View Full Version : Graveyard / 1000mods ~ 29/11 @ Gagarin 205, Athens & 30/11 @ Block 33, Thessaloniki
KoiliaSamprela
30-11-2013, 11:15
κάτω τον προσδοκιών μου το λάιβ.
Ας είναι καλά οι 1000μοδς που δεν έκλαψα τα λεφτά μου, παρουσία , ήχος όλα ΓΑΜΏ.
Οι Graveyard με κάκιστο ήχο στο μεγαλύτερο μέρος του λάιβ, αρκετά φιλότιμοι , αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ότι περίμενα.
Γενικά καλά ήταν, δεν πέρασα άσχημα, αλλά δεν θα μου μείνουν και σαν ανάμνηση.
12 stars circle your brow
30-11-2013, 14:08
κάτω τον προσδοκιών μου το λάιβ.
Ας είναι καλά οι 1000μοδς που δεν έκλαψα τα λεφτά μου, παρουσία , ήχος όλα ΓΑΜΏ.
Οι Graveyard με κάκιστο ήχο στο μεγαλύτερο μέρος του λάιβ, αρκετά φιλότιμοι , αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ότι περίμενα.
Γενικά καλά ήταν, δεν πέρασα άσχημα, αλλά δεν θα μου μείνουν και σαν ανάμνηση.
Κάπως έτσι, αν και εκεί που ήμουν, 1000mods άκουγα κατά 60% Γιώργο, 20% Λάμπρος και το υπόλοιπο Δάνης/Γιάννης.
Graveyard άλλαξα θέση μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση (και πράγματι βελτιώθηκε, αλλά το μόνο κομμάτι γης για μένα ήταν κάγκελο τέρμα αριστερά όπου έβλεπα μόνο τον κιθαρίστα και τον τραγουδιστή - τελικά κατέληξα να χαζεύω τον κόσμο πίσω/πάνω). Απαράδεκτα πολύς κόσμος κι αυτό ήταν και το ξενερωτικό του live. Κατα τ' άλλα, 20 ευρώ για 1000mods και για μπάντα που έχω ακούσει 1 τραγούδι, δεν πήγε και τόσο καλά.
Dr.Gonzo
30-11-2013, 15:35
Κάντε μετακίνηση στο live reports ρε. Εγώ να παραθέσω ότι πράγματι οι Graveyard παραείχαν "vintage" ήχο, με τις κιθάρες πολύ άνευρες και το μπάσο διακριτικό στην μίξη, άλλα αυτά φυσικά είναι και περί-ορέξεως σχόλια... Σαν μπάντα πιάσανε σε κάτι φάσεις πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με αργούς, waltzy ρυθμούς.
Το μαγαζί είχε υπερβολικά πολύ κόσμο, ποιός θα το περίμενε, αν και εδώ θα μου επιτρέψετε μία τραβηγμένη διαπίστωση: Αν κρίνω από τις αντιδράσεις του κοινού, από την εξωστρέφιά του για να είμαι ακριβής, παίζει... παίζει όμως, πάρα πολύς κόσμος να έσκασε για να δει τα Μόδια και "άντε, ας δούμε κι αυτούς τους Σουηδούς"!... Για πείτε γνώμη κι εσείς. Οι Mods σταθερή αξία, με οκ ήχο, τα φωνητικά του Δάνη way up στην μίξη (δεν μας χάλασε, απλά ασυνήθιστο) και με εκτέλεση νέου κομματιού που απλά... ε, μας γέμισε ανυπομονησία για το τι άλλο μαγειρεύουν τα κουμάσια!
Καλή βραδιά, δεδομένου ότι δεν περίμενα κάτι περισσότερο, όλα ωραία αλλά πολύς κόζμος ρε παιδί μου, δεν μπόραγες να πιείς μια γκαζόζα σαν γέρος άνθρωπος με την άνεσή σου!
*Lab, το set you free το παίξατε ρε, γιατί δεν ήρθα από την αρχή του σετ... και θα ξενερώσω άμα το έχασα! :P
12 stars circle your brow
30-11-2013, 16:36
τρίτο κομμάτι που έπαιξαν ήταν
Dr.Gonzo
30-11-2013, 17:14
Α... φακ. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά, που θα μ'έχει πιάσει και το οινόπνευμα καλύτερα. :)
Sotos_The_Tequiler
30-11-2013, 20:30
http://www.youtube.com/watch?v=QehPbJYW9BQ
"Big Beautiful Women" λέγεται το αποπάνω, αν δεν απατώμαι.
Κατά τ'άλλα, άσχημος ήχος Graveyard, λες και τους είχαν περάσει όλους reverb, η μια κιθάρα θαμμένη για κανά εικοσάλεπτο, τέτοια πράματα. Έφτιαξε κάπως αργότερα βέβαια και δε μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά, αλλά την περίμενα ακόμα καλύτερη την όλη φάση.
Mods, όλεθρος.
Roswell47
01-12-2013, 08:58
καλοι ηταν
Parasight
01-12-2013, 14:43
Μεγάλη εμφάνιση από τους Σουηδούς, Τέλειος ήχος (σε αντίθεση με Αθήνα, από όσο διαβάζω) ξεσηκωτική παρουσία, θεός drummer. Ακόμη και εγώ που δεν πολυψήνομαι για τέτοια δεινοσαυρικά, τους βγάζω το καπέλο. 1000mods επίσης μεγάλη εμφάνιση, οι συνθέσεις τους live αναδεικνύονται επί 10. Πάντα τέτοια.
Pinatero
01-12-2013, 15:43
ν'αλλαξει ο τιτλος του θρεντ σε 1000mods / Graveyard.
νταξ η αληθεια ο ηχος ηταν καπως στους graveyard, αρκετα τζιτζικια ειδικα στην αρχη, κ αυτοι δεν ακουγαν μαλλον απανω γιατι ειχαν κατι λαθακια. αλλα σε καμια περιπτωση δεν απογοητευσαν οπως λενε της Αθηνας. φωναρα ο πουστης, ντραμμερ γλεντζες και παικτης, ολοι θεουληδες, να παιζαν και κανα 2 κομματια ακομα δε θα μας χαλουσε.
χιλιομοδια τι να λεμε και να ξαναλεμε. αρχιδοσάκουλα απο νοβοπαν!
Tyler_Durden
01-12-2013, 15:52
Μολις ξύπνησα, το κεφάλι μου είναι σαν το σκάψανε να του περάσουν φυσικό αέριο, αλλά αυτό που ζήσαμε χθες, κατα τη διάρκεια του live και μετά, δεν περιγράφεται εύκολα. Mods όσο πάνε και πιο καβλωτικοί, με εμφάνιση μπετονιέρα, βιασμένες μπακέτες Λάμπρου, νέο κομμάτι με τίτλο "Big Beautiful Women" (μαλάκες, χωρις πλάκα, σας αγαπώ) και τα λαρύγγια μου να έχουν κλείσει εντελώς.
Για Graveyard, είχα προετοιμαστεί για ψιλοσούπα μιας και το υλικό τους αν και μου είναι ωραίο στο αυτί, δεν περιμενα να με ξεσηκώσει γιατί ποτέ δεν έκοψα φλέβες για πάρτη τους. Εν τέλει μου έριξαν άκυρο πανηγυρικό. Γαμάτος ήχος, εντελώς δεμένη μπάντα, ντράμμερ θεός, και ξεσηκωτικό παίξιμο με εξωφρενικά breaks. Δεν τους το είχα, οπότε ένα σέβας να το δόσουμε στα παλικάρια.
Απο 'κει και πέρα τι να πρωτοπώ, η Σαλονικάρα μπορεί να μας γάμησε με τη βροχή, κάθε φορά που ανεβαίνω όμως περνάω γαμάτα. Τους χαιρετισμούς σε όλο το ER-ιτικο chapter πέτυχα πάνω: Πινατέρους, Πάρασαητς, Σολάσιδες, Τστστστστσκς, Ζούντσαηλντς, Ρόζγουελς και όποιον άλλον είδα και μου διαφεύγει τώρα
Υ/Γ: Δάνη, είσαι λατρεία. Ξέρεις εσυ.
Αυτά. :D