View Full Version : Ευρωμπάσκετ 2013
Θα ξεκινήσω με εμετικό ποστ, αλλά μετά και από αυτή τη φάση:
56dHvpY3_04
πιστεύω ότι θα φορεθεί με το ζόρι και φέτος η ισπανία.
Κωλαράκι Τορνευτό
31-08-2013, 18:19
Η αληθεια ειναι πως δεν εχεις το δικαιωμα να ξεκινας τοπικ με βιντεο του σιχαματος. Αλλα τελος παντων, κατεβαινουν λεει με παρα πολλες απουσιες? Ομιλοι εχουν κληρωθει ε? Βαλε και καμια παραπανω πληροφορια :p
http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroBasket_2013#Preliminary_round
Προβλεπω:
Group A
Γαλλια, Ουκρανια, Μεγαλη Βρετανια (!)
Group B
Λιθουανια, Σκοπια, Σερβια
Group C
Σλοβενια, Ισπανια, Κροατια
Group D
Ελλαδα, Ρωσια, Τουρκια
Ο ομιλος που θα δημιουργηθει απο τη συγχωνευση των Α-Β θα ειναι λογικα ΠΟΛΥ πιο αδυναμος απο αυτον που θα δημιουργηθει απο C-D το οποιο μεν μπορει να μας ριξει χαμηλα, αλλα θα μας δωσει ευκολο προημιτελικο, αφου νομιζω μπορουμε να κερδισουμε ευκολα ή δυσκολα οποιαδηποτε ομαδα απο τους πρωτους δυο ομιλους.
Από ισπανία δεν κατεβαίνουν ο μεγάλος Γκασόλ, ο Ναβάρο και ο Ιμπάκα. Όπως και να'χει έχουν περιφέρεια με ρουμπιο, ρουντι, καλντερόν και τα λοιπά σιχάματα + τον μικρό εμετό που στο βίντεο που πόσταρα κάνει και άκυρο πήδημα (πάντα γελούσα με τη φράση), και επιθετικό με το χέρι, ίσως και βήματα. Έχοντας τη νοοτροπία του πελάτη, δε θέλω να πέσουμε με αυτούς.
Η γαλλία κατεβαίνει σχετικά δυνατή, αλλά δεν έχει δυνατό 5άρι (Τουριαφ και Νοα εκτός). Με αυτούς η φάση είναι ότι άμα τους πετύχουμε, έχουν αυτοί τη νοοτροπία του πελάτη. :)
Σλοβενία πιστεύω θα είναι η "έκπληξη", Τουρκία αρκετά δυνατή, Ρωσία δεν τη βλέπω να κάνει κάτι, Λιθουανία και Σερβία δυνατές αλλά όχι για πολλά πολλά.
Εμείς δεν ξέρω τι σκατά θα κάνουμε, γιατί από ότι έχω παρακολουθήσει από την προετοιμασία έχουμε κάτι σκαμπανεβάσματα, και παιχνίδια που απλά οι κοντοί μας δε μπορούν να παίξουν άμυνα ένας εναντίων ενός και μας γαμάνε οι Μακκάλεμπς και οι Τελετοβιτς. (αν και παιχταράδες, δε νοείται να χάνεις από ομάδες με 1-2 σοβαρούς παίχτες και 10 μερεμετάδες). Από την άλλη επιθετικά χαίρομαι που φαίνεται μετά από κάποια χρόνια να έχουμε έναν σχετικό πλουραλισμό. Ρεαλιστικός στόχος η 4άδα.
Καλή η ανάλυση Κωλαράκι Εμετικό;
Κωλαράκι Τορνευτό
31-08-2013, 19:32
Α ναι ε? Τωρα τα γραφεις? Αφου φυσικα στα ζητησα πρωτα? Ε κατοπιν παρακλησης τι να την κανω Γιαννη μου? [/χαζογκομενα]
Kelldorain
31-08-2013, 19:42
Ρωσία εκτός των άλλων νομίζω έχουν και θέματα στα αποδυτήρια και με την ομοσπονδία, δύσκολα να περάσουν απ' τον όμιλο (θα το έλεγα απίθανο, αλλά και Ιταλία τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ, λόγω και τραυματισμών. Μεταξύ των 2 θα παιχτεί η τρίτη θέση)
Σλοβενία λογικά θα 'ναι καλή ναι, όπως και Λιθουανία. Γενικά το λογικό είναι περίπατος Ισπανίας παρά τις απουσίες, αλλά για τις υπόλοιπες θέσεις νομίζω είναι 4-5 ομάδες με πάνω-κάτω τις ίδιες πιθανότητες. Ελλάδα αυτό με τα γκαρντ που 'χει γίνει είναι λίγο περίεργο και όσο προχωράει το τουρνουά θα βγει σίγουρα κούραση, αλλά από 3 και πάνω είναι αρκετά πλήρης. Πρέπει όμως να κάνει 5/5 στην πρώτη φάση για να 'χει περιθώριο 2 ηττών μετά, αλλιώς λογικά θα 'χει Γαλλία ή Λιθουανία στους 8.
Θα ήθελα και εγώ ένα ακόμα γκάρντ... ο Εθνικός Στάρ υποστηρίζει πως έχει και άλλους δημιουργούς στην ομάδα και εννοεί τους Πρίντεζη-Περπέρογλου.
Αμφιλεγόμενη η επιλογή Καββαδά πάνω απο τον Βουγιούκα όμως στο 5 υπάρχουν Μπουρούσης και Μαυροκεφαλίδης. Μπορεί να ακουμπίσει η μπάλα στο ποστ λόγω αυτών και ο Καββαδάς είναι για ξύλο και βρώμικη δουλειά. Τελικά τα σενάρια για να φύγει ο Ίαν από το Καζάν είχαν βάση, να δούμε πως θα συνεργαστούν στη Ρωσία αυτή τη σεζόν.
Διεθνώς μας πιστεύουν πάντως...
http://www.eurohoops.net/el/2013/09/eurobasket-3/32459
Toυς εαυτούς μας δε ξέρω.
ypersyntelikos
04-09-2013, 20:34
ρε ποιος πετάει μπάσκετ στις διαφημίσεις μας?
KoiliaSamprela
04-09-2013, 20:37
συγκινητικός Σκουντής 1,5 λεπτό πριν λήξη.
"Δεν βλέπω πάνω από 50 πόντους να τρώμε, και βλέπω να βάζουμε και πάνω από 80"
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/545194_367623856673591_1598470525_n.jpg
λίγο οφφ αλλά :touched:
ον: με τους ρώσους να δούμε...
Mitsmann
04-09-2013, 22:46
Γι αυτο βλεπετε το ματς απο σουηδικο στρημινγκ καμπανα νο λαγκ γιες παρτυ.
Τιμιοι οι παουερμεταλλερς αυτο μπορουσαν αυτο κανανε.
Magellan
04-09-2013, 22:54
αυτα τα εκανε ο αντ1 απο τα 90ς, οταν εδειχνε μπασκετ(ελλαδα-ευρωπη)
θυμαμαι ματς να ειναι στον ποντο , να ειναι ετοιμοι να βαρεσουν τις βολες που κρινει το ματς, να μπαινουν διαφημισεις και να οταν γυρνανε στην
μεταδοση το ματσακι ειχε τελειωσει
τωρα η δικαιολογια "βαζουμε στο ασχετο διαφημισεις γιατι το ματς ειναι στο +30 και δεν εχουμε ταιμαουτ" μαλλον αστεια ειναι
Group A
1. Germany 1/0 2
2. Great Britain 1/0 2
3. Ukraine 1/0 2
4. Belgium 0/1 1
5. Israel 0/1 1
6. France 0/1 1
Group B
1. Latvia 1/0 2
2. Montenegro 1/0 2
3. F.Y.R. of Macedonia 0/1 1
4. Bosnia and Herzegovina 0/1 1
5. Lithuania 0/0 0
6. Serbia 0/0 0
Group C
1. Spain 1/0 2
2. Georgia 1/0 2
3. Poland 0/1 1
4. Croatia 0/1 1
5. Czech Republic 0/0 0
6. Slovenia 0/0 0
Group D
1. Greece 1/0 2
2. Finland 1/0 2
3. Turkey 0/1 1
4. Sweden 0/1 1
5. Russia 0/0 0
6. Italy 0/0 0
Τούρκοι και Γάλλοι απέδειξαν γιατί ποτέ δε θα γίνουν δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεν πα να έχουν 12 νβα-ερς.
Το γκρουπ Β είναι απόλαυση και θα γίνει της πουτάνας με όλους τους τους -ιτς.
Ισπανία χαλαρά και όπως είπα και αρχικά ας ψάχνουμε για τον 2ο.
Κωλαράκι Τορνευτό
05-09-2013, 01:12
Λοιπον επειδη μου την εσπασες, σε παω στοιχημα 5 δολλαρια (οχι ευρω μην το γαμησουμε) οτι ΔΕ θα το παρει η Ισπανια.
Διελυσε την Κροατια και εβγαλες συμπερασμα με τη μια για το τροπαιο. Πφφφφ.
Παρακολουθώντας και την "μικρή" και κυρίως την "μεγάλη" συνέντευξη στο 3-2-1 ***ται ο ΑΝΤ1, εγώ καραγουστάρω ακόμη πιο πολύ τον Τρινκιέρι.
Κατά τα άλλα,η Σερβία φαίνεται πως είναι καλύτερα να παίζει με παίχτες που δεν είναι ντίβες με προπονητή τον Ντούντα.
Υπάρχουν ομάδες επιρρεπείς στη μαλακία και στις εκπλήξεις,αλλά ίσως βελτιωθούν.Αν η Γαλλία είχε Τάνιεβιτς θα ήταν σίγουρα 2η πάντως...
Μαυροβούνιο πάει για 3άδα,έχω βαρεθεί τον ¨εθνικισμό του καταπιεσμένου¨με τις περικεφαλαίες των Ματσεντόνσκι,αλλά οι άτιμοι έχουν καλή ομάδα.
Οι Ρώσοι κάνουν πλάκα,όπως οι Βραζιλιάνοι στο Παναμερικάνικο; (Για πολύ μερακλήδες το Americas2013)
Μάλιστα...
Υ.Γ.
http://www.humbazine.gr/index.php/blog/i-dikia-mas-alfa-vita/
Λοιπον επειδη μου την εσπασες, σε παω στοιχημα 5 δολλαρια (οχι ευρω μην το γαμησουμε) οτι ΔΕ θα το παρει η Ισπανια.
5 δολλάρια; Με ψιλικατζήδες δεν βάζω στοιχήματα. :)
Ναι, από ένα ματς έχω βγάλει συμπεράσματα.
+1 νομίζω και εγώ ότι η Σερβία με Ντούντα θα τα πάει πάρα πολύ καλά.
Η Λιθουνία έχει παίξει χάλια και στα δυο παιχνίδια που τους έχω δει.
τρινκιερι δεν μοιαζει λιγο με εθνικο σταρ?
http://www.pamesports.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles/basket/TRINCIERI.jpg&width=620&height=446
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRVVclzcv-1scpL8_OLMN_NdJAh9P4MVCrEQAUC3qnD2iei6e94Zw
Raven Lord
06-09-2013, 11:54
λίγο? το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε όταν προσελήφθει :P
Ethereal
06-09-2013, 14:41
συμπαθεστατος τυπος
ypersyntelikos
06-09-2013, 15:57
δεν το είδα με Ρωσία. Μου είπαν ότι παίξαμε καλά πάντως. για πείτε
καλά παίξαμε μωρέ αλλά βασικά αυτό :
Οι Ρώσοι κάνουν πλάκα
Ο Σλούκας έγινε άντρας. :ρ
Magellan
07-09-2013, 23:47
γεια σου κυρ μακη με τα φαρμακα σου
Ethereal
08-09-2013, 00:05
Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε rofl
GROUP A
1. Ukraine 3/0 6
2. France 2/1 5
3. Belgium 2/1 5
4. Germany 1/2 4
5. Great Britain 1/2 4
6. Israel 0/3 3
GROUP B
1. Lithuania 2/1 5
2. Latvia 2/1 5
3. Serbia 2/1 5
4. F.Y.R. of Macedonia 1/2 4
5. Montenegro 1/2 4
6. Bosnia and Herzegovina 1/2 4
GROUP C
1. Slovenia 3/0 6
2. Spain 2/1 5
3. Croatia 2/1 5
4. Georgia 1/2 4
5. Czech Republic 1/2 4
6. Poland 0/3 3
GROUP D
1. Greece 3/0 6
2. Italy 3/0 6
3. Finland 2/1 5
4. Sweden 1/2 4
5. Russia 0/3 3
6. Turkey 0/3 3
Σήμερα αντιμετωπίζουμε την πρώτη σοβαρή ομάδα, στο φιλικό είχαμε κερδίσει τώρα τα πράγματα είναι βέβαια αλλιώς.
ypersyntelikos
09-09-2013, 17:37
Τρινκιέρι σε πάμε σε εκτιμάμε αλλά...
δύο ματς συνεχόμενα για την τελευταία μιάμιση περίοδο έξω ο Μπουρούσης?
μάλλον σήμερα τέλειωσε και το τουρνουά για εμάς
επόμενος όμιλος με Σλοβενία, Ισπανία σίγουρα και τους άλλους τους περιμένουμε
Magellan
09-09-2013, 17:47
ρισπεκτ στους φιλανδους
τους ανοιξε ο κωλος λιγο, αλλα επαιξαν με σουπερ παθος και φοβερη αμυνα
2 ματς τωρα φανηκε η απουσια καλου περιφεριακου αμυντικου
cybernaut
09-09-2013, 17:49
(αν και παιχταράδες, δε νοείται να χάνεις από ομάδες με 1-2 σοβαρούς παίχτες και 10 μερεμετάδες)
Αυτό που συνέβη με Ιταλία αλλά και σήμερα με Φινλανδία.
Προφητικό !
Ethereal
09-09-2013, 19:04
απο που ξεπεταχτηκαν αυτοι ρε;(οι φινλανδοι)
φοβερη ομαδα.
(αν και παιχταράδες, δε νοείται να χάνεις από ομάδες με 1-2 σοβαρούς παίχτες και 10 μερεμετάδες)
Αυτό που συνέβη με Ιταλία αλλά και σήμερα με Φινλανδία.
Προφητικό !
Μα αυτό κάνει μπαμ εδώ και 2-3 χρόνια. Δε μπορούμε να παίξουμε άμυνα ενάντια σε παίχτες-σκορερ.
Δεν ξεκωλώθηκε ο Ντατόμε και ο Μπελινέλι, ούτε ο Κόπονεν. Απλά δεν τους παίζουμε άμυνα. Σνομπάρουμε το νταμπλ τημ, είμαστε σοφτ, οι περιφερειακοί μας έχουν αργά πόδια.
Σαν ομάδα επιθετικά είμαστε 2 φορές καλύτεροι τα τελευταία χρόνια, αλλά από άμυνα -το βασικό μας χαρακτηριστικό και αυτό που φέρνει και τίτλους- χειροτερέψαμε πολύ.
Είναι σαν να παίζει η Βραζιλία στη μπάλα με σέντρες. Ε δεν.
Όπως και να'χει, τουλάχιστον με αυτές τις ποθτσες ΙΣΩΣ να παίξουν λίγο πιο δυνατά και όχι σαν αδερφές.
Κωλαράκι Τορνευτό
10-09-2013, 03:35
Διαβαζω και στο κοντρα οτι θελουμε μονο 3/3 νικες και δεν το καταλαβαινω.
Αν κερδισουμε Κροατια και Σλοβενια, ακομα κι αν χασουμε απο Ισπανια (που λογικα θα.) , βγαινουμε ισως 4οι, χωρις να γινουν πολλα τρελα. Πρεπει να μην κερδισουν οι Κροατια και Σλοβενια ΚΑΙ την Ιταλια, ΚΑΙ την Φινλανδια. Αλλα ακομα και να κερδισουν και οι δυο την Φινλανδια, μονο μια να χασει απο Ιταλια, τοτε την εχουμε απο κατω, μαζι με Φινλανδια (που θα χασει κι απο Ισπανια). Αρα η 4η θεση δεν ειναι και τοσο τρελο κατορθωμα θαρρω.
Κατα τα αλλα βλεπω το παρακατω βιντεο που αρχιζει με τη δηλωση Σκουντη οτι πολυ φοβαται πως ο Λακοβιτς θα αποτελεσει το δημιο μας, στη συνεχεια ο Λακοβιτς ξερουμε (και βλεπουμε πολυ καθαρα) τι κανει, και θυμαμαι το ποστ ΚοιλιαΣΑμπρελα και γελαω μονος μου, συγκινητικος γκαντεμης ο Σκουντης :touched:
JPW17dVbIC8
mourning apocalypse
10-09-2013, 03:54
Kρίμα πάντως που πάει να παίξει το ματς με την ισπανία με 2 ήττες σερί.Έπρεπε να χει 5 νίκες με 15+ διαφορά για να έβγαιναν τα άρθρα "ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ" "ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ", για να ναι πιο γλυκιά η ΦΑΠΑ μετά.Ξενέρωσα λίγο.
Διαβαζω και στο κοντρα οτι θελουμε μονο 3/3 νικες και δεν το καταλαβαινω.
Αν κερδισουμε Κροατια και Σλοβενια, ακομα κι αν χασουμε απο Ισπανια (που λογικα θα.) , βγαινουμε ισως 4οι, χωρις να γινουν πολλα τρελα. Πρεπει να μην κερδισουν οι Κροατια και Σλοβενια ΚΑΙ την Ιταλια, ΚΑΙ την Φινλανδια. Αλλα ακομα και να κερδισουν και οι δυο την Φινλανδια, μονο μια να χασει απο Ιταλια, τοτε την εχουμε απο κατω, μαζι με Φινλανδια (που θα χασει κι απο Ισπανια). Αρα η 4η θεση δεν ειναι και τοσο τρελο κατορθωμα θαρρω.
Προσπαθούσα να κάνω κι εγώ τους υπολογισμούς να δω τι παίζει και όπως λες περνάμε με κάποιους τρόπους και με 2 νίκες, μάλιστα λογικά μας συμφέρει να είναι με τους Κροάτες και τους Σλοβένους για να τους βάλουμε από κάτω σε ισοβαθμία (?). Νομίζω ότι παίζει και γερό ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας με μια από τις άλλες 2 να είναι η Φινλανδία (και άρα να ξεκινάμε με ντεζαβαντάζ πόντων και να θέλουμε και σκορ εκτός από νίκες). Όλα αυτά πολύ πρόχειρα (πχ θεώρησα ότι οι 2 πρώτοι παίρνουν όλα τα ματς για απλοποίηση :ρ) και χωρίς να είμαι σίγουρος για το ποια είναι τα tie breakers. Αν τα έχεις κάνει πιο αναλυτικά, ρίχτα.
Χοντρικά, με δυο νίκες επί των Κροατών και των Σλοβένων: Αν νικήσουν οι Φινλανδοί και τα δυο, περνάμε. Αν χάσουν και τα δυο, περνάμε. Αν κάνουν 1-1, δύσκολη τριπλή. Προφανώς όλα αυτά αλλάζουν αν κάποιος πάρει νίκη ενάντια σε Ιταλία/Ισπανία. Το σημαντικό εδώ είναι ότι μάλλον είναι πιο εύκολο να πάρει κάποιον νίκη με Ιταλούς, άρα οι Φινλανδοί θα μείνουν κοντά μας να μας χαλάνε τις ισοβαθμίες και οι 2 επί των οποίων θα έχουμε νίκες (υποτίθεται :ρ), μπορεί να τσιμπήσουν ένα ποντάκι και να μας βάλουν από κάτω.
Edit: Δεν ξέρω αν το άλλαξαν, αλλά δε λένε ότι θέλουμε 3 νίκες [ http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eurobasket/greece/den-mas-ftanoyn-duo-nikes.2404407.html ]
Η εθνική μας έχει ανάγκη το λιγότερο δύο νίκες και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες διαφορές, σίγουρα πάνω από 10 πόντους, προκειμένου πιθανές τριπλές ισοβαθμίες να μας φέρουν στην τετράδα του ομίλου.
Κωλαράκι Τορνευτό
10-09-2013, 06:22
Εχει πολλη πλακα, το οτι κανεις reference σε αρθρο που ο τιτλος του και ο υποτιτλος του ειναι με τεραστια γραμματα:
Σενάρια για οκτάδα: δεν μας φτάνουν δύο νίκες
Η Εθνική μπάσκετ γνωρίζει τους αντιπάλους της και τι πρέπει να κάνει για να προκριθεί: τρεις νίκες. Διαβάζεται και είναι δύσκολο, αλλά για να εξασφαλίσει η ομάδα του Τρινκιέρι την είσοδο στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ οφείλει, αρχής γενομένης την Πέμπτη, να κερδίσει την Ισπανία, την Κροατία και τη Σλοβενία.
:D :D :D
Ενταξει, μετα μεσα στο αρθρο αναλυει τις ισοβαθμιες ελαχιστα, και λεει οτι ισως περναμε και με δυο νικες, αλλα οσο ναναι, το αρθρο ειναι παραπλανητικο και (επιτηδες - γτπ) προκλητικα εντυπωσιακο στον τιτλο του. Κατα τα αλλα, εκανα την ιδια αναλυση που εκανες κι εσυ στο μυαλο μου, και τιποτα παραπανω γιατι βαριεμαι ακριβως οσο κι εσυ :razz:
Χαχαχαχαχαχ, δεν το πρόσεξα καν.
Ναι είναι κάπως (!!) παραπλανητικός και sensationalist ο τίτλος, ο υπότιτλος το μαζεύει λίγο (εκεί με το εξασφαλίσει) και μέσα γίνεται νορμάλ.
ΙΚΑΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΟΙ 3 ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
KoiliaSamprela
10-09-2013, 09:40
φαντάσου μπερδευτήκατε εσείς που είστε επιστήμονες άνθρωποι ...
τι να πούμε δλδ και μεις.
Magellan
10-09-2013, 11:12
ετσι οπως τα κανανε πως να μην μπερδευεσαι
ypersyntelikos
10-09-2013, 12:36
Η διοργάνωση πάντα έτσι ήταν? Τι μπουρδέλο είναι αυτό
Magellan
10-09-2013, 13:41
νομιζω με αυτο ακριβως το συστημα ειναι απο το 2007
το 2005 που το πηραμε ηταν ομιλος, ο 1ος κατευθειαν 8αδα και 2-3οι χιαστη μπαραζ για 8αδα
ε και απο κει κανονικα
Mitsmann
11-09-2013, 21:48
o Φιξξξερ φτιαχνει το συστημα?
Magellan
11-09-2013, 22:43
Κατα τα αλλα βλεπω το παρακατω βιντεο που αρχιζει με τη δηλωση Σκουντη οτι πολυ φοβαται πως ο Λακοβιτς θα αποτελεσει το δημιο μας, στη συνεχεια ο Λακοβιτς ξερουμε (και βλεπουμε πολυ καθαρα) τι κανει, και θυμαμαι το ποστ ΚοιλιαΣΑμπρελα και γελαω μονος μου, συγκινητικος γκαντεμης ο Σκουντης :touched:
JPW17dVbIC8
δεν ειναι ο σκουντης ο χατζηπαπαρας ειναι
Μου τη δίνουν αφάνταστα κάτι μαλακιούες τύπου "οι βολές της φιλανθρωπίας" που είπε ο άλλος τις ελεύθερες βολές στον τελευταίο αγώνα μας.
Magellan
12-09-2013, 19:46
ξερναω με ρουντι
Ethereal
12-09-2013, 20:37
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ
Neuroscar
12-09-2013, 20:39
Ε αντε και γαμηθειτε 10 χρονια
Τωρα ας βγουμε και τελευταιοι
Magellan
12-09-2013, 20:46
αντε και γαμησου πουσταρα φερναντεζ
freak brother
12-09-2013, 20:48
την τελευταια φορα που τους ειχαμε κερδισει , δεν υπηρχε e.r...
Magellan
12-09-2013, 20:54
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581832_255459187944087_745877154_n.jpg
Raven Lord
12-09-2013, 21:04
μεγάλο ρόλο στη νίκη έπαιξε το ότι "μετά από κάθε ριμπάουντ είχαμε επίθεση" :touched:
θεούλης :touched:
Kaserinos
12-09-2013, 21:07
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
https://www.youtube.com/watch?v=CBVTgKApV1c
KoiliaSamprela
12-09-2013, 21:24
13,9'' πριν την λήξη και λέει ο σκατόστομος
"Το πήραμε"
...χλόμιασα άσχημα
Mitsmann
12-09-2013, 21:31
Οπως ελεγε κι ενας γνωστος μου παλαια, "καραπούτσα".
Κωλαράκι Τορνευτό
12-09-2013, 22:17
Kρίμα πάντως που πάει να παίξει το ματς με την ισπανία με 2 ήττες σερί.Έπρεπε να χει 5 νίκες με 15+ διαφορά για να έβγαιναν τα άρθρα "ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ" "ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ", για να ναι πιο γλυκιά η ΦΑΠΑ μετά.Ξενέρωσα λίγο.
Ελπιζω να ξενερωσες κι αλλο μετα τη ΦΑΠΑ
Ε τους μαλάκες, μου χάλασαν τους υπολογισμούς. :grin:
ΠΟΥΤΣΑ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
https://www.youtube.com/watch?v=CBVTgKApV1c
RUDY
"Οι διαιτητές επέστρεψαν στους Ελληνες να παίξουν πιο δυνατά από ότι θα έπρεπε. [...] Τα φάουλ πάνω στον Μαρκ (Γκασόλ) ήταν συνεχή και δεν σφυρίζονταν. "
τέλειος ο παπαδόπουλος στο 3:35
https://pbs.twimg.com/media/BT_paevCAAAPoPO.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
13-09-2013, 04:36
Πουτσα στα σιχαματα ρε, με μπριζωσε ο Κασερινος με το βιντεο βραδιατικα :P
Σιχαματα ολκης τα αδερφια Γκασολ, Ναβαρο και φυσικα ο Γκαρμπαχοσα ο εμετος. Εχει και μουσικαρα Kent <3
Ελπιζω να ξενερωσες κι αλλο μετα τη ΦΑΠΑ
μόνο εσύ θα μπορούσες να διαφωνήσεις με κάτι που θα μπορούσες να 'χεις γράψει μόνο εσύ.
Κωλαράκι Τορνευτό
13-09-2013, 05:01
Πως ακριβως θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω αυτο που γραψε ο mourning?
Δεν ξερω σε ποιο συμπαν ζεις, σε αυτο το συμπαν μια οποιαδηποτε ηττα της Ισπανιας στο μπασκετ ειναι λογος για να αισιοδοξουμε για ενα καλυτερο μελλον, it is known.
Κατα τα αλλα, τρολολολο, δεν εισαι καν αστειος.
ypersyntelikos
13-09-2013, 14:11
Πούτσα στα μουνιά. Επιτέλους.
Σιχαίνομαι τους ισπανούς στο μπάσκετ πιο πολύ και από τη χρυσή αυγή.
Ethereal
14-09-2013, 22:38
μπηκαν με σκοπο να μας ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ τουτοι δω.δυσκολα τα πραγματα.
Άμα τους αφήσεις να τρέξουν θα σε γαμήσουν, όπως και κάνουν.
Παίζουν και στην έδρα τους, ΠΟΛΥ δύσκολα τα πράματα.
ΑΝ γυρίσει αυτό το ματς θα είναι από τις πιο επικές ανατροπές. Πολύ χλωμό όμως. Δείχνουμε απλά λίγοι και 5 κλικ πιο αργοί.
scarecrow
14-09-2013, 23:18
Exoyme spasei ta kala8ia
Κρίμα.
Το παιχνίδι χάθηκε με τους παουερμεταλλερς. Αν αφήνεις έναν Κόπονεν να σε κερδίσει, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Να θέλεις 3 στα 3 με Ισπανία, Σλοβενία και Κροατία είναι απίθανο, γιατί απλά πρέπει να είσαι usa και όχι Ελλαδίτσα.
Λέω κρίμα γιατί γενικά το μπάσκετ που παίξαμε με τον Ιταλό μου άρεσε, κι ας μη μας έκατσε το τουρνουά. Ελπίζω να μην τον διώξουν, τουλάχιστον μεχρι την επόμενη διοργάνωση. Ειδικά αν είναι να φέρουν τίποτα Γιαννάκηδες, Ζούρους κλπ.
Είναι να τρελαίνεσαι πάντως όταν βλέπεις ότι μπορούν να παίξουν αλλά περιμένουν να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο..
mourning apocalypse
15-09-2013, 11:21
:wave:
Δεν ξέρεις τι να πεις τελικά, στην αρχή ήταν εύκολο να κρίνεις λάθος την επιλογή για 3 μόνο γκαρντς όμως έγιναν τραυματισμοί σε όλες τις θέσεις - άσσος, σέντερ και ο Παπ χθες - μεγάλη μούτζα!
Πάντως ο Σπανούλης έκανε μεγάλα παιχνίδια στα τελευταία και εκεί ίσως να ήταν το πρόβλημα, έχουμε μόνο έναν τέτοιο παίχτη που μπορεί να βάλει 20ρα σε κάθε παιχνίδι (οι ποιότητα σε όλες τις θέσεις είναι τεράστια, απλά αναφέρομαι στον Σπανούλη σαν παίκτη που και να τον μαρκάρεις και πάλι θα σκοράρει). Όταν είναι μόνο ένας πέφτουν όλοι επάνω του. Ακόμα αμυντικό προσανατολισμό στην περιφέρεια έχει μόνο ο Μπράμος.
Ίσως να έπρεπε να πάρει τον Παππά αντί του Σλούκα ώστε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο σκοράρισμα (και πάλι δεν έχει την εμπειρία Σλούκα ούτε παίζει τόσο καλή άμυνα).
'Οπως και να έχει μετά την πούτσα σε Ισπανία έχω ακόμα μια ικανοποίηση και ας αποκλειστούμε.
Πάντως εγώ γελάω με όσους κράζουν τον Τρινκιέρι. Δηλαδή ο Τρινκιέρι έχασε από τη Φινλανδία, αλλά οι παίχτες κέρδισαν την Ισπανία; Ο Τρινκιέρι έπρεπε να μάθει σε επαγγελματίες παίχτες τι είναι το μπλοκ-αουτ για να παρουν ρημπάουντ; Ο Τρινκιέρι έπρεπε να μάθει σε επαγγελματίες παίχτες τι είναι η προσωπική άμυνα; Ο Τρινκιέρι έπρεπε να τους εξηγήσει τι πάει να πει ματς-τελικός;
Όταν είχαν ΚΙΝΗΤΡΟ να παίξουν (πχ με Ισπανία) μια χαρά εκτέλεσαν τις οδηγίες του προπονητή, αλλά δε φταίει αυτός για τη διάθεση σε άμυνα και ρημπάουντ (που είναι το προαπαιτούμενο για αυτά).
Μπράβο μας λοιπόν, κερδίσαμε τα σιχάματα αλλά πούλο.
Επίσης πρέπει κάποιος να τους πει να κόψουν την εύνοια στο Ακρόπολις, και να μην κανονίζουν φιλικά με ομάδες που τις έχουμε μετά και στα επίσημα, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Τόσο μυαλό θέλει;
Ο Τρινκιέρι δεν ξέρει τι θα πει ματς-τελικός. Ανεκδιήγητες επιλογές απο Ιταλία και μετά,ξεχνούσε παίχτες στον πάγκο (τρανταχτό παράδειγμα Φώτσης). Άστοχη επιλογή 12άδας, αφού τον Καββαδά τον χρησιμοποίησε ελάχιστα
Phantom Duck
16-09-2013, 20:51
δε λέει κάτι, ήταν αδιάφοροι και οι ισπανοί πλέον
Kaserinos
16-09-2013, 22:57
https://www.youtube.com/watch?v=qEWQfBpdR_M#t=17
FANTASMA
16-09-2013, 23:44
δε λέει κάτι, ήταν αδιάφοροι και οι ισπανοί πλέον
oxi
Ρε παιδιά, είστε στις προπονήσεις για να ξέρετε τι κάνει κάθε παίχτης και σε τι επίπεδο είναι;
Σόρρυ αλλά ο Φώτσης ειδικά έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ κάτι χρόνια.
Ο Μπουρούσης έχει αργά πόδια και με ομάδες με γρήγορα χαμηλά σχήματα, βάζει ένα τρώμε 2 από την άμυνα που δε μπορεί να ακολουθήσει.
Ψομι, για τη ζώνη που λες, πρέπει οι παίχτες να ξέρουν να παίζουν ζώνη και να έχουν και διάθεση να τρέχουν (θέλει πιο πολύ τρέξιμο από το μαν του μαν). Δε μπορείς να τους τη μάθεις σε 1 μήνα.
Εγώ λέω ότι αυτά που είδα να προσπαθεί να περάσει ο Τρινκιέρι δεν τα έβελεπα ούτε με Ζούρο, ούτε με Καζλάουσκας, ούτε με Γιαννάκη. Όχι ότι ο Τρινκιέρι είναι κανας Ομπράντοβιτς, αλλά εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι στο χρόνο που είχε πήγε να προσθέσει κάτι.
Επίσης, παίζει πολύ το χαηπ που δημιουργούν οι δημοσιογράφοι μας ότι η ομάδα μας γαμάει και δέρνει, παιχταράδες κλπ. Ατομικά από όσους χάσαμε πλην Φινλανδίας οι παίχτες μας έχουν το λιγότερο ταλέντο επιθετικά. Την αλήθεια να τη λέμε. Έχουμε με 2-3 εξαιρέσεις μόνο μέτριους από ευρωπαϊκές ομάδες.
Τέσπα, η γνώμη μου είναι ότι οι παλιοί πρέπει σιγά σιγά να την κάνουν, κι ας φάμε καμμια-δυο σφαλιάρες ακόμα, να στρώσουν οι επόμενοι, τουλάχιστον να βλέπουμε να σκίζονται σε κάθε ματς.
KoiliaSamprela
17-09-2013, 08:58
τεχνικό τημ με τον Παπανικολάου να τρώει σπόρια κανείς δε γάμησε.
Γενικά δεν κατάλαβα ποτέ τι δουλειά είχε ο Παπανικολάου ..
Κωλαράκι Τορνευτό
17-09-2013, 09:27
Καλα τα λεει ο JnB, δεν ειναι δυνατον να κατηγορει κανεις τον προπονητη (περισσοτερο επειδη ειναι αστειος εμφανισιακα παρα οτιδηποτε αλλο) βλεποντας μια ομαδα να μη μπορει να παρει αμυντικα ρημπαουντ και να δινει στην αλλη ομαδα το δικαιωμα να παιρνει πανω απο 20 επιθετικα. Το μπλοκ αουτ ειναι κατι που πρεπει να μπορει να κανει μια ομαδα και ΧΩΡΙΣ προπονητη, αυτα τα εχουν μαθει απο 15 χρονων ολοι οσοι παιζουν στην Εθνικη Ελλαδος σημερα, ελεος. Μιλαμε για παιδικη χαρα ομως, μια παιδικη χαρα που επι 28 λεπτα ηταν ετσι οπως λες κομμισσαρ, και ξαφνικα σε 12 λεπτα με τη Σλοβενια στο τελος, στο επιμερους σκορ ηταν καπου στο +20. Και φυσικα δεν ηταν επειδη μπηκαν ολα τα σουτ, γιατι ΔΕΝ μπηκαν, ουτε ηταν επειδη ξεκωλιαστηκε καποιος τριποντακιας μας, γιατι ουτε αυτο εγινε. Εγιναν επειδη παιξαμε ΑΜΥΝΑ σωστη, και οχι σαν παιδικη χαρα οπως λες. Τι εγινε, τους ειπε ξαφνικα ο Τρινκιερι το σωστο αμυντικο πλανο, το οποιο αγνοουσε μεχρι τοτε? Ελα τωρα.... (700 τρις μπισκοτα ως τωρα συνολο ε)
xwria apo systimata klp proson tou proponiti einai na pairnei kai to 100% apo kathe tou paixti, ayto pou nomizw einai oti den katafere na peisei prwta ap'ola tous paixtes tou
regularpaul
17-09-2013, 13:48
Ψομι, για τη ζώνη που λες, πρέπει οι παίχτες να ξέρουν να παίζουν ζώνη και να έχουν και διάθεση να τρέχουν (θέλει πιο πολύ τρέξιμο από το μαν του μαν). Δε μπορείς να τους τη μάθεις σε 1 μήνα.
τι λες μαν? επειδή είδα μόνο το ματς με την Ισπανία κι αυτό όχι προσεχτικά, παίξαμε καμια νέα ζώνη που πρωτοσχεδίασε ο Ιταλός και δεν την ήξεραν καλά οι παίκτες;
αυτό με το τρέξιμο δεν ισχύει, τρέξιμο θέλει κάθε είδους άμυνα, απλά διαφορετικό, θεωρητικά η ζώνη είναι που θέλει λιγότερο τρέξιμο
ο αεκτζης απο πανω με το απλο του σχολιο, επεσε μεσα νομιζω
εγώ ξέρω ότι θα δούμε ματσάρες στους προημιτελικούς...
κι ας μη νομίζουν οι Κροάτες (πολύ ισορροπημένη ομάδα πάντως) πως ο Φρατέλο με τους Ουκρανούς είναι χαζοβιόληδες
Κωλαράκι Τορνευτό
21-09-2013, 00:42
Τούρκοι και Γάλλοι απέδειξαν γιατί ποτέ δε θα γίνουν δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεν πα να έχουν 12 νβα-ερς.
Ισπανία χαλαρά και όπως είπα και αρχικά ας ψάχνουμε για τον 2ο.
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
Χαχ, θες και 5 δολλάρια επειδή έκανες το κλασικό αντιδραστικό σου ποστ; Θα στα δώσω όταν έρθεις. :)
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Γάλλοι δεν είναι και ούτε θα γίνουν δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Πάρκερ μόνος του παίζει και μία φορά στα τόσα χρόνια κάνανε κάτι. Πυροτέχνημα.
Eίπαμε...μην δούμε "σκεπτόμενο μπάσκετ" σε τελικό,αλλά η αυτοκαταστροφή του β' μισού της Β' περιόδου στη Λιετούβα δε τρώγεται με τίποτα. Εν τω μεταξύ τα κοκκόρια των Φρανσουάδων γεννάνε από προχθές...