PDA

View Full Version : [Cinema] Avengers: Age of Ultron (2015)

Parasight
23-10-2014, 09:42
Πρώτο trailer ΤΟΚΕΡΑΤΑΚΙΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

http://www.imdb.com/video/imdb/vi1942859545/

adfsasdfasdfafsdaasdfasfafsasdfafsdadfsasdfadfsafadsfdfagas

:maikl::headbang::dick::pingpong::excl::headbang2::malakia::bananafuck::hungry::happyjump::wave::mpazo::chinchilla::mouse::malaka::frik:

Aleister
23-10-2014, 10:27
HULKBUSTER ARMOR CONFIRMED :spin:

Θα θελα να ξερα ποσα πηρε ο RDJ για να γυρισει, τον θυμαμαι λεει πως δεν θελει να ξαναπαιξει σε αλλο superhero flick

Parasight
23-10-2014, 10:38
Η συμμετοχή στο Avengers 2 ήταν στάνταρ, και μάλιστα τα νέα λένε ότι μάλλον ψήθηκε και για Iron Man 4.

freak brother
23-10-2014, 11:08
εκτος απο το καπτεν Αμερικα , μπατμαν και αιρον μαν παρολο το χαιπ δε μου παν τπτ ;/

Parasight
23-10-2014, 11:12
To Batman άστο απ'έξω, εδώ είναι thread Marvel. Τα πρώτα δύο Iron Man είναι τα αγαπημένα μου πίσω μόνο από Avengers, στο τρίτο το γάμησαν λίγο είναι η αλήθεια.

Krux
23-10-2014, 11:17
Τα πρώτα δύο Iron man είναι πολλά επίπεδα πάνω από όλες τις υπόλοιπες ταινίες, για ένα και μοναδικό λόγο. Ο RDJ γεννήθηκε για να παίξει αυτό το ρόλο.

Κέβιν Σόρμπο
23-10-2014, 11:28
Η συμμετοχή στο Avengers 2 ήταν στάνταρ, και μάλιστα τα νέα λένε ότι μάλλον ψήθηκε και για Iron Man 4.

και θα παιξει και στο Captain America 3

Phantom Duck
23-10-2014, 11:36
To Batman άστο απ'έξω, εδώ είναι thread Marvel. Τα πρώτα δύο Iron Man είναι τα αγαπημένα μου πίσω μόνο από Avengers, στο τρίτο το γάμησαν λίγο είναι η αλήθεια.

το 3ο το είδα με βαριά καρδιά γιατί είχα ήδη βαρεθεί από το 2ο, τελικά είχε το καλύτερο μαύρο χιούμορ ταινίας του είδους και το καταευχαριστήθηκα.

Mitsmann
23-10-2014, 14:31
Γενικα αν ψηνεσαι με την ολη φαση, ολες οι ταινιες ειναι ψιλοκαλες και διαφερουν και μεταξυ τους, παντα στο ιδιο μοτιβο βεβαια.
και τα 2 αηρον μαν τα πρωτα, και το πρωτο καπταιν αμερικα που ειναι σε παλιοτερη εποχη, και το πρωτο θορ ηταν καλο, και το 2ο καπταιν αμερικα παρα την υπερβολη που πανε να του δωσουν οτι στο πρωτο μερος ειναι σαν κατασκοπικο (οχι, δεν ειναι.) ειναι αρκετα ως πολυ καλα.

ολα αυτα βεβαια ειναι μιση σκαλα κατω απ το πανηγυρι που γινεται στο 1ο αβεντζερς.

Taksitzhs
23-10-2014, 15:18
Πρεπει να ειμαι ο μονος που απο Iron Man το 3 μου αρεσε περισσοτερο απ το 2 ε.

Kelldorain
23-10-2014, 15:19
Όχι, για μένα το 2 είναι η χειρότερη ταινία της Μάρβελ (του συγκεκριμένου universe τέσπα) και το 3 μια απ' τις καλύτερες.

Το trailer μου φαίνεται υπερβολικά σοβαρό =/

atom_smasher
23-10-2014, 15:52
Τα πρώτα δύο Iron man είναι πολλά επίπεδα πάνω από όλες τις υπόλοιπες ταινίες, για ένα και μοναδικό λόγο. Ο RDJ γεννήθηκε για να παίξει αυτό το ρόλο.

μακάρι να παιξει μονο σε κάτι τετοια και να αφησει τους σερλοκς ησυχους!

Κωλαράκι Τορνευτό
24-10-2014, 03:58
Όχι, για μένα το 2 είναι η χειρότερη ταινία της Μάρβελ (του συγκεκριμένου universe τέσπα) και το 3 μια απ' τις καλύτερες.

Το trailer μου φαίνεται υπερβολικά σοβαρό =/

Γελαω μονος μου. Ειμαστε η Μαρβελ και κανουμε χαβαλεδιαρικες ταινιες για να περασουμε καλα και smash that puny human λλοολολολολ τι ατακα πεταξε ρε μλκ ο Χαλκ ο θεος :rofl:

Captain America 1 + 2 τοσο γελοιες που καταντησα να περασω καλα κοροιδευοντας τα πανηλιθια κλισε και τα πιστολιδια ταινιας δρασης εποχης 1997. Καλυτερα να ξαναβαζα να δω το Cliffhanger με Σταλονε που ειναι και ταινιαρα.
Iron Man 1 πολυ καλο, το 2 μετριο, το 3 αρκετα καλο το πρωτο μισο, και το δευτερο μισο ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ, απο τα χειροτερα πραγματα που εχω δει.
Thor 1 + 2 ανελπιστα καλες ταινιες, με καλυτερο χιουμορ απο τις υπολοιπες του Marvel Cinematic Universe.
Hulk ο ορισμος της κακης ταινιας με σουπερ ηρωα και απαραδεκτα εφφε. Καλυτερο ηταν το παλιοτερο με τον Eric Bana.
Αvengers 1 ισως η πιο υπερεκτιμημενη ταινια ολων των εποχων με βαση το ποσα εισιτηρια εκοψε. Οι καταστροφες και τα τεραστια φιδια στο τελος απλα yaaaaaaaawn.
Guardians Of The Galaxy δεν εχω δει, αλλα παιζει να ειναι καλυτερο απο τα παραπανω.

freak brother
24-10-2014, 09:11
συμφωνω αν εξαιρεσεις οτι το καπτεν αμερικα το 2 μαρεσε και το κλιφχανγκερ δε το χω δει .Πραγματικα το αιρον μαν το 2 ηταν σα να ειπαν στο τελος..- πως θα τελειωσουμε την ταινια ρε παιδια ; - ρε μη σκας , βαλε εφε και πολλους αιρονμανς και φακ λοτζικ .

OniBocho
24-10-2014, 09:46
Hulk ο ορισμος της κακης ταινιας με σουπερ ηρωα και απαραδεκτα εφφε. Καλυτερο ηταν το παλιοτερο με τον Eric Bana.

Αυτό με τα ραδιενεργά κανίς, λέμε τώρα, ε; Γενικά συμφωνώ, αλλά επίσης θεωρώ οτι και το παλιότερο Hulk ήταν κακό, οπότε φαντάσου σε πόση εκτίμηση έχω αυτό με τον Norton.

Taksitzhs
24-10-2014, 15:14
Captain America 1 + 2 τοσο γελοιες που καταντησα να περασω καλα κοροιδευοντας τα πανηλιθια κλισε και τα πιστολιδια ταινιας δρασης εποχης 1997. Καλυτερα να ξαναβαζα να δω το Cliffhanger με Σταλονε που ειναι και ταινιαρα.

Τα Captain America γαμανε. Στην αρχη ημουν πολυ διστακτικος στο να τα δω γιατι ελεγα οτι θα τα χουν γεμισει με αμερικανιες πατριωτισμους και γλιτσα και καμια σχεση τελικα, τον φτιαξαν ενα σοβαροτατο σουπερηρωα. Το 2 ειχε λιγη παπατζα στο τελος να πεις, αλλα δε με χαλασε, προτιμω υπερβολη παρα ανιαρο τελος τυπου Iron Man 2 στο οποιο περιμενα τουλαχιστον λιγο πιο σοβαρη απειλη απο τον βασικο μπαντγκαη.

Parasight
28-03-2015, 18:14
1t0PX60HDIs

Kasrith
06-04-2015, 17:22
hpazy0BHzxY

FIXXXER
01-05-2015, 00:13
http://comicsalliance.com/avengers-2-characters-comics/

Πολυ ωραια ιστοσελιδα που δειχνει επισης οτι τουλαχιστον το casting ειναι εξαιρετικο στο MCU

Urlic
01-05-2015, 05:12
το είδε κανείς να πείτε γνώμες . Διότι εγώ που το είδα σήμερα ....δεν με ενθουσίασε όσο το πρώτο. Δε λέω αλλα λόγω spoiler....

FIXXXER
01-05-2015, 05:27
Ακομα χειροτερο??? :shock::shock::eek::eek:

Urlic
01-05-2015, 15:27
Ακομα χειροτερο??? :shock::shock::eek::eek:
το guardians of the galaxy σαρεσε? Αν ναι ....τότε θα σαρεσει και αυτό.....για μένα η Disney marvel το έχει παρατραβήξει πολύ με το ίδιο και ίδιο στυλ οι ταινίες τής.

Aleister
02-05-2015, 01:15
molis gyrisa apo to cinema kai nomizw tha kanw kairo na ksanadw tainia marvel

ekei pou eleges tha paroume mia anasa na sou ena robot kai ftou ksana mana ksylo apthn arxh gia WRES

h8ela na ksera poio htan to target audience ayths ths tainias pragmatika, isws apo tis pio perierges pou exw dei pote mou, sto car chase prepei na me phre o ypnos gia liga deyterolepta eixa xasei ais8hsh tou xronou koudounize to kefali mou

emetos

Urlic
02-05-2015, 05:59

ekei pou eleges tha paroume mia anasa na sou ena robot kai ftou ksana mana ksylo apthn arxh gia WRES

h8ela na ksera poio htan to target audience ayths ths tainias pragmatika, isws apo tis pio perierges pou exw dei pote mou, sto car chase prepei na me phre o ypnos gia liga deyterolepta eixa xasei ais8hsh tou xronou koudounize to kefali mou

emetos
target group age <12 .....

Taksitzhs
02-05-2015, 12:08
Δεν το εχω δει ακομα, αλλα κρινοντας απ τις αντιδρασεις σας πρεπει να προκειται για τρελο επος...

atom_smasher
02-05-2015, 13:02

emetos
target group iq <12 .....

Keeper Of The Seventh Son
02-05-2015, 13:53
kata ti gnwmi mou tin tainia tha tin apolapsoun nerds k mikra paidia k auto einai k to target group pisteuw. stoixeia mias tainias gia enilikous pou prokaloun antidraseis opws agwnia, agxos, fovo klp leipoun teleiws. ta asteia einai tis sinomotaksias kinoumena sxedia tis disney, prosita gia tous mikrous mas filous. exontas auta sto mialo vrika tin tainia arketa apolaustiki, opoios perimenei nolanisms tha apogoiteutei

Krux
02-05-2015, 14:22
πρεπει να υπαρξει καποιας μορφης darwin award για ολους αυτους που πανε σε καθε καινουρια ταινια του mcu και περιμενουν να δουν καποιο αριστουργημα.

για τα μαλακισμενα κομικ που βγαζει η μαρβελ, αυτες οι ταινιες ειναι κατι παραπανω απο καλες.

Aleister
02-05-2015, 17:08
Δεν περιμενε κανεις μας να δει καποιο αριστουργημα. Μια ομορφη, διασκεδαστικη περιπετεια σε στυλ Guardians of the Galaxy περιμεναμε και αντ'αυτου φαγαμε τη μαλακυνση του Whedon στη μαπα για ποσες ωρες. Και τι 12χρονα το target audience? Οποιο πιτσιρικι εχει γεννηθει μετα τα '90s (ειδικα στην Ευρωπη) δεν εχει λαβει "μορφωση" Marvel/DC αλλα Naruto και One Piece, εγω στο cinema οσοι ειδα ηταν 20+ και προς την εισοδο μαλιστα ακουσα και καποιους να συζητανε για το arc του Civil War. Τιποτα απογοητευση σκετη, η Marvel κανει ορισμενα πολυ σωστα πραγματα οπως το να δωσει στον DeKnight το Daredevil και στον Shane Black το Iron Man 3 (μια απο τις καλυτερα σκηνοθετημενες ταινιες στην ιστορια του αμερικανικου κινηματογραφου κατα την ταπεινη μου γνωμη) και μετα παει και κανει κατι ηλιθιοτητες σαν το Age of Ultron. Hit and miss...

Parasight
02-05-2015, 17:53
Iron Man 3 (μια απο τις καλυτερα σκηνοθετημενες ταινιες στην ιστορια του αμερικανικου κινηματογραφου κατα την ταπεινη μου γνωμη)http://stoppress.co.nz/VERSIONS/6/images/blog/2013/08/screen_shot_2013-08-26_at_5.03.00_pm_department_landscape.png

BLiTzER
02-05-2015, 18:07
αλλα Naruto και One Piece

Ούτε καν ακουστά.

Urlic
02-05-2015, 20:17
πρεπει να υπαρξει καποιας μορφης darwin award για ολους αυτους που πανε σε καθε καινουρια ταινια του mcu και περιμενουν να δουν καποιο αριστουργημα.

για τα μαλακισμενα κομικ που βγαζει η μαρβελ, αυτες οι ταινιες ειναι κατι παραπανω απο καλες.
συμφωνώ ....... Εγώ πάντως μετα τη τελευταία τριλογία του μπατμαν και μετά το αριστούργημα(κατ εμε) watchmen δεν υπάρχει ταινία από κόμικ που να έκανε το κάτι παραπάνω........αλήθεια το watchmen γιατί το θάψανε μετά και δεν το προχωρησανε?

ion_storm
03-05-2015, 15:15
Την ευχαριστήθηκα αρκετά την ταινία σινεμά. Για το κοινό της κάθε ταινίας Marvel και τις προσδοκίες εντάξει, υπερήρωες, πολύ δράση ρε παιδί μου - δεν προλάβαινε να αναπνεύσει η ιστορία, και τα "αστεία-χαριτωμένα" της Disney, όλα υπήρχαν. Στο τέλος της ημέρας έχεις την μεταφορά ενός κόμικ, που αφορά μια ομάδα με μερικούς τύπους και την Widow, να σώζουν τον κόσμο 3 φορές την ημέρα, ξυλοφορτώνοντας ρομπότ και εξωγήινους. Οι διάφορες πτυχές της ιστορίας αποδίδονται παραπάνω από απλώς καλά - Hulkbuster, δεν μπορώνα κατάλάβω πόσος ρεαλισμός πια χωράει σε κάτι τέτοιο. Επαναλαμβάνω να έλειπαν μερικά "αστειάκια".

Να πω επίσης ότι άλλες απαιτήσεις και προσδοκίες έχω εγώ από DC και άλλες από Marvel - για μένα με εξαίρεση X men και κάποια storyline ήταν πάντα λίγο πιο χάρτινη, αλλά μη γίνει στο παρών θρεντ χαμός.

antimusic
06-05-2015, 00:50
τώρα ο άλλος ήρθε σοβαρά να μας πει οτι τα κόμικσς της μάρβελ είναι για παιδάκια;

κατά τα άλλα σε σημεία περισσότερο φορτωμένο παρά χορταστικό, από τη μία ο whedon να κάνει mike drop και να στέλνει φιλιά στην μάρβελ, από την άλλη οι στουμπωμένες με το ζόρι σκηνές για να προετοιμάσουν το έδαφος για το infinity war -- η μάρβελ προφανώς δεν ενδιαφέρεται να μάθει από το iron man 2, πολύ βαρετή φωτογραφία (ένας πράσινος τύπος και ένας μπλε τύπος και ένας κόκκινος τύπος και τελικά όλα γκρι), σε 3d μόνο οι υπότιτλοι, φοβήθηκα για τον χωκάη αλλά ο whedon γραφει για κάτι τύπους σαν κι εμένα πλέον, ωραίες οι ατάκες, οι σκηνές δράσεις στο 11, θυμάμαι τον shane black που έλεγε στον fx supervisor τού "εδώ θα τα κάνεις εσύ με κινούμενα σχέδια" και γελάω μόνος μου, τελοσπάντων γενικά καλή φάση, όσοι γκρινιάζουν δεν έχουν πάρει μυρουδιά, λίντα καρντελίνι πρώτη μου αγάπη και παντοτινή.

Dr.Gonzo
06-05-2015, 02:29
λίντα καρντελίνι πρώτη μου αγάπη και παντοτινή.

Πλασέ ξάπλα από τα αποδυτήρια και γκολάρα με φάτσο στο δοκάρι και τερματοφύλακας με ψυχολογικά. :touched:
Επίσης αντιμιούζικ έπιασε γενικά τον πάλμο, διαβάστε με προσοχή. ["σε σημεία περισσότερο φορτωμένο παρά χορταστικό" κλπ]

Προσωπικό υστερόγραφο: Σε μεγάλη σκηνή που κλιμακώνεται η δράση χτύπαγα διπολικό επεισόδιο, από την μία σκηνές με εκρήξεις, ιπτάμενα σκεπάρνια, όλα μπάλα/περνάμε καλά και σε παράλληλο συναισθηματικό επίπεδο ένα δάκρυ στην άκρη του ματιού για την Κόκκινη Μάγισσα και τις ατέλειωτες ποδάρες της Elizabeth.

http://i.imgur.com/8hoAUQG.jpg
http://i.imgur.com/LOoETFx.jpg

Parasight
23-08-2015, 18:14
Επιτέλους βγήκε σε καλή ποιότητα στα ίντερνετς (οπότε σπεύσατε όσoι δεν έχετε δει ακόμη) και τελείωσε η αναμονή.
Τι να προσθέσω, καμία δυσάρεστη έκπληξη, είδαμε αυτά που περιμέναμε και φάγαμε 2 κιλά πασατέμπο και γουστάραμε. Επιτέλους γαμάτος Hawkeye (και όχι τόσο παραμελημένος όσο στο πρώτο), ατακάρες Ultron, πετυχημενότατο Vision, χορταστικός Hulk, και ναι ρε Γκόντζε, ΠΟΔΑΡΕΣ Scarlet Witch :touched:
Κανένα παράπονο, περιμένω και το Ant-Man με το καλό για να κλείσουμε για φέτος, και το Civil War τχρον.

FIXXXER
23-08-2015, 20:56
Πεφτω απο τα συννεφα

http://media.giphy.com/media/hkMXte9dBJFfO/giphy.gif

Parasight
23-08-2015, 21:04
Στ'αρχίδια μας.

FIXXXER
23-08-2015, 22:44
:touched:

ξιδακι

12 stars circle your brow
24-08-2015, 08:47
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzAzLzIzL2tzaWRhLmpwZw%3D%3D&t=635627148700462841&w=820&h=457&a=Center

Κωλαράκι Τορνευτό
13-09-2015, 16:37
Θα συμφωνησω σε κανα 2 πραγματα με τον Παρασαητ.

1. Ο Ουλτρον ηταν ωραια φαση, να ναι καλα ο Τζεημς Σπεηντερ.
2. Οντως δεν υπηρχε καμια δυσαρεστη εκπληξη, η ταινια ηταν οσο σκατα περιμενα.

Ελεεινο και τρισαθλιο χιουμορ, "αστειακια" μεταξυ πρωταγωνιστων που επαναλαμβανονταν σε ολη την ταινια κι ενω δεν ηταν αστεια ουτε την πρωτη φορα, σεναριο και στορι απλα μηδεν, δεν εξηγηθηκε σχεδον τιποτα απο οσα συνεβησαν και οι σκηνες "δρασης" ηταν εκει απλα για να τελειωσει το ποπ κορν του ο εφηβος αμερικανος και να παρει και δευτερο, γενικα αστεια πραγματα. Οπως και καθε αλλη ταινια του MCU, ο αριθμος των κλισε ξεπερασε τον αριθμο των δολλαριων που εβγαλε η ταινια στο box office, για μια ακομα φορα κινδυνεψε να καταστραφει ολη η Γη απο μια τεραστια εκρηξη, και πλεον ακομα κι ο Ironman φαινεται γελοιος.

Τα θετικα της ταινιας:

1. Σκαρλεταρα + Ελιζαμπεθ Ολσεν :pink:
2. Ultron + Vision
3. Thor, που ειναι και ο μονος Avenger που δεν εχουν κανει τοσο καρικατουρα, ειχε και το μοναδικο καλο αστειο της ταινιας.

MoRmEnGiL
14-09-2015, 05:04
Kati den paei kala, symfwnw apolyta me fixxxer. kleinw ranteuou giatro. ;p

Poso kalyterh 8a htan h tainia xwris to lame humour wannabe??

antimusic
14-09-2015, 05:49
mormengil και fixxxer. κανονιστείτε.

Κωλαράκι Τορνευτό
14-09-2015, 06:48
antiusic. η κριτικη σου για την ταινια ηταν πιο απολαυστικη και αστεια απο την ταινια. ψαξου.

OniBocho
14-09-2015, 13:26
Η αισχρότητα του Age of Ultrex δεν περιγράφεται με λόγια. Πιο ασύνδετο blockbuster action movie, δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Η στιγμή που ακόμα κι ο Cap κάνει αισχρό χιουμοράκι χειρότερου επιπέδου από American Pie, είναι που καταλαβαίνεις ότι κανένας εκεί στη Disney δε σέβεται το Marvel Universe.

Σωστά γράφει ο Φιξξξερ πως μόνο ο Thor σώζεται.

freak brother
15-09-2015, 11:56
για μαρβελ στανταρτς , γτπ οπως και το τελευταιο αιρον μαν ... αλλα λογικο μετα απο τοσες ταινιες να γαμιεται σιγα σιγα η ποιοτης .

Parasight
15-09-2015, 22:09
Το Ούλτρεξ γάμησε και όποιος διαφωνεί είναι αθέμιτος, παράνομος, επονείδιστος, απεχθής και μη βιώσιμος.