View Full Version : Κάμερα GoPro HERO + extra
Η γνωστή κάμερα, σε άψογη κατάσταση με όλα τα αυθεντικά περιφερειακά της (αδιάβροχη θήκη, βεντούζα, βάσεις, αυτοκόλλητα, καλώδια), με έξτρα βάσεις για ντεπόζιτο μοτοσυκλέτας και τιμόνι ποδηλάτου/μοτοσυκλέτας. Επιπλέον δώρο κάρτα μνήμης 16 GB SDHC SanDisk Extreme (30 ΜΒ/s).
Features
Resolution: 5.0 MP
Screen Size: 1.5"
Supported Flash Memory: SD Card, SD Memory Card, SDHC Memory Card
High Definition Video Support: 1080p
http://i8.photobucket.com/albums/a10/blitzergr/c992b50e-0a69-486e-82b6-16477436a6a5.jpg
110 ευρά.
12 stars circle your brow
18-09-2013, 11:22
Ενδιαφέρομαι, έχε την stand by για 2-3 μέρες.
Δε σου υπόσχομαι, γιατί ήδη με έχουν καλέσει 4 άτομα από το πρωί. Αλλά θα κάνω ότι μπορώ :*
antimusic
18-09-2013, 12:02
αχαχα πέσαν τηλέφωνα και ανέβασες τιμή ρε αρχίδα; 90 δε ζήταγες χθες βράδυ;
Ναι. Επικοινώνησε κάποιος 2 λεπτά αφού έβαλα την αγγελία σε άλλο site... Και γενικά με ζάλισαν, οπότε μάλλον την έδινα πολύ φθηνά. Αν προλάβει ο βικότνις και τη θέλει, του τη δίνω 90, εννοείται.
Είναι αστείο το γεγονός ότι σας "ενοχλεί" που αύξησα την τιμή, όταν ανακάλυψα ότι παραείναι χαμηλή (όπως φαίνεται, ακόμα είναι), όταν:
1. δίνω τόσα πολλά πράγματα σε χαμηλή τιμή σε διάφορες αγγελίες, ενώ έχουν αγοραστεί από την τσέπη μου σε πολλαπλάσια τιμή και δεν τα έκλεψα ή τα βρήκα στο δρόμο.
2. έχω ανάγκη τα χρήματα για να αγοράσω ένα νέο μουσικό όργανο, με το οποίο αποφάσισα πρόσφατα να ασχοληθώ κι όχι να πάω διακοπές στην Πολυνησία για να χαζεύω κώλους.
3. γνωρίζετε πως δουλεύει η προσφορά/ζήτηση.
Η κάμερα θα πουληθεί αύριο ένιγουει, οπότε μπορεί να διαγραφεί αυτό. Ευχαριστώ.
12 stars circle your brow
18-09-2013, 19:28
derp, κανόνισες δηλαδή να την δώσεις; οκ =/
Ναι, ρε, σόρυ :/ Θα περάσει κάποιος αύριο να τη δει και πιθανότατα να την πάρει. Δε μπορώ να ρισκάρω να την κρατήσω στα χέρια μου, αν και πραγματικά είχε τεράστια ζήτηση...
Lock/delete κι αυτό. Έχει πουληθεί.