PDA

View Full Version : [TV] Constantine

freak brother
27-10-2014, 10:48
Δεν τρελαθηκα με τον πιλοτο , αλλα ειχε δαιμονες , ειχε λιγη πλακα , ειχε λιγο μυστηριο.. μετρια πραγματα αλλα βλεποταν ... Λιγο οτι να ναι και ψιλο b movia αλλα θα δουμε ..

Aleister
27-10-2014, 23:35
δε μ'αρεσει καθολου ο τυπος που κασταραν, καμια σχεση με τα κομιξ

το ιδιο εγινε και στo Daredevil (coming soon) αλλα εκεινο τουλαχιστο εχει εναν steven deknight απο πισω και ξερεις οτι θα βλεπεται

antimusic
27-10-2014, 23:59
κι εμένα με ξένισε ο τυπος όταν πρωτοείδα το τρέηλερ αλλα συνειδητοποιώ ότι μάλλον εγώ δεν είχα "πιάσει" τον χαρακτήρα σωστά, παρά αυτοί κάναν λάθος. άντε ίσως να ήθελε λίγο περισσότερο τσογλαναρία. Καλούτσικο μου φάνηκε για τέτοια εβδομαδιαία monster-of-the-week σειρά, αλλά "λίγο".

Krux
28-10-2014, 17:05
αναμικτα συναισθηματα για τον πιλοτο.
σε γενικες γραμμες κινηθηκε σε καλα επιπεδα.
το οτι δεν καπνιζει ειναι μαχαιρια στην καρδια και γαμαει το μισο φηλινγκ.
το καπνισμα ηταν το μονο σημειο για το οποιο υποκλινομαι στην ταινια. ειδικα η σκηνη που φυσαει τον καπνο στο ποτηρι με την κατσαριδα.
ειναι πολυ νωρις για να πουμε παραπανω πραγματα.

Krux
04-11-2014, 10:37
ένα σκαλί πιο πάνω από τον πιλότο το s01e02.
μου τη σπάει που δεν δίνουν σημασία σε πολύ σημαντικά πράγματα, όπως η εντελώς ψεύτικη πόλη. πράγματα που μπορείς να τα "καμουφλάρεις" με έξυπνες γωνίες στις λήψεις και απλά προτιμούν να κάνουν μια πανοραμική πάνω από ψεύτικα κτίρια. από κάτι τέτοιες βλακείες χάνει η σειρά.

OniBocho
10-11-2014, 19:00
Constantine που δεν καπνίζει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CONSTANTINE. (και εννοείται, ΜΟΝΟ silk cut μωβ)

Πράγματι, το δεύτερο επεισόδιο ήταν λίγο καλύτερο. Αλλά γενικώς, μετριότητα ή και κάτω του μετρίου ως τώρα...

Κυρία Μαριάννα
25-11-2014, 12:18
είδα 3 επεισόδια -στην προσπάθεια να αποφύγω τα τελευταία dr who- και χωρίς να έχω διαβάσει το κόμικ ποτέ την βρήκα από αστεία έως κακή.

εμένα, βέβαια, μ' αρεσε και η ταινία -αλλά έχω/είχα και μια περίεργη αγάπη στον Keanu Reeves οπότε μ' αρεσαν όλα σχεδόν που έπαιζε.

Krux
02-12-2014, 10:31
:rip:

NBC is stopping production on Constantine (http://www.avclub.com/article/nbc-stopping-production-constantine-212275)

freak brother
02-12-2014, 11:49
μπορουσαν να το χουν κανει γαματο και καναν μια μαλακια .

/ατομ_σμασερ μοντ οφφ

OniBocho
02-12-2014, 12:00
Δεν έπρεπε να το αναλάβει ένα δίκτυο σαν το NBC. Θα ήταν πολύ καλύτερα σε ένα Netflix, HBO κτλ κτλ, κάπου όπου το mature content έχει θέση και μπορεί να αποδοθεί σωστά.

Εδώ δεν καπνίζει καλά καλά... :(