PDA

View Full Version : [Cinema] Prisoners (2013)

Leech
20-10-2013, 17:20
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/63/Prisoners2013Poster.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=KWhS0xN3C0g

Ψυχολογικό θρίλερ με Hugh Jackman και Jake Gyllenhaal. Σχεδόν τρεις ώρες.
Δύο ανήλικα κοριτσάκια απαγάγονται, η αστυνομία πιάνει το βασικό ύποπτο αλλά τον ελευθερώνει λόγω αμφιβολιών, οπότε ο πατέρας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.
Πολύ δυνατή πλοκή και ατμόσφαιρα-κόμπος στο στομάχι, και μια-δυο αρκετά βίαιες σκηνές.

Αν είχε λίγο παραπάνω σαπίλα ίσως να μιλάγαμε για ταινία-σοκ, αλλά το θέμα είναι τζιζ οπότε κατανοητό.
Για χολυγουντιά γάμησε άσκημα.

Edit. Κάντε κάποιος μια διόρθωση στον τίτλο σε Prisoners, δυσλεξία αλερτ.

Drumsick
21-10-2013, 09:28
Με Villeneuve στην σκηνοθεσία, δε θα μπορούσε να μην είναι τουλάχιστον πολύ καλό. Περιμένω πως και πως να ληκάρει κάνα σοβαρό τόρρεντ.

Kasrith
21-10-2013, 22:08
Την είδα την Παρασκευή, τα έσπασε απλά.

Leech
24-10-2013, 16:17
http://1.bp.blogspot.com/-lFn0iaHg6tk/UjoBUYKkSaI/AAAAAAAAHXo/H1oWm-G4l_o/s1600/Loki+Jake+Gyllenhaal+vs+Wolverine+Hugh+Jackson+in+Prisoners+movie+still+meme.jpg

tsimpouklano
10-11-2013, 10:33
Πολύ καλή, ειδικά προς το τέλος μου είχε πέσει η σκατίλα πάνω στη ψυχή και το νιωθα σα να ταν δικό μου το παιδί...

Απορία-spoiler alert
με τον τύπο που συνέλλαβαν και αυτοκτόνησε στο τμήμα, γιατί δεν τα κατάλαβα τι τρέχει;
Ήταν και αυτός παιδί που είχε απαχθεί και απλά έκανε ό,τι του έλεγε η γριά;
Την ομοιότητα μεταξύ alex jones και του παραπάνω τύπου, την παρατήρησε και κανένας άλλος;

Phantom Duck
10-11-2013, 14:58
αυτό με την ομοιότητα μου το έλεγε και ο griffith στο σινεμά αλλά δε νομίζω ότι είχε κάποια αξία. αυτός που λες ήταν παιδί που είχε απαχθεί και το είχε σκάσει αλλά στο μεταξύ του λάσκαρε η βίδα και προσπαθούσε να "μιμηθεί" τους απαγωγείς (χωρίς θύματα βέβαια) με τρικ όπως τα φίδια (με τα οποία είχε γίνει το ατύχημα στο σπίτι των γέρων όσο τον είχαν) και τους λαβύρινθους (λόγω του μενταγιόν του τύπου).

Leech
10-11-2013, 17:29
yup, όπως το είπε ο φάντομ. Σε κάποια φάση η γριά λέει στον πατέρα ότι ήταν τόσα πολλά τα παιδιά που είχαν απαγάγει που τον είχε ξεχάσει ότι είχε δραπετεύσει, και τον θυμήθηκε από τις εφημερίδες.

antimusic
15-11-2013, 03:42
και αυτός πάει μέσα στην ευγένεια, της γυρνάει την πλάτη και της λέει "δε θέλω να σου κάνω κακό".

dude. seriously? :|

seriously. λέει "I don't want to have to hurt you. I know they were here." και όλα αυτά με γυρισμένη ακόμα την πλάτη γιατί είναι ο γουλβερήν. μέχρι που του τραβάει μπιστόλι η θεια. btw "I don't want to hurt you" ξεκίνησε και στον alex jones.

Ethereal
18-11-2013, 03:29
και λιγο ειναι το οχταρακι στο ιμδβ

Ghoul
28-11-2013, 03:04
ωραία ταινία.

μια απορία έχω.

ο ντόνι ντάρκο είναι αλλήθωρος κι έχει τικ irl ή ήταν ο χαρακτήρας που έπαιζε;

BLiTzER
28-11-2013, 05:05
Ο ρόλος.

Parasight
08-12-2013, 11:01
Κυκλοφόρησε σωστό BRrip και το είδαμε. Δεν έχω να προσθέσω κάτι ουσιαστικό στους προλαλήσαντες, σχεδόν τρεις ώρες ταινία και δεν κατάλαβες πώς πέρασαν, αυτό τα λέει όλα. Γάμησε ο Gylenhaal βασικά, ο Jackman κι αυτός αλλά κάπως λιγότερο.

cloud
14-12-2013, 04:35
Γάμησε. Βιλνέβ λατρείας.

Την ομοιότητα μεταξύ alex jones και του παραπάνω τύπου, την παρατήρησε και κανένας άλλος;

Με τη μία πήγα imdb να σιγουρευτώ ότι δεν τους παίζει και τους δύο ο Dano :P Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά νομίζω πως έπαιξε κάποιο ρόλο από την άποψη πως ίσως η ομοιότητα στο βλέμμα κίνησε την υποψία στον Λόκι και προσπάθησε να τον πλησιάσει

KoiliaSamprela
01-01-2014, 18:13
καιρό είχα να δω τόσο καλό φιλμ στο είδος

Kaserinos
01-01-2014, 21:23
κι όμως ενώ φαίνεται υποσχόμενο, πέρασε και δεν ακούμπησε.
ένα δυνατό cast που μένει ανεκμετάλλευτο
και έχεις έναν πιθηκοειδή και εκνευριστικότατο Jackman να ωρύεται 2μιση ώρες και να καλύπτει τα πάντα.

δεν ξέρω, με τέτοια διάρκεια περίμενα να 'δω τπτ μεγαλεία τύπου "Zodiac".
NOT.

ωραίος ο Gyllenhaal ε. πειστικότατο το τικ του.

cybernaut
01-01-2014, 23:13
μα wtf, ίδια χρονιά, ίδιος πρωταγωνιστής ?

http://www.imdb.com/title/tt2316411/?ref_=nm_flmg_dr_1

Krux
07-03-2014, 10:55
πάρα πολύ ωραία ταινία. συγκλονιστικός τζίλενχολ

φοβερό το γενικό μήνυμα οτι κάποιες φορές, όσο καλές προθέσεις και να έχεις, καταλήγεις να "φυλακίζεις" τους άλλους