PDA

View Full Version : Orange Goblin [Greek Tour] ~ 14-17/11/2013

Parasight
15-11-2013, 10:52
Για πείτε οι αθηνέζοι πήγατε ψες να ξέρουμε τι να περιμένωμε απόψε

ypersyntelikos
15-11-2013, 22:58
Εγώ ήταν να πάω αλλά στις καθυστερήσεις γαμήθηκα. Για πείτε.

Sotos_The_Tequiler
16-11-2013, 11:04
δεν ήμουν στο λάιβ αλλά πρωί πρωί διαβάζω αυτό στο φουμπού :P :P

http://i.share.pho.to/4ec5b8bd_o.png

Ghoul
22-11-2013, 12:43
στην μπάτρα παίξανε κι εγαμώ. ανεβασμένες ταχύτητες και χεβιμεταλ-πανκ ύφος αλλά γουστάραμε φουλ. έπαιξαν περίπου δύο κομμάτια από κάθε δίσκο. ήθελα να ακούσω ένα Nuclear Guru αλλά γενικά με ικανοποίησαν. θα μπορούσε βέβαια να είχε και περισσότερο κόσμο (κάπου 170?). και αυτός που ήρθε ήταν λίγο μουδιασμένος, σα να μην ήξερε τα κομμάτια. ωραίος ο Μικρός Πρίγκιψ και πολύ καλός ήχος. και τα σαπορτ καλά παίξανε, αλλά τίποτα πρωτότυπο. μας τίμησε και ο διοργανωτής γιάννης κονταν \m/

πάντως ο τελευταίος τους δίσκος, είναι αρκετά καλός. ανώτερος από τους δύο προηγούμενους. έχει 3-4 κομμάτια μπόμπα.

Tyler_Durden
22-11-2013, 13:40
και στη Λάρσα ίδια περίπου φάση. Έπαιξαν περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά (ήθελα λίγο παραπάνω να πω την αλήθεια) με φουλ κάβλες και τον κύριο Ward σε κέφια. Τα οποία κέφια όμως μάλλον, δεν είχαν οι περισσότεροι από τα 100* περίπου άτομα που έσκασαν μύτη στο live, καθώς την περισσότερη ώρα απλά κοίταγαν . Προσωπικά μου άρεσαν και οι Mahakala που έπαιξαν support, αν και όσους ρώτησα μετά, δεν τους πολυγούσταραν. Σαν live μάλλον πέρασα καλύτερα από πέρυσι, και μακάρι να συνεχίζουν να σκάνε μύτη τέτοιες μπαντάρες κατα τα μέρη μας.

*το Stage πιταρισμένο χωράει κοντά στους 300, και πέρισι είχαν περίπου 150 αν θυμάμαι καλα