Log in

View Full Version : Τhe spoiler tag

rat_poison
28-05-2013, 15:24
Με αφορμή αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?11835-Arrested-Development&p=1229777&viewfull=1#post1229777)

θα ήθελα να ρωτήσω τους δημογέροντες του φόρο

το εν λόγω tag (περιέχει ένα εμότικον μπορεί να ανοιχτεί άφοβα)

:spoiler:

τι χρισημότητα έχει; υπάρχουν κάποιες οδηγίες για το τι μπορεί να μπει μέσα στο σπόιλερ;

εγώ πιχί θεωρώ ότι το ευγενικό και το σωστό είναι να λέμε μέχρι πού πρέπει να έχει φτάσει ο άλλος για να το ανοίξει

να πω ότι δεν έγραφε ότι θα ήτανε οφφτόπικ το σπόιλερ να με σταυρώσετε
να πω ότι έλεγα ότι θα κάνω σπόιλ το arrested development και έκανα σπόιλ το Dance with dragons, να με σταυρώσετε
να πω ότι δεν έγραφα μέχρι πού πρέπει να έχεις φτάσει για να το ανοίξεις, πάλι να με σταυρώσετε

αλλά ρε μαλάκες αλήθεια κλαίγεστε για κάτι που προκαλέσατε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας

Parasight
28-05-2013, 15:43
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

Αν το άνοιξες και παρεξηγήθηκες, δε φταίω εγώ. Το προκάλεσες στον εαυτό σου.

edit:
Μαζί σου είμαι btw :-P

rat_poison
28-05-2013, 15:51
δεν ανοίγω ποτέ spoiler που δεν ξέρω τι είναι, οπότε μάλλον δε θα μάθω ποτέ

ΕΝΤΙΤ: επίσης, το περιεχόμενο φαίνεται στο recent posts άμα είναι στην αρχή, πρόσεξέ το

έβαλα μέχρι και το απαραίτητο padding για να μη συμβεί αυτό και πάλι κλαίγεστε

ΕΝΤΙΤ2: Και για να μην κλαίγεστε θα μπορούσα να γίνω πολύ χειρότερος και να σας το χαλάσω τελείως. Πάλι καλά να λέτε

12 stars circle your brow
28-05-2013, 16:40
πάλι καλά λέμε, ευχαριστούμε που δεν μας αφηγήθηκες τις τελευταίες 100 σελίδες του dance with dragons κλεισμένες σ'ένα spoiler tag στο thread του γαμημένου Arrested Development με την σημείωση - εδώ λέμε για το τέλος του dance with dragons -.

btw αν οι φιλοδοξίες σου είναι - ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΠΟΙΛΕΡΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΘΡΕΝΤΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΣΕΣ ΠΑΝΔΩΡΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία.

freak brother
28-05-2013, 16:40
οποιος ανοιγει τα σποιλερζ παει γυρεύοντας .

alaiah
28-05-2013, 16:50
χε, μ'αρέσει που συζητάμε θεωρητικά για τα σποιλερς, ενώ αν το σκεφτείς δεν υπάρχει κανένας λόγος για να κάνει αυτό το πράμα ο rat poison (εκτός αν είναι η προσωποποίηση του joffrey :p), πέρα από το να δει πόσοι θα την πατήσουν. επομένως εν προκειμένω είμαστε με 12_stars. Ναι δεν είναι αστείο (παρα μόνο για αυτόν που το έκανε προφανώς), και είναι ακόμα πιο γελοίο να βλέπεις μετά ένα δήθεν τόπικ: "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ τι βαζουμε μέσα σε σπόιλερ...." λιγουλάκι έλεος

Sotos_The_Tequiler
28-05-2013, 17:04
δεν έχω ιδέα τι έγινε αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Ποστάρω επειδή βλέπω γκρίνια \m/ έτσι για το μπούγιο.
Κι έχω να πω μόνο πως είμαι με ΦρηκΜπρο. Όποιος τα ανοίγει πάει γυρεύοντας....

http://i.imgur.com/OWiYC.jpg

rat_poison
28-05-2013, 17:30
για να μην τρελαίνεστε το

τι χρισημότητα έχει; υπάρχουν κάποιες οδηγίες για το τι μπορεί να μπει μέσα στο σπόιλερ;

είναι ειρωνικό. δεν το εννοώ, δε θα ρωτήσω κανέναν για το τι θα λέω εφ' όσον δεν προσβάλλω κάποιον.

κανονικά έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε για οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε αρκεί να μην προσβάλλουμε και απειλούμε τον άλλον. ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ βάζουμε το σπόιλερ ταγκ για να μη σας ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΣΗ, θυσιάζοντας λίγο από την αναγνωσιμότα της συζήτησης. όσο περισσότερο τσιρίζετε για κάτι που εσείς χαλάσατε στον εαυτό σας, τόσο πιο νόημα αποκτάει το θρεντ.

Δε θα απολογηθώ εγώ για τη δικιά σου αντίφαση ναι μεν να μη θέλεις επ' ουδενί να φας σπόιλερ, αλλά να θες και να ανοίγεις και όλα τα σπόιλερ ταγκς.
Εμ γαλάτα, εμ μαλλάτα και τ' αρνιά θηλ'κά που λεν και στο χωριό μου. (που για τους πρωτευουσιάνους θα πει ότι θέλουμε τα πρόβατά μας να βγάζουν και μαλλί και γάλα και να γεννάν και θηλυκά. Όλα δικά μας δηλαδή)
Μήπως να φτιάξουμε ένα ειδικό διαδικτυακό σύμπαν το οποίο να περιέχει μονάχα σπόιλερ που μπορείς να ανοίξεις;

υπάρχει ολόκληρο a wiki of ice and fire (http://awoiaf.westeros.org/), θα πας να τους πεις να το κάνουν έντιτ γιατί μπορεί να μπεις τυχαία και να δεις κάτι που δεν πρέπει ψάχνοντας πιχί κάτι για χαρακτήρα που δε θυμάσαι;

28-05-2013, 17:32
δεν μπήκα στο a wiki of ice and fire για να σποιλεριαστώ (αν και ένας μαλάκας γνωστός μου δεν διαβάζει τα βιβλία αλλά βλέπει τα γεγονότα από κει μέσα μ'έχει σποιλεριάσει επειδή του είπα - διαβάζω το τρίτο βιβλίο -).
δεν μπήκα στο θρεντ των βιβλίων, γιατί δεν θέλω να μπω να σποιλεριαστώ.
μπήκα στο θρεντ του arrested development και έφαγα σπόιλερ για το γαμημένο dance with dragons. αν επιμείνεις είσαι απλά βλάκας και χάνω πάσα ιδέα.

antimusic
28-05-2013, 17:33
κρετινισμός.

Sotos_The_Tequiler
28-05-2013, 17:33
τελικά ποιός έχει περίοδο;

rat_poison
28-05-2013, 17:38
Γελάω με την όλη φάση γιατί μου θυμίζει εκείνο που στο ρότζερ ράμπιτ και σε άλλα καρτούν όταν τους ζωγραφίζουν ένα κουμπί και από δίπλα έχει μια επιγραφή που λέει don't push this button κι αυτά ζορίζονται ζορίζονται γιατί ξέρουν ότι δεν πρέπει γιατί θα πάθουν κακό αλλά μετά το πατάνε
oops, σπόιλερ για το ρότζερ ράμπιτ σε ένα θρεντ που δεν είχε σχέση, την έκανα πάλι τη μαλακία

freak brother
28-05-2013, 17:53
τωρα πηρα χαμπαρι οτι το σποιλερ ηταν για game of thrones.. οτι να ναι.

Ghoul
28-05-2013, 17:55
επειδή έκανε έντιτ ο ρινς δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίχτηκε. είχε ή δεν είχε βάλει ο rat_poison μέσα στο πρώτο spoiler tag προειδοποίηση ότι ακολουθεί άλλο spoiler tag που αφορά τα βιβλία Game of Thrones; δηλαδή, είναι μαλάκας ή όχι;

απλά απαράδεκτο το προτελευταίο του ποστ.

Fireknight
28-05-2013, 17:59
Γελάω με την όλη φάση γιατί μου θυμίζει εκείνο που στο ρότζερ ράμπιτ και σε άλλα καρτούν όταν τους ζωγραφίζουν ένα κουμπί και από δίπλα έχει μια επιγραφή που λέει don't push this button κι αυτά ζορίζονται ζορίζονται γιατί ξέρουν ότι δεν πρέπει γιατί θα πάθουν κακό αλλά μετά το πατάνε
oops, σπόιλερ για το ρότζερ ράμπιτ σε ένα θρεντ που δεν είχε σχέση, την έκανα πάλι τη μαλακία

Se mia prospa8ia na valw to li8araki mou sto olo drama, na pw oti efoson ikseres ta parapanw, nomizw oti to spoilerpost sou ginete kai sadistiko ektos apo malakia.
Genika oti eipe o alaiah.

rat_poison
28-05-2013, 17:59
σπόιλερ για το arrested development που προειδοποιούσε ότι ακολουθούσε οφφτόπικ σπόιλερ για τα βιβλία του
game of thrones
μέσα σε εκείνο το σπόιλερ έλεγε ότι για να ανοίξεις το αποκάτω σπόιλερ πρέπει να έχεις τελειώσει το 5ο βιβλίο για να το ανοίξεις
το τρίτο nested spoiler είναι το επίμαχο

και φταίω εγώ μετά

Coloubra
28-05-2013, 18:01
ftes pou ferese san 15xrono

rat_poison
28-05-2013, 18:04
...όλο αυτό το ντράμα για μία τρολλιά που δε χρειαζόταν καν να δεις αν δεν επέμενες καναδυο φορές και εγώ είμαι το 15χρονο

ο άλλος είπε ότι με έχει βάλει στη μαύρη λίστα κι ότι μου αξίζει να μου παραμορφωθεί η μούρη (σβήνοντας μετά το ποστ γιατί κατάλαβε τι έκανε) γιατί σποϊλεριάστηκε

μπουχου μαλάκα

28-05-2013, 18:08
το ποστ το έσβησα επειδή δεν κόλλαγε η φωτογραφία που πόσταρες με αυτό που είπα, κανονικά σε φανταζόμουν με καυτό χρυσάφι στη μούρη να ουρλιάζεις.
ο spiritcrusher όμως με χαρακτήρισε παρορμητικό, κι όντως αυτή ήταν απλά μια παρόρμηση, δεν θέλω το κακό σου, μόνο την απομάκρυνση σου από το φόρουμ, λολ!

εν τω μεταξύ η αντίδραση μου για το σπόιλερ που έκανες ήταν από τις πιο ήπιες που θα μπορούσε να έχει κάποιος, τυχερός είσαι που έκανε edit ο antimusic και δεν την έπαθαν κι άλλοι με τη μαλακία σου.

Fireknight
28-05-2013, 18:11
me kindino na apofortisw to drama, yparxei to endexomeno na kanate kai oi dyo malakia ws ena va8mo. na ginei h mirasia kai pame parakatw.

alaiah
28-05-2013, 18:15
γελάω με την έξαρση ήθους πάντως.

4 facts

α) έγραψες spoiler άλλης σειράς σε θρεντ διαφορετικής σειράς (παράλογο εκτός αν έχεις σκοπιμότητα)
β) έγραψες σημαντικό σπόιλερ, παρόλο που τρια χρόνια γκρινιάζει όλος ο κόσμος ειδικά για τη συγκεκριμένη σειρά (σκοπιμότητα; )
γ) έγραψες spoiler για την πιο αντι-spoiler σειρά που παίζεται τώρα. αν έβαζες πχ για την α,β δευτεράντζα δεν θα τό'λεγα, αλλά εδώ θα το πω: σκοπιμότητα
δ) επέτυχες το σκοπό λοιπόν και κέρδισες. (και μας δίδαξες και ένα σπουδαίο πράγμα για τα spoilers). χαρά παντού.

τέλος και παμ' παρακάτ'

rat_poison
28-05-2013, 18:19
είσαι σοβαρός; είναι απλά ένα γαμημένο έργο πώς κάνεις έτσι;
έχεις δει τι γράφει στα οπισθόφυλλα των βιβλίων στην αγγλική έκδοση;

και δεν έχει καν σπόιλερ έτσι φάτσα φόρα το δείχνει. στο σημείο μάλιστα που υποτίθεται έχει ακριβώς το σκοπό για να το διαβάζει ο κόσμος και να ψηθεί να τα αγοράσει

μην τα δεις, γιατί αν έτσι αντιδράς ήπια θα φτάσεις στο σημείο να ανατινάξεις τον εκδοτικό οίκο και η τρομοδίκη σε αμερική και αγγλία είναι άσχημο πράγμα.

Ένας φίλος μου πιχί την έπαθε έτσι: ήμασταν στην παραλία, κι εκεί που δεν τον βλέπω παίρνει το βιβλίο και διαβάζει το οπισθόφυλλο που αποκαλύπτει έναν ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ φόνο. Στο μυαλό σου δηλαδή φταίω που είχα το βιβλίο σε κοινή θέα μπροστά σε άτομα που δεν το είχαν διαβάσει.
Αν ήσουν εσύ τι θα συνέβαινε, θα τις παίζαμε;

Shirime
28-05-2013, 18:25
Άσε που παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα, λέγοντας πως "πηγαίνατε γυρεύοντας"... ban σε κάθε μαλάκα φαλλοκράτη

28-05-2013, 18:28
τελευταία απάντηση επειδή θες να έχεις τον τελευταίο λόγο και δεν έχω όρεξη να το κουράζω άλλο, εφόσον μάλιστα δεν καταλαβαίνεις την μαλακία σου.

αν ήθελα να μου πουν για όλα τα έργα τι γίνεται, δεν θα τα έβλεπα, θα ρωτούσα το τέλος.

έχω μόνο τις αγγλικές εκδόσεις, κι όχι δεν διαβάζω τι γράφει γιατί δεν θέλω να φάω πιθανό σπόιλερ (τα βιβλία πίσω γράφουν ορισμένα γεγονότα από το περιεχόμενο εντός).

μην τα δεις, γιατί αν έτσι αντιδράς ήπια θα φτάσεις στο σημείο να ανατινάξεις τον εκδοτικό οίκο και η τρομοδίκη σε αμερική και αγγλία είναι άσχημο πράγμα.

συμφωνώ, δεν τα βλέπω, ευχαριστώ για την συμβουλή.

Ένας φίλος μου πιχί την έπαθε έτσι: ήμασταν στην παραλία, κι εκεί που δεν τον βλέπω παίρνει το βιβλίο και διαβάζει το οπισθόφυλλο που αποκαλύπτει έναν ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ φόνο. Στο μυαλό σου δηλαδή φταίω που είχα το βιβλίο σε κοινή θέα μπροστά σε άτομα που δεν το είχαν διαβάσει. Αν ήσουν εσύ τι θα συνέβαινε, θα τις παίζαμε;

αν μ'ενδιέφεραν τα βιβλία, δεν θα διάβαζα το οπισθόφυλλο αλλά το βιβλίο. αν είχα άγνοια αλλά μετά από καιρό τα έπιανα, θα άντεχα το βάρος αυτού που διάβασα. αυτό που δεν αντέχω είναι να κρατάω τα αυτιά μου κλειστά, να μένω έξω από συζητήσει γραπτές και προφορικές, έξω από θρεντς, κι επειδή κάποιου του καύλωσε να κάνει χαβαλέ, να διαβάσω ένα από τα μεγαλύτερα σπόιλερς που έχει αυτή η σειρά.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IzfT5m0nKUI#t=84s

rat_poison
28-05-2013, 18:29
γελάω με την έξαρση ήθους πάντως.

4 facts

α) έγραψες spoiler άλλης σειράς σε θρεντ διαφορετικής σειράς (παράλογο εκτός αν έχεις σκοπιμότητα)
β) έγραψες σημαντικό σπόιλερ, παρόλο που τρια χρόνια γκρινιάζει όλος ο κόσμος ειδικά για τη συγκεκριμένη σειρά (σκοπιμότητα; )
γ) έγραψες spoiler για την πιο αντι-spoiler σειρά που παίζεται τώρα. αν έβαζες πχ για την α,β δευτεράντζα δεν θα τό'λεγα, αλλά εδώ θα το πω: σκοπιμότητα
δ) επέτυχες το σκοπό λοιπόν και κέρδισες. (και μας δίδαξες και ένα σπουδαίο πράγμα για τα spoilers). χαρά παντού.

τέλος και παμ' παρακάτ'

εγώ αυτό που περίμενα ήτανε τα άτομα που καίγονται να μάθουν τι θα γίνει να ζοριστούν λίγο και τότε θα ήταν όσο αστείο χρειάζεται

θα ήμουν ευχαριστημένος και με το να βρεθεί κάποιος μαλάκας που θα το ανοίξει και να κράζει τον εαυτό του για το τι μαλακία έκανε
το να γίνει αυτός ο κακός χαμός έχει να κάνει με το πόσο στα σοβαρά παίρνουμε τον εαυτό μας στο ίντερνετ

Στον 12άστερο
συγγνώμη κιόλας δηλαδή που εμείς το'χουμε διαβάσει πιο νωρίς και το συζητάμε μπροστά σου, δεν ξέραμε να σου ζητήσουμε την άδεια

alaiah
28-05-2013, 18:30

και δεν έχει καν σπόιλερ έτσι φάτσα φόρα το δείχνει. στο σημείο μάλιστα που υποτίθεται έχει ακριβώς το σκοπό για να το διαβάζει ο κόσμος και να ψηθεί να τα αγοράσει

Ένας φίλος μου πιχί την έπαθε έτσι: ήμασταν στην παραλία, κι εκεί που δεν τον βλέπω παίρνει το βιβλίο και διαβάζει το οπισθόφυλλο που αποκαλύπτει έναν ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ φόνο. Στο μυαλό σου δηλαδή φταίω που είχα το βιβλίο σε κοινή θέα μπροστά σε άτομα που δεν το είχαν διαβάσει.
Αν ήσουν εσύ τι θα συνέβαινε, θα τις παίζαμε;

χεχ, δεν τα γράφει όμως στα βιβλία του arrested development, ούτε τονίζει τα σημαντικά με παχιά γράμματα.
και επίσης γιατί αντιδράς έτσι; είπαμε ΚΕΡΔΙΣΕΣ!

28-05-2013, 18:35
Στον 12άστερο
συγγνώμη κιόλας δηλαδή που εμείς το'χουμε διαβάσει πιο νωρίς και το συζητάμε μπροστά σου, δεν ξέραμε να σου ζητήσουμε την άδεια

ρε ρόμπα, δεν έκανες καμια συζήτηση, έκανες ένα ξεκάθαρο προκλητικό spoiler.

συζήτα όσο γουστάρεις, σου υπόσχομαι να μην μπω στο διάβα σου (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25982-A-Song-of-Ice-and-Fire).

Ghoul
28-05-2013, 18:47
μήπως κρύβεται κανά γκομενικό κουσκούς από πίσω κι όλα αυτά είναι μια πρόφαση;

Mitsmann
28-05-2013, 18:49
εγω δεν ανοιξα το σποιλερ, χοχο.

παρ ολα αυτα το μονο που καταλαβα ειναι, αντε να τελειωσει η σειρα σε 8 χρονια περιπου, να ησυχασουμε!

tsimpouklano
28-05-2013, 18:53
Εγώ να ρωτήσω: δηλαδή αν ο άλλος γράψει ότι το παρακάτω spoiler έχει το φινάλε της τάδε σειράς, θα το ανοίξετε; Και εννοώ το κανονικό, όχι το emoticon spoiler.

Δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον rat και δεν έχω καταλάβει χριστό γενικά.

Mitsmann
28-05-2013, 18:56
o Ioυδας θα τον προδωσει στο τελος

ion_storm
28-05-2013, 19:11
Πάντως πρόσφατα και στο θρεντ με τις ωραιες ιδεες για Τι Σερτ είχε σκάσει ένα καλό σποιλερ για το GoT και δεν έγινε και πολύ χαμός.
Τελικά το παρών σποιλερ τι έλεγε?

Χώνει ο Μπραν?

Phantom Duck
28-05-2013, 19:37
Ε ΡΕ TUBGIRL ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ

freak brother
28-05-2013, 19:58
καποια απο τις e.r μπαντες ας γραψει ενα κομματι που να λεγεται SPOILEROPHOBIA , στο αλμπουμ , FWP .

SpiritCrusher
28-05-2013, 20:05
Γιατί τόσοι πολλοί είναι σε φάση "πείτε την ιστορία";

Έχει λινκ στο 1ο ποστ που σε πάει στο επίμαχο ποστ. Όπως φαίνεται και από το edit, το επίμαχο ποστ το έκανε edit o ρινς σαν mod και τώρα είναι ασφαλες. Φαίνεται ποιο κομμάτι κόπηκε και τι έλεγε. Πηγαίνετε και δείτε το, τέλος.

Parasight
28-05-2013, 20:16
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η "ΤΡΟΛΙΑ" ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

28-05-2013, 23:56
οκεη, περα απο το οτι ηταν σε λαθος τοπικ, τι αλλο προβλημα υπαρχει;

γιατι θυμαμαι πριν 5 μερες το μπλιχχχερ να σποιλεριαζει (εντος σποιλερ) για μετεπειτα συμβαντα. εμενα στ αρχιδια μου, για τη μανούρα ηρθα αλλα τελος παντων αν ηταν σποιλερ απ το 3 κι οχι το 5 θα τραβαγε τοσο ζορι ο 12 σταρς (που το χει διαβασει ενω το 5 οχι) η θα εκραζε τα πουστρακια που γκρινιαζουνε; και τελος παντων ειμαι με γκουλ, πειτε την ιστορια.

δεν θυμάμαι να έχω κράξει ποτέ κάποιο πουστράκι που γκρίνιαξε για τα σπόιλερς, σελίδες επί σελίδων, αν έχεις κάποια αντένδειξη θα την επιθυμούσα. επίσης επειδή δεν εκφράζω συνεχώς τον απαυδημό μου δεν σημαίνει οτι δεν ξενερώνω με τους τρόμπες που σπάνε πούτσες επίτηδες για να δείξουν οτι ΞΕΡΟΥΝ και εχουν ΔΙΑΒΑΣΕΙ τα βιβλία, το έχω συζητήσει άλλωστε και με μέλη του εδώ φόρουμ δια προσωπικού. και στην τελική η γκρίνια για τα σπόιλερς, προφανώς είναι αντίδραση σε κάτι που δεν ξέρουμε και κάποιος μας γάμησε. σπόιλερ για το τρίτο βιβλίο, θα ήταν για σένα, για μένα δεν θα ήταν οπότε δεν θα με είχε ερεθίσει για να τα χώσω, σπασμένος είμαι με αυτό που έγινε, δεν έχω περίοδο να γκρινιάζω 24/7 και για τους υπόλοιπους.

atom_smasher
29-05-2013, 00:43
Στηρίζω Ρατ γιατί ήταν ιδιοφυής μαλακία αυτό που έκανε. Ανωριμότητα πλήρη. Αυτό είναι το ΕR που θελουμε! 12στερε συμφωνω μαζί σου εν μέρει. Το άλλο μου μέρος ειναι με τον φρικ που λεει ότι τα σπόιλερ και τις αεροτομες οποιος τα ανοίγει πάει γυρεύοντας.