View Full Version : Clutch ~ 24/6/14 @ Ιερά Οδός, Αθήνα & 25/6/14 @ Fix Factory of Sound, Θεσσαλονίκη
Kaserinos
26-02-2014, 13:37
http://www.curt.de/muenchen/wp-content/uploads/2014/04/Clutch-659x416.jpg
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τρίτη 24 Ιουνίου στην Ιερά Οδό (Αθήνα) και την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη).
Το σπουδαίο rock’n’roll συγκρότημα από το Maryland των ΗΠΑ, επιστρέφει στην Ελλάδα γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 10 ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού τους album, “Blast Tyrant”!
Οι τρεις προηγούμενες εμφανίσεις τους στη χώρα μας υπήρξαν πραγματικά δυναμιτιστικές και εκτόξευσαν τη δημοτικότητα της μπάντας που πλέον αποτελεί συνώνυμο της αυθεντικής rock’n’roll έκφρασης, για ένα ευρύτερο φάσμα μουσικόφιλων, από τα blues μέχρι το stoner.
CLUTCH + Opening Act (t.b.a.)
Τρίτη 24/6/14, Ιερά Οδός (Αθήνα). Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Η προπώληση ξεκινά στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Η ίδια τιμή θα διατηρηθεί και στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας.
Σημεία διάθεσης: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ticket House (Πανεπιστημίου 42).
Τετάρτη 25 Ιουνίου, Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Η προπώληση ξεκινά στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Η ίδια τιμή θα διατηρηθεί και στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας.
Σημεία διάθεσης: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ticket House, Lotus Record Shop.
Online διάθεση και για τις δύο συναυλίες: www.viva.gr & www.public.gr
CLUTCH
Οι Clutch σχηματίστηκαν το 1990 στο Maryland, και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 10 ολοκληρωμένα studio albums με πιο πρόσφατo το περσινό ''Earth Rocker”. Μετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, ''Transnational Speedway League”, του 1993 και το ομώνυμο album τους δύο χρόνια αργότερα, οι Clutch άρχισαν να γράφουν την δική τους Blues / rock ιστορία εισβάλοντας και σε πιο mainstream μονοπάτια. Το ''Elephant Riders'' του 1998 κυκλοφόρησε από την πολυεθνική Columbia Records, ενώ το ''Pure Rock Fury'' (2001) γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία, καθώς το single ''''Careful with that Mic'' παίχτηκε πολύ στους τοπικούς αμερικάνικους κολεγιακούς σταθμούς.
Με έναν ήχο που συνδυάζει επιρροές από stoner, hard rock και heavy metal κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν έναν πολύ ιδιαίτερο και ισχυρό πυρήνα fans. Με τον καιρό, στη μουσική τους βρήκαν εφαρμογή τα Blues αλλά και κάποιες ισχυρές δόσεις funk, κάτι που ο μουσικός κόσμος έδειξε να εκτιμάει στις μετέπειτα δουλειές τους. Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Neil Fallon είχε δηλώσει σχετικά με την εξέλιξη του ήχου τους πώς “τα τελευταία χρόνια έχουμε μια πιο βαθιά γνώση των blues - και θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πράγματι η πηγή του rock n’ roll. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό να πάει κάποιος στην πηγή για να ανακαλύψει την έμπνευση.''
Με το “Blast Tyrant” του 2004 η δημοτικότητα τους ανέβηκε στα ύψη, καθώς το ''The Mob Goes Wild'' έκανε μεγάλη επιτυχία στους underground rock κύκλους. Το αντίστοιχο video clip σκηνοθετήθηκε από τον Bam Margera (Viva la bam, Jackass) στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος. Οι Clutch έκτοτε κυκλοφόρησαν ακόμη ένα jam album, έναν live δίσκο, καθώς και μία συλλογή με ακυκλοφόρητο υλικό.
Το 2005, στη σύνθεση της μπάντας προστέθηκε ο οργανίστας Mick Schauer με τον οποίο κυκλοφόρησαν τα επόμενα δύο album τους. ''Robot Hive / Exodus'' και “From Beale Street To Oblivion”, το οποίο χαρακτηρίστηκε από την παραγωγή του Joe Baressi (Melvins, Κyuss, Queens of the Stone Age, Tool). H κριτική αποδοχή υπήρξε άμεση, με πολλά μεγάλα έντυπα να κάνουν λόγο για τον δίσκο της χρονιάς. Το ίδιο συνέβη και με το ''Strange Cousins From the West'' (2009) που έγινε instant classic και ακούστηκε παντού.
Το περσινό “Earth Rocker” έγινε απλά το πιο επιτυχημένο album της μέχρι τώρα πορείας τους, πράγμα σπάνιο για group με πάνω από δύο δεκαετίες στις πλάτες του, φτάνοντας στο νούμερο 15 του Billboard Top 100. Ο κιθαρίστας Tim Sult δήλωσε πως “ίσως πρόκειται για το καλύτερο album των Clutch, μέχρι στιγμής” και ο Τύπος έδειξε να συμφωνεί: “Ξεχάστε όσα πιστεύατε για τους Clutch. To “Earth Rocker” τσαλακώνει όλες τις κατηγορίες στις οποίες έχουν τοποθετηθεί όλα αυτά τα χρόνια – stoner rock, post hardcore, metal, grunge – και δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το τι πραγματικά είναι: μία διαβολεμένα καλή rock’n’roll μπάντα!”
Όμως, εκεί που οι Clutch πραγματικά μεγαλουργούν είναι στα εκρηκτικά live show τους. Κοντά εικοσιτέσσερα χρόνια εμπειρίας δεν είναι και λίγα για μία μπάντα που σέβεται τον εαυτό της και κυρίως ζει για να διασκεδάζει το κοινό της. Ίσως οι Clutch αυτή την στιγμή να είναι μία από τις πιο αξιοπρεπείς, δυναμικές και, το σημαντικότερο απ’ όλα, αληθινές rock μπάντες που κυκλοφορούν. Είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε και εδώ και θα το ξαναζήσουμε στο απόλυτο rock’n’roll live του καλοκαιριού που έρχεται!
http://www.pro-rock.com/
https://www.facebook.com/Clutchband
https://www.facebook.com/events/469142479875766/
σε καμιά πενταετία άνετα Σκόρπιονς, Βασίλης και Κλατς
jack the ripper
26-02-2014, 21:43
Που ειναι το κακο που τους φερνουν?
sekitouroum
26-02-2014, 21:50
σε καμιά πενταετία άνετα Σκόρπιονς, Βασίλης και Κλατς
Η πιο υπερεκτιμημένη μπάντα του "χώρου" τον έμαθε τον δρόμο απο ότι φαίνεται. Διασκεύη wind of change με αναπτήρα θέλω!
commissar
26-02-2014, 21:53
"Υπερεκτιμημένη μπάντα" οι Clutch. :-|
Του "χώρου" κιολας.
Μεχρι το ελεφαντ ράιντερς αξίζουν πάντως, μετα ξεπουληθηκαν γιατί έγραψαν δισκάρες.
chris_boss
26-02-2014, 22:24
Ναι, υπερβολικό στο σχόλιο του κρουξ (πίνκαρα) αλλά έχει δόση αλήθειας. Μωρέ Τζακ, δεν είναι κακό που τους φέρνουν, αλλά κάτι σημαίνει: ότι υπάρχει κοινό που τους θέλει. Ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει με τους Scorpions (James, Placebo, Puressence και πάει λέγοντας). Οπότε αν κράζουμε τους τάδε για κάποιο λόγο, να κράζουμε και τους δείνα για τον ίδιο λόγο.
ΥΓ. Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν πεθάνει η μόδα του στόνερ ροχ.
Ε καλά...όπου δηθενηλίκι και φεηκιά, ο Έλληνας να τρέξει πρώτος.
Σιγά μην δεν ξαναρχόντουσαν οι Κλατς. Αφού ο Έλληνας ΡΟΚΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ μαζί τους, πολύ φάση δικέ μου....
chris_boss
26-02-2014, 23:13
Ε καλά...όπου δηθενηλίκι και φεηκιά, ο Έλληνας να τρέξει πρώτος.
Σιγά μην δεν ξαναρχόντουσαν οι Κλατς. Αφού ο Έλληνας ΡΟΚΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ μαζί τους, πολύ φάση δικέ μου....
μισό, μισό. φεηκιά ως προς τι; γιατί μουσικά οι Clutch έχουν βαθιά γνώση του ιδιώματος και κυρίως των ριζών του. Αν λες για attitude, αυτό δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Ξέρεις κάτι περισσότερο;
jack the ripper
26-02-2014, 23:26
Δεν κραζω για κανενα συγκροτημα που ερχεται. Εφοσον υπαρχει κοσμος που θελει να τους δει οπως λες ας τους φερει. Ο καθενας αποφασιζει που θα σκασει τα λεφτα του δεν τον αναγκασε κανενας.
Απο την αλλη λεμε οτι θα μαζεψουν κοσμο κλπ κλπ αλλα αν πχ φερουν Riverside (τυχαιο ονομα ασχετο με το χωρο αυτο προφανως) θα μαζευτουν 50 νοματαιοι
commissar
26-02-2014, 23:50
Κι εγώ πίνκαρα Κρουξ, αλλά είναι αστείο να βάζετε στην ίδια πρόταση τους Clutch με Puressence, Placebo, James κλπ και να το εννοείτε. Η (προφανής για μένα, για άλλους όχι τόσο) διαφορά είναι ότι οι Clutch έχουν ένα σερί από δισκάρες και πέρυσι έβγαλαν έναν δυναμίτη, το Earth Rocker. Τα λάιβ τους επίσης είναι συγκλονιστικά. Οπότε το πρόβλημα είναι ότι έρχονται για 4η φορά, αν το λάιβ του 2010 ήταν το πρώτο και τελευταίο τους εδώ θα διαβάζαμε για την μπαντάρα που μακάρι να ξανάρθει για να ακούσουμε το Regulator. Τώρα που έρχονται (για επετειακή περιοδεία του Blast Tyrant σε όλη την Ευρώπη, δεν έρχονται μόνο στην Ελλάδα επειδή έγινε η αγαπημένη τους χώρα) έγιναν ΤΡΕΝΤΥ και υπερκτιμημένοι και δήθεν :touched:
ΥΓ. Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν πεθάνει η μόδα του στόνερ ροχ.
Οι Clutch θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι έκαναν τόσα χρόνια, κάποιες εγχώριες μπάντες της σειράς που ξαφνικά έκαναν "επιτυχία" θα χρειαστεί να βρουν καθημερινές δουλειές και δε θα μαθαίνουμε νέα τους από το Μέταλ Χάμερ κάθε μήνα, και ίσως ξυριστούν αρκετοί δήθεν και φέηκ μουσάτοι. Και μετά είναι τα στοιχήματα για το επόμενο εγχώριο τρεντ.
chris_boss
27-02-2014, 00:02
Γιατί να μην το εννοώ; Δεν υπάρχει κόσμος που ζητάει τους παραπάνω; μπαίνουν μέσα αυτοί που τους φέρνουν (ή έφερναν) κάθε χρόνο; Το αν οι μεν εχουν δισκάρες και οι δε έχουν σιντάκια, είναι άλλη ιστορία.
No offense σε εσάς που είστε οπαδοί της μπάντας, αλλά όπως το Alternative/Indie έχει τους James για να κάνουν κάθε χρόνο οι "οπαδοί" του είδους τον φόρο τιμής στο ιδιώμα, οι Scorpions τους ροκάδες, οι Puressence τους "ραδιοφωνικούς", έτσι και οι Τρεντροκάδες/Παιδιά τους προγράμματος-κασσέτα απέκτησαν τους Clutch. Που θα έρχονται πλέον κάθε χρόνο, μέχρι να πάει να τους δει και ο τελευταίος Τσοπεράς που μέχρι πέρσυ δεν άκουγε καν μουσική, ήταν ασφαλιστής, και πλέον είναι άνεργος με Harley- ΟΛ ΡΑΙΤ ΜΑΝ!
Επίσης η γενιά με τα τατουάζ-μανίκια-λουλουδάκια-και-γκομενες, πουκαμισάκια καρώ, "είμαστε ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛ ΑΔΕΡΦΕ γιατί κάθε βράδυ πίνουμε και ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ" έχει αποκτήσει στο πρόσωπο των Clutch την αγαπημένη τους μπάντα.
*Σε άλλα νέα, είναι μιά ιδιαιτέρως βαρετή μπάντα, δεν μπορώ να ακούσω ούτε κομμάτι τους, και όποτε άκουγα το γνωστό χιτάκι έξω ("Γιε γιε γιεα") έριχνα χριστοπαναγίες.
commissar
27-02-2014, 00:09
Το αν οι μεν εχουν δισκάρες και οι δε έχουν σιντάκια, είναι άλλη ιστορία.
Αυτό λέω, για μένα δεν είναι άλλη ιστορία. Οι Scorpions ήρθαν για να βγάλουν ακουστικό λάιβ με αμφορέα για εξώφυλλο, οι James έρχονται και παίζουν 52 λάιβ στα πλαίσια των διακοπών τους και οι Clutch έρχονται στα πλαίσια κανονικής περιοδείας, όλα ίσα κι όμοια; Και στο κάτω κάτω εμένα δε με χαλάει καθόλου να βλέπω κάθε χρόνο τους Clutch ή τους Fates Warning πχ, ας έρθουν και στο Rockwave με support Αγγελάκα. Ή Νταλάρα.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/q77/s720x720/1653642_261507400692493_684794050_n.jpg
No offense σε εσάς που είστε οπαδοί της μπάντας, αλλά όπως το Alternative/Indie έχει τους James για να κάνουν κάθε χρόνο οι "οπαδοί" του είδους τον φόρο τιμής στο ιδιώμα, οι Scorpions τους ροκάδες, οι Puressence τους "ραδιοφωνικούς", έτσι και οι Τρεντροκάδες/Παιδιά τους προγράμματος-κασσέτα απέκτησαν τους Clutch. Που θα έρχονται πλέον κάθε χρόνο, μέχρι να πάει να τους δει και ο τελευταίος Τσοπεράς που μέχρι πέρσυ δεν άκουγε καν μουσική, ήταν ασφαλιστής, και πλέον είναι άνεργος με Harley- ΟΛ ΡΑΙΤ ΜΑΝ!
Επίσης η γενιά με τα τατουάζ-μανίκια-λουλουδάκια-και-γκομενες, πουκαμισάκια καρώ, "είμαστε ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛ ΑΔΕΡΦΕ γιατί κάθε βράδυ πίνουμε και ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ" έχει αποκτήσει στο πρόσωπο των Clutch την αγαπημένη τους μπάντα.
Σεβαστό ότι τους θεωρείς βαρετούς και "γιε γιε", τα παραπάνω τι σχέση έχουν με τους Clutch και γιατί είναι φέηκ και δήθεν; Επίσης, δεν καταλαβαίνω, είναι κανείς που θα προτιμούσε να περάσουν 6 χρόνια πριν έρθουν ξανά για να τους δει αλλά τώρα ξενέρωσε και δεν θα πάει;
commissar
27-02-2014, 00:22
Για να βάλω και τον Ra Pariah στην κουβέντα, απλά να πω ότι το καλοκαίρι έρχονται ξανά οι Warlord.
KoiliaSamprela
27-02-2014, 08:45
ρε Alex γίνεσαι ρατσιστής του χειρίστου είδους
Θα σου πω μόνο ότι στα παραδείγματά σου με περιλαμβάνεις 2 φορές**, και το ξέρω "ότι δεν το λες για μένα" , αλλά κρίνεις ή από συγκεκριμένο κύκλο ή ακόμα χειρότερα απλά για να κρίνεις.
Μια χαρά μπάντα είναι οι (ικονο)κλατς* και στα λάιβ τους υπερτίμιοι και αν έχω λεφτά θα πάω να τους ξαναδώ. Τι σημασία έχει αν πας και βλέπεις κάτι συνέχεια αν σου αρέσει?
Αν δεν είχε γίνει τέτοιο τρεντ με του Black Angels σιγά μην τους βλέπαμε ποτέ. Ναι είναι η μόδα της εποχής το στόνερ και για τα γούστα τα δικά μου ευτυχώς, γιατί δεν πρέπει να ξερογλείφομαι κάθε φορά που βλέπω φεστιβάλ έξω.
Μέσα σε αυτό το τρεντ κάποιοι θα ψαχτούν και θα ακούσουν και άλλα πράγματα, αυτό είναι το κέρδος, και γιαυτό βλέπουμε "άγνωστες" μπαντάρες που είναι στα φόρτε τους έξω με 10 και 12 γιούρο στα "μικρά" λαϊβάδικα.
Από την στιγμή που μπαίνεις στο χορό αποδέχεσαι και τα καλά του κάθε τρεντ.
Ξέρεις ότι ακούω 40 χρόνια μουσική, και ξέρεις ότι οι παρωπίδες είναι ίσως το μόνο ελάττωμα που δεν έχω, και επίσης ξέρω πόσο αγαπάς και λατρεύεις την μουσική σου, οπότε μην βγάζεις χολή για άλλα ιδιώματα που σε τελική μπορεί να είναι όντως giantompoutzo , αλλά κάποιοι περνάνε καλά.
Με αληθινή αγάπη
Σαρμπέλ
*
έβαλα ικονοκλατς/ικονοκλαστ για να είμαι στην φάση της εποχής :P
** μια τελικά, για τα μούσια λέει άλλος :P
regularpaul
27-02-2014, 11:06
τη σύγκριση με scorpions, placebo, puressence κλπ κι εγώ δεν την καταλαβαίνω
ο λόγος που κράζονται αυτές οι μπάντες δεν είναι το ότι έρχονται συχνά
αλλά επειδή έρχονται χωρίς να έχουν να προσφέρουν κάτι νέο ή κάτι αξιόλογο
επίσης κάποιοι όπως οι placebo αποτελούν την εύκολη λύση για φεστιβάλ που κάποτε περιμέναμε με προσμονή
υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες, αγαπητοί στο ελληνικό κοινό με συχνές επισκέψεις
π.χ. ο Cave, οι dead moon, οι fuzztones, o Steve Wynn
εχει κράξει ποτέ κανείς όταν ξανάρχονταν/αι αυτοί;
τα τελευταία χρόνια που υπάρχουν ''μικροί'' προμοτερς με μια συνέπεια στις επιλογές τους
και ξαναφέρνουν ή θα ξαναφέρουν γκρουπ αγαπημένα, με πετυχημένα λάιβ
υπάρχει περίπτωση να κράξει κανείς;
βρίσκω ατυχείς τις συγκρίσεις και χαίρομαι πολύ που μπορούν να ξανάρχονται οι clutch
Art In Haste
27-02-2014, 11:24
Αυτό που λες Παύλε είναι η ουσία του θέματος νομίζω, που έρχονται χωρίς να προσφέρουν κάτι νέο ή κάτι αξιόλογο. Δεν ασχολούμαι με Clutch, δε ξέρω πόσες φορές έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια, αλλά μου φαίνεται κάποιος νωρίτερα ανέφερε συγκεκριμένη περιοδεία που δεν έχει ξαναπεράσει από εδώ οπότε δε βρίσκω κανένα πρόβλημα στο να θέλει κάποιος να τους ξαναφέρει ή να τους ξαναδεί εφόσον θα είναι κάτι σχετικά διαφορετικό.
Από την άλλη, όταν έχεις διοργανωτές που πιάσαν την καλή με την συναυλία ενός σχήματος τότε προσπαθούν να ξεζουμίσουν όσο μπορούν και φυσικά χωρίς καινούριο δίσκο ή περιοδεία. Προσωπικά όταν ασχολήθηκα με διοργάνωση ήμουν κάθετα εναντίον τέτοιων πρακτικών. Δες πχ ας πούμε τους Subways που πρώτη φορά τους φέραμε οι πρώην συνεργάτες μου και γω, οι συναυλίες πήγαν πολύ καλα, και στην πορεία έπεσε σαν το κοράκι η ντίντι και τους ξεζούμισε. Και χωρίς φυσικά να έχουν να δώσουν κάτι καινούριο αλλά ακριβώς τα ίδια.
sekitouroum
27-02-2014, 12:40
Το σπουδαίο rock’n’roll συγκρότημα από το Maryland των ΗΠΑ, επιστρέφει στην Ελλάδα γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 10 ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού τους album, “Blast Tyrant”!
Στοίχημα ότι του χρόνου "Το σπουδαίο rock’n’roll συγκρότημα από το Maryland των ΗΠΑ, επιστρέφει στην Ελλάδα γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 25 ετών από την δημιουργία του"
Dr.Gonzo
27-02-2014, 20:36
H Gioulai φέρνει τους Κλατς πάλι στην Ελλάδα, για να διχάσει το φόρουμ μας!
Dr.Gonzo
27-02-2014, 21:42
Επίσης... αυτά τα επίκαιρα και "τελοσπάντων"... ξυπνάνε μέσα μου τον λούμπεν γραφίστα...
http://i.imgur.com/NMTeGJ1.jpg
Νήλ Φάλον & Σια μια χαρά άνθρωποι είναι, όπως επίσης και τα παιδιά που θα σκάσουνε. Θα κάτσουμε να κρίνουμε τώρα τον καθένα πόσο τρου είναι για τα live που σκάει και ποιός είναι κουλ ή όχι ανάλογα με το άμα ακούει Κλατς; Μαλακίες κουβέντες, να πίνουμε καμιά μπύρα.
...και οι Κλατς σαν επαγγελματίες (γιατί αυτό είναι, έτσι; - αρκετά σκεπτόμενοι και ακέραιοι, επαγγελματίες καλλιτέχνες), μια χαρά κάνουν και έρχονται, γιατί απλά τυχαίνει ένας τόπος (Ελλάδα), οιεσδήποτε συνθήκες, να εκτιμά εμπορικά το προϊόν τους, οπότε και αυτοί σπεύδουν να το προσφέρουν.
*Ακούγονται λίγο νεκροφιλικά τα "εμπόριο", "προϊόν", "προσφορά" στο ροκεντρόλ μου, το βλέπω, αλλά αυτό είναι προφανώς μια άλλη κουβέντα, μεγάλη... (o καπιταλισμός, οι Tragedy, ο Θηβαίος και γάμησετα).
Αλλά έτσι είναι. Είσαι μπουζουξής και λες ωραία ρεμπέτικα. Και πας μια Κυριακή σε μια ταβέρνα, κρατάς 10 πελάτες άλλες δυο ώρες, το αφεντικό χαίρεται και σου προτείνει να πας και την άλλη Κυριακή. Τι κάνεις; Λες όχι, αν το μάθουν ότι θα ξανάρθω, θα έρθουν πάλι και οι πελάτες που τους άρεσα σήμερα και άμα πω τα ίδια τραγούδια δεύτερη φορά θα αποδομηθεί ο μύθος μου...; Απλά, άμα γουστάρεις παίζεις και οι πελάτες που θα έρθουν θα χεστούν πάλι στις μπυρές με τα τραγούδια σου... και βγαίνει η ζωή.
Ορίστε, πλατείασα τώρα και μου βγάλατε τα μοιρολάτρικα μου.
:vasilakis:
chris_boss
27-02-2014, 22:01
Α ωραία, ο Γκόντζος τα λέει σωστά και χαριτωμένα, παρότι κάποιοι δε θέλουν να ακούνε ότι και το ροκ εν ρολλ τους είναι μπίζνα. οκ.
Παύλε, οι Placebo μια χαρά δισκογραφούσαν όταν έρχοταν συχνότατα. Απλώς παραδεξου ότι είναι θέμα γούστου και φάση τρου βιες μέηνστρημ. Και στην τελική ποια ήταν η σύγκριση;
ΥΓ. μια χαρά κάνουν οι Κλατς και έρχονται, κι αν ήμουν Αθήνα, θα πήγαινα.
sekitouroum
27-02-2014, 23:11
Παρατηρώ ότι κάποιοι λένε πανω κάτω, ότι γουστάρουν κιόλας που το ροκενρολ τους είναι μπίζνα. Μάλιστα. Τελικά τέτοια γκρούπ καλά κάνουν και ξανάρχονται, όπως και οι προμότερς καλά κάνουν και φέρνουν τα ίδια και τα ίδια με ακριβά κιόλας εισιτήρια. Αφού υπάρχει "κοινό".
freak brother
28-02-2014, 00:02
οι gbh παιζει τα τελευταια 3-4 χρονια να χουν ερθει και 10 φορες ... να τα λεμε και αυτα !
funishment
28-02-2014, 00:24
επειδή βλέπω ότι φλέγεστε, οι Placebo υποτίθεται θα έρθουν το καλοκαίρι μετά από μακρά (για τα δεδομένα τους; ) απουσία 4 ετών. ΟΙ ΚΛΑΤΣ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑΜΕ;
λες και δεν ακούσατε ποτέ (με λίγη ενοχή για το τι θα πουν οι φίλοι σας) Placebo εξαιτίας του Μαρακίου που έπινε νερό στο όνομα του Μόλκο και προτιμούσε το without you I'm nothing χωρίς τον Bowie και δεν θα την αφήνατε ποτέ να πάει μόνη της στη Μαλακάσα!
χέητερζ του κώλου
4OfKS1QrbgE
ikonoklast
28-02-2014, 00:36
Μαλάκα, πόσα χρόνια ακόμα θα γκρινιάζετε για το τι έρχεται/δεν έρχεται για live στην ελλάδα;
jack the ripper
28-02-2014, 01:27
Ξερο πινκ
stam and the witches
28-02-2014, 01:46
Πινκ σε όλους για τα παραπάνω, πινκ και στον πάνκη για την περιγραφή του στόνερ μανεκέν: καπέλο, μούσι, στενό κοντομάνικο, μανίκι τατουάζ όλο το δεξί χέρι και μισόλιτρο πλαστικό ποτήρι μπύρα.
ikonoklast
28-02-2014, 02:11
καπέλο, μούσι, στενό κοντομάνικο, μανίκι τατουάζ όλο το δεξί χέρι και μισόλιτρο πλαστικό ποτήρι μπύρα.
Aυτό όσο είναι στονερ μπορεί να είναι τα πάντα επίσης.
Ra Pariah
28-02-2014, 03:12
Τι είναι το Κλατς;
Art In Haste
28-02-2014, 03:23
Ο συμπλέκτης.
Phantom Duck
28-02-2014, 12:21
α εδώ είναι το θρεντ, ΦΕΡΤΕ DEFTONES
Magellan
28-02-2014, 12:34
Τι είναι το Κλατς;
https://www.youtube.com/watch?v=TmMxgr_SN50
το κάθε σουτ του είναι κλατσωτό.
ypersyntelikos
28-02-2014, 18:08
Γιατί ρε παιδιά δε λέτε τα ίδια και για τους Nightstalker που το μισό er τους βλέπει 7 φορές το χρόνο?
εδιτ: και μαγκιά του, εννοείται, κι εγώ μέσα σ'αυτούς
freak brother
28-02-2014, 18:12
μαλλον γιατι ειναι τοπικη μπαντα και παιζει ουσιαστικα για φιλους-οπαδους καβλα και οχι ροκσταριλικι .
ypersyntelikos
28-02-2014, 19:33
Δηλαδή αυτοί που θα πάμε clutch δεν είμαστε φίλοι-οπαδοί-καυλωμένοι μαζί τους? δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Και οι μεν και οι δε για τους ίδιους λόγους παίζουν.
freak brother
28-02-2014, 19:46
επαιξες στο βιντεοκλιπ των κλατς ρε μπζηλε ? 8)
για να μη παρεξηγηθω , πλακα κανω ... αλλα μη συγκρινεις του Αθηναιους ναιτστολκερ του 5 ευρω εισοδο στο αν παρεοφαση με τους κλατς να ουμ .. ακυρον... εκει ειναι οικογενειακα τα πραματα αναμεταξυ μας που λενε
antimusic
28-02-2014, 20:17
κι εγώ λέω τώρα, όσοι θέλετε να δείτε sleep πρέπει να ανεχτείτε να έρθουν οι clutch και να μαζέψουν κόσμο - δεν χρειάζετε καν να πάτε. τι σας πειράζει;
regularpaul
01-03-2014, 02:03
οκ, διαβασαμε πολλα σε αυτην κουβεντα που πονεσαν τα μυαλα μας
οι sleep ομως πως κολλησαν μπρε;
antimusic
01-03-2014, 02:15
δεν είναι η επόμενη μπάντα που φέρνει η venerate; έχεις δίκιο σόρι, κάποια παλιά αφίσα θα είδα. εννοούσα βέβαια οτι για να φέρνει τις πιο αντεργκράου μπάντες η venerate θα πρέπει να κάνει και κάποια πιο high profile lives.
KoiliaSamprela
02-03-2014, 13:09
Παρατηρώ ότι κάποιοι λένε πανω κάτω, ότι γουστάρουν κιόλας που το ροκενρολ τους είναι μπίζνα. Μάλιστα. Τελικά τέτοια γκρούπ καλά κάνουν και ξανάρχονται, όπως και οι προμότερς καλά κάνουν και φέρνουν τα ίδια και τα ίδια με ακριβά κιόλας εισιτήρια. Αφού υπάρχει "κοινό".
Καϊλέσα Θεσσαλονίκη 70 εισιτήρια κσερογο, Κοσμικ Ντεντ Θεσσαλονίκη 45 , Μαρς Ρεντ Σκάι Λαρισσα / Θεσσαλονίκη μαζί με το ζόρι αν έφτασαν τα 60 εισιτήρια , Αθήνα να έκοψαν 90?
Οπότε εφόσον δεν είσαι η Ολγα Κεφαλογιάννη (:pink: :pink: :pink:) να κάνεις events με λεφτά άλλων αποδέχεσαι την πραγματικότητα, κάποια events για τους promoters είναι για την "οικονομική μαγιά" για να φέρουν και άλλα όχι τόσο γνωστά πράγματα. Από την στιγμή που για την δική μου την Αθηναϊκη καμπούρα μιλώντας βλέπω στα λάιβ τους ίδιους και τους ίδιους , ναι καταλαβαίνω γιατί θα φέρουν ξανά τους κλατς που τελικά ΚΑΙ ΣΊΓΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΜΠΟΡΙΚΉ ΜΠΆΝΤΑ .
Στο κάτω κάτω οι promoters δεν είναι όλοι Ντέμης ιλεβεν προντάξιονς να βαράει μια δυο κανονιές και να χάνεται. Ούτε είναι και DiDi να έχουν την πολυτέλεια του δικούς του χώρου και τα χιλιάρικα του κάθε μεγαλέμπορα που θα διαφημίζεται στο καλός ή κακός σούπερ αναγνωρίσιμο Rockwave.
Και με βάση αυτό πετάω και μια ιδέα, ψήνεστε να κάνουμε μια "φάση" συνέντευξη με ερωτήσεις στους προμότερς από την πλευρά μας σαν κοινό , τι θέλουμε τι μας νοιάζει , τι γουστάρουμε τι μας πωρώνει και τι μας χαλάει ?
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου σαν δομή και σαν πραγματικότητα , ώστε να πάρουμε ειλικρινείς απαντήσεις και όχι απαντήσεις για να μας χαϊδέψουν τα αυτιά.
BURNIN AMBITION
02-03-2014, 15:16
Και με βάση αυτό πετάω και μια ιδέα, ψήνεστε να κάνουμε μια "φάση" συνέντευξη με ερωτήσεις στους προμότερς από την πλευρά μας σαν κοινό , τι θέλουμε τι μας νοιάζει , τι γουστάρουμε τι μας πωρώνει και τι μας χαλάει ?
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου σαν δομή και σαν πραγματικότητα , ώστε να πάρουμε ειλικρινείς απαντήσεις και όχι απαντήσεις για να μας χαϊδέψουν τα αυτιά.πες μου ποτε να ετοιμασω τις ερωτησεις. θα γινει σφαγη
δε θα 'ρθουν μαζί τελικά. :sad:
Dear Athens, Greece.
PLACEBO will be with you at the 'Yard Of Peace & Friendship Arena' on the 8th August 2014.
Tickets on sale on the 11th March next week.
Art In Haste
05-03-2014, 17:50
Yard Of Peace & Friendship Arena....
σα να λέμε το Ωδείο του Σφυριού του Μεταλλουργού.
sekitouroum
06-03-2014, 01:28
Καϊλέσα Θεσσαλονίκη 70 εισιτήρια κσερογο, Κοσμικ Ντεντ Θεσσαλονίκη 45 , Μαρς Ρεντ Σκάι Λαρισσα / Θεσσαλονίκη μαζί με το ζόρι αν έφτασαν τα 60 εισιτήρια , Αθήνα να έκοψαν 90?
Οπότε εφόσον δεν είσαι η Ολγα Κεφαλογιάννη (:pink: :pink: :pink:) να κάνεις events με λεφτά άλλων αποδέχεσαι την πραγματικότητα, κάποια events για τους promoters είναι για την "οικονομική μαγιά" για να φέρουν και άλλα όχι τόσο γνωστά πράγματα. Από την στιγμή που για την δική μου την Αθηναϊκη καμπούρα μιλώντας βλέπω στα λάιβ τους ίδιους και τους ίδιους , ναι καταλαβαίνω γιατί θα φέρουν ξανά τους κλατς που τελικά ΚΑΙ ΣΊΓΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΜΠΟΡΙΚΉ ΜΠΆΝΤΑ .
Στο κάτω κάτω οι promoters δεν είναι όλοι Ντέμης ιλεβεν προντάξιονς να βαράει μια δυο κανονιές και να χάνεται. Ούτε είναι και DiDi να έχουν την πολυτέλεια του δικούς του χώρου και τα χιλιάρικα του κάθε μεγαλέμπορα που θα διαφημίζεται στο καλός ή κακός σούπερ αναγνωρίσιμο Rockwave.
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου σαν δομή και σαν πραγματικότητα , ώστε να πάρουμε ειλικρινείς απαντήσεις και όχι απαντήσεις για να μας χαϊδέψουν τα αυτιά.
Έχεις δίκιο φυσικά για την χαμηλή προσέλευση σε τέτοια λάιβ (Kylesa ήμουν ένας απο τους 70 στην θεσσαλονίκη, στα άλλα 2 δεν μπόρεσα να πάω, για οικονομικούς κυρίως λόγους, γιατί για μερικούς απο μας κάθε λαιβ κοστίζει πέρα απο ξύδια και εισιτήριο, +20 ευρω βενζίνη περίπου). Τον χειμώνα που μας πέρασε, πήγα σχεδόν σε όλα τα λάιβ(αυτού του ήχου ας πούμε), που έγιναν στην συμπρωτεύουσα και τα περισσότερα ενώ ήταν πολύ αξιόλογα, είχαν πολύ βαριά περί τα 100 άτομα με χαμηλό μάλιστα εισιτήριο. Δύο live με εισιτήριο 25 euro και την μπύρα στα 5 ευρώ ήταν αυτά καναν sold out ή σχεδόν sold out, το ένα ήταν οι Black Angels και το άλλο οι αμερικανοτσομπάνοι Clutch. Πού ήταν αυτοί οι χιλιάδες μουσάτοι που ξοδέψαν πρόθυμα τα φράγκα τους σε αυτά τα 2 live όλη την υπόλοιπη συναυλιακή χρονιά;
Το σχόλιο μου αφορούσε κυρίως το "κοινό" της πόλης το οποίο ξαφνικά χάνεται σε όλα τα υπόλοιπα live. Για Αθήνα αν και δεν γνωρίζω καλά (και δεν με νοιάζει πλέον γιατί δεν πρόκειται να ξανακάνω 500+ χιλιόμετρα για να δώ λάιβ εκεί), νομίζω ότι κι εκεί απο αυτά που λέτε κάποιοι, είναι ίδια φάση ο κόσμος.
Ωραία η ιδέα σου, πάντως.
stam and the witches
06-03-2014, 02:28
Οι μουσάτοι είναι σπίτια τους, όπως ήσουν κι εσύ επειδή δεν είχες φράγκα στην τσέπη σου. Μόνος σου το πες.
sekitouroum
06-03-2014, 12:02
Επίσης είπα οτι πήγα στα περισσότερα λαιβ του χειμώνα που πέρασε και έβλεπα πάντα τους ίδιους 50-60 σε κάθε λάιβ. Οι υπόλοιποι χίλιοι είχαν λεφτά μόνο για κλάτς και για κανένα άλλο λάιβ σε όλο αυτό το διάστημα. Πολύ περίεργο "κοινό".
KoiliaSamprela
06-03-2014, 16:39
εκεί θέλω να καταλήξω. Ότι καλά κάνουν και φέρνουν ονόματα που γεμίζουν γήπεδα, και με τα έξτρα φράγκα παίζει να τα επενδύσουν και σε κανένα λιγότερο γνωστό όνομα.
Δεν εξετάζουμε εδώ "φρονήματα" , αν πάει ο άλλος στα λάιβ ή όχι. Εδώ βλέπουμε πόσο εφικτό είναι να φέρνεις λιγότερο γνωστές μπάντες, και τελικά τι κέρδος μπορεί να έχεις σαν ακροατής/θεατής.
Ο κάθε άνθρωπας χαλάει το μπακίρι του εκεί που νομίζει αυτός, και εγώ νταβατζής δεν γίνομαι στην τσέπη κανενός.
Αγάπες και We are the youth gone wild!
KoiliaSamprela
06-03-2014, 16:40
και όταν περάσω από Σέρρας θα πιούμε και μια μπύρα παρέα ε!
sekitouroum
06-03-2014, 17:14
Ντάξει δεν κάνουμε και κουμάντο στην τσέπη του καθενός, αλλα ένα 10ευρo + κανα μπυράκι μία φορά στις 10μέρες για να γουστάρεις και να στηρίξεις ταυτόχρονα ένα live σκηνικό δεν νομίζω ότι είναι σοβαρό ποσό. Άσε που για μας που είμαστε εκτός Θεσσαλονίκης τα λάιβ που για τους εντός κοστίζουν 15 για μάς φτάνουν το 50αρικο πολλές φορές μαζί με βενζίνες κλπ. Κι όμως πάμε χωρίς να χουμε καν σταθερό εισόδημα κάποιοι. Περί ορέξεως βέβαια έχεις δίκιο, αλλα είναι κρίμα όπως και να χει να πηγαίνουν άπατα πολύ ωραία λάιβ και κάτι τέτοια να είναι sold-out.
Ευχαρίστως να πιούμε καμμια μπύρα με Σώτο κλπ, ακόμα και Σαλόνικα αν βολέψει. Απο Σέρρες έχω φύγει εδώ και κάποιο καιρό (και δεν έχω αλλαξει το location όντως), αλλα πηγαίνω που και πού.
stam and the witches
06-03-2014, 17:43
Έχουν περάσει 10 χρόνια και ακούω ακόμα την ίδια μουρμούρα περί συναυλιών. Οι Wooden Shjips μου χαν πει κάποτε (τςςς) ότι είχαν παίξει λάιβ στην Washington με κοινό 8 άτομα, και επί εποχές Dos, όχι όταν ήταν άγνωστοι. Δεν είναι κακό καμιά φορά να παραδεχόμαστε ότι είμαστε σε μία κουλτούρα "δύσκολη". Οι τζαζίστες παίζουν 70 χρόνια σε μισοάδεια μαγαζιά, τι να πουν κι αυτοί.
commissar
06-03-2014, 17:57
Έχεις δίκιο φυσικά για την χαμηλή προσέλευση σε τέτοια λάιβ (Kylesa ήμουν ένας απο τους 70 στην θεσσαλονίκη, στα άλλα 2 δεν μπόρεσα να πάω, για οικονομικούς κυρίως λόγους, γιατί για μερικούς απο μας κάθε λαιβ κοστίζει πέρα απο ξύδια και εισιτήριο, +20 ευρω βενζίνη περίπου). Τον χειμώνα που μας πέρασε, πήγα σχεδόν σε όλα τα λάιβ(αυτού του ήχου ας πούμε), που έγιναν στην συμπρωτεύουσα και τα περισσότερα ενώ ήταν πολύ αξιόλογα, είχαν πολύ βαριά περί τα 100 άτομα με χαμηλό μάλιστα εισιτήριο. Δύο live με εισιτήριο 25 euro και την μπύρα στα 5 ευρώ ήταν αυτά καναν sold out ή σχεδόν sold out, το ένα ήταν οι Black Angels και το άλλο οι αμερικανοτσομπάνοι Clutch. Πού ήταν αυτοί οι χιλιάδες μουσάτοι που ξοδέψαν πρόθυμα τα φράγκα τους σε αυτά τα 2 live όλη την υπόλοιπη συναυλιακή χρονιά;
Το σχόλιο μου αφορούσε κυρίως το "κοινό" της πόλης το οποίο ξαφνικά χάνεται σε όλα τα υπόλοιπα live. Για Αθήνα αν και δεν γνωρίζω καλά (και δεν με νοιάζει πλέον γιατί δεν πρόκειται να ξανακάνω 500+ χιλιόμετρα για να δώ λάιβ εκεί), νομίζω ότι κι εκεί απο αυτά που λέτε κάποιοι, είναι ίδια φάση ο κόσμος.
Ωραία η ιδέα σου, πάντως.
sekitouroum με βάση αυτά που λες, δεν υπάρχει κοινό στην πόλη, είναι οι ίδιοι 100 που πάνε σε όλα τα λάιβ. Οι άλλοι είναι οι δήθεν και οι τρέντηδες μουσάτοι με τα τατουάζ μανίκια που θα πάνε να τα σκάσουν μόνο στους τσομπάνηδες τους Clutch. Άρα κάνεις λίγο σαν τον Τσάμη, "μα πώς μπορείτε να πηγαίνετε στους Kreator και να μην κάνετε sold out στους warlord μου;".
Eπίσης ξέρεις ε, αν οι Kylesa μάζευαν κάνα 1000άρικο κόσμο και αντί για το 8μπολ έπαιζαν στο πρίνσιπαλ, στάνταρ θα ερχόντουσαν και του χρόνου για "διασκευή wind of change με αναπτήρα". Και τότε θα γκρίνιαζες που ξαφνικά έμαθαν όλοι τους Kylesa και πού είναι όλοι αυτοί στις άλλες συναυλίες των 60 ατόμων που πάνε άπατες κλπκλπ.
Ο σαμπρέλας τα λέει ωραία.
sekitouroum
06-03-2014, 23:11
Αυτό με τα 100 άτομα τελικά ισχύει, συμφωνώ. Αυτό λέω βασικά, ότι δεν υπάρχει στην ουσία κοινό αλλα μιά μεγάλη και κάπως περίεργη παρέα. Τον Τσάμη και τις απόψεις του δεν τις ξέρω, αλλα πραγματικά δεν υπάρχει κοινό οταν ένα λάιβ γαμάτου αμερικάνικου ψυχεδελικού γκρούπ μπαίνει μέσα γιατί είχε 30 άτομα(πχ Oscilation) και ένα λάιβ που έχει περίπου το ίδιο target group να το πω, με ακριβότερο μάλιστα εισιτήριο, κόβει 1000 εισιτήρια.
Οσο για τους Kylesa νομίζω ότι είναι αρκετά γνωστοί και μου φάνηκε πραγματικά πολύ περίεργο, που ήταν σχεδόν άδειο ακόμα και το 8ball. Επίσης αν ξαναπαίζαν σε 6 μήνες με ακριβό εισιτήριο και χωρίς κάποιο καινούργιο άλμπουμ ή κάτι τέτοιο φυσικά και δεν θα ξαναπήγαινα.
Ο σαμπρέλας καλά τα λέει για τους προμότερς και συμφωνώ εν μέρει. Οι προμότερς κάνουν την δουλειά τους. Εγώ όπως είπα και πριν, μιλούσα για το κοινό.
ypersyntelikos
07-03-2014, 18:13
Ρε παίδες πάντως, μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μπάντες (και με κόσμο) που στο παρελθόν ούτε που φανταζόμασταν?
Παρατήρησή μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια στη χώρα (Αθήνα μιλώντας, για πάνω δεν ξέρω) υπάρχει ένα συνεχώς αυξανόμενο target group που τιμάει (άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο) τέτοιου είδους μπάντες. Έχει δημιουργηθεί και ένα ρευματάκι (με μαμά τη σπιναλόγκα) και από εγχώριες μπάντες στο ίδιο μήκος κύματος μουσικής. Ε, αυτός ο κόσμος θα αναδείξει και μπάντες που θα κάνουν και πολύ μεγαλύτερο hype. Οι Clutch ξεπήδησαν από αυτό, και έγιναν "μόδα". Από τις εγχώριες, οι Planet of Zeus κάναν το ίδιο ξερω 'γω. Σκεφτείτε λίγο, οι Nightstalker μάζευαν πάντα τα μιλούνια που μαζεύουν την τελευταία 3ετία? Θυμάμαι το 2010 planet και στόκους στο ΑΝ παραμονή χριστουγέννων και να χωράμε όλοι ανετότατα! Αυτή τη στιγμή το ΑΝ είναι μικρό για να τους χωρέσει. Φέτος έφαγα και πόρτα λόγω του ότι ήταν φίσκα. Θα γέμιζαν πριν κάποια χρόνια οι Graveyard το gagarin πχ?
Γενικά είναι ένα ωραίο topic για καινούριο θρεντ αυτό, σε σχέση με την Ελλάδα, τον toxic babies in rock 'n' roll land εγχώριο ήχο που ξεπηδάνε συνέχεια διαμαντάκια, το target group που τώρα τα τιμάει και τα ακολουθεί και που πριν 5-10 χρόνια δεν υπήρχε. Τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που έχω εγώ. Παύλε, σαμπρέλα, ικόνο και λοιποί δώστε φώτα.
Ντισκάς μοφος
nothingman
07-03-2014, 19:02
Σκεφτείτε λίγο, οι Nightstalker μάζευαν πάντα τα μιλούνια που μαζεύουν την τελευταία 3ετία?
Πάντα όχι αλλά εύκολα λίγο μετά το Just a burn, χοντρικά ας πούμε από το 2006 κι έπειτα.
Και με ταρίφα στο εισιτήριο 12 ευρώ στην Αθήνα, όχι 5 που λέει ο Φρηκ.
έντιτ: για την κατάσταση με τους Κλατς στη χώρα μας πάντως αναλαμβάνω την ευθύνη, όλα ξεκίνησαν όταν τους πήρα συνέντευξη για το ERmag χαχ
Mitsmann
07-03-2014, 19:27
μουσια.
chris_boss
07-03-2014, 19:33
έντιτ: για την κατάσταση με τους Κλατς στη χώρα μας
αρα συμφωνείς ότι υπάρχει θέμα με τους κλατς και κάνεις την πάπια τόσες μέρες
nothingman
07-03-2014, 19:45
Αχαχ, η αλήθεια είναι ότι έχω σταματήσει να τους παρακολουθώ εδώ και κάμποσα χρόνια, όπως και γενικότερα τη Σκηνή. Αλλά για να πω και εγώ την αποψάρα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί τα παράπονα, όποιος δε γουστάρει δεν πάει, δε θα είναι λιγότερο τρου οπαδός αν έχουν παίξει στην πόλη του πέντε φορές και τους έχει δει δύο ξερωγω. Ανάλογα παράπονα περί Placebo είναι διαφορετικά γιατί ήταν πάντα η προβλέψιμη λύση σε φεστιβάλς όπου περιμένει κάποιος να δει κάτι ιδιαίτερο, αναφέρθηκε και νωρίτερα νομίζω αυτό.
Επίσης, δε βοηθάνε και τα ξεσπασματα διοργανωτών στα φέισμπουξ αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.
Art In Haste
23-06-2014, 11:26
Μια μέρα πριν, οτι ναναι.
http://www.fuzzclub.gr/wp-content/uploads/2014/03/1743676_10152257252273638_337331849_n_allagi.jpg
Dr.Gonzo
23-06-2014, 11:44
Είναι αυτό που έχεις φάει την μακαρονάδα, άλλα επειδή παίζει και μια πίτσα που έχεις παραγγείλει, τρως και την μισή πίτσα και μετά ...παθαίνεις δύσπνοια.
Λαιμαργία - απληστία, παρόμοια πράγματα, "πωπω... ξεπούλησαν πάλι τα εισητήρια, έλα να μαντρώσουμε τα πιτσιρίκια σε καμιά μεγαλύτερη στάνη, να βγούν και τα έξοδα για την Μύκονο τον Αύγουστο."
Δεν κράζω, απλά παρατηρώ, γούστα βγάζουμε. ;)
ypersyntelikos
23-06-2014, 14:30
Μετά την τριανταρού για Deftones, δεν έχω φράγκο για να παρευρεθώ εκεί.
Ούτως ή άλλως τους έχω δει τις 3 προηγούμενες φορές, οπότε δε βαρείς