PDA

View Full Version : [Cinema] Iron Man 3 (2013)

Parasight
23-05-2013, 09:08
Βγήκε έκδοση R6, με πολλές παραδοχές στην ποιότητα εικόνας και (κυρίως) ήχου αλλά, ενώ συνήθως έχω υπομονή για cinema/brrip, εδώ δε μπορούσα να κρατηθώ. Το high-tech overdose κυριαρχεί κλασικά, εκρήξεις της πουτάνας, ενδιαφέρον κακός ο Pearce, αλλά εννοείται ότι κυριαρχεί για ακόμη μια φορά ο RDJ. Δεν ξέρω αν με ικανοποίησε το όλο story, ειδικά ξενέρωσα με το origin του Mandarin το οποίο εδώ είναι εντελώς meh.
Επίσης, με το τέλος της ταινίας αναρωτιέμαι για το μέλλον του Iron Man, ειδικά αφού είναι γνωστό ότι περιμένουμε Avengers 2(*) και να δούμε πώς θα δέσει εκεί.

*Για το οποίο ανακοινώθηκαν Scarlet Witch και Quicksilver btw :touched:

Κωλαράκι Τορνευτό
23-05-2013, 09:27
Καλο ηταν, το ευχαριστηθηκα αρκετα, αλλα δυστυχως ειχε την ατυχια να το δω ακριβως πριν παω να δω στα καπακια (τζαμπα) Star Trek.
Αν και καμια σχεση οι δυο ταινιες, ε μια ελαφρια συγκριση του "ποσο μου αρεσε μια ταινια" παντα μπορεις να την κανεις.
Και στη συγκριση το Iron Man 3 εχασε με μεγαλη διαφορα. To πρωτο μισο του Iron Man 3 ηταν αρκετα καλυτερο παντως, μετα επεσε αρκετα.

*(προσωπικα, μην εχοντας επαφη με comics κτλ, δε με ενδιεφερε η προελευση του Mandarin και αυτο που εδειξαν στην ταινια ηταν πολυ καλο θαρρω. Και γενικα Ben Kingsley ολα τα λεφτα)

Κυρία Μαριάννα
23-05-2013, 11:47
Καλο ηταν

όχι

freak brother
23-05-2013, 14:46
μεγαλη μουφα , αν και αυτο με τον Μανταριν περναει ενα σωστο μήνυμα

Parasight
25-05-2014, 09:15
T1JplGcK53g