View Full Version : Για ένα καλύτερο ER
Serpantinas
19-11-2016, 10:44
κριςμποςς! <3
ypersyntelikos
19-11-2016, 14:09
Όταν σε ένα δυο χρονάκια πουλήσουμε το ER για πολλές χιλιάδες ευρώ, θα κλαις που δεν είχες μετοχές. Άσε τον ικόνοκλαστ να κάνει τη δουλειά του.
Ypersyntelike, eisai ki esy stoy Liuben?
Episis, klama me to "na kanei ti doyleia toy". Tragikotites.
Όχι δεν είμαι στο λούμπεν
Δλδ ρε παιδιά γιατί να μην προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάνα φράγκο από το ΕΡ; όλοι θα πάρετε.
OniBocho
19-11-2016, 14:19
oxi re agorina, de 8a fame meridio apo ta orfana toy DRAGONLORD.
Phantom Duck
19-11-2016, 14:33
Join Date Sep 2013 πάντα, έτσι;
ο ΦαντομΝτακ ειναι του ΚαπαΚαπαΕ
Δεν είμαι 14 χρόνια εδώ, δε γνωρίζω καν σε τι περίοδο της πορείας του ER έγινε η εγγραφή μου, έχω αντιληφθεί όμως ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος που να είναι τόσο χίπης, τόσο ψύχραιμος, τόσο γλυκομίλητος, τόσο ανώτερης σκέψης και ψυχής, τόσο κατιρτησμένος σε τεχνικό, αλλά κυρίως σε επίπεδο πολιτισμένης συμπεριφοράς όσο απαιτεί ένα φόρουμ σαν το Electric Requiem, αυτός είσαι εσύ Κοιλίτσα.
ypersyntelikos
19-11-2016, 16:46
Ρε μαλάκες ΤΡΟΛΑΡΩ
αν είναι δυνατόν, τι να πουλήσει το ΕΡ στο ebay και τέτοιες μπαρούφες ακούγονται, ήμαρτον
Dragonlord
19-11-2016, 18:51
http://www.siteprice.org/website-worth/electricrequiem.com
10 χιλιαρικάκια και τώρα με ικόνοκλαστ προβλέπεται να ανέβει κι άλλο. Κάποιους τους πονάει.
paddy honey
19-11-2016, 18:56
:moutza:
Θάνος Τζήμερος
19-11-2016, 19:12
http://www.siteprice.org/website-worth/electricrequiem.com
10 χιλιαρικάκια και τώρα με ικόνοκλαστ προβλέπεται να ανέβει κι άλλο. Κάποιους τους πονάει.
Εγώ θα έβαζα τα χρήματα μου εδώ πάντως: http://www.siteprice.org/website-worth/rocking.gr
freak brother
19-11-2016, 19:57
Ξερουμε ποσο πιανουν τα ποστς?
OniBocho
19-11-2016, 19:59
Ρε μαλάκες ΤΡΟΛΑΡΩ
αν είναι δυνατόν, τι να πουλήσει το ΕΡ στο ebay και τέτοιες μπαρούφες ακούγονται, ήμαρτον
Ενώ εγώ κυριολεκτώ! :thumbsup:
ikonoklast
19-11-2016, 23:37
Καλησπέρα στον νέο μας Admin/Super Moderator, τον χρήστη Leech. :teddy:
paddy honey
20-11-2016, 04:28
Να γίνει πολλ. Dythor for administrator.
ypersyntelikos
20-11-2016, 13:29
Ώπα!
distortionofperception
20-11-2016, 17:55
Γειά σου λιτσ.
Γειά σου ικονοκλατσ.
Χαιρετιζω τη νεα αποκεντρωμενη διοικηση.
Να μας κόβει ποστς να σας δίνει χρόνια
Καρδουλες
Βάλτε τα προσκοπακια σε δυάδες.
Φρόνιμα τώρα.
tsimpouklano
20-11-2016, 18:00
Καρδούλες ξεχειλίζουν από παντού :pink:
http://image.prntscr.com/image/7907d5195e3045319bd02396e2ee3d89.png
Δεν ξέρω, αν γίνεται, αλλά μήπως μπορείς σαμπρέλα να ανεβάσεις στοιχεία λογαριασμού;
Ωραία αλλά να το δούμε λίγο κ το θέμα της χρηματοδοτησης
Dragonlord
21-11-2016, 12:16
Μερικές σκέψεις στα γρήγορα περί αντμίνζ, για τις όποιες γκρίνιες ή οτιδήποτε:
Το ερ φτιάχτηκε κατά βάση α) ανιδιοτελώς και β) με τη λογική ενός -κατά το δυνατόν- ελεύθερου χώρου διαλόγου και έκφρασης όπου οι αντμίνς/μοντς δεν θα ήταν απλά λιγότερο παρεμβατικοί, αλλά δεν θα διέφεραν ουσιαστικά από τους υπόλοιπους χρήστες (με δεδομένους ξαναλέω τους περιορισμούς του μέσου και κρατώντας το όλο πρότζεκτ λειτουργικό). Έτσι, ήταν συνειδητή η προσπάθεια να μην υιοθετηθεί μια εν τέλει πατερναλιστική στάση του εξ ορισμού φιλόξενου/ευγενικού με όλους αντμίν, να μην είμαστε αναγκαστικά "φίλοι" με όλους κλπ αλλά όσοι είχαν ρόλο συντονιστή να είναι απλά μέλη της κοινότητας που είχαν αναλάβει αυτό το ρόλο γιατί ήταν πρακτικά απαραίτητο. Όσο με ενδιέφερε αυτό το πρότζεκτ και όσο μπορούσα να το συντηρώ οικονομικά το έκανα. Είναι εμφανές ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχασα το ενδιαφέρον μου, μουσικά δύσκολα ακούω/ψάχνω καινούργια πράγματα και για άλλες συζητήσεις με τράβηξαν περισσότερο άλλες πλατφόρμες. Από τότε λοιπόν προσπαθώ (όσο περνάει από το χέρι μου) απλά το ερ να μην ξεφύγει από αυτή τη γενική λογική και να μη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Πλέον νομίζω ότι και να ήθελε κανείς να το δει κερδοσκοπικά δε γίνεται, έχει αρκετά μικρότερη κίνηση από όση είχε 10-12 χρόνια πριν. Για την ιστορία πάντως κάποια στιγμή είχε όντως προταθεί να αγοραστεί από κάποια παιδιά, αναμφίβολα με καλές προθέσεις. Τους είχα απαντήσει ότι δεν θέλω χρήματα, θα τους το παραχωρούσα, απλά όσο το συζητήσαμε μου φάνηκε ότι θα πήγαινε σε άλλη κατεύθυνση και δεν το προχωρήσαμε. Όσο υπάρχουν άτομα που να έχουν όρεξη να το συντηρούν για αυτό που είναι, να μπορούν να αναλάβουν το τεχνικό κομμάτι και τα λειτουργικά έξοδα, εφόσον υπάρχει ακόμα κόσμος που γουστάρει να μπαίνει, έχει νόημα να μένει ζωντανό. Ο ΚΣ ήρθε σε μία φάση που είχε αρχίσει να μειώνεται σημαντικά ο μισθός μου και δεν μπορούσα πια να δικαιολογήσω το να συντηρώ οικονομικά ένα σάιτ στο οποίο ήδη σπάνια έμπαινα και ο ίδιος. Νομίζω ότι έκανε περίφημη δουλειά (και προφανώς αυτά που έγραψε για δική του ευθύνη για την όποια "καθοδική" πορεία -που είχε αρχίσει πολύ πριν αναλάβει- είναι κουταμάρες). Το κράτησε ζωντανό όσο μπορούσε και πλέον για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει - όπως κι εγώ πριν από αυτόν. Αρχίσαμε λοιπόν να συζητάμε ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει, ζαλίσαμε λίγο τον ikonoklast (που έχει τις τεχνικές ικανότητες αλλά θεωρώ πως πιάνει και το όλο κόνσεπτ), ψήθηκε και αυτό είναι όλο...
paddy honey
21-11-2016, 12:27
Τι είναι ΚΣ;
Sotos_The_Tequiler
21-11-2016, 12:30
Θερμοκρασία: 0°C (273,15 K)
Πίεση: 1 atm (101,325 kPa).
freak brother
21-11-2016, 12:32
ειναι πολλα τα ΚΣ
paddy honey
21-11-2016, 12:41
σαν τα μπουρδέλα
paddy honey
21-11-2016, 12:43
ε χιόνια εννοούσα, Κυνηγετικός Σύλλογος καλό βόλι (http://www.slang.gr/lemma/5448-kalo-boli) κτλπ
12 stars circle your brow
21-11-2016, 13:35
Τι είναι ΚΣ;
ΚοιλιάςΣαμπρέλαςυπόΚανονικέςΣυνθήκες
atom_smasher
21-11-2016, 14:15
Ναι ρε, κανένα πρόβλημα με το ποιός θα αναλάβει αρκεί να παραμείνει το πνεύμα πάνω κάτω το ίδιο. Και ο ικονο έχει αρκετό πνεύμα από μόνος τους.
The Good Son
21-11-2016, 14:40
Μόνο εγώ νόμιζα ότι τόσο καιρό το φόρουμ το είχε ο dragonlord ακόμα;
Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα το νομίζω.
Δικό του είναι. Αλλά από τους 29 admins, μόνο ένας ασχολείται. Δύο, ίσως, τώρα.
KoiliaSamprela
21-11-2016, 15:16
Δικό του είναι. Αλλά από τους 29 admins, μόνο ένας ασχολείται. Δύο, ίσως, τώρα.
Τρεις
Να την φας και να πρηστείς
χα χα χα
Λολ.
Εγώ θα προτείνω, εντελώς φιλικά κι ας αγνοηθεί, εφόσον θέλετε να ανανεώσετε το ενδιαφέρον και τη φάση γενικότερα, να αρχίσετε από το moderating team. Διαγράψτε όσους δεν ασχολούνται, βάλτε στη θέση τους 3-4 άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται. Μην περιμένετε πολλά από τους χρήστες, αν οι ίδιοι οι διαχειριστές/μοντς έχουν να ποστάρουν 9 χρόνια. Και είναι κάπως αστείο να υπάρχουν 7 αντμίνς.
Just saying.
Parasight
21-11-2016, 15:34
^Συμφωνώ απόλυτα.
OniBocho
21-11-2016, 15:42
Συμφωνώ κι εγώ και αν μετράει, προτείνω WBRB και Art in Haste, ως ενεργούς και σωστούς χρήστες.
paddy honey
21-11-2016, 16:01
Kάντε ένα πολλ να τελειώνουμε πια.
ikonoklast
21-11-2016, 16:19
Σε τι συμφωνείτε; Στο να μπουν moderators στα υποφόρουμ;
Moderation σε ένα forum σημαίνει ότι φερειπειν τα offtopic σχόλια, το spam και το trolling αφαιρούνται για να λειτουργεί κανονικά ένα thread. Για παράδειγμα όλα τα ποστ που έγιναν στο ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ από τον Onibocho και τον 00ι00 που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά τους, σβήνονται. Η λογική του ER από περίπου το 2008-10 και μετά είναι ότι οι χρήστες από μόνοι τους καταλαβαίνουν πότε παρεκτρέπονται και αυτό συμβαίνει επειδή άλλοι χρήστες τους λένε ότι παρεκτρέπονται.
Δε θα αλλάξετε γραμμή, επειδή θα μπουν 3-4 ενεργά άτομα ως υπεύθυνα του χώρου. Δε χρειάζεται το moderating να είναι αυστηρό. Αρκεί να μην είναι παντελώς ανύπαρκτο. Να υπάρχει κάποιος που ασχολείται. Που θα ποστάρει κάνα νέο, θα γράψει καμιά εμπειρία, θα κρατήσει τα σχόλια σε τροχιά, που είναι ΕΝΕΡΓΟΣ. Εγώ, προσωπικά, βλέπω ένα φόρουμ που το'χουν γράψει όλα στα αρχίδια τους και κανείς δεν αφιερώνει ούτε μισό λεπτό στο να επιζήσει κι όχι ένα γαμάτο, αυτοδιαχειριζόμενο, χίπικο φόρουμ.
Βέβαια, μπορεί απλά να είμαι εγώ.
paddy honey
21-11-2016, 16:33
Moderation σε ένα forum σημαίνει ότι φερειπειν τα offtopic σχόλια, το spam και το trolling αφαιρούνται για να λειτουργεί κανονικά ένα thread. Για παράδειγμα όλα τα ποστ που έγιναν στο ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ από τον Onibocho και τον 00ι00 που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά τους, σβήνονται. Η λογική του ER από περίπου το 2008-10 και μετά είναι ότι οι χρήστες από μόνοι τους καταλαβαίνουν πότε παρεκτρέπονται και αυτό συμβαίνει επειδή άλλοι χρήστες τους λένε ότι παρεκτρέπονται.
Όπως εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26586-%CE%A3%CE%9F%CE%92%CE%99%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9B%CE%91/page4&p=1204185#post1204185) για παράδειγμα. Θέλω να μου πεις το σπαμ πώς ορίζεται κι όχι με επιγραμματικές αναφορές σε μηχανισμούς άμυνας (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28022-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7/page2) βλέπε απώθηση και πράσιν' άλογα.
Λέτε λοιπόν πως αυτο το ποστ
Να'χαμε να λέγαμε για την αχρεία τώρα, δείτε κάνα Billy (http://www.anyclip.com/movies/billy-elliot/police-chase/) Elliot (http://www.youtube.com/watch?v=TLZClsaDEw0&feature=relmfu) είναι άσχετο με την άνω συζήτηση κι αποτελεί σπαμ, αυτό δε λέτε; Ντάξει τι να πω, προφανώς οι απόψεις μας για το σπαμ διίστανται, συνεπώς πρόκειται για διάσταση απόψεων δεδομένου πως εγώ θεωρώ σπαμ τα ποστς αυτών που γράφουν πως σπαμάρω ενώ δεν το κάνω.
ikonoklast
21-11-2016, 16:57
Δε θα αλλάξετε γραμμή, επειδή θα μπουν 3-4 ενεργά άτομα ως υπεύθυνα του χώρου. Δε χρειάζεται το moderating να είναι αυστηρό. Αρκεί να μην είναι παντελώς ανύπαρκτο. Να υπάρχει κάποιος που ασχολείται. Που θα ποστάρει κάνα νέο, θα γράψει καμιά εμπειρία, θα κρατήσει τα σχόλια σε τροχιά, που είναι ΕΝΕΡΓΟΣ. Εγώ, προσωπικά, βλέπω ένα φόρουμ που το'χουν γράψει όλα στα αρχίδια τους και κανείς δεν αφιερώνει ούτε μισό λεπτό στο να επιζήσει κι όχι ένα γαμάτο, αυτοδιαχειριζόμενο, χίπικο φόρουμ.
Βέβαια, μπορεί απλά να είμαι εγώ.
Γι' αυτό το λόγο ο Leech ως ενεργό μέλος του φόρο, ως πρόσωπο που αγαπάμε όλοι, ως άνθρωπος που ήταν ήδη moderator και -κυρίως- ως κάποιος που παρακολουθεί, ποστάρει, παίζει και ασχολείται ενεργά με τη σκηνή από την οποία προέρχεται και στην οποία αναφέρεται το φόρουμ απο τη γέννηση του, είναι ο νέος μας admin/supermod. Του ζήτησα να βοηθήσει και ψήθηκε. Για ένα φόρουμ με την κίνηση του ER ένας άνθρωπος για τα τεχνικά και ένας να φροντίζει στοιχειωδώς την λειτουργία είναι υπεραρκετοί. Ο Κοιλιάς δεν ξέρω αν έγινε σαφές τις τρείς φορές που το είπε ο άνθρωπος αλλά *δεν έφυγε από το φόρουμ και εξακολουθεί να είναι admin σε αυτό*. Αυτό μας κάνει τρεις. Αν προκύψουν ανάγκες για κάτι περισσότερο, εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε.
Απο εκεί και πέρα όλα αυτά τα χρόνια τα μόνα πράγματα απο τα οποία περιστρεφόταν αυτή η κουβέντα ήταν η moderatioλογία, το αν οι μούτζες/πινκς είναι καλές ή όχι και το αν ο τάδε χρήστης πρέπει να φάει μπαν κλπ. Ποτέ δε μιλάγαμε για πράγματα που δεν είναι γαμημένη μιζέρια και που έχουν σχέση με τον πρωταρχικό λόγο για τον οποίο φτιάχτηκε το φόρο. Ένα παράδειγμα που το συζητάγαμε πριν λίγο και με τον Κώστα: Στο ER υπάρχει και ανανεώνεται συνέχεια η πιο ενημερωμένη μουσική ατζέντα που υπάρχει στο ελληνικό ιντερνετ και δεν ξέρει κανείς για αυτήν. Βρίσκεται εδώ: http://www.electricrequiem.com/forum/calendar.php
Το να κάνεις ένα widget που την εμφανίζει κάπου δεξιά και μπορείς γρήγορα να δεις τι live παιζουν μέσα στη βδομάδα είναι γαμάτο και τεχνικά εφικτό να γίνει. Αν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι 4-5 τέτοια απλά πράγματα θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλά που θα μπορούσαν να γίνουν επίσης και κανένα από αυτά δεν έχει να κάνει με τη μιζέρια και το μπατσιλίκι γύρω από το ποιος ποσταρε τι και ποιανου γαμιέται η μάνα.
Parasight
21-11-2016, 16:57
Moderation σε ένα forum σημαίνει ότι φερειπειν τα offtopic σχόλια, το spam και το trolling αφαιρούνται για να λειτουργεί κανονικά ένα thread. Για παράδειγμα όλα τα ποστ που έγιναν στο ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ από τον Onibocho και τον 00ι00 που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά τους, σβήνονται. Η λογική του ER από περίπου το 2008-10 και μετά είναι ότι οι χρήστες από μόνοι τους καταλαβαίνουν πότε παρεκτρέπονται και αυτό συμβαίνει επειδή άλλοι χρήστες τους λένε ότι παρεκτρέπονται.Γιατί το πας αλλού; Ο μπλίτζερ δε μίλησε για καμιά αυστηροποίηση κανόνων, μίλησε καθαρά για ενεργούς mods. Από πότε έχουν να μπουν πχ o Mitsmann, o psychotron και η tamagothi; Καλά χρυσά παιδιά όλοι τους, αλλά τι νόημα έχει να είναι mods σε ένα forum που έχουν να πατήσουν 5 χρόνια; Ένα typo σε τίτλο topic στο Live & Events Topic από κεκτημένη ταχύτητα να κάνουμε, θα ψάχνουμε τον nothingman ξέρω γω; Χρήσιμοι με αυτό το "χρίσμα" είναι ενεργοί χρήστες, όχι ότι έχουμε κάτι με τους παλιούς.
ikonoklast
21-11-2016, 17:08
Αν κάνετε ένα typo, ψάχτε εμένα ξερωγώ. Αν βγάλω το psychotron απο Mod εσύ θα σταματήσεις να βρίζεσαι με τον ονιμποτσο πχ; Γιατί εγώ δεν μπαίνω σε θρεντς επειδή συμβαίνει το δεύτερο, όχι το πρώτο.
Αν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι 4-5 τέτοια απλά πράγματα θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλά που θα μπορούσαν να γίνουν επίσης και κανένα από αυτά δεν έχει να κάνει με τη μιζέρια και το μπατσιλίκι γύρω από το ποιος ποσταρε τι και ποιανου γαμιέται η μάνα.
Ναι, ικόνο και όλα αυτά θα ξεκινήσουν από ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. Ακόμα και το να δώσεις πόδι στους ανενεργούς, παίζει τον ρόλο του.
Το να έχεις 32 μοντς που έχουν να ποστάρουν από το 2008 δεν είναι καλό παράδειγμα, ούτε για τον νέο, ούτε για τον παλιό χρήστη. Ναι, δεν είναι "σημαντικό" στα μάτια σου, δεν επηρεάζει κάτι κάπως, αφού απλά είναι εκεί και δεν κάνουν τίποτα έτσι κι αλλιώς. Αλλά επηρεάζει. Και είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να έρθουν και τα υπόλοιπα.
Αλλά τι ξέρω εγώ.
Parasight
21-11-2016, 17:11
Μου έχει βγει το όνομα ε; Ψάξε να βρεις πότε ήταν η τελευταία φορά που βρίστηκα με τον Ονιμπότσο. Ή και πότε έβρισα κάποιον γενικώς τεσπα. Μην πάμε επί προσωπικού, κουβέντα κάνουμε.
edit: @ikonoklast
paddy honey
21-11-2016, 17:15
Αποφεύγεις εντέχνως όμως να απάντησες στην ερώτησή μου για το πώς ορίζεις το σπαμ αν υποθέσουμε πως δεν υπάρχει ορισμός εξ'όρισμού και είναι υποκειμενικό το θέμα. Δώσε μας τα φώτα σου ικόνοκλαστ, βγάλε μας απ'την άγνοια.
ikonoklast
21-11-2016, 17:23
Δεν το παώ καθόλου προσωπικά Parasight. Και εγώ έχω βριστεί με τον Ονιμποτσο σε άσχετα θρεντ. Επίσης γνωρίζω for fact ότι η περσόνα μου στο φόρο είναι αποτρεπτικό στοιχείο για παλιούς χρήστες να γράφουν. Γι' αυτό συν τοις άλλοις και δεν θέλω να εμπλακώ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με moderating.
Μπλιτζερ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό και θα γίνει έτσι. Για λόγους ασφαλείας και αρχής οι admins μένουν ως έχουν.
Ο mods του φόρο είναι 22. Από αυτούς οι 6 έχουν να συνδεθούν από πριν το 2016 και θα τους αφαιρέσω το βράδυ. Από τους υπόλοιπους οι μισοί είναι πρακτικά ανενεργοί αλλά θα στείλω ένα PM για να δω αν ενδιαφέρονται ακόμα. Peace.
Τυχαίο νούμερο ήταν το 32. Και, όπως είπα από την αρχή, ήταν απλά μια φιλική συμβουλή, βάσει εμπειρίας μου και με το καλό του ER στον νου. Από έναν χρήστη που έχει πάψει να ενδιαφέρεται χρόνια τώρα, αλλά εφόσον γίνεται κάτι νέο, αυτή είναι η μικρή συνεισφορά μου. Feel free to ignore it.
OniBocho
21-11-2016, 19:02
Επίσης γνωρίζω for fact ότι η περσόνα μου στο φόρο είναι αποτρεπτικό στοιχείο για παλιούς χρήστες να γράφουν. Γι' αυτό συν τοις άλλοις και δεν θέλω να εμπλακώ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με moderating.
Ενώ θεωρείς ότι η "περσόνα" σου είναι ένα πλήρως ενθαρρυντικό στοιχείο για νέους users; Γενικώς, με την εικόνα που βγάζεις 101/100 φορές, τουλάχιστον εμένα για να μην πω μεγάλες κουβέντες και μοιάζει να οικειοποιούμαι κάποιον πληθυντικό αριθμό, δε με πείθεις. Τώρα, αν έπρεπε να σε χρίσουν admin/super mod για να ποστάρεις καθημερινά και να μη γράφεις σαν εντελώς μαλάκας, ας είναι. Για το καλό του φόρουμ, πάντα.
ti kako exei o ikonoxlats dld ?
mia xara einai
εμενα θα μαρεσε να μεινουν οι παλιοι μοντς παντως τιμης ενεκεν!
atom_smasher
22-11-2016, 01:25
Εδώ που τα λέμε ο μιτσμαν μπήκε πρόσφατα για να μου την πει. ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και το φόρουμ να πα να γαμηθεί! Ο τεμπορα Ο μορες. Αν και ποτέ δεν δίνω σημασία σε αυτά (Είμαι Αιγάλεω).
Raven Lord
22-11-2016, 13:05
συμφωνώ με το "ελαφρύ" admin/mod σχήμα. νομίζω η πλειοψηφία που γράφει εδώ είναι ικανή να κάνει μια ικανοποιητική αυτοδιαχείριση ώστε ο χώρος να είναι λειτουργικός. ούτε κανόνες χρειάζονται. απλά μην κολλάτε κάποιοι σε βλακείες. κανείς δε νοιάστηκε.
άλλοι φτάσαν (κ τα πέρασαν), άλλοι κοντεύουμε 40. λίγη αυτοεκτίμηση δε βλάπτει.
Parasight
22-11-2016, 13:38
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 40 ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΣ ΟΛΟΥΣ
Raven Lord
22-11-2016, 14:00
κρίση μέσης ηλικίας? :P
tsimpouklano
22-11-2016, 22:16
Δεν ξέρω, αν γίνεται, αλλά μήπως μπορείς σαμπρέλα να ανεβάσεις στοιχεία λογαριασμού;
Από τις λίγες φορές που κόσμος παρακαλά να πλερώσει και μας αγνοείτε επιδεικτικά.
enitharmon
22-11-2016, 23:19
αναμένω εναγωνίως πμ ικονοκλαστ!
ikonoklast
23-11-2016, 00:35
Θα τα κανονίσουμε με τα λεφτά, λεφτά υπάρχουν, σκάστε.
αναμένω εναγωνίως πμ ικονοκλαστ!
Εσύ ήσουν στους ενεργούς!
tamagothi
23-11-2016, 08:35
εγώ, εγώ;;
έχω να πω ότι μου προκάλεσε τεράστια έκπληξη η αναφορά στο νικ μου, κυρίως γιατί δε θυμόμουν ότι είμαι μοντ.
ακόμα δε θυμάμαι πού, οπότε θα έλεγα ότι μπορεί ν' αναλάβει άλλος χωρίς να καταρρεύσει το ερ.
IKONOKLAST WELCOME
KoiliaSamprela
23-11-2016, 08:53
Από τις λίγες φορές που κόσμος παρακαλά να πλερώσει και μας αγνοείτε επιδεικτικά.
pm να σας στείλω το paypal οποιος θελει
Θα κάνω και ένα στικι ποστ στο σεξιον (για να μην το βλέπει όποιος είναι unregister ) με το ποσό του κάθε ένα.
Όχι nicknames για να φαίνεται ποιος έβαλε τι γιατί διαφωνώ κάθετα αλλά α) για να ξέρει ο κάθε ένας ότι το ποσό του υπάρχει , και β σε τι κατάσταση είναι ο σερβερ τώρα από οικονομικής άποψης
OniBocho
23-11-2016, 09:58
Επειδής ballance στο PayPal δεν υπάρχει, μπορεί κάποιος να μεταφέρει στο δικό σου από τραπεζικό λογαριασμό; Πρέπει να παίζει και μια virtual πιστωτική, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχει χρήματα μέσα.
Γενικά, θα ήθελα να ξεκαθαριστούν οι τρόποι πίστωσης χρημάτων στο PayPal σου, επειδής να 'ουμ κι έτσι φάση δηλαδή με εκνευρίζουν τα commissions στους κωλοτραπεζίτες που ΦΑΓΑΝΤΗΑΙΛΑΔΙΤΣΑ μας, για να δούμε ποιος είναι ο πιο κούτρα τρόπος αδερφέ, κατάλαβες φυλλαράκι κι έτσι φάση να'ουμ φίλος;
KoiliaSamprela
23-11-2016, 11:05
Επειδής ballance στο PayPal δεν υπάρχει, μπορεί κάποιος να μεταφέρει στο δικό σου από τραπεζικό λογαριασμό; Πρέπει να παίζει και μια virtual πιστωτική, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχει χρήματα μέσα.
Γενικά, θα ήθελα να ξεκαθαριστούν οι τρόποι πίστωσης χρημάτων στο PayPal σου, επειδής να 'ουμ κι έτσι φάση δηλαδή με εκνευρίζουν τα commissions στους κωλοτραπεζίτες που ΦΑΓΑΝΤΗΑΙΛΑΔΙΤΣΑ μας, για να δούμε ποιος είναι ο πιο κούτρα τρόπος αδερφέ, κατάλαβες φυλλαράκι κι έτσι φάση να'ουμ φίλος;
έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί.
Θα ρωτήσω στην εταιρία αν μπορείς να κάνεις εκεί πληρωμή οπότε δεν έχει κομίσιον για τον καταθέτη
επιστρέφω :)
OniBocho
23-11-2016, 11:19
έκανα και παραπάνω μια ερώτηση, την οποία δεν ξέρω αν δεν είδες ή αν απέφυγες τεχνιέντως πονηρή σαμπρέλα, αλλά μέχρι τώρα πως πληρώναμε; Αν τα πλήρωνες με κάποια δική σου κάρτα, μήπως το να σου περνάμε χρήματα σε δικό σου λογαριασμό είναι το ευκολότερο κι ενδεχομένως το πιο ΑΝΤΙ-ΔΝΤ;
freak brother
23-11-2016, 12:45
εμεις που ειμαστε λιγο ανθρΩποι των σπηλαιων μπορουμε καπως να συνεισφερουμε χερι χερι ξερω γω.
casshern
23-11-2016, 16:04
Μπορεί το φόρουμ να περνάει δύσκολες ώρες και να χρειάζονται αστραπιαίες αντιδράσεις, αλλά ας αναλογιστούμε για μια στιγμή τι πόρτες για την κόλαση ανοίγουν, αν καταφέρει ο Ονιμπότσο να τσοντάρει για τη σωτηρία του μέσου:!:
atom_smasher
23-11-2016, 16:36
Δύσκολο το ζήτημα που θέτεις. Πόσα παραπάνω δίνεις εσύ προσωπικά για να καλύψεις και το ποσοστό του ονιμπότσου;
casshern
23-11-2016, 16:49
Δύσκολο το ζήτημα που θέτεις. Πόσα παραπάνω δίνεις εσύ προσωπικά για να καλύψεις και το ποσοστό του ονιμπότσου;
Για να μην παρεξηγηθώ, το Θανάση_Ονιμπότσο τον έχω γνωρίσει από κοντά και είναι γλυκύτατος. Το θέμα της συμμετοχής του στο φόρο έχει πάρει λίγο ανάποδα, δατς ολ. Σε πρώτη ευκαιρία, θα του κάνω μια κουβέντα κατ'ιδίαν.
Στα των λειτουργικών θεμάτων του φόρουμ, δεν έχω ιδέα τι ποσά χρειάζονται για να λειτουργεί, οπότε ας αποφύγω να μπω σε νούμερα από την πλευρά μου. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να στηρίξω πάντως και θα το ήθελα/έκανα.
edit: Θα τσόνταρα και την τρέχουσα δόση του τσιμπουκλάνου, επίσης, αν μου υποσχεθεί ότι θα πάει αύριο στους gravitysays_i !
Fucking Wizard
23-11-2016, 17:01
Μπορει να μην ειμαι ρεγγιουλαρ γιουσερ (δεν ειμουν ποτε δηλαδη) και να μπαινω μονο για καμια συμβουλη ή κανα λαιβ ή καμια μουσικη στη γωνια μου, αλλα διαβαζω και θελω την ομαδα δυνατη.
Βιάστικα μαλλον να μπω για το στικι ποστ στο σεξιον που λεει ο σαμπρελας. Τελος παντων δεν μπηκα για να σας φορολογισω, αλλα να δω αυτο το μπαλανσ και να ριξω και εγω κανα φραγκο
Phantom Duck
23-11-2016, 18:00
εμεις που ειμαστε λιγο ανθρΩποι των σπηλαιων μπορουμε καπως να συνεισφερουμε χερι χερι ξερω γω.
κρίμα που δεν πετυχαίνεις τον νέο αντμίν συχνά να του τα δώσεις
ikonoklast
23-11-2016, 18:05
Εδώ μια μπλούζα ER του ζήτησα και μου έδωσε μπουστάκι :!:
OniBocho
23-11-2016, 18:10
Μπορεί το φόρουμ να περνάει δύσκολες ώρες και να χρειάζονται αστραπιαίες αντιδράσεις, αλλά ας αναλογιστούμε για μια στιγμή τι πόρτες για την κόλαση ανοίγουν, αν καταφέρει ο Ονιμπότσο να τσοντάρει για τη σωτηρία του μέσου:!:
Ομάδα κρούσης κατεβαίνει τώρα στις 7 θάλασσες. Το νου σου!
tsimpouklano
23-11-2016, 20:10
Στο υποθετικό σενάριο που κάποιος χρήστης, που έχει τσοντάρει για τον/τους επόμενο/επόμενους μήνα/μήνες, προκαλεί/δεν καταλαβαίνει/δε συμμορφώνεται στο βαθμό που το ban φαντάζει ως ο μόνος πιθανός δρόμος, τότε τι γίνεται; Και ακόμα χειρότερα, πόσο πιθανό θεωρείται, χρήστες να χρησιμοποιούν το επιχείρημα "εγώ έβαλα λεφτά και θα λέω ό,τι θέλω, δε σου πέφτει λόγος να με νουθετήσεις";
Προσωπικά δε νομίζω να έχουμε τέτοια περιστατικά, αλλά επειδή ορισμένοι συνεχίζουν να με εκπλήσσουν αρνητικά, ποτέ δεν ξέρεις.
Sotos_The_Tequiler
23-11-2016, 21:36
η συνδρομή να συνοδεύεται κι από υπεύθυνη δήλωση ότι το μέλος παραιτείται από κάθε απαίτηση με την καταβολή του ποσού...
καλά το πάμε...
"γραφηαροκρατία"
Φαντάζομαι ότι η συνεισφορά είναι 100% εθελοντική και κανένα παραπάνω δικαίωμα δεν προκύπτει από αυτή.
http://i67.tinypic.com/2v01g75.jpg8)
OniBocho
24-11-2016, 02:13
Στο υποθετικό σενάριο που κάποιος χρήστης, που έχει τσοντάρει για τον/τους επόμενο/επόμενους μήνα/μήνες, προκαλεί/δεν καταλαβαίνει/δε συμμορφώνεται στο βαθμό που το ban φαντάζει ως ο μόνος πιθανός δρόμος, τότε τι γίνεται; Και ακόμα χειρότερα, πόσο πιθανό θεωρείται, χρήστες να χρησιμοποιούν το επιχείρημα "εγώ έβαλα λεφτά και θα λέω ό,τι θέλω, δε σου πέφτει λόγος να με νουθετήσεις";
Προσωπικά δε νομίζω να έχουμε τέτοια περιστατικά, αλλά επειδή ορισμένοι συνεχίζουν να με εκπλήσσουν αρνητικά, ποτέ δεν ξέρεις.
Εγώ πάντως αυτό σκοπεύω να κάνω. Να πληρώσω για να βριζω ελεύθερα όποιον γουσταρω.
το κάνεις ούτως ή άλλως, δεν χρειάζεται να πληρώσεις κιόλας. τι βίτσια είναι αυτά;
OniBocho
24-11-2016, 03:02
Καπιταλιστικά. Απωθημένο το έχω να πω κι εγώ μία φορά σε κάποιον "είμαι πελάτης, πληρώνω και θα κάνω ότι γουσταρω"
KoiliaSamprela
24-11-2016, 11:21
Λοιπόν, έχουμε 3 επιλογές (4)
paypal δικό μου (pst)
paypal της εταιρίας (pst)
τράπεζα εθνική (pst)
τράπεζα Πειραιώς (pst)
Αν θέλει να βάλει ο Ικονο δικό του paypal είναι το ίδιο σαν να είναι το δικό μου
όποιος κάνει την κίνησή του απ ευθείας απλά να μου το λέει για να το βλέπω στο μπαλανς του σερβερ
Parasight
24-11-2016, 13:39
Κάνε παρακαλώ λίγο λιανά τι ακριβώς σημαίνει remaining credit και charges this month.
KoiliaSamprela
24-11-2016, 13:45
Κάνε παρακαλώ λίγο λιανά τι ακριβώς σημαίνει remaining credit και charges this month.
σου απαντάω εδώ αλλά θα το μεταφέρω το ποστ (και τα 2)
o server χρεώνει με το uptime, δλδ αν τον κλείσεις δεν χρεώνεσαι. Οπότε το κοντέρ γράφει κάθε μέρα (Charges This Month)
Κάθε πρώτη του μήνα τραβάει από το ποσό σου (Remaining Credit ) την χρέωση το μήνα (Charges This Month)
Το μαξ που σε χρεώνει είναι το ποσό του σερβερ που είπα πιο πάνω.
π.χ
Nov 01 2016 18.60$
Νομίζω έχει περισσότερη ουσία να γράφω το υπόλοιπο που μένει , θα δούμε
casshern
24-11-2016, 14:05
Γίνεται σε κάποιο άλλο νήμα κουβέντα για το οικονομικό νταλαβέρι?
Εδώ δε βγάζω νόημα από τα συμφραζόμενα
Μίλα καθαρά Γιάγκο
Sotos_The_Tequiler
24-11-2016, 14:16
πάνε σέξιον στο βαρουφάκη-δντ να δεις το χρήμα ζεστό,
η κουβέντα είναι εδώ
When Black Roses Bloom
24-11-2016, 18:17
Μαλάκες, τι νεκραναστάσεις είναι αυτές? Ταμαγκόθι και Ντράγκο, πανικός και ομίχλη!
paddy honey
24-11-2016, 19:10
mirrors and smoke! (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?1368-suggestions&p=911682&viewfull=1#post911682)
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28007-Western&p=1208230&viewfull=1#post1208230
atom_smasher
23-12-2016, 14:19
Δηλαδή ο ικονοκλατς αποχώρησε; Δεν γράφει καν;
paddy honey
23-12-2016, 16:54
blast from the past
εδιωξες τον Καλκι απ το φορουμ μωρη τσατραπατρα.
KoiliaSamprela
04-05-2017, 12:13
paypal δικό μου (pst)
τράπεζα εθνική (pst)
τράπεζα Πειραιώς (pst)
Λοιπόν αγάπες έχουμε λεφτά για έναν ακόμα μήνα
όποιος τον παίρνει και μπορεί τα από πάνω
Επίσης θα ψαχτώ για πιο φτηνό χοστινκ, πλέον τα σπεκς είναι σχεδόν υπερβολικά
KoiliaSamprela
11-05-2017, 11:44
paypal δικό μου (pst)
τράπεζα εθνική (pst)
τράπεζα Πειραιώς (pst)
Λοιπόν αγάπες έχουμε λεφτά για έναν ακόμα μήνα
όποιος τον παίρνει και μπορεί τα από πάνω
Επίσης θα ψαχτώ για πιο φτηνό χοστινκ, πλέον τα σπεκς είναι σχεδόν υπερβολικά
Πρόβλημα πλέον δεν υπάρχει
Μαζεύτηκαν €150 θα περαστούν στο χοστινκ και μόλις αλλάξει και ο server θα σας πω που είμαστε σε χρόνο :)
Art In Haste
18-06-2017, 00:58
Παίζει φάση να μπορούμε να κάνουμε ιγκνόρ κάποια θρεντ;
http://i65.tinypic.com/348fssp.jpg:cool:
OniBocho
18-06-2017, 01:08
Γιατί, είναι τόσο δύσκολο απλά να μην μπεις;
Art In Haste
18-06-2017, 01:22
Ενοχλεί να το βλέπεις συνέχεια μπροστά σου.
KoiliaSamprela
01-08-2017, 08:30
15 Αυγούστου θα γυρίσει το ER σε read only
Τέλος Αυγούστου το ER θα κατέβει.
Όποιος ενδιαφέρεται για να το κρατήσει μιλάει κατ ευθείαν με DragonLord
Επειδή δεν είναι θέμα προς συζήτηση το thread γίνεται lock. Τα παιδιά που βοήθησαν οικονομικά και θέλουν χρήματα πίσω μου στέλνουν personal message και βρίσκουμε τρόπο επιστροφής.
Χωρίς παρεξήγηση και να είμαστε ντόμπροι personal messages που θα έχουν θέμα σχετικό με το topic δεν θα τα απαντήσω.
Μερσί