PDA

View Full Version : [TV] Rectify

enitharmon
23-05-2013, 01:23
αντιγράφω από το τορρενταδικο που το κατέβασα

Ακολουθούμε τη ζωή του Ντάνιελ Χόλντεν μετά την αποφυλάκισή του από την πτέρυγα των μελλοθανάτων στις φυλακές της Τζόρτζια. 19 χρόνια πέρασε εκεί περιμένοντας να πεθάνει με την κατηγορία του βιασμού και της δολοφονίας μια νεαρής κοπέλας. Τα νέα στοιχεία με βάση την εξέταση DNA του ανοίγουν τις πόρτες σε έναν κόσμο που δεν γνωρίζει και που μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνος με αυτόν της φυλακής. Καθώς παλεύει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, η επιστροφή του σπέρνει τον φόβο στη μικρή πόλη που ζει και απειλή να διαταράξει την εύθραυστη γαλήνη της οικογενείας του. Το υποτιθέμενο έγκλημα του Ντάνιελ χώρισε μια κοινότητα στα δύο...μπορεί η ελευθερία του να την διασπάσει τελείως;
Ένα δυνατό δράμα χαρακτήρων από τους παραγωγούς του "Breaking Bad" και τη σφραγίδα ποιότητας του Sundance Channel.

η πρωτη σεζον είναι 6 επεισόδια, είδα το πρώτο και μ'άρεσε, δείτε, αξίζει

antimusic
23-05-2013, 03:27
http://comicsanscriminal.com/

funishment
23-05-2013, 13:54
προειδοποίηση: δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το Breaking Bad.

επίσης είναι πολύ αργό.

επίσης είναι πολύ όμορφο και αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που θα του αφιερώσετε.

enitharmon
08-02-2014, 01:33
επισης το 3ο επεισοδιο μου γαμησε την ψυχουλα

antimusic
08-02-2014, 05:29
http://comicsanscriminal.com/

πεθαίνω.

funishment
16-06-2014, 13:46
ξεκινάει στις 19!

εδώ (http://www.buzzfeed.com/jacelacob/watch-the-first-12-minutes-of-rectify-season-2) βλέπετε τα πρώτα 12 λεπτά αν σας ενδιαφέρει

KoiliaSamprela
30-06-2015, 21:31
bump for great justice

Είδα πρώτο κύκλο μετά από προτροπή εκλεκτού φίλου

από τις πιο δυνατά συναισθηματικές σειρές ... κατεβάζω δεύτερο και περιμένω σε μερικές μέρες τρίτο

KoiliaSamprela
04-07-2015, 20:07
προειδοποίηση: δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το Breaking Bad.

επίσης είναι πολύ αργό.

επίσης είναι πολύ όμορφο και αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που θα του αφιερώσετε.

επισης το 3ο επεισοδιο μου γαμησε την ψυχουλα

άφωνος με αυτήν την υπέροχη σειρά που ούτε και γω ξέρω πως την άκουσα έτσι και την είδα νερό ...

Parasight
07-07-2015, 08:43
Ευχαριστώ για την ύπαρξη αυτού του topic, είναι ακριβώς το είδος της σειράς που θέλω να βλέπω, μόνο True Detective και Rectify bitchez. Σήμερα τελειώνω τον πρώτο κύκλο που πήγε σερί από χθες. Τι ψυχεδέλεια φάση ήταν αυτή στο 5 με τα κατσίκια, ακόμα τριπάρω.

casshern
17-07-2015, 03:22
Ευχαριστώ για την ύπαρξη αυτού του topic, είναι ακριβώς το είδος της σειράς που θέλω να βλέπω.

Ψυχοδράμα σε σύμπαν Στίβεν Κινγκ(Ο.Π.Α.Π), η γυναίκα της ζωής μου να μπαίνει στο σαλόνι μου για αρκετά λεπτά ανά επεισόδιο, και βάλτοι-λάσπη-grooves στο σάουντρακ (https://youtu.be/S9pblQYxvkI) να στέλνουν το τελικό αποτέλεσμα στη στρατόσφαιρα. Μένουν 2 επεισόδια για φινάλε δεύτερης σεζόν και αναστατώνομαι. Προσπαθώ να θυμηθώ τι είδα πριν ασχοληθώ με αυτό εδώ και ζορίζομαι... μάλλον House of Cards, αλλά δεν τον κόβω κιόλας.

:pink:

KoiliaSamprela
20-07-2015, 08:05
τρίτος κύκλος όπως πρέπει

KoiliaSamprela
24-08-2015, 20:24
πλέον μιλάω για μια σειρά που θα μπει στο πάνθεον .... το φοβερό είναι οι εκπληκτικοί μες το μαυρο χιουμορ διάλογοι :)

metamelia1
24-08-2015, 20:39
adianohta vareto kai argo, gia gera nevra

KoiliaSamprela
24-08-2015, 20:47
δεν διαφωνώ για το αργό , αλλά βαρετό με τίποτα.

Parasight
27-08-2015, 10:24
ΤΙ ΜΟΝΟ 6 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Η ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟΚΕΡΑΤΑΚΙΜOY :mad:

Δεν το ήξερα και ήρθα προ εκπλήξεως :( Αλλά μιλάμε για μεγάλη λατρεία, δάκρυα εδώ κι εκεί σε κάθε επεισόδιο χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. Δηλώνω ερωτευμένος με την υπεργυναίκα Amantha, και επίσης λατρεύω συνεχόμενες επικές ατάκες Daniel γεμάτες κυνικό χιούμορ (όπως πολύ σωστά έχει ήδη επισημανθεί). Ένας χρόνος για την 4η τώρα; :-?

Επίσης, κι αυτό με πασατέμπο το βλέπω, μήπως κάνω κάτι λάθος; 8)

casshern
27-08-2015, 11:34
Δηλώνω ερωτευμένος με την υπεργυναίκα Amantha

Έχουμε πάρει πρέφα κάτι άματερ βιντεάκια που έχουν ληκάρει από πλευράς της, έτσι?

/stazei

Parasight
27-08-2015, 11:54
Η οποία Abigail Spencer, αν δεν προσέξαμε, έπαιξε φέτος και στη 2η υπερσεζόν True Detective, έτσι;

Δεν έχω πάρει χαμπάρι τα άματερ που λες, θα ψαχτώ όταν πάω σπίτι, αλλά κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

casshern
27-08-2015, 12:45
Η οποία Abigail Spencer, αν δεν προσέξαμε, έπαιξε φέτος και στη 2η υπερσεζόν True Detective, έτσι;

Δεν ξέρω αν θα έφτανα μέχρι εκεί για τον ποδόγυρο! Άλλωστε, έχω σε εκκρεμότητα 3ο γύρο Rectify και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου πως με το υλικό που σου επισυνάπτω, μάλλον βγαίνει ο χειμώνας:dick:

MoRmEnGiL
20-10-2015, 04:52
Molis teleiwsa thn trith season (thn opoia eida seri kai ta 6 me ena mono dialeima gia katourhma.)

An o typos pou paizei ton Dan den parei ola ta brabeia 8a 3ekinhsw apergeia peinas.

Terastia seira, kai o syndiasmos writing kai delivery pragmatika einai perfectly aligned kai panisxyros. Epishs mporw na pw oti, me e3airesh ligo ton Senator, h seira ekane poly kalh douleia sto na mhn exei monodiastatous "kalos h kakos" xarakthres.

KoiliaSamprela
20-07-2016, 12:48
Δυστυχώς και ευτυχώς μαζί περιμένουμε κάπου μέσα στο φθινόπωρο (Οκτώβρη) την τελευταία σεζον μιας και το έκαμαν κανσελ.

https://www.youtube.com/watch?v=0IVSD0cwpVU

Το έχω ζαλίσει και το ξέρω, αλλά είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει

MoRmEnGiL
20-07-2016, 17:53
Autoi eiste, cancel to Rectify kai synexizoune kati skoupidia sth dekath season.

Ap thn allh den einai seira pou einai gia na trabh3ei poly e. Kai cancel na mhn etrwge eprepe na thn kleisoune monoi tous..

KoiliaSamprela
21-07-2016, 07:54
α γεια σου, γιαυτό είπα ευτυχώς και δυστυχώς

funishment
21-07-2016, 16:23
μόνο συναισθήματα, Ντάνιελ ζούμε/καλά για να σε δούμε :teddy::teddy:

enitharmon
25-07-2016, 12:07
δε θα το συνεχιζε το νετφλιξ; ή το μπερδευω με black mirror?

KoiliaSamprela
25-07-2016, 13:50
δε θα το συνεχιζε το νετφλιξ; ή το μπερδευω με black mirror?

για black mirror δεν κατέχω, αλλά όχι αυτό δεν θα πάει προς νετφλιξ

KoiliaSamprela
26-10-2016, 08:06
Critically-acclaimed series Rectify returns for its fourth and final season Wednesday, October 26th at 10/9c on Sundance TV.

https://pbs.twimg.com/media/CvqSRxPWAAQ8P5A.jpg:large

https://www.youtube.com/watch?v=NuEIZi-_aYc

βούρκωσα με το τρέιλερ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΜΕΤΑΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Parasight
26-10-2016, 08:54
Δε μπορώ να δω τρέιλερ γιατί είμαι δουλειά, αλλά ΝΙΩΘΩ.

KoiliaSamprela
27-10-2016, 23:08
S04E01
Τα εγγλέζικά μου δεν είναι και ότι καλύτερο, και είδα με μανιά το πρώτο επεισόδιο χωρίς λόγια γιατί απλα δεν κρατιόμουν
Δεν μιλάμε για κάποια σειρά εδώ αλλά για ένα αριστούργημα

Parasight
20-12-2016, 19:20
Μόλις είδα S04E01.
Μιλάμε για ακατάσχετα ζουμιά και τον κορυφαίο και πιο ανθρώπινο/σπαρακτικό διάλογο που έχω παρακολουθήσει ποτέ σε σειρά γενικώς.

12 stars circle your brow
21-12-2016, 02:05
Η σειρά είναι υπέροχη, σε ρουφάει από την αρχή ως το τέλος. Αγαπάμε Kerwin.

KoiliaSamprela
21-12-2016, 09:30
εχτές την τελείωσα και γω. Για να μην μπείτε στον πειρασμό να δείτε σπόιλερς δεν λέω κουβέντα ακόμα.
Άνετα η πιο όμορφη γλυκόπικρη σειρά και άνετα στο 5 όλων των σειρών που έχω δει.
Τελευταία δύο επεισόδια ήταν λες και καθάριζα κρεμμύδια Χωρίς να εκβιάζει συναισθήματα
Φοβεροί διάλογοι υπέροχοι χαρακτήρες που σε ρουφούσαν από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πραγματικά δεν ανακαλύπτουν τον τροχό, αλλά το κάνουν τόσο καλά με τόσο βάθος που στο τέλος νιώθεις ότι δεν παρακολουθείς αλλά το ζεις μαζί τους.

Μόλις δείτε όλη την σειρά πάτε μια βόλτα στο τουάτερ με το χασταγκ #FarewellRectify

Parasight
23-12-2016, 10:44
Το τελείωσα χθες. Αυτόματα στο hall of fame αριστουργημάτων. Ρεαλιστικά γκρίζο όσο πρέπει, συγκρατημένα αισιόδοξο τελειώνοντας, χαρακτήρες μελετημένοι ένας κι ένας (λίγο η Tawney μας τα έκανε κάπως τσουρέκια ξέρω γω στον τελευταίο κύκλο αλλά τεσπα), σκηνοθεσία λιτή και Επί του σημείου. Φράφο, φράφο, φράφο.

Sotos_The_Tequiler
28-12-2016, 19:31
είμαι τάβλα με πυρετό από χτες και είδα 3 σεζόν απανωτές και σε λίγο ξεκινάω 4η.
ό,τι είπαν οι απωπάνοι
Ααα και ο Ντάνιελ στη φάτσα είναι καρμπον Μαλκολμ Ρεϋνολντς από Φάιρφλαϊ εεε

freak brother
29-12-2016, 12:44
ειμαι στο 3 επ, ο αδερφος του πρωταγωνιστη εχει αφισα Accept στο δωματιο, ρισπεκτ

BURNIN AMBITION
29-12-2016, 21:19
Μόλις είδα S04E01.
Μιλάμε για ακατάσχετα ζουμιά και τον κορυφαίο και πιο ανθρώπινο/σπαρακτικό διάλογο που έχω παρακολουθήσει ποτέ σε σειρά γενικώς.to xerame oti eisai aderfi
ναι γαμαει η σειρα, ειμαι στο προτελευταιο. μια τελειοτητα.
αλλα ρε παιδι μου, εχω βαρεθει να βλεπω μουναρες. δηλαδη, μετα δε θα μπορουμε να κυκλοφορησουμε εξω. θα ριχνουμε καρτελες αβερτα. πωπωπωπω

Krux
04-01-2017, 16:03
δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτή την σειρά, την ξεκίνησα χτες λόγω των τριών σελίδων praise.

έχω δει τρια επεισόδια.

μόνο τέτοιες σειρές θέλουμε να βλέπουμε.

θενκς ηαρ.