Log in

View Full Version : Για ένα καλύτερο ER

Pages : [1] 2

KoiliaSamprela
16-04-2014, 09:22
Παρακολουθώ κατά καιρούς διαλόγους με ενδιαφέρον σχετικά με το πως μπορεί να γίνει καλύτερο το ER , τι φταίει που κατάντησε έτσι, τι είναι αυτό που πάει στραβά κλπ.
Εκλεκτός παλαιότερος user είχε αναφέρει ότι στην "παρακμή" του φόρουμ υπεύθυνος ήμουν εγώ και οι όμοιοί μου.
Η ουσία δεν είναι εδώ, η ουσία είναι ότι όπως ο κόσμος μεγαλώνει αλλάζει και το ιντερνετς. Πλέον το Facebook είναι πιο θελκτικό σε διαδραστική επικοινωνία, και το τσατ έχει πάρει την αίγλη από τα flamewars. Ενδιαφέροντα κείμενα βρίσκεις σαφώς πιο εύκολο και "δικά μας" παιδιά είναι editors σε sites πρώτης γραμμής (τουλάχιστον από πλευράς επισκεψιμότητας).
Εγώ βρέθηκα να κάνω τον admin (δεν με χάλασε) για τεχνικούς λόγους. Όμως επειδή αλήθεια περνάω καλά εδώ, αλήθεια μαθαίνω πράγματα για την καύλα μου που είναι η μουσική, και πάνω απ όλα γνωρίζοντας ανθρώπους που κάνουν ομορφότερη την καθημερινότητά μου με νοιάζει το κάτι παραπάνω.
Ναι μπορεί να είμαι μόνο (λολ) 5 χρόνια στο ER αλλά με νοιάζει να έχει κόσμο και να εμπλουτίζεται σε τακτική βάση.

- Προς τι η κλάψα Σαμπρέλα?
Δεν είναι κλάψα ρε. Πριν μερικούς μήνες με την βοήθεια των χρηστών κάναμε μια προσπάθεια να αναστηθεί το μουσικό μέρος. Βάλαμε τα νέα ριλίζις και το κάλενταρ με τα μουσικά δρώμενα. Σε γενικές γραμμές πάει πάρα πολύ καλά θα έλεγα.

Στο θέμα του ρετζιστρέσιο πλέον το έχω κάνει moderate και μπαίνω 3-4 φορές την ημέρα και ελέγχω για καινούρια ακάουντς, και ότι μου μοιάζει με κινέζικο (σόρρυ σύντροφοι) το σβήνω και ότι μοιάζει με κάτι άλλο το ενεργοποιώ.

Όσο και αν αναπολείτε το παλιό ER δεν μπορεί να γίνει, όπως δεν μπορείς να είσαι πάντα 20 χρονών. Οι άνθρωποι που θα τσιμπούσαν σε ένα flame απλά το ξεπερνούν, ίσως να το αγνοήσουν, ίσως και να μην ξαναπατήσουν. Θα μου πείτε σταρχίδιαμουκιολας, εντάξει για άλλους χρήστες ναι , για άλλους όχι.

Εγώ αφού έκανα αυτό το drama post έρχομαι να ρωτήσω. Τι θα μπορούσε να γίνει στο ER να είναι πιο κοντά σε αυτό που αγαπάμε και γουστάρουμε?

Parasight
16-04-2014, 09:54
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130621040731/degrassi/images/1/13/Friend_hug.gif

Tyler_Durden
16-04-2014, 10:18
Σχετικά με την πορεία του ER ως τώρα, είναι απόλυτα λογικό να έχει πάρει την τροπή που πήρε. Και δεν χαρακτηρίζω την πορεία που έχει σήμερα κακή, αλλά την θεωρώ φυσιολογική.

Ξεκίνησε σαν μεταλ forum, ο αρχικός πυρήνας χρηστών μάζεψε τριγύρω του άλλους, και με την πάροδο του χρόνου και λόγω της σχεδόν απόλυτης ελευθερίας σε flames, χολή και καφρίλα, έγινε ένα μίγμα αυτών των δύο (μεταλ και "χολής"). Στη συνέχεια, την κλιμακωτή "απομεταλλοποίηση" διαδέχτηκε μια σταδιακά όλο και πιο έντονη πολιτικοποίηση στα πόστ με αριστερό βασικά προσανατολισμό και την "χολή" να συνεχίζει να είναι εντονότερη σε σχέση με άλλα φόρα (αν και αρκετά πιο ήπια σε σχέση με την περίοδο 07-10). Με άλλα λόγια, αν κάποιος δεν έχει προσωπική σχέση με κάποιους ήδη υπάρχοντες χρήστες, δεν ανήκει στον εύρυτερο ιδεολογικό μας χώρο και δεν έχει αντοχές στο "ηαρ μέντισιν", δεν έχει και κανένα σοβαρό λόγο να κάνει ρέτζιστερ, μιας και μουσικά δεν είναι πια κάτι προφανές όπως ένα μετσαλ φόρο που θα συσπειρώσει τους χεβιμέταλλους.

Παράλληλα με τα παραπάνω, οι αρχικοί χρήστες μεγάλωσαν, άλλοι βαρέθηκαν, άλλοι άλλαξαν ακούσματα και αισθητικές, και μια σειρά χρηστών ενεπλάκη σε μεταξύ τους διαπροσωπικές σχέσεις (φιλικές ή και γκομενικές), και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι σχέσεις αυτές επηρέασαν την συνέχιση ή όχι της παρουσίας τους εδώ. Έτσι πλέον κάνουν ρέτζιστερ είτε γνωστοί μας, είτε ανυποψίαστοι άνθρωποι με το τι εστί ER, που ακριβώς επειδή δεν ξέρουν πως λειτουργεί το φόρο σαν λογική, φαίνονται (και μερικές φορές ίσως είναι κιόλας) ηλίθιοι.

Βλέποντας λοιπόν σαν κάτι εντελώς φυσιολογικό τον παραπάνω κύκλο, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να γίνει μαζίκα κάτι για μια αλλαγή πλεύσης, καθότι η όποια αλλαγή καθορίζεται από παράγοντες που δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε απλά με μιαν απόφαση. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να υπάρχει μια μικρή συνεννόηση για το πως οργανώνονται κάποια διαδικαστικά/οργανωτικά θέματα (βλέπε πχ στο music).

Phantom Duck
16-04-2014, 11:01
αυτή η κουβέντα παίζει να γίνεται από το 2006 που μπήκαν παραπάνω άτομα από τον αρχικό κύκλο που γνωρίζονταν μεταξύ τους. για να πω την αλήθεια, το ερ που αναπολούν όλοι είχε κουβέντες για νψξ και 11th guardian στο αθλέτιξ, είχε όμως και dead in magazines και ρόκαβλον.

το πρόβλημα εγώ το εντοπίζω ότι μας έχει φάει η παχιά και δεν ασχολούμαστε με τα σοβαρά θέματα. προτείνω για κάθε θρεντ που κοιτάει ένας χρήστης στο σέξξξιον να είναι υποχρεωμένος να ποστάρει ένα αντιφασιστικό ποστ, ένα review σε δίσκο της relapse, έναν παλιό ποδοσφαιριστή του αθηναϊκού και φόρουμ στον ψηλό.

phthoggon
16-04-2014, 12:34
Αυτά τα θρεντ μου θυμίζουν τις συζητήσεις που γίνονται ακριβώς πριν εγκαταλειφθούν κάποια πρότζεκτ, μαλάκες το έχουμε γαμήσει, ντροπή μας, μας πιάνει το φιλότιμο, όχι ρε δε θα το εγκαταλείψουμε, ναιαιι, ομάδα ρε! Και μετά σιγή ασυρμάτου για κάνα μήνα και reunion σε κάτι χρόνια. Οπότε αφήστε τα μπλα μπλα εδώ και ποστάρετε στα υπόλοιπα καλύτερα, ειδικά στο μιούζικ που η σαπίλα δεν έχει προηγούμενο (τόσοι άνθρωποι ονλάιν να ποστάρουν τόσο λίγο είναι αξιοπερίεργο). Και φυσικά ο ψευτο-ελιτισμός να κοπεί και για λίγο δε θα μας κάνει καθόλου κακό.

alaiah
16-04-2014, 12:51
έχει αποδειχθεί από την ιστορία του ER, ότι τα επίπεδα που ΘΕΛΟΥΜΕ πιάνονται όταν ανοίγουν τέτοια θρεντς. οπότε φτιάχνω ποπ κορν και περιμένω!

Raven Lord
16-04-2014, 12:54
προτείνω για κάθε θρεντ που κοιτάει ένας χρήστης στο σέξξξιον να είναι υποχρεωμένος να ποστάρει ένα αντιφασιστικό ποστ, ένα review σε δίσκο της relapse, έναν παλιό ποδοσφαιριστή του αθηναϊκού και φόρουμ στον ψηλό.

στηρίζω και για να κάνω την αρχή: "τζαλακώστας"

Ghoul
16-04-2014, 14:14
κάθε δυο χρόνια αναπολούμε τη χαμένη αίγλη του φόρο και ψάχνουμε να βρούμε τις πταίει. νομίζω πως πρέπει να αποδεχτούμε πλέον, πως οι εξωτερικοί παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε χρηστικές (sic) αλλαγές είναι αρκετά περισσότεροι από τους εσωτερικούς.

ο ιντερνετικός χάρτης είναι πολύ διαφορετικός πλέον. τα facebook, twitter και παλιότερα τα blogs, έχουν σαρώσει τα πάντα. ο άλλος προτιμάει να επιλέξει τα άτομα που συναναστρέφεται, να φτιάξει ένα δικό του προσωπικό φόρουμ στο προφίλ του και να παίρνει likes αντί για pinks. επίσης εμείς οι ίδιοι, δέκα χρόνια μετά είμαστε αρκετά διαφορετικοί. κάποιοι σοβάρεψαν, ωρίμασαν βρε αδερφέ, αλλάξανε τα γούστα τους και μπέρδεψαν τα μπούτια τους. άλλοι έχουν 35αρίσει, έχουν βρει δουλειά, κόμμα, δεν έχουν χρόνο για μέταλς. μπορεί πχ ο σύμπος να έχει κάνει παιδιά, σκυλιά και να πουλάει τα σιντί του για να πληρώσει τα φροντιστήρια και τις τροφές. ποιος ξέρει. ο καθένας έχει τις δικές του προσωπικές αιτίες που αποχώρησε. δεν μπορούμε να τους πιάσουμε όλους.

το θέμα είναι ότι εσωτερικά στο ER, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από τεχνικής φύσεως. πάνω σε αυτό που είπε ο σαμπρέλ, τότε υπήρχε το IRC, τώρα υπάρχει το chat. στην πορεία, μεσολάβησε η ιστορία με το ER Mag (ας μην επαναλαμβανόμαστε) και άλλα διάφορα κύματα. σίγουρα υπάρχει λιγότερος ενεργός κόσμος πια, όμως ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο: όσοι αξιόλογοι παλιοί χρήστες έχουν αποχωρήσει, άλλοι τόσοι έχουν παραμείνει πίσω. υπάρχουν ελπιδοφόροι νεανίες και φυσικά κάποιοι καθυστερημένοι. πάντα έτσι ήταν η κατάσταση. η όποια αλλαγή πιστεύω πως θα γίνει μέσα από την ίδια την κοινότητα. παρά τις διαφωνίες μας, θα συμφωνήσω με τον πητηογγον σε αυτό. αντί να (ή όταν) ποστάρουμε ένα κομμάτι στο facebook, μπορούμε να γράψουμε δυο σειρές και να φτιάξουμε ένα θρεντ στο Albums. κατά τ' άλλα, νομίζω πως γίνεται μια καλή προσπάθεια από τον κοιλιά, σε ένα μέχρι πρότινος ξεχασμένο από το θεό φόρουμ, που πρέπει να την αγκαλιάσουμε (:lick:). το ER, είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!!~

freak brother
16-04-2014, 15:59
οσο μας κραζουν μαιντανοι τυπου Μικεους , σημαινει οτι κατι κανουμε σωστα ρε .

ion_storm
16-04-2014, 16:17
Μεταξύ μας τώρα αν κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί και να γράφει για δίσκους - δηλαδή για μουσική - και τα σχόλια είναι τύπου " ναι αλλά στο άλλο θρεντ είπες μαλακία, άρα και εδώ λες μαλακίες και η μπάντα για την οποία γράφεις τον παίρνει από τα αυτιά και δε συμμαζεύεται, μάλλον κάποιος βαριέται και δεν γουστάρει να γράψει κάτι παραπάνω.

Τελευταίο παράδειγμα για VIC που η κουβέντα κοντεύει να εκτροχιαστεί σε σχέση με μουσική και πάμε σε δικαιολογήσεις γιατί να γουστάρει κάποιος όταν υπάρχουν και άλλα παλαιότερα συγκροτήματα που το κάνουν καλύτερα και τι να μας πει η καταγωγή σου.

Ghoul
16-04-2014, 17:02
Τελευταίο παράδειγμα για VIC που η κουβέντα κοντεύει να εκτροχιαστεί σε σχέση με μουσική και πάμε σε δικαιολογήσεις γιατί να γουστάρει κάποιος όταν υπάρχουν και άλλα παλαιότερα συγκροτήματα που το κάνουν καλύτερα και τι να μας πει η καταγωγή σου.

προσπαθούμε να δούμε λίγο σφαιρικά την εικόνα, όχι τι γίνεται τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες. για τους VIC βγάζεις συμπεράσματα από πράγματα που δεν ειπώθηκαν ποτέ. συγκεκριμένα, σε 1-2 άτομα δεν άρεσε η μουσική τους, σε κάποιους άρεσε αλλά κριτίκαραν το hype και η τεράστια πλειοψηφία πίνει νερό στο όνομά τους. εάν η μουσική συζήτηση, λοιπόν, σημαίνει να αποθεώνουμε, να μη διαφωνούμε πουθενά και να μη μαθαίνουμε καινούριες μουσικές τότε πάσο. το πρώτο που λες γινόταν από πάντα. υπάρχει φυσικά και η επιλογή του rocking.gr που σβήνει ποστ όποιου κολυμπάει ενάντια στο ρεύμα.

Sotos_The_Tequiler
16-04-2014, 17:52
θαρρρώ πως θα γίνονταν πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις καθώς και περισσότερος κόσμος θα είχε τη διάθεση να συμμετέχει σε αυτές αν μειώνονταν τα κομπλεξικά ποστ πολλών από εμάς εδώ μέσα. Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει, απλά είπα να πω κι εγώ τη μαλακία μου.

OniBocho
16-04-2014, 18:13
Έχω την αίσθηση πως αν γράψω από τη σκοπιά του νέου χρήστη και του πως μπορεί να βιώσει κάποιος την ένταξη στο φόρουμ, αφενός θα πέσουν μουτζες (γιατί έτσι κάνουμε στους νιουφηες ουγκ ουγκ), αφετέρου μπορεί να φύγει στο διάολο το thread γιατί ο ο ikonoklast θα πει "φύγε από το φόρο βλάκα", ο asimoulis θα με πει "Δρουζα", ο Reject σεξιστη που δεν ξέρει από μουσική και ο 00i00 "να είσαι σεβαστικος ονιμποχα, γιατί ακούς και κλασικ ροκ και έχεις πηκσει στη Μαλαχία".

Ρωτώ όμως κάτι: ένας νέος χρήστης που μπορεί να έχει διάθεση να γράψει για μουσική, δίσκους, live αλλά προηγουμένως έχει κάνει πχ θέμα για την μπάντα του κι έχει φάει τρολαρισμα και δούλεμα, πως θα πάρει το θάρρος να το κάνει;

Προφανώς δεν μπορώ να σχολιασω τους συσχετισμούς που κάνετε με το παρελθόν αυτού του φόρουμ, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που ισχύει σε κάθε τέτοια "κοινότητα" είναι ότι ο ελιτισμός και η καχυποψία τις πληγώνει και το επίπεδο τους δεν είναι το επίπεδο των καλύτερων μελών τους, αλλά της πλειοψηφίας αυτών.

Shirime
16-04-2014, 18:24
Τσέκαρε τον user Jacknife

scarecrow
16-04-2014, 19:03
Κοιλιά είσαι ο Μελισσανίδης του ER που στη δύσκολη στιγμή ανέλαβες τα ηνία για να το οδηγήσεις ξανά προς την δόξα
sorry :pink:

ion_storm
16-04-2014, 19:22

προσπαθούμε να δούμε λίγο σφαιρικά την εικόνα, όχι τι γίνεται τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες. για τους VIC βγάζεις συμπεράσματα από πράγματα που δεν ειπώθηκαν ποτέ. συγκεκριμένα, σε 1-2 άτομα δεν άρεσε η μουσική τους, σε κάποιους άρεσε αλλά κριτίκαραν το hype και η τεράστια πλειοψηφία πίνει νερό στο όνομά τους. εάν η μουσική συζήτηση, λοιπόν, σημαίνει να αποθεώνουμε, να μη διαφωνούμε πουθενά και να μη μαθαίνουμε καινούριες μουσικές τότε πάσο. το πρώτο που λες γινόταν από πάντα. υπάρχει φυσικά και η επιλογή του rocking.gr που σβήνει ποστ όποιου κολυμπάει ενάντια στο ρεύμα.

Όχι.
Σφαιρικά είπα ότι είπα στην πρώτη μου παράγραφο.
Η δευτερη ήταν για να αποτυπώσω πιο συγκεκριμένα το γενικό νόημα της πρώτης, το οποίο ήταν ότι σε μια μουσική κουβέντα κάποιος θα πει ότι ο τάδε είπε μια μαλακία αλλού ή κάτι αντίστοιχο και θα απαξιωθεί η κουβέντα που γίνεται για τη μουσική.
Δεν είπα πουθενά να μη γίνεται κριτική στο οτιδήποτε - όσο περισσότερη τόσο καλύτερα, αν θές την άποψη μου - αλλά η κριτική να αφορά τη μουσική συγκεκριμένα και να μην κρύβει εμπάθεια. Να μαθαίνουμε καινούργια συγκροτήματα, η απαξίωση που ανέφερα είναι που με ενοχλεί. Οκ hype. Τι να κάνουμε τώρα? να ξενερώνουμε? Με λίγα λόγια κράξε, αλλά κράξε με ουσία, ώστε να γίνει σεβαστό το διαφορετικό που θα πει ο καθένας.
Κατα τα άλλα πάνε στο ροκινκ. οκ.

The Κόπανος
16-04-2014, 19:43
Rocking.gr είπατε.

Ακόμα να ξεχάσω ατάκα μέλους εκεί σαπέρα.Είχε πει ότι τα πρώιμα albums των Wipers μοιάζουν με Metallica.

ΠΟΤΑ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ!!!!ΠΟΤΕ!!!

Mitsmann
16-04-2014, 20:23
poioi eine oi Metalica?

The Κόπανος
16-04-2014, 20:27
Αυτός 1-0

http://earsucker.com/wp-content/uploads/2008/09/james_hetfield_bargains.jpg[/IMG]

KoiliaSamprela
16-04-2014, 20:31
Κοιλιά είσαι ο Μελισσανίδης του ER που στη δύσκολη στιγμή ανέλαβες τα ηνία για να το οδηγήσεις ξανά προς την δόξα

Δεν το έριξα κατηγορία για το παίξω σωτήρας :( με πρόσβαλες ! :( :( :(

Mitsmann
16-04-2014, 20:39
μπαη δε γουεη, το φορουμ εχει σημειωσει σαφη ανοδο (εστω λιγο αν θελετε, εγω λεω αρκετη) απο τοτε που ανελαβε Σαμπρελας να το τρεχει, να τα λεμε ολα και -κυριως, φορουμ ειναι- να τα γραφουμε.

για να πω και γω τα δυο μου σεντς.

ikonoklast
16-04-2014, 20:48
Το φορο διαλύθηκε όταν ο Dragonlord αποφάσισε να το αυτοκτονήσει κρατώντας Firestorm και γιουλάι και πήρε, ελαφρώς, τα πάνω του όταν αυτοί έφυγαν. Απλά είναι τα πράγματα.

scarecrow
16-04-2014, 21:10

Δεν το έριξα κατηγορία για το παίξω σωτήρας :( με πρόσβαλες ! :( :( :(

Τολμάς να συκοφαντείς τον Κιμ Γιονγκ-ουν της ΑΕΚ μας?
Ντροπή σου!

freak brother
16-04-2014, 21:12
οταν ο Ροκαβλον εκανε τα φλορουμς με τα δονηταρια και μας πηρε τον Εθιρ και ολους τους τρου (δλδ κανεναν) . Ο Φαηερστορμ ακομα εδω δεν ειναι ;

Phantom Duck
16-04-2014, 21:18
Το φορο διαλύθηκε όταν ο Dragonlord αποφάσισε να το αυτοκτονήσει κρατώντας Firestorm και γιουλάι και πήρε, ελαφρώς, τα πάνω του όταν αυτοί έφυγαν. Απλά είναι τα πράγματα.

έπρεπε να γλυτώσει φράγκα για την ανταρσύα, δείξε σεβασμό.

rat_poison
16-04-2014, 21:46
ρε παιδιά ρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο

Για το Electric subforum
πόσο χρόνο είχατε για να ξοδεύετε στο ER και πόσο χρόνο έχετε πια. μιλώντας για μένα, άλλο είναι να μπαίνεις για κάνα τεταρτάκι πού και πού, κι άλλο είναι να λιώνεις κάνα τρίωρο τη μέρα γράφοντας σεντόνια. για να γράψεις ένα φουλ-κομπλέ ριβιού πρέπει να έχεις ακούσει το δίσκο προσεκτικά πολλές φορές, να κάτσεις να τα βάλεις κάτω όλα με τη σειρά, να σβήσεις, να διορθώσεις, να το λιβανίσεις λίγο κ μετά να πατήσεις σαμπμίτ

and I submit to you ότι έχει αλλάξει τόσο ο τρόπος που ακούμε μουσική (ίσως γιατί δεν έχουμε το χρόνο, ίσως γιατί έχουμε κατασταλλάξει στο γούστο μας ο καθείς με τα χρόνια) που σπάνια καθόμαστε να ακούσουμε έναν ολόκληρο δίσκο πέρα από την πρώτη φορά. ίσως και να κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια, αλλά νομίζω ότι δεν είμαι μόνος μου σ' αυτό. ίσως είναι και το γεγονός ότι το να κατασκευάζεις ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο στα spotify και στα youtube ή όπου αλλού θες, το οποίο ανταποκρίνεται είτε σε κάποια διάθεση είτε σε κάποιο είδος είναι πολύ πιο βολικό. εν τέλει μάλιστα ίσως καταλήγεις να ακούς και περισσότερη μουσική, γιατί πάνω κάτω θα ακούσεις περισσότερα συγκροτήματα που δεν ξέρεις (και δε θα μάθεις ποτέ) μ' αυτόν τον τρόπο.

αλλά γι' αυτό τι να πεις σ' ένα φόρουμ σαν το ER; μαλάκες πάτε στο stereomood και γράψτε $random_tag και περιμένετε να πετύχετε αυτό κι αυτό κι αυτό;

άλλο είναι να είσαι κανονικό περιοδικό και να πρέπει να βγάλεις συγκεκριμένη ύλη για το τεύχος/επόμενο ποστ κι άλλο είναι να'σαι κοινότητα στο ίντερνετ.

ας μην ξεχνάμε ότι σοβαρά θρεντ υπάρχουν, κι ενημερώνονται πού και πού.

Για το Requiem subforum
ας είμαστε ρεαλιστές. είναι το καλύτερο κομμάτι του φόρουμ κι η ποιότητα (ή η "ποιότητά") του δεν έχει πέσει στ' αλήθεια.

metamelia1
16-04-2014, 22:30
kliste to apla

Keeper Of The Seventh Son
16-04-2014, 22:43
to xw ksanapei k tha to ksanapw. vgalte tis moutzes k ta pinks. ta pinks einai teleiws ilithia k i moni tous xrisimotita einai na ta xazeuei o poster me vlemma nikiti k na skeftetai "xexe eimai eksipnos k asteios". oi de moutzes einai egklima kata tis anthrwpotitas. to akron awton tis kakentrexeias k tis internetikis poustxias. ponaei i psixi mou otan vlepw moutzes. einai internetiko mobbing k pligwnei kosmo. diladi tha sas leipsoun tromera ta post tipou "poio arxidi moutzwse", "rixte moutzes" klp??
episis aneksartita ap to an einai pink i moutza, de tha tan pio wraio anti gi auta na exoume posts opws "file gamas" i "fige ap to foroum"?? einai sketi tempelia kserw gw.
alla oi moutzes einai pragmatika mastiga

ikonoklast
16-04-2014, 22:56
Νομίζω ότι, πραγματικά, κάνεις δεν ενδιαφέρεται για τα μουτζοπινκς εκτός απο τους 3 που το λέτε σε κάθε τέτοιο θρεντ.

Keeper Of The Seventh Son
16-04-2014, 23:18
Νομίζω ότι, πραγματικά, κάνεις δεν ενδιαφέρεται για τα μουτζοπινκς εκτός απο τους 3 που το λέτε σε κάθε τέτοιο θρεντ.

to stirizeis kapou auto? giati emena mou rxontai arketoi pou exoun stravwsei k to xoun grapsei. episis an den endiaferetai kaneis vgalte ta

Parasight
16-04-2014, 23:22

to stirizeis kapou auto?Στις μούτζες που έφαγες παραπάνω.

Jacknife
16-04-2014, 23:27
Εγω θελω απο το ER να κανει αφιερωμα σε μεγαλους ελληνες καλλιτεχνες οπως εντελως τυχαια οι Κατσιμιχαιοι.Και θελω να επιμεληθουν οι χρηστες Σαμπρελας και Γκουλ που ειναι γνωστα αρρωστακια με την παρτη τους

chris_boss
16-04-2014, 23:28
t
episis aneksartita ap to an einai pink i moutza, de tha tan pio wraio anti gi auta na exoume posts opws "file gamas" i "fige ap to foroum"?? einai sketi tempelia kserw gw.

Μήπως στην πραγματικότητα αυτό που σε πειράζει είναι που δεν ξέρεις ποιος σε πινκάρει/μουντζώνει; από την άλλη γλυτώνουμε ένα κάρο άχρηστα ποστ τύπου +1, αυτό, .- κλπ

Κατά τα άλλα μια χαρά είναι το φόρουμ. Με κάλυψαν ικονο, μιτς και ρατ (μπορεί και γκουλ, βαριέμαι να γυρναω πίσω)

ikonoklast
16-04-2014, 23:43

to stirizeis kapou auto? giati emena mou rxontai arketoi pou exoun stravwsei k to xoun grapsei. episis an den endiaferetai kaneis vgalte ta

Πουθενά, συγκεκριμένα, είναι η αλήθεια. Απλά μετά από τόσο καιρό που υπάρχει σα σύστημα και έχοντας όλοι οι χρήστες διαμορφώσει μια αίσθηση του τι περίπου θα είναι controversial ή αυτόματα αγαπητό, είναι ελαφρά τραβηγμένο να σε ενοχλούν τόσο πολύ. Επίσης εγώ θα σου πω ότι στις μούτζες παίζει ρόλο περισσότερο το ύφος που λες κάτι παρά το αν θα κοντράρει την πλειοψηφία. Ο φίξερ για παράδειγμα όταν βγαίνει και λέει κάτι στο σινεμα, για περίπου οτιδήποτε λολ, ξέρει ότι θα κοντράρει και θα πάρει μούτζες και νομίζω ότι το διασκεδάζει κιόλας. Τα ποστς που παίρνουν καταιγισμούς μουτζών συνήθως τα θέλει ο κώλος τους, και αυτό το παρατηρώ πρώτα στα δικά μου πιο μουτζωμένα. Από την άλλη δεν έχουμε χρήστες που εσκεμμένα προσπαθούν να μαζέψουν πίνκς (όπως θα συνέβαινε πχ αν είχαμε καρμα, gold ή κάποια άλλη μαλακία όπως στο ρεδδιτ), οπότε ούτε και αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα.

Drumsick
16-04-2014, 23:55
Εγώ στηρίζω κήπερ.

ikonoklast
17-04-2014, 00:24
Επειδή ετοιμάζουμε ένα προτζεκτ με κάποιους φίλοι έχει τύχει να κάνουμε πολύ κουβέντα σχετικά με τον χαρακτήρα, τις ελλείψεις και μια περιοδολόγηση του ελληνικού ιντερνετς απο το 2000 και μετά. Εγώ πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο ότι το facebook τα έχει γαμήσει τη μάνα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Η μεγαλύτερη ζημιά είναι στην εκπαραθύρωση των communities, κατ' επέκταση του foruming σαν μέσο επικοινωνίας, κατ' επέκταση του δημόσιου διαλόγου μεταξύ ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Το facebook, το twitter, το instagram, το pinterest, το tumblr και όλα τα social networks μ.Μ. (μετά-MySpace) εξαναγκάζουν τους χρήστες τους να λειτουργούν κύρια με βάση το χτίσιμο του προφιλ τους, και όχι με βάση την αλληλεπίδραση με τους άλλους χρήστες - όπως συνέβαινε στο reddit, στο 4chan, στα news aggregators τύπου digg, στα forums και στα community based social networks π.Μ. Σε αυτό έχει να συνδράμει και ένα τεχνικό στοιχείο που είναι ότι στο πεδίο του web software όλα τα μεγάλα forum δεν έχουν να επιδείξουν κατι ουσιαστικά καινούριο σε αυτά που προσφέρουν, απο το 2006.

Ολοένα και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται αυτή την έλλειψη, αρθρογραφεί γι' αυτό κλπ. Πιο ενδιαφέρουσα προσέγγιση απο όσα έχω δει αυτή τη στιγμή είναι αυτή του τιτάνα Jeff Atwood (http://blog.codinghorror.com/), ο οποίος ξεκίνησε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που λέγεται discourse και περιγράφει πάρα πολύ ωραία, ακριβώς όσα συζητάμε εδώ (http://www.discourse.org/about/). Διαβάστε το.

Στην Ελλάδα τα φαινόμενα αυτά είναι ακόμα πιο κλειστοφοβικά καθώς ποτέ ουσιαστικά δεν υπήρξε μια αμιγώς ελληνική large-scale community πλατφόρμα, υπήρξαν κάποιες προσπάθειες όπως το μνημειώδες joy.gr και διάφορες απομιμήσεις myspace, μερικά μεγάλα tech forums τύπου insomnia, adslgr και ειδικού περιεχομένου μικροκοινότητες στις οποίες εμπίπτει και το ER. Στο 2014 εκτείνεται μια έρημος από facebook, twitter και ειδησεογραφικά/blogs.

Για να έρθουμε λοιπόν οντοπικ, το ζήτημα δεν έχει τόσο να κάνει με το πως και το πόσο ακουνε μουσική οι χρήστες και αν κάποιοι μεγάλωσαν, πήγαν φαντάροι κλπ, αλλά νομίζω περισσότερο με το ότι η κουλτούρα αυτή του φορουμικού διαλόγου με σεντόνια vs σεντόνια και reviews και μεγάλες παραγράφους έχει αντικατασταθεί απο status, tweets, ποστάρισμα youtube videos, likes και shares. Αυτό ωστόσο δεν συμβαίνει γιατί οι χρήστες έγιναν ξαφνικά καθυστερημένοι αλλά γιατί πολύ απλά όλο το ιντερνετ μ.M ΔΕΝ είναι φιλικό προς το διάλογο. Πολλές φορές παρατηρώ ανθρώπους όπως ο Helm ή ο Vic που ψοφάνε να ανταλλάζουν σεντόνια να προσπαθούν να γράψουν τεράστια ποστ στο facebook, με αυτή τη μικροσκοπική γραμματοσειρά και με τον ηλίθιο τρόπο που έχει για να βλέπεις τι έχει προηγηθεί στην κουβέντα. Και λέω παιδιά, σοβαρευτείτε, get a forum.

Συμπέρασμα, το ER είναι μια χαρά. Ακόμα και τις εποχές που υποτίθεται ήταν καλύτερο, πάντα το ίδιο σκατά/γαμάτο ήταν. Απλώς μια κοινότητα που την παρατάς, σε παρατάει και όλη η απίστευτα ψυχοφθόρα φάση με το σπαμινγ και τον γιουλαισμό αηδίασε και τους πιο σκληρούς. Το ποτενσιαλ υπάρχει για να γίνει μια ζωντανή κοινότητα όπου κόσμος μιλάει για μουσική, ταινίες, πολιτικά, μπάλα και μαλακίες και να έχει αρκετό κόσμο που συμμετέχει, παρακολουθεί και το διαβάζει. Χρειάζεται απλώς στοιχειώδες moderating, μερικές ιδέες στο τεχνικό που να το φέρνουν πιο κοντά στο τι έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει στο 2014 (σας λέω διάφορα άμα θέλετε), και ακόμα και πράγματα όπως ένα ρεκτιφιέ στο design, καλή προαίρεση από τους χρήσται και πραγματικά τίποτα περισσότερο.

OniBocho
17-04-2014, 01:44
Καργιολη ikonoklast σε πινκαρα με πολύ πάθος, αλλά με το ίδιο πάθος θα σε μουτζωνα αν μπορούσα, γιατί επιδιώκεις κατά βούληση να αναδεικνύεις τον εκνευριστικό εαυτό σου 11 στις 10 φορές ρε μπαγασα.

Κωλαράκι Τορνευτό
17-04-2014, 02:01
Απλά μετά από τόσο καιρό που υπάρχει σα σύστημα και έχοντας όλοι οι χρήστες διαμορφώσει μια αίσθηση του τι περίπου θα είναι controversial ή αυτόματα αγαπητό, είναι ελαφρά τραβηγμένο να σε ενοχλούν τόσο πολύ. Επίσης εγώ θα σου πω ότι στις μούτζες παίζει ρόλο περισσότερο το ύφος που λες κάτι παρά το αν θα κοντράρει την πλειοψηφία.
Για να μιλησουμε λιγο πιο σοβαρα, μιας και το θρεντ το σηκωνει, συμφωνω απολυτα με το τελευταιο. Παρολα αυτα, δε στηριζω το συστημα πινκ/μουτζες, γιατι μαζι με τα 5 ανουσια ποστ τυπου +1, "οτι ειπε", "λες μαλακιες", χανουμε και αλλα 20 ποστς απο τυπους που ισως υπο αλλες συνθηκες ειχαν περισσοτερη ορεξη για κουβεντα/διαλογο/διενεξη/ανταλλαγη αποψεων. Τωρα ξεμπερδευουν με ενα πινκ ή μια μουτζα. Μπορει και να ειμαι υπερβολικα αισιοδοξος για τη μοιρα αυτων των υποθετικων ποστς, αλλα αν δεν το δοκιμασεις, ε δε μπορεις να ξερεις. Γενικα ηλιθιο συστημα αυτο με τις μουτζες και τα πινκς, δεν εξυπηρετει τιποτα ουσιαστικο.

Ο φίξερ για παράδειγμα όταν βγαίνει και λέει κάτι στο σινεμα, για περίπου οτιδήποτε λολ, ξέρει ότι θα κοντράρει και θα πάρει μούτζες και νομίζω ότι το διασκεδάζει κιόλας.
Οντως διασκεδαζω να πεφτω μεσα στο πως γινεται να υπαρχει κοσμος πανω απο 15 χρονων που εκνευριζεται/τσαντιζεται/αγχωνεται αν καποιος στο ιντερνετ γραψει κατι για κινηματογραφο/μουσικη με το οποιο διαφωνει, αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος. Εχω πεσει στην παγιδα να "προσεχω" περισσοτερο τα ποστς μου για να φτιαξω καλο ratio πινκ/μουτζας, αλλα πλεον εδω και πολυυυυυυυυυ καιρο απλα γραφω οτι μου κατεβει χωρις να με νοιαζει και πολυ το αποτελεσμα. Καποιες φορες ειμαι και ειλικρινης δε!

Τα ποστς που παίρνουν καταιγισμούς μουτζών συνήθως τα θέλει ο κώλος τους, και αυτό το παρατηρώ πρώτα στα δικά μου πιο μουτζωμένα.
Ισχυει, αλλα πολλες φορες παιζει και καταιγισμος λογω ακρατου fanboισμου και προβατισμου.... εχεμ εχεμ

Από την άλλη δεν έχουμε χρήστες που εσκεμμένα προσπαθούν να μαζέψουν πίνκς (όπως θα συνέβαινε πχ αν είχαμε καρμα, gold ή κάποια άλλη μαλακία όπως στο ρεδδιτ), οπότε ούτε και αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα.+1

Ον τοπικ, το επομενο σου ποστ σε αυτη τη σελιδα με βρισκει απολυτα συμφωνο. Αλλο ενα +1 δηλαδη. Γενικα δε νομιζω οτι χρειαζονται πολλα πραγματα για να καλυτερεψει το ΕΡ, εδω που τα λεμε, με δεδομενη την πληρη απορροφηση των νεων ιντερνετικων χρηστων σε social websites, δε νομιζω πως ο κοσμος εχει την ορεξη, το χρονο ή το κινητρο για να ασχοληθει με ενα φορουμ. Ποσο μαλλον ενα φορουμ γεματο μπαοκια, μεταλλαδες, αριστερους και δηθεν μαλακες.

00i00
17-04-2014, 02:27
θαρρω ειναι το θεμα να κρατησουμε το φορουμ σε φασεις ''μικρο σπιτι στο λιβαδι'' και να ειμαστε ολοι ευτυχεσμενοι (και γελαστοι)

εγω μετα απο κανα δυο ασκημιες που εχω δει σορρυ αλλα δεν μπορω...
οταν η γνωμη γινεται θεμα και αφορμη για φεηκ ακαουντς εγω απλα παραιτουμαι
οι παρατηρητικοι εχουν καταλαβει γιατι δεν ποσταρω σε συγκεκριμενα θρεντς

atom_smasher
17-04-2014, 02:54
καταρχήν εγώ ακόμα irc το βλέπω. εχουν σκασει και μερικοι νεοι και οκ δεν εχω αλλαξει και πολύ. απλά ακούω περισσότερο ντουμ και λιγότερος χρόνος για κωλοβαρεμα. και ακομα δεν ειμαι 35...34. το να σε σταματαν τα μουτζοπινκ να γραψεις το θεωρω ηλιθιο. πιο ηλιθιο απο το να τα βγαλουμε. καλά δεν είμαι και το πιο ενεργητικό μέλος τα τελευταία 10 χρόνια..αλλά ότι μπορώ κάνω. παω να την πεσω τωρα γιατί κουραστηκα σημερα.

Χάρπερ Λιούις
17-04-2014, 20:26
Μήπως για αρχή να απαγορευτούν τα greeklish;

Leech
17-04-2014, 20:45
νοστιμούλι φαίνεται αυτό το discourse, Ikonoklast έχεις κάποιο παράδειγμα από vbulletin φόρουμ που έκανε μετάβαση σ'αυτό; Κι αν έβγαλε bugs σε παλιά τόπικς κλπ;

ikonoklast
17-04-2014, 23:20
νοστιμούλι φαίνεται αυτό το discourse, Ikonoklast έχεις κάποιο παράδειγμα από vbulletin φόρουμ που έκανε μετάβαση σ'αυτό; Κι αν έβγαλε bugs σε παλιά τόπικς κλπ;

Δεν γνωρίζω κάποιο αλλά δεν το έχω ψάξει κιόλας. Το development βρίσκεται ακόμα σε beta (αν και μάλλον κάνουν release μέσα στον επόμενο μήνα), οι τεχνικές επιλογές που έχουν κάνει είναι αρκετά στρυφνές σε σχέση με τις τυπικές επιλογές του vbulletin και του phpbb (nginx αντί για apache, postgre αντί για mysql, ruby αντί για php) αλλά στα φορα τους βλέπω πολύ ενθουσιασμένο κόσμο που κάνει migrate τα παλιά του φόρο σε αυτό. Δες ένα παράδειγμα ενός μαύρου theme (https://talk.turtlerockstudios.com/latest/more).

Once_Emperor
18-04-2014, 00:34
Σοβαρά, υπάρχει κανείς που να θεωρεί το βασικό πρόβλημα του ER είναι η πλατφόρμα στην οποία τρέχει? Δεν λέω ότι μια μετάβαση σε μια άλλη πλατφόρμα δεν είναι καλή ιδέα αλλά από μόνη της αλλα 99% δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως. Το βασικό ερώτημα είναι γιατί επιδιώκεται οποιαδήποτε αλλαγή? Για να μαζέψουμε κόσμο? Λεφτα? Για να είμαστε πιο μουράτοι από το rocking? Για το γαμώτο? To ER ήταν και είναι -αν και σε μικρότερο βαθμό- ένα μικρής κλίμακας παρεΐστικο φόρουμ χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο orientation (σε αντίθεση με rocking, adslgr κλπ) όπου οι περισσότεροι που μπαίνουν είναι γνωστοί γνωστών και τα περισσότερα θέματα είναι για εσωτερική κατανάλωση. Και για να πούμε και την αλήθεια οι περισσότεροι που είναι εδώ και όχι κάπου αλλού είναι εδώ για αυτό το λόγο. Αν είμαστε οκ με αυτό τότε δεν βλέπω ποιό είναι το πρόβλημα.

ikonoklast
18-04-2014, 05:14
Δίκιο, αλλά μισό, γιατί να μην είμαστε πιο μουράτοι απο το rocking;

wom
18-04-2014, 09:26
postgre αντί για mysql, ruby αντί για php

Ευτυχώς!!!

KoiliaSamprela
18-04-2014, 09:41
Το βασικό ερώτημα είναι γιατί επιδιώκεται οποιαδήποτε αλλαγή? Για να μαζέψουμε κόσμο? Λεφτα? Για να είμαστε πιο μουράτοι από το rocking? Για το γαμώτο?

Βασικά σαν παρεΐστικη συζήτηση το ξεκίνησα. Για τους υπάρχοντες χρήστες τι θα γούσταραν να έχει παραπάνω και τέτοια.

Mitsmann
18-04-2014, 10:39
Δίκιο, αλλά μισό, γιατί να μην είμαστε πιο μουράτοι απο το rocking;

δεν ηταν στην default εκδοση του ER αυτο τo feature?

atom_smasher
19-04-2014, 16:25
δεν ξερω τι ειναι το ροκινγκ. ειμαι παντα πιο μουρατος εκει που ειμαι εγω.

KoiliaSamprela
06-11-2014, 13:37
Αποφάσισα να το βάλω εδώ, γιατί δεν θυμόμουν που αλλού :)
Παρακαλώ -επειδή προέκυψε σοβαρούλη θέμα - να μην μπαίνουν βυζγια και κώλοι κλπ σε χώρους εκτός Σεξιον :)

Ευχαριστώ , σας αγαπώ :)

χελιδόνι
26-11-2015, 03:14
8a itan poli oreo an sto shoutbox dinotan i dinatotita na kanoume edit ta shouts

KoiliaSamprela
26-11-2015, 08:41
8a itan poli oreo an sto shoutbox dinotan i dinatotita na kanoume edit ta shouts

είναι πιο πιθανό να καταργηθεί το edit και στα posts!!!!!

freak brother
26-11-2015, 10:11
ΓΥΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ .

KoiliaSamprela
01-12-2015, 09:01
Λοιπόν, μιας και το χρωστάω να πω την σκέψη μου σχετικά με μούτζες / πινκς.

Με αφήνει παγερά αδιάφορο αν σε ένα ποστ μου με μουτζώσουν ή με πινκάρουν, αλλά είμαι και αντμιν, όποτε θέλω πάω και βλέπω ποιος το έκανε.
Όμως σε άλλων τα ποστς μου κάνει εντύπωση γιατί να "φάει" μούτζα κάποια/ος όταν π.χ μιλάει για την μπάντα του ή για κάτι που έσιαξε ή ακόμα χειρότερα γιατί είχε κάποιο νταλκά.
Η φάση είναι απλή , είναι 2-3 που απλά βαράνε μούτζα ον σάιτ γιατί έτσι νομίζουν ότι "την λένε" σε κάποιον, τον προσβάλουν κλπ. Θα προτείνω εκεί έναν ψυχολόγο μιας και το ER δεν θα το κάνει πλέον αυτό.

Όπως είπε εκλεκτός user πολύ σωστά, "έλα μωρέ 20 ποστς γίνονται την ημέρα" ας είναι, αλλά τουλάχιστον να γίνονται χωρίς το κόμπλεξ του καθένα. Χίλιες φορές να μπαίνεις και να βρίζεις τον άλλο από την κατινίστικη μούτζα.
Τα φόρα έχουν πεθάνει σε επίπεδο φλέιμ, για τέτοια έχουμε πλέον ένα σωρό άλλα μέσα , δηλαδή το φέιςπουκ.
Ας μείνει ένας χώρος συζήτησης και προβληματισμου. Να εκθέτει ο άλλος την άποψή του και να γίνεται κουβέντα αντί για άγρα λάικς

Αν τώρα πιστεύετε ότι προσφέρει κάτι σε οτιδήποτε πέρα από κατινιά η μούτζα/πινκ είμαι πρόθυμος να την συζητήσω. Αν απλά γουστάρει ο λαός του ER τέτοια φάση γιατί έτσι, πάλι να το δούμε.

Σήμερα θα φάω και πινκς, το πόστ μου δεν θα έχει μορφή δημοψηφίσματος (10 πινκς - 40 μουτζες κερδίζει ο Τσίπρας) αλλά θα περιμένω να το συζητήσουμε.

sfinotouvlaki
01-12-2015, 09:53
Να μείνουν τα ροζ, μόνο αν υπάρχει επιλογή να μη τα βλέπουμε. Διαφορετικά να φύγουν και τα δυο.

OniBocho
01-12-2015, 10:51
Συμφωνώ με τον Σαμπρέλ σχεδόν σε όλα όσα έγραψε, απλά θέλω να υπογραμμίσω κάτι.

Η φάση είναι απλή , είναι 2-3 που απλά βαράνε μούτζα ον σάιτ γιατί έτσι νομίζουν ότι "την λένε" σε κάποιον, τον προσβάλουν κλπ. Θα προτείνω εκεί έναν ψυχολόγο μιας και το ER δεν θα το κάνει πλέον αυτό.

Ισχύει, αλλά αυτή η συμπεριφορά τροφοδοτείται από πολλούς περισσότερους κι όχι από 2-3 και μάλιστα αναπαράγεται ακριβώς γιατί ένας καινούργιος χρήστης αυτού του φόρουμ την αντιμετωπίζει ως δεδομένη διαδικασία με την εγγραφή του εδώ. Οπότε ναι μεν είναι προβληματικό φαινόμενο και είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι συνδράμει στην ανυπαρξία διαλόγου εδώ μέσα, χωρίς να είναι η μοναδική ή βασική αιτία, αλλά δε θεωρώ ότι είναι τόσο απομονωμένη συμπεριφορά όσο έγραψες, λατρευτέ admin.

Και το γράφω ως άτομο που σίγουρα έχει δεχθεί αλλά και σίγουρα έχει ανταποδώσει τη συμπεριφορά αυτή.

FIXXXER
01-12-2015, 11:33
Η φαση ειναι γενικα δε μας νοιαζει ειτε υπαρχει το ενα απο τα δυο, ειτε και τα δυο, ειτε κανενα, και σιγουρα δε μας νοιαζει ποσο ασχολειται ο καθε κομπλεξικος με τη φαση αυτην, περαν του αστειου της υποθεσης που μας προσφερει γελιο. Μουτζωστε οσοι διαφωνειτε.

Skalani Caveman
01-12-2015, 11:38
Γενικά μια μαλακία ήτανε μούντζες/πινκς.
Δε νομίζω ότι κάνει καμιά διαφορά το να πινκάρει π.χ. ο Ghoul ή o Pinatero ένα κομμάτι που ξέρω ότι τους αρέσει, έχει για κάποιον σημασία τέτοια «επιβράβευση»;
Προτιμότερο δεν είναι, αν πια τόσο κάποιος ενθουσιάστηκε και θέλει να το μοιραστεί, να ποστάρει (ευκαιρίας δοθείσης) κάτι ακόμα που του ήρθε;
Απ' την άλλη, βλέπεις κάτι σελίδες που έχουν όλα τα ποστς 1-2 μούντζες. Ε, τράβα γαμήσου παραπέρα, είμαστε αρκετοί καθυστερημένοι εδώ μέσα έτσι κι αλλιώς,
πάντα ήμασταν, θα μας λείψουν αυτοί; Θα είχε κάποιο ενδιαφέρον ωστόσο το να μπουν αυτοί που μούντζωναν τα πάντα να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στη μούντζα.
Το er λειτουργούσε και πριν τις μούντζες-πινκς, θα λειτουργεί και μετά, σιγά την απώλεια. Είναι υπέρ του να μείνουν κόσμος που «δεν τον ένοιαζε». wtf.

Parasight
01-12-2015, 11:47
Η φαση ειναι γενικα δε μας νοιαζει ειτε υπαρχει το ενα απο τα δυο, ειτε και τα δυο, ειτε κανενα, και σιγουρα δε μας νοιαζει ποσο ασχολειται ο καθε κομπλεξικος με τη φαση αυτην, περαν του αστειου της υποθεσης που μας προσφερει γελιο. Μουτζωστε οσοι διαφωνειτε.Αυτό.

Lyse
01-12-2015, 12:36

Δωσε ονοματα

BLiTzER
01-12-2015, 12:44
Η ουσία του like/pink ήταν πάντα να αποφεύγονται εντελώς ανούσια ποστς τύπου "+1", "Συμφωνώ" και "Ό,τι είπε", ώστε να διατηρείται μια συζήτηση πιο "καθαρή".

inb4 κάτι από τα παραπάνω 3.

Skalani Caveman
01-12-2015, 12:52
Κι απέτυχε παταγωδώς.

The Good Son
01-12-2015, 13:02
Να μείνουνε οι μούντζες/πινκ γιατί χρησιμεύουν πολύ στο "ανέκδοτα" και στο "Youtube" θρεντ.

Raven Lord
01-12-2015, 13:08
Η φαση ειναι γενικα δε μας νοιαζει ειτε υπαρχει το ενα απο τα δυο, ειτε και τα δυο...
καταρχήν, αυτό.

ακόμη και σε τοπικς στα οποία θα μπορούσε να είναι όντως χρήσιμο, όπως στις σειρές και τις ταινίες, πιο πολύ με ενδιαφέρει η γνώμη ενός χρήστη με τον οποίο ξέρω ότι έχω παρόμοια γούστα, παρά η συνολική απήχηση στο κοινό. οπότε προτιμάω τα ανούσια +1 και thumbs up γιατί τουλάχιστο ξέρω από ποιον προέρχονται.

Kingdom Gone
01-12-2015, 13:48
Μήπως παραδίνετε βαρύτητα στο νόημα της μούντζας; Δηλαδή λέτε για ψυχολόγους, για κομπλεξισμούς κλπ. Παιδιά, ένα φόρουμ είναι, ένα κωλοδιαφημιστικό σ' ένα επαρχιακό κανάλι, κι άμα μας μουντζώσουν κάποιοι δεν έγινε κάτι, προς τι τέτοια ευθιξία;
(όχι δε θεωρώ πως απευθύνονται σε μένα οι χαρακτηρισμοί, ποτέ δε μούντζωνα συστηματικά ή μνησίκακα)

freak brother
01-12-2015, 13:57
εγω ειμαι υπερ του να μεινει η καρδια και οχι η μουτζα .

Κυρία Μαριάννα
01-12-2015, 14:03
σκατά.
πήγα να πινκάρω φρικ.

Leech
01-12-2015, 14:13
μπορούμε βέβαια να γεμίσουμε τα θρεντς με ποστς τύπου "επώνυμη σε φρικ" κλπ 8)
#anarchy_in_er

Ghoul
01-12-2015, 14:17
ας είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι είχαν πλάκα τα πινκς/μούντζες. και ποιος δεν κοίταζε τα ποστ του για να δει τα αποτελέσματα. από την άλλη, προσωπικά, ποτέ δε με ένοιαξε για τις μούντζες, ακόμη κι όταν τις έτρωγα στο self promotion, ήξερα ότι το πρόβλημά τους ήταν και είναι προσωπικό μαζί μου κι όχι με τις μπάντες. το θεμα ειναι να ζυγίσουμε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα αυτού. για μένα, πολλές φορές λειτουργούσαν αποτρεπτικά για ένα νέο πόστ. όχι βέβαια από φόβο αποδοκιμασίας, αλλά από την άποψη της επανάπαυσης. μου αρκούσε μία μούντζα ή ένα πινκ, αντί να γράψω την άποψη μου. έστω κι αν είναι ένα "γάμησε" ή ένα "βούλωνε". καθώς θεωρώ πως από τη στιγμή που υπάρχει κίνητρο διαλόγου θα αναπτύξεις παραπάνω τις σκέψεις σου. οπότε ελπίζω πως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει στον διάλογο. υπάρχει φυσικά η περίπτωση να ξενερώσει κόσμος και να αποτύχει ή απλά να μην αλλάξει κάτι. όπως και να έχει όμως, θεωρώ πως αξίζει να το δοκιμάσουμε.

ikonoklast
01-12-2015, 15:03
Όλους μας νοιάζουν οι μούτζαι/πινκς λίγο ή πολύ, χθες προχθές έκανα ένα ποστ κάτω απο το ντουλαπάκι της Drumsick και έγραψα απλά "γάμησε :thumbsup:". Το ποστ αυτό ακολούθησαν 4-5 μούτζες, μπορεί η μια απο την ίδια την Ντραμσικ αλλά οι άλλες από τους κλασικούς "Ω ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΕΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ" ή ξερωγώ τον Ονιμπότσο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνητρο διαλόγου στις περισσότερες περιπτώσεις που είναι έτσι, αν κάποιος θέλει απλώς να βγάλει κομπλεξ δεν θέλει να το κάνει εκτεθειμένα (γιατί θα φάει κι αυτός μούτζες - μουτζινσεψιο!). Εγώ ο ίδιος τον Ονιμπότσο τον μουτζώνω συστηματικά σε τελείως άκυρα θρεντ, απλώς και μόνο γιατί ξέρω πόσο πολύ τον τσατίζει.

Η δίκη μου πρότασις ήταν πάντα: Ανοιχτό voting system με επώνυμα πινκς/μούτζες. Πατάς πάνω στο εικονίδιο και σου δείχνει ποιοι μουτζωσαν/ποιοι πινκαραν.

cromags
01-12-2015, 15:23
Ανοιχτό voting system με επώνυμα πινκς/μούτζες. Πατάς πάνω στο εικονίδιο και σου δείχνει ποιοι μουτζωσαν/ποιοι πινκαραν.

+1

Kingdom Gone
01-12-2015, 15:29
Δεν είπα πως δε μας νοιάζουν πινκ/μούντζες, είπα πως είναι υπερβολή να φαντασιωνόμαστε ψυχανώμαλους που μας μουντζώνουν δόλια και με σκοπό να μας κάνουν βουντού και να μας ματιάσουν.

12 stars circle your brow
01-12-2015, 15:53
ποιος το κάνει αυτό; ^

από την άλλη ο ικόνοκλαστ μπορεί να είναι ακριβώς το αποπάνω για τον ονιμπότσο, λολ! να πάνε στο διάολο και τα πινκς κι οι μούτζες.

Ghoul
01-12-2015, 15:55
Kingdom Gone, δεν αναφερόμουν σε σένα πάντως. Το ποστ το έγραψα πριν διαβάσω το δικό σου. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. (θα πίνκαρα)

ikonoklast
01-12-2015, 16:06
Ναι αλλά ο Ονιμπότσο αξίζει τις μούτζες απο όπου κι αν πρόερχονται.

ikonoklast
01-12-2015, 17:26
Να τώρα πχ λέω τέτοια και κανείς δε μπορεί να με μουτζώσει.

tsimpouklano
01-12-2015, 17:35
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32230205948_1/7-5-5cm-4pcs-lot-pu-foam-material-smiley-face-pu-heart-stress-ball-pu-heart.jpg_350x350.jpg

Phantom Duck
01-12-2015, 17:37
Όλους μας νοιάζουν οι μούτζαι/πινκς λίγο ή πολύ, χθες προχθές έκανα ένα ποστ κάτω απο το ντουλαπάκι της Drumsick και έγραψα απλά "γάμησε :thumbsup:". Το ποστ αυτό ακολούθησαν 4-5 μούτζες, μπορεί η μια απο την ίδια την Ντραμσικ αλλά οι άλλες από τους κλασικούς "Ω ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΕΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ" ή ξερωγώ τον Ονιμπότσο.

χαχαχαχα να ας πούμε η μία από τις μούτζες ήταν δικιά μου γιατί είχε ήδη αρκετές και μου φάνηκε πολύ αστείο να είναι γεμάτο μούτζες αυτό το πολύ ξεκάρφωτο κι ουδέτερο ποστ.

στο music χεστήκαμε, αλλά πόλιτιξ και αθλέτιξ χωρίς μούτζες είναι κάπως άνοστα. τουλάχιστον βλέπεις πως μπορεί να ποστάρουν 20 άτομα τη μέρα, αλλά υπάρχουν 30 shadow users που θα μουτζώσουν τα κλασικά ποστ του βλάκα του φόρουμ και θα υπάρξει μια κάποια σύνδεση, ενός μεταφυσικού τύπου thumbs up, "είμαστε κι εμείς εδώ αδέρφια, flamάρετε για μας!".

Sotos_The_Tequiler
01-12-2015, 17:45
Εναλλακτικά προτείνω αντι για μούτζα/πινκ να μπει η δυνατότητα βαθμολόγησης του ποστ σε κλίμακα -10~+10 και να μετράει αθροιστικά στο XP του κάθε χρήστη.
Να γουστάρουν και λίγο οι άρρωστοι gamers του φόρουμ.

π.χ. τώρα με μουτζοπινκ ενεργοποιημένα θα βλέπαμε στο φτερό πόσοι συμφωνούν με την υπέροχη αυτή ιδέα μου

Επί της ουσίας: Μάλλον είναι καλύτερα χωρίς μουτζοπινκ αλλά ίσως βοηθάνε σε μερικές περιπτώσεις.
Οπότε, αν γίνεται, ίσως θα μπορούσαν δοκιμαστικά να μείνουν επιλεκτικά μόνο σε κάποιες θεματικές ενότητες κι όχι παντού.

Kingdom Gone
01-12-2015, 17:47
Να τώρα πχ λέω τέτοια και κανείς δε μπορεί να με μουτζώσει.

ούτε και να σε πινκάρει όμως!

Boom!
01-12-2015, 19:54
Νομίζω ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στον έντιμο συμβιβασμό του να ανοίξουν οι μούτζες σε athletics, sexion, και politics.

Pornofunk
01-12-2015, 19:56
de kserw ti eipate poio panw, alla...

ta pinks/moutzes einai to alatopipero tou foroum

Raven Lord
01-12-2015, 20:03
ρε παιδιά, το αθλετικς έχει πεθάνει πια. μονο κάτι ΝΒΑ τοπικς και τέτοια παίζουν. η μπάλλα έχει καταλήξει μούτζα στην πιο μισητή ομάδα του γαλαξία και πινκ σε όποιον γράφει εναντίον της (και δικαίως σε πολύ μεγάλο βαθμό)

ΥΓ. :midfinger: στους gayρους που δεν μπορούν να μουτζώσουν.

Drumsick
01-12-2015, 20:12
Όλους μας νοιάζουν οι μούτζαι/πινκς λίγο ή πολύ, χθες προχθές έκανα ένα ποστ κάτω απο το ντουλαπάκι της Drumsick και έγραψα απλά "γάμησε :thumbsup:". Το ποστ αυτό ακολούθησαν 4-5 μούτζες, μπορεί η μια απο την ίδια την Ντραμσικ

Σε πληροφορώ πως μετά την 5η μούντζα, δεν άντεξα την κοινωνική αδικία, και σε πίνκαρα.

Μ'αρέσει η ιδέα να παραμείνουν, αλλά επώνυμα. Διαφορετικά, good riddance.

metamelia1
01-12-2015, 20:37
xairetismata

KoiliaSamprela
01-12-2015, 21:17
είναι εφικτό και οι μούτζες με ονοματεπώνυμο και η κλίμακα .... με πινκάρω

επίσης και σε συγκεκριμένα μέρη του φορουμ

Drumsick
01-12-2015, 21:23
Να γίνει πολλ.

H.
01-12-2015, 21:58
Μπούλο. Η ελαχιστοποίηση της επισκεψιμότητας του φόρουμ ξεκίνησε με την εισαγωγή τους κατά βάση. Και έπρεπε να περάσει καμιά πενταετία ή και παραπάνω για κάνει κάποιος κάτι. Πιστεύω ότι έτσι θα ανέβει και η κίνηση πλέον.

BURNIN AMBITION
01-12-2015, 22:04
re to monoπραγμα που κανει το ιαρ διαφορετικο και το βγαζετε? εδινε προσωπικοτητα αυτο το πραγμα. βαλτε και κοκκινο λευκο χρωμα και γινετε ροκινγκ. για τους κομπλεξικους που μουτζωνουν τα παντα ας υπαρξει ενα συστημα ελεγχου. αν το ρεισιο μουτζας πινκ ειναι διψηφιο ξερω γω πουλο να του αφαιρειται το δικαιωμα μουτζας. το ιαρ χωρις μουτζα χανει τη μιση του φαση

freak brother
01-12-2015, 22:34
ρε παιδιά, το αθλετικς έχει πεθάνει πια. μονο κάτι ΝΒΑ τοπικς και τέτοια παίζουν. η μπάλλα έχει καταλήξει μούτζα στην πιο μισητή ομάδα του γαλαξία και πινκ σε όποιον γράφει εναντίον της (και δικαίως σε πολύ μεγάλο βαθμό)

ΥΓ. :midfinger: στους gayρους που δεν μπορούν να μουτζώσουν.

εψαξα ενστικτωδώς να κανω λαικ !!

FIXXXER
01-12-2015, 22:48
1. Mono Pinks energa sto My Life Rocks topic
2. Mono Moutzes energes se posts ton ikonoklast kai Onibocho
3. Pinks kai moutzes sto sexion
4. Pinks kai moutzes sto athletics
5. Afairesi dikaiomatos moutzas apo tous elitistes tou peous (kseroume oloi poioi einai)
6. Eponuma pinks kai moutzes genika kata ta alla
7. Problem solved

chris_boss
01-12-2015, 23:13
2. Mono Moutzes energes se posts ton ikonoklast kai Onibocho

5. Afairesi dikaiomatos moutzas apo tous elitistes tou peous (kseroume oloi poioi einai)

:roll:

Phantom Duck
01-12-2015, 23:36
Μπούλο. Η ελαχιστοποίηση της επισκεψιμότητας του φόρουμ ξεκίνησε με την εισαγωγή τους κατά βάση. Και έπρεπε να περάσει καμιά πενταετία ή και παραπάνω για κάνει κάποιος κάτι. Πιστεύω ότι έτσι θα ανέβει και η κίνηση πλέον.

πράγματι, πιστεύω ότι κυρίως τα πινκς/μούτζες φταίνε για τη μείωση της επισκεψιμότητας, κι όχι ότι όλα τα φόρουμ του σύμπαντος έχουν αντικατασταθεί από διαλόγους στο fb/twitter/reddit.

BLiTzER
01-12-2015, 23:36
Κορόιδευε, αλλά από αύριο που θα διαδοθεί το νέο και η επισκεψιμότητα θα ανέβει κατακόρυφα, θα δεις.

H.
02-12-2015, 00:18
Μαλάκες μπορεί να το εξέφρασα λάθος ή υπερβολικά αλλά ξέρετε τι εννοώ, μην είστε αδερφές. Όταν ο άλλος συμφωνεί ή διαφωνεί, του αρέσει - δεν του αρέσει κάτι θα μπει πλέον στη διαδικασία να γράψει κάτι, όχι μόνο να κάνει ένα τεμπέλικο κλικ. Έτσι αυξάνεται η "εσωτερική" κίνηση. Η εξωτερική με κάτι ουρακοτάγκους έχει κοπεί για τα καλά (μόνο το fb φταίει, ξέρω).

Raven Lord
02-12-2015, 01:15

ΥΓ. http://www.electricrequiem.com/forum/images/smilies/midfinger.gif στους gayρους που δεν μπορούν να μουτζώσουν.

εψαξα ενστικτωδώς να κανω λαικ !!

κ εγώ.

infinite loop

The Good Son
02-12-2015, 04:10
Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιό θα είναι; Να αφαιρεθούν και τα tags στα thread;

Όσον αφορά τα πινκσμούτζες, εννοείται ανώνυμα. Η επωνυμία θα αποθαρρύνει τους χρήστες να εκμεταλλευτούν τον θεσμό αυτό.

asimoulis
02-12-2015, 06:06
καταπώς φαίνεται ρίχνουν την κίνηση κατακόρυφα οπότε

OniBocho
02-12-2015, 08:31
Ανέκαθεν έβρισκα ωραιότερο το karma rating system, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να στεναχωρεί Ικονομπλιαξ και Χλιψψψψψερ. Τι κρίμα...

KoiliaSamprela
02-12-2015, 09:58
re to monoπραγμα που κανει το ιαρ διαφορετικο και το βγαζετε? εδινε προσωπικοτητα αυτο το πραγμα. βαλτε και κοκκινο λευκο χρωμα και γινετε ροκινγκ. για τους κομπλεξικους που μουτζωνουν τα παντα ας υπαρξει ενα συστημα ελεγχου. αν το ρεισιο μουτζας πινκ ειναι διψηφιο ξερω γω πουλο να του αφαιρειται το δικαιωμα μουτζας. το ιαρ χωρις μουτζα χανει τη μιση του φαση

νομίζω εσύ είσαι που κάνεις διαφορετικό το ER

02-12-2015, 10:12
Μαλάκες μπορεί να το εξέφρασα λάθος ή υπερβολικά αλλά ξέρετε τι εννοώ, μην είστε αδερφές.
γιατί όχι;

Η εξωτερική με κάτι ουρακοτάγκους έχει κοπεί για τα καλά .

σε άλλο σύμπαν.

BURNIN AMBITION
02-12-2015, 13:14

νομίζω εσύ είσαι που κάνεις διαφορετικό το ERμε κατι τετοια μας ριχνεις ολους χαχαχ

tsimpouklano
02-12-2015, 17:42
Μαλάκες μπορεί να το εξέφρασα λάθος ή υπερβολικά αλλά ξέρετε τι εννοώ, μην είστε αδερφές.
γιατί όχι;

Αφού ως γνωστόν, όσοι παρεξηγούν, ενώ καταλαβαίνουν, είναι αδερφάρες και πούστηδες.

(inb4 αλλο αδερφη αλλο πουστης)

H.
03-12-2015, 01:58
γιατί όχι;

Η εξωτερική με κάτι ουρακοτάγκους έχει κοπεί για τα καλά .

σε άλλο σύμπαν.

Γιατί πουλούδι μου? Δεν ψιλιάστικες ΚΑΝ τι λέω? Δεν ξέρεις μήπως σε τι αναφέρομαι? Είσαι πολύ σίγουρος πριν απαντήσεις? Ή μήπως όχι? Δεν λέω ότι το fb (τα άλλα που κάποιος ανέφερε δεν υπάρχουν ως δικαιολογία) δεν είναι βασικό αίτιο αλλά δεν είναι μόνο του. Είναι και οι ελιτιστές της πουτσάρας που λυμαίνονται διαχρονικά το φόρουμ και πάντοτε παίρναν στο ψιλό ή/και φουλ ειρωνικά τον κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ νέο χρήστη. Δεν έκοψε η λάσπη και από αυτούς δηλαδή? Είσαι να παίξουμε τους κινέζους?

KoiliaSamprela
03-12-2015, 09:10
Αν υποθέσουμε ότι επιστρέφουν τα πινκς/μούτζες, τότε θα είναι πάλι ανώνυμα

KoiliaSamprela
03-12-2015, 09:11
και κάποια στιγμή χωρίς προειδοποίηση χωρίς τίποτα ΑΠΛΑ θα γίνουν επώνυμα και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις

Drumsick
03-12-2015, 09:31
Woah, easy there Satan.

(αχαχ, δώσε)

Phantom Duck
03-12-2015, 18:17
και κάποια στιγμή χωρίς προειδοποίηση χωρίς τίποτα ΑΠΛΑ θα γίνουν επώνυμα και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις

do ti faggot, είμαι περήφανος και αναλαμβάνω την ευθύνη για καθεμία από τις μούτζες που έχω ρίξει (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΟΛΕΜΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΟΣΑ ΠΙΝΚΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ)

BURNIN AMBITION
03-12-2015, 22:17
θελω να τα γαμησω ολα που δεν μπορω να πινκαρω σαμπρελα. απογνωση σκετη

Sotos_The_Tequiler
03-12-2015, 22:43
ορίστε τώρα που δεν έχεις που να ξεσπάσεις ποστάρεις... ;-)

BURNIN AMBITION
04-12-2015, 04:58
μουνι!:frik::pink:

enitharmon
04-12-2015, 12:31

do ti faggot, είμαι περήφανος και αναλαμβάνω την ευθύνη για καθεμία από τις μούτζες που έχω ρίξει (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΟΛΕΜΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΟΣΑ ΠΙΝΚΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ)
και κάπως έτσι επιβεβαιώνεις γιατί οι μούτζες γίναν μαλακία, γιατί δε μπορείτε να συγκρατήσετε το κομπλεξ σας.

Kingdom Gone
04-12-2015, 13:30

και κάπως έτσι επιβεβαιώνεις γιατί οι μούτζες γίναν μαλακία, γιατί δε μπορείτε να συγκρατήσετε το κομπλεξ σας.

να ορίστε, για κάτι τέτοια λέω εγώ για ευθυξία!

FIXXXER
04-12-2015, 13:39
Ευθιξία*

Kingdom Gone
04-12-2015, 13:53
Ευθιξία*

touché!

Phantom Duck
04-12-2015, 14:32

συγγνώμη που σου χάλασα το myspace

GG*
04-12-2015, 17:15
απο τοτε με τις μουτζες χαθηκε η ορεξη για ανταλλαγη αγνων γαμοσταυριδιων
σε ανοστα στονεροβαζελικα ποσταρισματα

enitharmon
04-12-2015, 18:10

συγγνώμη που σου χάλασα το myspace
βγάζεις κόμπλεξ, γίνεσαι και βλάκας. Μουτζώνεις γιατί θεωρείς ότι ο άλλος έγραψε μαλακία (όπως θα μου ριχνες εσυ καλη ώρα), όχι επειδή δεν αντέχεις τα πολλά πινκ. Κι ας το έλεγες τότε να εισπραξεις αντιδράσεις, όχι 10 χρόνια μετά που το 80% δεν εχει ιδεα για τί πράμα μιλάμε.

Dythor
04-12-2015, 18:15
Εγώ δεν αντέχω την ετεροκανονικότητα, την οικογένεια, και τις θεαματικές της πυκνώσεις πάντως, όχι "όλα τα πινκς μαζεμένα" έτσι γενικά.

Α, και τον φάντομ ντακ.

-Υπερήφανος μουτζωτής μωρού κουολέμα

FIXXXER
04-12-2015, 19:17
Οκ ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα μετα το αποπανω ποστ ειμαι πλεον σιγουρος. Φερτε πισω τις μουτζες να βγαζουμε το αχτι μας απεναντι σε ζωα.

Phantom Duck
04-12-2015, 19:30
από τη μία η ένι, από την άλλη ο βλάκας, ορίστε τι ωραία φυσική επιλογή που ήταν οι μούτζες.

Jacknife
04-12-2015, 19:58
Φερτε πισω τα πινκς μονο στα ποστ ονιμποχο - Αιωνιος πινκερ ονιμποχο , 2015 μχ :smile:

FIXXXER
04-12-2015, 23:05
T4S2EyB9iTA

Φαντομ Ντακ σε θυμηθηκα οταν ειδα αυτο το βιντεο και ειδα 230 dislikes. Εισαι ανετα απο αυτους που θα πατουσαν dislike?

fromashesrise
04-12-2015, 23:42

Πηγες για το "η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση" αλλα βγηκες οφσαιτ

BLiTzER
04-12-2015, 23:55
Φαντομ Ντακ σε θυμηθηκα οταν ειδα αυτο το βιντεο και ειδα 230 dislikes. Εισαι ανετα απο αυτους που θα πατουσαν dislike?

Nicolas Elt 15 hours ago
Who could dislike this?

freesportube 11 hours ago
+Nicolas Elt Anyone who hate vertical videos. I swear people do it deliberately

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

sfinotouvlaki
05-12-2015, 00:28
Δεν μπορεί να φάνηκε μόνο σε μένα ότι ο φαντοντακ αστειευόταν!

Sotos_The_Tequiler
05-12-2015, 00:49
μη γίνεστε ιντερνετικοί στόκοι ρε αγάπες. Ρίξτε κανα μπούτσο να φύγουν τα κασέρια ναούμε

Reject
05-12-2015, 03:20
Ναούμε χωρίς μούντζα σε ποστ Σώτου/Φίξξερ/Η. δεν αντέχω.

Όπως φυσικά και άλλοι σε εμένα.

Λογικό είναι, αν δεν πας κάποιον, και κάτι σωστό να γράψει, ε μια περιποιημένη την ρίχνεις.

Sotos_The_Tequiler
05-12-2015, 10:41
:pink:

Phantom Duck
05-12-2015, 15:10

που ακόμα κι αν δεν έκανα πλάκα, είμαστε στο φόρουμ που τα περισσότερα πινκς είχε το μωρό της κουολέμα και τα γαμημένα ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΜΙΝ

δηλαδή για όνομα

babality
05-12-2015, 16:09
οπως σεβομαι το νεο content που βαζουν οι admins της blizzard και παιζω και διασκεδαζω, το ιδιο θα κανω και σ'αυτον εδω τον admin που εδιωξε τις μουτζες. παλι θα δκασκεδαζω:P

ikonoklast
05-12-2015, 17:08
A, εσύ μούτζωνες.

freak brother
05-12-2015, 20:37

που ακόμα κι αν δεν έκανα πλάκα, είμαστε στο φόρουμ που τα περισσότερα πινκς είχε το μωρό της κουολέμα και τα γαμημένα ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΜΙΝ

δηλαδή για όνομα

XRONIA POLLA MANMU

babality
06-12-2015, 02:03
A, εσύ μούτζωνες.

:moutza:

Reject
06-12-2015, 16:25

Κάπου εδώ ας ειπωθεί πως κάθε φορά που σου ρίχνω μούντζα, παίζει αυτόματα ένα ριφφ στο μυαλό μου. Να, στο 0:31

fDRp6zyAnng

attila
07-12-2015, 04:25
νομιζω θα μπορουσαν να επανελθουν οι μουτζες μονο στο picture thread και στα ανεκδοτα.
βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο τεχνικα.
τα υπολοιπα ας μεινουν ως εχουν.καλυτερα

Dr.Gonzo
07-12-2015, 12:00
Καλύτερα χωρίς. Σε παροτρύνει να γράψεις κάτι, αν έχεις κάτι να πεις, από το να πατήσεις το μηχανικό κλικ στην μούτζα/πινκ. Πόλλες φόρες έψαξα να βρω δέξια το πινκ αυτές τις μέρες αλλά καλύτερα χωρίς. Σταδιάλα να πάνε.
Εδώ είμαστε μέταλς, όχι φέησμπουκ.

Parasight
07-12-2015, 16:09
Να επανέλθουν οι μούτζες στην πραγματική ζωή.

tsimpouklano
07-12-2015, 16:10
Καλύτερα χωρίς. Σε παροτρύνει να γράψεις κάτι, αν έχεις κάτι να πεις, από το να πατήσεις το μηχανικό κλικ στην μούτζα/πινκ. Πόλλες φόρες έψαξα να βρω δέξια το πινκ αυτές τις μέρες αλλά καλύτερα χωρίς. Σταδιάλα να πάνε.
Εδώ είμαστε μέταλς, όχι φέησμπουκ.

Που σαι να σου δώσω ένα φιλί;; :pink:

Sotos_The_Tequiler
08-12-2015, 00:53
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!

http://i.imgur.com/acnpnJN.jpg

Κάπου εδώ ας ειπωθεί πως κάθε φορά που σου ρίχνω μούντζα, παίζει αυτόματα ένα ριφφ στο μυαλό μου. Να, στο 0:31

fDRp6zyAnng

Κυρία Μαριάννα
08-12-2015, 01:40
T4S2EyB9iTA

εγω πάντως όταν είδα αυτό το βίντεο το μόνο που σκέφτηκα:
καλά τα μισά τα έκανε πρέζες.

Leech
08-12-2015, 15:42
Sexion χωρίς πινκς = Μπριζόλα χωρίς πατάτες :'(
Να ξαναμπούν και στο picture και στα Anekdota.
Στα άλλα μια χαρά είναι και χωρίς.

KoiliaSamprela
08-12-2015, 15:45
Τεχνικά γίνεται να μην υπάρχει σε όλο το φόρουμ , θα το δω και θα πράξω ανάλογα

KoiliaSamprela
15-12-2015, 09:40
Τεχνικά γίνεται να μην υπάρχει σε όλο το φόρουμ , θα το δω και θα πράξω ανάλογα

αθλετιξ+σεξιον κλάστε ελευθέρος
για τα ανέκδοτα μόνο με μπέρδεψε λίγο θα το δω σιγά σιγά

Γενικά αγαπάτε αλλήλους και ψηθείτε να κάνουμε ER party!

FIXXXER
15-12-2015, 14:04
Και στο σινεμα να μπουν! Μου λειπουν οι μουτζες μου. Στο αθλετιξ και το σεξιον τι να τα κανουμε, μονο πινκς παιζουν πλεον

BURNIN AMBITION
16-12-2015, 03:30
sto fuck my life thread thelei epishs. sto styl toy epishmoy fml site. σε φαση γιου ντιζερβντ δατ, ή γιορ λαιφ σακς
αλλα γενικα βαρεμαρα. ή βαζεις ή δε βαζεις. τα υπολοιπα ολα ειναι ταλαιπωρια κιαλλα λογια να αγαπιομαστε

Dr.Gonzo
18-12-2015, 21:29
Έγραψα κάτι φλυαρίες στο music thread και έχω να πω μετά ιδίας εμπειρίας και ωρίμου σκέψεως ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ οι μούτζες/πινξ!
Πολύ πιο ωραία εμπειρία να διαβάζεις το φόρουμ χωρίς το γαμημένο "βαρόμετρο" πάνω από κάθε ποστ, λες και κάναμε διαγωνισμό πιο πνευματώδους... ή εύστοχου χρήστη. Τα τρολς και οι αρχιδόμυαλοι θα αποθαρρύνονται -ελπίζω- δια του αγνοείν και στο κάτω-κάτω σιγά, η φορουμάρα είναι, αν σου αρέσει ασχολείσαι, αν σε χαλάει δεν.
Μουτζοπινξ στο σέξιον μια χαρά, με αυτά άγια πράγματα που ποστάρονται ΠΙΝΞ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ. :touched: :touched:

Leech
14-01-2016, 13:50
Να μπουν πινκς/μούτζες και στο τζένεραλ για να πινκάρουμε ωραία γκιφάκια/βιντεάκια/ανεκδοτάκια.
Θρεντς που γίνεται σοβαρή συζήτηση όπως πχ το taxis να γίνουν move στο πόλιτξ.

ikonoklast
01-09-2016, 23:07
Λαέ του ΕΡ πάνε 9 μήνες χωρίς μουτζοπινκς, ποιό είναι το aftermath;

Προσωπικά μου λείπουν, πάντα κοιτάω μηχανικά πάνω δεξιά να δω τι "έπιασε" το κάθε ποστ που κάνει άλλος και ξενερώνω όταν ποστάρω εγώ κάτι και δεν έχει πάρει μούτζες.

Νομίζω ότι από άποψη traffic δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά έτσι κι αλλιώς, και in all απλά χάνει λίγο η ΕΡ εμπειρία. Προτείνω να επιστρέψουν, αυτή τη φορά επώνυμες για να μη ψαχνόμαστε. Δίκαιο και τίμιο.

The Good Son
02-09-2016, 03:12
Να επιστρέψουν. Ει δυνατόν ανώνυμες για να υπάρχει περισσότερος τζερτζελές και χάος.

atom_smasher
02-09-2016, 15:09
Λαέ του ΕΡ πάνε 9 μήνες χωρίς μουτζοπινκς, ποιό είναι το aftermath;

Προσωπικά μου λείπουν, πάντα κοιτάω μηχανικά πάνω δεξιά να δω τι "έπιασε" το κάθε ποστ που κάνει άλλος και ξενερώνω όταν ποστάρω εγώ κάτι και δεν έχει πάρει μούτζες.

Νομίζω ότι από άποψη traffic δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά έτσι κι αλλιώς, και in all απλά χάνει λίγο η ΕΡ εμπειρία. Προτείνω να επιστρέψουν, αυτή τη φορά επώνυμες για να μη ψαχνόμαστε. Δίκαιο και τίμιο.

Αχ, τι γλυκό! πινκ.

KoiliaSamprela
14-11-2016, 13:38
Αγαπητοί συναγωνιστές
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που βρέθηκα να κάνω τον "admin" σε αυτό το αγαπημένο μέρος για κάποιους από μας ή μισητά αγαπημένο (love to hate αλλά δεν βρήκα πως να το γράψω) για κάποιους άλλους ήρθε η στιγμή να κλείσει και ο δικός μου κύκλος εδώ.

Ο βασικός λόγος δεν είναι ότι δεν υπάρχει κίνηση, μια χαρά είναι η κίνηση αν σκεφτείς ότι τα φόρα πέθαναν ή πεθαίνουν.
Ο βασικός λόγος είναι ότι απέτυχα στο μοντέλο που είχα στο μυαλό μου. Στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι συνταρακτικό για να πεις "κρίνω ή κρίθηκα". Όμως όταν με ενημερώνουν -πάνω από ένας ή δυο- ότι το φορουμ περνάει την χειρότερή του φάση ή ότι με τον τρόπο που έχω στο μυαλό μου ως λειτουργία διώχνω τους users , ε δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας.

Για μένα κάποιες αρχές δεν μπορούν να καταπατηθούν, και αυτές τις κρατάω παντού στην ζωή μου. Έτσι λοιπόν σας ενημερώνω ότι σαν καταληκτικη ημερομηνία θα είναι το τέλος του έτους 31-12-2016. Από 1-1-2017 θα μπει το φορουμ σε read only mode και μετά δεν είναι δική μου απόφαση αν θα συνεχίσει να υπάρχει ή όχι.
Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας μιλήσει με τον dragonlord και ας μην απαντήσει σε αυτό το thread. Από τεχνικής πλευράς μπορώ να βοηθήσω, αλλά σε καμιά περίπτωση οχι σε θέμα moderation / administration

Το ποστ δεν είναι ποστ αποχώρησης, για μένα το έχω ξαναπεί, το ER μου έκανε περισσότερο καλό από όσο μπορούσα να το φανταστώ κάνοντας εκείνο το ποστ πριν μερικά χρόνια για κάτι αυθεντίες σε δισκάδικα. Είναι το url που πατάω πάντα πρώτο, και θα συνεχίσω να μπαίνω :)

tl;dr
31-12-2016 μπαίνει το forum σε read only mode
όποιος πιστεύει ότι θέλει να το πάρει μιλάει με Dragonlord
δεν υπάρχει πίκρα ή στεναχώρια, ίσως λίγο η αίσθηση της αποτυχίας

paddy honey
14-11-2016, 13:40
*του σωτήριου έτους

https://www.youtube.com/watch?v=-BTBay1UFxk

BLiTzER
14-11-2016, 14:11
Σαμπρέλα, αγόρι μου, εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη για τη "χειρότερη φάση του φόρουμ". Σεβαστό και κατανοητό, όμως. ;)

Raven Lord
14-11-2016, 14:11
οι users δε φεύγουν λόγω του administration/moderation και η "φάση" είχε πέσει πολύ πριν αναλάβεις σαρμπέλ. ίσα ίσα, πιστεύω ότι από τότε που ανέλαβες το πράγμα έχει ισορροπήσει αρκετά και πέρα από λίγες εξαιρέσεις έχει μείνει ένας - μικρότερος μεν - αλλά καλός πυρήνας χρηστών.
τεσπα, ελπίζω να βρεθεί κάποιος εξίσου καλός να αναλάβει ή να αλλάξεις γνώμη μέχρι το τέλος του έτους.

ypersyntelikos
14-11-2016, 14:27
Σαμπρέλα εννοείς φεύγεις μόνο από το δύσκολο κομμάτι του moderation/administration? Ή παραδίδεις και το τεχνικό παρέα;

Αν έχεις λίγο χρόνο και δε βαριέσαι θα ήθελα να μας εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά σε ποια πράγματα θεωρείς ότι απέτυχες. Εξέφρασε κάποιος παράπονο για σένα ή για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι καταστάσεις;

Επίσης,

Το ποστ δεν είναι ποστ αποχώρησεις
επ, πρόσεχε λίγο

BLiTzER
14-11-2016, 14:31
επ, πρόσεχε λίγο

Εντάξει, δεν είναι σωστό να τον κράζεις για την ορθογραφία του τέτοιες δύσκολες ώρες!

babality
14-11-2016, 14:36
wtf :(

KoiliaSamprela
14-11-2016, 15:17
επ, πρόσεχε λίγο

Εντάξει, δεν είναι σωστό να τον κράζεις για την ορθογραφία του τέτοιες δύσκολες ώρες!

αχαχαχα είμαι ακόμα αντμιν, πάω για έντιτ

Phantom Duck
14-11-2016, 16:50
τα φόρουμ σαν θεσμός έχουν γενικά εκλείψει λόγω social media, είναι παρωχημένα. το ότι δεν είναι το ερ που θυμόμαστε από όταν ήμασταν 16 χρονών (εγώ τουλάχιστον) δεν είναι ευθύνη κάποιου moderation (που δεν υπήρχε κιόλας ποτέ, πάντα αυτορυθμιζόταν). από κει και πέρα το μόνο που θα ήθελα είναι να συνεχίσει να υπάρχει το φόρουμ κι ας μην ξέρω ποιος το έχει (τα λεφτά τα βρίσκουμε), είναι ωραία συνήθεια να μπαίνω κάθε μεσημερί και να βλέπω 5-10 πράγματα από άτομα που διαβάζω χρόνια τώρα, οπότε ένσταση ως προς το read-only του πράγματος.

Parasight
14-11-2016, 17:57
Όμως όταν με ενημερώνουν -πάνω από ένας ή δυο- ότι το φορουμ περνάει την χειρότερή του φάση ή ότι με τον τρόπο που έχω στο μυαλό μου ως λειτουργία διώχνω τους users , ε δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Αυτά τώρα είναι χαζά και εμπίπτουν στη λογική που δεν ασχολούνται με τα κοινά οι πραγματικά άξιοι διότι δίνουν υπέρμετρη βάση στις αρνητικές φωνές. Όπως έχει πει και ο Κάρολος, "Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση."
Λες ότι δε θα κάτσεις να σκάσεις, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις καημένε, κάθεσαι και σκας και στενοχωριέσαι. Αυτό που λες για το φόρα που γενικά πεθαίνουν ενώ εδώ υπάρχει κινητικότητα πού το πας; Αν δεν προλαβαίνεις ή βαριέσαι να ασχολείσαι πια, το καταλαβαίνω. Αλλά το ότι φεύγεις λόγω γενικής κατακραυγής, σοβαρέψου. Θα στο πω όπως το λέγαμε στο χωριό μου, you are too smart for that. Εμείς σε θέλουμε, τι θες δλδ, να κάνουμε poll; Θα πειστείς τότε; :p :pink:

edit:
Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον απο πάνω μου, το να είναι read-only είναι δώρο άδωρο. Αν θες ντε και καλά να φύγεις, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούμε αρκετοί εθελοντές για το οικονομικό βάρος, και από κει και πέρα στο τεχνικό μέρος νομίζω είναι αρκετοί εδώ που σκαμπάζουν και οι οποίοι μπορούν ίσως να επιμορφώσουν και άλλους τόσους. Το ER δε θα ήταν δυνατό να μείνει ίδιο μετά από 13 χρόνια, όσοι κλαίγονται γι'αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί μένουν ακόμη.

BLiTzER
14-11-2016, 18:19
Μεταξύ μας, αλλά πιο γρήγορα θα πεθάνουν τα social media παρά τα fora.

14-11-2016, 18:46
To er, μια χαρά activity έχει, σε όλα του τα σέξιονς κιόλας (οκ έχει πέσει το μουσικό, και τι; ). Πάτε rocking μεριά να δείτε 1 ποστ τη βδομάδα.

freak brother
14-11-2016, 18:47
εδω και 13 χρονια καθε τρεις και λιγο σκαει η φαση "το φορουμ περναει την χειροτερη του περιοδο", μερικοι ανθρωποι δεν μπορουμε χωρις το φλωρουμ μας. :'(

BURNIN AMBITION
14-11-2016, 19:50
δεν πολυποσταρω για διαφορους λογους (και ατομα). απο εκει και περα μπαινω καθε μερα και κοιταω 2-3 θρεντ. δεν γινεται χωρις το ιαρ μας. μοναδικο στο ειδος του, δεν γινεται να κλεισει. κλεινουν το ιαρ κλεινουν και τον ταφιο τους. αν μπορει καποιος μαγκας κομπιουτερακιας να αναλαβει το τεχνικο κομματι, γιναμε. οσον αφορα το μοντερεισον ψηφηστε ποιον θελετε βαλτε τον και τελειωσαμε. ο σαμπρελας δεν φταιει πουθενα. ισα ισα πηρε την ομαδα στα δυσκολα. αν δεν υπηρχε θα ειχαμε πεσει β τοπικο. σαμπρελινιο σε αγαπαμε.
ΚΑΝΤΕ ΙΑΡ ΠΑΡΤΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
στην ΚΑΝΤΕΛΆΡΑ

ΚΑΝΤΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ

BURNIN AMBITION
14-11-2016, 19:51
οποιος βαλει πισω τις μουτζες θα βγει με ποσοστο ανω του 70%. να γινει πολ

Sotos_The_Tequiler
14-11-2016, 19:58
αν είναι να μείνει χωρίς admin για λίγο καιρό μπορούν να κλείσουν απλά τα registrations κι όχι να γίνει read only, αν και υποψιάζομαι ότι ο σαρμπέλ απλά το έκανε λίγο πιο δραματικό για να ενεργοποιηθούν πιο άμεσα οι τυχόν υποψήφιοι νέοι ατμίνς.
Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε άμεσα moderators/admins, αρκεί κάποιος να μπορεί να υποστηρίξει από τεχνικής απόψεως.
Κατά τα άλλα είμαι φουλ με Parasight και όλους τους υπόλοιπους που εξέφρασαν παρόμοιες απόψεις πιο πάνω. Σεβαστή η απόφαση του σαρμπέλ προφανώς, αλλα ίσως να είχε ενδιαφέρον να μας πει (αν θέλει) που νομίζει ότι 'απέτυχε', γιατί αισθάνομαι ότι απλά πήρε κατάρδα μια 'κατάσταση' [ή κάποια άτομα (;) ] και απογοητεύτηκε(;) χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (αν υπάρχει τον ξέρει ο ίδιος προφανώς).
Αν κουράστηκε είναι κατανοητόν, αλλά νομίζω ότι η πλειονότητα, αν όχι το 99% των χρηστών δεν είχε κανένα θέμα με σαρμπέλ και με τον τρόπο που ο ίδιος 'έτρεχε' το ER.

Dr.Gonzo
14-11-2016, 20:02
Ότι είπε ο Σώτος. Και ο Μπέρνης, και οι υπόλοιποι.
Μπέρνη ποιός σε ξενερώνει, να του κάνω μπούλινγκ;

ypersyntelikos
14-11-2016, 20:09
κοιταω 2-3 θρεντ

Λέω κι εγώ, σε αποθεώνουμε στο "USA 2016" κι εσύ τίποτα

BURNIN AMBITION
14-11-2016, 20:18
κοιταω 2-3 θρεντ

Λέω κι εγώ, σε αποθεώνουμε στο "USA 2016" κι εσύ τίποταaxaxaxaxaxaπου ειναι αυτο κατσε να μπω να δω.
ιν αδερ νιουζ
μπριμπιλη μη σε νοιαζει μωρε, νγαλε εκει κανα αλμπουμ με γουεδερ αδεργραου να τρελαθω και τα αλλα απο κοντα με τσιπουρα

ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ ΛΑΤΡΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Pornofunk
14-11-2016, 20:23
Αν αγαπας κατι αστο να φυγει, αν γυρισει ειναι δικο σου... αν οχι δεν ηταν ποτε

BURNIN AMBITION
14-11-2016, 20:40
πυξ λαξ ή δημουλιδου?
αν αγαπας κατι, ζητα κωλο. αν γυρισει ειναι δικο σου, αν οχι δεν ηταν ποτε.
μπουκοφσκι

croissant429
14-11-2016, 21:21
Μην είστε μαλάκες μωρέ. Δεν μπορούμε χωρίς ιαρ. Αυτό πατάμε πρώτα πρώτα όταν ανοίγουμε τα ιντερνέτια.
Υπάρχει δλδ άνθρωπος που ενοχλήθηκε με τον σαμπρέλ...:??

KoiliaSamprela
14-11-2016, 21:31
ρε δεν είχα σκοπό να γίνει drama post :(
και σοβαρά δεν είμαι σε φάση δράματος και σορρυ αν φάνηκε έτσι.
Με έχει κουράσει η γκρίνια και μόνο αυτό. Και επίσης δεν έχω σκοπό να εκβιάσω καταστάσεις όπως καλά αναφέρθηκε διαβάζοντας ξανά το πόστ μου.

Ra Pariah
14-11-2016, 21:35
Ρε Σαμπρελίτσα, μπήκα να ποστάρω την playlist μου και βλέπω αυτό το post. Πολύ στενοχωρέθηκα... :cry:

Από το 700 π.Χ., ρε συ, στην Ελλάδα για τη χρυσή εποχή του Κρόνου συζητάνε. Μη δίνεις σημασία. Μαλακίες και «λογοτεχνικοί τόποι» είναι όλα αυτά περί παρακμής και κατρακύλας. Άλλαξε, σε παρακαλούμε, γνώμη και κάνε ένα forum πάλι χαρούμενο! :pink:

BURNIN AMBITION
14-11-2016, 21:37
διαβασα ποστ κρουασαν και νομιζα οτι το ποσταρε ο σαμπρελας και εκλαιγα απο την τρολια. καντε ιαρ παρτυ.
να γινεται ενα καθε χρονο (με λαιβ ζεμπού) για να καλυπτονται και τα εξοδα. σαβρελ εισαι ο αντμιν της καρδιας μας

Pornofunk
14-11-2016, 21:39
Σαμπρέλ ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις είναι μοναδικός και προβάλλει θαυμαστή ανωτερότητα. Κρατά τον έλεγχο ακόμη και στις πιο ένθερμες καταστάσεις. Αν ήταν κάποιος άλλος πιστεύω θα ήταν άσχημα τα πράματα.

Art In Haste
14-11-2016, 21:44
Αγαπητοί συναγωνιστές
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που βρέθηκα να κάνω τον "admin" σε αυτό το αγαπημένο μέρος για κάποιους από μας ή μισητά αγαπημένο (love to hate αλλά δεν βρήκα πως να το γράψω) για κάποιους άλλους ήρθε η στιγμή να κλείσει και ο δικός μου κύκλος εδώ.

Ο βασικός λόγος δεν είναι ότι δεν υπάρχει κίνηση, μια χαρά είναι η κίνηση αν σκεφτείς ότι τα φόρα πέθαναν ή πεθαίνουν.
Ο βασικός λόγος είναι ότι απέτυχα στο μοντέλο που είχα στο μυαλό μου. Στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι συνταρακτικό για να πεις "κρίνω ή κρίθηκα". Όμως όταν με ενημερώνουν -πάνω από ένας ή δυο- ότι το φορουμ περνάει την χειρότερή του φάση ή ότι με τον τρόπο που έχω στο μυαλό μου ως λειτουργία διώχνω τους users , ε δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας.

Για μένα κάποιες αρχές δεν μπορούν να καταπατηθούν, και αυτές τις κρατάω παντού στην ζωή μου. Έτσι λοιπόν σας ενημερώνω ότι σαν καταλυτική ημερομηνία θα είναι το τέλος του έτους 31-12-2016. Από 1-1-2017 θα μπει το φορουμ σε read only mode και μετά δεν είναι δική μου απόφαση αν θα συνεχίσει να υπάρχει ή όχι.
Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας μιλήσει με τον dragonlord και ας μην απαντήσει σε αυτό το thread. Από τεχνικής πλευράς μπορώ να βοηθήσω, αλλά σε καμιά περίπτωση οχι σε θέμα moderation / administration

Το ποστ δεν είναι ποστ αποχώρησης, για μένα το έχω ξαναπεί, το ER μου έκανε περισσότερο καλό από όσο μπορούσα να το φανταστώ κάνοντας εκείνο το ποστ πριν μερικά χρόνια για κάτι αυθεντίες σε δισκάδικα. Είναι το url που πατάω πάντα πρώτο, και θα συνεχίσω να μπαίνω :)

tl;dr
31-12-2016 μπαίνει το forum σε read only mode
όποιος πιστεύει ότι θέλει να το πάρει μιλάει με Dragonlord
δεν υπάρχει πίκρα ή στεναχώρια, ίσως λίγο η αίσθηση της αποτυχίας

Καλή η προσπάθεια αλλά η παραίτηση δεν γίνεται αποδεκτή.

Case closed

rat_poison
14-11-2016, 22:57
http://i.imgur.com/5JJq6Pa.jpg

supermachoman
14-11-2016, 23:20
ο σαμπρέλ είναι ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε, αν δε γουστάρει πια, κλείστε το

(και ο dragonlord γάμαγε, ας γυρίσει και όλα καλά)

Θάνος Τζήμερος
14-11-2016, 23:46
Το αναλαμβάνω εγώ.

ikonoklast
15-11-2016, 00:06
Εγώ γενικά ψιλοπροσφέρθηκα να το αναλάβω στα τεχνικά του ζητήματος, αλλά πιστεύετε ότι έχει κάποιο νόημα;

Το φόρο έχει κλείσει 13 χρόνια, πέρασε τις καλές στιγμές του, τις κακές του, κάποιοι γίναμε φίλοι απο εδώ μέσα, άλλοι ψάχνονται ακόμα να τις παίξουμε και τα γνωστά. Από όσες φορές έχει γίνει αυτή η κουβέντα σχετικά με το αν το φόρουμ "δεν τραβάει" αυτή αισθάνομαι ότι είναι η πιο μίζερη και εγώ είμαι εδώ τα 12 από τα 13 αυτά χρόνια.

tsonos
15-11-2016, 00:19
http://i68.tinypic.com/2zejvyc.jpghttp://i61.tinypic.com/30kr50k.jpghttp://i57.tinypic.com/evcims.jpg:cool:

tsimpouklano
15-11-2016, 04:02
Έχουμε τα εξής facts:
- ο σαμπρελας, όσο κ αν δε μ' αρέσει η προοπτική να φύγει από αντμιν, για τους οποίους λόγους του, θέλει να αποχωρήσει από το αντμιν/τεχνικο κομμάτι. Κατανοητό, καθώς υπάρχει η κούραση, η βαρεμαρα, η δεν_αντεχω_αλλο κατάσταση, και ένα σωρό άλλοι λόγοι για να μην ψήνεται να συνεχίσει. Μαζί του, σε όλα, χωρίς 2η σκέψη, μιας και έτσι νιώθει.
- το ηαρ, όσο και αν μία στο τόσο γίνονται ποστσ πάνω στο ποσό ΔΕ γαμαει πια το φόρουμ, για τους περισσότερους από εμάς το φόρουμ, όσο συχνά ή σπάνια γράφουμε, είναι μία καθημερινή συνήθεια (με την καλύτερη έννοια του όρου), πάνω σε μουσικά θέματα, πολιτικσ, σεξιον, ταινίες, λαιβσ. Ακόμα ακόμα και ένα απλό λογκιν για "καλημερες" στο τσατ που θα ανταλλάξεις με κάποιους "δικούς σου" ανθρώπους, που έχετε τραγουδήσει αγκαλιά "By moonlight we ride" . Και συνεπώς, προσωπικά, δε θέλω να τη χάσω αυτηνα τη συνήθεια γιατί είναι ωραίο πράμα. Και όσο κι αν τα σοσιαλ μίντια παίρνουν τη σκυτάλη, ε, το φορουμ αυτό είναι σαν το σπιτικό φαι, όταν πας στη μάνα σου. Σ' αρέσει και το αγαπάς.

Αυτό που βλέπω, έχει ως εξής:
άτομα με τις σχετικές γνώσεις αναλαμβάνουν το τεχνικό κομμάτι του σάιτ (που αποσο αντιλαμβάνομαι είναι κ αυτό που καίει), ο ικκνοκλαστ πχ, και αντμινσ βρίσκουμε στην πορεία. Ίσως υπάρξει ένα διαστημα υπολειτουργειας, αλλα νομιζω μπορουμε να το αντεξουμε, καθώς a new age dawns. Για το οικονομικό τωρα σκέλος, νομίζω ότι θα βρεθεί άκρη, με ένα λογαριασμό, ώστε να δοθούν τα χρήματα που απαιτούνται από όσους μπορούν και ενδιαφέρονται. Συγκεκριμενα, Λέει ο σαμπρελας πόσο πάει το μαλλί, και το βρίσκουμε σε αντίστοιχο θρεντ.

Ένα πρώτο βήμα που καλό θα ήταν να αρχίσουμε να το ββλεπουμε είναι, γιατί δεν έχω πραγματικά καμια ιδέα, να πει ο σαμπρέλας ή/και οποίος ξέρει τι "κενά" αφήνει η απομάκρυνση του αντμιν(ανθρώπου)_της_καρδιας_μας, ώστε να μπουν κάποια πράματα σε σειρα και να δούμε -αν τλκ ψηνομαστε- τι πρέπει να γίνει, ποτέ και από ποιους. Διαδικαστικά θέματα, τα βλέπουμε εεν καιρώ.

Yγ: φυσικά, read only για κανέναν λογο

ypersyntelikos
15-11-2016, 09:32
Να φύγει ο Σαμπρέλας κι από άντμιν κι από moderator κι από τεχνικός υπεύθυνος κι από όλα

Θέλουμε να συνεχίσει να ποστάρει όμως

KoiliaSamprela
15-11-2016, 10:46
Να φύγει ο Σαμπρέλας κι από άντμιν κι από moderator κι από τεχνικός υπεύθυνος κι από όλα

Θέλουμε να συνεχίσει να ποστάρει όμως

paddy honey
15-11-2016, 11:20
Εγώ προτείνω ban στον ikonoklast.

distortionofperception
15-11-2016, 11:35
Βλέπω μπότ να κυβερναει το ΕΡ.
Θα ναι καπου στη Σιγκαπούρη .
Δε θα χει μούσια και σίγουρα δε θα ξέρει από μπακλαβα

KoiliaSamprela
15-11-2016, 11:59
πάντως δεν έχετε παράπονο μαζεύτηκαν ποστ.
Λοιπόν υπάρχει ήδη τεχνικό ενδιαφέρον, θα επανέλθω με τα άλλα 2

atom_smasher
15-11-2016, 12:33
Εγώ προτείνω ban στον ikonoklast.

Εάν δεν φέρει πίσω τα πίνκ. Ή έστω να πει που θέλει να βρεθούμε να τις μετρήσουμε, μιάς και εξακολουθεί να ασχολείται. Ή τέλος πάντων αν δεν βάλετε πινκς βάλτε κάτι να δίνουμε ένα thumps up έστω στον εκάστοτε χρήστη για επιβράβευση.

ΥΓ. Γυρνώ από Ρώμη, ρε πούστη μου, και είμαι έτοιμος να γράψω οδοιπορικό και με που μπαίνω εδώ μου σκάτε τέτοια νέα;! Πέθανε και ο Κοέν - όχι ότι άκουγα - και νιώθω ο Νοέμβρης να μας βάζει σε doom κλίμα απότομα.
Γλιτώσαμε την κατάθλιψη με το er και τώρα μας στέλνετε να ψάχνουμε νέους τρόπους διασκέδασης στα 36 μας;! Λυπηθείτε μας!
ΥΓ2. Κοιλιά κατανοώ, αλλά μας γάμησες. φιλιά.

paddy honey
15-11-2016, 13:03
Ban άνευ όρων. Όσο για το Νοέμβριο (https://youtu.be/toZgFGUfnjI?t=58m16s), έχω ποστάρει μνεία (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?20796-Music-off-topic-thread&p=1207967&viewfull=1#post1207967) απο μπαναρισμένο λογαριασμό.

Ghoul
15-11-2016, 13:55
Κατανοώ ότι μπορεί να κουράστηκε ο Σαμπρέλας, η ευθύνη του administration μπορεί να γίνει ψυχοφθόρα, αλλά σοβαρέψου. Είσαι ο καπετάνιος στις μεγαλύτερες φουρτούνες του ER, περάσαμε μεγάλα κύματα τα τελευταία χρόνια και δεν θα είμασταν εδώ χωρίς εσένα. Μπορεί να διανύουμε την χειρότερη περίοδο του φόρουμ, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με εσένα. Εαν υπάρχει ευθύνη, βαραίνει όλους μας. Σίγουρα ισχύει αυτό που αναφέρεται καιρό τώρα, πως υπάρχει μια γενικότερη παρακμή λόγω των social media. Μην φύγεις για 2-3 κακοπροαίρετα σχόλια. Εάν κουράστηκες, είναι δεκτό. Το read-only δεν τίθεται καν υπό συζήτηση. Στο τεχνικό κομμάτι μπορώ να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ, όσο και στο administration, εάν δεν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος/η. Επίσης, θα μπορούσαν να μοιραστούν αυτές οι ευθύνες. Σχετικά με το οικονομικό, οργανώνουμε μια παρτάρα/λαιβάρα (προτείνω Υπόγα Κ94) για να βγουν κάποια από τα έξοδα, βγάζουμε καινούρια μπλουζάκια κλπ.

OniBocho
15-11-2016, 14:27
Δεν είμαι 14 χρόνια εδώ, δε γνωρίζω καν σε τι περίοδο της πορείας του ER έγινε η εγγραφή μου, έχω αντιληφθεί όμως ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος που να είναι τόσο χίπης, τόσο ψύχραιμος, τόσο γλυκομίλητος, τόσο ανώτερης σκέψης και ψυχής, τόσο κατιρτησμένος σε τεχνικό, αλλά κυρίως σε επίπεδο πολιτισμένης συμπεριφοράς όσο απαιτεί ένα φόρουμ σαν το Electric Requiem, αυτός είσαι εσύ Κοιλίτσα.

Μπορεί (που θα γίνει) τα τεχνικά ζητήματα να καλυφθούν, μπορεί και τα οικονομικά (που επίσης θα γίνει) ζητήματα να μη μας απασχολήσουν, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει έτερος με την ακεραιότητα του χαρακτήρα που αποπνέει ο Σαμπρέλας καθώς επίσης το σεβασμό και την εκτίμηση, φαντάζομαι καθολικά.

Θα ήθελα να σχολιάσω αυτό που αναφέρει ο 12άστερος, αλλά θεωρώ καλύτερο να μην το κάνω.

babality
15-11-2016, 15:44
καλα δε νομιζω ο ανθρωπος να θεωρησε οτι ευθυνεται για τη χειροτερη περιοδο. περισσοτερο σαν αντε γαμηθειτε σε αυτους που γκρινιαζουν (κι εγω μεσα σ'αυτους λογω ελλειψης μουσικης) μου εσκασε, παρα οτι νομιζει οτι φταιει για τη φαση.
αλλιως αν οντως νομιζεις οτι φταις αγαπημενε να σου θυμησω εικονες ενος κρατους που οι εκατομμυρια πολιτες του βριζουν την κυβερνηση οτι φταιει μονο αυτη. λολ?

KoiliaSamprela
15-11-2016, 15:55
λοιπόν,
βρέθηκε και αδμιν και τεκνικαλ ντιρέκτορ
Για το οικονομικό ενημερώνω ότι "προς το παρών" το κόστος είναι 18,60$ τον μήνα, ήταν 18,45 αλλά ανέβηκε ο φόρος.
Όποιος θέλει να βοηθήσει θα στέλνω οδηγίες, δεν θέλει υπερβολές, αλλά συνέχεια και συνέπεια

(φέρε πίσω τις μούτζες ρε χασάπη)

freak brother
15-11-2016, 16:32
κανονιστε παρτυ μαζεματος φραγκων στην υπογα, θα φερω και οτι μπλουζακι ειχε "παρατησει" ο Πανος στο παρτι του ντελα, να πουληθουν δια τον σερβερ <3

Raven Lord
15-11-2016, 16:50
όσο για το μουσικό μέρος του φορουμ είναι προφανές γιατί χάλασε... :roll:

Phantom Duck
15-11-2016, 17:02
ε ναι, μέχρι και στα φόρουμ ο ΝΨΧ γλέντησε το ατσάλι σας και έφυγαν οι wotanαίοι!

Leech
15-11-2016, 18:39
Το μουσικό μέρος έχει ψοφήσει γιατί αλλάξανε τα γούστα των χρηστών του (όσοι έχουν μείνει) οπότε είναι πλέον δύσκολο να κάνουμε μουσική κουβέντα γιατί κατά πάσα πιθανότητα αυτό που μόλις άκουσα και ενθουσιάστηκα δε θα ενδιαφέρει κανέναν άλλον. Βάλε και ότι πλέον δεν ακούμε 24/7 νέα μουσική και δεν ξεροσταλιάζουμε στα μπλογκζ (χα! αυτά ψόφησαν πρώτα) για το πότε θα ληκάρει το νέο σόντομ, οπότε να η μεγάλη εικόνα.

Το ερ απευθύνεται σε τριαντάρηδες που (είχαν κάποια έστω ελάχιστη επαφή με τη μέταλ κουλτούρα και) έζησαν την εποχή των φόρουμσ την προηγούμενη δεκαετία και προσφέρει βήμα για κουβέντα. Δε θα ξανασκάσουν εδώ μέσα καθυστέρες πιτσιρικομεταλλάδες να φάνε δούλεμα, δε θα κάνει ρέτζιστερ κανείς να βρει γκόμενα (?) εδώ, δε θα ξαναδούμε μπλε τοστιέρες, ούτε xryses_dekaeties, ούτε τίποτα τέτοιο, αυτοί φτιάχνουν πια προφίλ στο φβ.

Τα φόρα όλου του κόσμου πεθαίνουν εκτός από αυτά που έχουν να προσφέρουν στο χρήστη τους κάτι που δε θα το βρει αλλού. Είτε αυτό είναι αγγελίες για χορτοκοπτικά, ενημέρωση για μπουρδέλα, λινκς για φρη τσόντες ή συντονισμό της επανάστασης. Το ερ προσφέρει βήμα για κουβέντα σε εμάς που έχουμε εγκλιματιστεί σ'αυτό και το έχουμε εντάξει στην καθημερινότητά μας. Όταν το βαρεθούμε και το εγκαταλείψουμε, θα πεθάνει.

Το παραπάνω tl;dr είναι κάποιες σκόρπιες σκέψεις του τελευταίου καιρού που μου φάνηκε πως κολλάνε με ό,τι ειπώθηκε.
Η γενική γραμμή είναι ΣΑΜΠΡΕΛΑ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ <3

Raven Lord
15-11-2016, 19:40
MONO METAL! :dfinger:

κατά τα άλλα αυτό με το συντονισμό της επανάστασης με έψησε.

ikonoklast
15-11-2016, 21:51
Οκ, apparently με χώσανε οπότε γκρίνιες, σπαμ, απειλές κλπ, στο inbox.

Sotos_The_Tequiler
15-11-2016, 21:54
apparently...

paddy honey
15-11-2016, 22:08
15. παλιομαλάκα
:puke:

atom_smasher
15-11-2016, 23:20
decadance...

ikonoklast
16-11-2016, 00:52
decadance...

Μην ανησυχείς κωλόταυρε δε θα κάνω το σερίφη γιατί δε προλαβαίνω (και δεν έχω και καμία διάθεση). Θα κάνω όμως χαμαλίκι όσο μπορώ οπότε ό,τι παρατηρείτε περίεργο η αν έχετε κάποιο φίλο σας που θέλει να γραφτεί (!) και δεν έγινε accept το mail του γράφετέ το. Σε άλλη στιγμή θα γράψω για 1-2 πράγματα που μπορούμε να προσθέσουμε και να μου πείτε αν έχει νόημα να τα βάλουμε μπρος.

Προσωπικά συμφωνώ με τον Leech σε ό,τι είπε. Επίσης ο Κοιλιάς είναι μακράν ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσε να υπάρξει σαν admin. Αλλά το φόρουμ δεν είναι του σαμπρέλα, όπως δεν είναι το φορουμ του ντραγκον ή της ίφι, όπως δεν είναι δικό μου ή κανενός. Το φόρουμ είναι όλων όσων πέρασαν απο δω αυτά τα 13 χρόνια και αν με ρωτάτε είναι μακράν το σημαντικότερο community στο ελληνικό ιντερνετ. Από τη στιγμή που ο Σαμπρέλας για όλους τους δικούς του λόγους δεν θέλει να ασχοληθεί και υπάρχει κόσμος που ακόμα μπαίνει και διαβάζει/γράφει στο φόρο μπορούμε να κρατήσουμε ένα αυτοδιαχειριζόμενο community που γράφει εδώ, κάνει τα ηβεντς του, κρατάει το φόρουμ, κάνει τη φάση του. Δεν είναι στα καλύτερα του αλλά εμένα δεν μου πάει καρδιά να κλείσει, γι' αυτό και θέλω να βοηθήσω να το κρατήσουμε, ας βοηθήσει κι ο καθένας που νοιάζεται όσο θέλει και μπορεί. Αυτά.

animae
16-11-2016, 00:59
Ικονοκλαστ αντμιν :touched:

rat_poison
16-11-2016, 01:11
το σκοτεινό του σχέδιο, που ήδη είχε μελετήσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από εκείνον τον πνιγηρό Ιούνη του 2006 έγινε επιτέλους πραγματικότητα... τους είχε κοροϊδέψει όλους, κέρδισε την εμπιστοσύνη τους με μια φτιαχτή περσόνα που κράτησε χωρίς να βγει ποτέ εκτός χαρακτήρα για 10 ολόκληρα χρόνια. είχε εφεύρει μέχρι και τα ελαττώματα του ρόλου που θα έπρεπε να υποδυθεί για να ανέβει στην κορυφή και τα αναπαρήγαγε με ευβλάβεια όσο κι αν τα σιχαινόταν (στην αρχή) ακόμα κι όταν δεν τον έβλεπε κανείς. Ύστερα από τόση δολοπλοκία και τόση προμελετημένη κοινωνική στρατηγική, ήταν πλέον ο αρχηγός τους. το άλφα αρσενικό στην κορυφή της αγέλης. υπήρχαν καναδυό αξιώματα από πάνω του, αλλά δεν είχαν πραγματική Εξουσία. δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μαριονέτες, σαν τον βασιλιά της σουηδίας, τον προκόπη παυλόπουλο και τον αυτοκράτορα της ιαπωνίας.
Τώρα όμως που κατείχε τη Δύναμη του Ριζικού Χρήστη θα καταλάβαιναν τον πραγματικό του εαυτό.

Μ' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον ικονοκλαστ που αναλαμβάνει τον άχαρο ρόλο. να αυτοδιαχειριστούμε, συμφωνώ, οι ήδη έμπειροι χρήστες σε αυτό μπορούν να μας πουν τι γενικά χρειάζεται και τι έχουν βαρεθεί να κάνουν να δούμε πώς θα γιεν η φασ'.

ypersyntelikos
16-11-2016, 01:15
Σεβαστικό ποστ ικόνοκλαστ,
Σπύρο ό,τι βοήθεια θες εδώ είμαστε κι εμείς

Let's make ER great again

The Good Son
16-11-2016, 01:23
Εγώ πάντως θα προτείνω να υπάρξει κάπου κάπως ένας διαδικτυακός κουμπαράς να χώσουμε και φράγκα για το φόρουμ της καρδιάς μας.

paddy honey
16-11-2016, 01:35
Ο Τραμπ πλανητάρχης, το μαγάρισμα αντμινιστρέιτορ, way to go, apocalypse is here and now

Dythor
16-11-2016, 02:52
Το φόρουμ είναι όλων όσων πέρασαν απο δω αυτά τα 13 χρόνια και αν με ρωτάτε είναι μακράν το σημαντικότερο community στο ελληνικό ιντερνετ.

Μιλάμε για τέτοια κακομοιριά και μιζέρια, που είναι να σε πιάνει οίκτος. Ποιός βρε αγόρι μου στο άφησε αυτό το κουσούρι, ποιός έβαλε σε κίνηση αυτό το υπερεγώ που κρέμεται χρόνια πάνω σου και σε πιέζει αφόρητα σε κάθε σου βήμα; Ποιός; Ο μπαμπάς; Και πόσο οδυνηρό πρέπει να είναι το να μη μπορείς να βρεις στιγμή ηρεμίας με αυτό που κατάφερες τέλος πάντων να είσαι, να πρέπει να διατηρείς με νύχια και με δόντια και μέχρι το ενενηντατέσσερα κάθε ικμάδα κολακείας που πήρες μέσα σε αυτή τη ζωή; Γιατί Σπύρο μου δεν κάνεις ανάλυση (μπας και) λυτρωθείς, γιατί μας φέρνεις αυτά τα πράγματα στη μουρή βραδιάτικα και σφίγγεται η ψυχή μου βρε αγόρι μου;

Κατά τ' άλλα μια υπερμπανάλ καγκουριά πάει κι έρχεται και σέρνεται μέσα σε αυτή την αηδία τόσα χρόνια, η κανονικότητα σπάταλα ξεδιπλωμένη με ένα και δύο πολιτιστικά τουϊστ. Το οποίο βέβαια δεν είναι έγκλημα, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι το φοβερό να τρέχεις ένα τσίρκο έμπλεο στην αυτοδικαίωση, στην αυτοανύψωση και στις αυταπάτες σημαντικότητας. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, όποιον ταρίφα κι αν ρωτήσεις, ένα ελληνικό τέτοιο θα βρεις από κάτω άλλωστε. Εγκληματική είναι η στιγμή που το τσίρκο αυτό μεταμορφώνεται σε ψυχοπορνείο, έγκλημα είναι η πραγματική βία που ασκήθηκε μέσα σε αυτό το θλιβερό παράπηγμα, σε ανθρώπους με υπαρκτά και σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα.

Άντε μου στο διάολο λοιπόν και στα πιο γκρεμνά τσακίδια, αν μια ώρα αρχύτερα, τόσο το καλύτερο.

antimusic
16-11-2016, 03:02
αυτός, πάλι, ποιος είναι;

Dythor
16-11-2016, 03:06

Γιατί αν αποσυνθέσεις το ηάρ, στο τέλος θα δεις να σου μένουν μια "επίσκεψη" σε κορασίδα στη Σάντα, ένα πλάνετ μαδερφάκερ, το χαρντ ροκ καφέ Αστόρια τι-σερτ του Τζον, και μια φαντασιόπληκτη παρήχηση που αντηχεί στο έρημο βουνό. Που σημαίνει: με άλλα τόσα το ξαναφτιάχνεις.

geologiko_karoto
16-11-2016, 03:07
νομίζω είναι φέικ της Γιουλάι

ikonoklast
16-11-2016, 03:40
Dythor, καλά με συγχωρείς :!:

KoiliaSamprela
16-11-2016, 08:15
άντε , μέχρι τον Dythor φέραμε guest να γράψει :)

OniBocho
16-11-2016, 09:04
Το φόρουμ είναι όλων όσων πέρασαν απο δω αυτά τα 13 χρόνια και αν με ρωτάτε είναι μακράν το σημαντικότερο community στο ελληνικό ιντερνετ.

Μιλάμε για τέτοια κακομοιριά και μιζέρια, που είναι να σε πιάνει οίκτος. Ποιός βρε αγόρι μου στο άφησε αυτό το κουσούρι, ποιός έβαλε σε κίνηση αυτό το υπερεγώ που κρέμεται χρόνια πάνω σου και σε πιέζει αφόρητα σε κάθε σου βήμα; Ποιός; Ο μπαμπάς; Και πόσο οδυνηρό πρέπει να είναι το να μη μπορείς να βρεις στιγμή ηρεμίας με αυτό που κατάφερες τέλος πάντων να είσαι, να πρέπει να διατηρείς με νύχια και με δόντια και μέχρι το ενενηντατέσσερα κάθε ικμάδα κολακείας που πήρες μέσα σε αυτή τη ζωή; Γιατί Σπύρο μου δεν κάνεις ανάλυση (μπας και) λυτρωθείς, γιατί μας φέρνεις αυτά τα πράγματα στη μουρή βραδιάτικα και σφίγγεται η ψυχή μου βρε αγόρι μου;

Κατά τ' άλλα μια υπερμπανάλ καγκουριά πάει κι έρχεται και σέρνεται μέσα σε αυτή την αηδία τόσα χρόνια, η κανονικότητα σπάταλα ξεδιπλωμένη με ένα και δύο πολιτιστικά τουϊστ. Το οποίο βέβαια δεν είναι έγκλημα, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι το φοβερό να τρέχεις ένα τσίρκο έμπλεο στην αυτοδικαίωση, στην αυτοανύψωση και στις αυταπάτες σημαντικότητας. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, όποιον ταρίφα κι αν ρωτήσεις, ένα ελληνικό τέτοιο θα βρεις από κάτω άλλωστε. Εγκληματική είναι η στιγμή που το τσίρκο αυτό μεταμορφώνεται σε ψυχοπορνείο, έγκλημα είναι η πραγματική βία που ασκήθηκε μέσα σε αυτό το θλιβερό παράπηγμα, σε ανθρώπους με υπαρκτά και σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα.

Άντε μου στο διάολο λοιπόν και στα πιο γκρεμνά τσακίδια, αν μια ώρα αρχύτερα, τόσο το καλύτερο.

post of the motherfuckin' century

αυτός, πάλι, ποιος είναι;

ΑΥΤΟΣ, 1 - 0 ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ.

paddy honey
16-11-2016, 09:38

είναι η πραγματική βία που ασκήθηκε μέσα σε αυτό το θλιβερό παράπηγμα, από ανθρώπους με υπαρκτά και σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα.

KoiliaSamprela
16-11-2016, 10:08
ναι Σταυρούλα έχεις δίκιο αλλά νομίζω μας ταιριάζει περισσότερο σαν ανθρώπους να προσπερνάμε κάποια πράγματα όταν βλέπουμε ότι βελτιώνονται από το να αναμασάμε το παρελθόν και να αναπαράγουμε τα κακώς κείμενα.
Επειδή επίσης είμαστε μεγάλα παιδιά πλέον (εγώ ούτε για πλάκα δεν μπορώ να βάζω το παιδί αλλά τέσπα ) επιλέγουμε τελικά με τι αξίζει να ασχοληθούμε και με τι όχι. Εγώ ας πούμε προσβάλλομαι από κάποιον που σέβομαι και μετράει η γνώμη του για μένα, από τον μέσο ιντερνετικό τύπο που θα περάσει μια βόλτα να με μπινελικώσει και να φύγει. Δεν τον αγνοώ αλλά δεν σκάω κιόλας.

Αυτό με κάνει ανώτερο ? σε καμιά περίπτωση , ψυχική διαχείριση το ονομάζω και πληγώνομαι/χαλιέμαι/εκνευρίζομαι λιγότερο.

Sotos_The_Tequiler
16-11-2016, 10:41
Εγώ πάντως θα προτείνω να υπάρξει κάπου κάπως ένας διαδικτυακός κουμπαράς να χώσουμε και φράγκα για το φόρουμ της καρδιάς μας.

paddy honey
16-11-2016, 10:58
Εγώ προτείνω να γίνει συνδρομητικό για να μη μπορεί να μας απειλήσει ο εκάστοτε αντμινιστρέιτορ πως θα μας κάνει μήνυση και θα μας πάρει και τα σώβρακα χαρακτηριστικά αν συνεχίσουμε να ποστάρουμε, όπως μήνυσε ο ντράγκονλορντ σε μένα.

tsimpouklano
16-11-2016, 11:43

Προτείνω να ανοίξει ένα paypal account από άτομο που ξέρουμε & εμπιστευόμαστε , και εκεί να γίνονται μεταφορές χρημάτων μέχρι κάποια καταληκτική ημερομηνία. Στη συνέχεια, βλέπουμε τι ποσό έχει μαζευτεί, για πόσους μήνες επαρκεί, και η διαδικασία να επαναλαμβάνεται, όταν στερεύει το ταμείο. Φυσικά, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, η πληρωμή , όπως και το φορούμ, είναι ευθύνη όλων μας (πάντα ήταν, αλλά τώρα κάπως παραπάνω), για αυτό και χρειάζεται συνέπεια και υπευθυνότητα.

Για ο,τι άλλο χρειαστεί, εδώ είμαστε όμως.

KoiliaSamprela
16-11-2016, 11:54

προς το παρών paypal δικό μου

OniBocho
16-11-2016, 12:01
Στα πολύ σοβαρά θέματα, αν είσαι ακόμα admin Σαμπρελίνο, κάνε ένα search and replace στα posts σου το "παρών" με "παρόν" :p

Στα λιγότερο σοβαρά τώρα, προτείνω να βάζουμε χρήματα στο paypal του καινούργιου admin (:puke:) ή απευθείας στο paypal του λιούμπεν.τιβι γιατί ούτως ή άλλως εκεί θα καταλήξουν.

Στα εντελώς ασόβαρα, μπορεί να πει ο Σαμπρέλας αυτά τα 19 ευρώ το μήνα πως καλύπτονταν ως τώρα;

KoiliaSamprela
16-11-2016, 12:08
τα ορθογραφικά είναι τρόπος ζωής για μένα, με κάνουν να ζω το τώρα έντονα

Για το οικονομικό όποιος δεν εμπιστεύεται που θα πάνε τα λεφτά του δεν δίνει δεκάρα.
το φόρουμ ως γνωστόν είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται συνδρομή για να μπεις

Parasight
16-11-2016, 13:33
Το ER που αγαπάμε. Με την παραμικρή αφορμή και ενώ το θέμα προς συζήτηση είναι άλλο και πιο συνολικό, σκάει από το πουθενά ο κάθε πικραμένος (μέχρι και ενας αγνοοούμενος αμπελαλε) για να βγάλει τα προσωπικά του κόμπλεξ με συγκεκριμένα άτομα. Συνεχίζουμε δυνατά, δεν πεθαίνουμε ποτέ \m/

atom_smasher
16-11-2016, 14:09
Γύρνα μωρή χαμούρα νταιθορ να ανάψουν τα αίματα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκε τόσο έτσι ποιητικά που το έγραψα.
Μάλλον δεν αναγνωρίζει το ταλέντο μου. Τέσπα είναι πρώην η κοπελιά εδώ και 15 χρόνια και δεν νομίζω να έχει σημασία η γνώμη του νταιθορ για το πως θα εκφραζόμαστε.
Σε άλλα νεά θα στηριξω τον εμετό που βάλαμε για αντμιν (αφού σε έχρισε ο κοιλιάς κάτι θα αξίζεις) μαζί με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του er.
Να τον δούμε και σε μια υπεύθυνη θέση και όχι στην αντιπολίτευση που μαλακιζόταν τόσα χρόνια. Σερίφη εγώ πάντως δεν ζήτησα ποτέ, ακόμα και για σένα.
οκ, στα σοβαρά τώρα, συμφωνώ με το ποστ του. paypal παρακαλώ και μήπως να δούμε πως θα διαμοιραστεί το κόστος στα ενδιαφερόμενα μέλη της αυτοδιαχειριζόμενης κοινότητας;
Για να βλέπω χεράκια για συνδρομές μέσω paypal του μισού εβρού/μήνα! Νομίζω είναι αστείο το ποσό και μπορούμε να μαζέψουμε 39 νοματαίους. Ορίστε κάνω πρώτος την κίνηση με 0,59 ευρώ/μήνα!

tsimpouklano
16-11-2016, 18:00
Δεν ξέρω, αν γίνεται, αλλά μήπως μπορείς σαμπρέλα να ανεβάσεις στοιχεία λογαριασμού;

00i00
17-11-2016, 02:25
προσφερομαι οικειοθελως για μοντερεητορ αρκει να εχω αβαντα δυο μπαν (ή, και τρια)

BURNIN AMBITION
17-11-2016, 02:58
ψηφιζω τον δηλητηριο αρκει να μας κανει 1 παρουσιαση αναλυτικη, μπαντας καθυε βδομαδα. και μια πανξ ο πανκιος

When Black Roses Bloom
17-11-2016, 11:23
Αν κλείσετε το η-αρ, θα κατέβω κάτω, θα σας βρώ έναν έναν, και θα σας δείξω τα βυζγιά μου.

In a more related topic (αν και καθυστερημένα - no pun intended, ping pong, ντούμπουντούμπου και άλλα τέτοια φαιδρά), αν θέλετε να με βάλετε global moderator, όσο προλαβαίνω και μπορώ, με ξέρετε. Ντάξει, το μιούζικ ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου, θα προσπαθήσω να κάνω κουμάντα, αλλά νομίζω, είναι το πλέον πολιτισμένο φόρουμ απ'όλα.

BLiTzER
17-11-2016, 11:56
Ένας μοντ είναι πολύ χρήσιμος στο er. :lol:

Dragonlord
17-11-2016, 12:28
Εγώ προτείνω να γίνει συνδρομητικό για να μη μπορεί να μας απειλήσει ο εκάστοτε αντμινιστρέιτορ πως θα μας κάνει μήνυση και θα μας πάρει και τα σώβρακα χαρακτηριστικά αν συνεχίσουμε να ποστάρουμε, όπως μήνυσε ο ντράγκονλορντ σε μένα.

BURNIN AMBITION
18-11-2016, 01:41
νατονα. μαλακα μου θα κανεις κανα 90ζ παρτυ? τι θα γινει θα σε παρακαλαμε? να δουμε λιτς να κανει κραουντσερφιν με κρισταλιν ντριμ. απο τοτε το εχω ρινγκτοουν

Serpantinas
18-11-2016, 12:09
Χαχαχ, ήμουν σίγουρος όταν είχα δει τα πρώτα ποστ του Σαμπρέλα για το ποιος θα ήταν ο επόμενος.

Πληρώνω όσο όσο για να μην το πάρει ο πιο σκατόψυχος και μίζερος άνθρωπος που έχει πατήσει πόδι, αλήθεια. Κι ας το τρέχει όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για το φόρουμ κι όχι για τη χολή του =)

atom_smasher
18-11-2016, 12:35
Κοίτα αντικειμενικά μιλώντας είναι η καλύτερη επιλογή φαντάζομαι που έχουμε. Η προσφορά σου για τα 38 ευρώ το μήνα πάντως είναι ευπρόσδεκτη.
Για το σκατόψυχος και μίζερος δεν μπορώ να συμφωνήσω. Λίγο καριολάκος στο δίνω όμως άνετα.
Ορίστε που μας φτάσατε! Να υπερασπιζόμαστε και τον ικονοκλατς.Καρδούλες.

paddy honey
18-11-2016, 12:38
Να γίνει πολλ.

Serpantinas
18-11-2016, 12:46
μέσα πάντως. δε θα έχω κανέναν ενεργό ρόλο, δε θα φτιάξουμε τίποτα, "αντμίνς" θα είναι τύποι σαν το WBRB. Αλλά όχι και ικονοκλατς, να σοβαρευτουμε. Σαμπρέλα;

mourning apocalypse
18-11-2016, 12:54
ΠΑΑΑΛΙ κλαις ρε φίλε, τι φάση με σένα?

Serpantinas
18-11-2016, 13:04
γτφ ρε ψηλε, εισαι τερμα ηλιθιος;

Phantom Duck
18-11-2016, 17:06
σερπαντίνααααααα

εμφανίσουυυυυυυ

βάλε βόμβα στην 7 κι εξαφανίσου

Serpantinas
18-11-2016, 18:34
εγω απλα προτεινω σοβαροτατα να αναλαβω ολο το κοστος, ωστε να μην καταληξει σε κλικμπεητερς. το οτι θα κανιβαλιστω απο τους "ποιοτικοτερους χρηστες", ηταν δεδομενο.

Αν το παρει οντως ο "αχ, αναγκαστηκα γιατι δε βρισκαμε αλλους" ικονοκλαστ, δινω 1-2 χρονακια προτου η σελιδα στο φβ πουληθει οσο οσο, και προτου το ιαρ γινει διαφημιστικο μπλογκ του λουμπεν, αφου πρωτα θα εχουν μπαναριστει οι περισσοτεροι "καθυστερημενοι του ροκινγκ". εδω ειμαστε και θα τα δουμε.

ζητω να αναλαβω το οποιο κοστος και να γινει ψηφοφορια για αντμιν(ς).

ypersyntelikos
18-11-2016, 18:54
Όταν σε ένα δυο χρονάκια πουλήσουμε το ER για πολλές χιλιάδες ευρώ, θα κλαις που δεν είχες μετοχές. Άσε τον ικόνοκλαστ να κάνει τη δουλειά του.

Serpantinas
18-11-2016, 18:57
Καλως, πουληστε το.

OniBocho
18-11-2016, 20:59
Όταν σε ένα δυο χρονάκια πουλήσουμε το ER για πολλές χιλιάδες ευρώ, θα κλαις που δεν είχες μετοχές. Άσε τον ικόνοκλαστ να κάνει τη δουλειά του.

Ypersyntelike, eisai ki esy stoy Liuben?

Episis, klama me to "na kanei ti doyleia toy". Tragikotites.

Pornofunk
18-11-2016, 21:05
http://oi66.tinypic.com/2a5k9dx.jpg

chris_boss
18-11-2016, 21:06
κεσκεσέ σερπαντίνας;

OniBocho
18-11-2016, 21:11
http://oi66.tinypic.com/2a5k9dx.jpg

Ekanes pou ekanes tin aisxri kagkoyria, grapse toylaxiston swsta to γιουζερς.

Raven Lord
18-11-2016, 21:18
κεσκεσέ σερπαντίνας;

ανχολης

chris_boss
18-11-2016, 21:20
που 'σαι ρε ανχόλη! :touched: