PDA

View Full Version : βοηθεια με google adwords και με site

BURNIN AMBITION
29-12-2013, 00:42
λοιπον εχω πελαγωσει και ειστε η τελευταια μου ελπιδα πριν πεταξω το πισι απο το παραθυρο

εδω και καιρο πληρωνω στο γκουγκλ αντγουορντς διαφημηση. οταν καποιος γκουγκλαρει λεξεις κλειδια που του εχω βαλει, πεταει τη διαφημιση στο σαιτ που εχω φτιαξει στο about.me
και εδω αρχιζουν τα προβληματα (σορτ οφ). 2 θεματα εχω
πρωτονεχω λεξη κλειδι βαλει, η οποια ενω θα επρεπε, δεν τριγκαρει τη διαφημιση μου. αν ομως καποιος ψαξει τη λεξη κλειδι, και βαλει και περιοχη, τοιτε εμφανιζεται η διαφημιση μου. το οποιο δεν εχει λογικη (τουλαχιστον ετσι νομιζω). το μπατζετ ειναι οκ, το χω ψαξει, η λεξη κλειδι ειναι στις λεξεις κλειδια στο αντγουορντς, και με τονους και χωρις, και το μπατζετ μου καλειπτει το first page cpc. με λιγ λογια αποσο μπορω να καταλαβω τα εχω κανει ολα. ελα ομως που δεν εμφανιζεται. σα να εχει να κανει με το οτι ειναι πολυ γενικη η λεξη κλειδι, και με που βαλεις περιοχη εμφανιζεται. ομως στη λεξη κλειδι χωρις περιοχη εμφανιζονται διαφημισης απο αλλους...

το δευτερο μου προβλημα ειναι το εξης. οπως προειπα, εχω σαιτ στο about.me. το οποιο αμπαουτ μι κανει μια χαρφα τη δουλεια του. ευχρηστο κτλ κτλ. ομως θα ηθελα να μπορω να βαλω επιπλεον μια παραγραφο με λεξεις για να τις βρισκουν τα μποτακαι του γκουγκλ, τις οποιες ομως, να τις εχω βαλει ιδιο χρωμα με το μπακγκραουντ ετσι ωστε να μη φαινονται στο σαιτ, και ετσι να μη φαινεται ασχημο. στο αμπαουτ μι δε γινεται. δοκιμασα να κανω σελιδα στο wordpress.com και μου ηρθε να σπασω το πισι. γαμω το χριστο τους μεσα. μου σπασε τα νευρα. πολυ δυσχρηστο. μια εικονα και ενα κειμενο θελω να μπορω να βαλω και μου γαμησε τον αγαμητο. και ερωτω. υπαρχει καποιο εναλλακτικο σαιτ σαν το about.me δωρεαν προφανως, που να κανει αυτο που ζηταω? ευχαριστω πολυ

καλα η αληθεια εινα ιδε νομιζω να βρω λυση, αλλα επειδη ειστετο πορωτικο ιαρ ειπα ν δοκιμασω να ρωτησω εδω μπας και εμφανιστει κανενας γκουρου...
αλλιως θα βαλω μανογουορ και θα κοιμηθω κλαιγοντας τη μοιρα μου
καλο βραδυ
γαμω τοπυς υπολογιστες ολου του κοσμου