Log in

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013-2014

Pages : [1] 2

freak brother
02-09-2013, 17:59
παιχτε μπαλα , δεν ειναι αγγαρεία , ο γαυρος θα το παρει αερα και εφετο και η Καλλοναρα πολλες κηδειες , εμεις δεν θα μπουμε πλευοφ... ισως 8 αδα.

Raven Lord
02-09-2013, 18:52
τρελλό ενδιαφέρον και φέτος

Eulogy
02-09-2013, 21:24
"φλ2 η γωνια του ατσαλωμενου" ειναι εδω η να παμε να παιξουμε αλλου?

Odonian
03-09-2013, 03:10
Είμαστε σε απόσταση μόλις 1 βαθμό από την πεντάδα. Με λίγη τύχη όλα γίνονται.

tsimpouklano
05-09-2013, 14:08
Μετά τη φωτογραφία (http://www.fcpaok.gr/images/stories//000013_14/EDITS/katse%20uck.jpg) που διέρευσε με τον kace να φοράει μπλούζα του uck, σειρά είχε ο κόσμος του παοκ, μετά από αυτόν της άεκ στο χαιρετισμό του κατίδη, να εναντιωθεί στο ρατσισμό:

ο χρήστης wall_e είπε

Σαν Μακεδόνας, για έναν Κάτσε, δεν θέλω να χαλαστώ με τον ΠΑΟΚ. .
Στα τσακίδια χτες!!!
Αν δεν τον διώξει η διοίκηση, που θα το κάνει, θα τον διώξει ο κόσμος. Ηθικοπλασίες αλλού.. Και δεν μιλώ για την φωτογραφία που μπορεί να μην ήξερε. Αλλά ρε €&@€€, στην Μακεδονία μεγαλώνεις #%£^¥*¥, που θα την πιάσεις ρε φελέ στο στόμα σου.
Είμαι πολύ φορτωμένος...

ο χρήστης makis είπε

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΝΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΔΩ

ο χρήστης bitzimpaok είπε

Οσο πιο ψυχραιμα το σκεφτομαι καταληγω στο συμπερασμα οτι ο κατσε δεν λειτουργησε ουτε βλακωδως ουτε εθνικιστικα. Το αλβανακι ειδε οτι φετος εχασε την φανελα του βασικου και θελει να φυγει. Σχεδιασε λοιπον αυτη την παπαρια με μια τουρκικη για παραδειγμα ομαδα οπου θα παει σαν ηρωας λογω ανθελληνισμου και το κυριοτερο τζαμπανταν. Ο κατσε δεν ειναι Κατιδης. Ειναι παμπονηρος και αποκλειω κατηγοριματικα ενα παιδι που μεγαλωσε στη Θεσσαλονικη και πηγε εκει σχολειο να ανεβασει στο Ιντερνετ τετοια φωτογραφια και κυριως τετοια σχολια για πλακα. Ειμαι της γνωμης οτι η ομαδα πρεπει να τον σβησει αλλα πρπει να λαβει και τα μετρα της ωστε σε να μην πραγματοποιησει το αλβανακι τα πονηρα σχεδια του. Θα ειναι ντροπη για εμενα να ξαναφορεσει την φανελα του μεγαλου ΠΑΟΚ εστω και σε προπονηση ο ακατανομαστος. Εξισου μεγαλη ντροπη θα ειναι να παιζει απο τον Ιανουαριο σε μια τουρκικη ομαδα και να γελαει που εκμεταλευτηκε το πατριωτικο συναισθημα ενος περηφανου λαου.

KoiliaSamprela
05-09-2013, 15:10
το άεκ είναι αρχικά , οπότε δεν θέλει τόνο, άρα αεκ

ΠΑΟΚ είσαι

:P

scarecrow
05-09-2013, 17:32
Έβγαλε ανακοίνωση σεντόνι η ΧΑ για Κάτσε,Μπαϊράμι κ.α. :touched:

Odonian
05-09-2013, 20:52
χαχ αρχίσαμε νωρίς φέτος

http://www.gazzetta.gr/football/article/539187/ladi-gia-ti-livadeia

στο ένα ματς δεν έγινε τίποτα, στο άλλο είχαμε καθυστέρηση έναρξης ημιχρόνου από το ξύλο

βέβαια δεν έγραψε κάτι ο διαιτητής, οπότε δεν έγινε τίποτα

tsimpouklano
05-09-2013, 21:07
Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Διότι : «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε κατά τέσσερα (4΄) λεπτά διότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης παρουσιάστηκαν στην φυσούνα με παραποιημένο τον βασικό εξοπλισμό τους (κάλτσες)»: ποινή επίπληξης.

Τι εννοεί παραποιημένο βασικό εξοπλισμό;

Odonian
05-09-2013, 21:26
Κάποιοι παίκτες βγήκαν με λάθος κάλτσες με αποτέλεσμα να αργήσει 3-4 λεπτά το δεύτερο ημίχρονο.

Odonian
11-09-2013, 03:37
http://www.gazzetta.gr/football/article/540659/telos-o-opap-gia-olympiako

Παίζει να έχω γεράσει και να ξεχνάω, αλλά όταν ο ΟΠΑΠ ήταν στην ουσία η ιντραλοτ του θειου, υπήρχε κανένα πρόβλημα με τα λεφτά που έριχνε στο πρωτάθλημα ή το στοίχημα;

Πάμε ρε μαρινακη, καθάρισε τη βρωμιά.

scarecrow
12-09-2013, 15:47
το επόμενο βήμα ενδεχομένως να είναι μία δήλωση καταπέλτης της Τζένα Τζέιμσον κατά της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών

nothingman
12-09-2013, 16:02
Με αυτούς που φοράνε φουρό και δεν πηγαίνουν στρατό εγώ δεν έχω επαφή. Τους θεωρώ αλβανικές κουρ@*%... Βεντέτες ανοίγω με εκείνους που φορούν παντελόνια.

<3 <3 <3

Odonian
12-09-2013, 19:01
Αυτό ερχόμουν να ποστάρω. Ανυπομονώ να ανεβεί στη σουπερλίγκα να γίνει πανηγύρι.

Αλαφούζε μάθε μπαλίτσα.

KoiliaSamprela
12-09-2013, 21:31
http://i.imgur.com/ROWNu1W.jpg

Odonian
12-09-2013, 22:39
http://www.gazzetta.gr/football/article/541196/tafota-enos-kelioy

Παλιά οι ανώνυμες διαρροές ήταν σε φάση "δεν ασχολούμαστε". Τώρα πλέον είναι πλήρεις ανακοινώσεις. Έτσι "σχολιάζει" το υπουργείο εσωτερικών.

ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΑΛΑΦΟΥΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

nothingman
13-09-2013, 16:59
Μάλλον δεν ακούς ΣΚΑΙ (καλό είναι αυτό), ρώτα και εμάς τους κακόμοιρους που μας το τρίβουν στη μάπα χωρίς να το θέλουμε.
Ανάμεσα σε Πορτοσάλτες και Μπάμπηδες και Ποιητές Μπογδάνους παίζουν χαβαλετζίδικα σποτάκια για το "Παράγκα Και Όραμα" ή σοβαρότατα διαφημιστικά για "τις πιο Παναθηναϊκές μεταδόσεις" σε κάθε πράσινο αγώνα. Πέραν όλων των άλλων παλαιότερων και γνωστών δηλαδή.
Τουλάχιστον στο ΤιΒι Μάτζικ κανένας δεν προσπάθησε να ξεπλύνει τη ΧΑ, να είμαστε δίκαιοι (.)

Odonian
14-09-2013, 07:13
Ναι δε βλέπω/ακούω, αρνούμαι.

tssks
14-09-2013, 21:49
ξέφυγε ο τύπος (http://www.sport24.gr/football/omades/SkodaXanthi/panopoylos_synonthuleyma_h_ksanthh.2411770.html)

Mitsmann
14-09-2013, 22:06
Εδω και τρια χρονια παιρνει ανεκδοτα στον παγκο της ξανθης. ας κανει την ανακοινωση fwd στον εαυτο του.

Ωραια μπαλα σημερα παιζουμε. το κρας τεστ ειναι την τριτη.

Diogo
15-09-2013, 22:25
http://www.gargalianoi.com/wp-content/uploads/2010/12/1-300x225.jpg

Πλατάνια και Όραμα.

Odonian
16-09-2013, 01:14
Double post.

freak brother
16-09-2013, 15:26
καποιος τα λεγε για την Καλλονη και μουτζωνατε ;)

Atropos
20-09-2013, 00:00
Να το ρίξω; 5,50 φράγκα δίνει.
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/aek/stoixhma-gia-thn-aek-prwtathlhtria-to-2015-16.2418846.html

Odonian
20-09-2013, 02:20
Λίγα δίνει.

nothingman
21-09-2013, 21:26
Έχω πάψει εδώ και πολλά χρόνια να ασχολούμαι με τα οπαδικά/συνδεσμιακά αλλά έπεσε το μάτι μου στην ανακοίνωση του Πόρτο Λεόνε περί δολοφονίας Φύσσα και έχω να πω ότι πρόκειται για τέτοιο σίχαμα που ντρέπομαι.

Odonian
22-09-2013, 03:13
Πού ξέρεις εσύ ρε πονηρέ πώς βγαίνουν οι ανακοινώσεις; Έχεις βγάλει ποτέ καμία;

KoiliaSamprela
22-09-2013, 16:38
Έχω πάψει εδώ και πολλά χρόνια να ασχολούμαι με τα οπαδικά/συνδεσμιακά αλλά έπεσε το μάτι μου στην ανακοίνωση του Πόρτο Λεόνε περί δολοφονίας Φύσσα και έχω να πω ότι πρόκειται για τέτοιο σίχαμα που ντρέπομαι.

και ο σύνδεσμος εξαρχείων τους βάζει στην θέση τους

Eulogy
22-09-2013, 17:22
παμε μωρη παιχτουρα πλατελλα ντι λιβιο των φτωχων

scarecrow
22-09-2013, 18:31
φτυστός ο ragnar lothbrok είναι

Odonian
30-09-2013, 00:07
Ωραία παίξαμε. Γκολάρες και τα 3.

nothingman
30-09-2013, 00:36
Εδώ λέμε για τίμια Γ' εθνική;
Συνθήματα για Παύλο Φύσσα στην Προοδευτικάρα της καρδιάς μας, ούτε μισός 15χρονος χρυσαυγίτης στην κερκίδα, ελπίζω το όνειρο να μην κρατήσει λίγο.

Εδώ λέμε για Σούπερ Λιγκ;
Τι εμετικοί ξεφτίλες ρε Θ7.

freak brother
30-09-2013, 00:41
ηταν τοσο προφανες οτι δεν θα βγαινε πανο... απο την Θ7 το χε κλειδωσει ο ΟΠΑΠ .

Odonian
30-09-2013, 01:08
Τι έγινε;

freak brother
30-09-2013, 13:34
τπτ δεν εγινε , ειναι "απολιτικ" :P

regularpaul
30-09-2013, 13:37
Εδώ λέμε για τίμια Γ' εθνική;
Συνθήματα για Παύλο Φύσσα στην Προοδευτικάρα της καρδιάς μας, ούτε μισός 15χρονος χρυσαυγίτης στην κερκίδα, ελπίζω το όνειρο να μην κρατήσει λίγο.

Εδώ λέμε για Σούπερ Λιγκ;
Τι εμετικοί ξεφτίλες ρε Θ7.

όχι μόνο συνθήματα

http://4.bp.blogspot.com/-EE8970QBu6c/UkiVaISw9II/AAAAAAAAFK4/dkOVHEtbLgc/s1600/proodeftiki.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-AvwRlEQIuO4/UkiUdU-Z4BI/AAAAAAAAFKs/ZlGGhZo8huI/s1600/ionikos.jpg

KoiliaSamprela
30-09-2013, 13:55
πινκαρω με τρελό πάθος ρεκιουλαρ πολ + ναθιμαν ποστς
όχι γιατί είναι οι μόνοι, αλλά έχουν "άσχημη" προϊστορία

regularpaul
30-09-2013, 14:04
ναι, εννοειται πως δεν ειμαστε οι μονοι
εδω ολα τα γηπεδικα μαζεμενα
http://rfu.blogspot.gr/

nothingman
30-09-2013, 14:17
αα, και Παύλοοοοοοο
http://www.zougla.gr/greece/article/aksiomatikos-pliroforiodotis-tis-xa
:touched:

regularpaul
30-09-2013, 14:50
τα εχω δει, ναι
έχει και ένα ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς τα σχόλια από κάτω (και σε άλλα σαϊτ)
όπου γράφουν προφανώς αστυνομικοί, δημοσιογράφοι κλπ
σαν να βλέπεις 2η φορά το Shield μοιάζει

Odonian
30-09-2013, 20:14
τπτ δεν εγινε , ειναι "απολιτικ" :P

Αυτό το ξέρω, έλεγα μη βγήκε καμιά καλή ανακοίνωση πάλι. :ρ

Odonian
07-10-2013, 04:24
Μια χαρά σήμερα. Δίκαιο το σκορ, αλλά το παλέψαμε τίμια και μπορούσαμε έστω το Χ με βάση τις ευκαιρίες.

Εμένα μου αρέσει η ομάδα φέτος, παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, έχουμε συστηματικά μέσα 4+ παιδιά από τις ακαδημίες που είναι αξιοπρεπέστατοι και γενικά η ομάδα δείχνει υγιής. Ο Αναστασίου δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι προπονητής της ομάδας του Σισέ πχ, αλλά με τα δεδομένα μας έχει κάνει ως τώρα καλή δουλειά και υπάρχει συνεχής βελτίωση. Μέχρι και ο αλαφου έχει μειώσει τα τουίτς, τι άλλο θέλουμε. Χαίρομαι τα ματς, κάτι που είχα να κάνω πολύ καιρό.

Odonian
29-10-2013, 20:55
Γελοιότητα δίχως όρια. :|

http://www.soccerplus.gr/article/42152-perase-fotografiki-diataksi-enantion-skai-panathinaikoy

edit: Πέρα από το αυτονόητα γελοίο της ίδιας της απόφασης (που ξεβρακώνει και κάποιο κόσμο που σήκωνε μπάνερς ανεξαρτησίας), το τάημινγκ είναι εξαιρετικό. Πρώτα καραπαπας, μετά ο γεροβλακας και τώρα ο μωραλης έκλεισαν το τρίο της εξαγρίωσης των πράσινων παλικαριών, με δεύτερα από αδικημένο (λολ) εργοτελη. Μια ομορφιά θα δούμε το Σάββατο.

Mitsmann
30-10-2013, 19:47
Ειδα την φαση με το μαρκαρισμα του Λαγου και οντως εχεις δικιο. Δεν ειναι κοκκινη.
σκοτιστηκα αν την δωσει η οχι απλα για να δουμε τι ομορφιες βλεπουμε και τι οχι.

Odonian
30-10-2013, 20:30
Μιτσμάννε όταν μιλάς στον φανταστικό σου φίλο, από μέσα σου.

Mitsmann
30-10-2013, 21:15
Δεν καταλαβαινω γιατι τοτε σε ενοχλει οτι φωναζει ο Εργοτελης. Για λιγοτερες φασεις βγαζει περιοδικα ο Ινσταγκραμ.

Odonian
30-10-2013, 21:37
Καταρχάς καλώς ήρθες, χαίρομαι που επέστρεψες, τα φέηκ είναι so 2004. :ρ

Απαντάς σε ένα ποστ μου για κάτι εντελώς διαφορετικό επικεντρώνοντας σε μια πραγματικά δευτερεύουσα πρόταση που έκανα μετά το edit. Δεν ξέρω γιατί ξαφνιάζομαι.

Βγάζεις συμπέρασμα ότι πρώτον δεν πιστεύω ότι είναι κόκκινη η φάση του Λαγού και δεύτερον ότι αφού είναι κόκκινη ο εργοτελης αδικείται, έχοντας δει, ως άλλος φιξξξερ ( <3 ), απλά και μόνο τις αμφισβητούμενες φάσεις (ή μόνο αυτή, δεν διευκρινίζεται).

Φέτος δεν έχω γράψει ούτε μια φορά για τη διαιτησία. Όχι επειδή δεν υπήρξαν αφορμές, αλλά επειδή έχοντας δει όλα τα ματς του ΠΑΟ (μόνο), ενώ έχω δει λάθη, δεν έχω δει διαιτησίες που είχαν σκοπό να τινάξουν στον αέρα το ματς. Μια τέτοια ήταν και με τον εργοτελη. Όλη η επιχειρηματολογία του εργοτελη βασίζεται στο ότι ο Λαγός έπρεπε να πάρει κόκκινη αντί για κίτρινη. Δεκτό. Αν κάτσεις να δεις όλο το ματς βέβαια, θα δεις ένα παιχνίδι που ο διαιτητής αφενός μεν έδινε όλες τις επαφές των δικών μας φάουλ, αφετέρου δε, δεν έδινε κάρτες. Το παλικάρι που μάρκαρε τον Μπεργκ τον έπαιζε με χέρια και κλωτσιές και δεν τις περισσότερες φορές δεν πήρε καν το φάουλ - με αποκορύφωμα το πέναλτυ που έγινε κοντά στο τέλος που θα συμφωνήσεις (αν το δεις) ότι είναι πεντακάθαρο. Ο εργοτελης, έχοντας αρκετές φάσεις για κάρτα, τελείωσε με 0 κίτρινες και λιγότερα φάουλ. Όλα αυτά, μαζί με το τάκλιν του Λαγού, εμένα μου κάνουν μια κακή διαιτησία, όχι αρκετά υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας για να χρειάζονται 32453256 ανακοινώσεις και διαρροές διαφόρων σχημάτων της γεωμετρίας.

Εν κατακλείδι (Γυμνάσιο FTW), ο εργοτελης (όπως και οι δικοί μας) δεν έχουν λόγο να φωνάζουν για το ματς αυτό, εκτός αν οι φωνές είναι ΦΤΙΑΞΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

Mitsmann
31-10-2013, 00:52
ποια φεηκ δεν εχω ιδεα τι λετε ολοι, ειστε αστειοι στο αθλετικς.

κατα την αποψη σου ο Εργοτελης φωναζει γιατι ειναι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ?

Odonian
31-10-2013, 01:46
Το κέηκ στο φάγαμε πάντως.

Odonian
09-11-2013, 23:13
Δε θέλω να πω για το ματς σήμερα. Αυτές οι "διεκδικήσεις" στο ποδόσφαιρο με το κεφάλι αντιμετωπίζονται εντελώς καθυστερημένα από τη διαιτησία. Ο παίκτης του Άρη είμαι σίγουρος ότι έβλεπε ότι δεν είχε την κεφαλιά και ο στόχος ήταν να εμποδίσει τον Μαρινάκη να την πιάσει καλά. Αν η ίδια φάση ήταν με τα πόδια (ο Μαρινάκης να τσιμπήσει τη μπάλα και ο άλλος να τον βρει μετά άτσαλα) θα είχε δώσει φάουλ και κάρτα σίγουρα. Όταν έγινε πολιτική οι διαιτητές παγκοσμίως να τιμωρούν αυστηρά τις φάσεις αυτές (με τα πόδια), μειώθηκαν δραστικά τα χτυπήματα. Το κεφάλι είναι λιγότερο σημαντικό;

Ο Κάκος γενικά κατάφερε σε ένα ματς που ο Άρης δεν είχε κατοχή και έπαιξε σκληρότερα να δώσει περισσότερες κάρτες σε μας και να αποβάλει γελοιωδώς τον Κλωναρίδη. Γιατί πρέπει να πρωταγωνιστεί το παλικάρι.

Ethereal
10-11-2013, 00:16
μπραβο στους αριανους για την αντιδραση τους στο σκηνικο

Odonian
10-11-2013, 00:22
Βεβαίως.

nothingman
10-11-2013, 02:01
Ο παίκτης του Άρη είμαι σίγουρος ότι έβλεπε ότι δεν είχε την κεφαλιά
Είδα μόλις τη φάση. Ο παίχτης του Άρη κοιτάζει μόνο την μπάλα, κανέναν Μαρινάκη. (με το ριπλέι (http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/o_sokaristikos_traymatismos_toy_marinakh.2495466.html) στο 0:40)

ο στόχος ήταν να εμποδίσει τον Μαρινάκη να την πιάσει καλά.
Αυτός βασικά είναι ο στόχος οποιουδήποτε αμυνόμενου απέναντι σε οποιονδήποτε επιτιθέμενο, δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις ως επιβαρυντικό. Εκτός αν εννοείς ότι πήγε να του ρίξει κεφαλιά για να μην την πιάσει καλά, πράγμα που σημαίνει ότι ιν γιορ χάμπολ οπίνιον αντί να βάλει τα χεράκια του στους ώμους του Μαρινάκη και να τον κρατήσει κάτω, αντί να του ρίξει ένα διακριτικό σπρωξιματάκι στην πλάτη να τον βγάλει από τη φάση, επέλεξε την κεφαλιά οπότε μιλάμε για ψυχασθενή. Και αυτοκτονικό, εύκολα θα μπορούσε και ο ίδιος να χτυπήσει άσχημα.

Εγώ λέω ότι ο,τιδήποτε παραπάνω από "μια κακιά στιγμή" είναι αστεία προσέγγιση για τη συγκεκριμένη φάση.

Odonian
10-11-2013, 02:48
Δεν είπα πουθενά κάτι για τον παίκτη του Άρη. Έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος με βάση το πώς παίζεται το παιχνίδι.

Η λογική του κάθε παίκτη εκεί, είναι ότι ακόμα και αν δεν πάρω την κεφαλιά, επιτρέπεται να βρω τον αντίπαλο γιατί είναι πάνω σε διεκδίκηση - το πού θα τον βρω δεν έχει σημασία αν δεν βάλω χέρια. Αυτό που λέω είναι ότι αν πήγαιναν να βρουν και οι δυο τη μπάλα με το πόδι (ακόμα και χωρίς πρόθεση να βρει τον αντίπαλο δηλαδή) αν ο Μαρινάκης είχε βρει τη μπάλα πρώτος ο διαιτητής θα έδινε παράβαση. Γιατί πρέπει να υπάρχει διαφορά όταν η φάση είναι με το κεφάλι;

Φυσικά και βλέπει μόνο τη μπάλα, γιατί δεν τον απασχολεί που είναι ο αντίπαλος, αφού δεν πρόκειται να είναι φάουλ όπως και αν συγκρουστούν, προλαβαίνει δεν προλαβαίνει τη μπάλα. Εγώ λέω ότι όταν ένας από τους δυο πάει αρκετά καθυστερημένα στη μπάλα, κατά την εκτίμηση του διαιτητή, να μπορεί να δίνεται φάουλ. Έτσι μπορεί να υπάρχει περισσότερη προσοχή.

Ξαναλέω, δεν έκανε κάτι κακό ο παίκτης του Άρη, δεν το υποστήριξα πουθενά.

Edit: Και ο ίδιος ο παίκτης του Άρη διάβασα ότι έπαθε ελαφριά διάσειση. Προφανώς δεν ήταν ο στόχος του αυτός. :ρ

nothingman
10-11-2013, 03:39
Δεύτερη φορά: Η φράση σου ήταν "Ο παίκτης του Άρη είμαι σίγουρος ότι έβλεπε ότι δεν είχε την κεφαλιά και ο στόχος ήταν να εμποδίσει τον Μαρινάκη να την πιάσει καλά". Εγώ καταλαβαίνω λες ότι πάει ο αμυντικός στην καλύτερη να του κλείσει το χώρο, στη χειρότερη να τον γκρεμίσει και εννοείς ότι έχει την άνεση να το κάνει αυτό γιατί δε δίνονται τέτοια φάουλ και τον παίρνει να παίξει πιο δυνατά/επικίνδυνα. Εγώ λέω ότι πάει για κεφαλιά και στο δικό του κεφάλι δεν υπάρχει κανένας Μαρινάκης εκεί κοντά και άρα βλέπει ότι έχει την κεφαλιά και τελεία.

Το "δεν πρόκειται να είναι φάουλ όπως και αν συγκρουστούν, προλαβαίνει δεν προλαβαίνει τη μπάλα" δεν είναι σωστό, δεν έχει ο αμυντικός καμία ιδιαίτερη ασυλία, δεν είναι δα κι ο αγκώνας του Διαμαντίδη αχαχούχα πωσταλέω. Και τέλος πάντων βρε παιδάκι μου, δίνονται αυτά, πχ σίγουρα θυμάμαι να δίνονται τέτοια φάουλ ενώ σηκώνονται δύο στη μέση του γηπέδου να πάρουν την μπάλα από βολέ του τερματοφύλακα στη σίκαλη και εγώ προσωπικά εκνευρίζομαι όταν σφυρίζονται (βγάζω φυσικά έξω περιπτώσεις που φεύγει ο ένας κομμάντο να κάνει ζημιά στον άλλο, duh).

Δεν έχω δει τίποτε άλλο από το ματς ε, μιλώ μόνο τη συγκεκριμένη φάση

Και αυτοκτονικοί υπάρχουν (http://s7.postimg.org/m3jzwo4ft/hwlc3t_jpg.gif).

Odonian
10-11-2013, 03:58
Δεν καταλαβαίνω γιατί επαναλαμβάνεις, κατανόησα ακριβώς τι λες, απλά διαφωνώ. Πιστεύω ότι τέτοια φάουλ πρέπει να δίνονται. Μπορεί να μας πάρει λίγο να το συνηθίσουμε, αλλά έχουμε συνηθίσει και άλλα πρόσφατα (πχ κόκκινη για φάουλ από τελευταίο παίκτη κλπ) που άλλαξαν για καλό.

Διαφωνώ καταρχάς στο ότι δεν υπάρχει Μαρινάκης στο μυαλό του. Ο παίκτης του Άρη έχει δει ότι εκεί είναι ο Μαρινάκης, απλά δεν τον κοιτάει στα τελευταία δέκατα του δευτερολέπτου πριν πηδήξει - τον ενδιαφέρει να πάει στη μπάλα, γνωρίζοντας ότι έτσι είναι ασφαλής από παράβαση. Δεν συγκρούονται πλάτη με πλάτη και οι παίκτες έχουν γνώση γενικά που είναι ο αντίπαλος γύρω τους ακόμα και αν δεν τον κοιτούν κάθε δέκατο του δευτερολέπτου. Ειδικά στη συγκεκριμένη φάση, ο Μαρινάκης είναι δεδομένα σε καλύτερη θέση, ακριβώς εκεί που θα πάει η μπάλα και ακίνητος στο οριζόντιο επίπεδο (!).

Κάνε την αντιπαραβολή στην εξής υποθετική φάση. Δεν έχουμε σέντρα, αλλά πάσα στον Μαρινάκη, ο οποίος έχοντας λιώσει τις βιντεοκασέτες (ΡΑΚΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΕ) του Πελέ (wut) αποφασίζει να κάνει διαστημική τρίπλα και ο αμυντικός του Άρη πηγαίνοντας για τη μπάλα, χωρίς πρόθεση, βρίσκει το πόδι του Μαρινίνιο ένα δέκατο του δευτερολέπτου πιο αργά απότι πρέπει για να βρει μπάλα. Ο διαιτητής πάει αγέρωχα προς το πέναλτυ και οι τηλεκριτικοί διαιτησίας του ΣΚΑΙ αποδίδουν εύσημα.

Αυτό που ρωτάω είναι, γιατί το κεφάλι έχει άλλους κανόνες; Δεν πρέπει να το προστατεύσουμε περισσότερο; Για να δώσουν φάουλ σε τέτοια διεκδίκηση που δε συμπεριλαμβάνει χέρια ή "σκαμνάκι" πρέπει ο αμυντικός να πάει πάνω στον επιθετικό με τόση καθυστέρηση που να μοιάζει με φεηκ στο ER.

Δεν έπρεπε να το δώσει αυτό ο Κάκος, δεν είναι κριτική μου σε αυτόν. Είναι στο πώς εφαρμόζεται γενικά ο κανονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις.

Mitsmann
10-11-2013, 22:06
στα νεα μακρυα απ τη μεση της βαθμολογιας, αυτα θελει ο παοκ για να διεκδικησει πρωταθλημα.

http://images.wisegeek.com/bread-baked-from-wheat-flour.jpg

Mitsmann
10-11-2013, 22:15
Μπορουν να μουτζωσουν αλλοι δυο να γινουν τεσσερις?

χοαοχαοχαοχαοχαοχ

Κωλαράκι Τορνευτό
10-11-2013, 22:23
σε μουτζωσα επειδη το ζητησες μονο

BlackiE
10-11-2013, 22:26
Χακόμπο θεέ.

BlackiE
10-11-2013, 23:21
Εννοείται πως δε φταίει αυτός, απλά είναι θεούλης.

Ήθελα και λίγο ΠΑΜΠΛΟ όμως :(

Odonian
11-11-2013, 04:39
Ο ανχολι είναι ο κλασικός χαζός που αδυνατεί να κατανοήσει απλά ελληνικά.

tsimpouklano
11-11-2013, 16:59
Εννοείται πως δε φταίει αυτός, απλά είναι θεούλης.

Ήθελα και λίγο ΠΑΜΠΛΟ όμως :(

Δεν έφταιγε μόνο αυτός, γιατί κατατάλλα μύγες βαρούσε και μία επέμβαση δεν έκανε, εκτός από,τι ήρθε κυριολεκτικά πάνω του, που ακόμη και κάποια από αυτά τα πνιξε σε γκολ.

Γενικά για τον πέο το χθεσινό ματς, δίκαια μας γάμησε ο γαύρος και μακάρι να ηρεμήσουν λίγο τα μαλακισμένα κι ο χουμπ, γιατί το τελευταίο διάστημα με κάτι χάιφες και τέληδες νομίσαν πως γίναν μπαρτσελόνα. Φουλ επίθεση με κάτι κενά ΝΑ στην άμυνα από αριστέρα που γελούσε και ο άρης περιστέρας και δώστου ο γαυρος να κάνει πάρτυ. Επιθεση ένα τεράστιο μηδέν (0), δεν ξερω και πολύ μπαλα, αλλά ο στοχ είναι μεγάλο "βάρος" για την ομάδα, και το εννοώ γιατί αν και παίζει, στην ουσία ειναι εκτός τόπου και χρόνου εδώ και πολλάααααα ματς.
Επίσης, blast from the past, 4 γκολ διαφορά από τον γαυρο έχουμε να φάμε από το ηρωικό ματς με προποητή τον τεράστιο φρίνγκερ και τέρμα τον ηλία.

Odonian
11-11-2013, 20:36
Δεν είδα το φημισμένο "ντέρμπυ" και δεν έχω πολλά να προσφέρω πλην:

Γαμώ την μαλακία σας ρε βαζέλες...

Και

στα νεα μακρυα απ τη μεση της βαθμολογιας, αυτα θελει ο παοκ για να διεκδικησει πρωταθλημα.

http://images.wisegeek.com/bread-baked-from-wheat-flour.jpg

Αυτό ήταν εξώφυλλο στον ΓΑΥΡΟ. Ο γαυρος παίρνει γραμμή από mitsmann, το διαβάσατε εδώ πρώτοι.

Mitsmann
11-11-2013, 21:49
για πλακα διατηρουσα κοκκινη εφημεριδα και σας εβαζα ολους στη θεση σας.

FANTASMA
11-11-2013, 23:16
De diavasa ta sentonia giati aint nobody got time for that, alla sovara tora Odonian, ypostirizeis oti o paiktis tou Ari ithele na traumatisei ton paikti tou PAO?
Kai pos iksere pos den exei kamia elpida na piasei tin kefalia? Really tora?

Odonian
11-11-2013, 23:27
Σε αγαπάω ρε φίλε. Πινκ ολ δε γουέη.

tsimpouklano
25-11-2013, 02:00
Μεγάλη εμφάνιση του τερματος του αρη, αν δεν ηταν αυτός θα μιλούσαμε για πολλά γκολ. Και μόνο βλέποντας την καρτέλα με τα στοιχεία του αγώνα, το 3-1 φαντάζει λίγο.
Πολύ καλός κίτσιου, βούκιτς και στοχ έδωσαν πνοή με την είσοδό τους.
Ορισμένοι στην ομάδα συνεχίζουν να τρομπάρουν, βλεπε τζιολης, ολισε, και γενικά μία ακόμα μέτρια εμφάνιση έναντι ενός κατά πολύ κατώτερου αντιπάλου. Κάτι πρέπει να αλλάξει επειγόντως, μα πάνω από όλα, μυαλά ο σαββίδης (το ιδεατό είναι να φύγει, φυσικά).

H.
25-11-2013, 03:00
Και να αναλάβεις εσύ, τρόμπα.

tsimpouklano
25-11-2013, 11:39
Και να αναλάβεις εσύ, τρόμπα.

Αυτοδιαχείριση ρε μουνιά, και μετά κάτι σαν εσένα θα γίνουν ολυμπιακοί.

H.
25-11-2013, 11:58
Η άποψη του σωστού φρικιού.

tsimpouklano
25-11-2013, 12:21
Η άποψη φίλε στράτο είναι πως τον ιβάν δεν τον γουστάρω κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους, και έχει να κάνει με το λόγο που ήρθε και πήρε τον παοκ, παρά για την όποια προβληματική διοίκηση που ασκεί.

Φυσικά βέβαια, είμαστε και με το παοκ εσύ, εσύ, γαμώ την εθνική...

AngelOfSorrow
25-11-2013, 13:49
salpigidi to mpouloooooooooooooooooo

Reject
25-11-2013, 16:51
κάθεσαι και μιλάς ρε τσιμπούκλανο με τον wannabe γάβρο...Τι ψάχνεις.

Έμαθα χθές ότι ακούστηκε στην Τούμπα ένα σύνθημα που είχε χρόνια να ακουστεί, και το φχαριστήθηκε η ψυχή μου...

ΠΑΟΚ εσυ, ΓΑΜΩ την εθνική.

H.
26-11-2013, 03:04
Άλλο ο γουοναμπίς όμως και άλλο αυτοί που είναι ήδη και δεν το ξέρουν.

Reject
26-11-2013, 03:18
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΚ, έγινε...

Odonian
30-11-2013, 22:25
Σούπα ματς με τραγική διαιτησία. Ο κόρακας είχε άλλα κριτήρια ανάλογα αν έβλεπε πράσινο ή μπλε και είχαμε τα διπλά φάουλ με 2/3 κατοχή μπάλας. Κατάφερε να σταματήσει το ματς σε επίθεση του ΠΑΟ για κράμπα παίκτη του Απόλλωνα και άφησε τον Αλβάρεζ να παίζει ελληνορωμαϊκή στη μεγάλη περιοχή στα στημένα, ενώ είχε και κάρτα. Ο τύπος έκανε τουλάχιστον 2 πέναλτι στον Τριανταφυλλόπουλο. Εκνευριστικός πραγματικά.

Mitsmann
01-12-2013, 01:51
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Κανακούδης, Δεληζήσης, Άλβαρεζ, Αργυρόπουλος, Καμαρά (20’ λ.τ. Τσοκάνης), Κόρμπος, Διαμάντης (46’ Παντελιάδης), Μίνγκας (86’ Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα, Πετρόπουλος

Odonian
01-12-2013, 01:57
μ?

Mitsmann
01-12-2013, 02:02
ποσταρα την εντεκαδα του απολλωνα γιατι ηθελα να δω κατι.

Odonian
01-12-2013, 02:03
:chef:

chris_boss
01-12-2013, 13:44
ποσταρα την εντεκαδα του απολλωνα γιατι ηθελα να δω κατι.

μπορούσες να μείνεις στο preview post

Odonian
02-12-2013, 04:05
Μια που απότι φαίνεται κρατάμε αρχείο εδώ, ας έχουμε και τις επίμαχες φάσεις, για να βοηθήσουμε όσους δεν είδαν το ματς και θέλουν να συνεισφέρουν κάτι αξιόλογο.

http://www.youtube.com/watch?v=EAuvsz_iMME

Mitsmann
02-12-2013, 11:54
ειδα το πρωτο εξαλεπτο, ο Μεχια στο καραισκακη εχει κανει 2 φορες το ιδιο "σπρωξιμο" με Αλβαρες, αλλα μαλλον οι φασεις χαθηκαν στο δρομο πριν το μονταζ. γενικα καλο ειναι να υπαρχει ο σκαι, ειναι πιο επαγγελματικη δουλεια απο βιντεο του "σλωτερ13" στο youtube.

mourning apocalypse
02-12-2013, 14:05
σε σφάζουν mitsmann!τί κάνει ο χρυσαυγίτης επενδυτής για αυτό?

Odonian
02-12-2013, 20:16
ειδα το πρωτο εξαλεπτο, ο Μεχια στο καραισκακη εχει κανει 2 φορες το ιδιο "σπρωξιμο" με Αλβαρες, αλλα μαλλον οι φασεις χαθηκαν στο δρομο πριν το μονταζ. γενικα καλο ειναι να υπαρχει ο σκαι, ειναι πιο επαγγελματικη δουλεια απο βιντεο του "σλωτερ13" στο youtube.

Αν δεν κάνω λάθος ο ίδιος κύριος είπε ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Μπεργκ στο προηγούμενο ματς του ΠΑΟ, αλλά ας μην αφήνουμε την πραγματικότητα να μας χαλάει την ιστορία.

Μιτσμάννε τα δυο κρατήματα στον Τριάντα στα οποία αναφέρθηκα εγώ και έκανες ειρωνικό σχολιάκι, δεν ήταν καθαρό πέναλτυ και (δεύτερη) κίτρινη; Χέστηκα τι έγινε στο καραισκακη, δες τις φάσεις και πες. Εκτός αν ο κανονισμός λέει ότι αν το πει ο ΣΚΑΙ είναι λάθος γιατί είναι του αλαφουζου.

Επίσης, τον αγώνα τον είδες; Γιατί ακόμα και αυτά τα (2, 3, 4 ανάλογα ποιος είσαι) πέναλτυ που δεν έδωσε, δε φτάνουν για να περιγράψουν πόσο μονόπαντα σφύριζε ο τύπος.

Edit: Θυμάμαι βουτιά παίκτη ντουντου παλαιότερα, με τον αμυντικό να έχει τα χέρια του πάνω του και σε απάντηση ποστ ότι έπεσε "εύκολα", να λες ότι "ας μην έβαζε τα χέρια του ο άλλος". Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.

freak brother
02-12-2013, 20:28
στα σχολεια μεχρι το 70 το σπρώχνω πρεπει να διδασκονταν ζμπρωχνω ε ?

Odonian
02-12-2013, 20:38
Α, να και η φάση:

http://youtu.be/czRmYHZdpZw?t=11s

Και χαρακτηριστικό σχόλιο μιτσμανν μετά:

μπαη δε γουεη και στο συγκεκριμενο λεπτο και στο συγκεκριμενο σκορ, πεναλτυ θα το εβγαζα.

Πες μου ότι αυτό ήταν περισσότερο πέναλτυ από οποιοδήποτε από τα 4, να γελάσουμε μαζί. Ειδικά τα καροτσάκια 3 και 4 που τον κρατάει για δευτερόλεπτα.

Για την ιστορία, ο χρήστης Οντόνιαν συμφωνούσε τότε με Μίτσμανν ότι καλώς δόθηκε.

Mitsmann
02-12-2013, 22:37
ποιος ειπε οτι δεν ειναι πεναλτυ?

Odonian
02-12-2013, 22:46
Α δεν ξέρω, εγώ έβαλα τις φάσεις για να σχολιάσουμε το θέμα που έχουμε και πέταξες τη μπάλα στην εξέδρα. Ήθελα να υπάρχει η άποψή σου καταγεγραμμένη. Άρα ο διαιτητής έκανε κάμποσα σοβαρά λάθη, συμφωνούμε.

Τι ήθελες να δεις τότε με το ρόστερ του Απόλλωνα;

FANTASMA
02-12-2013, 23:18
Ksethavei video apo to 2008 re mlk :touched:

Odonian
02-12-2013, 23:19
Φιξ, στο youtube υπάρχει ένα search. Μάντεψε σε πόσα δευτερόλεπτα σου βγάζει το video που θες.

FANTASMA
02-12-2013, 23:29
1-4

BlackiE
08-12-2013, 00:41
Ρε πλάκα κάνετε; Ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε απ το ματς στα Γιάννενα.
(Δεν ήταν μπέναλντι πάντως)

geologiko_karoto
08-12-2013, 01:09
Ρε πλάκα κάνετε; Ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε απ το ματς στα Γιάννενα.
(Δεν ήταν μπέναλντι πάντως)

όντως, ούτε βδομάδα

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/996981_10152034601087593_1740991905_n.jpg

BlackiE
08-12-2013, 01:22
Δεν το πήραμε στο 81 :!:

Κωλαράκι Τορνευτό
19-12-2013, 04:32
Τι πεναλτυ πηρε ο Ολυμπιακος σημερα ρε μλκ :touched:

Mitsmann
22-12-2013, 00:54
δυστυχως σημερα στη ριζουπολη δε μας εδωσε δυο πεναλτυ της γνωστης κατηγοριας τοπικ φιξξξερ. (ακα αυτα που σκουζουν οι αλλοι οτι ειναι παραγκα αν δε τα δωσει οπωσδηποτε).

ευτυχως μετα βαλαμε πεντε γκολ.

jazz
22-12-2013, 04:46
έτσι είναι,ο ΟΣΦΠ κατεβάζει ομάδα που νικάει και τους διαιτητές επιτέλους

Κωλαράκι Τορνευτό
22-12-2013, 05:43
δυστυχως σημερα στη ριζουπολη δε μας εδωσε δυο πεναλτυ της γνωστης κατηγοριας τοπικ φιξξξερ. (ακα αυτα που σκουζουν οι αλλοι οτι ειναι παραγκα αν δε τα δωσει οπωσδηποτε).

ευτυχως μετα βαλαμε πεντε γκολ.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ
:puke:

freak brother
23-12-2013, 00:14
γιατι μπαν? ειστε πολυ διασκεδαστικοι !! <3 <3

AngelOfSorrow
30-12-2013, 23:54
ama parei mpros o klaus tin pairnei monos tou tin diorganwsi.
kai to uefa mi se pw

AngelOfSorrow
26-01-2014, 17:37
sfagi tou skoulikiou leei .o spiker trelathike.

o paok klassika anatropi tha einai.

commissar
26-01-2014, 21:32
sfagi tou skoulikiou leei .o spiker trelathike.

1-3 στο 82', 4-3 τελικό, τεράστια σφαγή.

http://dramagoal.gr/portal/wp-content/uploads/2011/05/Kompotis-Levadiakos1.jpg

Imperium
27-01-2014, 00:33
Σε αλλα νεα : "Ο Χολέμπας αποβλήθηκε στο ματς με την Ξάνθη και έγινε ο... δεύτερος «ερυθρόλευκος» που αντικρίζει κόκκινη κάρτα την τελευταία τριετία στη Σούπερ Λίγκα. "

:dfinger:

cromags
27-01-2014, 03:18
Στο μεταξύ κάπου στο Αιγαίο..

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/14/01/26/193330.jpg

AngelOfSorrow
27-01-2014, 14:35
erxontai kai ta skoulikia na xoreyoun ebraika

KoiliaSamprela
28-01-2014, 10:20
μέχρι να μείνει ο γαύρος μόνος του να μην ασχολείται κανείς, ούτε οι ίδιοι ;)

Raven Lord
28-01-2014, 11:19
όσο παίζουν τα μύρια του τσου λου στα παπάρια του gayρου ποιος ασχολείται

attila
28-01-2014, 12:36
παρατηρησαμε ολοι την εξοδο τερματοφυλακα αρεως στο 3-3 ετσι?

KoiliaSamprela
28-01-2014, 12:55
όσο παίζουν τα μύρια του τσου λου στα παπάρια του gayρου ποιος ασχολείται

το θέμα είναι ότι και οι Ολυμπιακοί θα βαρεθούν, και μετά δεν θα έχει εισιτήρια/τηλεθέαση οπότε η TEAM δεν θα τους θέλει στα πόδια της ...
παύλος κύκλος φάση

(να πω ότι εγώ πλέον δεν έχω ιδέα τι κάνει η ΑΕΚ και να ευχαριστήσω τον τίγρη δημόσια γι' αυτό)

nothingman
28-01-2014, 13:07
Αν με το καλό πέσει ο Άρης πάντως, εγώ προσωπικά θα ασχολούμαι περισσότερο με το Βασιλιά Των Σπορ στην πατρίδα μας.

ypersyntelikos
29-01-2014, 15:35
Σαμπρέλα εσύ καλά τα λές, αλλά οι γαύροι δε φαίνεται να καταλαβαίνουν και πολλά.

KoiliaSamprela
30-01-2014, 09:28
Σαμπρέλα εσύ καλά τα λές, αλλά οι γαύροι δε φαίνεται να καταλαβαίνουν και πολλά.

ούτε οι δικοί μου (είπαμε admin είμαι ;))
To θέμα είναι τι γουστάρεις να βγάλεις μέσα από τον οπαδισμό.

Eulogy
30-01-2014, 15:43
στα αρχιδια μας ο τιγρης, να επιστρεψεις γρηγορα στην ενασχοληση σου με τα τεκταινομενα της ομαδας.. αυτο.

Δευτερα βραδυ βολλευ ψησου

mourning apocalypse
02-03-2014, 22:22
Έτσι πουτανόσπερμα μαρινάκη γαμώ τη μάνα σου

Ethereal
02-03-2014, 22:31

Imperium
02-03-2014, 22:36
ε και τι ειμαστε στην τελικη? καμια μαντσεστερ??

μπραβο ρε αλανια τους ξεβρακωσατε

:malakia:

Ethereal
02-03-2014, 23:04
http://oi62.tinypic.com/2z4017m.jpg

αφηστε μας να χαρουμε λιγο ρε

BlackiE
03-03-2014, 01:57
Είχα ένα πλάκωμα στο στήθος αλλά με με λίγο Jack και μερικές μπύρες έφυγε, μέχρι αύριο.
ΜΟΥΝΙΑ

jack the ripper
03-03-2014, 02:17
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/q71/s720x720/1932310_10202420891538425_220036270_n.jpg

:touched: :touched: :touched: :touched:

carheart
03-03-2014, 03:00
το ξέρω πως είναι άκαιρο αλλά δε μπορώ να συνέλθω

https://imagizer.imageshack.us/v2/335x699q90/824/9vjs.jpg

geologiko_karoto
03-03-2014, 03:56
meanwhile at Toumba

http://oi59.tinypic.com/142atf6.jpg

ion_storm
03-03-2014, 05:52
Πολλά ψυχεδελικά ναρκωτικά.
Καιρό έχω να χαρώ τόσο με αγώνα.

δηλαδη τη μαντσεστερ την κερδιζετε 5-0 τωρα ε;

Ε ναι.

Tyler_Durden
03-03-2014, 10:14
http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/5ab0de6760ad65eea3016e5498ba9054_L.jpg

για λόγους αρχείου, ας μπει κι αυτό εδώ.

https://24.media.tumblr.com/b29335a84bbe999d731bed2ceb5a9781/tumblr_n1uoc0pExA1rptynco1_1280.png

carheart
03-03-2014, 10:25

αύριο γράφουμε γεωγραφία πρώτη ώρα

jack the ripper
03-03-2014, 10:29
Ας αφησω εδω και αυτο το επος που ειδα:

"Στο 3-0 ο πατέρας μου αναγκάστηκε να με χτυπήσει με ένα κηροπήγιο στον κρόταφο για να σταματήσω να ουρλιάζω ενώ ξεβρακωνόμουν ταυτόχρονα και ετοιμαζόμουν να βγω από το σπίτι. Με έσυραν στο υπόγειο ημίγυμνο και από εδώ σας γράφω αδέρφια μου. Πίσω από τη χαραμάδα ακούω κλάματα, θαρρώ πως καθώς με έσερναν είδα με την άκρη του ματιού μου τον αδερφό μου να κάνει πλονζόν μέσα στο αναμμένο τζάκι. Η γυναίκα μου με χώρισε στο 2-0, η μάνα μου έφυγε από το σπίτι όταν στο πέναλτυ σκότωσα με καρατιά στη ράχη το γατί μας. Δεν ξέρουν, δεν καταλαβαίνουν τι έγινε σημερα. Ένας φίλος που είχαμε να μιλήσουμε χρόνια με πήρε τηλέφωνο από το πουθενά και μου λέει «νιώθω λες και βγήκαμε από το μνημόνιο». Ένας άλλος ναυτικός μου λέει «Είμαστε Παναμά και βαράμε την κόρνα σαν τρελλοί». Πόσα εκατομμύρια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, για πόσα ΧΡΟΝΙΑ το περίμεναν αυτό; Και ήρθε πότε; Σε μία χρονιά που όλα έδειχναν χαμένα. Στο ματς που θα έκαναν φιέστα. Ενώ πήγαιναν να ισοφαρίσουν το αηττητο θρυλικό μας πρωτάθλημα, μετά την νικη τους με τη …«Μαντσεστερ του Γιουναιτεντ», ενώ μας είχαν και καλά για 3αρα.
1) Στεφανε Καπίνο. Στεφανε Καπίνο. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΠΙΝΟ ΛΕΩ! Εσυ! Είσαι μια γονιδιακά μετατρεμμένη ερωτική μηχανή, πλασμένη θα θωπεύεις τα κοκκινα βρωμοκόλια.
2) Γκορντον CRO-COP Σιντεφελντ! Δεν είσαι αμυντικός, είσαι ένας αληταράς! Σε φαντάζομαι με φλαι μπουφάν,κρυπτοναιτ στο χέρι, καβάλα σε εντούρο και με το τσιγάρο στο στόμα να κάνεις πέσιμο σε γαύρους μόνος σου.
3) ΤΡΙΑΝΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΙΡΑΝΤΑ!
4) Πράνιτς! Είσαι ένας ποδοσφαιρικός Γιόντα! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΕΚΙΑ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-1 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ «ΚΟΡΔΟΝΙ»!!!
5) ΖΕΚΑ! Είσαι μία ανίκητη μηχανή! Αν σε κόψω, δεν θα τρέξει αίμα, βαλβολίνες θα βγουν από τις φλέβες σου! ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΚΑΛΟΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ!
6) ΗΜΙΤΡΕΛΕ ΜΠΕΡΓΚ, ΓΙΕ ΤΟΥ ΟΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΓΙΑ! ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΟΡΚ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΣ! ΠΑΓΕΡΕ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ! Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗ ΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΙΟΡΔ!
7) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ! ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΙΩΘΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΗΡΩΣ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΡΟΚΕΤ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ!
8) ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ! ΕΦΤΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ ΤΩΡΑ!
9) ΑΜΠΕΙΝΤ! ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ (ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ) ΠΡΟΚΤΩΝ! ΡΙΞΕ ΒΕΛΗ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΈΝΑ ΣΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΒΛΕΝΑ ΔΡΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΤΑ!
10) ΤΑΣΟ ΛΑΓΕ! ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΕΒΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΣΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ;
11)ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΕΧΩΝ IQ 74120, ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ Γ Α Μ Η Σ Ε Σ!!! ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΡΕ!!! ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΟΚΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΟ 4-4-2, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΦΕΡΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ, ΤΟ ΠΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΑΖΙ!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΔ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ. ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
12)ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!! ΔΙΑΠΥΡΗ ΑΙΘΕΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΕΠΙΚΕ ΕΛ-ΣΙΝΤ, ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΤΕΙ ΚΑΦΕΤΙ ΚΟΛΟΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

Μαλακες δεν είμαι καλά, τρέμω και έχω μουσκέψει τα βρακιά μου… "

commissar
03-03-2014, 11:10
meanwhile at Toumba

Bye bye μεγάλε Χούμπ. Δυστυχώς δεν ήξερες ότι στην χώρα μας το τρύπημα εκ των έσω και η προδοσία είναι τα εθνικά μας σπορ. Κάστρα δεν είχαμε ποτέ, αλλά είμαστε ειδικοί στο να τα ρίχνουμε από μέσα. Εύκολα και πονηρά.

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1743506_260312294130381_733429050_n.jpg

Imperium
03-03-2014, 13:11
Ας αφησω εδω και αυτο το επος που ειδα:

"Στο 3-0 ο πατέρας μου αναγκάστηκε να με χτυπήσει με ένα κηροπήγιο στον κρόταφο για να σταματήσω να ουρλιάζω ενώ ξεβρακωνόμουν ταυτόχρονα και ετοιμαζόμουν να βγω από το σπίτι. Με έσυραν στο υπόγειο ημίγυμνο και από εδώ σας γράφω αδέρφια μου. Πίσω από τη χαραμάδα ακούω κλάματα, θαρρώ πως καθώς με έσερναν είδα με την άκρη του ματιού μου τον αδερφό μου να κάνει πλονζόν μέσα στο αναμμένο τζάκι. Η γυναίκα μου με χώρισε στο 2-0, η μάνα μου έφυγε από το σπίτι όταν στο πέναλτυ σκότωσα με καρατιά στη ράχη το γατί μας. Δεν ξέρουν, δεν καταλαβαίνουν τι έγινε σημερα. Ένας φίλος που είχαμε να μιλήσουμε χρόνια με πήρε τηλέφωνο από το πουθενά και μου λέει «νιώθω λες και βγήκαμε από το μνημόνιο». Ένας άλλος ναυτικός μου λέει «Είμαστε Παναμά και βαράμε την κόρνα σαν τρελλοί». Πόσα εκατομμύρια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, για πόσα ΧΡΟΝΙΑ το περίμεναν αυτό; Και ήρθε πότε; Σε μία χρονιά που όλα έδειχναν χαμένα. Στο ματς που θα έκαναν φιέστα. Ενώ πήγαιναν να ισοφαρίσουν το αηττητο θρυλικό μας πρωτάθλημα, μετά την νικη τους με τη …«Μαντσεστερ του Γιουναιτεντ», ενώ μας είχαν και καλά για 3αρα.
1) Στεφανε Καπίνο. Στεφανε Καπίνο. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΠΙΝΟ ΛΕΩ! Εσυ! Είσαι μια γονιδιακά μετατρεμμένη ερωτική μηχανή, πλασμένη θα θωπεύεις τα κοκκινα βρωμοκόλια.
2) Γκορντον CRO-COP Σιντεφελντ! Δεν είσαι αμυντικός, είσαι ένας αληταράς! Σε φαντάζομαι με φλαι μπουφάν,κρυπτοναιτ στο χέρι, καβάλα σε εντούρο και με το τσιγάρο στο στόμα να κάνεις πέσιμο σε γαύρους μόνος σου.
3) ΤΡΙΑΝΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΙΡΑΝΤΑ!
4) Πράνιτς! Είσαι ένας ποδοσφαιρικός Γιόντα! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΕΚΙΑ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-1 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ «ΚΟΡΔΟΝΙ»!!!
5) ΖΕΚΑ! Είσαι μία ανίκητη μηχανή! Αν σε κόψω, δεν θα τρέξει αίμα, βαλβολίνες θα βγουν από τις φλέβες σου! ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΚΑΛΟΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ!
6) ΗΜΙΤΡΕΛΕ ΜΠΕΡΓΚ, ΓΙΕ ΤΟΥ ΟΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΓΙΑ! ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΟΡΚ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΣ! ΠΑΓΕΡΕ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ! Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗ ΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΙΟΡΔ!
7) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ! ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΙΩΘΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΗΡΩΣ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΡΟΚΕΤ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ!
8) ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ! ΕΦΤΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ ΤΩΡΑ!
9) ΑΜΠΕΙΝΤ! ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ (ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ) ΠΡΟΚΤΩΝ! ΡΙΞΕ ΒΕΛΗ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΈΝΑ ΣΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΒΛΕΝΑ ΔΡΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΤΑ!
10) ΤΑΣΟ ΛΑΓΕ! ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΕΒΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΣΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ;
11)ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΕΧΩΝ IQ 74120, ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ Γ Α Μ Η Σ Ε Σ!!! ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΡΕ!!! ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΟΚΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΟ 4-4-2, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΦΕΡΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ, ΤΟ ΠΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΑΖΙ!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΔ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ. ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
12)ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!! ΔΙΑΠΥΡΗ ΑΙΘΕΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΕΠΙΚΕ ΕΛ-ΣΙΝΤ, ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΤΕΙ ΚΑΦΕΤΙ ΚΟΛΟΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

Μαλακες δεν είμαι καλά, τρέμω και έχω μουσκέψει τα βρακιά μου… "

απτο board των GWF..επικος χρηστης..

Jacknife
03-03-2014, 17:18
http://www.youtube.com/watch?v=y8bYbV3AKsc&feature=share

Το τόξο σε πειραξε ρε γκάφαλε

tssks
03-03-2014, 17:53
^
όλη η φάση του πέναλτι περιγραφικά παίρνει όσκαρ
και στο ποτήρι στον αναστασίου είναι δυνατόν να λέει "πεναλτι ομως στεκομαστε στο πεναλτι" ???
δε τον είχα για τόσο μουνόπανο το μαγουλά

υ.γ.: "και σιγά μη το χάσει ο τσόρι" :touched: :touched: :touched: :touched:

attila
03-03-2014, 19:43
για εξηγησε μας ρε μιτσελ γιατι βαζεις την ιδια εντεκαδα (εκτος του αβρααμ που στο δευτερο γκολ χανει το τζαρτζαρισμα λες και ο μπερκ του εριξε με τειζερ) με την τριτη? ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει κιετσι? κλασε μου τον πουτσο τωρα.

Raven Lord
03-03-2014, 20:21
αληθεύει ότι κάποια - αρκετά από όσο ακουγόταν - ζώα έκαναν το εμετικό "ουγκ ουγκ" στον ατζαγκούν ακόμη και την ώρα που ο ολαϊταν λιποθύμησε? :puke:

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/olympiakos_vs_panathinaikos/article2670854.ece/BINARY/original/1085227.jpg

ikonoklast
03-03-2014, 20:59
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1939683_10202720707836436_1421567124_n.jpg

attila
03-03-2014, 22:16
ολοι λεγανε ποσο σωστα διαχειριστηκε το υλικο της ομαδας πριν και κατα τη διαρκεια του ματς με τη μαντσεστερ.
χτες ηταν ολη η ομαδα κουρασμενη,ψοφια, δεν μπορουσε να αλλαξει δευτερη πασα. κραυγαλεο λαθος αν θες τη γνωμη μου.
θα μπορουσε πχ να ξεκινησει τον φουστερ,τον σαμαρη και τον μασαντο.
δε λεω εκατσε η ατυχια με τον ολαιταν οσο να'ναι επηρεαζεται και η ψυχολογια και επισης γελαει ολος ο κοσμος με τον παλαιμαχο τον βαλντεζ.
τρεμω στην ιδεα και μονο να παμε με αυτον σεντερφορ στο μαντσεστερ.και ναι, εκει η τριαρα θα ειναι το πιο πιθανο σεναριο.

Mitsmann
03-03-2014, 22:22
Δηλαδη πιστευει κανεις οτι θα γινοταν (η θα επρεπε να) ροτεησον με πανω απο 2 η 3 παικτες?

Sotos_The_Tequiler
03-03-2014, 22:43
αφήστε τις αναλύσεις και δώστε βάση εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=NFOKa782tgU

Κωλαράκι Τορνευτό
05-03-2014, 00:11

αύριο γράφουμε γεωγραφία πρώτη ώρα

Sas eironeuetai akrivos gia ti logiki gumnasiopaidou, kai tou apantas me.... to idio? :/

chris_boss
05-03-2014, 00:21
^
και στο ποτήρι στον αναστασίου είναι δυνατόν να λέει "πεναλτι ομως στεκομαστε στο πεναλτι" ???

ο μαγουλάς δεν ήταν που πριν κάποια χρόνια στο σεφ είπε "γαμήστε τα μουνιά;" ή κάτι τέτοιο;

Raven Lord
05-03-2014, 11:40
εξοντωτική τιμωρία περιμένει τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
για άλλη μια φορά διδαχθήκαμε ήθος...

Mitsmann
05-03-2014, 14:35
Ρεηβ-εν Λορντ με τοσα ποστς εδω και σε διαφορα μηντια απ την Κυριακη ως τωρα θα νομιζε κανεις οτι ...ασχολεισαι!

attila
05-03-2014, 16:46
https://www.youtube.com/watch?v=Zzsk5V53_r0

Raven Lord
05-03-2014, 19:59
Ρεηβ-εν Λορντ με τοσα ποστς εδω και σε διαφορα μηντια απ την Κυριακη ως τωρα θα νομιζε κανεις οτι ...ασχολεισαι!

είναι το πρώτο ματς που κανόνισα να δω από την αρχή για φέτος. είχα δει και το 0-1 στη λεωφόρο σχεδόν όλο, αλλά τότε φιλοξενούσα ένα φίλο gayρο στο χωριό και τον πήγα να το δει ετς σα χάρη.
βέβαια, με όσα έγιναν δικαιώθηκε η επιλογή μου να απέχω. άντε κανα τελικό κυπέλου αν βγούμε.

MaX Payne
06-03-2014, 00:47
^

ο μαγουλάς δεν ήταν που πριν κάποια χρόνια στο σεφ είπε "γαμήστε τα μουνιά;" ή κάτι τέτοιο;

αν λες αυτο μελαγιες τον ελεγαν τον τυπο

R7nFHpI8a-A

Eulogy
07-03-2014, 14:50
http://www.aek-live.gr/wp-content/uploads/2014/03/dimosievma-aris.jpg

Imperium
07-03-2014, 18:02
o χαρος :touched:

http://i1111.photobucket.com/albums/h474/13gfon13/1966873_747348245290438_845931410_n_zps93373e35.jpg

τι ειστε σεις ρε

nothingman
07-03-2014, 19:07
http://verybadfrog.com/wp-content/uploads/2010/04/This-looks-shopped-4.jpg

ναι, μόλις με ενημέρωσαν ότι δεν είναι φωτοσοπ, οτιναναι, μουτζώστε ελεύθερα.

Mitsmann
07-03-2014, 19:25
o χαρος

τι ειστε σεις ρε

για μια φορα ο σαλιγκαρης απο πανω εχει δικιο, ντρεπομαι γι αυτη την εικονα, ορισμενες φορες κοιτω τη φωτο του παπουτσελη τα βραδια και αναρωτιεμαι γιατι οι οπαδοι μας να μην ειναι σαν αλλων ομαδων.........

http://www.kamarinia.gr/sites/default/files/imagecache/article_main/article/2013_06/tatto12.jpg

Phantom Duck
08-03-2014, 17:20
το βασικό θέμα με τον κύριο είναι ότι είναι φασίστας και μπράβος, ας ντύνεται και μρ. ζονκ.

Ethereal
09-03-2014, 21:58
αληθεύει ότι κάποια - αρκετά από όσο ακουγόταν - ζώα έκαναν το εμετικό "ουγκ ουγκ" στον ατζαγκούν ακόμη και την ώρα που ο ολαϊταν λιποθύμησε? :puke:

και πριν λιγο στον σαλινο στην τουμπα...

00i00
09-03-2014, 22:30
http://www.youtube.com/watch?v=L4yHyHdJK5g

γροθια στο μουνι

geologiko_karoto
10-03-2014, 00:41
http://cdn.makeagif.com/media/3-09-2014/eOjJ9l.gif

αυνανισμός με πάθος

Phantom Duck
10-03-2014, 00:47
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fb/Iznogoud.gif

00i00
10-03-2014, 00:48
γελαμε σεισμικα με την ανακοινωσις του μπαμπεσικου σωματειου

geologiko_karoto
10-03-2014, 00:57
Το βίντεο κατέγραψε ξεκάθαρα την παράβαση την οποία προφανώς δεν είδε ούτε ο Κερκυραίος ρέφερι ούτε οι βοηθοί του. Ο Κάκος, ωστόσο, τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή με κίτρινη, συνεπώς επιλήφθηκε της πράξης και δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω τιμωρία.

Εκτός αν υπάρξει αυτεπάγγελτη παρέμβαση από την αθλητική δικαιοσύνη μέσω του βίντεο. Πάντως ο κανονισμός προβλέπει παρέμβαση μόνο σε περιπτώσεις που μια παράβαση διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Και από τη στιγμή που ο Κάκος έχει επιληφθεί με κίτρινη, η απόφασή του δεν επιδέχεται διόρθωσης.

http://enjoytherandom.com/wp-content/uploads/2012/11/UOgGx.gif
http://img.sadistic.pl/pics/576831e98209.gif

Diogo
10-03-2014, 02:17
http://cdn.makeagif.com/media/3-09-2014/eOjJ9l.gif

αυνανισμός με πάθος

Καλησπέρα φίλε μου απ τo όμορφo Παλμέιρας. (ναι ρε, ξαναπήρα μεταγραφή, όχι που θα σκάσω κιόλας)
Είδα και γω το ματς και κυρίως τη φάση, νομίζω οτι θα συμφωνήσεις οτι σε σχέση με ράντομ γεωλογικούς γιούζερς στο διαδίκτυο (τι σκατά έτσι μου το έβγαλε το google translate) εγώ μπορώ να σχολιάσω από πρώτο χέρι.

πήρα τηλέφωνο τον Πρόεδρο (ένας ειναι ο Πρόεδρος ο παντοτινός, ο Σωστός και οχι ο Μαρινάκης που μου έκοψε την μεταγραφή στην Τσέλσι) και τον ρώτησα και η απάντηση του ήταν :

χο, χο, χο, αυτοί οι παοκτζήδες (και πάλι συγνώμη ε, πάλι έτσι μου το έβγαλε το google translate) μια ζωή κορόιδα.
οι μεν αυνανίζονται με τη γροθιά, το παιχνίδι ειχε την μηδαμινή σημασία, ο Ολυμπιακός μπορεί να ωρύεται για εξόφθαλμη αποβολή στο 1-1, έρχεται το κυπελλάκι, εκεί μετά τα σημερινά -προφανώς- δεν έχει Αναστάσιος Κάκος (του συνδέσμου Κερκύρας) στο Καραισκάκη κι όταν η πριονοκορδέλα φτάσει στο παχύ έντερο, άντε να ψάχνετε τυπογραφεία για το Παράγκα και Πανόραμα.

H.
10-03-2014, 02:57

και πριν λιγο στον σαλινο στην τουμπα...

Αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Στο κόρνερ εκείνο την πέφτω γενικά.

Ethereal
10-03-2014, 06:49
στο dolby surround της nova,αν κλεισεις το μεσαιο ηχειο που ειναι οι εκφωνητες,ακους σχεδον τα παντα απο το γηπεδο.βεβαια αν ησουν εκει και δεν το ακουσες ισως και να καταλαβα λαθος dunno.αν και μετα απο το κωλοδαχτυλο που εριξε στο τελος ειναι ψιλοστανταρακι.

Raven Lord
10-03-2014, 14:11
πνευματώδες.

00i00
10-03-2014, 15:49
μη λεμε μαλακιες παιδια, μονο οι gayροι κανουν ουγκ ουγκ.
επισης, χιλια πινκ στο ποστ μινμιν, και λιγες του ριξε του αραπη =)

μπραβο σου ρε κιαρατα, με ξεσκεπασες
η αληθεια ειναι οτι αμα ο Ισαουραδες κοπαναγε καποιον ΑΣΠΡΟ δεν θα χαιρομουν τοσο

take five

freak brother
10-03-2014, 16:13
καλα δε βαρεσε και καναν κωλογαυρο Μανωλα , ενα παλικαρακι βαρεσε που αμα του πεις ποιος ειναι ο Τζορτζεβιτς θα σου πει τενιστας .

00i00
10-03-2014, 16:15
αφου αυτος τον σκουντησε, τι να κανομε?

croissant429
10-03-2014, 17:22
καλα δε βαρεσε και καναν κωλογαυρο Μανωλα , ενα παλικαρακι βαρεσε που αμα του πεις ποιος ειναι ο Τζορτζεβιτς θα σου πει τενιστας .

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Dj/N/Nebojsa-Djordjevic.aspx

Raven Lord
10-03-2014, 20:08
σιγουρα. αλλα οταν λετε εσεις τις ιδιες και χειροτερες αρλουμπες δεν ειναι και τοσο, ε;
ολοι οι οπαδοι ειναι ΚΩΛΟΖΩΑ, και το προβλημα δε θα λυθει ποτε οταν εσυ πετας μπανανες αλλα εισαι ''ο καλος''. αλλωστε, εσυ το κανεις με χιουμορ κι εγω γιατι ειμαι νεοναζι.

αλλα τι μαλακιες λεω, ποιος θελει να λυθει το προβλημα. :)

πολύ πιο τίμια απάντηση από το ειρωνικό υφάκι και τους τόνους ανωτερίλας

tssks
11-03-2014, 01:11
μάλλον το έχει στο αίμα της η οικογένεια... (http://www.gazzetta.gr/football/article/594844/epithesi-stin-oikogeneia-toy-ntiogo)

00i00
16-03-2014, 23:05
κριμα για το Χ αλλα και παλι...

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/1913514_275453752621396_1343520392_o.jpg

ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ παρασιτα

overdriven
16-03-2014, 23:54
Στα ταρταρα εμεις, στα ταρταρα αυτοι, χαρειτε πρωταθλημα με καλονες και πλατανιαδες.

Mitsmann
17-03-2014, 00:15
λαθος οπαδοι!

mourning apocalypse
17-03-2014, 02:00
Πολύ μεγάλη μέρα

AngelOfSorrow
17-03-2014, 04:05
ΣΤΗ Β ΚΑΙ ΣΤΗ Γ ΜΙΑ ΖΩΗΗΗΗΗ

overdriven
17-03-2014, 10:55
« Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα. Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.

΄Ημασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος».

Διάβασε περισσότερα στο: ΠΑΟΚ: «Το σύστημα το ελέγχει ο Μαρινάκης» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Mitsmann
17-03-2014, 11:21
καλα τα λεει η παοκαρα.
στον πειραια συμφωνουν μεχρι κεραιας.

http://www.redplanet.gr/podosfairo/omades_ypodomis/article2691479.ece/BINARY/w300/a.jpg

ypersyntelikos
17-03-2014, 13:24
Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι πολλοί θα ήθελαν να έχει η ομάδα τους το δικό της Μαρινάκη.

Και που'σαι ακόμα, με Μελισσανίδη στη Superleague παρέα με χοντρό να δεις πόσο πρόκειται να ξεφτυλιστεί το άθλημα.

Tyler_Durden
17-03-2014, 13:45
η σημειολογία του τελευταίου μάτς του γαύρου είναι ενδεικτική του πρωταθληταρά:

- ένα γκολ οφσάιντ
- κόκκινη από το πρώτο ημίχρονο
- πέναλτι
- άδειο γήπεδο

Phantom Duck
17-03-2014, 13:57
φαντάσου να πάρει και 3 πέναλτι μέσα στο μάντσεστερ την τετάρτη

Art In Haste
17-03-2014, 23:07
ФК Олимпиакос обратится к греческому правосудию, которое будет теперь заниматься клеветническими заявлениями ФК ПАОК.

Выбор язвительного тона в такой превосходный степени «владельцем» ФК ПАОК и его сподвижниками, замешанными в черных днях ПАОКа в предыдущие годы, судя по всему, направлен на дезориентацию многочисленных болельщиков команды, перед которыми он не смог сдержать свои обещания.

Он пообещал им экономическую консолидацию, но вместо того, чтобы платить, он требует, как диктатор, освободить команду от налогов, которые платит каждый гражданин Греции, переживающий это непростое время.

Мы, г-н Саввиди, заплатили и продолжаем платить причитающиеся с нас налоги, не торгуясь и не требуя скидок...

Он пообещал им чемпионаты и европейские титулы, а вместо этого их команда упустила титул еще до Рождества.

Он пообещал им Роналдиньо, а предложил Вукича и Инсаурральде. На всех уровнях…

Тот факт, что он решил подорвать климат именно сейчас, накануне полуфиналов Кубка, должен немедленно стать предметом рассмотрения органами греческого правосудия, так как его позиция ставит под большую угрозу проведение этих матчей, а также безопасность футболистов и болельщиков.

Г-н Саввиди должен уважать греческие законы и перестать себя вести как… колонизатор, используя греческий парламент для того, чтобы посылать ультиматумы правительству Греции.

Он должен понимать, что не может использовать такую команду как ПАОК в качестве транспортного средства для своей предпринимательской деятельности по покупкам и аренде в Македонии за кусок хлеба (СΕΚΑΠ, «Македония Палас», гостиницы в Халкидики) с помощью капиталов сомнительного происхождения, а также для продвижения в нашей стране своих политических «видений», которые выходят за рамки живописности.

И наконец, было бы хорошо увидеть когда-нибудь и декларацию об имущественном положении того, кто ведет себя как владелец ПАОКа, что на самом деле ему принадлежит, какими предприятиями он действительно владеет и является ли легальным источник тех денег, которые поступили в нашу страну.

mourning apocalypse
18-03-2014, 01:12
Από twitter:

Αν ηταν σωστο τρολ αυτος που ανεβασε στο σάιτ του ΟΣΦΠ την ανακοινωση κατα του ΠΑΟΚ, αντι για τα ρωσικα θα την ειχε ανεβασει στα βουλγαρικα

Raven Lord
27-03-2014, 13:01
mini στατιστικά για τη δημοτικότητα της superleague στο er:
το παρών thread έχει φθάσει ως τώρα τις 13 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2012-2013: 43 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2011-2012: 54 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010-2011: 154 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010: 275 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008-2009: 186 σελίδες

Phantom Duck
27-03-2014, 13:51
το ότι έχουν μείνει οι μισοί γενικά στο φόρουμ δεν έχει σημασία; ούτε εγώ ασχολούμαι προφανώς με το πρωτάθλημα αλλά δε μου αρέσει ο βιασμός της στατιστικής :rainbow:

Raven Lord
27-03-2014, 13:53
όλα μετράνε στην εικόνα. π.χ. αποχώρησαν οι μισοί από πέρσυ? μάλλον όχι. τα posts όμως έπεσαν στο 1/3

Mitsmann
27-03-2014, 14:17
mini στατιστικά για τη δημοτικότητα της superleague στο er:
το παρών thread έχει φθάσει ως τώρα τις 13 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2012-2013: 43 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2011-2012: 54 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010-2011: 154 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010: 275 σελίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008-2009: 186 σελίδες

καθολου τυχαιο το 09-10 το 275 σελιδες.
κατα τ αλλα, το ποσταρισμα στο ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΡΕΚΒΙΕΜ, δηλωνει την αξιοπιστια του πρωταθληματος.
με την οποια περιεργως δεν υπαρχει προβλημα οταν χανουμε. :touched:

on topic, γυριστε πισω να γινουν πολλες οι σελιδες, ετσι κι αλλιως 80/100 ποστ εδω ειναι απο υπερπαναθοπαοκς που βριζουν οσφπ.
λες κι αμα ηταν το πρωταθλημα καλο (π.χ. αν το παιρνατε!!) δε θα τον βριζατε.

KoiliaSamprela
27-03-2014, 16:11
αχ καλέ θίχτηκε

chris_boss
27-03-2014, 17:21
είμαι σίγουρος ότι o raven το σκέφτηκε για να χρησιμοποιήσει τη λέξη "δημοτικότητα". ούτε για αξιοπιστία μίλησε, ούτε για ποιότητα.

Magellan
27-03-2014, 18:25
και γω ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν ο παο στη θεση του gayρου δε θα χρειαζοταν να σκεφτει ποια λεξη θα χρησιμοποιουσε

Eulogy
27-03-2014, 18:29
μη δυσφημείτε το προϊόν θα πέσει καμπανα

Magellan
27-03-2014, 18:41
ειναι ο μονος τροπος να αυξηθουν τα ποστ

00i00
27-03-2014, 19:51
λεβεντικα πραματα (http://arenafm.gr/savidis/football/greece/02aris-f/2014/03/27/%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC.html#.UzRWRfl_ttw)

Raven Lord
27-03-2014, 19:54
και γω ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν ο παο στη θεση του gayρου δε θα χρειαζοταν να σκεφτει ποια λεξη θα χρησιμοποιουσε

είμαι σίγουρος ότι ούτως ή άλλως θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι

Magellan
27-03-2014, 20:00
δεν ειπα αν θα ασχολεισαι γενικα η οχι
αν θα εκανες αντιστοιχο ποστ ειπα

Raven Lord
27-03-2014, 20:01
μάλλον όχι γιατί θα είχαμε ήδη φθάσει τις 200 σελίδες

Magellan
27-03-2014, 20:04
αρα +20 ο gayρος αδιαφορο το πρωταθλημα

+20 ο παο μες το ενδιαφερον το πρωταθλημα

οκ

Raven Lord
27-03-2014, 20:17
δεν εννοούσα αυτό αλλά άστο. βαριέμαι να ασχολούμαι με οτιδήποτε έχει σχέση με μπάλλα

Magellan
27-03-2014, 20:23
ισως να μην καταλαβα εγω καλα
απλα ειδα οτι στο αρχικο σου ποστ ,εσυ που δεν ασχολεισαι με μπαλα ,καθησες να ψαξεις τι γινοταν παλιοτερα
στο ερ και να σχολιασεις ποσο εχει μειωθει το ενδιαφερον για το ελληνικο πρωταθλημα
και πανω σε αυτο, για το ενδιαφερον μιλαω, εκανα ενα σχολιο

σου ζηταω συγνωμη
(ασε τις μαλακιες και ελα για μπυρες , ε και λιγο μεταλ για ειμαστε φλωροι)

Raven Lord
27-03-2014, 20:38
τι συγνώμη ρε φλούφλη, εδώ μπαίνουμε για να βριστούμε

:pink:

Eulogy
27-03-2014, 22:36
φετος δεν ειχαμε και πρεντιξιο :| .. εσπαγε τη μονοτονια

Fireknight
28-03-2014, 13:16
DIKASTE ME (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/telikos/h-apofash-gia-marinakh.2711692.html)
(an yparxei thread gia kypello na ginei move, mhn anevazoume xwris logo tis selides)

KoiliaSamprela
31-03-2014, 11:02
Αναρωτιέμαι αν αυτά τα αρχίδια κυκλοφορούν φανερά , και αν κυκλοφορούν φανερά πόσο ακόμα μπορεί να πέσει η ομάδα?

http://i.imgur.com/XBCKZR9.jpg

Eulogy
31-03-2014, 11:54
ποιοι ειναι αυτοι?

KoiliaSamprela
31-03-2014, 12:21
ποιοι ειναι αυτοι?

Είναι φέιγ βολάν που πετάχτηκαν προχτές στην Ν. Φιλαδέλφεια.
Η απορία μου είναι αν είναι οργανωμένα φασισταριά στο γήπεδο ή απλά βρήκαν ευκαιρία στην αναμπουμπούλα να κάνουν την εμφάνισή τους, και μετά να λουφάξουν ξανά

Phantom Duck
31-03-2014, 12:27
πολύ φοβάμαι ότι για να μεγαλώσει μια ομάδα στην Ελλάδα χρειάζεται μαφιόζο πρόεδρο και χρυσαυγίτες οπαδούς. ο βάζελος και η αεκ απέκτησαν αντιφά εξέδρα όταν άρχισε η παρακμή τους διοικητικά, τώρα που που ο τίγρης έχει ανάγκη από οπαδικό στρατό μάλλον θα αλλάξουν τα πράγματα. και το λέω χωρίς διάθεση "ορίστε, όλοι σαν την 7 του μαρινάκη είστε" και μακάρι να μη γίνει αυτό γιατί σε μας δυστυχώς η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη (ο φασισμός πάντα πηγαίνει με το μέρος του δυνατού για να ρουφήξει όσα περισσότερα πιτσιρίκια γίνεται).

Eulogy
31-03-2014, 12:31
δεν εχω παρατηρησει κατι ειδικα σε μπασκετ, βολλευ, χαντμπολ (γιατι οακα δεν ειμαι συνεχεια).

Το αντιθετα μαλιστα, με αποκορυφωμα πριν απο κανα μηνα που ειχαμε τους λιβορνεζους...

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/p843x403/1658267_564530320321122_1223066739_o.jpg

KoiliaSamprela
31-03-2014, 13:08
η αεκ απέκτησαν αντιφά εξέδρα όταν άρχισε η παρακμή τους διοικητικά,.

Δεν ισχύει αυτό που λες στο 100%
Για τις άλλες ομάδες δεν έχω άποψη, αλλά μπούλης ακόμα στα 80'ς από παρακμή του Ζ μέχρι τα "μεγαλεία" Μελισσανίδη / Καρρά, από Γενεράκη μέχρι Τραχανά και ΈΝΙΚ η ΑΕΚ είχε πάντα "αριστερίστικες" τάσεις που έχουν εκδηλωθεί άπειρες φορές. Έχει "εκδιωχθεί" ομάδα τύπων που δηλώνανε εθνικιστές με άκομψο τρόπο.
Θυμάμαι κατάληψη στο πολυτεχνείο να σπάει γιατί ξημέρωνε Κυριακή και είχε ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ :touched: τρου στορι δο. Από ενεργή συμμετοχή σε πορείες , εκδηλώσεις , μέχρι την Γένοβα.

Ο Μελιτζανιδης με το καλημέρα άλλαξε τα κόζια στην ορίτζιναλ, ακόμα δεν του έχει περάσει, αλλά με σιγουριά το παλεύει σε μια πιο "ακροδεξιά" τάση

KoiliaSamprela
31-03-2014, 13:09
δεν εχω παρατηρησει κατι ειδικα σε μπασκετ, βολλευ, χαντμπολ (γιατι οακα δεν ειμαι συνεχεια).

Το αντιθετα μαλιστα, με αποκορυφωμα πριν απο κανα μηνα που ειχαμε τους λιβορνεζους...

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/p843x403/1658267_564530320321122_1223066739_o.jpg

πινκς, με κάλυψε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το παλεύουν τα εθνίκια, και τώρα με τις πλάτες του μελισσανίδη με τρομάζει περισσότερο.

Eulogy
01-04-2014, 23:06
σορρυ για το οφ-τοπικ αλλα μια και ειχαμε την κουβεντα αυτο ανεβηκε στο χθεσινο 2-2 λιβορνο ιντερ

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/q75/s720x720/1619194_808328702530540_1000483727_n.jpg

nothingman
01-04-2014, 23:30
και αφού πανιά ΑΕΚ

http://www.lifo.gr/icache/520/246/1/648138_DSCF3603.jpg

Eulogy
02-04-2014, 00:45
Η Δούρου είπε τόσες ανακρίβειες για το γήπεδο που στο τέλος την διέψευσε και το ίδιο της το κομμα

ikonoklast
02-04-2014, 01:12
Για το κόμμα της Δούρου δε ξέρω, κάποια οργανωμένη ανακοίνωση οπαδών για το παραπάνω πανώ και τα τρικάκια που πέσαν τις προάλλες έχει βγει παρεμπιπτόντως;

nothingman
02-04-2014, 12:45
Και επειδή μόλις τώρα το πρόσεξα, γιατί 3 κενά; Το γράφουν ΚΑΡΓΙΟΛΑ;

chris_boss
02-04-2014, 12:53
ΚΑΡΔΟΥΛΑ εννοούν

KoiliaSamprela
02-04-2014, 15:01
έρχομαι ως συνήγορος του διαβόλου να ρωτήσω ... ποιο το κακό να λες κάποιον κρεβάτι? και γιατί είναι χειρότερο από το γραφείο ή το καμπινές?

Mitsmann
02-04-2014, 15:20
kai do plakakia me tous gay-rous ta kanate, Douro oi men, Dourou oi de.

Eulogy
02-04-2014, 15:35
dourou dourou o pandourou

00i00
02-04-2014, 21:08
ας το μετακινησει ο γκουρους, δεν βρισκω το θρεντ

λοιπον...
πουτανομαδα
πουτανοσωματειο
πουτανοπαδοι

γελαμε μαζι σας

στην ρεβανς ελατε με μετροποντικα και Σαββα διατητη

Reject
02-04-2014, 21:23
Ένα πουτανόπαιδο θα μπορούσε να απαντήσει πως του φάνηκε η διαιτησία σήμερα?

Fireknight
02-04-2014, 21:24
ας το βαλουμε κι εδω:

UUL0O1Cu6p8

δυστυχως δεν πετυχε καλα τον αλλο μαυρο στο κεφαλι γαμωτο σημερα =/

http://kenwoode.files.wordpress.com/2009/03/nic-cage-birdhair.jpg

00i00
02-04-2014, 21:26
δεν σε απαντησα στο ΦΒ γιατι νομιζα οτι πραγματικα τρολλαρες

σημερα ειχαμε συρραξη διαρκειας που ξεκινησε απο γαυρους και κοκκινη σε ΠΑΟΞ χωρις να βγουν δυο (2) σε πουτανοπαικτας της πουτανομαδεως
ειχαμε τρελο, θεοτρελλο, ακροβατικο ΘΕΡΙΣΜΑ στον Σαλπι για απευθειας κοκκινη και εγκλεισμο στις φυλακες νιγριτης, και δεν σφυριχτηκε ΚΑΝ φαουλ
ολα αυτα μπροστα στα ματια των συνδεσμητων σας διατητων

γαυροι πλεον συγκρινεστε ΜΟΝΟ με την ρεαλ επι φρανκο

00i00
02-04-2014, 21:29
λολ γελαω με το ''γροθια στον μαυρο''
παιζει να μας βγαλεις και θυμα ρατσισμου τον δικο σας....απιστευτος

commissar
02-04-2014, 21:35
τον κλαους που εκανε σαν αρχιδας μεσα σε εχθρικη εδρα. ας ηταν κυριος.

Όντως μαλακία που έβαλε γκολ και πήγε την μπάλα στη σέντρα, τι σκεφτόταν. Τυχερός ήταν που δεν πήρε κίτρινη για θέατρο όταν έπεσε.

http://www.paokfc.gr/wp-content/gallery/20140402_olympiacos/ver_1590.jpg

Από τον Βρύζα όμως δεν έχετε παράπονα ε, ΚΥΡΙΟΣ:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/article2720285.ece/BINARY/w460/olympiacos_paok_exedres_3.jpg

Fireknight
02-04-2014, 21:39
sto mouni omws e.

tsimpouklano
02-04-2014, 22:37
sto
elkiptero soy
http://www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/0d6141a8b08f42439e47b11b84f5e76d_XL.jpg

Mitsmann
02-04-2014, 23:34
δεν σε απαντησα στο ΦΒ γιατι νομιζα οτι πραγματικα τρολλαρες

σημερα ειχαμε συρραξη διαρκειας που ξεκινησε απο γαυρους και κοκκινη σε ΠΑΟΞ χωρις να βγουν δυο (2) σε πουτανοπαικτας της πουτανομαδεως
ειχαμε τρελο, θεοτρελλο, ακροβατικο ΘΕΡΙΣΜΑ στον Σαλπι για απευθειας κοκκινη και εγκλεισμο στις φυλακες νιγριτης, και δεν σφυριχτηκε ΚΑΝ φαουλ
ολα αυτα μπροστα στα ματια των συνδεσμητων σας διατητων

γαυροι πλεον συγκρινεστε ΜΟΝΟ με την ρεαλ επι φρανκο

μη κλαιτε για 75η φορα ρε τσομπανια, θα προκριθειτε. :) :) :)

ο Ινσαουραλδε πατησε με τις ταπες τον Καμπελ στο κεφαλι, αλλα μαλλον χαλασε το στρημιν σου εκεινη την ωρα.
ο Τζαβελλας, ο Βαλντες επρεπε να εχουν 2ες κιτρινες επισης. και γενικα παραδιπλα απ το Καραισκακη εχει κατι 5χ5, εχουμε νικησει παλαιοτερα και τη Φορθνετ εκει 4-0, εχω κανει μεγαλο ματς.

η θα τα λετε ολα, η στο "Ελεκτρικ Ρεκβιεμ - 4" να μιλατε μεταξυ σας.

tsimpouklano
02-04-2014, 23:54
Ρε μητς σοβαρά τώρα μετά το καρκίνωμα που ειδαμε σημερα έρχεσαι και λες πως και ο τζαβέλλας θα πρεπει να παρει 2η κιτρινη; Μήπως να παιρνε και ο κλαους επειδή πήρε την μπαλα και έτρεχε προς το κεντρο;

jazz
03-04-2014, 00:01
Όταν ένας άνθρωπος που πριν προλάβει να κλείσει τα 30 του χρόνια έχει δει την ομάδα του να κερδίζει 15 πρωταθλήματα και 10 νταμπλ (στο ποδόσφαιρο μόνο) φτάνει στο σημείο να επικαλείται μουνιά και να συμπεριφέρεται σαν ερεθισμένος μπαμπουίνος, όπως ο θλιβερός _UnHoLy^MaRtYr_ καλή ώρα, επειδή σε ένα μπουλούκι κόρνερ ενός παντελώς αδιάφορου βαθμολογικά αγώνα μεταξύ του παοκ και του οσφπ κάποιος έριξε μπουνιά σε κάποιον, τότε καταλαβαίνεις πιο καθαρά τι κόμπλεξ και αίσθηση μειονεξίας δημιουργεί η συμμετοχή από ρόλο κομπάρσου στο γελοίο αυτό πρωτάθλημα της γελοίας αυτής χώρας στους διάφορυς 00ι00 και συνεπακόλουθα οι αυτιστικές αντιδράσεις για πουτανοσωματεία και μετροπόντικες είναι εύκολα ερμηνεύσιμες.

To να περιμένει πάλι κανείς τον οσφπ του Μαρινάκη να πάρει βοήθεια από τον διαιτητή αν χρειαστεί και να την παίρνει είναι κάτι το τετελεσμένο, μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία που δεν χρήζει την παραμικρή εξήγηση από κανένα. Το ενδιαφέρον από την δική μου σκοπιά βρίσκεται συγκεκριμένα σε άτομα όπως ο Reject και ο tsimpouklano οι οποίοι έχουν πάρει θέση απέναντι στον Σαββίδη με το σκεπτικό πως θέλουν τον παοκ να πρεσβεύει κάτι διαφορετικό και όχι μία απομίμα συλλογής τροπαίων αλα οσφπ. Αν η έμμεση δήλωση σε αυτό είναι πως το να είναι μία ομάδα επιτυχημένη και "μεγάλη" στην ελλάδα σημαίνει πως πρέπει να βουτήξει στα κουράδια (δήλωση απόλυτα αληθής βέβαια γιατί άλλος τρόπος δεν υπάρχει), τότε αδυνατώ να κατανοήσω την έκρηξη για το σημερινό "καρκίνωμα". Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να προκαλέσει ανακούφιση νομίζω μιας και έδειξε πως η μεγάλη αφήγηση παραμένει άτεγκτη, ο οσφπ θα μαζεύει ΚουπεςΚουπεςΚουπες με κάθε κόστος και τίμημα, ο παοκ θα κυλιέται μεταξύ μιζέριας και αυτόθυματοποίησης, ο άρης θα γιορτάζει το κύπελλο του 1970 και ο ρενέ χένρικσεν θα είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός της σεζόν 2013-14 (αλλά και της επόμενης)

00i00
03-04-2014, 00:22
Σηφη εσυ?

Reject
03-04-2014, 00:54
οσο και να γελας, εσυ το εγραψες οταν εγινε, εσυ κλαιγεσαι τωρα που σπρωξανε τον κλαους που εκανε σαν αρχιδας μεσα σε εχθρικη εδρα. ας ηταν κυριος. κανεις μαλακιες, προκαλεις κακο στην ομαδα σου. δεν ειναι ολα τιμιος αγωνας απελευθερωσης των ιερων, ειστε ζωα πως να το κανουμε.

Ναι, έπρεπε ο Κλάους μόλις μπήκε το γκολ, να μην πάρει την μπάλα, και να πανηγυρίσει με κατεβασμένο το κεφάλι...Γαμώ την υπεροψία σας ζώα. Που νομίζετε ότι κάτι είστε, και πρέπει να δηλώνουν όλοι υποτακτικοί.

00i00
03-04-2014, 01:08
για το θλιβερό μουνί της μάνας σου είπαμε; γιατί κάθομαι και εξηγώ στο τσατ δέκα ώρες πως το μόνο που θέλω είναι να μην πλακώνεται κανένας και να μην παίρνει κόκκινες κανένας, για να έρχεται ο κάθε παπάρας να με ξέρει κι από χθες και να με λέει κομπλεξικό/φασίστα/αγάμητο, επειδή έτυχε να διαλέξω να στηρίζω τον ολυμπιακό απ' τα 4 μου. α, έπρεπε να καταλάβω ότι είμαστε φασίστες και να αλλάξω ομάδα στα 6 μου. είπαν οι σταυροφόροι της πούτσας.

το μουνί της μάνας σας γενικά όταν το πάτε στο προσωπικό επειδή είστε περισσότεροι. τυπικοί χούλιγκανς και καθυστερημένοι ΟΠΑΔΟΙ ρε μαλάκα μου.

1ον...απο αυτο...
http://i.imgur.com/NDETGzE.png

πας να δημιουργησεις εντυπωσεις....κουτοπονηραδες αλλου

2ον....περι τσατ....
http://i.imgur.com/ctKNCbC.png

οσο για το ποιος το παει στο προσωπικο...οκ

Reject
03-04-2014, 01:09
Κοιμάσαι όρθιος, πληρώνεις ξενοδοχείο, και ξεχνάς και τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο.

Το σημερινό ήταν σφαγή ολκής, για να μπορέσουν τα παιδάκια να πάνε αύριο χαρούμενα στο σχολείο τους και να περάσετε τελικό νταηλίκι.
Δεν σας βγήκε όμως ακριβώς όπως το θέλατε, και τώρα το ρίξατε στο "να σκοτώσουν γάβρους" κτλ κτλ. Περιμένεις μετά το σημερινό να μην γίνει στον επαναληπτικό της πουτάνας το κάγκελο? Σε διαβεβαιώ πως η Ριζούπολη (για την οποία τόσο είστε περήφανοι..) θα είναι νηπιαγωγείο. Σήμερα είσασταν προκλητικοί. Εντάξει μωρέ, επόπτης από τα Καμίνια, διαιτητής 31 ετών που θέλει να γίνει διεθνής κτλ κτλ. Α, πες και το άλλο, "ε ρίξτε λεφτά, κάντε ομάδαρες να μας κερδίζετε".

Δεν βλέπεις μπροστά σου γιατί έχεις τυφλωθεί εσύ. Η ομάδα σου επί Κόκκαλη ήταν σιχαμένη, και επί Μαρινάκη είναι 100Χ το ίδιο. Ξέρω, όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε κομπλεξικοί μπλα μπλα μπλα, αλλά ρε φίλε, εξήγησε μου...μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι δεν νιώθεις ότι είσαι τρύπιος? Χαίρεσαι ρε παιδί μου τέτοιες νίκες? Γιατί εγώ δεν γουστάρω να κερδίζω έτσι σχέδιο ούτε καν εσένα.

Κράτα δυνάμεις να κράξεις για την Τούμπα. Σφυρίχτρα εσείς, μπάχαλο εμείς. Αλλά ότι σπέρνεις, θερίζεις.

00i00
03-04-2014, 01:12
λολ ρε μαλακα.... ετσι εξηγειται ο κολλημα σου με σταυρουλες κλπ, ειστε απλα ενα ματσο κουτσομποληδων λογκάκηδων.

τον αλλο (ριτζεκτ) τον συμπαθουσα οταν ειχα ακουσει οτι καρφωνε πηρουνια σε κατι τυπους που κλωτσαγαν γατες, τελικα οι συζητησεις σας και τα κοπι πειστ σας εδω δειχνουν οτι ειστε οντως ενα ματσο εθισμενων σε ιντερνετς ψυχιπαθων. πλακα εκανα παραπανω μινμιν, συνεχιστε μονοι σας.

α πα πα πα.

απλα να μενουν αυτα

Reject
03-04-2014, 01:19
έχεις ξεκωλιαστεί στα edit, ηρέμησε επιτέλους και focus.

00i00
03-04-2014, 01:21
θα προσπαθησω να στο εξηγησω με λογια

1ο δεδομενο, το πρωτο σκρην απο οπου συμπερανες οτι σε απεκαλεσα φασιστα, ενω δεν...
2ο δεδομενο...το δευτερο σκρην οπου φαινεται στο τσατ να σε εξηγαω οτι δεν σε θεωρω φασιστα
εχουν συμβει αυτα
και μετα γραφεις εδω μεσα για το θλιβερο μουνι της μανας μου γιατι σε θεωρω φασιστα

και συνεχιζεις αποκαλωντας με ψυχακια, και ευελπιστω στο μελλον και καμμενο αλκοολικο για να δεσει το ολο πακετο

εισαι πραγματικα ενας θαυμασιος χρηστης

Κωλαράκι Τορνευτό
03-04-2014, 02:24
Ρε μαλακες ο αγωνας για το κυπελλο δεν ηταν? Ειστε ολοι οφφ τοπικ
Πουτανοπαιδο Ανχολη, γραφε γραφε μαλακιες, αλλα να θυμασαι:

http://a.tgcdn.net/images/products/zoom/efb4_got_north_remembers_poster.jpg

Pornofunk
03-04-2014, 02:51
combo breaker^

mourning apocalypse
03-04-2014, 04:17
Πρώτον σίγουρα η φάση της αποβολής ήταν μια ακόμα μεγάλη μαρινάκεια στιγμή,πραγματικά συγκινητικές οι εκάστοτε εμπνεύσεις διαιτητών.
Δεύτερον γίνονται λίγο γραφικοί οι ΠΑΟΞ του ερ όταν λένε τα σημερινά με δεδομένο αυτά που είχαν πει μετά το ματς του πρωταθλήματος.Προφανώς είναι διαφορετικής σημασίας παιχνίδια αλλά δεν νομίζω ότι πολυνοιάζει όταν σχολιάζουμε εδώ, δεν γίναμε ξαφνικά φίλαθλοι,
Τρίτον στα του ματς περιέργως πιστεύω ότι η αποβολή του στοχ πέρα από το ότι χάλασε ένα πιθανώς επικό β ημίχρονο, ίσως και να μην έκανε καλό τελικά στον ολυμπιακό ο οποίος μετά από τη φυγή μήτρογλου αδυνατεί να αντεπεξέλθει με κλειστές άμυνες καθώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει το τόπι στα δίχτυα,Εντωμεταξύ αν αυτό το έκτρωμα για τα μάτια και την ποδοσφαιρική αισθητική μας μπορούσε να χρησιμοποιήσει για μία φορά το πλασέ αντί του μύτου ή του κουντουπιέ και να την έδινε σωστά στον αθανασιάδη ίσως να τσίμπαγε και το Χ ο πάοκ.
http://www2.paok24.com/dbimg/news/21747_front.jpg

Fireknight
03-04-2014, 11:39
Diladi ti 8a eprepe na poun oi PAOΞ gia thn "μεγάλη μαρινάκεια στιγμή" wste na mhn einai grafikoi ?
Oi gavroi ta eipan prin to mats.

χο, χο, χο, αυτοί οι παοκτζήδες (και πάλι συγνώμη ε, πάλι έτσι μου το έβγαλε το google translate) μια ζωή κορόιδα.
οι μεν αυνανίζονται με τη γροθιά, το παιχνίδι ειχε την μηδαμινή σημασία, ο Ολυμπιακός μπορεί να ωρύεται για εξόφθαλμη αποβολή στο 1-1, έρχεται το κυπελλάκι, εκεί μετά τα σημερινά -προφανώς- δεν έχει Αναστάσιος Κάκος (του συνδέσμου Κερκύρας) στο Καραισκάκη κι όταν η πριονοκορδέλα φτάσει στο παχύ έντερο, άντε να ψάχνετε τυπογραφεία για το Παράγκα και Πανόραμα.

Symfwnw oti an den yphrxe h apovolh kai synexize na paizei o PAOK opws ksekinise pigename gia tessara+

Raven Lord
03-04-2014, 11:45
εντάξει, σπάνε τα κοντερ :touched:

http://www.tokoulouri.com/sports/eternal_champions/

Diogo
03-04-2014, 12:00
Diladi ti 8a eprepe na poun oi PAOΞ gia thn "μεγάλη μαρινάκεια στιγμή" wste na mhn einai grafikoi ?
Oi gavroi ta eipan prin to mats.

Symfwnw oti an den yphrxe h apovolh kai synexize na paizei o PAOK opws ksekinise pigename gia tessara+

ο Πρόεδρος τα είχε πει. όχι εγώ.
χώρια που σε λίγο καιρό θα υψώνετε τα χέρια στον ουρανό και θα λέτε όλοι, "που είναι ο Σωκράτης, αυτός μας πηδούσε με αίσθημα"

παντα 200 χρόνια μπροστά ο τρισμέγιστος. τα είχε προβλέψει όλα.

jack the ripper
03-04-2014, 16:11
"Ίσως έχει και τη χάρη του αυτό το πράγμα. Για να δούμε ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικό. Κι εγώ θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα διοργανώσει σωστά το παιχνίδι. Δεν βρίσκω τον λόγο για το αντίθετο. Ο Ολυμπιακός στα τέσσερα χρόνια με τον Β. Μαρινάκη στο τιμόνι έχει διοργανώσει υποδειγματικά όλα τα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν είχε παράπονα, ούτε από φιλοξενία, ούτε από τίποτα άλλο. Μέσα σε γενικές γραμμές καυτής ατμόσφαιρας-ντέρμπι είναι-υπήρξε ποδοσφαιρικός πολιτισμός και στα πέντε παιχνίδια (τέσσερα για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο) του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Η, κάνω λάθος;

Η διαιτησία νομίζω ότι τα πήγε καλά, ως προς το ότι δεν αδίκησε σε καμία φάση καμία ομάδα-ούτε σε πέναλτι, ούτε σε φάουλ, ούτε σε οφσάϊντ. Υπήρξε το θέμα μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, το οποίο όντως σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Ο Στοχ αποβλήθηκε, θα μπορούσε να αποβληθεί κι ο Φουστέρ (αν και όποιοι ήταν στο γήπεδο λένε ότι δεν ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα), αλλά θα μπορούσε να αποβληθεί κι ο Αθανασιάδης, που είχε ήδη κίτρινη-και που έδινε συνεχώς αφορμές ως το τέλος του ματς για να αποβληθεί. Όπως θα μπορούσαν να είχαν πάρει κι από μία κίτρινη οι δύο παίκτες και να είχε τελειώσει εκεί το θέμα.

Εγώ δεν αρνούμαι ότι η συγκεκριμένη φάση μπορούσε να φέρει κι άλλες αποφάσεις-όπως π.χ. και δύο αποβολές παικτών του ΠΑΟΚ (2ος ο Κλάους) και μία του Ολυμπιακού, οπότε το ματς θα ήταν 10 εναντίον 9, άρα χειρότερα για το ποδόσφαιρο. Εκείνη η φάση που δεν μπορούσε να φέρει άλλη απόφαση πλην της αποβολής και της βαριάς τιμωρίας με πολλές αγωνιστικές ήταν του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά στην Τούμπα. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Αλλά δεν μπορεί να σφυρίζει κάθε φορά ο Κάκος...

Μόνο που το κυρίαρχο στοιχείο του ματς ήταν η πασιφανής ανωτερότητα του Ολυμπιακού, όχι μία αμφισβητούμενη διαιτητική απόφαση. Έπαιζαν η πρώτη με τη δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα και είχαμε τελικές 19-1, κόρνερ 9-0, αποκρούσεις 0-8 και κατοχή 71-29... Εκτός αν θέλουμε να περνάμε σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο."

Νικολακοπουλος.

Ενταξει με συγκινησε :touched:

00i00
03-04-2014, 17:04
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=vGCtioUVzJ4

Robin Van Persie
03-04-2014, 17:43
αυτός μας πηδούσε με αίσθημα
Τέτοια λέτε και για τον Γιακούμπου Αγιεκμπένι μετά τη 3άρα μου?

chris_boss
03-04-2014, 17:51
Η, κάνω λάθος;

γιατί δε βγαίνει ο Η στο τηλέφωνο;

Κωλαράκι Τορνευτό
03-04-2014, 21:56

molis 13 mines prin vevaia (poly eystoxo kata ta alla)

mourning apocalypse
04-04-2014, 04:03
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=vGCtioUVzJ4

είμαι κάτω

Raven Lord
04-04-2014, 13:47

molis 13 mines prin vevaia (poly eystoxo kata ta alla)

ναι, αλλά σε κανα μήνα είναι η πρώτη φιέστα στο δελφινάριο

Mitsmann
04-04-2014, 13:50
Πρωτος πρωτος θα την δεις. :)

Raven Lord
04-04-2014, 13:53
δε μ'αρέσει ο σεφερλής :/

KoiliaSamprela
05-04-2014, 11:40
δε μ'αρέσει ο σεφερλής :/

άμπαλος !

zumorito
13-04-2014, 19:27
ο σπαθας που ειχε δωσει το πρωταθλημα στον παο επειδη εβγαλε κιτρινη στον γκαρσια στο 5 ε

ypersyntelikos
13-04-2014, 23:47
Πόσο αηδία ΚΑΙ το σημερινό.

Γενικώς όποιος ασχολείται με το ελληνικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, είναι ή στοιχηματάκιας, ή παράγοντας, ή ζώον.

Μαρινάκη ψόφα. Μέσα σε τρία χρόνια έχεις μετατρέψει τα πάντα σε ΣΚΑΤΑ

jack the ripper
16-04-2014, 23:28
Στα δικα μας δεν ειδα το ματς γιατι πετουσα. Απο ραδιοφωνο ακουσα την παραταση και πολυ αγχος. Ωραια προκριση. μαθαινουν οι μικροι απο κατι τετοια ματς.

Το αλλο ματς το ειδα ολο. Ματς τωρα. μπαλα δεν παιχτηκε πανω απο 30 λεπτα. Ενας εμετος. απλα

overdriven
16-04-2014, 23:32
Οι κανονικοί άνθρωποι απόλαυσαν ήθος και πολιτισμό που δίδαξαν οι Θεσσαλονικείς. Οι γαύροι απλά σκούζουν. Να πα να γαμηθούν