View Full Version : [TV] The Fall
http://www.imdb.com/title/tt2294189/
Ατμοσφαιρικό, ψιλοαργό και με ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Α και Σκάλι που κάποτε λατρέψαμε με βρετανική και όχι πάντα επιτυχημένη προφορά.
antimusic
20-11-2014, 13:49
αυτή είναι η προφορά της, λολ.
antimusic
10-01-2015, 20:08
εξίσου καλή με την πρώτη και η δεύτερη σεζόν.
MaX Payne
16-01-2015, 12:09
εχανε λιγο σε σχεση με την 1η
το τραβανε κιολας βλεπω δεν ειναι σιγουρη η 3η αλλα τι αλλο θα δειξει
και το φιναλε ειχε θεματακια
λιγο μουφ που εσκασε μυτη ο αλλος συζυγος υποτιθεται σοβαρη επιχειρηση ελικοπτερα κλπ
και ο Πολ καπου οτι ναναι στην ανακριση και την γκομενα την αφησε στο αμαξι με νερο/φαι :-| μονο και μονο για να εχουμε την σκηνη στο δασος και να μεινουμε με το πουλι στο χερι για την 3η
παντως εχει ωραια ατμοσφαιρα γενικα αρκετα καλο
μεγαλο κολλημα η σειρα. μην προσπερασετε για κανενα λογο.
τελειωσε προσφατα και η 3η σεζον και μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι προκειται για την καλυτερη αστυνομικη σειρα που εχει γυριστει απο την δεξια πλευρα του ατλαντικου. ενα επος απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο επεισοδιο.
MaX Payne
14-11-2016, 13:15
αρκετα κατωτερη η 3η (ειδικα το 3x01 με τα ιατρικα ηταν αθλιο ) σε σχεση ειδικα με την 1η
φανηκε δεν ειχε στορυ για τοσα επεισοδια το τραβηξανε να βγει και 3η
το θεμα με την αμνησια ηταν μουφα ,μετρα ασφαλειας προκλητικα γτπ
στα θετικα εδωσε background με παιδικα χρονια σπεκτορ και το στορυ στο Λονδινο
Parasight
14-11-2016, 13:50
Αα ναι το τελείωσα κι εγώ αυτό προχτές. Συμφωνώ ότι το τράβηξαν αρκετά για να καλύψουν 6 επεισόδια ενώ η ιστορία θα έπαιρνε και τα μισά. Αλλά το 1ο επεισόδιο μέσα στα αίματα και τα έντερα εμένα ήταν το αγαπημένο μου :)
Σε γενικές γραμμές όμως, ήταν σειρά με λόγο ύπαρξης και δε νιώθω σε καμία περίπτωση ότι σπατάλησα το χρόνο μου. Συνιστώ.
το θεμα με την αμνησια ηταν μουφα ,μετρα ασφαλειας προκλητικα γτπ
στα θετικα εδωσε background με παιδικα χρονια σπεκτορ και το στορυ στο Λονδινο
αυτό με την αμνησία και εμένα μου έκατσε λίγο meh, λες και ο τύπος δεν είχε διαπράξει τα εγκλήματα που ο ίδιος παραδέχτηκε προ αμνησίας. συζητήθηκε πολύ το θέμα της αμνησίας ειδικά στα πρώτα 3 του τρίτου κύκλου αλλά μετά κατάλαβα οτι ο κύριος στόχος ήταν για να δείξουν πόσο broken και self-centered ήταν από την μία αλλά και πόσο σκληρό και αδίστακτο τον έκανε η ζωή, το όλο θέμα με την επιβίωση you know what I mean :)
Αα ναι το τελείωσα κι εγώ αυτό προχτές. Συμφωνώ ότι το τράβηξαν αρκετά για να καλύψουν 6 επεισόδια ενώ η ιστορία θα έπαιρνε και τα μισά. Αλλά το 1ο επεισόδιο μέσα στα αίματα και τα έντερα εμένα ήταν το αγαπημένο μου :)
Το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου με όλες τις ορολογίες και τον πανικό ήταν καλό wake up call για όσους περίμεναν την τρίτη σεζόν κοντά δύο χρόνια.