View Full Version : Black Rebel Motorcycle Club ~ 4/3/14 @ Acro, Αθήνα & 5/3/14 @ Principal, Θεσσαλονίκη
ypersyntelikos
06-03-2014, 16:16
Για να μην πληρώνω 5 ευρώ τη μπύρα και να μην χάνω τη μισή συναυλία στην ουρά, συνηθίζω να παίρνω μαζί μου ένα μπουκαλάκι Metaxa από μια κάβα της γειτονιάς, στα 5 ευρώ.
Παίρνω και ένα για να κεράσω το φίλο που θα πάμε μαζί, ο οποίος όμως έπαιρνε αντιβίωση. Ήπια και τα 2.
Μετά από μία γαμημένη μέρα hangover που έτυχαν τα πάντα (αμάξια γαμημένα, οδικές βοήθειες κλπ), έχω να πω ότι προχθες είδα ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛ.
Dr.Gonzo
06-03-2014, 16:38
Τι Μεταξα παίρνεις; Το 3αρι, για τους κουραμπιέδες; Αυτο ειναι λίγο δύναμις. Λογικα δεν εισαι τόσο άρρωστος, και παίρνεις το 5αρι, στο πλάκε μπουκάλι, που ειναι για οδοιπορους. Σε έπιασε το κεφαλι σου με δυο τετοια;; Κι εγω χεζουμαι, αλλα την αλλη μέρα μια χαρά κεφάλι έχω. Elaborate, γιατι αμαυρώνεις τιμιο μπράντυ με ελληνικη ρίζα (inb4 Gonzo ξυδοφασιστας). Πειτε και για το opening act. Έμαθα ότι ήταν για ροχάλες φάση.
δεν υπήρχε όπενινγκ ακτ ούτε σαλόνικα ούτε αθήνα (http://youtu.be/xoTZHPKIHU0?t=1m14s)
regularpaul
06-03-2014, 21:06
στην αθηνα επαιξαν οι noise figures
δεν τους προλαβα
λάθος μου! :oops:
στη Θεσσαλονίκη ήταν να παίξουν κάποιοι (δε θυμάμαι ποιοι) αλλά τους ακυρώσανε 1-2 μέρες πριν
είχα την εντύπωση ότι είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο και για της Αθήνας
ypersyntelikos
07-03-2014, 17:58
Τι Μεταξα παίρνεις; Το 3αρι, για τους κουραμπιέδες; Αυτο ειναι λίγο δύναμις. Λογικα δεν εισαι τόσο άρρωστος, και παίρνεις το 5αρι, στο πλάκε μπουκάλι, που ειναι για οδοιπορους. Σε έπιασε το κεφαλι σου με δυο τετοια;; Κι εγω χεζουμαι, αλλα την αλλη μέρα μια χαρά κεφάλι έχω. Elaborate, γιατι αμαυρώνεις τιμιο μπράντυ με ελληνικη ρίζα (inb4 Gonzo ξυδοφασιστας). Πειτε και για το opening act. Έμαθα ότι ήταν για ροχάλες φάση.
Παίρνω το 5άρι προφανώς, αυτό που είναι σα φλασκί. Ε με δυο τέτοια ωραίο μεθυσάκι κάνεις. Τιμιότατο. Μετά πήγα και σε κάτι γενέθλια (κοταρού) και κατέβασα και κάτι κρασά, ε, το αποτέλεσμα αναμενόμενο.
Στη συναυλία της Αθήνας μπήκα κατά τις 9:45 στο χώρο, και δεν είδα κανένα opening act. Περιμέναμε και κάνα εικοσάλεπτο - μισάωρο για να βγουν οι bmrc, οπότε δεν ξέρω, δε νομίζω να είχε κάτι πιο πριν...
Υπάρχει κόσμος ο οποίος έκραζε για καπνό (από τα σκηνικά) και φωτισμό, ότι σε κάποιες φάσεις δε φαινόταν τίποτα κλπ... Εγώ έχω να πω ότι αυτό ήταν το αλατοπίπερο και ήταν ότι ακριβώς ταίριαζε στην εν λόγω ατμόσφαιρα.
regularpaul
07-03-2014, 18:40
έπαιξαν οι Noise Figures λέμε!
την ώρα που μπαίναμε και ανακαλύπταμε τον αχανή χώρο, τελείωναν
όντως είχε μισάωρη αναμονή ενδιάμεσα