Log in

View Full Version : [TV] Les Revenants

jack the ripper
04-07-2013, 01:33
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a0/LesRevenantsTitleCard.jpg

In a small mountain town, many dead people re-appear, apparently alive and normal. They try to resume their lives as strange phenomena occur: amongst recurring power outages, the water level of the dam mysteriously lowers, and strange marks appear on the bodies of the living and the dead ...

Γαλλικη σειρα, εχει παιξει μια σεζον με 8 επεισοδια περιπου 50 λεπτα το καθε ενα.
Πολυ προσεγμενη παραγωγη και ΦΟΒΕΡΟ σαουντρακ γραμμενο απο Mogwai παρακαλω:
qtG6pnx2_lU

Τελειωσα την season μολις και θα ελεγα οτι ειναι αρκετα ενδιαφερουσα. Δειτε και πειτε.
2η σεζον το 2014 λεει.

Agoraphobic_S.I.
10-07-2013, 16:56
Ωραία ήτανε, κατεβάστηκε και το soundtrack.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συνεχιστεί η σειρά μετά από αυτό το τέλος της πρώτης σεζον.

jack the ripper
10-07-2013, 17:46
Ακριβως το ιδιο σκεφτομουν. Ηταν λιγο περιεργο το φιναλε και αφηνε πραγματα στον αερα αλλα δεν δικαιολογει αλλη σεζον. εκτος αν ειναι αρκετα διαφορετικη υποθεση που και παλι δεν ξερω

KoiliaSamprela
15-07-2013, 09:09
Το κατέβασα και το είδα σε 3 μέρες. Χρόνος ρεκορ για μένα αυτήν την περίοδο.
Η αισθητική υπέροχη , σε κερδίζει αυτή η γαλλικούρα. Μετά το επισόδειο 5 , δλδ 6,7,8 νόμιζα ότι πήγαινε πολύ αργά, χωρίς όμως να είναι ενοχλητικό αυτό.

Το τέλος μου άφησε μια "περίεργη" αίσθηση και μένα

Σαν να το πάνε για ευρωπαϊκό walking dead.
Γενικά πάντως δεν εξήγησε και πολλά και πραγματικά αξίζει να την παρακολουθήσεις μόνο και μόνο για το εικαστικό.

jack the ripper
15-07-2013, 10:59
:pink:

funishment
04-09-2013, 20:00
Γενικά πάντως δεν εξήγησε και πολλά

αυτό από μόνο του εξηγεί την δεύτερη σεζόν. εγώ, ας πούμε, σε καμία περίπτωση δεν έχω καταλάβει γιατί νεκραναστήθηκαν όλοι αυτοί ξαφνικά (όλοι όλοι, όχι το μπουλούκι μόνο). έχει κάτι το νερό της περιοχής; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ; τι;

πολύ καλή φάση.

Art In Haste
04-09-2013, 20:13
Τα πρώτα 3 επεισόδια έχω δει και λέω να συνεχίσω, σε αργούς ρυθμούς.

Μια απορία όμως, οκ soundtrack Mogwai, αλλά μία από τις μελωδίες που επαναλαμβάνεται 1-2 φορές σε κάθε επεισόδιο δεν είναι Portishead;

εντιτ:
Το Over είναι, ξεδιάντροπο κλέψιμο θα έλεγα.

http://www.youtube.com/watch?v=DA_0SPQSdjc

pixies
04-09-2013, 20:22
Μεγαλο καψιμο, το ξεκινησαμε με παρεα στη μυτιληνη και λιωσαμε ενα βραδυ μεχρι το ξημερωμα για να το τελειωσουμε.
Γαμιουνται ομως γιατι ενω η 2η σεζον ηταν να ξεκινησει τωρα θα παει ενα χρονο μετα. Και το ειδαμε μολις την τελειωσαμε.

Για μενα μη το ξεκινησετε γενικως αν δεν ξεκινησει κ η 2η.

νεκρανασταση λογω καταρας πιθανως?

funishment
04-09-2013, 20:43
τουλάχιστον μάλλον θα μάθουμε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και δεν θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι

The 2004 movie had a lot more people resurrecting, this series focuses on five "Revenants" to get a better assesment of their predicament. The movie also didn't provide any explanation for these unexpected resurrections, which the series plan to do eventually.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Series/LesRevenants

Art In Haste
13-09-2013, 01:37
Θα συμφωνήσω για το εικαστικό κτλ που ειπώθηκε. Αρκετά σεναριακά κενά και λάθη θα έλεγα όμως.

Από κει και πέρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ πιτσιρικάς!

Art In Haste
10-10-2015, 00:16
bump

Η δεύτερη σεζόν επιτέλους ξεκίνησε πριν μερικές μέρες. 2 επεισόδια μέχρι στιγμής.

jack the ripper
10-10-2015, 10:25
Ωπ! καλα που μου το θυμησες. θα κατεβασω να δω. εντυπωσεις?

Art In Haste
10-10-2015, 11:04
Το πρώτο είδα χθες, ανάμεικτες. Να δούμε που θα το πάνε. Απλά μου έδωσε την εντύπωση πως πολλές καινούριες φάτσες, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πάνε 2 χρόνια.

KoiliaSamprela
21-10-2015, 08:07
Το πρώτο είδα χθες, ανάμεικτες. Να δούμε που θα το πάνε. Απλά μου έδωσε την εντύπωση πως πολλές καινούριες φάτσες, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πάνε 2 χρόνια.

Μεγάλο θέμα αυτό το 2 χρόνια μετά....

Art In Haste
21-10-2015, 10:35
Έχω δει τα 5 από τα 6 επεισόδια. Αρκετές απορίες λύθηκαν, δεν θα έλεγα πως είναι τόσο καλό όσο η πρώτη σεζόν αλλά εκκρεμεί το να δούμε που το πάνε.

pixies
23-11-2015, 16:11
Δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με το τελος.
Βεβαια περιμενα ο Βικτορας ναχει βγαλει μουστακι αλλα μαλλον δεν επινε το γαλα του τοσο καιρο κ δεν ειχε μεγαλη διαφορα ευτυχώς.
Τελικά τι έγινε στο τελος με τη λεσβια ομως; Κ γιατί αγχωθηκε οταν ακουσε κλαμα μωρου ο μικρος στην παραλια;