View Full Version : Smite
supermachoman
22-09-2014, 22:50
μιας και παίζει και ο rebelos
μαζευτείτε
Aleister
24-09-2014, 14:48
Το παίζει (?) έπαιζε ένας γνωστός και μου είχε πρήξει τις μπάλες να αρχίσω κι εγώ
το κατεβάζω μπαίνω σε ένα game και :puke: tinafta re
σαν εκείνα τα παιχνίδια που έδιναν δώρο με τα κορν φλεικς τα παλιά τα χρόνια πριν την ΚΡΙΣΗ
2 άτομα σε όλο το er;
σοκάρομαι
supermachoman
25-09-2014, 00:30
σαν εκείνα τα παιχνίδια που έδιναν δώρο με τα κορν φλεικς τα παλιά τα χρόνια πριν την ΚΡΙΣΗ
είναι "αντιγραφή" του LoL με καλύτερα γραφικά και 3rd person view, δε ξέρω τι λες βασικά
Aleister
25-09-2014, 16:11
που τα είδες τα καλύτερα γραφικά, το ΛοΛ τουλάχιστον έχει ένα στυλ, μια αισθητική
αυτό είναι straight outta '90s
http://i.imgur.com/2RHGktb.jpg
supermachoman
25-09-2014, 17:11
που τα είδες τα καλύτερα γραφικά, το ΛοΛ τουλάχιστον έχει ένα στυλ, μια αισθητική
αυτό είναι ένα wallpaper.
Το ξεκίνησα χθες και είναι αρκετά καλό
κανά τιπ για αρχάριους;
edit: + Aleister δεν ξέρω πότε δοκίμασες να παίξεις, αλλά βλέπω κάτι παλιά βίντεο του παιχνιδιού (2012-2013) και πραγματικά είναι από αίσχος ως κακά, δεν έχει και πολλή σχέση με τωρινή εικόνα. Δες εδώ πχ (χωρίς ήχο):
https://www.youtube.com/watch?v=dfRHapsQoFk
metamelia1
27-09-2014, 22:02
TRELI PAPARIA
Ειχα κοψει τετοιου ειδους συνηθειες 2-3 χρονια. Εκατσα να παιξω μια μερα απο το account του αδερφου μου γιατι βαριομουν. Ευτυχως ηταν τελειως για το πουτσο και δεν ξανακυλησα.
Το απεγκατέστησα. Ωραίο παιχνίδι αλλά απάλευτο attitude οι παίκτες.
supermachoman
08-10-2014, 00:14
Το απεγκατέστησα. Ωραίο παιχνίδι αλλά απάλευτο attitude οι παίκτες.
ε όταν αρχίσουν τις παπαριές mutάρω
ας έστελνες να παίζαμε μαζί μωρέ
Ε σε κανά μήνα ίσως το αρχίσω πάλι :P
supermachoman
13-01-2015, 13:14
https://www.youtube.com/watch?v=KdQWxVKXRPU
αφιερωμένο
Aleister
16-01-2015, 15:17
φαινεται αρκετα καλυτερο visually αλλα καταλαβαινεις και απο το βιντεο ποσο ασχημο ειναι το feel του σαν παιχνιδι, moonwalking χαρακτηρες και σπαμ κλικ κλικ κλικ
η φαση ειναι WoW τωρα (η Heroes of the storm αν εχεις μπει στο beta) μιας και το LoL το αυτοκτονησε η Riot . . . ολα τα υπολοιπα mmo-κατασταση απλα 0
supermachoman
16-01-2015, 15:26
φαινεται αρκετα καλυτερο visually αλλα καταλαβαινεις και απο το βιντεο ποσο ασχημο ειναι το feel του σαν παιχνιδι, moonwalking χαρακτηρες και σπαμ κλικ κλικ κλικ
η φαση ειναι WoW τωρα (η Heroes of the storm αν εχεις μπει στο beta) μιας και το LoL το αυτοκτονησε η Riot . . . ολα τα υπολοιπα mmo-κατασταση απλα 0
:?
SpiritCrusher
16-01-2015, 19:56
Πλάκα πλάκα, μοιράσαν κι αυτοί 2-και-κάτι εκατομμύρια τις προάλλες (600k από τη HiRez και τα υπόλοιπα είναι contribution από αγορές παιχτών στο store). Είναι ωραίο ότι τα πάει καλά η HiRez μιας και ήταν συμπαθητική εταιρία. Είναι κρίμα που αυτό έγινε με το Smite και ως αποτέλεσμα το Tribes: Ascend απλά έχει μείνει να πεθάνει χωρίς dev time. QQ.
Phantom Duck
16-01-2015, 20:02
LOL πώς γίνεται να είναι συμπαθητική όταν παράτησε το tribes τελείως ξαφνικά για να κάνει ακόμα ένα moba;
supermachoman
16-01-2015, 20:22
LOL πώς γίνεται να είναι συμπαθητική όταν παράτησε το tribes τελείως ξαφνικά για να κάνει ακόμα ένα moba;
αν δε κάνω λάθος νωρίτερα παράτησε και το Global Agenda?
τα οποία δύο games δε της βγάζαν καθόλου χρήμα αντίθετα με το Smite, απ'τη μία κατανοητό να τα παρατήσει, απ'την άλλη θα μπορούσε να κάνει ένα revive τώρα που κολυμπάει στο χρήμα
(btw o SC είπε ότι ήταν συμπαθητική)
Phantom Duck
16-01-2015, 20:54
ναι αλλά χαίρεται που πάει καλά, χεχε
καλά όχι ότι έχω θέμα με τις εταιρείς (από τότε που σταμάτησε τις κονσόλες η sega =[) αλλά ο τρόπος που σταμάτησε την παραγωγή του tribes ήταν το άσχημο, κι ενώ ήταν σχετικά νέο παιχνίδι και κόσμος είχε σκάσει τα φράγκα του.
SpiritCrusher
16-01-2015, 21:47
E, όντως ελπίζω ότι με τα πολλά λεφτά θα βάλουν κάποια στιγμή ένα μικρό team να ρίξει κανα update και τίποτα tools για maps.
Από εκεί και μετά, ναι ήταν άσχημο πως έγινε η φάση στο Tribes, είπαν όμως πως έγινε καθαρά γιατί το Smite έβγαζε περισσότερα λεφτά και είπαν να ρίξουν όλους τους πόρους εκεί μπας και φτάσουν στο σήμερα. Στο τέλος της ημέρας από το πουθενά μας έδωσαν ένα δυνατο Tribes που θα είναι playable για καιρό ακόμα. Και όσο να'ναι κανείς δε περίμενε ότι θα ξαναβλέπαμε Tribes (πόσο μάλλον σοβαρό) σε οποιαδήποτε μορφη. Και οι 10 εκπλαγήκαμε :!:
edit: A ναι, με την έλευση και του νέου UT μπορεί να δούμε και μια γενική αναβίωση των old school FPS, οπότε υπάρχει ελπίδα. Σε άλλα νέα του genre η εταιρία του Blacklight: Retribution πήρε πούλο, ενώ μόλις πήρα χαμπάρι ότι και η timegate του εξαιρετικού Section 8: Prejudice πήρε επίσης πούλο (έμπλεξαν το όνομα τους με το Aliens: Colonial Marine, ωραίοι). Αν κάπως έτσι γλύτωσε και η HiRez από πιθανό κλείσιμο, ε τι να κάνουμε, καλύτερα με το Smite και ελπίδα για το μέλλον.
SpiritCrusher
24-06-2016, 17:09
Βλέπω τον ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ 12άστερο να παίζει smite (φαντάζομαι με τον σουπερματσομαν αλλα δεν τον εχω στο στημ) και θυμήθηκα την κουβέντα που είχαμε κι αυτό εδώ:
E, όντως ελπίζω ότι με τα πολλά λεφτά θα βάλουν κάποια στιγμή ένα μικρό team να ρίξει κανα update και τίποτα tools για maps.
ΧΑ! Βγήκαν και οι ίδιοι και εξήγησαν το γιατί και πως το παράτησαν, είπαν κι ότι ένιωθαν κάπως άσχημα για την φάση οπότε με τα λεφτά του Smite έβαλαν ένα μικρό dev team να φτιάξει το Tribes. Ήδη έγινε ένα overhaul, έσβησαν ότι content/models δεν τους άρεσε σαν ποιότητα κι έχω την εντύπωση πως όποιος είχε πληρώσει για να πάρει μερικά από αυτά που έσβησαν, πήρε refund.
Καλύτερο από το τίποτα και ίσως κάποια στιγμή να ξαναυπάρξει μέλλον για το Tribes.
12 stars circle your brow
24-06-2016, 19:10
Trine και στα καπάκια Smite είναι η φάση, σταμάτα να τρως πίτουρα και να κακαρίζεις όλη μέρα και θα σε φτιάξουμε.
supermachoman
24-06-2016, 20:45
που τα είδες τα καλύτερα γραφικά, το ΛοΛ τουλάχιστον έχει ένα στυλ, μια αισθητική]
η φαση ειναι WoW τωρα (η Heroes of the storm αν εχεις μπει στο beta)
γελάω ακόμα btw