PDA

View Full Version : Error Loading Windows 7

12 stars circle your brow
16-04-2014, 10:24
Δεν ξεκινάει το ρημάδι. Την ώρα που πάνε να φορτώσουν κοκκαλώνει, μετά με βγάζει και μου λέει κάνε startup repair γιατί κάποιες αλλάγες σε software ή hardware σου τα γάμησαν. Πατάω στο repair, κολλάει κι αυτό. What do, έχω φρικάρει γιατί έχω πράγματα που χρειάζομαι οπωσδήποτε.

edit: ok, το άφησα στο loading του startup repair και πήρε μπρος μετά από 2 λεπτα, παρόλα αυτά μετά την επανεκκίνηση που υποτίθεται θα το έφτιαχνε, still nothing. WHAT DOOOO.

edit2: με μία δεύτερη απόπειρα στο startup repair (δεν ξέρω κάτι άλλο να κάνω - ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ) και αρκετό χρόνο παραπάνω, μου έβγαλε:

Startup repair cannot repair this computer automatically
Sending more information can help Microsoft create solutions.

Γραφω αυτά που λέει στο Problem details μήπως και κάποιος ξέρει και βοηθήσει με τα παραπάνω στοιχεία.

Problem signature:
Problem Event Name: StartupRepairOffline
Problem Signature 01: 6.1.7600.16385
Problem Signature 02: 6.1.7600.16385
Problem Signature 03: unknown
Problem Signature 04: 21200576
Problem Signature 05: AutoFailover
Problem Signature 06: 2
Problem Signature 07: BadDriver
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033

16-04-2014, 11:24
Έπαιξα λίγο στο repair με το command prompt όπως λέει εδώ (http://www.tomshardware.com/news/win7-windows-7-mbr,10036.html).
Στα bootrec.exe /FixMbr και bootrec.exe /FixBoot, έγραψε The operation completed succesfully, αλλά στο bootrec.exe /RebuildBcd μου πέταξε
Succesfully scanned Windows installations.
Total identified Windows installations: 0
The operation completed succesfully.

καπούτ ο δίσκος; δεν καταλαβαίνω χριστό.

Raven Lord
16-04-2014, 11:40
βρωμάει format η υπόθεση. κοίτα να σώσεις ότι μπορείς και καλό κουράγιο.
τα παιχνίδια με το mbr είναι επικίνδυνα

antimusic
16-04-2014, 11:43
το dvd των windows δεν κάνει και repair installation κάτι; κάνε boot από κει και δες μία.

16-04-2014, 12:18
γτφ. εκανα restart, είδα οτι ξανακόλλησε αλλά το παράτησα και πήγα στο ταχυδρομείο. Γύρισα και έχουν μπει τα windows κανονικά...
Δεν βλέπω τον D: μου όμως (δεύτερος δίσκος στον οποίο είχα όλα μου τ'αρχεία...), ενώ ο C: και ο B: (ο B: είναι παρτιτιον του main δίσκου και τον έχω για να κάνω install παιχνίδια και για downloads).

τι συμβαίνει εδώ πέρα.

Mayhem
16-04-2014, 12:32
Το πιο πιθανό είναι να έβγαλε ζημιά ο δίσκος. Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις για να μη παιδεύεσαι είναι να βάλεις τον δίσκο σε άλλο pc και να πάρεις ότι αρχεία μπορείς.

KoiliaSamprela
16-04-2014, 12:39
Το πιο πιθανό είναι να έβγαλε ζημιά ο δίσκος. Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις για να μη παιδεύεσαι είναι να βάλεις τον δίσκο σε άλλο pc και να πάρεις ότι αρχεία μπορείς.

Ρε αρχηγέ αν γαμήθηκε ο δίσκος πως θα τον δει το άλλο μηχάνημα ? εκτός αν πιστεύεις ότι είναι θέμα λειτουργικού οπότε με ένα live cd / dvd /usb θα δει το δίσκο και θα κάνει δουλειά (που πιστεύω δεν είναι πρόβλημα λειτουργικού)

Οπότε βάλε πρώτα ένα live μπλα μπλα και δες/

Mayhem
16-04-2014, 13:18
μπορεί να είναι κανένα άλλο θέμα hardware του υπολογιστή σου, εν πάση περιπτώσει αφού δεν έχεις αρχεία στον δίσκο του λειτουργικού μπορείς να κάνεις άνετα format ή live cd boot

antimusic
16-04-2014, 14:05
βρες κάποιον να ξέρει testdisk, asap.

metamelia1
16-04-2014, 20:30
kalispera filarako

kserw ti lisi sto provlima pou antimetopizeis me ton ipologisti sou kai to ftiaxnw me mia 20euri paysafe
se endiaferei?

efharisto, nikos