PDA

View Full Version : [TV] Hannibal

Parasight
18-10-2013, 13:27
http://www.imdb.com/title/tt2243973/

http://www.etonline.com/media/photo/2013/02/23996933/505_hannibal_640.jpg

Τι έχει γίνει εδώ, δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ή για κάποιο λόγο δε μιλάει κανένας;

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά με κάτι σαν τις "πρώτες περιπέτειες" του Hannibal Lecter. Η φάση βέβαια είναι ότι o Lecter ενσαρκώνεται από τον υπερθεό Mads Mikkelsen o οποίος αποδίδει χαλαρά και υπερεπιτυχημένα τον χαρακτήρα σύμφωνα και με τον Anthony Hopkins. Η ατμόσφαιρα είναι γαμάτη, ειδικά αν παρακολουθείς βράδυ με σβηστά φώτα υπάρχουν και στιγμές που παίζει αρκετό χέσιμο. Πριν λίγο καιρό τελείωσε ο πρώτος κύκλος 13 επεισοδίων, ψαχτείτε.

Mitsmann
19-10-2013, 02:50
γι αυτο ποσταρες ανεκδοτα εδω και 10 μερες, το εφερνες σιγα σιγα.

Parasight
20-10-2013, 16:26
Ομολογουμένως αργεί να πάρει μπρος, από το 5ο περίπου και μετά όμως δε μπορείς να το σταματήσεις.

Dr.Gonzo
20-10-2013, 17:28
Ενώ τυπικά δεν προτιμώ τις σειρές, κατέβασα την σεζόν τυφλά, λόγω Mikkelsen. Οκ, ο Mikkelsen και μόνο που υπάρχει είναι τρομακτικός ...και ταυτόχρονα ψυχαγωγικός, καθαρά λόγω του πώς είναι γραμμένος ο ρόλος του. Παρόλο λοιπόν το man-crush που έχω για τον Mads, η αποκάλυψη του έργου είναι ο κύριος Hugh Dancy που ενσαρκώνει τον διαταραγμένο πράκτορα Will Graham και πραγματικά κάνει αυτό που οφείλει συμβατικά κάθε καλός ηθοποιός: Σε βάζει στην θέση του ρόλου του και από εκεί και πέρα ...κρέμεσαι πάνω του σε όλη την εξέλιξη της πλοκής.
Τα θέματα και οι σκηνές υπερβολικής βίας και τρόμου στην σειρά ακροβατούν δύσκολα ανάμεσα στο δόκιμο και το ...γκρανγκινιόλ, αλλά σίγουρα πρόκειται για πολύ καλή παραγωγή και όχι για αρπαχτή. Στο θέμα σενάριο (δεν έχω τελειώσει την σεζόν) χρειάζεται πράγματι λίγος χρόνος για να μπεις στον ρυθμό αλλά εν τέλει κερδίζει στο σημείο των ανατροπών και των αναπάντεχων στοιχείων. Δεν έχει δοθεί πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχολογία και την ψυχοπάθεια - όσο ίσως θα περίμενα, λόγω του θέματος - αλλά έχει επενδυθεί η αστυνομική και ...noir πλευρά των χαρακτήρων, πράγμα που μόλις το συνειδητοποιήσεις κάνει την σειρά πολύ ενδιαφέρουσα.
Με λίγα λόγια, εγώ δεν ξέρω απ' αυτά, μεταλλάς είμαι... αλλά η σειρά είναι καλή!
Όσοι έχετε ξανακούσει και συγκρατήσει το όνομα Hugh Dancy, κακώς διαβάσατε ως εδώ, έπρεπε ήδη να έχετε βρει και να βάλετε το torrent να κατεβαίνει.

Parasight
18-06-2014, 19:09
Μεγαλειώδης και ο δεύτερος κύκλος, o Mikkelsen παραμένει μοναδικά ψαρωτικός και κρατάει όλη τη σειρά, η οποία βέβαια δε μένει μόνο εκεί αλλά κουβαλάει απίστευτη ατμόσφαιρα και φοβερή σκηνοθεσία, ειδικά η φωτογραφία σε σκηνές που απεικονίζουν όνειρα των χαρακτήρων είναι απίστευτη. Επίσης, το γέμισμα αφηγηματικών κενών από στοιχεία που έχουν αναφερθεί πολύ φευγαλέα στις ταινίες είναι μεγάλο ατού. Γενικά αρτιότατη δουλειά σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στους χαρακτήρες και στις αρκετές σεναριακές ανατροπές, παρ'όλο που με την έναρξη του πρώτου επεισοδίου μας δείχνει την τελευταία σκηνή του τελευταίου:!:, η οποία είναι μία σκηνή μάχης για όσκαρ. Δείτε.

Mayhem
23-06-2014, 12:00
Είδα το πρώτο. Ψιλομπερδεύτικα αλλά φαντάζομαι ότι θα ξεκαθαρίσει η εικόνα στα επόμενα, μ' άρεσε και στηρίζω

Leech
23-06-2014, 12:26
χτες τέλειωσα την πρώτη σεζόν.
γενικά το σνόμπαρα γιατί "τι χάνιμπαλ χωρίς άντονι χόπκινς μωρέ" αλλά ο Δανός πήρε το ρόλο σπίτι του και τον έκανε με τα κρεμμυδάκια (pun intended).
Μεγάλα πράματα, και αν όπως όλοι λένε, στη 2η σεζόν απογειώνεται, τότε ασδασδασφφσααδασδ.

Μόνη παραφωνία η Γκίλαν Άντερσον που μου φαίνεται τελείως κρυόκωλη, αλλά μάλλον δεν ξεπέρασα ποτέ τα Εξ-Φάιλς.

Λητς απρούβς, ακόμα και χωρίς κώλους

12 stars circle your brow
23-06-2014, 12:29
Είναι τεράστια σειρά, μου έχουν μείνει 2 επεισόδια για το τέλος της δεύτερης σεζόν και δεν ξέρω τι να πρωτοπω.

Φοβερό cast και μου αρέσει τρομερά η καλλιτεχνική της διάσταση (ξεκινώντας από οτιδήποτε ασχολείται και περιβάλλει τον Χάνιμπαλ και τελικά μοιράζοντας το σε ολόκληρη τη σειρά).

edit: ok, το τελείωσα, άνετα μέσα στις καλύτερες σειρές.

Yanqui
23-06-2014, 12:33
o πρώτος άντρας που ερωτεύτηκα.

funishment
27-01-2015, 12:27
9kN7fhWnhdM

:hippy:

Leech
08-06-2015, 03:11
Ε ψιτ, έχει αρχινίσει τρίτη σεζόν, πρώτο επεισόδιο μάλλον άνοστο(λολ), αλλά τα τρέηλερ για το τι ακολουθεί υπόσχονται πολλά.
Το νου σας.

funishment
08-06-2015, 11:44
άντε μπονσουάρ ρε που ήταν και άνοστο :headbang:

23-06-2015, 10:08
Κι εκεί που περιμένεις να τελειώσει η σεζόν να τα δεις μαζεμένα, σκάει αυτό (http://www.huffingtonpost.com/2015/06/22/hannibal-canceled-nbc_n_7640308.html?1435009397&ncid=fcbklnkushpmg00000024) =(

Leech
23-06-2015, 13:26
^Σκατά. :(

Έχοντας δει τα 3 επ της 3ης, ήθελα χτες να γράψω πόσο γαμηστερό ρυθμό έχει πιάσει ήδη.
Και κάβλα που μέχρι τώρα ο πραγματικός πρωταγωνιστής στη σεζόν είναι ο Γουίλ.
Ασταμάτητα mindfucks για το τι ζει και τι ονειρεύεται. :dfinger:

MoRmEnGiL
23-06-2015, 14:03
To eida xtes kai akoma brizw apo mesa mou...

EDIT: Gia to cancellation lew..

29-08-2015, 09:46
Αν και στο σύνολο της η τρίτη σεζόν έκανε μικρή κοιλίτσα (σαμπρέλα), και τα γεγονότα του red dragon για όποιον έχει δει την ταινία με τον Fiennes, ήταν περπατημένο μονοπάτι, το τελευταίο επεισόδιο ήταν όπως του έπρεπε. Ας ελπίσουμε να το πάρει κανα άλλο κανάλι, σοβαρότερο...

funishment
29-08-2015, 15:03
Εξαιρετικό φινάλε, είτε συνεχίσει κάποτε είτε όχι.

Κυρία Μαριάννα
31-08-2015, 00:41
ίσχύει το εξαιρετικό φινάλε για μια μέτρια όμως σεζόν.
δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει κάποιος να συνεχίσει η σειρά, αφού έπρεπε να έχει τελειώσει στη 2η σεζόν

MoRmEnGiL
08-09-2015, 02:59
Diafwnw, emena kai h trith mou arese, kai 8elw na dw moar. Gia tainia to pane mallon. Elpizw na to parei to starz kai na synexisei ws seira omws.

Leech
13-09-2015, 19:06
Τρίτη σεζόν όντως μέτρια, κατά βάση μια αρτίστικη εκτεταμένη εναλλακτική των Hannibal και Red Dragon (για τις ταινίες λέω).

Δεν ξέρω αν έχει κάτι ακόμα να δώσει η σειρά (αμφιβάλλω). Καλύτερα να το λήξει έτσι.

Parasight
14-09-2015, 08:59
Τρίτη σεζόν όντως μέτρια, κατά βάση μια αρτίστικη εκτεταμένη εναλλακτική των Hannibal και Red Dragon (για τις ταινίες λέω).

Δεν ξέρω αν έχει κάτι ακόμα να δώσει η σειρά (αμφιβάλλω). Καλύτερα να το λήξει έτσι.Είμαι στο 3x11 και συμφωνώ απόλυτα. Μέχρι και το τέλος του 2ου κύκλου, είχα την εντύπωση ότι η σειρά ήταν prequel των συγκεκριμένων ταινιών (Silence of the Lamps, Hannibal, Red Dragon) και ότι πχ θα μας φτάσει μέχρι η Clarice να βρει τον Hannibal και Buffalo Bill και όλα αυτά. Όμως ο 3ος κύκλος μας δείχνει ότι (δεν ξέρω αν είχε ειπωθεί από πριν και δεν το πήρα χαμπάρι) η σειρά είναι ουσιαστικά ένα reimagining της ιστορίας του Hannibal στον κινηματογράφο. Άρτια καλλιτεχνικά και φοβερή ατμόσφαιρα και όλα αυτά, αλλά όταν απλά έχεις μια διαφορετική και λίγο πιο στολισμένη εκδοχή γεγονότων που ήδη ξέρεις μέσες-άκρες, ε κάπου ψιλοαπογοητεύεσαι. Δεν ξέρω ακριβώς πού θα καταλήξουν τα δύο επεισόδια που μου απομένουν, αλλά αν είναι να συνεχίσει έτσι, καλύτερα να το λήξει εδώ.