View Full Version : Champions League 2013-14
παοκ γερα, περνα στα χαρτια
Τράβα τα αρχίδια σου ρε, μακρυμάνικη δεν θα προλάβετε και φέτος να βάλετε.
γτ ρε στις 11 δεκεμβρη κρυο δεν εχει?
Πες τα ρε ατίλα. Όταν το εντιμότατο σωματείο του Ολυμπιακού έπαιρνε το πρωάθλημα στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όλοι έσκουζαν, τώρα που προχωράει ο πάοκ όλα καλά έ;
Με το αδικημένο σωματείο της μέταλιστ είμαστε, οι αγώνες κρίνονται στο χορτάρι.
Εντάξει, κοντομάνικη εννοούσε, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Και πάλι σε σύνολο λιγότερο καιρό από εμένα θα παίζεις ευρώπη (χώρια το γέλιο που θα προσφέρεις σε όλους).
Phantom Duck
20-08-2013, 16:52
εντάξει πόσο θα κρατήσουν αυτά τα προκριματικά πια;
freak brother
20-08-2013, 17:39
Πες τα ρε ατίλα. Όταν το εντιμότατο σωματείο του Ολυμπιακού έπαιρνε το πρωάθλημα στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όλοι έσκουζαν, τώρα που προχωράει ο πάοκ όλα καλά έ;
Με το αδικημένο σωματείο της μέταλιστ είμαστε, οι αγώνες κρίνονται στο χορτάρι.
τελειως διαφορετικες περιπτωσεις ε .. επειδη η Καλαμαρια εκανε μαλακια η ΑΕΚ εχασε πρωταθλημα.. τωρα η Μεταλιστ εκανε μαλακια η Μεταλιστα εχασε την προκριση..
Atropos,θέλει προσπάθεια για να γίνει κατανοητό πως η μέταλιστ έχασε την πρόκριση ακριβώς επειδή η ουέφα θέλει οι αγώνες να κρίνονται στο χορτάρι και οι ίδιοι έστησαν παιχνίδι τόσο εξόφθαλμα που τιμωρήθηκαν ακόμα και από το μοντέλο αθλητικής καθαρότητας που λέγεται ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία?
Έστω και με την τρικλοποδιά που βάζεις μόνος σου,γιατί να μην το σημειώσεις πριν ένα μήνα καυτηριάζοντας την σκόντα και τους φιλάθλους της που είδαν και 2 αγώνας μάλιστα? Αυτοί έχασαν μέχρι και το μπαράζ και πάλι εκδρομές στην ευρώπη βρέθηκαν να κάνουν να πούμε. Εκτός αν στον νομό ξάνθης δεν είχε σκούξει κανένας τότε για τον βάλνερ οπότε πάσο. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά θα σου πούνε πως ο μόνος λόγος που γκρινιάζεις είναι από κόμπλεξ για τον παοκ και δεν κάνεις και προσπάθεια να το κρύψεις κιόλας.
Στον δε παοκ δεν ξέρω ποιος έσκουζε και πόσο αλλά παραμένει γεγονός πως είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει χάσει 2 φορές εξωαγωνιστικά την πρόκριση στην ευρώπη που κέρδισε στο χορτάρι. Ειδικά το καλοκαίρι το 2006 ο σπανός ήταν πάρα πολύ επίμονος στο να κυνηγήσει την τιμωρία του παοκ, φαντάζομαι πως η σκέψη των αγώνων του ατρόμητου με την σεβίλλη σου φέρνει αντίστοιχη αίσθηση αγανάκτησης όπως συμβαίνει τώρα με την μέταλιστ.
Αν τελικά η δυσφορία δεν οφείλεται σε αρειανό κόμπλεξ και είναι γενικά μια νύξη στην οπαδική υποκρισία θα πω πως συμφωνώ απολύτως,όλοι οι φίλοι κάθε ομάδας είναι πρόθυμοι να δικαιολογήσουν τα πάντα και να γελοιοποιηθούν με κάθε προθυμία επικαλούμενοι κάποιο υπαρκτό ή μη "προηγούμενο" προκειμένου να απολαύσουν μια επιτυχία όσο πιο απονεχοποιημένα γίνεται.Πιο πρόσφατο παράδειγμα οι φίλοι του άρη που κάποτε ωρύονταν που έχαναν την κατηγορία επειδή ο παοκ άνοιγε τα πόδια στην καλαμαριά και την ευρώπη επειδή η λάρισα περνούσε χαλαρά με διπλό από το καραϊσκάκης ενώ πέρσυ όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα με την επιστροφή του κομάντο σκόρδα και το ηρωικό great escape που ακολούθησε αυτής, αλλά την απαίτησαν κιόλας.
Τουλάχιστον οι ολυμπιακοί έχουν κάνει εδώ και μια εικοσαετία κτήμα τους το επίσημο μοττο της ομάδας, Τίτλοι Τίτλοι Τίτλοι με κάθε Κόστος και Τίμημα, και έτσι έχουν απαλλαχτεί από περιττές εσωτερικές διαφωνίες και αυτοκριτικές.Ακόμα και σε αυτο 50 χρόνια μπροστά από όλους τους άλλους μαζί είναι.
Τζαζ, άσε τα περί κόμπλεξ και παπαριές. Χούμορ κάνουμε, χούμορ.
Αν συγκρίνεις τώρα την Μπαρτσελόνα του κάμπου, που ο γαύρος δεν έκανε τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην έδρα του, αλλά την επόμενη αγωνιστική εκτός, για να χάσει για πρώτη φορά εντός μες στη χρονιά, με το διπλό του Άρη με τον Ατρόμητο, με την κόκκινη του Ακάνθο κ.τ.λ. εεεεεε τί να σου πω.
Και για να είμαστε ον τόπικ, καλά έκανε ο πάοκ και πέρασε, και ο Άρης και ο Ελευθεριακός το ίδιο θα έκαναν. Όταν παίζονται 15 μύρια, γιατί τόσα θα αρπάξει αν μπει στους ομίλους, κάνεις αυτό που πρέπει για την τσέπη σου.
Και φυσικά όποιος κάνει μαλακία φρηκ, πρέπει να πληρώσει. Και φυσικά η Μέταλιστ έπρεπε να πληρώσει. Να μη βγει από την αρχή ρε φίλε όμως στην Ευρώπη, να πάει η επόμενη ομάδα της Ουκρανίας.
Κατά τ' άλλα κουβέντα κάνουμε, τελευταία μέρα άδειας σήμερα, διπλό μέσα στη σάλκε ναπούμε ξερωγώ.
οι χθεσινές γκολάρες της Ρεάλ Σοσιεδάδ στη Λυών (http://www.tvgolo.com/match-showfull-1377024160---50)
tsimpouklano
21-08-2013, 19:07
Μονο γέλιο τα αντι-παοκ αισθήματα τώρα.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Κωλαράκι Τορνευτό
21-08-2013, 19:52
Ευχομαι τεσσαρα του μπαοκ μεσα στη Γερμανια
θελω να περασει ομιλους να ΓΕΛΑΜΕ καθε βδομαδα μεχρι δακρυων με τις ξεφτιλες του
Ethereal
21-08-2013, 23:40
βαλτε αλλο ενα να πληρωθουμε ρε...
μεγαλη παιχτουρα ο σλοβακος.
tsimpouklano
22-08-2013, 00:45
http://www.sport24.gr/football/article2378861.ece/ALTERNATES/w620/germanoi.jpg
Από την πλευρά που κάθονται οι φανατικοί οπαδοί των "βασιλικών μπλε" σηκώθηκε σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας.
http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/prokalesan_oi_opadoi_ths_salke.2378859.html
Άντε δώσε χαρά τώρα σε όλα τα φασιστάκια...
KoiliaSamprela
22-08-2013, 09:17
είναι πολύ σοβαρό και δυνατό πρωτάθλημα το Γιερμανικό για να έχεις ελπίδες απέναντι σε μια ομάδα της μπουντεσλίγκα.
Όμως στηρίζουμε ΠΑΟΚ CL για 2 λόγους,
1
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article2117000.ece/ALTERNATES/w620/MARINAKHS_0502.jpg
αλλά 2 και σημαντικότερος
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/67/Borussia_Dortmund_logo.svg/220px-Borussia_Dortmund_logo.svg.png
να ΓΕΛΑΜΕ καθε βδομαδα μεχρι δακρυων με τις ξεφτιλες του
γι'αυτό θα φροντίσει Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
Οι 2 ήττες στα τελευταία 18 ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια που έχει ο παοκ είναι κάτι τόσο εξωφρενικό για δεδομένα ελληνικής ομάδας που δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι για τι κατόρθωμα μιλάμε
Mitsmann
22-08-2013, 13:19
Κοιλια Σαμπρελα αν η φωτο στο 1. ειναι "χαχαχ θα χασει ο Ολυμπιακος 5.000.000" η απαντηση μας ειναι "ροφλ"
KoiliaSamprela
22-08-2013, 13:24
Κοιλια Σαμπρελα αν η φωτο στο 1. ειναι "χαχαχ θα χασει ο Ολυμπιακος 5.000.000" η απαντηση μας ειναι "ροφλ"
Λογικό ρε Μιτσμανν , για τον ΟΛυμπιακό λολ, για τον Μαρινάκη που θα τα έβαζε όμως παντελόνα δεν είναι.
Και άσε το ποίμα ε, και οι πέτρες θα γελάσουν.
KoiliaSamprela
22-08-2013, 13:25
εκτός αν σας περισσεύουν , οπότε δώστε κανένα φράγκο στον αρκτούρο
Mitsmann
22-08-2013, 13:27
το ταημινγκ ειναι ενα πολυ χρησιμο πραγμα σ αυτη τη ζωη.
το καλοκαιρι που ο Ολυμπιακος εχει κανει 11-13 μεταγραφες μεταξυ των οποιων τον Σαβιολα, τον Βαης, 2-3 παικτες απ την Πριμερα Ντιβιζιον, εναν παικτη απ τη Μπραγκα, εναν αριστερο μπακ διεθνη Καμερουνεζο και γενικα οχι τον Γιωργο Παπαχατζαροπουλο απ την Ερανη Φιλιατρων το να λες "χοχ, δε θα παρουν τα λεφτα" ειναι τουλαχιστον αστειο.
η γενικη ιδεα βεβαια (ειναι το νεο τρεντ!!) "να μην παιρνει ο Ολυμπιακος τα λεφτα του Τσουλου" ειναι ετσι κι αλλιως γραφικη, εκτος αν ειστε οπαδοι εσοδοσφαιρου, οποτε εχετε οντως δικιο.
KoiliaSamprela
22-08-2013, 13:30
το καλοκαιρι που ο Ολυμπιακος εχει κανει 11-13 μεταγραφες μεταξυ των οποιων τον Σαβιολα, τον Βαης, 2-3 παικτες απ την Πριμερα Ντιβιζιον, εναν παικτη απ τη Μπραγκα, εναν αριστερο μπακ διεθνη Καμερουνεζο και γενικα οχι τον Γιωργο Παπαχατζαροπουλο απ την Ερανη Φιλιατρων το να λες "χοχ, δε θα παρουν τα λεφτα" ειναι τουλαχιστον αστειο.
η γενικη ιδεα βεβαια (ειναι το νεο τρεντ!!) "να μην παιρνει ο Ολυμπιακος τα λεφτα του Τσουλου" ειναι ετσι κι αλλιως γραφικη, εκτος αν ειστε οπαδοι εσοδοσφαιρου, οποτε εχετε οντως δικιο.
Σε γενικές γραμμές
http://www.star.gr/publishingimages/2013/08/110813090910_0325.jpg
Mitsmann
22-08-2013, 13:30
τι Σαντορινη και μαλακιες, βαλε Μυκονο που πηγαινε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ τα καλοκαιρια και στου Ρεντη δεν ειχαν αδεια να αγορασουν ουτε κωλοχαρτο.
AngelOfSorrow
22-08-2013, 14:30
poies metagrafes re xaivania.1xarti ston king of the bong 1misi sto mejdani kai oloi oi aloi eleytheroi kai daneikoi.pote edwse fraga gia metagrafes o marinakis?ena miralas plirwse kai ta ksanatsepwse dipla.ti papa trwte me paixtes agorasmenous apo tin peskara.'
STOX paixtoura kane to vais na liwsei ton pagko...
Mitsmann
22-08-2013, 14:46
Οντως μακαρι να παιζει ο Στοχ στην Σλοβακια.
Όταν ο μαρινακης τους έπαιρνε όλους αυτούς, ήταν μάλλον σίγουρος ότι θα είχε όλη την πίτα. Δεν είναι ευτελές ποσό τα 5 μύρια, ακόμα και για τον πρωταθλητή ελλάδος (!).
Κωλαράκι Τορνευτό
22-08-2013, 16:30
Ειμαι με ΚοιλιαΣαμπρελα και χαιρομαι που δε θα παρει λεφτα τα οποια υπολογιζε το (ενα ακομα) καθαρμα ο Μαρινακης.
Απο κει και περα, το να νιωθει καποιος καποιου ειδους οπαδικη ικανοποιηση επειδη δε θα παρει "η μισητη ομαδα τα λεφτα" ειναι καταντια νεου επιπεδου, ταυτισης με τα οικονομικα μιας ομαδας δηλαδης, ανηκουστα πραγματα
Ο αλλος εγραψε ολοκληρη χαρμοσυνη παραγραφο επειδη οι μεταγραφες του Ολυμπιακου δεν ειναι κανονικες, αλλα ειναι δανεικοι κι ελευθεροι, και νιωθει ας πουμε μια ικανοποιηση που ο "Μαρινακης κοροιδευει τα προβατα τους οπαδους της ομαδας του", τρελο μπαοκτσακι σε λεω, μιλαμε για φοβερα πραγματα... Keep up the good work, μιληστε στο τοπικ για το Champions League για το ποιος εχει τα περισσοτερα λεφτα και ξεκατινιαστειτε αντι να μιλησετε λιγο για το ματσακι, στο οποιο ο ΠΑΟΚ ηταν απροσδοκητα καλος σε αρκετες φασεις του αγωνα, και επισης αρκετα τυχερος που δεν αρπαξε κανα 2 ακομα σε κατι αλλες φασεις του αγωνα. Ουτε ενας δεν εχει μιλησει για μπαλα, τι ειστε εσεις ρε, ουτε παππουδες σε καφενειο :thumbsup:
I see what you did there! :pink:
Προσωπικά χέστηκα ποιος κοροϊδεύει ποιον, αλλά δε μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα των γαυρων να υποβαθμίσουν το θέμα των μπάτζετ. Τι διάολο, θα μειώσει την περαιώτικη μαγκιά να παραδεχτούμε ότι τα περισσότερα λεφτά κάνουν καλύτερη ομάδα; Άσε που είναι καλύτερο να λέμε ότι το πήραν με τα φράγκα από το ότι το πήραν με τη διαιτησία. :razz:
Ο Μιτσμάννος λέει ότι όταν ο γαυρος πήρε σαβιολες κλπ δεν έχει νόημα να μιλάμε γι' αυτά τα 5 μύρια - ενώ τότε ακριβώς έχει νόημα! Τόσο κόστισαν ολόκληρες οι μεταγραφές + τα συμβόλαια για έναν χρόνο των σαβιολα και βαις μαζί. Εκτός αν όλοι αυτοί είχαν πάντα όνειρο να παίξουν με τον εφηβο στο στήθος και απλά πληρώνονται γιατί ο μαρινακης συγκινήθηκε.
Θα έβαζα στοίχημα δε, ότι από πέρσι το μπάτζετ συμβολαίων του γαυρου δεν έχει ανέβει πάνω από τα 5 μύρια που κινδυνεύει να μην πάρει φέτος.
Τον αγώνα δεν τον είδα, δεν έχω τηλεόραση! :-(
Κωλαράκι Τορνευτό
22-08-2013, 16:53
Το δικο σου ποστ ηταν ισως το μοναδικο το οποιο δεν ειχα καθολου στο μυαλο μου οταν εγραφα τα παραπανω. Γενικα ολα αυτα με αφηνουν προσωπικα παντελως αδιαφορο, το μονο που με ενοχλει ειναι να βλεπω 30χρονους (και βαλε) να καθονται να ασχολουνται με τις περιουσιες των αλλων, ενω γνωριζουμε (?) πως ολοι αυτοι ειναι καθαρματα και λαμογια, τωρα το αν καποιος ειναι επιπεδο Μελισσανιδης, ή επιπεδο Μαρινακης, μικρη σημασια εχει θαρρω. Και ποιος νοιαστηκε για μπατζετ και παπαριες. Ολα αυτα με τα συμβολαια που γραφεις δεν ξερω τι επιχειρημα πανε να κανουν, ειλικρινα.
Το προφανές επιχείρημα είναι ότι περισσότερο χρήμα = καλύτερη ομάδα (γενικά), αλλά δεν θέλω να πω αυτό ακριβώς.
Το να παρακολουθούμε (τουλάχιστον ελληνικό) ποδόσφαιρο χωρίς να μας ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι, όταν είμαστε απολύτως σύμφωνοι ότι τα αφεντικά είναι λαμόγια (καμιά διαφωνία εδώ) είναι κάπως υποκριτικό. Μπορούμε να δεχτούμε ότι μας ενδιαφέρει η ομάδα μας να νικάει/παίζει καλή μπάλα και ας χτίζεται με τον οποιοδήποτε τρόπο ή να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το σπορ, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη σούπερ λιγκ. Μου φαίνεται υποκριτικό να λες ότι ο μαρινακης είναι κάθαρμα, αλλά δε με νοιάζει, πληρώνω να δω τον σαβιολα που μου έφερε. Είναι κάπως ταξικό το θέμα (ωχ).
Και για να μην μιλάω για μαρινακη μόνο, ισχύει για βαρδινογιαννηδες, αλαφουζους κλπ.
Οι ομάδες δε χρειάζονται αφεντικά - όσα μπαίνουν, τόσα να ξοδεύουν. Δε θα βλέπαμε τσάμπιο λις ποτέ με ελληνική ομάδα, αλλά έτσι κι αλλιώς βλέπουμε;
mourning apocalypse
22-08-2013, 17:50
Δεν ξέρω ακριβώς αλλά έχω την εντύπωση ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει έστω και ψύγματα συμπάθειας για μαρινάκη πρέπει να μαρινάρεται με χλέπες αμεσότατα.
Κωλαράκι Τορνευτό
22-08-2013, 18:04
Το εχω γραμμενο σταρχιδια μου το ελληνικο πρωταθλημα, οπως και οποιονδηποτε γαυροβαζελοχανουμομπαοκ, απο το 2009 που εφυγα απο τη χωρα (και καπως και πριν απο αυτο δηλαδη), οποτε δεν καταλαβαινω γιατι μου τα γραφεις ολα αυτα σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. Εγω βλεπω ενα θρεντ το οποιο θα μπορουσε να μιλαει για ελληνικες ομαδες στο Champions League για καποιους μηνες, και μετα για αλλες ομαδες, αφου αποκλειστουν οι "δικες μας", και αντι για αυτο, ο κοσμος εδω και 2 σελιδες, ασχολειται με τα εκατομμυρια που θα χασει ο Μαρινακης, και πως οι μη-μπαοκς χαιρονται για αυτο το πραγμα, ενω οι μπαοξ βρισκονται στον κοσμο τους (και καλα κανουν) μετα το αρκετα θετικο 1-1. Το χειροτερο με ολο αυτο, ειναι πως η ουσια βρισκεται στην πρωτη προταση του αποπανω σου ποστ, δηλαδη το τι επιδραση και τι αποτελεσμα θα εχει η φαση με τα 5 μυρια στην μελλοντικη ομαδα του Ολυμπιακου, και αρα, στο ελληνικο πρωταθλημα.
Οσον αφορα αυτο που λες, εσυ μπορει να το βρισκεις υποκριτικο, αλλα εγω δεν το βρισκω, και ξερω πως ο κοινος οπαδος που βλεπει μπαλα μονο για να ξεφυγει λιγο και να εχει να κανει κατι Κυριακη απογευμα, δεν ενδιαφερεται και πολυ για τα μυρια του Μαρινακη και ποια ηταν ακριβως η ρητρα με την οποια εκλεισε για 3.2 χρονια ο 17χρονος μπακ απο την Ερμιονη Τρικαλων για συμφωνια το 2017. Δε μιλαω για τους καμμενους προσωπικα, γιατι απλα δε με ενδιαφερει. Εσυ που θες να μιλας και για ρητρες, και για μεταγραφες, και για πρωτοσελιδα και για ενα σωρο αλλες λεπτομερειες, ιντριγκες κτλ, εχεις περιπου 20 θρεντ να το κανεις αυτο, με πρωτο και καλυτερο το θρεντ της σουπερλιγκας. Ειναι αναγκη να μολυνεται και αυτο το θρεντ πια? Σε καθε "διαλογο" οι ιδιες πιπες, κατανταει κουραστικο ακομα και για τυπους σαν εμενα που παρακολουθουν μονο ΕΝΑ θρεντ (το παρον).
Κάτσε, το γεγονός ότι σε αυτό το θρεντ "μπορούμε να μιλάμε" μόνο για γαυρο εδώ και χρόνια (με μικρές εξαιρέσεις προκριματικών) δεν έχει να κάνει με το ελληνικό πρωτάθλημα και όλα τα άλλα που λέμε;
Αν βρίσκεις την "ουσία" του ποστ μου σε αυτό που γράφω ότι δεν είναι η ουσία του ποστ μου, τι να σου πω.
Πέρα από αυτά, μπήκα στο τόπικ, είδα για τι μιλάμε και έγραψα, σιγά με το τόπικ πολίσινγκ. Πες στον μοντεράτορα να μας συνετίσει. Oh wait.
nothingman
22-08-2013, 20:57
και ξερω πως ο κοινος οπαδος που βλεπει μπαλα μονο για να ξεφυγει λιγο και να εχει να κανει κατι Κυριακη απογευμα, δεν ενδιαφερεται και πολυ για τα μυρια του Μαρινακη
Αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Ον τόπικ
Την προηγούμενη φορά που Σουκρού Σαράτσογλου, είχαν αριστερό μπακ το Ρομπέρτο Κάρλος απέναντι στο Γουώλκοτ και άρπαξαν 5. Χθές με Κάντλετς 3. Πάρτε Χολέμπας να δείτε προκοπή ρε κακόμοιροι.
Κωλαράκι Τορνευτό
22-08-2013, 21:35
Κάτσε, το γεγονός ότι σε αυτό το θρεντ "μπορούμε να μιλάμε" μόνο για γαυρο εδώ και χρόνια (με μικρές εξαιρέσεις προκριματικών) δεν έχει να κάνει με το ελληνικό πρωτάθλημα και όλα τα άλλα που λέμε;
Αν βρίσκεις την "ουσία" του ποστ μου σε αυτό που γράφω ότι δεν είναι η ουσία του ποστ μου, τι να σου πω.
Πέρα από αυτά, μπήκα στο τόπικ, είδα για τι μιλάμε και έγραψα, σιγά με το τόπικ πολίσινγκ. Πες στον μοντεράτορα να μας συνετίσει. Oh wait.
Ρε "φιλε" (σε εισαγωγικα μιας και δηλωσες τις προαλλες πως δεν ειμαστε), μιλατε για τα αισχη του Ολυμπιακου και τα λεφτα του Μαρινακη σχεδον σε καθε γαμημενο θρεντ, τι ακριβως δεν καταλαβες? Εν προκειμενω εμενα προσωπικα δε με "ενοχλει" μονο αυτο στο παρον θρεντ, αλλα με "ενοχλει" αυτο μαζι με ολα τα αλλα ασχετα με το θρεντ ποστ, και οχι επειδη ειναι οφφ τοπικ, αλλα επειδη ποση μιρλα και μιζερια να αντεξει κανεις? Εχω ενα φιλο που εκραζε επι ωρες επειδη Ρεαλ ξοδεευει λεει 99 εκατομμυρια για τον Μπεηλ. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, δικα μας ειναι τα λεφτα? Τι οδηγει καποιον σε τετοια πωρωση ωστε να κατσει να ταυτιστει με μια ομαδα τοσο πολυ, που να θεωρει οτι και το ταμειο της ομαδας ειναι δικο του? Αν ξοδευε 30 λεει δε θα τον πειραζε. Λες και τα υπολοιπα 69 θα τα ξοδευε για να κανει 69 με 69 σταρ του Χολιγουντ ο ιδιος ξερω γω. Και εχω εσενα να καθεσαι να μου κανεις ολοκληρες αναλυσεις, επειδη τα 5 μυρια που δε θα παρει ο Μαρινακης, θα σημαινουν οτι ο σκατογαυρος δε θα εχει οσο δυνατη ομαδα και δε θα ελεγχει το ελληνικο ποδοσφαιρο οσο αν τα επαιρνε. Κατσε πεστα οσο θελεις δικε μου, γραψτα στο πρωταθλημα θρεντ, στο ποσο καυλα ειναι να κοροιδευεις τον Ολυμπιακο, στο κυπελλο, στο σκακι, παντου, αλλωστε τα γραφεις οπως και να χει, αλλα πρεπει να τα διαβαζουμε κι εδω περα μετα απο αγωνα ΤΟΥ ΠΑΟΚ? Δε χρειαζεται να πω κατι σε μοντερατορα, και δε μαρεσε η μπηχτη σου για τον μοντερατορα, γιατι ο συγκεκριμενος μοντερατορας νομιζω δεν εχει αφαιρεσει ολοκληρους ορυμαγδους καθυστερησης, δε νομιζω να τον ενοχλουσαν 3-4 οφφ τοπικ ποστς παραπανω. Εφυγα, παω να μαγειρεψω, κατσε πωρωσου.
Το ποιος πορώνεται φαίνεται από το γράψιμο. :ρ
Δεν με κατάλαβες, οκ δεν πειράζει. Δεν έχω την ικανότητα του νάθινμαν να συνοψίζω την άποψή μου σε 2 λέξεις, διάβασε το αποπάνω ποστ του για να δεις τι εννοώ κι εγώ. Δεν έχει να κάνει με τον μαρινακη και τον γαυρο, έχει να κάνει με το ότι δε μπορούμε να μη μας απασχολούν τα οικονομικά των ομάδων (για πολιτικούς λόγους) από τη στιγμή που αποφασίζουμε να τις στηρίζουμε. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες, όχι μόνο τη δική σου.
Όσο για τον μοντεράτορα, αυτό ακριβώς εννοώ, δεν τον ενοχλεί τίποτα γιατί εδώ μέσα δε μας ενοχλούν πολλά (και μάλιστα συμμετέχουμε κιόλας) και έτσι είναι το ΗΑΡ, σε έπιασε ο πόνος για τα οφφ τόπικς. Πώς σε κούρασα όταν είχα να ποστάρω για αθλητικά από τους τελικούς μπάσκετ (όταν και έγραφα ωραία πράγματα για αγγελόπουλους και παίκτες γαυρου); Τελευταία φορά που ανέφερα τον μαρινακη ήταν κοντά 3 μήνες πριν!
Τα εισαγωγικά σου στην αρχή με μπερδεύουν ειλικρινά. Πώς θα μπορούσα να είμαι ΦΙΛΟΣ με κάποιον με τον οποίο δεν έχουμε βρεθεί κάπου παρά μόνο τυχαία, δεν έχουμε κανονίσει ποτέ να πιούμε μια μπύρα κλπ; Δε γνωρίζεις τίποτα για μένα κι εγώ τίποτα για σένα, πέρα από τις μαλακίες που λέμε εδώ, σχεδόν αποκλειστικά για μπάλα πλέον. Αν έλεγα φίλο μου κάθε γνωστό από το ίντερνετ θα ήμουν θλιβερός τύπος. Αν θες στείλε μου ένα ΠΙ ΕΜ να μου εξηγήσεις τι σε έχει ενοχλήσει.
Καλή όρεξη.
Κωλαράκι Τορνευτό
22-08-2013, 22:24
Εχει διαφορα το να μη λες καποιον φιλο, απο το να λες "σταρχιδια μου σε εχω, δεν ειμαστε και φιλοι", νομιζω μπορεις να την κατανοησεις, εξυπνο παιδι εισαι (οταν δεν εχει να κανει με αθλητικα)
Αν φαινοταν το ποιος πωρωνεται απο το γραψιμο, τοτε δε θα υπηρχαν πουθενα τρολλς (!)
Δεν εγραψα για τα δικα σου ποστς στο αρχικο μου ποστ, και μαλιστα το ανεφερα κιολας, δεν καταλαβαινω γιατι μου εξηγεις ποτε και που εκραξες/εκθειασες ολυμπιακομαρινακηδες.
Αποψη σου αυτο για τα οικονομικα, προσωπικα το βρισκω θλιβερο, και ουτε στηριζω, ουτε εχω ομαδα, λεητερζ μαη ακουεηντανς
Επειδή το θέμα γύρισε προσωπικό, θα το συνεχίσουμε πριβέ.
nothingman
22-08-2013, 23:55
(παίρνω ως παράδειγμα τον Ολυμπιακό και το Μαρινάκη γιατί πουλάνε και ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ αλλά και γιατί αναφερθήκαμε στα 5εκ που ίσως χάσει ο Μαρινάκης, την ίδια οπτική εχω και για την Άρσεναλ και για την Προοδευτικάρα και τους Τζένεραλς και φαντάζομαι αρκετός κόσμος για τις δικές του ομαδάρες)
Για μένα είναι πρόβλημα αν "ο κοινος οπαδος που βλεπει μπαλα μονο για να ξεφυγει λιγο και να εχει να κανει κατι Κυριακη απογευμα δεν ενδιαφερεται και πολυ για τα μυρια του Μαρινακη", για λόγους μη ποδοσφαιρικούς αλλά ευρύτερα κοινωνικούς, είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς Φίξξξερ, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι διαφωνείς, στη διατύπωση ίσως να υπάρχει ένα θέμα και εκεί βρίσκεται η όποια ένστασή σου. Κρατάω ότι συμφωνείς και δεν το ξέρεις (.), συν ότι είμαστε στο αθλέτιξ και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μια τέτοια συζήτηση εδώ οπότε το κλείνω.
Το ξανανοίγω καπάκι και λέω όμως ότι εμένα με ενδιαφέρουν τα μύρια του Μαρινάκη και για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους. Ο απλός τρόπος να το εξηγήσω είναι ότι θέλω να έχω άποψη αν η ομάδα μου καταντήσει κάποια στιγμή σαν την ΑΕΚ ή την Μπράντφορντ καθ'ότι ο Μαρινάκης τυγχάνει Πρόεδρος του Ολυμπιακού και ουσιαστικά διαχειριστής των οικονομικών του. Στο παράδειγμα που έφερες με τα 99εκ της Ρεάλ, αν αύριο ο Χοντρός τρελαινόταν και έλεγε "που είστε παιδιά, πάρτε 100 εκ για τον Μπέιλ, έλα καισύ Μπέιλ παιχταρά μου, πάρε τα διπλά από όσα σου δίνουν οι Μαδριλένοι" δε θα έλεγα λολ, είναι τρελοσοπροεδρόοοοοος και σταρχίδια μου δεν είναι δικά μου τα λεφτά. Κυρίως γιατί μιλάμε για την ντροπή του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και γιατί ο Μπέιλ θα υπογράψει συμβόλαιο με το ένδοξο σωματείο του Ολυμπιακού, όχι με το Βαγγέλα το Μαρινάκη προσωπικά, οπότε αν αύριο ο τρελοσοπροεδρόοοοοος αποφασίσει ότι δεν είναι λόκο και την κάνει από την ομάδα, αυτή η ομάδα θα τρέχει στα δικαστήρια να ψάχνει να πουλήσει προπονητικά κέντρα, σέντερ φορ και χαμένες φανέλες Πούμα με τυπωμένο το 11(:touched:). Σε ένα πιο πιθανό παράδειγμα, λέει ήρθε πρόταση για Φέισα. Ε αν τον δώκει για 1εκ είναι μαλακία γιατί είμαι οπαδάρα Φέισα και το επόμενο αμυντικό χαφ στην ευρύτερη περιοχή του Ρέντη είναι ο Άλμπα, θέλω να το ξέρω. Αν τον δώκει για 6εκ και πάρει κανέναν καημένο ελεύθερο για να τον αντικαταστήσει, θέλω πάλι να το ξέρω για να βρίζω σωστά και έγκυρα όταν τρώμε 3 στο Καραϊσκάκη. Ναι, ξέρω ότι δεν ταυτίζονται απαραίτητα η ποδοσφαιρική αξία με την τιμή που του κολλάνε στο μέτωπο αλλά νομίζω δεχόμαστε ότι μια κάποια βάση την έχει.
Τελειώνω λέγοντας ότι μπορεί να μην ακουμπάω εγώ προσωπικά το πορτοφόλι στο τραπέζι για να τα σκάσω στον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και να έρθει να νοιώσει τη ΛάβαΤουΚαραϊσκάκης, αλλά (ένα μέρος τουλάχιστον) των χρημάτων που σκάει ο Μαρινάκης είναι δικά μου. Μου τα πήρε (ή του τα έδωσα, όπως το βλέπει κανείς, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες) όταν πήρα διαρκείας, όταν αγόρασα ερυθρόλευκο μπουρνούζι από την μπουτίκ ή όταν με χρησιμοποίησε σα στατιστικό για να διαπραγματευτεί με τη Νόβα ή τον ΟΠΑΠ για ρεκλάμα στη φανέλα. Πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία, έχω λόγο στο πως θα χρησιμοποιηθούν.
Mitsmann
23-08-2013, 01:51
Αδερφε Ναθινμαν γιορ μπεηζικ αργκιουμεντ ις ινβαλιντ.
τωρα που το σκεφτομαι ολο το ποστ ειναι ινβαλιντ εκτος απο εκει που λες ομαδαρα τους Τζενεραλς και την αναφορα σε Αλμπα.
Γιορ μπεηζικ αργκιουμεντ ιζ ινβαλιντ γιατι η συζητηση (εκτος αν θες να την πας αλλου, εγω ξανα στο τιποτα, στο γενικα εσυ) ειναι για 5.000.000 ευρω. Δεν ενημερωθηκε πουθενα ο συλλογος (σικ) οτι τωρα που θα περασει ο παοκ (η και οχι) ο Ολυμπιακος χανει 20.000.000 και πρεπει να βαλει κι αλλα 4 απ την τσεπη του. Σορρυ αλλα πεντε εκατομμυρια τα βγαζεις πουλωντας εναν αλφα Φεισα, εναν βητα Μασαδο, η καποιον αν χρειαστει. Δεν θα ρθει καμια καταστροφη. Ισα ισα η ομαδα εχει κανει τις κινησεις της εκτος του κοφτη, απομενει ενας κοφτης και να φυγει ο τσαρλατανος απ τον παγκο (αυτο μετα τα τσουλου να χαρουν και οι φρικμπραδερς αυτου του τοπου) και το τι ομαδα θα βγει θα το δουμε. Πεντε εκατομμυρια ειναι πεντε. Για τον Ολυμπιακο σε αυτη την δεδομενη στιγμη θα ηταν καλο να τα εχει αλλα δεν. Ας τα βρει με προκριση απ τους ομιλους. (με τον Μιτσελ? λολ.)
Ολοκληρο ομως το ποστ σου ειναι ινβαλιντ διοτι οντως, εσυ, εγω, ο Ματζελλαν και λοιποι συγγενεις οντως καλα κανουμε και μας ενδιαφερουν τα χρηματα του Τσουλου, αυτα τα εξτρα πεντε (νεο παιχνιδι οπαπ) και μαλιστα για τους λογους που λες. Γιατι -στην θεωρια- τα χρηματα αυτα οπως και τα εξοδα ειναι της ομαδας.
Ακομα δε κι οι Νταφφηδες και οι Πινκατεροι αυτου του τοπου εχουν δικιο να ασχοληθουν γιατι θα παρουν πεντε μυρια που ο παοκ θα τα βρει ως σουπερ χρησιμα, και γιατι στην τελικη θα τα κερδισουν με το σπαθι (φτιαγμενο απο ΚΑΣ-ιτερο, μα τι ωραιο λογοπαιγνιο, κανω φεηκ να με πινκαρω) τους και θα μπουν κι αυτοι σε ομιλο. Καλα θα κανουν αν προκριθουν και δικαιωμα τους, τι μας νοιαζει κιολα, με τον Ολυμπιακο παιζανε?
το ποστ σου γινεται λιγο ινβαλιντ γιατι η συζητηση ξεκινησε (μα και συνεχιστηκε) οταν πεταγονται οπαδοι αεκ/παο/αντικειμενικοι/λογιστηρια και ασχολουνται με το αν ο Ολυμπιακος θα εχει 5 μυρια λιγοτερα γιατι αυτο "θα τους αποδυναμωσει γκαραντη και ναι, βαζω στοιχημα για το μπατζετ τους", οι παραλλοι δε, κραζουν αν παρεις τον Ρομενταλ π.χ. ελευθερο (αλλο αν δε σου βγει.) Ε, αυτα ειναι για γελια. Μακαρι να παιρναμε τον Βαης με ενα ευρω και ενα κρουασαν.
Τωρα το να χαρουν με τον Ολυμπιακο οταν αποτυγχανει στον ...ισολογισμο του, ενταξει, αν θελουμε να συζηταμε σοβαρα, ολοι ειμαστε κομπλεξικοι με ενα, δυο, πεντε πραγματα. Οπως αρκετα σωστα σημειωσε και ο δημιουργος του μακραν πιο πετυχημενου τοπικ στο αθλετικς, υπαρχει και το ποσο καυλα ειναι να κοροιδευεις τον Ολυμπιακο.
Μιτσμάννε, όταν κάνεις κουόουτ κάτι από μένα, προσπάθα να το καταλάβεις και λίγο ή έστω κράτα το όπως το λέω.
Το μόνο που γράφω σε εκείνο το ποστ είναι ότι τα 5 αυτά είναι σημαντικά, κάτι που με κάποιον τρόπο προσπαθείς να απορρίψεις στο αρχικό ποστ σου. Τώρα αν επειδή είμαι οπαδός ΠΑΟ/αντικειμενικός/λογιστήριο δε μπορώ να πω τίποτα για τον γαυρο αν δεν αφορά διοργάνωση που παίζει η ομάδα μου, να φωνάξω ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡΣ να γίνουμε μαλλιά κουβάρια.
ΟΚ λεπόν. Αν ο ΠΑΟ ήταν στη θέση του γαυρου με ένα βαρύ πορτοφόλι σαν του μαρινακη στο τιμόνι και έχανε 5.000.000 ευρά από τον ΠΑΟΚ, θα ήταν πλήγμα γιατί είναι καλά λεφτά. Αν τα χάσει ο γαυρος μπορεί να μην είναι. Είμαστε εντάξει;
Α και ξέρεις, τα μπάτζετ, οι ισολογισμοί και τα κόστη των μεταγραφών είναι προσβάσιμα με ένα Google search ε. Δηλαδή αν θέλεις να δεις αν όντως έχει νόημα το επιχείρημα σου (αυτό το ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΒΙΟΛΑ, 5 ΜΥΡΙΑ ΛΟΛ).
Εντιτ: Τζένεραλς ρε μουνιά.
Mitsmann
23-08-2013, 02:24
Δηλαδη αφου πιασαμε το αρχικο μου ποστ, ο Κοιλια Σαμπρελα, της ομαδας που θα ανταγωνιστει τον Ολυμπιακο στο φετινο πρωταθλημα, χαιρεται αν χασει ο Μαρινακης/Ολυμπιακος/Πειραιας, πεντε εκατομμυρια γιατι θα αποδυναμωθει και.... τι?
Το οτι ειναι πληγμα ειναι, δεν διαφωνησε κανεις. Αυτο που ειπα ειναι οτι εχει κανει 11-13 μεταγραφες και δεν θα επηρεασει καν την φετινη χρονια. Του χρονου που ξερω γω τι θα γινει, μπορει να ρθουν οι Ρωσοι (καθε 28 μερες?) και να δωσουν 8.000.000 για τον Μασαδο της καρδιας μας.
Για τον Ολυμπιακο πες οτι θες. Δε σε εμποδιζει κανεις. η αναλυση με το ΠΟΣΟ κακη ειναι αυτη η απωλεια ειναι απο αυθαιρετη ως ακυρη ως και ο πνιγμενος ψαχνει σανιδα να γελασει. Εαν εχεις δε γκουγκλαρει τον ισολογισμο του Ολυμπιακου, ε, οκ.
Πάντα όταν κάνω ένα επιχείρημα σε οποιαδήποτε συζήτηση τσεκάρω τα δεδομένα μου. Γέλα όσο θες, αλλά έχουμε πήξει στις αυθαιρεσίες γενικά.
Βγαίνει ο κάθε πικραμένος οπαδός γαυρου και λέει πχ "τα τσέπωσε ο μαρινακης με τον μιραλας". Ισχύει; Μάλλον όχι, αφού η ομάδα βγήκε στα ίσα της εκείνη τη χρονιά (όχι δεν βρήκα τον ισολογισμό, ανακοινώθηκαν στα sites τα νούμερα από την ΕΠΟ).
Πόση ισχύ θα είχε το επιχείρημά μου αν ο Σαβιόλα είχε συμβόλαιο 5 και κόστιζε 8; Ο Μαρινάκης θα τα είχε χώσει κανονικά και τα 5 για τα οποία μιλάμε θα ήταν ψίχουλα.
Ειλικρινά δε γελάω (τι σανίδα, τι λες; ), απλά προσπαθώ να γνωρίζω δεδομένα και να μη μιλάω αυθαίρετα. Πέρσι ο γαυρος, που πήρε τα 5 του CL βγήκε με κέρδος κάτω από 100 χιλιάρικα (ισολογισμός!). Αυτά τα 5 που μπορεί να λείψουν, αν δεν τα βγάλει με ομίλους κλπ, θα κοστίσουν είτε στον μαρινακη τον ίδιο ή σε μεταγραφές και παίκτες - αλλιώς θα μπει μέσα η ΠΑΕ και θα τσαντιστεί ο νάθινμαν (αλλά ούτε ο μαρινακης το τολμά αυτό). Αυτό είναι λογικό συμπέρασμα χωρίς ίχνος εμπάθειας - δεν είναι αυθαίρετο ή άκυρο.
Γενικά τώρα, μου λες ότι βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα και μετά ότι αν είδα τον ισολογισμό "ε, οκ". Τελικά δεν υπάρχει αξιοσέβαστος τρόπος να μην είμαι αυθαίρετος; :ρ
freak brother
23-08-2013, 04:26
ρε παπαρες τοσα χρονια που παρακαλουθω το αθλετικς (που εγω ζητησα να υπαρχει παλε ποτε και το γραφω αυτο για χαβαλε) επι εθιρ επι αμνησιακ στην καφριλα του , επι χριστοπαναγιδιων κλπ ειχα καταλαβει οτι ολοι οι εναπομειναντες ηρωες ημασταν "φιλαρακια" και εσεις ειδικα οι μανατζερζ , δλδ ποιος ο λογος να χαλαμε τις καρδιες μας αφου ειμαστε μεταλ μπραδερζ να ουμ . νταξει πιωμενος ειμαι αλλα προσπαθω να κρατησω και ορθογραφια οποτε οχι παρα πολυ (πιωμενος) , δεν μπορω εν ετη 2013 να χουμε πιει 4324234 μπυρες μεταξυ μας και να υπαρχει οποιαδηποτε μινι διχόνοια .. και γω κραζω (στο αθλετικξ) και γω νευριαζω αλλα κουλ ρε μαλακες ολοι την κενωνια ζουμε αουγκ .
Ρε φρικ πάνε ξενέρωσε και άσε μας να τσακωθούμε.
Αν δεν ήμασταν οκ μεταξύ μας, έτσι θα μιλάγαμε;
(πινκ)
καλα και οι ομαδες οντας ΑΕ δεν θα θελουν στους ισολογισμους τους να βγαζουν κερδη..
nothingman
23-08-2013, 10:50
Μιτς, δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου (http://www.youtube.com/watch?v=lX-xGpfGBiM), θα έγραφα μεγάλο κείμενο αλλά στη μέση κατάλαβα ότι δεν προλαβαίνω και λέω μόνο τα εξής και γρήγορα:
Το ποστ μου ήταν ευθεία απάντηση στα όσα έλεγε ο Φιξ. Το ποστ μου έλεγε ότι με νοιάζουν τα οικονομικά της ομάδας μου και να γιατί. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ινβάλιντ.
Ειναι αστείο να συζητάμε αν τα 5εκ είναι πολλά ή λίγα. Είναι κάτι παραπάνω από ένας Φέισα και αν δε θες να τα βάλεις από την τσέπη σου κύριε Ολυμπιακέ, πάνε παίξε χωρίς κόφτη. Δεν καταλαβαίνω πότε προλάβαμε να καλομάθουμε από το Μαρινάκη ώστε τέτοια ποσά να μας φαίνονται ως "εντάξει μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα". Ούτε εγώ λέω ότι αν περάσει ο ΠΑΟΚ θα βρεθούμε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής αλλά ένα τσακ θα σφίξει η Φάση.
Το πραγματικό ζήτημα όμως είναι ότι ο ΚοιλιάΣαμπρέλας είπε ότι δε γουστάρει να πάρει τα 5 ο Μαρινάκης/Ολυμπιακός και θίχτηκες ουσιαστικά επειδή "και τι τον νοιάζει αυτόνανε" λες και άπαξ και δεν ανταγωνίζεται άμεσα τον Ολυμπιακό, ένας ΑΕΞ δεν μπορεί να έχει άποψη.
Γενικά, Λιούμπο Ομόδοξε Αδερφέ Μείνε.
Mitsmann
23-08-2013, 10:58
ε, τι να σου πω, τη σαιζον που βγηκαμε πεμπτοι εγω χεστηκα με το πως μοιραστηκε το πουλ του τσαμπιονς ληγκ στην ελλαδαρα. απο εκει και περα οπως το βλεπετε κιολα.
Magellan
23-08-2013, 11:32
.... αν δε θες να τα βάλεις από την τσέπη σου κύριε Ολυμπιακέ, πάνε παίξε χωρίς κόφτη.
oh wait...
(οριστε και ενα καθαρα αγωνιστικο σχολιο)
KoiliaSamprela
23-08-2013, 14:07
Mitsamenne σου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου ο Καράπαπας. Φιπσερ ξέχασες να διαβάζεις ελληνικά?
ΖΝΤΙΜΠΟΥΤΖΑΜΟΥΚΙΟΛΑΣΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Για τον Μαρινάκη αναφέρθηκα, τον εμετότερο των εμετών. Διευκρίνισα κνήτες του πειραιά ότι δεν θα τα βάλει ο χοντρός παντελόνα τα 5 μιλιόνια , που δεν είναι 5 ε!
Και εσείς εκμεταλλευόμενοι την μικρή μου απουσία οργιάσατε , ε, θα προβώ σε δηλώσεις και πικς με μαγιό και πετσέτα (για δεύτερη φορά)
Mitsmann
23-08-2013, 14:32
αγαπημενος μου αρθρογραφος ο Καραπαπας.
Κωλαράκι Τορνευτό
23-08-2013, 14:46
Φιπσερ ξέχασες να διαβάζεις ελληνικά?
Δεν ξερω γιατι το λες, ειμαι ο μονος που εξελαβα το σχολιο σου για τον Μαρινακη ως πολιτικο κι οχι αθλητικο, οπως ο ιδιος λες οτι ηταν ουσιαστικα (ελπιζω).
Βαριεμαι να γραφω σεντονια ξανα, γενικοτερα καταλαβαινω ολα οσα λεει ο ναθινμαν κι ο οδονιανος και ο μιτσμανν, οποτε σε λιγες γραμμες, απλα δε μπορω να "καω" στο ιδιο επιπεδο προσωπικα για καμια Αρσεναλ και καμια Γιουβεντους και δεν το κατανοω κιολας. Επεσε κατηγορια κι η Μεγαλη Κυρια πριν χρονια (δεν εχει σημασια ο λογος), εχασε τα λεφτα του Τσαμπιονς Λιγκ για πολλα χρονια, εχασε και καποιους παικτες που αγαπουσα (Ζαμπροτα) λογω του υποβιβασμου, εκανε καποια χρονια για να ορθοποδησει, αλλα στη μπουτσα μου κιολας, δεν ασχοληθηκα ουτε δευτερολεπτα με τα οικονομικα της και οτιδηποτε αλλο σχετικο. Ισως απλα το βλεπω διαφορετικα. Απο κει και περα, το επικινδυνο που λεει ο ναθινμαν, δηλαδη για τον οπαδο που δε νοιαζεται για τιποτα αλλο και παει απλα να δει μπαλα την Κυριακη, αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα πολυ μεγαλυτερη, και θα μπορουσαμε να την κανουμε εδω περα, αλλα δε χρειαζεται κιολας, γιατι μαλλον συμφωνουμε απολυτα οντως, και καλα υποθετεις ναθινμαν και το λαμβανεις ως δεδομενο (οτι συμφωνουμε).
KoiliaSamprela
24-08-2013, 20:06
Φιπσερ
τώρα το διάβασα από την αρχή το ποστς σου (το πρώτο).
Δικιά μου λοιπόν η καθυστέρηση , το παίρνω πίσω :oops:
ειστε ολοι τοσο σιγουροι οτι θα περασει ο μπαοκ ωστε να αρχισετε να μοιραζετε τα φραγκα της ουεφα.
και παει λεει ο φεισα με 4,5 μυρια στην μπενφικα.λολ
ypersyntelikos
25-08-2013, 16:14
έχει βύσμα ο μάνατζερ, δεν εξηγείται
Neuroscar
28-08-2013, 18:43
Ετσι, και μια ωραια, ολοκληρωμενη, σοβαρη αποψη.
http://www.sport-fm.gr/article/kalutera-sto-giouropa-o-paok/695820
tsimpouklano
28-08-2013, 19:15
Εκεί που βλέπαμε το παιχνίδι έξω από την τούμπα, σε κάποια φάση ο σκηνοθέτης κάνει ζουμ στον uchida, και κάπου από πίσω ακούγεται: "αι στο διαολο κινέζε γαμώ τη γιαπωνία σου" :touched:
Κωλαράκι Τορνευτό
29-08-2013, 06:31
Το τριτο γκρουπ δυναμικοτητας:
Ζενιτ
Μαντσεστερ Σιτυ
Αγιαξ
Μπορουσια Ντορτμουντ
Βασιλεια
Ολυμπιακος
Γαλατασαραι
Μπαγερ Λεβερκουζεν
Λουκουμακια ο Ολυμπιακος και η Βασιλεια για οποιον τους κατσουν, δε θυμαμαι τοσες και τοσο δυνατες ομαδες ξανα στο τριτο γκρουπ...
KoiliaSamprela
29-08-2013, 08:29
δεν θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά για Βασιλεία πάντως.
mourning apocalypse
29-08-2013, 10:38
πρέπει να πέσει με γιουβέντους
nothingman
29-08-2013, 12:55
οχι πάλι Άρσεναλ με Ολυμπιακό, βαρεθήκαμε.
Ethereal
29-08-2013, 15:35
πρεντικσιο :
δε δυσκολη κληρωση
barcelona
psg
osfp
napoli
δε ευκολη κληρωση
benfica
cska
osfp
steaua
Magellan
29-08-2013, 19:36
μπενφικα
παρι
αντερλεχτ
ypersyntelikos
29-08-2013, 19:45
τι ωραίο μουνί ήταν αυτό που παρουσίαζε την κλήρωση
τρελάθηκα
casshern
29-08-2013, 19:50
Πιο παγομούνα και από τη Φιλιώ Πυργάκη μου φάνηκε. Υποθέτω ότι ο Φίγκο θα μπορούσε να βάλει ένα χεράκι μετά το show:dfinger:
Kaserinos
29-08-2013, 19:51
τι ωραίο μουνί ήταν αυτό που παρουσίαζε την κλήρωση
τρελάθηκα
φτυστη με
http://pophaircuts.com/images/2013/01/Bridget-Moynahan-Medium-Curly-Ombre-Hairstyles-2013.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
29-08-2013, 19:58
πρέπει να πέσει με γιουβέντους
Ωστε να γινει τι?
Αρσεναλ - Μαρσειγ - Μπορουσια - Ναπολι ομιλος με ποτενσιαλ για 12 καλα εως πολυ καλα ματσακια
Και Μπαρτσελονα - Μιλαν - Αγιαξ - Σελτικ hall of fame group, θα χει ενδιαφερον
scarecrow
17-09-2013, 22:10
Γκολάρα ο Βάις
Magellan
17-09-2013, 22:31
και κωλαρα!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970013_10151742751043138_1057409841_n.jpg
επικη φατσα τυπου
κωλάρα ο Βάις
δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο Μήτρογλου imo
ματσάρα ο Σάμαρης αλλά απ' οτι φαίνεται τον ματιάσαμε, ελπίζω να μην τον φάει ο πάγκος
http://youtu.be/GWoU16D4f4w
ανεβασμένη πίεση ο κλοπ
Κωλαράκι Τορνευτό
02-10-2013, 03:20
Αισχος το πεναλτυ της Μιλαν ε :touched:
Tι γκολαρα ο Οζιλ.
scarecrow
02-10-2013, 22:54
E dhladh lol ti xanoun oi ths anderlecht ?!?!?!
Magellan
02-10-2013, 23:35
τουλαχιστον δεν τα βαλαμε και τα 3 απο κορνερ
(σοβαρα τωρα, χειροτερη εκτος εδρας εμφανιση τα τελευταια 3-4 χρονια)
FANTASMA
02-10-2013, 23:50
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2438294.ece/BINARY/w460/anderlecht-Chances-Fulltime.jpg http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2438295.ece/BINARY/w460/olympiakos-Chances-Fulltime.jpg
Ethereal
03-10-2013, 00:22
μεγαλη κλαση επιθετικου ο κλαρινογαμπρος
Το απόγευμα "τσακωνόμουν" στον καφέ, έλεγα ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει ο Μήτρογλου :')
Είδαμε το ματς του γαυρου τυχαία γιατί έπεσε το ίντερνετ και δε δούλευε το Skyπράμα. Πιο μαγική εικόνα πεθαίνεις ΑΛΛΑ I called το 0-3 και έχω μάρτυρες. 8-)
KoiliaSamprela
03-10-2013, 08:13
O Μητρολολ, έχει κάνει τεράστια βήματα εξέλιξης
Λοιπόν, μέχρι και γω σας έχω ψωλιάσει πελάτες.
nothingman
23-10-2013, 23:43
Μεγάλη εμφάνιση, κρίμα κτλ
κατά τα άλλα
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/817126394.gif
Magellan
24-10-2013, 00:04
φουστερ σε αγαπαω, ο καγκουρας ειναι σε νβα τζαμ ον φαιερ μοουντ
Art In Haste
24-10-2013, 00:31
Μεγάλη εμφάνιση, κρίμα κτλ
κατά τα άλλα
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/817126394.gif
Το έβλεπα με παρέα Ιταλών γιουβεντίνων, από την πρώτη στιγμή είδα βουτιά και οι Ιταλοί χτυπιόντουσαν για πέναλτι και λέω τι σκατά δε βλέπω, ε στο ριπλέι είπα καθαρό πέναλτι.
Κωλαράκι Τορνευτό
24-10-2013, 03:32
Ουτε πεναλτυ ειναι ουτε βουτια, πεφτει λογω ταχυτητας, αλλα η διεκδικηση δεν ειναι φαουλ προφανως.
Λιγο που ειδα απο Ολυμπιακο, μιλαμε ο Μητρογλου εχει γινει τρελη παιχτουρα ε. Περα απο ικανοτητες, παιζει και εξυπνα ρε το καγκουρι
As cópias de documentos que comprovem a situação declarada pelo candidato deverão ser encaminhadas para a Fuvest por meio de correspondência registrada, com data máxima de postagem nos correios até 12 de agosto. divulgação da lista de convocados e dos locais de exame da segunda fase no dia 16 de dezembro; aplicação das provas de português e redação O maior site anônimo de comércio de drogas foi retirado do ar no início de outubro. Como se previa, a cotação da Bitcoin, única forma de pagamento aceita nas transações, caiu vertiginosamente. Mas, nos dias seguintes, a cotação voltou a subir e encostar no patamar anterior. É difícil explicar todas as oscilações dessa moeda virtual. Até porque seu conceito, sua criação e sua aplicação diferem de qualquer outra. Descentralizada, a Bitcoin está imune a pressões governamentais. Um exemplo são políticas econômicas que geram medidas inflacionárias, como a impressão de moeda para aumentar o dinheiro em circulação e, assim, desvalorizá-lo.
que exige que
-----------------
Γεια σας φίλοι μου στην ελλαδα!
Γελάει ο κοσμος με τους αρχιπελάτες ρε, χώρια που τους έκανα εγώ αλογο, που όποτε σκοράρω τώρα με την Πορτουγκέζα ο θεός σκοτώνει ένα γατάκι, που και μία ελπίδα να είχαν να κάνουν κάτι σήμερα μου ντυθήκανε σαν τον ΟΦΗ και ήρθανε στο Καραισκάκη, ρε ξεκαρδίζεται το σύμπαν, το μόνο που τους έλειπε ηταν ένας χάρτης της Λισαβώνας στο σβέρκο της φανέλας. Ζώνη στα κόρνερ δεν παίζουν ουτε στα 8χ8 που έχω κάτι γνωστούς μου απο ρέντη, και ο άλλος ο επιθεωρητής σε αστυνομική σειρά χτυπιόταν σαν κάτι χταποδάκια στη Ζέα, τι θυμήθηκα τώρα.
ρε άντε γεια ρε.
http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/563922/erythroleyki-diamartyria-gia-ti-metadosi
Μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, ο Μίτσελ και οι παίκτες του Ολυμπιακού αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στον απεσταλμένο της Δημόσιας Τηλεόρασης Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Αντιθέτως, έκαναν δηλώσεις μόνο στη Nova (που επίσης έχει τα δικαιώματα του Champions League).
Αιτία ήταν τα παράπονα που φέρεται να έχουν στον Ολυμπιακό από την περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου αναφορικά με τη φάση του γκολ. Ο σπίκερ της ΔΤ είπε βέβαια το αυτονόητο: ότι ο Τσόρι ήταν σε θέση οφσάιντ, στην αρχή της φάσης.
Για την ιστορία, βάσει της συμφωνίας όλων των ομάδων, που απορρέει από τη σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την ΤΕΑΜ, τα μέλη κάθε ομάδας είναι υποχρεωμένα να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, πολλώ δε μάλλον στα ΜΜΕ της χώρας τους.
Αν ο γκαζζέττας δεν λέει βλακείες, είναι εξαιρετικά γελοίο.
Τσάμπιο λιγκ και μαλακίες, το θέμα είναι να προστατεύσουμε το κύρος της σουπερλιγκας και της νοβα. :roll:
Κωλαράκι Τορνευτό
28-11-2013, 05:32
Περιμενω να δω κι εγω κανα γκολακι ωραιο απο τα σημερινα ματς, καποιο σεναριο με βαθμολογιες, κατι ρε παιδι μου, και βλεπω αυτο... ρε μλκ, με τι ασχολεισαι????
Έλα ρε, διάβασες το ποστ μου πριν απαντήσεις; Kudos!
Κωλαράκι Τορνευτό
28-11-2013, 06:24
Ολα τα διαβαζω πριν απαντησω, τι ερωτηση ειναι αυτη?
Raven Lord
28-11-2013, 12:28
η έννοια του οφσάιντ είναι σχετική όπως έχουμε μάθει άλλωστε....
freak brother
28-11-2013, 15:44
εδω ο σπηκερ της ΔΤ ειπε οτι ο ολυμπιακος δεν αξιζε την ήττα.. λες και απευθυνοταν σε τυφλους... και ειχαν και παραπονο .
Mitsmann
28-11-2013, 16:11
δεν λεω απαραιτητα οτι επρεπε να κερδισουμε κιολα αλλα τι εκανε η παρι τοσο ισοπεδωτικα παραπανω που επρεπε να χασουμε?
οσο για το οφφσαιντ, η εφημεριδα ΠΑΡΙΣΙΝΗ εχει βγαλει αφιερωμα με ολα τα οφφσαιντ του Ολυμπιακου στο Τσαμπιονς Ληγκ.
freak brother
28-11-2013, 16:40
εβαλε παραπανω (κανονικα) γκολ .
Mitsmann
28-11-2013, 16:50
αρα εμεις που βαλαμε παραπανω (κανονικα) γκολ στη λισαβωννα επρεπε να εχουμε ηδη περασει η εκει δεν πιανεται γιατι χαλαει τη φαση?
Α ναι, ο ΦΑΝΤΑΣΜΑΣ είναι που δεν τα διαβάζει.
freak brother
28-11-2013, 19:03
αρα εμεις που βαλαμε παραπανω (κανονικα) γκολ στη λισαβωννα επρεπε να εχουμε ηδη περασει η εκει δεν πιανεται γιατι χαλαει τη φαση?
τι σχεση εχει αυτο για το αν θα επρεπε να ειχατε παρει το κατι παραπανω στο χτεσινο ματς που ειπε ο εγκριτος της ΔΤ ?
freak brother
28-11-2013, 19:16
αμα θες λεμε και για το γουεμπλει .
freak brother
28-11-2013, 19:35
τουλαχιστον ειχε καλη μεταδοση απο την ΥΕΝΕΔ .
freak brother
28-11-2013, 19:44
δικιο εχεις .
Raven Lord
28-11-2013, 19:51
καλή φάση που μείνατε να μιλάτε σχεδόν μόνοι.
Raven Lord
28-11-2013, 20:01
ε, ναι. παίζετε και μόνοι. λογικό.
Κωλαράκι Τορνευτό
28-11-2013, 20:48
Κι ο ΦΑΝΤΑΣΜΑΣ τα διαβαζει, και απορει και ο ιδιος με τι μαλακιες ασχολεισαι καθε φορα. Ακομα δεν απαντησες για τον παικτη του Αρη και αν πηδηξε εσκεμμενα για να χτυπησει τον παικτη του ΠΑΟ, ουτε ομως απαντησες στην προηγουμενη ερωτηση με κατι ικανοποιητικο... η οποια ερωτηση μεταφραζεσαι σε "ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΜΛΚ???" Πονανε τα ματια μου με τα ποστ που ασχολουνται με τα παραπανω, απογοητευση μονο.
Το εξηγεί ο καραπαπας εδώ: http://www.gazzetta.gr/football/article/564122/karapapas-apo-tin-dt-ehoyme-apaitiseis
Αλλά όχι και να πανηγυρίζουν τα γκολ των αντιπάλων. Δεν είναι παράπονο δικό μας τωρινό. Το εκφράσαμε επίσημα και στο πρώτο παιχνίδι με την Άντερλεχτ όταν ο Ολυμπιακός έκανε μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας στο Champions League και κόντεψαν να πειστούν οι τηλεθεατές ότι είμαστε μία πάρα πολύ κακή ομάδα.
Είναι το μόνο ματς που είδα, χωρίς να έχω ήχο γιατί το έβλεπα σε γνωστή μπυραρία, οπότε δεν ξέρω τι λέγανε οι εκφωνητές. Σίγουρα με βάση το αγωνιστικό ο γαυρος ήταν σημαντικά χειρότερος και το σκορ είναι μαγική εικόνα. Αλλά καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο καραπαπας:
Ξεκαθαρίζω ότι δεν ήταν το θέμα του οφσάιντ. Σε τρία παιχνίδια θα θέλαμε να μην έχουμε την αίσθηση ότι η ομάδα μας είναι από την Τουρκία ή από το Καζακστάν, αλλά ότι είναι ελληνική ομάδα. Και σας ξαναλέω ότι δεν μου αρέσουν οι γραφικότητες. Να λέμε ότι δεν είναι οφσάιντ επειδή είναι ελληνική ομάδα. Άλλο αυτό και άλλο να δίνεις την αίσθηση ότι κερδίζεις 3-0, κάνεις μία τεράστια νίκη στο Champions League, στο κορυφαίας δυσκολίας επίπεδο και να πρέπει να απολογηθείς ότι δεν έπαιξες καλά.
Προφανώς ξέρει και αυτός ότι η ομάδα του ήταν χειρότερη αγωνιστικά, μάτια έχει και βλέπει. Αλλά σε πόσους αγώνες της εθνικής πχ, ο Σωτηρακόπουλος έβλεπε την ομάδα να παίζει άθλια και πανηγύριζε για κάθε "καλό" τάκλιν; Πόσες φορές έχει πει "κανένας δε θα θυμάται το πώς ήρθε η νίκη όταν θα παίζουμε στη Βραζιλία" ή κάτι παρόμοιο; Από την εποχή του Συρίγου που εγώ προσωπικά μπορώ και θυμάμαι, πάντα η ελληνική ομάδα είναι ο καλός ήρωας εναντίων του κακού τέρατος - ακόμα και όταν το μέγεθός μας μεγάλωσε. Ο γαυρος ζητάει μια ίδια αντιμετώπιση σε αγώνες με ομάδες του εξωτερικού - δεν είναι παράλογη απαίτηση με βάση του τι βλέπουμε στα ματς της εθνικής.
Από την άλλη εγώ πιστεύω ότι αυτές οι συμπεριφορές μας μικραίνουν όλους και καλό είναι να αφήνουμε τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι αντίδραση μικρού παιδιού να μην πας να μιλήσεις γιατί σε μάλωσαν.
Mitsmann
28-11-2013, 20:52
καλή φάση που μείνατε να μιλάτε σχεδόν μόνοι.
ε, λολ!!!!
Κι ο ΦΑΝΤΑΣΜΑΣ τα διαβαζει, και απορει και ο ιδιος με τι μαλακιες ασχολεισαι καθε φορα. Ακομα δεν απαντησες για τον παικτη του Αρη και αν πηδηξε εσκεμμενα για να χτυπησει τον παικτη του ΠΑΟ, ουτε ομως απαντησες στην προηγουμενη ερωτηση με κατι ικανοποιητικο... η οποια ερωτηση μεταφραζεσαι σε "ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΜΛΚ???" Πονανε τα ματια μου με τα ποστ που ασχολουνται με τα παραπανω, απογοητευση μονο.
Ρε μαλάκα σοβαρά. Σε αυτό το ποστ σου αναφερόμουν όταν σε ειρωνεύτηκα ότι δε με διαβάζεις και απαντάς και έχεις το θράσος να το αναφέρεις ξανά; Εκείο γράφεις Ο ΙΔΙΟΣ:
De diavasa ta sentonia giati aint nobody got time for that, alla sovara tora Odonian, ypostirizeis oti o paiktis tou Ari ithele na traumatisei ton paikti tou PAO?
Και μετά συνεχίζεις να μου κάνεις μια ερώτηση την οποία ΟΝΤΩΣ έχω απαντήσει τουλάχιστον άλλες δυο φορές σε παραπάνω ποστς, επιβεβαιώνοντας ότι δε με διαβάζεις:
Δεν είπα πουθενά κάτι για τον παίκτη του Άρη. Έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος με βάση το πώς παίζεται το παιχνίδι.
Η λογική του κάθε παίκτη εκεί, είναι ότι ακόμα και αν δεν πάρω την κεφαλιά, επιτρέπεται να βρω τον αντίπαλο γιατί είναι πάνω σε διεκδίκηση - το πού θα τον βρω δεν έχει σημασία αν δεν βάλω χέρια. Αυτό που λέω είναι ότι αν πήγαιναν να βρουν και οι δυο τη μπάλα με το πόδι (ακόμα και χωρίς πρόθεση να βρει τον αντίπαλο δηλαδή) αν ο Μαρινάκης είχε βρει τη μπάλα πρώτος ο διαιτητής θα έδινε παράβαση. Γιατί πρέπει να υπάρχει διαφορά όταν η φάση είναι με το κεφάλι;
Ξαναλέω, δεν έκανε κάτι κακό ο παίκτης του Άρη, δεν το υποστήριξα πουθενά.
Αυτό που έλεγα είναι με απλά λόγια ότι αν αυτές οι φάσεις δίνονται φάουλ, θα έχουμε λιγότερους επικίνδυνους τραυματισμούς στο κεφάλι γιατί οι παίκτες θα είναι πιο προσεκτικοί. Διαφώνησε, αλλά πάνω σε αυτό που λέω τρομάρα σου.
Σε ότι αφορά το με τι ασχολούμαι, έχεις δίκιο, χαλάω το μεγαλείο του Champions League topic με μικροπρέπειες ελληνικού πρωταθλήματος. Τι να κάνω, εδώ με το εμπάργκο στη ΔΤ, κάνει το ίδιο ο γαυρος στο κανονικό Champions League, ποιος είμαι εγώ να αντισταθώ. :razz:
ion_storm
28-11-2013, 23:52
παιδια να μιλησουμε λιγο για το 0-1 σας επι του αγιαξ;
Για πες.
Raven Lord
29-11-2013, 11:42
η έννοια του κανονικού γκολ είναι σχετική όπως έχουμε μάθει άλλωστε....
το μάθαμε καλά
http://prasinanea.gr/football/article785622.ece/ALTERNATES/w620/offside+goal.jpg
(επειδή είναι παρασκευή και έχω όρεξη :P)
Mitsmann
29-11-2013, 12:17
παιδια υπαρχουν τα καταλληλα τοπικ. εδω λεμε για το Champions League. (αστερια, κλασσικη μουσικη)
Raven Lord
29-11-2013, 12:19
νόμιζα η συζήτηση είχε γυρίσει στη σχετικότητα. τα είπε κ ο αϊνστάιν άλλωστε
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ:chinchilla:
Mitsmann
29-11-2013, 18:31
που εισαι μωρη κουφαλα.
ελα εδω να τους τα πεις γιατι εμενα δε με πιστευουνε :(
αυτοεξοριστος στο βελιγραδι
δουλευουμε μερα νυχτα για την ανατροπη του μπουχεσα και την επανοδο του πρακτορα
υπομονη αδερφια!!!!!
Raven Lord
29-11-2013, 20:21
:touched:
έτσι γυρνάω κ εγώ στην αρρώστεια :P
Κωλαράκι Τορνευτό
30-11-2013, 03:42
Αν ειναι να εξηγουμε και τα προφανη, τοτε αστο καλυτερα.
De diavasa ta sentonia giati aint nobody got time for that
Διαβασα τα αρχικα σου ποστ για το περιστατικο με τον παικτη του Αρη, αλλα οχι τα σεντονια μετα.
Σουρεαλισμός. Στην επόμενη απάντηση θα έχεις διαβάσει μόνο τα σεντόνια.
Όταν έχεις μια απορία για ένα θέμα που κάποιος εξηγεί στα "σεντόνια" παραπάνω, η λύση δεν είναι να ρωτήσεις, αλλά να διαβάσεις τα "σεντόνια". Που ήταν δέκα γραμμές βέβαια, αλλά που να αντέξεις τόσο.
Δε λέω καθόλου αυτό, το έχω εξηγήσει 100 φορές και δε θέλεις να καταλάβεις (ή να διαβάσεις, πού να ξέρω). Λες τρομαχτική κοτσάνα εδώ και σκέψου το καλύτερα. Θες να πεις ότι η πρόθεση του αμυντικού να δυσκολέψει τον επιθετικό στο να πάρει την κεφαλιά, ακόμα και αν δεν πιστεύει ότι την έχει ο ίδιος, είναι ισοδύναμη με πρόθεση να τραυματίσει; Τότε ΟΛΟΙ οι αμυντικοί που έχουμε δει να παίζουν μπάλα είναι εγκληματίες. Εγώ δεν ισχυρίζομαι πουθενά ότι είναι ισοδύναμα αυτά τα δυο.
Σοβαρά δεν έχεις δει αμυντικό σε φάση ιδιαίτερα εντός περιοχής να παίζει τον επιτιθέμενο πάνω στο άλμα με σκοπό να τον σπρώξει εκτός θέσης κι ας μη βρει ο ίδιος τη μπάλα (ιδαίτερα σε κόρνερ κλπ); Είναι κάτι που όχι απλά συνηθίζεται, αλλά επιβάλλεται από τα σέντερ μπακ. Ούτε να τραυματίσουν πάνε, ούτε είναι κακό αυτό που κάνουν, αφού αυτό δε θεωρείται καν φάουλ, αρκεί ο διαιτητής να δει πορεία του αμυντικού προς τη μπάλα.
Το αν ο ίδιος πίστευε ότι προλαβαίνει τη μπάλα, είναι θέμα για debate, αλλά ΑΣΧΕΤΟ με το επιχείρημά μου. Δεν αναλύω τη συγκεκριμένη φάση, μιλάω γενικά για τις φάσεις αυτού του είδους. Όπως όταν έγιναν πιο αυστηρές οι κάρτες για τα τάκλιν (κίτρινη για τάκλιν από πίσω κλπ), οι παίκτες έγιναν πιο προσεκτικοί και είχαμε λιγότερους τραυματισμούς (και καλύτερο θέαμα), έτσι και αν φάσεις που ο ένας παίκτης παίρνει καθαρά τη μπάλα πηδώντας κάθετα και έρχεται ο άλλος και πέφτει πάνω του (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RELEVANT ΣΤΑ ΦΑΟΥΛ), πρέπει να σφυρίζεται φάουλ. Στατιστικά θα γίνουν όλοι πιο προσεκτικοί, θα έχουμε λιγότερες κουτουλιές και περισσότερα γκολ (δευτερεύον). Ο,τι ακριβώς συμβαίνει με τις διεκδικήσεις δηλαδή, όταν ο ένας παίρνει τη μπάλα πριν προλάβει να διώξει ο άλλος, και υπάρχει επαφή.
Τέλος πάντων εξηγώ και τη χρησιμότητα και τη λογική του να σφυρίζονται φάουλ αυτά στο άλλο τόπικ, αν θες πάρε τα φάρμακα σου για τη διάσπαση προσοχής, διάβασε τα σεντόνια και το συνεχίζουμε εκεί.
Χαίρομαι που σε ιντριγκάρω.
Κωλαράκι Τορνευτό
30-11-2013, 06:35
Καλα το ΕΡ γαμιεται, εκανα quote το αλλο ποστ (100%) και εγινε εντιτ.... δες αποπανω κοινως :razz:
Ναι καλά. Πες ότι το έκανες έντιτ για να μη φανεί πως σε έκανα ρόμπα. :ρ
Κωλαράκι Τορνευτό
30-11-2013, 07:19
χαχααχ τι βλακας εισαι, θα επανελθω με αναλυτικη τοποθετηση αφου μαγειρεψω!
Εγώ θα πάω για ύπνο, ξημέρωσε και μου τελείωσε και ο τελευταίος Colbert. Καλή όρεξη!
FANTASMA
02-12-2013, 23:38
Katarxas, otan milas me MENA, otan exoume dialogo, kai sou leo oti ta diabazo OLA prin apantiso, tha to pisteyeis. Otan mou kaneis quote ena post mou se ALLO TOPIC, se dialogo pou eixes me ALLO XRHSTH, sto opoio grafo pos nai men de diavasa ola ta sentonia, alla apo auta pou diavasa, katalava oti egrapses ekeino kai to allo, auto den exei kamia ma kamia sxesi me ton dialogo mas sto paron topic.
Genika i pagia taktiki xethapsimatos palaion post, epilektikon quotes, metafora quotes apo post xriston se alla topic sto paron topic gia na apodeikseis kapoio (?) epixeirima pos faskei kai antifaskei kapoios xristis, einai opos gnorizeis kai o idios pithanotata, aisxri taktiki. Fysika ola mesa sto paixnidi einai, kai ta pairnoume stin plaka, opote pare to pinkaki sou epeidi me eironeutikes petuximena pos de diavazo ola ta post sou, alla telika exo apopsi, alla epi tis ousias, ki o FANTASMAS (a ego eimai autos) sto allo topic me ton amyntiko tou Ari, eixe diabasei ta posts sou prin xsekiniseis na kaneis ta sentonia sou, kai apo ta arxika sou post, itan entelos antitheto to sumperasma apo auto pou theleis na peraseis me to anothi post sou, kai min pas tora na mou ta allakseis kai na ta "eksigiseis" epeidi ekanes allo ena sentoni.
Stin teliki, kai apo prosopiki empeiria pollon eton (!), otan pidas gia mia kefalia, parolo pou o allos einai psiloteros/se kaluteri thesi/pio kavleouras, KAPOIES FORES tin kefalia tin pairneis esy, giati autos mporei na pidikse se lathos xrono, i mporei na exei aera, h mporei apla na fovithike o kavleouras kai teleutaia stigmi na ekopse to alma tou. An pas na empodiseis kapoion na parei kefalia kai einai emfanis i prothesi sou na MHN pareis mpala, alla na sprokseis/kaneis skamnaki/xoseis kavlaki ston allon paikti, tote einai foul kai kitrini karta, opote de xreiazetai na allaksei kanenas kanonismos. To an efarmozetai o kanonismos h oxi apo tous diaitites sosta, einai ALLO THEMA.
Oson afora to Champions League, suggnomi alla to myalo mou de mporei na dianoithei oti ekanes thema to an ekanan diloseis h oxi oi podosfairistes kai ta stelexi tou Olympiakou stin Dimosia Tileorasi (ma kala den ekleise h ERT?), to an paraponethikan epeidi o speaker itan fola Pari Sen Zermen, kai genikotera, PALI, GIA MIA AKOMA FORA, ena soro paraskinia, diaplekomena kai koutsompolistika, san gnisios Prasinofrouronian :P
Auta ta liga se auto to misanthropiko greeklishio huge piece of sheet
A kai kalimera, to fagito itan poly oraio e
Katarxas, otan milas me MENA, otan exoume dialogo, kai sou leo oti ta diabazo OLA prin apantiso, tha to pisteyeis. Otan mou kaneis quote ena post mou se ALLO TOPIC, se dialogo pou eixes me ALLO XRHSTH, sto opoio grafo pos nai men de diavasa ola ta sentonia, alla apo auta pou diavasa, katalava oti egrapses ekeino kai to allo, auto den exei kamia ma kamia sxesi me ton dialogo mas sto paron topic.
Όχι. Ναι είχα διάλογο με άλλο χρήστη, αλλά το θέμα παρέμενε το ίδιο και η ερώτηση σου είχε να κάνει με το ίδιο θέμα. Το σωστό είναι να διαβάσεις όλα τα ποστς μου (και των άλλων) για το θέμα πριν κάνεις παρέμβαση. Έτσι γλυτώνεις το ενδεχόμενο να έχει απαντηθεί, να κάνεις την ίδια ερώτηση με άλλον κλπ. Δεν το έκανες και τσίμπησες άξια ειρωνεία. Με τις υγείες σου.
Genika i pagia taktiki xethapsimatos palaion post, epilektikon quotes, metafora quotes apo post xriston se alla topic sto paron topic gia na apodeikseis kapoio (?) epixeirima pos faskei kai antifaskei kapoios xristis, einai opos gnorizeis kai o idios pithanotata, aisxri taktiki.
Αισχρή τακτική είναι να φάσκεις και να αντιφάσκεις με σκοπό να αποδείξεις το οτιδήποτε, ελπίζοντας ότι κανείς δε θυμάται τι έχεις πει.
o FANTASMAS (a ego eimai autos) sto allo topic me ton amyntiko tou Ari, eixe diabasei ta posts sou prin xsekiniseis na kaneis ta sentonia sou, kai apo ta arxika sou post, itan entelos antitheto to sumperasma apo auto pou theleis na peraseis me to anothi post sou, kai min pas tora na mou ta allakseis kai na ta "eksigiseis" epeidi ekanes allo ena sentoni.
Δεν πάω να εξηγήσω τίποτα που δεν εξήγησα και εκεί. Ακόμα και αν ήμουν ασαφής στο πρώτο ποστ στο άλλο τόπικ, από τη στιγμή που εξήγησα παρακάτω στον νάθινμαν (εκεί στα σεντόνια που δε διάβασες) θεωρώ ότι είμαι καλυμμένος επαρκώς και δεν χρειάζεται να ξαναπαντήσω σε κάποιον που βαριέται να τα διαβάσει την ίδια ερώτηση.
Stin teliki, kai apo prosopiki empeiria pollon eton (!), otan pidas gia mia kefalia, parolo pou o allos einai psiloteros/se kaluteri thesi/pio kavleouras, KAPOIES FORES tin kefalia tin pairneis esy, giati autos mporei na pidikse se lathos xrono, i mporei na exei aera, h mporei apla na fovithike o kavleouras kai teleutaia stigmi na ekopse to alma tou. An pas na empodiseis kapoion na parei kefalia kai einai emfanis i prothesi sou na MHN pareis mpala, alla na sprokseis/kaneis skamnaki/xoseis kavlaki ston allon paikti, tote einai foul kai kitrini karta, opote de xreiazetai na allaksei kanenas kanonismos. To an efarmozetai o kanonismos h oxi apo tous diaitites sosta, einai ALLO THEMA.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Αυτό δε με κάνει να αλλάξω γνώμη για την ερμηνεία του κανονισμού και κατά πόσο πρέπει να αλλάξει.
Εγώ θέλω να δίνεται φάουλ και η περίπτωση που πας στη μπάλα (με αντίπαλο που πηδάει κάθετα, έχει δηλαδή κατοχυρωμένο το χώρο του) και δεν την προλαβαίνεις με το κεφάλι. Μπορεί να διαφωνήσει ο οποιοσδήποτε (πχ ότι έτσι θα γίνουν φλώρικες οι διεκδικήσεις και θα μειωθεί το θέαμα), αλλά πιστεύω ότι αν ο αμυντικός ξέρει ότι έτσι και δεν προλάβει μπάλα θα πάρει ο αντίπαλος φάουλ, θα μειωθούν οι επικίνδυνες φάσεις. Αυτό που γίνεται στις διεκδικήσεις με πόδια δηλαδή, δε χρειάζεται αλλαγή κανονισμού, απλά ερμηνείας. Όσο ο αμυντικός ξέρει ότι δεν έχει σημασία αν θα την προλάβει, πηδάει προς τη μπάλα και βλέπουμε, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες φορές άσχημες συγκρούσεις.
Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα του NFL τελευταία και τις μηνύσεις για τα τραύματα στο κεφάλι που έχουν οι παίκτες και τα κουσούρια που τους αφήνουν. Είναι μεγάλο θέμα για να εξηγήσω εδώ, για όποιον ενδιαφέρεται http://en.wikipedia.org/wiki/Concussions_in_American_football
Προφανώς δεν είναι το ίδιο θέμα, αλλά υπάρχει ο εξής παραλληλισμός: Η μια παράταξη θεωρεί ότι το άθλημα πρέπει να αλλάξει για να είναι πιο ασφαλές, η άλλη ότι δεν έχει νόημα γιατί οι συγκρούσεις στο line of scrimmage είναι τόσο εγγενείς στο παιχνίδι που οποιαδήποτε αλλαγή θα άλλαζε τον χαρακτήρα του παιχνιδιού και δε θα είχε την "ομορφιά" που έχει (άρα απλά αρκεί οι παίκτες να γνωρίζουν τους κινδύνους και να υπογράψουν κάποιο waiver). Είναι και τα δυο σοβαρά επιχειρήματα. Για το NFL δεν έχω γνώμη, αλλά για το ποδόσφαιρο, ενώ οι ατυχείς τραυματισμοί στα πόδια είναι μέσα στο παιχνίδι, για μένα όποια προσπάθεια μειώνει τραυματισμούς στο κεφάλι είναι θετική - δεν είναι μέρος του παιχνιδιού οι κουτουλιές, σε αντίθεση με τα κλωτσίδια. :ρ
Πέρα από την αφορμή του ελληνικού αγώνα, η ιστορία με το NFL ήταν πρόσφατη στο μυαλό μου, γι' αυτό και το έκανα θέμα.
Να μας μαγειρέψεις μια μέρα.
Mitsmann
03-12-2013, 00:42
NFL = No Figueroa Left?
Γαμώ τα deal είναι αν ισχύει το ποσό που λένε.
FANTASMA
03-12-2013, 00:58
Όχι. Ναι είχα διάλογο με άλλο χρήστη, αλλά το θέμα παρέμενε το ίδιο και η ερώτηση σου είχε να κάνει με το ίδιο θέμα. Το σωστό είναι να διαβάσεις όλα τα ποστς μου (και των άλλων) για το θέμα πριν κάνεις παρέμβαση. Έτσι γλυτώνεις το ενδεχόμενο να έχει απαντηθεί, να κάνεις την ίδια ερώτηση με άλλον κλπ. Δεν το έκανες και τσίμπησες άξια ειρωνεία. Με τις υγείες σου.
Nai alla telika, AUTO ENNOOUSES, kai ola sou ta sentonia itan na allakseis kati pou eixes pei kai eixe fanei kapos allios. Opote oute apantithike, oute dieukrinistike. Opote kai na eixa diabasei analytika kathe paparoanalysi meta to arxiko post, to arxiko sou post den allazei, kai me afinei ekplikto, opote kano kai tin paremvasi.
Genika i pagia taktiki xethapsimatos palaion post, epilektikon quotes, metafora quotes apo post xriston se alla topic sto paron topic gia na apodeikseis kapoio (?) epixeirima pos faskei kai antifaskei kapoios xristis, einai opos gnorizeis kai o idios pithanotata, aisxri taktiki.
Αισχρή τακτική είναι να φάσκεις και να αντιφάσκεις με σκοπό να αποδείξεις το οτιδήποτε, ελπίζοντας ότι κανείς δε θυμάται τι έχεις πει.
Einai ontos. Mono pou otan anaferomaste se duo diaforetika topics kai duo diaforetikous dialogous, den upirxe kanena faskelo kai antifaskelo, kai genika ase, de masao apo tetoies methodous meta apo 10 xronia sto ER. Kane quote ki apo dialogo pou eixame to 2006 gia to derby Olympiakos - Panathinaikos an theleis, i ousia einai pos kathe thema einai ksexoristo kai diaforetiko, kai etsi prepei na ta antimetopizeis. Den prospathisa na apodeikso tipota btw, esy eisai autos pou briskei pantou sunomosies kai poustxies, ego apla meno anaudos me ola auta pou pas kai ksethaveis. Kalo einai na asxoloumaste me ti mpala, alla to teleutaio sou post pou eixe na kanei me sxoliasmo otidipote amigos podosfairikou, prepei na einai kapou apo to 2007 (min kaneis quote kai link se url me pio prosfato sou sxolio e, sxima logou einai)
o FANTASMAS (a ego eimai autos) sto allo topic me ton amyntiko tou Ari, eixe diabasei ta posts sou prin xsekiniseis na kaneis ta sentonia sou, kai apo ta arxika sou post, itan entelos antitheto to sumperasma apo auto pou theleis na peraseis me to anothi post sou, kai min pas tora na mou ta allakseis kai na ta "eksigiseis" epeidi ekanes allo ena sentoni.
Δεν πάω να εξηγήσω τίποτα που δεν εξήγησα και εκεί. Ακόμα και αν ήμουν ασαφής στο πρώτο ποστ στο άλλο τόπικ, από τη στιγμή που εξήγησα παρακάτω στον νάθινμαν (εκεί στα σεντόνια που δε διάβασες) θεωρώ ότι είμαι καλυμμένος επαρκώς και δεν χρειάζεται να ξαναπαντήσω σε κάποιον που βαριέται να τα διαβάσει την ίδια ερώτηση.
Den eisai katholou kalummenos otan de me kaluptei i eksigisi sou ki auta pou les. Kala kaneis kai exeis polles apopseis gia ti mpala kai kathe ti sxetiko me mpala, alla akoma kai meta apo oles sou tis eksigiseis, kai ton parallilismo me to ENEFEL, den vrisko kamia logiki sto otidipote pou grafeis gia tis diekdikiseis me to kefali. To opoio OLOS TYXAIOS ksekinisei apo mia diekdikisi stin opoia xtypise paiktis tou PANATHINAIKOU ATHLITIKOU OMILOU. Edo kai 10 xronia de se eixa dei na koptesai gia kanenan allon paromoio traumatismo btw. Teleiosan mallon ta themata gia gkrinia kai eprepe na anakalypseis kapoio?
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Αυτό δε με κάνει να αλλάξω γνώμη για την ερμηνεία του κανονισμού και κατά πόσο πρέπει να αλλάξει.
Εγώ θέλω να δίνεται φάουλ και η περίπτωση που πας στη μπάλα (με αντίπαλο που πηδάει κάθετα, έχει δηλαδή κατοχυρωμένο το χώρο του) και δεν την προλαβαίνεις με το κεφάλι. Μπορεί να διαφωνήσει ο οποιοσδήποτε (πχ ότι έτσι θα γίνουν φλώρικες οι διεκδικήσεις και θα μειωθεί το θέαμα), αλλά πιστεύω ότι αν ο αμυντικός ξέρει ότι έτσι και δεν προλάβει μπάλα θα πάρει ο αντίπαλος φάουλ, θα μειωθούν οι επικίνδυνες φάσεις. Αυτό που γίνεται στις διεκδικήσεις με πόδια δηλαδή, δε χρειάζεται αλλαγή κανονισμού, απλά ερμηνείας. Όσο ο αμυντικός ξέρει ότι δεν έχει σημασία αν θα την προλάβει, πηδάει προς τη μπάλα και βλέπουμε, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες φορές άσχημες συγκρούσεις.
Opos leo kai parapano, this does not even make any sense.
Sou mageirevo opote theleis, eimai genika kalos mageiras. Oxi oso kalos oso esy me ta posts kai ta quotes vevaia (!)
Glarosoupa saresei?
Nai alla telika, AUTO ENNOOUSES, kai ola sou ta sentonia itan na allakseis kati pou eixes pei kai eixe fanei kapos allios. Opote oute apantithike, oute dieukrinistike. Opote kai na eixa diabasei analytika kathe paparoanalysi meta to arxiko post, to arxiko sou post den allazei, kai me afinei ekplikto, opote kano kai tin paremvasi
Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις, δεν είναι πρόβλημά μου αυτό.
Einai ontos. Mono pou otan anaferomaste se duo diaforetika topics kai duo diaforetikous dialogous, den upirxe kanena faskelo kai antifaskelo, kai genika ase, de masao apo tetoies methodous meta apo 10 xronia sto ER. Kane quote ki apo dialogo pou eixame to 2006 gia to derby Olympiakos - Panathinaikos an theleis, i ousia einai pos kathe thema einai ksexoristo kai diaforetiko, kai etsi prepei na ta antimetopizeis.
Άρα μπορείς να λες αντίθετα πράγματα σε δυο διαφορετικά topics και δεν έχει σημασία, είναι "διαφορετικοί διάλογοι". Wow.
Den prospathisa na apodeikso tipota btw, esy eisai autos pou briskei pantou sunomosies kai poustxies, ego apla meno anaudos me ola auta pou pas kai ksethaveis.
Παίζει να μην ξέρεις τι πάει να πει συνωμοσία ε. Ήρεμα, απλές διαφωνίες έχουμε, δεν έγινε και τίποτα.
Den eisai katholou kalummenos otan de me kaluptei i eksigisi sou ki auta pou les. Kala kaneis kai exeis polles apopseis gia ti mpala kai kathe ti sxetiko me mpala, alla akoma kai meta apo oles sou tis eksigiseis, kai ton parallilismo me to ENEFEL, den vrisko kamia logiki sto otidipote pou grafeis gia tis diekdikiseis me to kefali.
Δε χρειάζεται να σε πείσω, τη γνώμη μου λέω. Αμφιβάλω αν έχω πείσει τον νάθινμαν πχ, αλλά πιστεύω ότι έχει καταλάβει τι εννοώ τουλάχιστον.
To opoio OLOS TYXAIOS ksekinisei apo mia diekdikisi stin opoia xtypise paiktis tou PANATHINAIKOU ATHLITIKOU OMILOU. Edo kai 10 xronia de se eixa dei na koptesai gia kanenan allon paromoio traumatismo btw. Teleiosan mallon ta themata gia gkrinia kai eprepe na anakalypseis kapoio?
Παίρνω πίσω το παραπάνω για τη συνωμοσία, αυτή είναι μια ωραία θεωρία - χωρίς βάση βέβαια.
Η φάση ήταν η αφορμή και στο μυαλό μου έγινε ο συνειρμός λόγω της ιστορίας με το NFL (που είχα μάθει πρόσφατα από έναν καλεσμένο του Jon Stewart). Οι πιθανότητες η αφορμή να ερχόταν από αγώνα που δεν έπαιζε ο ΠΑΟ είναι μηδαμινές. Champions League φέτος ειδικά δε βλέπω (πέφτει πάνω στη Yoga μου) και από αγώνες πρωταθλήματος προφανώς βλέπω μόνο τον ΠΑΟ. Τέτοιος τραυματισμός φέτος δεν έγινε σε αγώνα του ΠΑΟ σε άλλον παίκτη, πήρα την αφορμή μου και μίλησα.
Δέκα χρόνια πριν (για την ακρίβεια και έναν χρόνο πριν) δεν είχα την ίδια άποψη για το θέμα. Συγκεκριμένα δεν είχα άποψη, δεν το είχα σκεφτεί καν και απλά έκρινα τις φάσεις με βάση του τι σφυρίζεται. Το σκέφτηκα και πλέον πιστεύω ότι αυτό που σφυρίζεται είναι λάθος. Χρειάζεται μια αφορμή για να εμβαθύνεις σε κάτι.
freak brother
03-12-2013, 01:41
παλια τα φλεημς ειχαν πιο πολυ πλακα
Άντε γαμήσου ρε φρικ. :ρ
Παλιά βλεπόμασταν και λίγο και δε φοβόμασταν μην το "ρε μαλάκα" παρεξηγηθεί. :/
(ή δε νοιαζόμασταν)
Mitsmann
03-12-2013, 02:31
εγω καλα τα λεγα απο παντα αλλα με κοψατε.
καλα να παθετε τωρα νεροβραστοι.
ξερετε ποσους κοκκινους δονητες θα ειχα ποσταρει σε μια πενταετια?
μεινετε τωρα με τις σουπες σας.
Δεν ήταν και πενταετία, κάτι κοντινότερο σε τετραετία μάλλον. Θα είχες ποστάρει ακριβώς 2, γιατί δε νομίζω να είχες τη διάθεση να ποστάρεις για τον καλοπουλο. :ρ
Έχεις πιθανότατα δίκιο βέβαια στο γενικότερο νόημα του ποστ. Επειδής σε βλέπω έτοιμο να επαναδραστηριοποιηθείς με χαρακτηριστικά μιτσμαννοποστς, το μόνο δίκαιο πιστεύω είναι να πάρω εγώ σειρά να εφαρμόσω το εμπάργκο που είχες μέχρι πρόσφατα in place και να σε ελευθερώσω να εκφραστείς. Τα λέμε σε τέσσερα.
Mitsmann
03-12-2013, 12:53
με χαρακτηριστικά μιτσμαννοποστς
Δεν εχω κανει ουτε ενα. Τωρα αν δε σας αρεσουν αυτα που λεμε δε σημαινει οτι ειναι "κακα και χαρακτηριστικα υφους"
να π.χ. οποιος μουτζωσε το NFL = No Figueroa left, τρια ατομα ειναι, αν εχουν τα trackballs να πουν "εγω ημανε", θα τους παρακαλεσω.
θελω απλα να τους κοροιδευω ως ΧΑΖΟΥΣ. (το κομπλεξικος εννοειται.)
nothingman
03-12-2013, 13:10
Δεν έχω καταλάβει αν τσακώνεστε ή φλερτάρετε.
chris_boss
03-12-2013, 14:40
με χαρακτηριστικά μιτσμαννοποστς
Δεν εχω κανει ουτε ενα. Τωρα αν δε σας αρεσουν αυτα που λεμε δε σημαινει οτι ειναι "κακα και χαρακτηριστικα υφους"
να π.χ. οποιος μουτζωσε το NFL = No Figueroa left, τρια ατομα ειναι, αν εχουν τα trackballs να πουν "εγω ημανε", θα τους παρακαλεσω.
θελω απλα να τους κοροιδευω ως ΧΑΖΟΥΣ. (το κομπλεξικος εννοειται.)
+1
Μια μικρή διευκρίνηση για χάρη του φίλου Μιτσμανν, για να μην παρεξηγηθώ, τελευταίο ποστ κιόλας.
Δεν μιλάω για "κακά" ποστς ή κάτι τέτοιο, δε θα έλεγα ποτέ ότι γράφεις κακόβουλα, δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος και γι' αυτό σαγαπάμε.
Για το παράδειγμα που ανέφερες, τίποτα δεν είναι μεμπτό, πέρα από το ότι είναι μέτριο χιούμορ για τα δικά σου δεδομένα. Αλλά δε θα μούτζωνα γι' αυτό, δεν πιάνω ούτε ένα δάκτυλο του ποδώς σου στην αρένα των χιουμοριστικών ποστς (γι' αυτό και δραστηριοποιήθηκα στα χιουμοριστικά signatures που δεν μονοπωλείς).
Αυτά στα οποία αναφέρομαι είναι εκείνα τα ποστς στα οποία μου μιλάς σα να είμαι το GWF και το leoforos.gr μαζί και μου αποδίδεις πράγματα που δε λέω (κόκκινη Λαγού, Εργοτέλειο παράρτημα κλπ) και τα ποστς τύπου ρόστερ Απόλλωνα και μετά "κάτι ήθελα να δω". Αυτά, με βάση τη μελέτη που έχω κάνει πάνω σου, είναι χαρακτηριστικά μιτσμαννοποστς.
Δικό σας.
Κωλαράκι Τορνευτό
04-12-2013, 05:32
Ενταξει δεν εχω κατι να απαντησω στα παραπανω, απλα γελαω που ακομα προσπαθεις να μας πεισεις οτι "φασκω και αντιφασκω" επειδη διαφοροποιω την κουβεντα σε ενα τοπικ απο το αλλο. Συμφωνα με σενα, γραφω ΑΝΤΙΘΕΤΑ πραγματα. ΠΑΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Μη γραφουμε τα ιδια, κουραση. Οταν λεω για συνομωσιες κτλ, δεν αναφερομαι στα μεταξυ μας, αλλα σε οσα σερνεις κατα καιρους για οτιδηποτε συμβαινει στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Ξερω πολυ καλα την εννοια της λεξης, αλλα ευχαριστω για (ενα ακομα) μαθημα ΚΑΙ σε ελληνικα περα απο ποδοσφαιρο, αμερικανικο ποδοσφαιρο, διαλογικες μεθοδους, εκφραση, λεξιλογιο και καποειρα. Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε λοιπον, ειλικρινα ξενερωσα με τις απαντησεις σου :P :thumbsup:
Κωλαράκι Τορνευτό
11-12-2013, 01:55
Θελω ΕΚΤΕΝΗ αναλυση Οντονιαν για :
το οικονομικο πληγμα που εφερε η προκριση του Ολυμπιακου στα ταμεια του Παναθηναικου Αθλητικου Ομιλου
την επιδραση αυτης της προκρισης στο επιπεδο της Σουπερ Λιγκας
τα 3 πεναλτι ενα προς ενα με ζουμ ιν σε καθε στιγμιοτυπο και σχολιασμο φυσικα
το ιδιο για τις κοκκινες καρτες
τα πλαγια, τα κορνερ, τα οφσαηντ και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θα μπορουσε να εχει αποτρεψει αυτην την καταστροφη
Όπως είπε και κάποιος γενικά από το φόρουμ:
Περιμενω να δω κι εγω κανα γκολακι ωραιο απο τα σημερινα ματς, καποιο σεναριο με βαθμολογιες, κατι ρε παιδι μου, και βλεπω αυτο... ρε μλκ, με τι ασχολεισαι????
Αν εγώ ασχολούμαι με χαζομάρες, εσύ που ασχολείσαι με ΕΜΕΝΑ, όταν βλέπεις ότι δεν δίνω συνέχεια, πόσο ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ είσαι; :)
Σε παρακαλώ μη με αναφέρεις ξανά (πέρα από την αναμενόμενη απάντησή σου σε αυτό το ποστ), έδωσα υπόσχεση σε έναν φίλο (σόλο μπουζούκι) και δε θα πάρεις απάντηση:
Τα λέμε σε τέσσερα.
Mitsmann
11-12-2013, 02:11
Καλα ολα τ αλλα, εσυ γιατι σταματησες να ποσταρεις?
Κωλαράκι Τορνευτό
11-12-2013, 02:24
Χαλαρωσε πλακα κανουμε, και οχι χωρις αφορμες κιολας... τα λεμε σε 4
παει, χαλασε και το αθλετικς
antio kariola
:wave: http://bolowschumann.com/wp-content/uploads/2013/06/Juventus.ico
FANTASMA
11-12-2013, 23:48
:moutza:
Mitsmann
16-12-2013, 14:43
Περναμε με 2 νικες.
Ethereal
16-12-2013, 15:26
Περναμε με 2 νικες.
ο αδερφος μου χτες "ειναι τοσο κωλοφαρδοι που θα τους πεσει η μαντσεστερ που σερνεται" =P
Καλώς να ορίσουν οι απόγονοι.
Καλώς να ορίσουν οι απόγονοι.
Αλεξ στο μαντσεστερ εισαι?
Mitsmann
17-12-2013, 18:27
σιγουρα αγγλια ειναι, πινκαρουν τα προβατα.
θα αποκλειστουμε με γκολ απο αναμπουμπουλα σε κορνερ στο '92.
bump
vromiara omada
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1912436_10151927009958085_1163168261_n.jpg
jack the ripper
19-02-2014, 12:48
Ναι λαθος αποφαση αλλα να αναφερουμε και το γκολ που κακως ακυρωθηκε στην μπαρτσελονα ομως ε. (οχι δε θελω να το παρει η μπαρτσελονα)
Ethereal
19-02-2014, 16:03
http://www.sport24.gr/football/article2651150.ece/BINARY/original/Ibrahimovic.gif
Κωλαράκι Τορνευτό
26-02-2014, 00:41
Giati elegan prin to mats diaforoi sta facebooks oti einai eykairia gia na katarripsei o Olympiakos to arnitiko tou rekor sto mats tou Karaiskaki? Eilikrinis aporia.
Mitsmann
26-02-2014, 00:59
γιατι οχι.
-- Τα... πλάνα
Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι μετά το 84' και την χαμένη ευκαιρία του Φαν Πέρσι, στην σουίτα του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το επιτελείο της ΠΑΕ αναλώθηκε επί χάρτου στη διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου με συνεχείς τηλεφωνικές επαφές προς αναζήτηση τρόπων με τους οποίους θα στηθεί ο Απόλλωνας και ο Βελής.
Magellan
26-02-2014, 01:58
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2662155.ece/BINARY/original/
stam and the witches
26-02-2014, 04:28
Στο λαιμό να σας κάτσει κωλόγαυροι.
Mitsmann
26-02-2014, 11:29
Εγω σε πινκαρα!
'they were humiliated in athens'
Phantom Duck
26-02-2014, 15:47
http://www.aekvoice.gr/revolution/item/46331-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1
Ethereal
26-02-2014, 15:51
τη σεζόν 19956-57
http://confessionsofamovieaddictlm.files.wordpress.com/2012/03/936full-back-to-the-future-photo.jpg
Mitsmann
26-02-2014, 16:28
το γκολ του Καμπελ ειναι εκπληκτικο.
επρεπε να μπει το ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ (!) του Τσορι στην αρχη.
Μιτσελ συλλογη σωβρακων.
ωραια βραδια!
Mitsmann
26-02-2014, 16:33
σε αλλα νεα εχω κλασει στο γελιο, ομαδικη παρακρουση.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1618687_714544508577477_2146700021_n.jpg
η βαθμολογια των παικτων συμφωνα με την ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ
Phantom Duck
26-02-2014, 18:48
χαχαχα έπρεπε να κόψουν και το διαιτητή (τι διάλο, μόνο τον τέταρτο δε βαθμολογούν)
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/1926863_232603880196622_1396034701_n_zps8e23d42c.jpg
redeemer
26-02-2014, 21:16
προπονητής ο Σταρκ :fear:
stam and the witches
27-02-2014, 04:35
"Το να θαυμάζεις τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σα να θαυμάζεις την επίπλωση στο σπίτι της Βίκυς Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου."
Mitsmann
27-02-2014, 09:11
"τρεις το λαδι, τρεις το ξυδι"
nothingman
27-02-2014, 13:43
Αυτή η εξυπνάδα ανήκει σε ένα Ρέκτη του Πολιτισμού, σε ένα Πεφωτισμένο Πνεύμα που όμοιό του δεν υπάρχει στην Πλάση, στο Μέγα Διανοητή ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ, ο οποίος όταν δεν την πέφτει στο Δώνη σε τελικούς Κυπέλλων γράφει αρθράρες που πολύ ταπεινά ονομάζει "Σφηνάκια" και στα οποία καυλωμένα και μαστουρωμένα βάζει τίτλους τύπου "Hala Madrid" πριν τον τελικό του Λονδίνου ή ζητάει "να νικήσει με πάνω από 3-0 η Μάντσεστερ ή εναλλακτικά με 1-0 αλλά με γκολ στις καθυστερήσεις".
Μακάρι να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του, ο Θεός να μου κόβει μέρες να του δίνει παραγράφους να απολογείται στον Μπάγεβιτς και να γράφει για το γαύρο.
KoiliaSamprela
27-02-2014, 15:14
ούτε οι ΑΕΚτζίδες δεν ασχολούνται ρε με δαύτους
αμα ξεκινησει σημερα βασικος ο αβρααμ ετοιμαστειτε για πολλα γελια.
Phantom Duck
19-03-2014, 16:04
γιατί να αλλάξει κωστάκη μαρκάνο;
Art In Haste
19-03-2014, 23:18
Χολέμπας να σκοράρει πρώτος το πέτυχες μισό.
commissar
20-03-2014, 00:00
Τεράστιος Στέλιος Γιαννακόπουλος στον σχολιασμό, ξεπερνάει άνετα τον συνδεσμίτη σπήκερ. Τι "απέκρουση" ρε μαλάκα. :touched:
croissant429
20-03-2014, 00:42
εμετικότακος ο Στέλιος....
Phantom Duck
20-03-2014, 00:54
ενώ ο άλλος που είναι η δουλειά του υποτίθεται και φώναζε όταν την παίρναμε στο κέντρο, το έβλεπα στη δουλειά κι έτρεχα σαν μαλάκας να δω τον σαλίνο να κάνει κοντρόλ στο δικό μας μισό
Robin Van Persie
20-03-2014, 00:58
Καλή προσπάθεια φίλοι Ολυμπιακοί!
Ευτυχώς που δεν βάλατε γκολ να με αναγκάζατε να βάλω και 4ο.
Άντε και του χρόνου.
nothingman
20-03-2014, 01:25
Τιμιότατη εμφάνιση, μπράβο στα παιδιά και στο χαλκέντερο ομορφάντρα Πάνο Μίτσελ Μιχαλόπουλο.
Όλα τα υπόλοιπα για διαιτητές και καναπέδες και το γαμήδι το Μανωλά στο 2-0 είναι ανούσια και ναχαμεναλέγαμε.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/999812_609143682489123_1294744081_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1069418_777792868911326_274198829_n.png
αλήθεια τώρα; :touched:
Ethereal
20-03-2014, 01:42
τετοια μεταδοση απο δτ ουτε ο τσουκαλας
ion_storm
20-03-2014, 01:59
Apokatastasis Pantôn
OhHLbwYVjbE
Άει σιχτίρ
Tyler_Durden
20-03-2014, 02:03
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/397531_423712884431382_1290319229_n.jpg
Επίσης θεϊκός Γιαννακόπουλος για το "αυστηρό πέναλτι" :touched:
Πολυσύνθετη κλοπή (και ανθελληνική) (http://www.sportdog.gr/article/221995/toy-%E2%80%98klepsan-oneiro)
OniBocho
20-03-2014, 03:27
"Αποψε ευτυχως ειμαστε ολοι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ."
Γρ. Βαλλιανάτος
https://twitter.com/aleko_theofilo
Διάβασα όλο το ματς, έκλαψα λίγο
chris_boss
20-03-2014, 11:11
ακόμα να το ποστάρετε;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34.0-12/1980633_10203282611328001_1390412517_n.jpg?oh=0f4b29496a344fbc45425f815055d993&oe=532C95E2&__gda__=1395413757_8fb9ff08b27b6a40e97ea98be97b2b82
freak brother
20-03-2014, 13:46
http://news247.gr/newspapers/Sport/gavros/article2698312.ece/BINARY/w940/19002198.jpg
μα ολα στην ΘΡΥΛΑΡΑ ρε ;
atom_smasher
20-03-2014, 13:52
γαμωτο. ειχα παιξει σκορ 3-1..
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/397531_423712884431382_1290319229_n.jpg
Επίσης θεϊκός Γιαννακόπουλος για το "αυστηρό πέναλτι" :touched:
το υγρο τερεν ηταν το αγαπημενο μου
εντιτ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ?
Art In Haste
21-03-2014, 14:18
Atletico - Barcelona
Real - Dortmund
PSG - Chelsea
Man Utd - Bayern
Mitsmann
22-03-2014, 16:11
Καλή προσπάθεια φίλοι Ολυμπιακοί!
Ευτυχώς που δεν βάλατε γκολ να με αναγκάζατε να βάλω και 4ο.
Άντε και του χρόνου.
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/73731000/jpg/_73731198_5d24b322-687e-4d15-80c9-82afb8411b22.jpg
at least we got to walk out of the champions league :smile:
jack the ripper
03-04-2014, 00:00
Οχι πως ειμαι και ιδιαιτερος φαν PSG αλλα να πουμε οτι ΚΑΛΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Ο ΠΑΣΤΟΡΕ
freak brother
03-04-2014, 00:16
o Pastore εβαλε γκολ τυπου κικ οφ .
τίποτα; κανείς;
ούτε για την πούτσα της τσελσι;
ούτε για την πούτσα στην μπαρτσελόνα;
(τα άλλα αναμενόμενα, παρότι ζορίστηκε η ρεάλ και γκολάρα ο εβρά)
Mitsmann
10-04-2014, 16:19
Τελειωσε το Τσαμπιονς Ληγκ, κοιταμε το επομενο ματς με τον Απολλωνα.
jack the ripper
10-04-2014, 16:25
Ε μεινανε 2 αχωνευτες ομαδες. Απλα επειδη δε θελω να δω τελικο απο ομαδες ιδιας χωρας ελπιζουμε Ατλετικο ή Ρεαλ να πανε τελικο και να τυχουν με μια απο τις σιχαμενες.
ypersyntelikos
10-04-2014, 16:59
Κλαίω με Ατλέτικο Μαδρίτης. Φοβερά πράγματα. 3 δοκάρια κι ένα γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Δε χορταίνω να βλέπω τα μαλακισμένα της Μπάρτσα να χτυπιούνται σαν παιδάκια. Ειδικά προς το τέλος εκεί στο κόρνερ έκαναν σα δημοτικό.
Γενικώς δε μ'ενδιαφέρει τόσο τι θα γίνει στο Champions League.
Θέλω να είμαι αυτός που θα λέει στα εγγόνια του ότι έζησε Liverpool και Atletico να παίρνουν πρωτάθλημα την ίδια χρονιά.
Art In Haste
10-04-2014, 17:24
Ε μεινανε 2 αχωνευτες ομαδες. Απλα επειδη δε θελω να δω τελικο απο ομαδες ιδιας χωρας ελπιζουμε Ατλετικο ή Ρεαλ να πανε τελικο και να τυχουν με μια απο τις σιχαμενες.
Το κουράζεις, πες πως θες ισπανικό ημιτελικό να τελειώνουμε. :)
Γενικά έχει ψωμί η ιστορία. Ρεάλ, Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα. Φάση θα χει να πάρει το 10ο η Ρεάλ νικώντας Τσέλσι και Μπάγερν πάντως. Ατλετικό όσο και να συμπαθώ δε θέλω να την δω τελικό γιατί προτιμώ να σηκώσει το πρωτάθλημα χωρίς να την απασχολεί η Ευρώπη.
jack the ripper
10-04-2014, 17:44
Καλα δεν εγραψα και εκθεση χαλαρωσε.
Ο μουρινιο παντως μπορει να βαλει ζορικα στην μπαγερν σε περιπτωση που συναντηθουν.
Art In Haste
10-04-2014, 18:10
Μιλαέι η ημικρανία και βγήκε επιθετικά. Περδόν μου λέμε και στη πατρίδα.
Δε ξέρω τι και πως μπορεί να γίνει, ιδανικός τελικός από πλευράς ονομάτων θα ήταν Ρεαλ-Μπάγερν, από την άλλη θα χε χαβαλέ να είναι Ρεαλ-Τσέλσι και να πάρει η Ρεάλ αυτό που κυνηγούσε με τον Μουρίνιο απέναντι στον Μουρίνιο.
να πάρει η Ρεάλ αυτό που κυνηγούσε με τον Μουρίνιο απέναντι στον Μουρίνιο.
δύσκολα θα συμβεί αυτό πιστεύω, ο τύπος είναι γάτος με πέταλα και εφόσον ξέρει τη ρεαλ θα στήσει την τσέλσι ανάλογα και θα τους φάει ;)
γενικά ας το πάρει όποιος να 'ναι, ΑΛΛΑ θα προτιμούσα να μη το πάρει ρεάλ (ρονάλδο :puke: ) ή μπάγερ (ε φτάνει λίγο μη τα γαμήσουν κι όλα)
Κωλαράκι Τορνευτό
10-04-2014, 21:54
Mias kai den antexo na vlepo tis 2 apo tis 4 omades, kai i Real de mou prokalei kapoia idiaiteri sumpatheia (paizei omorfa omos)....i sosti grammi einai mono auti:
http://4.bp.blogspot.com/-qWy6R5TQVoQ/UZampkJXn3I/AAAAAAAAKew/xNee1hwtjPE/s1600/atletico-madrid-copa-rey-2013.jpg
KoiliaSamprela
11-04-2014, 08:49
Mias kai den antexo na vlepo tis 2 apo tis 4 omades, kai i Real de mou prokalei kapoia idiaiteri sumpatheia (paizei omorfa omos)....i sosti grammi einai mono auti:
http://4.bp.blogspot.com/-qWy6R5TQVoQ/UZampkJXn3I/AAAAAAAAKew/xNee1hwtjPE/s1600/atletico-madrid-copa-rey-2013.jpg
όλη στηρίζουμε την ομάδα που την έκανε μεγάλη ο
http://wiki.phantis.com/images/b/bc/Demis_Nikolaidis-02.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
11-04-2014, 11:34
Ας ειμαστε δικαιοι για το ποιος την εκανε μεγαλη την ομαδα αυτη ε................
:pink::pink::pink::pink:
http://static.goal.com/123100/123104_heroa.jpg
Mitsmann
11-04-2014, 11:41
Οχι βεβαια, στηριζετε την ομαδα που εκανε μεγαλη ο
http://www.contra.gr/Soccer/article2630972.ece/BINARY/w460/Gil-5.jpg
o οποιος ηταν και δημαρχος της Μαρμπεγια εστω καποια στιγμη α? στηριχτε!
Art In Haste
11-04-2014, 13:43
Ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακροδεξιός με δημιουργία ιδιωτικού στρατού στην Marbella που ήλεγχαν τα πάντα.
Ον τοπικ...
Ρεαλ - Μπάγερν
Ατλέτικο - Τσέλσι
KoiliaSamprela
11-04-2014, 13:54
Ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακροδεξιός με δημιουργία ιδιωτικού στρατού στην Marbella που ήλεγχαν τα πάντα.
Ον τοπικ...
Ρεαλ - Μπάγερν
Ατλέτικο - Τσέλσι
Ατλέτικο - Τσέλσι | Ρεαλ - Μπάγερν
Ατλετικο - Μπαγερν
Ατλετικο
chris_boss
11-04-2014, 14:32
ναι, δεν υπήρχε ατλέτικο πριν τον χεσούς χιλ!
KoiliaSamprela
11-04-2014, 15:39
κοτούλες να κάνετε και σεις προγνωστικά :)
Phantom Duck
11-04-2014, 16:26
θα γίνει ο πρώτος με τρία τσ λ με τρεις ομάδες
Mitsmann
11-04-2014, 16:41
ναι, δεν υπήρχε ατλέτικο πριν τον χεσούς χιλ!
o αλλος σου βαλε τον Παντιτς κι ο παραλλος τον Νικολαιδη για τους θεοι!
chris_boss
11-04-2014, 17:55
ο άλλος είναι ο προβοκαφίξξξερ κι ο παράλλος έκανε πλάκα.
Κωλαράκι Τορνευτό
11-04-2014, 18:46
Και το δικο μου πλακα ηταν ως απαντηση στην πλακα του κοιλιασαμπρελα κρις καχυποπτομπος!
Ποσο τυχερος πια αυτος ο ανθρωπος? Γαλατασαραι, Παρι Σεν Ζερμεν, και τωρα Ατλετικο στο δρομο για τον τελικο...
Κωλαράκι Τορνευτό
11-04-2014, 18:53
Το Champions League ειναι, οχι κυπελλο Ελλαδας, θα παιξεις με καλες ομαδες στο δρομο για τον τελικο. Το θεμα ειναι οτι απεφυγε Μπαγερν, Ρεαλ, Μπορουσια, Μπαρτσελονα, Μαντσεστερ που ειναι ειτε καλυτερες απο αυτες που πετυχε, ή εστω μεγαλυτερα "ονοματα" (το οποιο παιζει κι αυτο το ρολο του οσο να ναι). Προσωπικα θελω ισπανικο εμφυλιο με νικητρια την Ατλετικο
Mitsmann
11-04-2014, 18:54
ενω το δικο μου ηταν υμνος προς την νο1 συμπαθεια μου στον ποδοσφαιρικο χαρτη, τον Χεσους Χιλ.
χαχ, ενταξει.
chris_boss
11-04-2014, 18:57
το δικό σου ήταν "σας τη λέω γιατί ο πρόεδρος ήταν μαλάκας, αλλά κάνετε επιλεκτικό μόκο, χοχοχο"
Art In Haste
11-04-2014, 19:13
Ρεάλ περνάει Μπάγερν το χω σαν δεδομένο. Στο τελικό πετυχαίνει Ατλέτικο και σηκώνει το 10ο με αντίπαλο Ισπανική ομάδα όπως είχε γίνει και με το 9ο ή εναλλακτικά πετυχαίνει Τσέλσι, την κερδίζει και ο Μουρίνιο τρώει το καπέλο του.
Ας ειμαστε δικαιοι για το ποιος την εκανε μεγαλη την ομαδα αυτη ε................
αυτή είναι η σωστή φωτογραφία. :pink: :pink:
http://www.panionios.gr/files/gallery/misc/pantic.jpg
OniBocho
11-04-2014, 20:08
Ρεάλ περνάει Μπάγερν το χω σαν δεδομένο. Στο τελικό πετυχαίνει Ατλέτικο και σηκώνει το 10ο με αντίπαλο Ισπανική ομάδα όπως είχε γίνει και με το 9ο ή εναλλακτικά πετυχαίνει Τσέλσι, την κερδίζει και ο Μουρίνιο τρώει το καπέλο του.
Το 8ο με Βαλένθια το 2000. Το 9ο ήταν με Λεβερκούζεν το 2002 με την απίστευτη γκολαρα του Ζιζου.
Art In Haste
11-04-2014, 20:18
Σωστά, το ξέχασα τελείως!
Mitsmann
12-04-2014, 00:32
Μπαγερν - Τσελσι. το πρωτο ψιλοαναμενομενα, το δευτερο στα εκτος εδρας γκολ.
ypersyntelikos
12-04-2014, 04:16
αυτή είναι η σωστή φωτογραφία. :pink: :pink:
http://www.panionios.gr/files/gallery/misc/pantic.jpg
Πίσω φαίνεται Ναλιτζής ε
Ethereal
29-04-2014, 22:25
τσοντα
Κωλαράκι Τορνευτό
29-04-2014, 22:27
etsi ventouza
scarecrow
29-04-2014, 22:42
Εάν περάσει και η Τσέλσι δεν μπορώ να φανταστώ πιο εμετικό τελικό.
Κωλαράκι Τορνευτό
29-04-2014, 22:47
^Esy prepei na exeis dei poly ispaniko protathlima fetos kai tin Atletico genika.
Katse re scarecrow, tha einai emetikos o telikos me Real, eno me Bayern tha itan..... ti???
Atletico - Real stirizoume na doume kai ligi mpala
Κωλαράκι Τορνευτό
29-04-2014, 22:49
Suggnomi, milas gia ton teliko tou 2000?
Κωλαράκι Τορνευτό
29-04-2014, 22:51
:touched: :touched: :touched: :touched:
Pes kai gia to telos tou HIMYM ligo kai pos auto mporei na akurosei tin Atletico os omada
Κωλαράκι Τορνευτό
29-04-2014, 22:55
Re ti malakas eisai, ksekinas to "asteiaki" alla otan sou apantaei o allos kseneroneis? Nai plirosa ena ekatommyrio dollaria.
Protimo na do enan agona ki as liksei 3-0 yper tis Real (pou den to theoro pithano), para na do to leoforeio tou Mourinio mprosta sto terma, ton Ronaldo na kanei 37 triples to deuterolepto stis gonies tis perioxis, ton Pepe na kladeuei Torres epeidi varietai ekei piso stin amuna kai 9 paiktes tis Chelsea na kanoun kathusteriseis apo to 11 toy protou imixronou.
scarecrow
29-04-2014, 22:56
Katse re scarecrow, tha einai emetikos o telikos me Real, eno me Bayern tha itan..... ti???
Εμετικός και αυτός απλά η Μπάγερν δεν έχει Κριστιάνο,Πέπε και άλλους εμετούς
Κωλαράκι Τορνευτό
29-04-2014, 22:58
A esy eisai pou oxi mono de theoreis Robben isaksio emeto alla ton goustareis kiolas e...? ok.... :p
scarecrow
29-04-2014, 23:04
Άσε που σιχαίνομαι που βλέπω ομάδα που έχει Ρονάλντο και Μπέιλ να θέλει να πάρει και το Σουάρες( :pink: )
Κωλαράκι Τορνευτό
29-04-2014, 23:39
0-4 kolaraki Robben tsouzei kai de pa na les esy <3
chris_boss
29-04-2014, 23:42
Η αμήχανη στιγμή που ο Φίξξξερ τα λέει σωστά
scarecrow
29-04-2014, 23:45
0-4 kolaraki Robben tsouzei kai de pa na les esy <3
hhahahaha :pink:
Kelldorain
30-04-2014, 00:28
http://i.imgur.com/FEydqbZ.jpg
KoiliaSamprela
30-04-2014, 01:33
Είμαι σε απίστευτο δίλημμα να κάνω έντιτ τα ποστ μου και να φανώ γαμάτος :)
πλεον ολη η ευρωπη εχει καταλαβει τον γκουαρντιολα.
zumorito
30-04-2014, 23:16
ας μη γινει κανα μπραφ μπαμ μπουμ κοντρες μεσα στην περιοχη και γυρισει αυτο το ματς το τελευταιο 20λεπτο διοτι υπαρχουν και ορια με το μαλακα το ζοζε.
edit:χυσαμε
Art In Haste
30-04-2014, 23:49
5η φορά σε 15 χρόνια που θα δούμε εμφύλιο τελικό, μονό που αυτή τη φορά είναι και από την ίδια πόλη.
atom_smasher
01-05-2014, 00:30
χ παο, χ παοκ και χαλαλι των παιδιών που μου χαλασαν το τριτο χ.
OniBocho
01-05-2014, 01:27
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10277553_780556398622830_3305593725491346993_n.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
01-05-2014, 03:37
http://usatftw.files.wordpress.com/2014/04/ap-britain-soccer-champions-league.jpg?w=1000&h=679
Κωλαράκι Τορνευτό
25-05-2014, 00:22
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Κωλαράκι Τορνευτό
25-05-2014, 00:40
Ο Μουρινιο θα ειχε χασει 5-0 αντι να ισοφαριστει στο 93', οποτε παρε κι αλλη μια μουτζα τωρα γιατι εισαι και προκλητικος :*
Κωλαράκι Τορνευτό
25-05-2014, 00:52
Κανουμε ον τοπικ διαλογο σε επικαιρο θρεντ. Καλα, εσυ?
freak brother
25-05-2014, 01:27
θα ταν αδικο να χασει η Ρεαλ .
Mitsmann
25-05-2014, 01:32
http://blog.allstate.com/wp-content/uploads/2012/08/Fuel-Gauge-Arrow-iStock-680x455.jpg
commissar
25-05-2014, 10:58
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2805492.ece/ALTERNATES/w460/ronaldo-realmadrid.jpg
μούτζες και εμετός, 116' πουθενάς και κλάψας και ξαφνικά έβαλε το πέναλτυ για το 4-1 και παίρνει πόζες.
ψόφος ρε σίχαμα.