View Full Version : Supersuckers - Get the Hell (2014)
Parasight
13-03-2014, 09:55
http://supersuckers.com/supersuckers.png
asfafsafdsdfsadsa
Το ακούω σερί από χτες βράδυ και δε μπορώ να κρατηθώ. Τους είχα ξεγραμμένους λέμε. Μετά τη χλιαρή νοσοκομειακή σούπα φιδέ του 2008 ονόματι "Get it Together", κάμποσα live albums στην Τρακτεροταβέρνα και στο κουτούκι του μπαρμπαΤζο ξέρω γω για όσο το δυνατό περισσότερο ξεζούμισμα των φανατικών οπαδών αλλά και λόγω προφανούς έλλειψης έμπνευσης, ο Μεγάλος Eddie Spaghetti επιστρέφει (δεν έχω ιδέα, δεν έχω κοιτάξει ποιους έχει μαζί του σήμερα, αν έχει μείνει κανείς από παλιές συνθέσεις ή οχι) με το attitude που αξίζει σε ένα SUPERSUCKERS album. Οι Supersuckers λοιπόν παίζουν πάλι punk. 12 κομμάτια, 35 λεπτά διάρκεια. Ηχητικά έχουμε συνδυασμό Motherfuckers Be Trippin' + Sacrilicious με λοξές ματιές σε εποχές Mano Cornuda. Στιχουργικά, "fuck it all up", "I'm a fuck up", "bastard of disaster", "I'm high again tonight" και άλλες ηθικοπλαστικές ιστορίες για τους μικρούς μας φίλους. Όσοι ξέρετε ορμάτε ανυπερθέτως και χωρίς να ρωτάτε (Παύλο!). Για τους υπόλοιπους, ποτέ δεν είναι αργά.
zAvAxCPv2Bg
HcFY0gj9mZ0
Parasight
16-03-2014, 10:16
Κι έλεγα τι μου θυμίζει!
6TSRnbLR8zI
snILjFUkk_A
Απλά διασκευάρα, πάει και στο τόπικ με τις καλύτερες από τα ορίτζιναλς.
regularpaul
16-03-2014, 12:57
στο τοπικ με τα χειροτερα παει η διασκευη, το σταματησα στην μεση απο την αμηχανια
κατεβαινει το νεο και επανερχομαι :)
Parasight
16-03-2014, 13:52
Το ξανακούω και απορώ ως προς τι η ένστασίς σου! Διασκευή είναι, όχι επανεκτέλεση. Και συμπάθα με που σε γενικά επίπεδα βαριέμαι απίστευτα τις DM ενορχηστρώσεις.
KoiliaSamprela
16-03-2014, 21:50
μέχρι το ρεφραίν είναι σούπερ, αλλά στο ρεφραίν είναι μεχ! και είναι So 90's γενικότερα η εκτέλεση :)
Διασκευή είναι, όχι επανεκτέλεση
αυτο αν ειναι ευκολο δε θελω να το ξαναδιαβασω στην φορουμαρα μας
δεν υπαρχει καμια διαφορα
νοτα προς νοτα να το παιξεις το ασμα και με μιμο με τα ιδια σκιλλς με τον Μητσιχωστα στο μικροφωνο παλι διασκευη λεγεται
σβηστε το ''επανεχτελεσις'' γενικα απο το λεξιλογιο σας....ειναι λαθος, και γενικα δεν εχει λογο υπαρξης
KoiliaSamprela
18-03-2014, 09:39
έχει φίλε μινμιν
όταν το σκοτώνουν ξανά και ξανά και ξανά
οταν το σκοτωνουν ξανα και ξανα τοτε το διασκευαζουν ασκημα και το ξαναδιασκευαζουν ασκημα
καθε παιξιμο ενως ασματος ακομα και απο την ιδια μπαντα, νοτα προς νοτα, λεγεται διασκευη, εξαπανεκαθεν, στα εξωτερικα
η ''επανεχτελεσις'' ειναι ελληνικια παπαρια...οπως και το ''επιδραστικος''
για να μην πιασομε τις ''επιρροες''
Parasight
24-03-2014, 11:02
και είναι So 90's γενικότερα η εκτέλεση :)Αυτό από πότε είναι κακό δεν κατάλαβα :-P
KoiliaSamprela
24-03-2014, 11:03
και είναι So 90's γενικότερα η εκτέλεση :)Αυτό από πότε είναι κακό δεν κατάλαβα :-P
σιγά μωρή συμπεθέρα που το είπα για κακό
Parasight
24-03-2014, 11:38
Αααα δεν ξέρω, εγώ μια αρνητικότητα την εισέπραξα πάντως!
Σε άλλα νέα, τα παλικάρια λένε ότι καλοκαιριάτικα θα ξανα-αλωνίζουν Ευρώπη. Ένας ξύπνιος promoter ρεεεεεεεε
atom_smasher
25-03-2014, 01:58
να με συγχωράτε που μπαινω σφηνα, αλλα ακουσα το πρωτο βιντεο και πανκ δεν ειχε..οχι οτι με πειραζει, αλλά κάτι διαφορετικό περίμενα να πουμε..
Parasight
25-03-2014, 02:44
Προφανώς τότε δεν θεωρείς punk ούτε αυτόν το δίσκο:
http://ring.cdandlp.com/rareandmintrecords/photo_grande/115046048.png
Είναι το Troublegum punk?
Δε νομίζω. Το τοποθετείς πιο κοντά στο alternative. Έχει punk επιρροές αλλά με την καμία punk.
Parasight
25-03-2014, 10:19
Ποτέ δεν ήθελα να είμαι αυστηρός με ταμπέλες, ξέρω πόσο πρέπει να προσέχω με τον όρο "punk" όταν τον χρησιμοποιώ γύρω σου (no pun intended :) ), αλλά όσο να'ναι, σε γενικές γραμμές αν δε χαρακτηρίσεις τους Therapy? (και δη το Troublegum, ακόμη και λόγω feeling) punk κατά ένα μεγάλο ποσοστό, τότε τι; Εδώ λέμε punk (μελωδικό, ναι, και πάλι κατά ένα μέρος) μπάντες όπως Terrrible Feelings και Vånna Inget, θα εξαιρέσουμε τους Therapy?; Και προφανώς με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώ τον όρο και για τους Supersuckers, γιατί είναι επίσης και κάμποσα άλλα πράγματα.
KoiliaSamprela
25-03-2014, 13:19
Δεν είναι πανκ όμως :-?
atom_smasher
25-03-2014, 14:24
sorry, punk δεν ακουω. έχω μια στερεοτυπική "εικόνα" για τον ήχο που θα έλεγα ότι είναι punk. Αυτό που άκουσα απ τα παιδιά απέχει παρασάγγας, αλλά επειδή δεν είμαι και ειδήμων να μιλήσουμε καλύτερα για manowar; :P
Ρε συ Παρασαιτ, μια χαρά δίσκος είναι το Τroublegum, απλά δεν είναι punk ούτε με την ευρεία έννοια. Έχει μέσα πολλά στοιχεία από alternative rock, από metal, έχει και από punk...Αυτό δεν μειώνει τους Therapy?, απλά κουβέντα να κάναμε.
Από την οι Supersuckers είναι πολυ πιο κοντά στο punk όμως ρε Atom...
Parasight
25-03-2014, 20:28
Λοιπόν οκ, ο λόγος που ανέφερα το Troublegum είναι το ότι ο atom_smasher αναφέρθηκε στο πρώτο βίντεο το οποίο, θυμίζω, είναι αυτό:
zAvAxCPv2Bg
το οποίο φέρνει αναπόφευκτα στο μυαλό μου Troublegum. Για το οποίο σαφώς δέχομαι ότι δεν είναι καθαρόαιμο punk, αλλά από την άλλη δε θα δεχόμουν καθόλου δηλώσεις τύπου "δεν είναι punk.-".
Mόνο σε μένα μου θυμίζει η φάση "true" metsal και τέτοια?
το οποίο φέρνει αναπόφευκτα στο μυαλό μου Troublegum.
βασικα θυμiζει, σε μενα τουλαχιστο, περισσοτερο Social Distortion
ασματαρα btw
atom_smasher
26-03-2014, 00:48
εμενα μου εφερνε παλι πιο πολυ σε νοτο.
Parasight
26-03-2014, 09:44
Ρε στο φινάλε αφήστε εκεί πέρα σε τι φέρνουν και ακούστε τη δισκάρα:!:
KoiliaSamprela
26-03-2014, 09:47
Ρε στο φινάλε αφήστε εκεί πέρα σε τι φέρνουν και ακούστε τη δισκάρα:!:
Αν δεν ξεκαθαρίσουμε τι είναι, εγώ δεν πατάω play !
Parasight
19-08-2015, 09:49
Preview από τον επερχόμενο country (δεύτερο από τους Supersuckers) δίσκο.
http://www.guitarworld.com/supersuckers-song-premiere-holdin-bag-exclusive/25290