PDA

View Full Version : Anathema 17-4-04

dyingfreedom
18-04-2004, 01:04
Telika vrhka ticket kai phga. Opoios den hrthe gia na mhn koimhthei exase.
Endeiktika tha anaferw osa thumamai (xwris seira).

Shroud Of False
Fragile Dreams
Empty
Balance
Closer
Are You There
Pulled Under 2000 Meters A Second
Flying
A Natural Disaster
Forgotten Hopes
Parissiene Moonlight
Judgement
One Last Goodbye
Pressure
Release
Temporary Peace
Panic
Angelica
Eternity

A DYING WISH :malakia:
SLEEPLESS :headbang2:
EVERWAKE :worship:

WISH YOU WERE HERE
:happyjump:

AYTA EN OLIGOIS

Chopped In Half
18-04-2004, 01:08
ωραίο το setlist

Deliverance
18-04-2004, 02:01
Apisteuti vradia, apisteuto synaisthima, apisteuto live...Eimai parapanw apo ikanopoiimeni apo to setlist, to mono pou me xalase einai pou den epaiksan Regret. Giati re gmt??? Sleepless kai Dying Wish theika, opws kai One Last Goodbye kai Fragile Dreams. To support group pou epaikse poio itan? Apisteuti kai i fwni tis kopelias pou eixe tragoudisei kai sto unplugged...A,kai to allo pou me xalase itan o lygdiasmenos mallias pou itan dipla mou kai den stamatise oute stigmi to kapnisma...Gamw ton eksaerismo tou Rodon...

Pantws gia live twn Anathema oi kopeles itan liges...

Magellan
18-04-2004, 03:20
krima....

oi kopeles 8a pane aurio pou oi antres 8a blepoun to derby...

wheelbasstar5
18-04-2004, 04:20
i plaka einai pws brika kai egw eisitirio teleytaia stigmi....oi anathema einai apisteytoi kai an theloun ginontai xana kafroi opws palia ana pasa stigmi...

oso gia ayrio....deite mpala!egw tha eimai rodon xana!!!!!!!!!!!!!!!!!!

theiko playlist.....theiko xekinima...

morphine
18-04-2004, 05:21
playlist:

shroud of false
fragile dreams
empty
balance
closer
pressure
release
forgotten hopes
destiny is dead
are you there
pulled under at 2000 metres a second
eternity 3
parissiene moonlight
a natural disaster
judgement
panic
temporary peace
flying
angelica
sleepless
inner silence
one last goodbye
dying wish
everwake
wish you were here

me auth th seira.
Htan api8anoi.

To support group pou epaikse poio itan? Apisteuti kai i fwni tis kopelias pou eixe tragoudisei kai sto unplugged...A,kai to allo pou me xalase itan o lygdiasmenos mallias pou itan dipla mou kai den stamatise oute stigmi to kapnisma...Gamw ton eksaerismo tou Rodon...

to support group htan oi sense of loss. Yawn
h kopela pou eixe tragoudhsei sto unplugged den eixe kamia sxesh me to apopsino live omws e.

Opoios paei aurio ta leme

Chopped In Half
18-04-2004, 11:31
flying
angelica
sleepless
inner silence
one last goodbye
dying wish

αυτά το ένα μετά το άλλο --> ggaula

τεσπα δεν μετανοιώνω που δεν πήγα την παρασκευή

chris_boss
18-04-2004, 12:32
na akousw kapoion na leei oti to (opoiodipote)live itan xalia kai ti ston kosmo

Kveldssanger
18-04-2004, 12:42
Αφου ξέρουμε να κάνουμε καλές επιλογές ρε... Τι μας πέρασες? Πρωτάρηδες?

Faery
18-04-2004, 13:06
Support epai3an oi sense of loss

blackbird
18-04-2004, 13:27
playlist:

to support group htan oi sense of loss. Yawn
h kopela pou eixe tragoudhsei sto unplugged den eixe kamia sxesh me to apopsino live omws e.

Kaloi itan oi Sense of Loss alla o ihos tous pidixe kanonika
Na tonisw oti yia mena oi ekplixeis itan to shroud of false kai to empty pou de perimena na ta paixoun me tipota...........
Epeisis paratirisa oti ta kainouria tragoudia den eihan tin antapokrisi pou tous axize afou o kosmos sto deutero kai trito epipedo tou Rodon edixe na mi ta ynwrizei kala.Pantws olo to encore itan epiko(me piran ta zoumia halara sto one last goodbye kai pali) kai o kosmos youstare kai oi Anathema then ithelan na stamatisoun...Alithia posi wra epaixan?2 wres kai 10 lepta ypoloyisa proheira

FIXXXER
18-04-2004, 14:39
Telika eimai polu ilithios pou den irtha. Kai na peis oti ekana kati pou de to exo xanakanei apeires fores....

dyingfreedom
18-04-2004, 14:41
na akousw kapoion na leei oti to (opoiodipote)live itan xalia kai ti ston kosmo

Koita me tetoio setlist, den uphrxe periptwsh na itan xalia h sunaulia. Kai oxi mono den htan xalia, alla htan kai apo ta kalutera live pou exw parakolouthisei.

A, kai oi Sense Of Loss kaloi htan gia ellhniko epipedo, alla h mousikh tous den htan kai kati to prwtotupo. Ena krama Gathering, Theater Of Tragedy me oligh riffologia apo Paradise Lost. Pantws den htan asxhmoi

blackbird
18-04-2004, 15:41
Paidia einai akoma oi Sense of Loss(opws ki emeis) & ehoun para polla perithwria veltiwsis

Ghoul
18-04-2004, 20:26
to live gamhse! Kalyteres stigmes A Dying Wish (xaxa kapoios dipla mou fwnaze na paiksoun to my dying wish<--kai gamw ta kommatia!!!),Angelica,Sleepless,Natural Disaster k.a...
O Jamie (h' opws grafetai) rlz!

Deliverance
18-04-2004, 21:40
to live gamhse! Kalyteres stigmes A Dying Wish (xaxa kapoios dipla mou fwnaze na paiksoun to my dying wish<--kai gamw ta kommatia!!!)

:oops: :oops: :oops: Nomizw pws les ton kollito mou, ektos k an eipe kai allos tin idia mlkia...mou elege ekeini tin wra oti eixe akousei kati gia live twn my dying bride ton maio kai mperdeutike to palikari...

Ghoul
18-04-2004, 23:40
to live gamhse! Kalyteres stigmes A Dying Wish (xaxa kapoios dipla mou fwnaze na paiksoun to my dying wish<--kai gamw ta kommatia!!!)

:oops: :oops: :oops: Nomizw pws les ton kollito mou, ektos k an eipe kai allos tin idia mlkia...mou elege ekeini tin wra oti eixe akousei kati gia live twn my dying bride ton maio kai mperdeutike to palikari...

nai kala se pistepsa! dikaiologies dikaiologies...! :D
makari narthoun oi mdb an kai den to nomizw... :evil:

Deliverance
18-04-2004, 23:46
tha erthoun, to niwthw

Kingryche
19-04-2004, 01:49
To live itan ekpliktiko kai ennoeitai para poli anotero apo oti perimena na do.Pragmatika fovero feeling kai ekpliktiko set.Teleftia stigmi ekatse na pao sto live ekai pragmatika tha itan krima na to exana.
Exo ksanakollisei me Anathema trela apo to Savvato kai tora theoro to A Natural Disaster akoma kalitero.
Empty,Forgotten Hopes,Closer,Flying,A natural Disaster kai One Last Goodbye itan to kati allo.

Magellan
19-04-2004, 07:57
Telika eimai polu ilithios pou den irtha. Kai na peis oti ekana kati pou de to exo xanakanei apeires fores....

ela re min to les.... les kai exoume mazeutei spiti sou pote na doume oxi mia alla dio sapies tainies :lol: :lol:

marianna2525
19-04-2004, 10:45
Για μένα ήταν κάτι παραπάνω από τέλειο!
Και φυσικά εκπληκτικό το φινάλε με το wish you were here. :)

BLiTzER
19-04-2004, 10:56
Phre to ayti mou oti ksekinhsan paizontas meros tou Orion?

Chopped In Half
19-04-2004, 11:35
και που να ξέρουμε εμείς τι πήρε το αυτί σου

marianna2525
19-04-2004, 11:43
Το δικό μου το αυτί δεν πήρε κάτι τέτοιο.

ΥΓ. Είχα πρόσφατα ωριλά πρόβλημα, αλλά ο γιατρός μου βρήκε οξυτάτη την ακοή.
:P

wheelbasstar5
19-04-2004, 12:44
nai tin kyriaki itan pio kaylwmenoi basika!!!!mpikan me orion.ola ta kommatia itan me polla xwsimata k edwsan ton kalitero tous eayto.......

Ghoul
19-04-2004, 15:36
Για μένα ήταν κάτι παραπάνω από τέλειο!
Και φυσικά εκπληκτικό το φινάλε με το wish you were here. :)

pwpw auto gamhse! proskynhsa kanonika!

Ksexasa na pw oti oi sence of Loss mou fanikan arketa athlioi poly klassiko gothic me kati entelws akyra dikasidia (etsi gia na yparxoun) kai ena gkeoula plhktra!!!!

morphine
19-04-2004, 20:31
ela re o plhktras htan to mono kalo. (na koitas)

anathema kuriakh > anathema savvato
nai mphkan me orion, kai epai3an epipleon to wings of god. Kai oxi to sleepless. Euge ta palikaria :P

Ghoul
19-04-2004, 22:31
hahaha egw eriksa pantws poly gelio!

FIXXXER
20-04-2004, 20:54
Morphine prepei na eisai o monos mi kathisterimenos anthropos ston kosmo pou protimaei na dei Wings Of God (pou gamaei,de leo) apo to Sleepless.

wanker
20-04-2004, 21:53
Morphine prepei na eisai o monos mi kathisterimenos anthropos ston kosmo

morphine
21-04-2004, 16:32
sas agapw :pink:

...

pote de mou aresan ta prwta twn anathema. Eimai gkomenaki. Can't help it

BLiTzER
21-04-2004, 17:54
Ta prota oute emena. Ta kalytera tous vriskontai kapou sth mesh.

Chopped In Half
21-04-2004, 21:44
εμένα μαρέσουν αυτά "κάτω από την μέση"

FIXXXER
22-04-2004, 15:57
[zER]Ta prota oute emena. Ta kalytera tous vriskontai kapou sth mesh.

To Eternity pou tragoudaei faltsa kai asxima, i to Alternative 4? (pou ontos einai gamato)

Ghoul
22-04-2004, 17:03
εμένα μαρέσουν αυτά "κάτω από την μέση"
:D :twisted:

AngelOfSorrow
22-04-2004, 17:57
Ola einai ena ki ena me ligo teleiotera ta Silent Enigma kai Judgement...alla opws kai na to kanoume den mporeis na krineis tous anathema mono mousika...i stixoi tous perigrafoun tis idies katastaseis,ta idia synaisthimata...opote den mporoume na milame mono gia tin mousiki tous.

BLiTzER
22-04-2004, 21:57
[zER]Ta prota oute emena. Ta kalytera tous vriskontai kapou sth mesh.

To Eternity pou tragoudaei faltsa kai asxima, i to Alternative 4? (pou ontos einai gamato)

To Eternity de mou aresei sxedon katholou, akrivos epeidh den antexo ton tropo pou tragoudaei.

To Silent Enigma (ntax oxi toso sth mesh :P) einai xalara to agaphmeno mou apo thn brutal epoxh tous kai to Alt 4 apo thn clean :)

AngelOfSorrow
23-04-2004, 00:19
pragmatika ta fwnitika tou silent enigma vgainoun apo ta splaxna.........
vlepe restless oblivion dying wish
alla kai oi prwtoi stixoi tou shroud of frost....milame gia fwni mesa apo tin psixi....

BLiTzER
23-04-2004, 00:35
Fonhtika mesa apo ta splaxna einai mono tou Tardy (htan) kai tou Akerfeldt :P

wanker
23-04-2004, 04:54
[zER] kai tou Akerfeldt :P
eleos re mlk
:moutza:

AngelOfSorrow
23-04-2004, 16:17
+fwnw gia tou akerfeldt alla i gnwmi mou den allazei...