PDA

View Full Version : Heavy By The Sea 2014 ~ 23/6/14

Drumsick
24-06-2014, 04:12
Η ζωή είναι αγρίως απίθανη, ελέγε κάποτε ένας γνωστός μου.

Τους τελευταίους δυομιση μήνες περνάω μάλλον την δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου. Βρίσκομαι στα όρια νευρικής κρίσης, κοιμάμαι κι ξυπνώ με έναν μόνιμο τρόμο, βλέπω εφιάλτες, σκέφτομαι αυτοκτονίες και άλλα τέτοια όμορφα. Χτες το βράδυ λοιπόν, σε μια τυπική βραδιά μου παρέα με μπύρες, τσιγάρα και μιζερομουσικές, κι ενώ έχω παραιτηθεί από τη ζωή, χαζέυω τα νετς και πέφτω πάνω στο ποστ του φαντομντακ (είναι τόσο δύσκολο πράγμα η γραφή αυτή την ώρα)), και μου θυμίζει πως αύριο παίζουν οι ντεφτοουνς, και πως είχα λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς για πρόσκληση, και πήρα τ'αρχίδια μου, και τέλος πάντων ξενερώνω αλλά αμέσως σκέφτομαι πως κάτσε ρε φίλε, παίζουν οι ντεφτοουνς σε εξωτερικό χώρο κι εσύ θα μείνεις Δήλεσι να ζοφιάζεις? Δεν παίζει, θα κάνεις οτι μπορείς για να τους δεις. Παίρνω λοιπ΄πον την απόφαση να κατέβω αθήνα, και η ζωη μου αποκτά ξαφνικά νόημα.

Παίρνω το τραμ κατα τις 7μιση, και φτάνω στην στάση δελτα φαλήρου κατά τις 8. Κατεβαίνοντας από το τραμ μου πιάνει ένας μαλάκας τον κώλο. Χωρίς να το σκεφτώ καν, του σκάω μια σφαλιάρα και κατεβαίνω χωρίς να κοιτάξω πίσω. Εκλαμβάνω την ετοιμότητά και τα ταχύτατα αντανακλαστικά μου σαν θετικό οιωνό. Φτάνοντας στη είσοδο όμως, τα πράγματα δείχνουν πιο δύσκολα απ'όσο φανταζόμουν. Αφενος ο χώρος είναι εξωφρενικά οχυρωμένος, αφετέρου όταν ο κόσμος βγαίνει, του βάζουν σφραγίδα στο χέρι. Κοζάρω λλιγο τη φάση στην είσοδο, κάνω τα γλυκά μάτια στους σεκιουρηταδες και τους παρακαλάω να μου βάλουν σφραγίδα, αλλά παπάρια. Αποφασίζω να κάνω τον γύρω του χώρου μπας και βρω κανένα αφύλακτο σημείο. Πηγαίνοντας προς τα έξω, βλέπω ένα παλικαράκι να πλαστογραφεί την σφραγίδα με ένα μαρκαδοράκι. Τον παρακαλάω να κάνει μια και σε μένα, και λέω θα δοκιμάσω να περασω μαυτήν όταν σκοτεινιάσει. Στο μεταξύ συνεχίζω τη γύρα. Οχυρό τελείως. Κάγκελα, καγκελα, κάγκελα παντού και σεκιουρηταδες και συρματοπλέγματα. Φαινομενικά απροσπέλαστος χώρος. Ανησυχω πως θα είναι ο πρώτος που θα με νικήσει τελικά, αλλά εναποθέτω ελπίδες και στην πλαστή σφραγίδα. Το βραδυ θα μπω. Φτάνω σε ένα γεφυράκι στην πίσω μεριά, οπού έχει πάλι φράχτη με σεκιούριτυ από πίσω, αλλά σε πολύ μικρη απόσταση από την αρένα. Ουσιαστικά δυο καγκελάκια και 3 μέτρα απόσταση. Έχει μαζευτεί κόσμος εκεί, ενώ παίζουν οι behemoth. Παρατηρώ πως οι φύλακες ψιλοχαζέυουν, οπότε χωρίς να το πολυσκεφτώ, πηδάω το καγκεκλάκι όσο κοιτούν απ την άλλη, και τρέχοντας περνάω και το επόμενο, καταλήγοντας μες την αρένα.
Γελάω, παίζει να μη με πήραν χαμπαρι καν. Βγάζω το μισόλιτρο ροζέ κρασάκι μου, αναβω ένα τσιγάρο, τραβάω τζούρα, πίνω για να γιορτάσω τη νίκη, νιώθω γαμώ. Εκείνη τη στιγμή πέφτω στον υπερσυντέλικο. Χαιρετώ και πάω πέρα να αράξω, όσο παίζουν οι behemoth. Κατευθυνόμενη ξανά προς τη σκηνή, πετυχαίνω τον πορν και αράζουμε παρέα σε όλο το σετλιστ των ghost. Πλάκα έχουν, τους απολαμβάνω, αλλά δε μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι οκ τελειώνετε, ΝΤΕΦΤΟΟΟΥΝΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ. Πάω για κατούρημα καθώς τελειωνουν. Επιστρεφοντας στο στειτζ αγοράζω μια μπύρα. Χαιρετώ πάλι κόσμο, πιάνω κουβεντα με υπερσυντέλικο κι έναν φίλο του, κι όταν ξεκινούν οι ντεφτοουνς, απομονώνομαι να απολαύσω.

Το κρασί έχει τελειώσει, τελειώνει και η μπύρα. Η διπλανή παρέα έχει σκάσει ένα μπαφί που μου τρυπάει τη μύτη. Μυρίζει φανταστικά. Αφού γυρίσει μερικές φορές, σκουντάω τον διπλανό μου και του ζητάω τράκα μια τζούρα. Μου λέει τελείωσέ το. Έχουν μείνει 4-5 ψιλές. Τις ρουφάω βαθιά, πολύ αργά, φροντίζοντας να μείνουν στα πνευμόνια μου όσο το δυνατόν περισσότερο,. Καταπίνω με τα τελειώματα της μπύρας. Τελειώνω ταυτόχρονα τσιγάρο και μπύρα, κάπου στο 4ο κομμάτι ντεφτοουνς. Κι εκεί προς το τέλος όλα αρχίζουν να λιώνουν. Ακούγονται οι πρώτες νότες του change και νιώθω πως η καρδιά μου θα σκάσει. Η παρέα δίπλα σχολιάζει: ποιο ειναι αυτό? έλα ρε, το change είναι, που έπαιζε στο τάδε. Αναφέρουν κάποια ταινία, δε θυμάμαι ποια. Ίσως το constantine. Είναι όντως το change μουρμουράω από μέσα μου, ένω τα μάτια μου βουρκώνουν. Ειναι το αγαπημένο μου ντεφτοουνς, και από τα αγαπημένα μου κομμάτια γενικά. Aκολουθεί η απόλυτη εξαύλωση, το Τελειο Τριπ. Νιώθω να αιωρούμαι και να κοπανιέται η ενέργειά μου στον ρυθμό του κομματιού. Βιώνω astral projection. Δεν έχω υλική υπόσταση, είμαι ενέργεια πλεγμένη στον αέρα με τη μουσική. Ζω την πιο έντονη συναυλιακή μου εμπειρία, το δυνατότερο κλάσιμο της ζωής μου από μπάφο. Δεν πιστέυω πόσο έχω ξεφύγει. Ανάμεσα στα κομμάτια καταβάλλω προσπάθειες να συμμαζέψω τον εαυτό μου, να προσέξω αν φέρεται φυσιολογικά. Κατά τη διάρκεια των κομματιών απλά χάνομαι. Το υπόλοιπο σοου είναι ένα απίστευτα πανέμορφο χάσιμο. Το σετλιστ φανταστικό. Προσπαθω να κρατηθώ να μην πέσω, ή να μην κάνω τίποτα περίεργο. Ενώ αρχικά ο ήχος μου φαινόταν μέτριος, εξαφανίζομαι μέσα στα κομμάτια που ηχούν πλέον τέλεια στα αυτιά μου. Το σετ τελειώνει με το 7 words κι αμέσως μετά το τέλος βρίσκω τον εαυτό μου να ευχαριστεί τον διπλανό μου για το χόρτο.
Ρε.. τι μου έδωσες και ήπια? ρωτάω. Κάποιο σκανκ σκέτο, απαντά. Τον χαιδέυω στον ώμο και τον ευχαριστώ που μου χάρισε την ωραιότερη συναυλιακή εμπειρία της ζωής μου. Δε θυμάμαι τι άλλο του λέω.

Ξαφνικά βρίσκομαι να ακολουθώ το πλήθος. Συνειδητοποιώ πως το λαιβ τελείωσε, και πάμε προς τα έξω. Αναρωτιέμαι αν φαίνεται πόσο χεσμένη είμαι. Προσπαθώ να φέρομαι φυσιολογικά, αλλά τα χέρια μου τα νιώθω σα μπαλόνια. Σηκώνονται από μόνα τους προς τα πάνω. Ζορίζομαι να τα κρατήσω στη θέση τους και να περπατήσω σαν άνθρωπος. Δεν έχω ιδέα που πάμε, ωσπου φτάνουμε στη στάση του τραμ. Οκ λεω, τραμ. Κάθομαι κάτω και περιμένω. 20 λεπτά λέει για άγιο κοσμά. Προς τα κει πρεπει να παω, καλά είναι.

Νιώθω πως περιμένω ώρες όταν πια φτάνει το τραμ. Έχω περάσει ώρα αγωνίας προσπαθώντας να φαίνομαι φυσιολογική. Δεν ξέρω πόσο καλά τα καταφέρνω. Μπαίνω στο τραμ, και κάποια στιγμή συνειδητοποιώ πως κάθομαι. Πέρα έχει κάτι κοπέλες, αναρωτιέμαι πάλι αν έκανα κάτι περίεργο και δε θυμάμαι. Ντρέπομαι λίγο, και προσπαθώ πάλι να φέρομαι φυσιολογικά, αλλά ανά λίγα λεπτά τρωω φλας και μεταφέρομαι αλλού. Είναι 1 και κάτι. Οι υπόλοιπες δυο ώρες κυλάνε μεταξύ τετοιων φλας. Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα, φτάνει το τραμ στο τέρμα του. Ειναι στο παλιό αρεροδρόμιο, μακριά... Εγώ πηγαίνω γλυφάδα, στη βουλιαγμένης πάνω. Ξεκινώ να περπατάω προς κάτω γλυφάδα. Με συνοδεύουν δυο παρέες. Συνεχίζω να τρωω φλας και να μεταφέρομαι σε φάσεις του λαιβ η να χανομαι σε άλλες σκεψεις. Ένα χέρι με τραβάει δεξιά, ενώ το τραμ με προσπερνά από αριστερά. Συγγνωμη μου λέει, δεν ήξερα αν φορας ακουστικά, και ερχότανε... Δε φοραω ακούστικα, αλλά είμαι τελείως κλασμένη του λέω, σ'ευχαριστώ. Όλοι μας, απαντά, και συνεχίζουμε το περπάτημα σιωπηλά. Μετά από λίγο φοράω τα ακουστικά, και χώνω ντεφτοουνς. Ξαναβιώνω φάσεις από το λαιβ και κοπανιέμαι περπατώντας στην ποσειδώνος. Οι παρέες εξαφανίζονται και μένω μόνη. Αναρτιέμαι αν θα φτάσω η θα πέσω σε κάνα χαντάκι. Κοντά σε κάτι θάμνους μου σκάνε φλασιές πως στο επομένο μέτρο θα με βιάσουν, η θα πέσει πάνω μου μια θάλασσα κατσαρίδες. Ένα αμάξι σταματάει δίπλα μου, Κατι μου λένε όπως το προσπερνώ, αλλά δεν τους ακούω. Τους αγνοώ και επιταχύνω τρομαγμένη. Τσεκάρω μετά από λίγα μέτρα αν με ακολουθεί κανεις, αλλά βλέπω το αμάξι να βάζει μπρος και να φεύγει. Ανακουφίζομαι. Πόσες ώρες περπατάω? Έχω κουραστεί. Συνεχίζω να περπατώ για ώρα, τριπάροντας χοντρά, και τελικά φτάνω Γλυφάδα μετά από 1 ώρα και κάτι. Ανοιχτός φούρνος, νιώθω την ανάγκη να φάω. Δεν ξέρω πως συνεννοούμαι, αλλά μετά από λίγο μασαω μια σπανακόπιτα, καθώς ανηφορίζω προς το σπίτι της αδερφής μου.

Μετά από δυόμιση ώρες, περνάω τελικά την πόρτα. Είναι θαύμα που κατάφερα να φτάσω. Νιώθω κουρασμένη και τρομερά χαρούμενη. Ήταν απο τις ωραιότερες βραδιές της ζωής μου. Η ζωή είναι αγρίως απίθανη. Καληνύχτα, σας αγαπώ.

tl;dr: Τους γάμησα.

Dr.Gonzo
24-06-2014, 12:41
Πινκ σε ποστ-χιονοστοιβάδα Ντράμσικ. Το μέταλς μας σηκώνει από το καροτσάκι της πνευματικής μας αναπηρίας... ανέκαθεν το έκανε και κατά πως φαίνεται έτσι θα συνεχίσει μέχρι ψόφο... :)

Μπήκα όταν παίζανε οι Στόκοι, τους αγαπώ, τους εκτιμώ και τους σέβουμαι, αλλά καθώς ουδέποτε δεν μπόρεσα να δηλώσω ανεμιστήρας τους, βρήκα ευκαιρία με τον κολλητό για την κλασσική βόλτα-πρώτη μπύρα-α να ένας γνωστός-κάτσε μία εδώ που έχει και ίσκιο-και τέτοια.

Μέτα βγήκανε οι Μπιχίμοθς (με ντάλα ήλιο ακόμα οι καψεροί) και αποδείξανε γιατί είναι μπαντάρα. Προσεγμένοι στην τελευταία λεπτομέρεια, με καλό ήχο (δεδομένου και του στυλ τους, με τις "πυκνές" και φορτωμένες συνθέσεις κλπ), Νεργκάλ με κουκούλα ήρωας, μπασίστας Uruk Hai έσπειρε τον φόβο και Inferno πίσω απ'το κιτ με makeup που μου έφερε στο μυαλό σκύλο Αγίου Βερνάρδου και δεν μπορούσα να σταματήσω να χαχανίζω αλλά φυσικά και κέρδισε όλο το σέβας με κολασμένο παίξιμο. Behemoth ήταν και η πιο μέταλ στιγμή της βραδιάς, σε ύφος και ήχο (*τέρμα πρίμα ατάκα στις μπότες για να ακούγονται τα ξυλέ περάσματα - θρασερείμαι). Για τον λόγο αυτό φάνηκαν ίσως και λίγο παράταιροι σε σχέση με το υπόλοιπο ύφος της βραδιάς, που "φώναζε" Deftones, αλλά ικανοποίησαν τουλάχιστον όσα απειροελάχιστα γερόντια περιμένανε να ακούσουν λίγη groovy δίκαση τιμιότητα...

Ghost ασχολίαστοι. Συμπόνεσα τους 6 καλούς μουσικούς πάνω στην σκηνή που δώσανε ότι καλύτερο είχαν, αλλά η "μπάντα" είναι ένα πολύ οξύμορο φιάσκο. Με κάνανε να φαντάζομαι ένα team μουσικών παραγωγών κάπου στην Σουηδία που προσπαθήσανε να γράψουν εύπεπτα κομματάκια με ροκ ρυθμούς και κλισέ στίχους με νοσταλγία για όταν ανακαλύπταμε τον Σατανισμό μέσα από το εξώφυλλο του Sabbath Bloody Sabbath στην 2α Γυμνασίου.
Κουραστικές οι προηχογραφημένες χορωδίες, βαρετά προβλέψιμοι οι ρυθμοί, το τονίζω και γενικά μια αμηχανία για το τι ακριβώς κάνουν αυτοί οι τύποι με τα ράσα που έχουν μπλέξει 666 κλασικά ριφάκια και μελωδίες και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το εννοούν.
Ghost summary: So fake, much duh, wow. Next please.

Τα μουνιά οι Deftones είχανε κάνει soundcheck μία μέρα πριν. Πρώτη φόρα το άκουγα αυτό! Το crew έστησε τον εξοπλισμό, μετά περιμέναμε κανά μισάωρο να χεστεί καλά ο Carpenter και ξαφνικά βγαίνουν στην σκηνή και μας ξεβρακώνουν. Αυτό.
Είχα μεγάλη περιέργεια να δω αυτή την μπάντα. Που παίζουν "σκληρή" μουσική αλλά δεν έχουν κ α μ ί α σχέση με το υφός που έχουμε συνηθίσει οι μέσοι, 30αρηδες Έλληνες μεταλλάδες, "Krasator-AmonAmarth-MachineHead-Mastodon-you-name-it"...
Ήμουν ενθουσιασμένος στο να διαπιστώσω γιατί αυτά τα κάπως σνομπ "Αμερικανάκια" έχουν τόσο μεγάλο αποτύπωμα σαν καλλιτέχνες.
-Ήχος κρυστάλλινη μπουλντόζα. Αυτό το κάτι που ψάχνω σε κάθε μεγάλη συναυλία και σχεδόν ποτέ δεν συναντώ: Ένταση, διαύγεια, μπάσο που το αισθάνεσαι το γαμημένο!!! Η ήχος σε αγκάλιαζε και σε κρατούσε στο το τι συνέβαινε στην σκηνή, πράγματα θεωρητικά αυτοννόητα, αλλά που μόνο σε κάτι τέτοια live μπορείς να τα ζήσεις τελικά.
-Κεφάλαιο Τσίνο: Τον θεωρούσα "douche", υπερκτιμήμενο. Not. Ο άνθρωπος βγήκε στην σκηνή και (όσο γραφικό κι αν ακούγεται) το έζησε, με κάθε ανάσα του, κάθε παραμικρή στιγμή. Διακριτικός, χωρίς μεγάλες χειρονομίες (*ροκσταριλίκια), με έκανε να αλλάξω 180º άποψη για αυτόν, ακόμα και για την φωνή του, που βγήκε εξαιρετική χτες, με όλες τις μικρές λεπτομέρειες του ιδιαίτερου στυλ της μπάντας.
Όποιος το σκέφτηκε και δεν ήρθε, καλά να πάθετε, χάσατε μια πολύ-πολύ-μικρούλα... εμπειρία ζωής. Τα αμερικανάκια μας δείξανε πώς γίνεται κάτι όταν το αγαπάς πολύ, όταν δίνεις το 200% του εαυτού σου σε αυτό και φροντίζεις να έχεις μάτια-αυτιά-μυαλό ανοιχτά και αφήνεις την μουσική να μιλάει πάνω απ' όλα.

Έφυγα λίγο πριν το τέλος, γιατί δεν μου περισσεύανε 30€ για ταξί στην άλλη άκρη της Αθήνας, αλλά δεν αξίζει να γκρινιάζουμε για κάτι τέτοια τώρα, όλα καλά που γράφει και η Ντραμσικ αποπάνω.

ΥΓ.: Soundcheck Behemoth... Πολωνοί τεχνικοί να τσεκάρουν μικρόφωνα με κοφτές λέξεις στην γλώσσα τους και εγώ να γυρίζω στο δημοτικό και να κοιτάζω πάνω απ' τον ώμο μου ...από που θα έρθει ο Σάσας ο εξωσχολικός να μου πάρει την μπάλα και να την κλωτσήσει πάνω στο δέντρο για να μου την φερμάρει όταν φύγω... :touched: :touched: :touched:
*μαλάκες μου δεν είναι ρατσιστικά στερεότυπα... είναι στερεότυπες στιγμές που έχουμε ζήσει και τις ανασύρουμε με νοσταλγία, έχοντας την ωριμότητα και το ήθος να κρίνουμε ότι ...ο Σάσας για παράδειγμα ήταν τόσο γαμάτο παιδί όσο οποιοσδήποτε άλλος, απλά τύχαινε να είναι σε κάποια πράγματα διαφορετικός και αυτό στην τελική γαμάει, γιατί αλοίμονο αν είμασταν όλοι παντού Αίλοιναις ή Πωλονεί ή Ρόσυ ή Ξερωγωτι!!!
Αυτό, το ξεκαθαρίζω κι όποιος έχει ένστασεις θα TOU SPASO TI MOUTRA, A?

Phantom Duck
24-06-2014, 12:53
http://www.setlist.fm/setlist/deftones/2014/plateia-nerou-piraeus-greece-3c0414f.html

Headup / Bored / Engine No. 9 / Root / 7 Words

Leech
24-06-2014, 13:08
Μπήκα όσο παίζαν οι ΡοΖ: Κανείς δε νοιάστηκε, έψαχνα φραπέ. Τελικά βρήκα.
Τους Nightstalker ήθελα να τους δω μια φορά με την ησυχία μου γιατί όποτε παίζουν σε Ανσ/Κύτταρα γίνεται της σαρδέλας, και χτες ήτανε η μέρα. Εντελώς ταιριαστοί με το όλο σκηνικό, ήταν υπέροχα.
Behemoth είχανε το λαό τους (και την πολωνική κοινότητα της χώρας) και trigger frenzy μπότες και christians to the lions και κακοδαίμονοσ και όλα, αλλά εμένα με εξέπληξε το νεότερο υλικό τους που δεν είχα ακούσει.
Ghost ήταν διασκεδαστικότατοι, αλλά σε κάποια στιγμή μου καρφώθηκε στο μυαλό ότι αυτό που βλέπω είναι οι Coldplay του μέταλ και αυτή η σκέψη ήταν τρομακτική.

Δεκαπέντε γαμημένα χρόνια περίμενα τους Deftones. Και χτες είδα φίλους από τα παλιά που ήμασταν μαζί όταν συνέβαινε το around the fur, πέμπτες στο Μο, πάρτι της supafly, είχα να τους δω από τότε. Στο digital bath έχασα την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, ένιωσα μόνος στο άδειο venue και τον Μορένο να τραγουδάει για πάρτη μου και μόνο. Δάκρυσα, ναι.
Το setlist ήταν ένα όνειρο. Ακόμα κι αν ο Τσίνο δεν τραγουδάει όπως τότε στο Root, δε με ένοιαζε τίποτα. Αν έπαιζαν και knife party ή passenger παίζει να ήμουν ακόμα εκεί και να κοιτάω το κενό.

Drumsick
24-06-2014, 13:10
Στη δική μου λίστα πάντως το change ήταν 5ο, λολ... Παίζει να ήμουν σχεδόν τελείως blacked out από lhabia μέχρι change.. Είχε και ενκορ? Θεε μου, χαμπάρι δεν πήρα, ήταν όλο το λαιβ ένα αδιάκοπο χάσιμο. Πονάω ολόκληρη.

Mitsmann
24-06-2014, 13:24
Κοινως το ΜΕΤΑΛ (εστω αυτο το μεταλ μωρε) σας εσωσε ακομα μια φορα.

\m/

Phantom Duck
24-06-2014, 20:32
https://www.youtube.com/watch?v=uCYOR8-DV3g

fromashesrise
24-06-2014, 22:30
και δεν πληρωσες και σου πιασαν τον κωλο, πως το καταφερες;

Drumsick
25-06-2014, 12:05
^ λολ

Πάντως, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, (αν και πινκαρα) στο βίντεο βλέπουμε μια αρκετά κακή απόδοση του κομματιού ε. Δηλαδή αν δεν ήμουν εκεί, θα έλεγα οκ, δεν έχασα και τίποτα.

εντιτ: μετά βέβαια θα έβλεπα αυτό εδώ, και θα έκλαιγα

https://www.youtube.com/watch?v=87g6O47iPGY

Dr.Gonzo
26-06-2014, 12:24
https://www.youtube.com/watch?v=2LPrIfPOfks

*καλύτερη στιγμή των Πολωνών

KoiliaSamprela
26-06-2014, 12:33
Τιμιότατη μπάντα, τιμιότατη εμφάνιση , αμαρτία που τους έβγαλαν με ήλιο.

freak brother
26-06-2014, 15:16
μαλακτες οι μπεχεμοθ , εχουμε παει να πλακωθουμε εξω απο το next πριν απο 16 χρονια γιατι την πεφταν σε μια φιλη μας . <3

Dr.Gonzo
26-06-2014, 15:31
Frik είσαι blaster-from-the-past του ξαδερφού μου, που όταν παίζανε Nevermore / Annihilator στο Ρόδον, μετά τους Nevermore εγώ είχα κάτσει μέσα κανονικά κάγκελο να χτυπηθώ με ΘΡΑΣ... και ο ξάδερφος είχε βγει στη Μάρνη να κάνει τσιγάρο. Μετά το λάηβ που έδειξε εισιτήριο με αυτόγραφο... "Βγήκε έξω αυτός ο κιθαρίστας απ'τους Νέβερμορ, ο ξανθός με την αφάνα και μου έκανε τράκα τσιγάρο..." :touched:

KoiliaSamprela
26-06-2014, 15:33
μαλακτες οι μπεχεμοθ , εχουμε παει να πλακωθουμε εξω απο το next πριν απο 16 χρονια γιατι την πεφταν σε μια φιλη μας . <3

μια χαρά την γλυτώσατε o orion είναι και λίγο μονομπλόκ !

Phantom Duck
26-06-2014, 18:23
αυτός είναι που του έδωσε μυελό των οστών η γκόμενά του όταν είχε λευχαιμία και στα καπάκια τη χώρισε;

Dr.Gonzo
26-06-2014, 18:43
Nope, λες για τον Negral, όχι τον Orion. Ο οποίος Negral και έκανε μεταμόσχευση μυελού και χώρισε μια Πολωνέζα γνώστη που τα έιχαν, αλλά δότης μυελού ήταν ένας άσχετος νεαρός.

Leech
26-06-2014, 19:01
Nope, λες για τον Negral, όχι τον Orion. Ο οποίος Negral και έκανε μεταμόσχευση μυελού και χώρισε μια Πολωνέζα γνώστη που τα έιχαν, αλλά δότης μυελού ήταν ένας άσχετος νεαρός.

too much information.
this thread is now about valte_kana_kwlo

http://i49.tinypic.com/j9rjif.jpg[/IMG]

KoiliaSamprela
26-06-2014, 19:32
Φαντομ Ντακ είσαι ο τελευταίος (προτελευταίος οκ) που περίμενα σχόλιο ιατρικού περιεχομένου κατηγορίας :labiri:

Phantom Duck
26-06-2014, 19:42
σόρι νόμιζα ότι μιλάγαμε για τους ΜΠΕΧΕΜΟΘ