PDA

View Full Version : ER Soulseek Room

Beyond Within
13-10-2013, 23:50
Επειδή όλοι ψάχνουμε και συχνά ζητάμε μουσική, το soulseek είναι μια τεράστια πηγή όπου βρίσκει κανείς σχεδόν τα πάντα και πολλοί συμφορουμίτες το χρησιμοποιούν ήδη, πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω ένα room για το αγαπημένο μας φόρουμ. Το όνομα του room είναι ElectricRequiem, αλλά επειδή το έκανα private για να υπάρχει η δυνατότητα moderation μπορείτε να μπείτε μόνο με πρόσκληση. Οπότε για την ώρα, ή επικοινωνείτε μαζί μου στο soulseek (το username μου είναι naervaer ) ή γράφετε το username σας εδώ και σας στέλνω invitation. Αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορώ να γράψω και έναν μικρό οδηγό για νέους χρήστες.

Οδηγίες Χρήσης SoulseekQT

1. Κατεβάζουμε το Soulseek από εδώ http://www.soulseekqt.net/news/node/1 , ανάλογα με το λειτουργικό μας σύστημα. Κατεβάζουμε το πρώτο build που είναι η τελευταία έκδοση.
Κάνουμε εγκατάσταση στα Windows ή extract στο linux.

2. Την πρώτη φορά που θα το τρέξουμε, θα μας ζητήσει username και password. Συμπληρώνουμε και πατάμε Login. Έπειτα μας ζητάει να μοιραστούμε έναν φάκελο (τη μουσική ή
οτιδήποτε άλλο). Δεν είναι υποχρεωτικό. Αν το κάνετε και φάει κόλλημα ενώ σκανάρει τα αρχεία, μην τρομάξετε.

3. Πατάμε στην καρτέλα Rooms, έπειτα οπουδήποτε μέσα στη λίστα με τα rooms δεξιά, και τέλος στο κουμπί πάνω πάνω Accept Private Room Invitations.

4. Γράφετε εδώ το username σας ή μου στέλνετε pm στο soulseek ( το username μου είναι naervaer ) και εγώ σας προσθέτω. Μόλις γίνει αυτό θα εμφανιστεί το ElectricRequiem
στη λίστα των rooms δεξιά. Πατήστε διπλό κλικ για να μπείτε. Μπορείτε να πατήσετε το Auto-Join στην κορυφή για να σας συνδέει αυτόματα κάθε φορά.

Ghoul
14-10-2013, 01:05
γαμάτος. takeahnase εδώ, φτιάξε με.

μη μας πάρει πρέφα η γιουλάη την πουτσίσαμε.

atom_smasher
14-10-2013, 13:36
γραψε και τον οδηγο γιατι δεν εχω ιδεα απο σοουλ και R&B

Beyond Within
14-10-2013, 14:09
οκ, ετοιμάζεται. για την ώρα κάτι σημαντικό: πάμε στην καρτέλα Rooms, πατάμε οπουδήποτε μέσα στη λίστα των rooms και έπειτα στο κουμπάκι πάνω πάνω Accept Private Room Invitations.

Beyond Within
14-10-2013, 14:40
Πρόσθεσα τα βασικά βήματα στο αρχικό ποστ. Όποιος θέλει μπορεί να πειραματιστεί, θα προσθέσω κι άλλα στη συνέχεια.

ypersyntelikos
14-10-2013, 16:17
σοφότατη κίνηση.

rebelos
15-10-2013, 00:17
rebelos με προσθέτεις

stam and the witches
18-10-2013, 18:52
Nazymaroulis, βάλτε με και μένα!!

Pinatero
19-10-2013, 09:41
pinatero

Parasight
19-10-2013, 10:35
Parasight6

Με τα chat rooms στο slsk δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, αλλά βάλε με εκεί να δούμε.

Tyler_Durden
29-11-2013, 14:53
VDurden

Mitsmann
29-11-2013, 15:24
mitsmann

Roswell47
29-11-2013, 18:23
Heord

Jacknife
29-11-2013, 18:48
Achillefs

Reject
29-11-2013, 19:32
snfu4

cybernaut
29-11-2013, 21:00
miel on panel

BURNIN AMBITION
12-12-2013, 15:48
porotikos
tha me ftiaxeis?
thanx

MillionYearTrip
12-12-2013, 16:29
millionyeartrip?

add please?

thanks!

kontan
12-12-2013, 17:56
kontan

(σας έστειλα με την πρωτοτυπία, το ξέρω)

ωραια κίνηση

cromags
18-12-2013, 21:39
cromags
Σας μερσω!

Mayhem
18-12-2013, 22:25
το δίκο μου nick είναι ichi^ , add me plz

wino
18-12-2013, 23:18
kai egw kai egw! (grwino)

BURNIN AMBITION
25-12-2013, 01:43
Επειδή όλοι ψάχνουμε και συχνά ζητάμε μουσική, το soulseek είναι μια τεράστια πηγή όπου βρίσκει κανείς σχεδόν τα πάντα και πολλοί συμφορουμίτες το χρησιμοποιούν ήδη, πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω ένα room για το αγαπημένο μας φόρουμ. Το όνομα του room είναι ElectricRequiem, αλλά επειδή το έκανα private για να υπάρχει η δυνατότητα moderation μπορείτε να μπείτε μόνο με πρόσκληση. Οπότε για την ώρα, ή επικοινωνείτε μαζί μου στο soulseek (το username μου είναι naervaer ) ή γράφετε το username σας εδώ και σας στέλνω invitation. Αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορώ να γράψω και έναν μικρό οδηγό για νέους χρήστες.

Οδηγίες Χρήσης SoulseekQT

1. Κατεβάζουμε το Soulseek από εδώ http://www.soulseekqt.net/news/node/1 , ανάλογα με το λειτουργικό μας σύστημα. Κατεβάζουμε το πρώτο build που είναι η τελευταία έκδοση.
Κάνουμε εγκατάσταση στα Windows ή extract στο linux.

2. Την πρώτη φορά που θα το τρέξουμε, θα μας ζητήσει username και password. Συμπληρώνουμε και πατάμε Login. Έπειτα μας ζητάει να μοιραστούμε έναν φάκελο (τη μουσική ή
οτιδήποτε άλλο). Δεν είναι υποχρεωτικό. Αν το κάνετε και φάει κόλλημα ενώ σκανάρει τα αρχεία, μην τρομάξετε.

3. Πατάμε στην καρτέλα Rooms, έπειτα οπουδήποτε μέσα στη λίστα με τα rooms δεξιά, και τέλος στο κουμπί πάνω πάνω Accept Private Room Invitations.

4. Γράφετε εδώ το username σας ή μου στέλνετε pm στο soulseek ( το username μου είναι naervaer ) και εγώ σας προσθέτω. Μόλις γίνει αυτό θα εμφανιστεί το ElectricRequiem
στη λίστα των rooms δεξιά. Πατήστε διπλό κλικ για να μπείτε. Μπορείτε να πατήσετε το Auto-Join στην κορυφή για να σας συνδέει αυτόματα κάθε φορά.δε βλρεπω κανενα ιαρ. εγκαταληφθηκε η ιδεα?

cybernaut
25-12-2013, 15:02
εξαφανίζεται εάν δεν υπάρχει κανένας μέσα..
ελάτε ολοι cyberia

Ghoul
25-12-2013, 17:13
μια χαρά υπάρχει το δωματιάκι, απλά πρέπει να σε προσκαλέσει ο Beyond Within γιατί είναι κρυφό. επίσης μπορείτε να μας προσθέσετε τους ηαρ χρήστες στη user list σας, να φτιάξετε ένα γκρουπάκι και να βάλετε download priority ώστε να σκυλεύουμε ο ένας απ' τον άλλο με περίσσια άνεση.

BURNIN AMBITION
25-12-2013, 19:09
καντε λιστα ποιοι ειστε να σας προσθεσω ολους. βαλτε στη λιστα και ξερετε ποιον για περισσειο χβλε

Drumsick
25-12-2013, 20:39
Bάλτε κι εμένα γιατί βαριέμαι του θανατά.
asdf

Beyond Within
26-12-2013, 03:11
Ναι είναι κρυφό και για να σας στείλω πρόσκληση πρέπει να είστε online...είναι αρκετός κόσμος που έχει ζητήσει (κυρίως από αυτό το θρεντ) αλλά δεν σας βλέπω ποτέ online. Οπότε όποιος θέλει ακόμα ας έρθει κάπως σε επαφή. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να με προσθέσετε και εσείς στο slsk και να μου στέλνετε και εκεί.

Επίσης αν θέλει κάποιος εθελοντής να γίνει operator για να μπορεί να στέλνει προσκλήσεις για να μην καθυστερούμε. Αυτά.

Neuroscar
26-12-2013, 13:31
Για operator, χωσε τον σωτο, εμενα η κυριως τον ghoul. Καποιον που ειναι πολλες ωρες online τελος παντων.

Ghoul
26-12-2013, 15:46
κι ο χιερμάνο μπαίνει αρκετά.

Drumsick
26-12-2013, 16:15
Εγώ κάτι κάνω λάθος. Δε βρίσκω κανέναν χρήστη με το search. Είμαι μέσα τώρα, ας με βρει κάποιος.

rat_poison
26-12-2013, 16:18
E KI ΕΓΩ ΘΕΛΩ (άλλωστε το slsk ήτανε η αφορμή της επιστροφής μου εδώ στο φόρουμ - ξέρω στα αρχίδια σας)

μη με κοροϊδεύετε που δεν έχω πολλά αρχεία, είμαι καλό παιδί απλά έπαθα δισκοφέηλ. κάντε μου παρέα και θα μοιραστώ κι εγώ πράγμα σιγά σιγά.

BURNIN AMBITION
26-12-2013, 16:32
ωραια το αφηνω ανοιχτο το σολσικ μπας και με δεις και στειλεις!!!
σε ψαχνω για να σε προσθεσω αλλα δε σεβρισκω

bbq
26-12-2013, 17:03
[13:37][miel on panel] giati evales to username mou sto kwloer cybernaut?
[13:43][miel on panel] sefteristh kati se rwthsa
[15:23][miel on panel] cybernaut sfeteristh

rat_poison
26-12-2013, 17:06
ΠΑΟΥΛΙΝΑ Η ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΡΙΑ (http://www.youtube.com/watch?v=gbZ7U0Q0HfI)

rat_poison
27-12-2013, 01:50
διπλοπόστ μεν, αλλά αυτό είναι χρήσιμο οπότε υπομονή

TL;DR Κάτσε και διάβασέ το ρε μαλάκα, εγώ ξεκολώθηκα για να σε βοηθήσω, αφιέρωσε 5 λεπτά δε θα πάθεις και τίποτα.

λοιπόν μάγκες μου πρέπει οι περισσότεροι από σας να κάνετε Port Forwarding

Τι είναι το Port Forwarding και γιατί το χρειάζομαι;

Το Port Forwarding ή αλλιώς NAT (Νet Address Translation) ή αλλιώς application sharing ή αλλιώς όπως στο ΜΠΟΥΤΣΟ το έχει ονομάσει το κάθε κωλορούτερ σας, είναι μία ρύθμιση στο ρούτερ που επιτρέπει τον υπολογιστή σας να λειτουργήσει σα σέρβερ.

Για περίμενε, γιατί να κάνω το πισί μου σέρβερ;

Γενικά, πλην εξαιρέσεων μέσω άλλων τεχνολογιών όπως το uPnP, για να δεχτείτε εντολές από εξωτερικούς χρήστες και να τους εξυπηρετήσετε με ασφάλεια, θα πρέπει να πληροφορήσετε το ρούτερ σας ότι ανοίγετε μία πόρτα ανάμεσα στην εξωτερική σας IP (που είναι ασούμε η διεύθυνσή σας στο ίντερνετ, κάτι σαν τη διεύθυνση της πολυκατοικίας σας) και την εσωτερική σας IP (που είναι ασούμε η διεύθυνση του υπολογιστή σας στο τοπικό σας δίκτυο, κάτι σαν τον αριθμό του διαμερίσματός σας).

Ωραία, στα αρχίδια μου, τι πετυχαίνω μ' αυτό πρακτικά;

Μ' αυτό το κολπάκι θα δώσετε τη δυνατότητα σε μένα και σε όλους τους άλλους χρήστες του slsk να διαβάζουμε και να κατεβάσουμε τα αρχεία που υποτίθεται ότι διαμοιράζεστε, αλλά επειδή δεν έχετε κάνει port forwarding δε μας επιτρέπεται να τα δούμε. Οπότε τζάμπα τα μοιράζεστε και κάθεστε και leech-άρετε από όλους εμάς, (deal-with-it) παλιοεγωίσταροι. Και καλά εγώ δε μοιράζομαι και τίποτα ακόμα, αλλά κάντε το ΓΙΑΤΟΓΚΟΜΟΥΝΙΖΜΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

Και πού ξέρω εγώ ότι δε φταις εσύ ρε μάστορα και δεν τρέχει κάτι με το πισί σου;

Ας πάρουμε για παράδειγμα το χρήστη naervaer

00:15:04 IP address of naervaer is ***.***.***.***, name ***********.home.otenet.gr, port 2235

Starting Nmap 6.40 ( http://nmap.org ) at 2013-12-27 00:18 GTB Standard Time

Nmap scan report for *******.home.otenet.gr (*.*.*.*)

Host is up.

PORT STATE SERVICE

2235/tcp filtered unknown

Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 2.28 seconds

κανονικά στο STATE θα πρέπει να έλεγε OPEN. Αυτό θα σήμαινε ότι ο χρήστης naervaer επιτρέπει στο πρωτόκολλο του slsk να συνδέεται με τον υπολογιστή του και να στέλνει τα διαμοιραζόμενα αρχεία του σε όποιον τα ζητάει μέσω αυτού το πρωτοκόλλου.

Σκάσε, μ' έπεισες πώς θα δω αν πρέπει να κάνω port forwarding και ποια πόρτα;

κάθε client (soulseek, soulseekqt, nicotine+ κτλ) έχει τη δική του ρύθμιση. Θα βρείτε το εν λόγω κάπου στα πρέφερανσιζ/πρόπερτιζ του προγράμματός σας, ανάλογα με την περίπτωση. Μπορείτε να διαλέξετε όποια πόρτα θέλετε εσείς, η τυποποιημένη για χρήση slsk είναι η 2234 με 2239 (όποια από αυτές θέλετε). Συνήθως τα προγράμματα έχουν κάποιο ονλάιν τσέκερ, όπως αυτός

http://tools.slsknet.org/porttest.php?port=2234

όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε το 2234 του url με την πόρτα της επιλογής σας.

Για να βρείτε την εσωτερική σας IP, αν είστε στα windows πατήστε start και στο search box γράψτε cmd. Θα σας βγει ένα παράθυρο όπου είναι σα να χακάρετε το πισί σας. εκεί γράφετε ipconfig.
Σας ενδιαφέρει η IPv4 address, θα είναι της μορφής συνήθως 192.168.***.*** ή σπανιότερα 10.0.0.***

Και τώρα που επιτέλους ξέρω(?) τι να κάνω, πώς θα το κάνω;

εδώ είναι που δεν μπορώ να σας βοηθήσω. θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το περιβάλλον του ρούτερ σας, και το καθένα τα έχει άρτζι μπούρτζι και λουλάς. Αλλά υπάρχουν οι καλοί αθρώποι στο portforward.com και συγκεκριμένα εδώ (http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm#S), όπου μπορείτε να διαλέχτε το ρούτερ σας και θα έχει οδηγίες για το δικό σας ρούτερ, το δικό σας λειτουργικό σύστημα και την εφαρμογή της επιλογής σας (εν προκειμένω το slsk)

Τελευταία σημείωση

Αν τα τόρρεντ σας πάνε αργά και αν στο μtorrent κάτω κάτω στη μπάρα δεν έχει ένα πράσινο tick, αλλά κάτι σε προειδοποιητικό θαυμαστικό ή κόκκινο σημαδάκι, τότε θα πρέπει να κάμετε το ίδιο και για το τόρρεντ σας. Θα με θυμηθείτε για το πόσο πιο γρήγορα θα πηγαίνει. Προσοχή, κάθε εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή που συνδέεται στο ίδιο ρούτερ θα πρέπει να έχει μοναδική πόρτα.

Ghoul
27-12-2013, 19:02
επίσης μπορείτε να μας προσθέσετε τους ηαρ χρήστες στη user list σας, να φτιάξετε ένα γκρουπάκι και να βάλετε download priority ώστε να σκυλεύουμε ο ένας απ' τον άλλο με περίσσια άνεση.

ας δώσω γι' αυτό λίγες οδηγίες για το SoulSeekQt μήπως μπερδεύεται κάποιος:

1. προσθέτουμε το χρήστη στη user list μας:
από το δωμάτιο ή τα Transfers κάνουμε δεξί κλικ στο όνομα χρήστη κι επιλέγουμε "Add user to list".
ή
στην καρτέλα Users->User List πατάμε "Add User" και γράφουμε το όνομα.

2. στην καρτέλα Users->User List, στο δωμάτιο ή οπουδήποτε, κάνουμε δεξί κλικ στο όνομα χρήστη κι επιλέγουμε "Set user's groups", γράφουμε το όνομα που επιθυμούμε για το group και πατάμε "Create New Group". "Τικάρουμε" (επιλέγουμε) το group που δημιουργήσαμε ή κάποιο άλλο που έχουμε ήδη δημιουργήσει.

3. Στην καρτέλα Users->User List, πατάμε το κουμπάκι "Configure User Groups", επιλέγουμε το group που δημιουργήσαμε και θέτουμε την προτεραιότητα που επιθυμούμε στο πεδίο "Download Priority". 0 η χαμηλότερη και 99 η υψηλότερη προτεραιότητα. κλείνουμε και είμαστε έτοιμες.

επίσης, όποιος δε μπορεί να διαβάσει ελληνικούς χαρακτήρες:

πηγαίνουμε στην καρτέλα Options->General και στο πεδίο "Code page to use to translate non-Unicode characters" επιλέγουμε "greek". (σώπα)

chris_boss
28-12-2013, 00:08
χμ, οκ με το portforwarding. έχω το εξής θέμα/απορία. Όταν έκανα share όλη τη μουσική (ας πούμε μισό τέρρα) έβλεπα τρελό disk usage. Δλδ όλοι αυτοί που μοιράζονται τέρρατα, πως την παλεύουν; κάνω κάτι λάθος; αναγκάστηκα να το περιορίσω.

Beyond Within
28-12-2013, 22:09
Μπορούν να στείλουν invites και οι Ghoul (takeahnase) , Neuroscar (Neuroscar) , και ο xermano που δεν ξερω/δεν θυμάμαι ποιος είναι στο er. Μπορείτε να στέλνετε και σε αυτούς. Μην ξεχνάτε να πατάτε το Accept Private Room Invitations.

cybernaut
29-12-2013, 07:25
1. προσθέτουμε το χρήστη στη user list μας:
από το δωμάτιο ή τα Transfers κάνουμε δεξί κλικ στο όνομα χρήστη κι επιλέγουμε "Add user to list".
ή
στην καρτέλα Users->User List πατάμε "Add User" και γράφουμε το όνομα.
Αν είναι μέσα έχει καλώς, την πρωτη επιλογη.
Αν ΔΕΝ ειναι, προτιμαμε να κάνουμε c/p απο κάπου σίγουρα γιατί η παραμικρή αλλαγή μετράει.. (case sensitive)

χμ, οκ με το portforwarding. έχω το εξής θέμα/απορία. Όταν έκανα share όλη τη μουσική (ας πούμε μισό τέρρα) έβλεπα τρελό disk usage. Δλδ όλοι αυτοί που μοιράζονται τέρρατα, πως την παλεύουν; κάνω κάτι λάθος; αναγκάστηκα να το περιορίσω.
Απλά μην τα βάζεις όλα μαζί.

00i00
05-03-2014, 22:48
00i00

εγω λογω επειδης δεν το χωνευω το QT μπορω να μπω με παλαιοτερη εκδοσις;?

Ghoul
05-03-2014, 22:55
νομίζω όχι. εγώ τουλάχιστον δε μπορούσα. ούτε μένα μ' άρεσε το Qt αλλά τελικά το συνήθισα και το βρήκα αρκετά πιο λειτουργικό.

00i00
05-03-2014, 22:57
με την σπαει που δεν βλεπω τους users μου στα δεξια

τεσπα...πα να μπω

cybernaut
06-03-2014, 02:29
και με την 157 NS 13e μπαίνεις :)
NS = New Server

wb ))

ypersyntelikos
06-03-2014, 02:33
00i00

εγω λογω επειδης δεν το χωνευω το QT μπορω να μπω με παλαιοτερη εκδοσις;?

Παρομοίως, με το QT δεν τα κατάφερα ποτέ. Όλα γίνονται και με την παλιά έκδοση σε μένα no prob

Jacknife
21-03-2014, 14:42
Λοιπον παω να μπω και βγαζει το εξης μηνυμα : Login failed. Reported failure reason: socket error. Please change your login settings in the Options tab and try reconnecting.Mπορει κανενας γνωστης να βοηθησει για να μην αρχισω τις παναγιες μερες που ειναι.Ειτε σε πμ ειτε εδω .Ευχαριστω εκ των προτερων

εντιτ:εκανα επανεκκινηση το πισι και μπηκε κανονικα αλλα οποιος εχει τη λυση ας τη δωσει για το μελλο

Ghoul
21-03-2014, 15:02
δοκίμασε να αλλάξεις password ή/και να κάνεις login με διαφορετικό username. αν δεν λειτουργήσει δοκίμασε άλλον client (αν έχεις το Qt βάλε τον NS ας πούμε να δεις αν δουλεύει).

στο Options->Login τα "Use UPnP port mapping" και "Use UPnP port mapping" είναι επιλεγμένα; Server Port -> 80;

αν δεν λειτουργήσει τίποτα από αυτά, ίσως κάποιο Firewall ή ο ISP σου(!) είναι πιθανό να μπλοκάρει το Soulseek.

Jacknife
21-03-2014, 15:07
εμενα δε λεει Use UPnP port mapping λεει use NAT-PMP port mapping ειναι το ιδιο και δεν ηταν τσεκαρισμενο.Σορυ αν ρωταω βλακειες δεν εχω ιδεα απο τετοια .Και τι ειναι το isp?

Ghoul
21-03-2014, 15:17
Internet Service Provider. ο πάροχος του ιντερνέτ σου. αλλά περίεργο θα ήταν να στο μπλοκάρει.
SoulseekQt χρησιμοποιείς; αν είναι παλιά έκδοση, δοκίμασε να βάλεις καμιά πιο πρόσφατη μπας και.
βέβαια πιθανότατα απλά τρώνε φρίκες τα windows σου.

Jacknife
21-03-2014, 15:20
Λυθηκε το προβλημα .Ευχαριστω μεσιε γκουλ

ypersyntelikos
24-03-2014, 01:55
Κάθε φορά που κάνω φορμάτ σκέφτομαι τη λίστα με friends να χάνεται και αναστενάζω.

Ghoul
24-03-2014, 02:35
Πριν κάνεις φορμάτ κάνεις τα εξής βήματα:

1. αντιγράφεις σε ένα φλασάκι όλα τα αρχεία του φακέλου: %UserProfile%\AppData\Local\SoulseekQt
2. εγκαθιστάς την ίδια έκδοση του SoulseekQt που έχεις ήδη εγκατεστημένη (προσοχή όχι πιο καινούρια, γκούγκλαρε να βρεις αυτή που έχεις αλλιώς δεν θα δουλέψει)
3. επικολλάς τα αρχεία του παραπάνω φακέλου στον ίδιο προορισμό.
4. ???
5. Profit!

γενικά η όλη ιστορία είναι να μεταφέρεις αυτά τα "soulseek-client.dat" αρχεία που περιέχουν όλες τις ρυθμίσεις σου. μόλις το δοκίμασα με το δικό μου και δούλεψε.

ypersyntelikos
24-03-2014, 02:46
σ'ωραίος

tsimpouklano
04-09-2014, 18:53
Κινείται τίποτα;

Χθες το έκανα εγκατάσταση, και αφού έτρεξε την πρώτη φορά, στη συνέχεια δεν (δεν άνοιγε καν). Το απεγκατέστησα και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω μου λέει error opening file for writing και δεν προχωράει. Τι κάμνουμε;

00i00
16-09-2014, 17:40
λοιπον...
θελω να καμνω port forwarding το slsk και εχω το αποπαρακατω router της (καταγαμημενης) Forthnet
http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7093

το θεμα ειναι οτι εχω βρει ενα video-tutorial που τα εξηγαει χαρτι και παλαμαρι, αλλα οταν μπαινω στο router μου δεν βλεπω αυτα που δειχνει ο βιντεος αλλα αλλα αντ'αλλων

http://youtu.be/-DIkW7sqaOA

τι καμομε?

H.
18-09-2014, 14:30
Το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο. Αν θες δώσε ένα screenshot της βασικής σελίδας αφού μπεις μετά τα username και pass.

ypersyntelikos
19-10-2014, 14:32
Έχει ασχοληθεί κανείς με nicotine? (soulseek client για linux)

Μπορώ κάπως να περάσω τους "friends" από το soulseek στα windows στο nicotine?

00i00
19-10-2014, 22:40
παλια, οταν τρολαρα ναζιδες, δεν αξιζει τον κοπο

ypersyntelikos
20-10-2014, 21:20
Και αξίζει τον κόπο να χάσω καμιά 100αριά users στο soulseek? Οριακά κρατάω τα windows μόνο για αυτό.

inb4 για games έχω playstation 3

rage for order
20-10-2014, 21:22
υπάρχει client για linux. http://www.soulseekqt.net/news/node/1

00i00
20-10-2014, 21:30
Και αξίζει τον κόπο να χάσω καμιά 100αριά users στο soulseek? Οριακά κρατάω τα windows μόνο για αυτό.

inb4 για games έχω playstation 3
το θεμα δεν ειναι να τους χασεις εσυ αλλα να μην σε χασουν αυτοι βρε...λολ

γενικα το μυστικο ειναι να κανεις σωστο και σεβαστικο share και φυσικα να εχεις ενα σταθερο username
απο το 2002/3 εχω το ιδιο και δοξα το θεο κατι 4000 queue τα παρακαμπτω like a boss