PDA

View Full Version : Μουσικά Κύματα 2014

Leech
21-07-2014, 14:12
1η μέρα:

Όπως αναμενόταν, κορυφαίοι οι 1000Mods, ωραιότατοι παρά την ντάλα οι Automaton που σάπισαν τη γη, μια χαρά και οι 45 Rats.
Οι Poem δεν ξέρω, κάτι με χάλασε, και μάλλον δεν ήταν το νέο line-up αφού είναι όλοι τους παιχταράδες και κένταγαν, κάτι μου έλειψε πάντως.
Οι υπόλοιποι μου φάνηκαν τελείως αδιάφοροι.

2η μέρα:
Hostage ξύλο. Allochiria πρέπει να γάμησαν, αλλά έψαχνα απεγνωσμένα ίσκιο. Konkave συγκίνηση μετά από τόσα χρόνια, ενώ οι Dephosphorus είναι σίγουρα καλύτεροι στο δίσκο. Μετά την έκανα.

Drumsick thanks για το κέρασμα :pink:

Drumsick
21-07-2014, 14:30
:pink:

Ghoul
21-07-2014, 16:13
τιμήσαμε κυριακή. Hostage, αν και δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση, δεν ακούγονταν άσκημοι. Allochiria από όσους είδα ήταν μάλλον οι καλύτεροι σαν σύνολο. ευχαριστώ το ύψος του Leech που μου χάρισε 5 λεπτά δροσερού ίσκιου εν αγνοία του. Revenge of the Giant Face αξιοπρεπέστατοι μουσικά. Still Falling ο γιαπωνέζος ντράμμερ έκλεψε την παράσταση. Konkave δεν είχα ξαναδεί. τα πήγαν καλά δεδομένης της χρόνιας απουσίας τους. Dephosphorus check. Ωραίοι ήταν, αλλά λίγο αδύναμα τα φωνητικά και είναι όντως ανώτεροι στουντιακά. Check. γενικά, σταθερά ωραία φάση η όλη διοργάνωση. επεράσαμε όμορφα.

κουρεμένος βικότνης =')

phthoggon
21-07-2014, 20:33
Καταρχήν όλες οι μπάντες που παίζουν πάνω από 120 bmp και έχουν κιθάρες που παίζουν πολλές νότες είναι καλύτερες στουντιακά :P (και ναι, αυτό είναι κανόνας και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε από δω και πέρα). Να συμπληρώσω για Aenaon που ήταν ενδιαφέροντες και οι πιο "περίεργοι" από τις μπάντες (αν και με δύσκολο έργο να αναπαράγουν το δίσκο τους) και Stereo Animal τους οποίους καλά θα κάνετε να τσεκάρετε όποτε παίζουν, φάση μπάντας που δε νομίζω να το άκουγα σπίτι αλλά λάιβ ήταν πιο tight από [insert virgin joke]. Καλή φάση γενικά, από του χρόνου καλό θα ήταν να ψάχνεται λίγο περισσότερο η φάση με τον ήχο, να κάνουν πιο πολύ soundcheck οι μπάντες και τα λοιπά.

(αποπάνε θα μαλώσω το βικότνι που δεν είπε τίποτα για σένα!)

12 stars circle your brow
21-07-2014, 21:56
Και οι 2 μέρες άξιζαν, πέρασαν πολύ ευχάριστα. Οι Αθηναίοι είναι προτιμότερο να κάνετε πήγαινε-ελα με αυτοκίνητο τις 2 μέρες παρά να κοιμηθείτε στο κάμπινγκ.

Ghoul
22-07-2014, 02:28
(αποπάνε θα μαλώσω το βικότνι που δεν είπε τίποτα για σένα!)

καλά μου φάνηκε ότι είδα κάποιον να σου μοιάζει λοιπόν!

δυστυχώς έπρεπε να φύγουμε νωρίς και δεν προλάβαμε Aenaon και Stereo Animal.

stam and the witches
22-07-2014, 13:41
Κορυφαίοι 1000mods, μετριότατος ήχος δυστυχώς. Χαμηλά κουρδίσματα με τζιτζικοπριμαδούρα, κακός συνδιασμός. Η φωνή του Δάνη έχει ανέβει πάρα πολλά λέβελ.

Οι υπόλοιπες μπάντες δεν ήταν του γούστου μου. Κρίμα που άργησε τόσο να τελειώσει, ένα μοχίτο στη Νέα Μάκρη το πινα μιας και πήγαμε τόσο μακριά λολ.

Boom!
22-07-2014, 22:34
Η φωνή του Δάνη έχει ανέβει πάρα πολλά λέβελ.

Κρίμα που εκεί μπροστά, δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου.

Mods αναμενόμενα αι νικηταί της πρώτης μέρας, ενώ οι Allochiria κέρδισαν τις εντυπώσεις την Κυριακή, οι οποίοι παρά τη ζέστη μας έκαναν να νιώσουμε.

Φήμες και κουτσομπολιά που θέλουν τον (από Σεπτέμβρη) Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη να "τραβάει την πρίζα" στη φάση δεν επιβεβαιώνονται, αλλά σίγουρα ιντριγκάρουν.

carheart
23-07-2014, 00:46
Τι δουλειά έχει ο δήμαρχος Μαραθώνα στη Νέα Μάκρη;

κόσμος λέει μάζευε υπογραφές για να μη γίνει, υπήρξαν κουβέντες για τύπισσα που ισχυριζόταν πως είχε τριακόσιες υπογραφές, δεν την είδα, μου τάπανε

είχα να πάω μουσικά κύματα από το 2006. Ωραία ήταν, ωραίος χώρος, έξτρα πόιντς στη μπύρα που τελείωσε πριν πέσει καν ο ήλιος και έπρεπε να περιμένουμε ανεφοδιασμό

γενικά

Pi450MQMQaw

stam and the witches
23-07-2014, 01:44
είχα να πάω μουσικά κύματα από το 2006.

Γεράσαμε :eek::touched:

Drumsick
23-07-2014, 11:12
Εμένα αυτοί οι Dephosphorus με τρόμαξαν με το πόσο ΚΑΦΡΟΙ είναι. Τρομερά δύσκολη μουσική, απορώ πως έχουν τόση απήχηση. Μας ζάλισε κι ο άλλος με τα τσεκ τσεκ.
Κατά τ'άλλα ΑLLOCHIRIA μονο.

babality
23-07-2014, 14:43
dephosphorus, stereo animal...και οι αλλοι που παιζαν με ντραμ μασιν ηταν πολυ προβαρισμενοι.

1η μερα μανομετρο, 2η αρχιδοκαμπος

Agoraphobic_S.I.
25-07-2014, 16:28
Πρώτη μέρα δεν κατάφερα να πάω. Αν και μόνο για Μοντς θα άξιζε όπως φαίνεται.
Δεύτερη μόνο Αllochiria και Dephosphorus μ' άρεσαν, τους πρώτους τους έφαγε ο ήλιος και τους δεύτερους ο κακός ήχος που έφτιαξε κάπως μετά την μέση του σετ. Τσεκ τσεκ τσεκ ως το απαραίτητο grind κάψιμο που τους αρμόζει. Konkave συμπαθητικοί επίσης. Χειρότερη μπάντα οι Αέναον, καράβλαχοι μουσικά και εμφανισιακά.

Γενικά είναι καλή φάση τα ΜΚ αλλά δεν αντέχω όλη αυτή τη φάση τατουάζ/αμάνικο/i do it for the pussy. Για μένα δεν είναι τυχαίο που οι πιο αξιόλογες μπάντες του φεστ ήταν και οι πιο σεμνές επί σκηνής. Lifestyle=/=music.

Χάρπερ Λιούις
25-07-2014, 18:39
Για να τα λέμε και όλα..δεν ήταν τίποτα το εξαιρετικό το φεστ ε;

Ούτε την ηχάρα δεν είχε, ούτε τον αέρα του "φεστιβάλ".

Φασέικη χλέμπα έχει γίνει.

BURNIN AMBITION
26-07-2014, 11:26
δεν πηγα για να ξερω, αλλα ετσι για την κουβεντα, πες μου που εχει ηχαρα γιατι η ηχαρα στο αιλλλαντα ειναι κατι ουτοπικο