View Full Version : Χαοτικό Τέλος / Antimob / Sarabante / Cut Off / Bad Trip / Ruined Families ~ 20/9
Griffith
21-09-2014, 14:30
είδα με αυτή τη σειρά cut off, sarabante, bad trip, antimob
cut off κουλ αλλά δεν είναι για μένα το powerviolence, sarabante όπως πρέπει επί σκηνής (στο δίσκο ψιλοβαρέθηκα), bad trip ταξιδιάρικη φάση εισαγωγή στον μισάωρο ΠΑΝΙΚΟ που ήταν οι Antimob
άψογη φάση γενικά, στηρίξαμε και το ταμείο, πάντα τέτοια
freak brother
21-09-2014, 15:19
δεν εκατσα πολυ γιατι δουλευα , ειδα την πρωτη μπαντα (αντι για 8 βγηκαν 9:30 :( ) αλλα η φαση ηταν υπεργαμηστερη .
Antimob μάλλον οι καλύτεροι της βραδιάς. Άρεσαν επίσης πολύ Ruined Families και Sarabante. Οι τελευταίοι έπαιξαν αρκετά καινούρια εις βάρος παλαιότερου υλικού (π.χ. δεν ακούστηκε το Deluminate), οπότε έχασαν λιγάκι λόγω μη εξοικείωσης. Τα νέα τζετ ακούστηκαν πάντως, οπότε αναμένουμε δυνατό δίσκο. Οι Bad Trip περισσότερο ως background music λειτούργησαν, ο πολύς λαός πήγε για μπύρες ή έστηνε πηγαδάκια. Οι Χαοτικό έκαναν τίμιο σαματά, αλλά δεν τρελαίνομαι γενικά.
tsimpouklano
21-09-2014, 16:36
Οι Bad Trip περισσότερο ως background music λειτούργησαν, ο πολύς λαός πήγε για μπύρες ή έστηνε πηγαδάκια.
Αυτοί είστε!
Ξεκίνησαν οι Ruined Families στις 9:20, παίξιμο δυνατό αλλά ο τραγουδιστής δεν το έχει στα λάιβ, ίσως επειδή την περισσότερη ώρα χοροπηδάει και εμπλέκεται σε μόσπιτ με το κοινό.
Οι Cut Off γαμάνε, αν ήταν ξένη μη diy μπάντα θα έβγαζαν λεφτά, ο ντράμμερ είναι αρκετά ψαρωτικός, ξανά Νοέμβρη με τους Sex Drive
Οι Sarabante μας γάμησαν χωρίς χρήση σάλιου, ίσως οι καλύτεροι της βραδιάς, ο ήχος σε επίπεδα τελειότητας, ξύλο και πλούσια δράση, άριστο παίξιμο
Οι Bad Trip δεν κολλούσαν με τη φάση (μουσικά, διότι είναι diy όσο λίγοι) και έκαναν τον κόσμο να κωλοβαράει και να αράζει. Ο ήχος τους άψογος και το παίξιμο τέλειο, ως συνήθως.
Από τους Antimob και μετά έκαναν την εμφάνισή τους οι γνωστοί καθυστερημένοι των ελληνικών πανκ λάιβ, οι οποίοι ανέβαιναν στη σκηνή και παρέμεναν μέσα στη μέση για πολλή ώρα. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις έλεγαν τα νέα τους ακριβώς στη μέση της σκηνής (σε φάση «που είσαι ρε Γεράσιμε, χαθήκαμε ρε μαλάκα, ο αδεφός σου τί λέει, καλά;») μπροστά από τα μέλη του συγκροτήματος, ενώ αυτό έπαιζε. Κατά τα άλλα γαμηστερή απόδοση, μιλάμε για τεράστια μπάντα
Οι Χαοτικό Τέλος βγήκανε νομίζω μία παρά (μεσημέρι για τα ελληνικά πανκ δεδομένα) και είχαν ήχο πολύ καλύτερο από ότι στα LP τους. Γενικευμένος χαμός, πλούσιο stagediving, οι καθυστερημένοι δειλά δειλά άρχισαν να τραγουδάνε στο μικρόφωνο εκτός από το να κόβουν βόλτες στη σκηνή, διασκευές Doom και Sore Throat, χαρές και γέλια.
Γενικά ο χόρος του Σκοπευτηρίου είναι ό,τι καλύτερο, βλέπεις μόνο δεντράκια, λοφάκια και ουρανό. Ελπίζω να ξαναδοθεί άδεια για λάιβ από το δήμο, παρά τα βυτία με κάτουρο που αδειάστηκαν.
Ο ήχος ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ στο χώρο της αυτοοργάνωσης, υπήρχαν τεράστια ηχεία και φωτισμός στη σκηνή (!)
Μπαρ, distro, lifestyle αναρχία και ΠΟΛΥΣ κόσμος (3-4 χιλιάδες ενδεχομένως)
άντε και εις ανώτερα, αν και δύσκολο
http://www.youtube.com/watch?v=A3IUl8qDOmQ
http://www.youtube.com/watch?v=Vphm7HerHtM
όταν ανέβει βίντεο Antimob κάντε καμιά δουλειά
δεν δώθηκε καμία άδεια από τον δήμο, μιας και δεν ζητήθηκε καμία άδεια από τον δήμο... (ούτε καν ρεύμα, με γεννήτρια έπαιξε το όλο πράγμα..)
Dr.Gonzo
21-09-2014, 20:05
Το σκέφτομαι σήμερα και καταλαβαίνω ότι για dyi σκηνικό αυτό που έγινε χτες ήταν... εκπληκτικό. Χωρίς στόμφους, η φάση ήταν υποδειγματική και το επισημαίνω γιατί αν κάποια παιδιά δεν ξεσκίζονταν να το τρέξουν, απλά για την κάβλα τους δεν θα ήταν τόσο μπόμπα η φάση. Και οι ώρες που βγήκαν οι μπάντες ήταν λογικές και ο ήχος ήταν πράγματι τούμπανο και πόσα ακόμα. Δεν νομίζω να χαλάστηκε κανείς, ίσα ίσα, οπότε να το λέμε το μπράβο.
Εκεί όμως που έμεινα μαλάκας ήταν με τον πόσο κόσμο είχε! Δεν περίμενα να το δω αυτό... Τα 3-4 χιλιάρικα που γράφει ο bbq εγώ τα εκτιμώ σαν "2000-και-βάλε" αλλά όπως και να'χει, πόσο γάμησε!
nikos_souvlas
21-09-2014, 20:40
...και μετά έκαναν την εμφάνισή τους οι γνωστοί καθυστερημένοι των ελληνικών πανκ λάιβ, οι οποίοι ανέβαιναν στη σκηνή και παρέμεναν μέσα στη μέση για πολλή ώρα.
Κάτι πρέπει να γίνει με τους καθυστερημένους. Ίσως απ' τις μπάντες που παίζουν, να τους λένε ευγενικά να παίρνουν τον πούλο. Προσπαθούσα να απολαύσω Antimob και έπρεπε να γυρνάω το κεφάλι μου 200 μοίρες για να μην τρώω στη μάπα τον κάθε βλάκα που έκανε μία ώρα να σηκώσει τη μοϊκάνα του...
Κατά τ' άλλα, άψογος χώρος και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ήχος σε Sarabante, κακός θα έλεγα σε Antimob, αλλά δεν πειράζει, τα παιδιά τα έδωσαν όλα! Για Χαοτικό ποτέ δεν τρελαινόμουνα, τίμια εμφάνιση όμως. Ruined και cutoff δεν πρόλαβα, Bad trip γαμάνε - τους έχω δει πολλάκις - αλλά δεν κόλλαγαν με τις άλλες μπάντες. Αυτά.
υ.γ. Έψαχνα ικονόμαλαξ, αλλά μάλλον έβλεπε το λάιβ μέσα από κάνα θάμνο.
freak brother
21-09-2014, 20:46
Το σκέφτομαι σήμερα και καταλαβαίνω ότι για dyi σκηνικό αυτό που έγινε χτες ήταν... εκπληκτικό. Χωρίς στόμφους, η φάση ήταν υποδειγματική και το επισημαίνω γιατί αν κάποια παιδιά δεν ξεσκίζονταν να το τρέξουν, απλά για την κάβλα τους δεν θα ήταν τόσο μπόμπα η φάση. Και οι ώρες που βγήκαν οι μπάντες ήταν λογικές και ο ήχος ήταν πράγματι τούμπανο και πόσα ακόμα. Δεν νομίζω να χαλάστηκε κανείς, ίσα ίσα, οπότε να το λέμε το μπράβο.
Εκεί όμως που έμεινα μαλάκας ήταν με τον πόσο κόσμο είχε! Δεν περίμενα να το δω αυτό... Τα 3-4 χιλιάρικα που γράφει ο bbq εγώ τα εκτιμώ σαν "2000-και-βάλε" αλλά όπως και να'χει, πόσο γάμησε!
τοσο ειχε και περσι στους Αντι στο θησειο , ο 30+ κοσμος διψαει για 90ιλα φαση και γαμαει αυτο .
Agoraphobic_S.I.
21-09-2014, 22:23
Και γαμώ τα λάιβ, όλες οι μπάντες εξαιρετικές. Ξεχωρίζω bad trip και antimob. Και Χαοτικό βεβαίως και για το ιστορικό κομμάτι της υπόθεσης, αν και θα μπορούσαν να λείπουν οι ευχαριστίες προς οικογένειες φίλους και μπάντες που είχε παίξει ο μούσιας. Θα μπορούσαν να λείπουν επίσης και οι βλάκες που είδαν τη σκηνή καφενείο και γάμησαν και τον ήχο. Γενικότερα η ΚΑΤΑΡΑ 214 πρέπει να ενισχυθεί σαν εγχείρημα γιατί τώρα που έκλεισε και η υπόγα θα βλέπουμε diy live μόνο με κιάλια.
bbq εκτός από λαιφστάιλ είχε και κανονική αναρχία, ελπίζω να άφησες κάνα φράγκο στο κουτί για τους συλληφθέντες της 18/9.
Νίκο σούβλα δε σε ξέρω αλλά είμαι μέσα οποτεδήποτε για κυνήγι και κούρεμα στον ικονοκλαστ.
freak brother
21-09-2014, 23:29
παιδια ενας ενας ε , δεν ειμαστε και τπτ φασιστες!!
αμα παιχτει κανα σκηνικο τουλαχιστον μεριμνηστε να το βγαλετε βιντεο με το iPhone σας
Κυρία Μαριάννα
22-09-2014, 10:13
δεν δώθηκε καμία άδεια από τον δήμο, μιας και δεν ζητήθηκε καμία άδεια από τον δήμο... (ούτε καν ρεύμα, με γεννήτρια έπαιξε το όλο πράγμα..)
υπήρχε άδεια από τον δήμο γιατί ζητήθηκε άδεια από τον δήμο!
τρολάρεις. δεν ζητήθηκε καμία άδεια από τον δήμο
Κυρία Μαριάννα
22-09-2014, 11:00
μη τρελαίνεσαι όλοι κάνουν λάθη και κάποιος/οι από τους ΚΑΤΑΡΑ 2-14 πήγαν και πήραν άδεια.
δλδ συγκεκριμένα πήγαν ζήτησαν την άδεια και μετά ξαναπήγαν για να πάρουν την απόφαση. συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
αχαχαχα..λες ότι να νααι....επειδή είμουν και εγώ σ αυτούς που πήγαν..να σ πω οτί ΔΕΝ ζητήσαμε άδεια...δεν συνέβει τίποτα από όσα λες.
freak brother
22-09-2014, 11:52
το θεμα βασικα ειναι ποιος καθαρισε στο τελος..
Χάρπερ Λιούις
22-09-2014, 15:04
το θεμα βασικα ειναι ποιος καθαρισε στο τελος..
αυτοί που ΔΕΝ ζητήσαμε άδεια από το δήμο.
Χάρπερ Λιούις
14-12-2014, 21:40
https://www.youtube.com/watch?v=l71_FMh8T0Y&t=1m56s
στο 1:56
Jacknife
14-12-2014, 22:36
^ 2.48 :touched: