PDA

View Full Version : Euroleague 2014-2015

bhoy
15-10-2014, 20:20
Αρχίζει μια Ευρωλίγκα,που είναι βέβαιο πως οι ελληνικές ομάδες δεν πρόκειται (η μια,μάλιστα,το δήλωσε κι επισήμως) να πάνε.

Οι 2 μεγαλύτεροι (κουμπάροι)Σέρβοι προπονητές φιλοδοξούνε να στείλουν τις Εφές - Φενέρ στο Φ-4.
Η Ρεάλ φιλοδοξεί να το σηκώσεις εντός έδρας.
Να δούμε και Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ (με την Μακάμπι να καραδοκεί)...

Όμιλοι:
http://www.euroleague.net/main/standings

Υ.Γ.
ν΄αναρωτηθώ αν θα φτιαχτεί κανά private league στο http://fantasychallenge.euroleague.net ;

attila
15-10-2014, 21:01
ο βαζελος εχει γαμησετα ομιλο, αλλα εστω και δυσκολα θα περασει.μετα βλεπει τι θα κανει.
εμεις ειμαστε με ταβανι τα πλει οφ.οπως περσι

bhoy
15-10-2014, 22:28
ο βαζελος εχει γαμησετα ομιλο, αλλα εστω και δυσκολα θα περασει.μετα βλεπει τι θα κανει.
εμεις ειμαστε με ταβανι τα πλει οφ.οπως περσι

Με ρεκόρ νικών ηττών στην καλύτερη των περιπτώσεων 4-4,δε ξέρω πραγματικά αν θα προκριθεί ο ΠΑΟ και δε συνεχίσει στο (δύσκολο φέτος) Eurocup...

attila
16-10-2014, 03:22
τα ματς της πρωτης φασης ειναι 10.
για να περασει θα πρεπει να βαλει αποκατω την μπαγιερν,για την οποια δεν εχω εικονα φετος αλλα βαζελος ειναι-εχει φανελα οπως και να το κανουμε.
απο την αλλη ισως βοηθησει και λιγο ο ομπραντοβιτς.

Om
16-10-2014, 12:30
Πολύ δυνατές Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Εφές? (Με Ντούντα στο τιμόνι πολλά γίνονται).
Φενέρ δε την έχω σε εκτίμηση και γενικά περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν για να χαρακτηρίσω Ζέλικο πρώην προπονητή.
Ολυμπιακός είναι ομάδα Τοπ8 με βλέψεις για παραπάνω (να δούμε πως πάει το θέμα προπονητή και αν κολλήσουν οι νέοι ξένοι).
Τριφυλλάρα οτιδήποτε παραπάνω από 4οι στον όμιλο το θεωρώ επιτυχία. Το κέρδος της χρονιάς είναι Παππάς, Γιάνκοβιτς να γίνουν βασικά γρανάζια, Μποχωρίδης-Χαραλαμπόπουλος-Διαμαντάκος να ενηλικιωθούν μπασκετικά, να καταλάβουν τι σημαίνει ΟΑΚΑ και η πράσινη φανέλα ώστε να υπολογίζονται σε βάθος 2ετίας.

cromags
30-10-2014, 23:54
Ηταν ωραιος ο γιαννης ο μπλουμς!

Taksitzhs
31-10-2014, 01:21
Βring Your Daughter To The Slaughter. 23 ποντοι με 7/10 τριποντα.