Log in

View Full Version : Half Gramme Of Soma - Release Party ~ 15/11/14 @ An Club, Athens

BURNIN AMBITION
13-11-2014, 22:36
απαραδεκτο να μην εχει γινει τοπικ. η μπαντα εβγαλε τρομερο ep. 19 κλασεις πανω απο το ντεμπουτο, και με αλλαγμενο υφος. ξεφυγαν απο το μονοδιαστατο (κατ εμε) στονερ και το πηγαν αλλου. το ιπ με ανατριχιαζει, απο τις καλυτερες κυκλοφοριες της ελλαδας γενικοτερα. απιστευτο απλα. οι αλλαγες στο δυναμικο της μπαντας ηταν ολες μια και μια και γενικα αν τους ειχατε δει παλιοτερα, θα σας ελεγα να κανετε εναν κοπο να τους ξαναδειτε γιατι ουσιαστικα ειναι αλλο πραγμα. θα εκπλαγειτε ευχαριστα. προσωπικα δεν το χανω ξερω οτι θα κοπει η γη στα 2

μαζι οι περπλ ντινο (που δεν εχω δει-ακουσει ποτε αλλα θα το κανω μια και καλη) οι χαγκρι ντιουκς και μπλειμ δε τρις. αυτα. τα λεμε εκει για πορωσεις

Sotos_The_Tequiler
13-11-2014, 22:39
γιατί πότε έπαιξαν στόνερ ρε μπέρνι; το πρώτο άλμπουμ είναι πολύ μακρυά από αυτόν τον ήχο

BURNIN AMBITION
13-11-2014, 22:53
στα αυτια μου στονερ ειναι. νταξ ισως να μην το εχω το αθλημα στις ταμπελες (τι ισως δηλαδη). ομως ειναι δεδομενο οτι ο ηχος εχει αλλαξει ριζικα προς το καλυτερο