είναι στα ίδια επίπεδα. Το έχουμε ξαναπεί, κυλάει σαν νεράκι η αφήγηση.
Λασπόνερα
26-02-2020, 09:26
Είδα το πρώτο, υπέροχο, όπως το περίμενα.
Όντως απίστευτος Odenkirk, μια ζωγραφιά το ξανθό με τα κρεατάκια.
Με μία σταθερή πτώση ποιότητας, βγάζει άνετα άλλες 3 σαιζόν.
Parasight
26-02-2020, 09:36
Καύλα καύλα καύλα αυτή η σειρά. Γιατί να βγαίνει ένα επεισόδιο τη βδομάδα, είναι σειρά να βυθιστείς. Να περιμένω τέλος σεζόν για όλα μαζί ούτε λόγος εννοείται.
edit:
Στο μεταξύ, στο imdb μιλάει για 6η σεζόν το 2021. Άρα δεν τελειώνουμε φέτος. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι γερνάνε οι ηθοποιοί για να παίζουν τους εαυτούς τους χρόνια πριν τα γεγονότα του Breaking Bad :p
δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κρατηθώ αλλά συμφωνήσαμε με το έτερο ήμισυ να βγούνε πρώτα όλα, για να τα δούμε σε ένα ΣΚ
tsimpouklano
26-02-2020, 11:00
Καύλα καύλα καύλα αυτή η σειρά. Γιατί να βγαίνει ένα επεισόδιο τη βδομάδα, είναι σειρά να βυθιστείς. Να περιμένω τέλος σεζόν για όλα μαζί ούτε λόγος εννοείται.
Άσε ρε, πώς είδες το Affair; :P
edit:
Στο μεταξύ, στο imdb μιλάει για 6η σεζόν το 2021.
Έχει ανανεωθεί για έκτη - τελευταία - σεζόν (https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/better-call-saul-ending-season-6-amc-1267357).
Parasight
26-02-2020, 11:15
Άσε ρε, πώς είδες το Affair; :P
Με το Affair "βοηθούσε" το ότι αργούσαν να βγουν ελληνικοί υπότιτλοι οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη γυναίκα, οπότε το αφήναμε μια και καλή για το τέλος. Εδώ το έχεις το BCS μπροστά σου στο Netflix, δεν κρατιέσαι.
Στο μεταξύ όμως, 5ο κύκλο Affair δεν έχω δει ακόμα, αν το πιστεύεις! Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι. Σκέφτομαι να τους φτιάξω εγώ, αλλά τότε θα έχω δει τη σεζόν μόνος μου :p Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Στο μεταξύ όμως, 5ο κύκλο Affair δεν έχω δει ακόμα, αν το πιστεύεις! Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι. Σκέφτομαι να τους φτιάξω εγώ, αλλά τότε θα έχω δει τη σεζόν μόνος μου :p Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
https://www.youtube.com/watch?v=e8pLTDqnZms
tsimpouklano
26-02-2020, 11:22
Δεν ξέρω πώς θα άντεχα, μάλλον το κόλπο είναι να μην έχεις δει κανένα της 5ης και να 'χεις κάνει dodge ό,τι κυκλοφορεί στο internet. Αλλά δείτε τήν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, πραγματικό κλάμα.
Parasight
26-02-2020, 11:28
Δεν αμφιβάλλω για το κλάμα, και είναι μεγάλο το κενό χωρίς 5η σεζόν Affair. Αχ θα δούμε, φτάνει το οφτοπικ
Zoonchild
26-02-2020, 12:27
εγω περίμενα μέχρι προχθές να δω τελευταίο επεισόδιο γιατί ήθελα να είμαι σε κατάλληλο mood. πολύ δυνατή σειρά, με πήραν τα ζουμιά στο φινάλε(όπως ήταν αναμενόμενο).
γιατι όμως δεν μπορείς να βρεις υπότιτλους? στο magico τους έχει ενσωματωμένους λέει, λογικό αφού εδω και καιρό είναι διαθέσιμος στο Cosmote TV ολόκληρος ο 5ος κύκλος. έχω την εντύπωση μάλιστα ότι αυτές τις μέρες είναι ανοιχτές οι εγγραφές. αν όχι, πες να σου στείλω προσκληση :wink:
Parasight
26-02-2020, 13:20
^Αααα στείλε σε παρακαλώ, ακόμη κι έτσι!
Εγώ έχω κατεβασμένα τα επεισόδια και περιμένω από site υποτίτλων φάση. Κάνε το καλό λοιπον :)
s05e03
πανηγύριζα
https://cdn1.thr.com/sites/default/files/imagecache/768x433/2020/03/bcs_503_gl_0514_0595_rt-h_2020.jpg
edit: TI EΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ΓΑΜΩΤΟ
Φρέσκο χρωματιστό παγωτό δέχεται επίθεση από μυρμήγκια και χαλάει = Φρέσκος Saul δέχεται επίθεση από καρτέλ και χάνει την 'αθωότητα' του;
Raven Lord
27-03-2020, 19:07
https://iv1.lisimg.com/image/7989071/368full-rhea-seehorn.jpg
τι 47 χρονώ ρε μλκς?!?
tsimpouklano
11-04-2020, 14:26
Εντελώς breakingbad-ικό το τελευταίο, επεισόδιο το επεισόδιο η 5η σταθερά δείχνει να ξεφeύγει απ' το βαθύ δράμα των τεσσάρων προηγούμενων σεζόν, χαράσσοντας έναν "νέο", δικό της δρόμο, κάτι σαν κράμα BB με έμφαση στην τραγική φιγούρα που λέγεται - πλέον, δείγμα και της μετάβασης από Jimmy McGill - Saul Goodman.
tsimpouklano
25-04-2020, 13:01
Τέλος 5ης
με απόλυτο cliffhanger και ποιος περιμένει τώρα έναν χρόνο ρε γαμώτο;
Στα της σεζόν, όπως έγραψα και πιο πάνω, στην μετά-Τσακ εποχή είναι λογικό η σειρά να στρέφεται στο πώς δημιουργείται η περσόνα Saul Goodman, άρα και το όλο δράμα να αποκτά λιγότερο ή περισσότερο στοιχεία από ΒΒ.
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον της 5ης είναι το πώς όλη η συναισθηματική πλευρά της σειράς έχει γύρει πλέον στη σχέση μεταξύ του Jimmy και της Kim, που όσο φαντάζει δυνατή και στέρεα, άλλο τόσο φαντάζει εύθραυστη και ικανή να διαλυθεί στο λεπτό, καθώς και οι δυο τους παλεύουν να βρουν τις προσωπικές τους ισορροπίες, με αυτήν πάντα στωική και αυτόν ικανό να τα γκρεμίσει όλα στο λεπτό.
Αυτό που ίσως μου έλειψε και που πιθανώς θα μας ανταμείψει η τελευταία, είναι τα μπρος-πίσω με την "παροντική" ζωή του Jimmy, όχι ως απόλυτη συνθήκη, αλλά στο πώς εξαρτάται με τις επιλογές του "παρελθόντος" του.
Parasight
25-04-2020, 13:55
Έπος φινάλε 5ης. Δικαίως θεωρείται η κορυφαία σειρά που παίζει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση.
Raven Lord
25-04-2020, 15:57
τελευταίο ήταν? δεν το πήρα πρέφα... ποιος περιμένει γμτ.
σειράκλα
Λασπόνερα
26-04-2020, 02:05
Δεν έχω λόγια.
Στο τοπ 5 όλων των σειρών όλων των εποχών.
tsimpouklano
26-02-2021, 22:24
‘Better Call Saul’ Season 6 Premiere Will ‘Likely’ Move to Early 2022 (https://www.thewrap.com/better-call-saul-season-6-premiere-early-2022/) :(
tsimpouklano
09-02-2022, 22:41
Έχουμε αυτό για την ώρα, χωρίς ημερομηνίες κλπ, αλλά ακούγεται για 18 Απριλίου:
https://www.youtube.com/watch?v=4M6wxX5uRIA
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ
tsimpouklano
14-02-2022, 19:29
Το αποπάνω επιβεβαιώθηκε και έτσι πάμε για τον 6ο και τελευταίο κύκλο της σειράς.
tsimpouklano
22-08-2022, 09:39
Ας χειροκροτήσουμε μία απ' τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας, αν όχι όλων των εποχών, που μαζί με το BB συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα universes, που όσο αδιαίρετο και συμπαγές δηλώνει κατά την διάρκεια της 6ης σεζόν τόσο τεμαχισμένο και υποκειμενικό παραμένει (σαν τις ζωές των ηρώων μας).
Αυτά για την ώρα, τα πιο συγκεκριμένα ελάτε να τα συζητήσουμε, αξίζει να πούμε σίγουρα ότι η μουσική επένδυση όλης της σεζόν ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.
Raven Lord
22-08-2022, 10:26
δεν υπάρχουν λόγια. η τέχνη που θέλουμε.
When Black Roses Bloom
22-08-2022, 13:46
Αφήστε, λείπει η γυναίκα ακόμα και δεν επιτρέπεται να τα δώ μόνος μου, έχω φάει τα νύχια μου. Περιμένω απο τότε που τελείωσε η πρώτη φάση, αρχές του καλοκαιριού.