PDA

View Full Version : προετοιμασια πριν απο το λαιβ, και τι μπορει να παει στραβα

BURNIN AMBITION
02-05-2013, 19:59
οκ η ταδε μπαντα εχει πχ σε ενα μηνα λαιβ. τα κομματια τα ξερουν. ομως οι συνθηκες ειναι στο στουντιο εξιδανικευμενες κα ιστο λαιβ μποορει να γινουν τα μυρια οσα. τα εχετε ολοι αντιμετωπισει. οποτε πως μπορουμε να προετοιμαστουμε καταλληλα, ετσι ωστε να μη μασισουμε απο συνθηκες σε ενα λαιβ, οποιες και να ειναι αυτες?

καποιες σκεψεις.

κλεισιμο εντελως τα φωτα, να μη βλεπουμε τη μυτη μας, ή εστω ελαχιστοτατο χαμηλο φωτισμο
κλεισιμο μονιτορ για να μην ακουμε καλα (το επομενο βημα ειναι να φοραμε και ακουστικα κλειστου τυπου!)
να κανει καποιος κανα λαθος εξεπιτηδες, για να δουμε αν η μπαντα θα συνεχισει ακλονητη ή οχι

τι αλλο εχετε να προτεινετε?

επισης, μπορει καποιος να απαριθμησει το τι μπορει να παει στραβα?
να φθγουν μπακετες (γιααυτο θα εχω κανα 4αρι εξτρα ξερω γω)
να σπασει καμια χορδη αν και κουλο στο μπασο
ακραιοι μικροφωνισμοι σε φαση να τρυπανε αυτια,
νοου μονιτορς

γενικα ρωταω για να εκμεταλευτω την πειρα σας και να ειμαστε οσο το δυνατον πιο ετοιμοι να αντιμετωπισουμε τα στραβα. αν και ολο και κατι θα γινει, τουλαχιστον να ειμαστε ετοιμοι να αντιμετωπισουμε τα πιο κοινα προβληματα.
θενξ

metamelia1
02-05-2013, 20:20
http://i.imgur.com/N2z4EBZ.jpg

Lyse
02-05-2013, 20:35
http://a1.vsoh.com/0731000.jpg

ypersyntelikos
02-05-2013, 21:10
Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα από όλα αυτά.

Παίζετε live ρε μλκες, πρέπει να πάτε με την ψυχολογία πως ό,τι και να γίνει εσείς θα καυλώνετε τη ζωή σας.

Και όλα θα πάνε γαμώ.

steve
02-05-2013, 21:39
μαλακιες ρε μπερνη.. αμα ξερετε ολοι τα τραγουδια 100% χωρις αμφιβολιες οτι μαλακια και να γινει δεν θα σας πτοησει.. τωρα τα αλλα που λες ειναι αναλογα το μαγαζι που θα παιζεις σε μερικα μαγαζια οπως 7σινς πχ το οτι δεν θα ακους τιποτα ειναι σχεδον σιγουρο. η μονη προετοιμασια για λαιβ που εχω δει να κανουν πολλες μεγαλες μπαντες ειναι να γυρισουν ολοι απτην αλλη μερια για να μαθουν να μην χρειαζονται να σε κοιτανε σε breaks κλπ. (αυτα απο εμπειριες αλλων ετσι, εγω 3 λαιβ εχω κανει ολα κ ιολα)

BURNIN AMBITION
02-05-2013, 22:26
ολα κ ιολα)

The Donnn
02-05-2013, 22:28
Γελάς, αλλά πρόβα με κλειστά φώτα κάνουμε και μεις καμιά φορά - και με 2-3 μπίρες. ΠΑΝΤΑ όρθιοι. Και χωρίς να βλέπουμε συνέχεια σαν χαζοί την ταστιέρα, παίζει μεγάλη διαφορά. Ένας φτασμένος κάποτε μου είχε πει να βλέπεις ΠΑΝΤΑ τις πρώτες σειρές στα μάτια καθώς παίζεις, γιατί θα τους κερδίσεις. Άμα τους κερδίσεις αυτούς, θα παρασύρουν και τους υπόλοιπους μαζί τους.

Στο θέμα μόνιτορς, εννοείται με τα πολλα λαιβς θα μάθεις να μην ακουεις όσο θέλεις τον πρώτο καιρό που αρχίζεις. Δεν υπάρχει πρόβα για αυτό.

Για τα λάθη, θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες: συνεχίζουμε; ποιόν ακολουθούμε; ποιός θα μας βάζει μέσα; ΜΟΝΟ όταν γαμηθεί εντελώς η φάση θα σταματήσεις. Αλλά το να κάνεις πρόβα τα λάθη είναι άσκοπο...αν γίνει, τουλάχιστο να μην κοιτάζεστε όλοι σαν μαλάκες...να ξέρετε αμεσως πως θα το φτιάξετε, πχ θα σας βάλει μέσα ο ντράμερ στην αρχή του verse που έγινε το λάθος, ή στο αμέσως επόμενο μέρος του κοματιού, κλπ. Το ρεζιλίκι δεν είναι να γίνει το λάθος, αλλά το να τα χάσεις εντελώς μετά.

Για χορδές, θα πρέπει να υπάρχει μια κιθάρα back up. Αν δεν γίνεται, τότε να ξέρεις να αλλάζεις χορδές ΓΡΗΓΟΡΑ. Μπακέτες όσες περισσότερες γίνεται - θα σπάσουν, θα σου φύγουν, κλπ. Μπάσο για να σπάσει χορδή, πρέπει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να είναι σε άθλια κατάσταση η γέφυρα και οι χορδές...άρα καλά να πάθεις αν σου τύχει.

Κούρδισμα ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ βγεις στη σκηνή. Απο το καμαρίνι μέχρι το πατάρι, θα γαμηθεί το σύμπαν και θα χάσεις κούρδισμα 100%.

Και το πιό σημαντικό: καλό ζέσταμα. Σίγουρα πρόσεξες πόσο καλύτερα παίζεις τα τελευταία κομάτια στη πρόβα παρά τα πρώτα...είναι επειδή είσαι ζεστός. Όσο περισσότερο ζεσταθείς, τόσο καλύτερα θα παίξεις, είναι απλό. Πρώτο κομάτι θα κερδίσεις ή θα χάσεις τον κόσμο: φρόντισε να παίξεις 100%. Και όχι μόνο τα χέρια...γενικά το σώμα. Θα χτυπηθείς πάνω στη σκηνή, άρα καλύτερα να μην καείς από τα πρώτα 5 λεπτά. Μην σου πω να ψιλοχτυπιέσαι και στις πρόβες για να συνηθίσεις...άλλο να παίζεις το τάδε σόλο, ριφφ, ρυθμό κλπ χαλαρός στην πρόβα, και άλλο να προσπαθείς να κάνεις windmill ταυτόχρονα.

Και όπως είπε ο υπερσυντελικός: καλή ψυχολογία. Μπορεί να γαμηθεί το soundcheck, να τσακωθείς με την γκόμενα 5 λεπτά πρίν, να είσαι πεθαμένος απο την κούραση, ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ να σου περάσει, να ηρεμίσεις, να κάνεις το ζέσταμα σου και να περάσεις καλά. Αν βγεις και είσαι χαλασμένος, θα γαμηθεί η φάση 110%.

steve
02-05-2013, 22:48
παταρι :touched: .. δονν delivers

Fireknight
02-05-2013, 23:06
http://s3.amazonaws.com/cuttings/backgrounds/6041/mouratidis.jpg

Neuroscar
03-05-2013, 00:04
http://www.fagi.gr/eshops/christos/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________510a5837f3e61.jpg

phthoggon
03-05-2013, 23:44
Πωω ψιλοπεθύμησα λάιβ ρε πούστη μου :-? Λοιπόν αυτό με τα κλειστά φώτα γαμάει, κάντε το. Τα μόνα φώτα θα είναι κάτι πράσινα κόκκινα απο ενισχυτές/πετάλια και σε λίγη ώρα h ατμόσφαιρα θα είναι εντελώς space. Επίσης πρώτο σου λάιβ δεν είναι? Μην ανησυχείς επειδή έτσι κι αλλιώς ο κανόνας είναι ότι όλα θα πάνε σκατά. Χοχο.

BURNIN AMBITION
04-05-2013, 02:44
σας ευχαριστω ολους. βασικα ξεκινησα να ηχογραω τον εαυτο μου καθημερινα. παιζω καθε μερα και θα παιζω μεχρι το λαιβ, ενα τριωρο τη μερα τα τραγουδια μας. επισης δοκιμασα να παιζω με κλειστα ματια. ανωμαλο, αλλα γαμαει γιατι καταλαβαινα πολυ καλυτερα τι κανω και αν το κανω καλα. παντως στην ηχογραφηση φαινεται τελικα το τι κανεις, αλλα νομιζα και αλλα γραφοντουσαν (βεβαια ειναι και ηλεκτρονικα οποτε ενα θεμα με τα τριγμερινγκς το εχουν). νταξ αν πανε ολα σκατα ας πανε. αν συνεχισω στον ρυθμο που ξεκινησα μεχρι το λαιβ, θα γινει σφαγη. και φθογγε, ναι πρωτο λαιβ ειναι. ετοιμαζουμε κανα 2 σκηνικα πολυ σουρεαλ! ο ρα παπαρια παιζει και να κατουρισει το βρακακι του αν και θαναι πατρα

εντιτ
βασικα μη δινετε και τρελη σημασια, γραφω μαλακιες για να πεισω τον εαυτο μου οτι ολα θα πανε καλα και να φυγει το πολυ αγχος λολ

Ra Pariah
04-05-2013, 10:56
Στην Πάτρα θα παίξετε;

ikonoklast
04-05-2013, 11:29
οκ η ταδε μπαντα εχει πχ σε ενα μηνα λαιβ. τα κομματια τα ξερουν. ομως οι συνθηκες ειναι στο στουντιο εξιδανικευμενες κα ιστο λαιβ μποορει να γινουν τα μυρια οσα. τα εχετε ολοι αντιμετωπισει. οποτε πως μπορουμε να προετοιμαστουμε καταλληλα, ετσι ωστε να μη μασισουμε απο συνθηκες σε ενα λαιβ, οποιες και να ειναι αυτες?

Η μπάντα σου είναι σκατά και τα κομμάτια σας επίσης. Το ότι θα τα παίξετε live δείχνει ότι τα πράγματα έχουν ήδη πάει στραβά.

BURNIN AMBITION
04-05-2013, 11:46
Στην Πάτρα θα παίξετε;πιθανοτατα μεσα στο καλοκαιρι. θα δουμε

overdriven
08-05-2013, 09:54
Βασικά εξαρτάται τι λάιβ θα είναι αυτό, αλλά κατά κανόνα τα πρώτα λάιβ είναι μεταξύ συγγενών και φίλων οπότε το όποιο άγχος θα σου φύγει. Προσωπικά έχω παίξει σε γεμάτο μαγαζί μία φορές και ενώ είχα πάει εντελώς ξεψαρωμένος, με το που ανέβηκα, μου κόπηκαν τα πόδια. Είναι αυτή η αίσθηση που όλοι έχουν έρθει για το μεγάλο όνομα και εσένα δεν σε ξέρουν καν και σε κοιτάζουν μάλλον με αντιπάθεια που είναι αναγκασμένοι να σε υπομείνουν μέχρι να βγουν οι καλοί. Μη παίξετε πρώτο λάιβ με μεγάλο όνομα, όλο αυτό είναι δύσκολο να το διαχειριστείς την πρώτη φορά.

Στην πρόβα στήσιμο σαν να είσαι στο λάιβ, όχι κύκλος γύρω από τον ντράμερ. Επίσης πρόβα το σετ και μόνο το σετ, χωρίς διαλείμματα για τσιγάρο, για μπύρες, για σόλοζ. Σαν να παίζεις λάιβ. Να προσπαθείτε να παίξετε και να κινείστε πάνω στη σκηνή σκεπτόμενοι τι θα θέλατε να δείτε εσείς ως κοινό.

Α επίσης... αν και αυτά πλέον δεν πολυσυμβαίνουν αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Σετ λιστ. Κανονισμένο, προβαρισμένο, δουλεμένο. Μη τυχόν και βγείτε να παίξετε και αρχίσετε να συζητάτε μεταξύ σας "ποιο πάμε τώρα" κλπ. Και να πείτε στους κιθαρίστες να κουρδίζουν σφαίρα και γενικά όχι περισσότερο από 15" κενό μεταξύ τραγουδιών. Ο άλλος βαριέται.

Και ένα θέμα που πονάει... να πιάσετε τον τραγουδιστή σας και να του πείτε το εξής:
" Είσαι ο τάδε και είμαστε η τάδε μπάντα. Δεν μας ξέρει ούτε η μάνα μας. Ο στόχος μας είναι να μας μάθουν. Αν από τους 30 φουκαράδες που είναι παρόντες, μας ψάξουν οι 5 αύριο στο ιντερνετ, αυτό θα είναι κέρδος. Κανείς δε νοιάζεται ούτε τι σκεφτόσουν όταν έγραφες το τάδε κομμάτι, ούτε για τι πράγμα λένε οι στίχοι του, ούτε ποιες καταστάσεις της ζωής σε οδήγησαν στο να γράψεις αυτούς τους στίχους. Κανείς δε νοιάζεται ποιος έγραψε το επόμενο κομμάτι, κανείς δε νοιάζεται για τα βαθύτερα νοήματα και τις απόψεις μας γενικώς. Ένα πράγμα θέλουμε από εσένα εκτός από το να τραγουδάς. Να πεις στον κόσμο πως μας λένε. Αυτό μόνο. ".

Καλή επιτυχία.

SpiritCrusher
08-05-2013, 11:16
Ένα πράγμα θέλουμε από εσένα εκτός από το να τραγουδάς. Να πεις στον κόσμο πως μας λένε. Αυτό μόνο.

To λένε και οι Dire Straits:

Then the man he steps right up to the microphone
And says at last just as the time bell rings
"Thank you, goodnight now it's time to go home"
and he makes it fast with one more thing
"We are the Sultans
We are the Sultans of Swing"

Ας πει μια φορά όταν βγείτε και ακόμα μια με το καληνύχτα για την περίπτωση του "ποιοι είναι αυτοί ρε μλκ" (με την καλή έννοια). Βέβαια το πιο πιθανό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το "χεστήκαμε" αλλα οκ, καλή τύχη !

phthoggon
08-05-2013, 13:40
μπέρνη δες και αυτό πριν πας για το λάιβ, αποκείεται να τα κάνεις χειρότερα

6Ooryf25rk0

The Donnn
08-05-2013, 15:46
Βασικά εξαρτάται τι λάιβ θα είναι αυτό, αλλά κατά κανόνα τα πρώτα λάιβ είναι μεταξύ συγγενών και φίλων οπότε το όποιο άγχος θα σου φύγει. Προσωπικά έχω παίξει σε γεμάτο μαγαζί μία φορές και ενώ είχα πάει εντελώς ξεψαρωμένος, με το που ανέβηκα, μου κόπηκαν τα πόδια. Είναι αυτή η αίσθηση που όλοι έχουν έρθει για το μεγάλο όνομα και εσένα δεν σε ξέρουν καν και σε κοιτάζουν μάλλον με αντιπάθεια που είναι αναγκασμένοι να σε υπομείνουν μέχρι να βγουν οι καλοί. Μη παίξετε πρώτο λάιβ με μεγάλο όνομα, όλο αυτό είναι δύσκολο να το διαχειριστείς την πρώτη φορά.

Στην πρόβα στήσιμο σαν να είσαι στο λάιβ, όχι κύκλος γύρω από τον ντράμερ. Επίσης πρόβα το σετ και μόνο το σετ, χωρίς διαλείμματα για τσιγάρο, για μπύρες, για σόλοζ. Σαν να παίζεις λάιβ. Να προσπαθείτε να παίξετε και να κινείστε πάνω στη σκηνή σκεπτόμενοι τι θα θέλατε να δείτε εσείς ως κοινό.

Α επίσης... αν και αυτά πλέον δεν πολυσυμβαίνουν αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Σετ λιστ. Κανονισμένο, προβαρισμένο, δουλεμένο. Μη τυχόν και βγείτε να παίξετε και αρχίσετε να συζητάτε μεταξύ σας "ποιο πάμε τώρα" κλπ. Και να πείτε στους κιθαρίστες να κουρδίζουν σφαίρα και γενικά όχι περισσότερο από 15" κενό μεταξύ τραγουδιών. Ο άλλος βαριέται.

Και ένα θέμα που πονάει... να πιάσετε τον τραγουδιστή σας και να του πείτε το εξής:
" Είσαι ο τάδε και είμαστε η τάδε μπάντα. Δεν μας ξέρει ούτε η μάνα μας. Ο στόχος μας είναι να μας μάθουν. Αν από τους 30 φουκαράδες που είναι παρόντες, μας ψάξουν οι 5 αύριο στο ιντερνετ, αυτό θα είναι κέρδος. Κανείς δε νοιάζεται ούτε τι σκεφτόσουν όταν έγραφες το τάδε κομμάτι, ούτε για τι πράγμα λένε οι στίχοι του, ούτε ποιες καταστάσεις της ζωής σε οδήγησαν στο να γράψεις αυτούς τους στίχους. Κανείς δε νοιάζεται ποιος έγραψε το επόμενο κομμάτι, κανείς δε νοιάζεται για τα βαθύτερα νοήματα και τις απόψεις μας γενικώς. Ένα πράγμα θέλουμε από εσένα εκτός από το να τραγουδάς. Να πεις στον κόσμο πως μας λένε. Αυτό μόνο. ".

Καλή επιτυχία.

Αυτό με το λαιβ με μεγαλύτερη μπαντα, εκεί θα φανεί πόσο το θέλετε. Όσο και να σέβεσαι/λατρεύεις τη μπάντα στην οποία ανοίγεις, θα πρέπει να βγεις με τη νοοτροπία του "θα τους κάνω να φαίνονται σχολιαρόπαιδα".

Τα υπόλοιπα είναι χρυσάφι, ειδικά η τελευταία παράγραφος. Μια επιπρόσθετη συμβουλή για τον τραγουδιάρη: ΠΟΤΕ να μην ρωτά τον κόσμο ο,τιδηποτε. Αυτά τα "περνάμε καλά; Πίνουμε; κλπ" εαν δεν είσαι ο Ντίκινσον (που ούτε αυτός το κάνει) κουράζουν. 2 πράγματα: Αυτοπεποίθηση (όχι ποζεριλίκι) και λίγα, καθαρά λόγια:
1. Ποιός είσαι
2. Το όνομα του τραγουδιού
3. Πού είναι το merch stand

phthoggon
08-05-2013, 17:38
Βασικά όλα αυτά είναι φλωριές, μπείτε και βγείτε χωρίς να πείτε καμία λέξη. Μη βάλετε φως, όλα σκοτάδι (όπως και στη πρόβα, κάτι θα φαίνεται, έστω κάνα κερί) γυρίστε την πλάτη στο κοινό και παίξτε για τη πάρτη σας χωρίς ψευτο-χεντμπάνγκιν, "συντονισμούς", "συναίσθημα" και αηδίες. Κατεβείτε απότομα μόλις τελειώσει το σετ και φύγετε κατευθείαν με τις κιθάρες και τις μπαγκέτες στα χέρια (ποιος γαμάει τα δωρεάν τους ποτά). Μπορεί κανείς να μη μάθει ποτέ ποιος ήσουνα πώς και γιατί, αλλά το σοκ θα είναι τόσο μεγάλο που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και εσείς θα έχετε ζήσει έστω για μία φορά τη μεγαλοπρέπεια του μπλακ μέταλ λάιβ.

υγ. σόρρυ ρε Donnn αλλά ειδικά εκεί με το merch stand, δεν άντεξα

The Donnn
08-05-2013, 21:04
Άμα δεν πουλήσεις καμια μπλούζα και κανα cd, πώς θα βγάλεις λίγο χρήμα να πας πάρακατω;

Αυτό με τις χορογραφίες και το "πάμε πίσω στον ενισχυτή όταν τελειώσει το κομάτι να μείνει μόνος ο τραγουδιστής" και το "στο δεύτερο verse αλλάζουμε θέση με τον μπασίστα με στρατιωτικό βήμα" το κράζω και γω, μην νομίζεις.

phthoggon
08-05-2013, 21:10
Ναι μωρε δίκιο έχεις, εγώ δε θα το έλεγα βέβαια, αλλά αν είναι σημαντικό για σένα ναι, με θάρρος. Btw το παραπάνω που περιέγραψα μεταξύ σοβαρού και αστείου το έχω κάνει μία φορά και ήταν και γαμώ (εντάξει, δε φύγαμε και απ το κλαμπ κιόλας :-D)

stam and the witches
08-05-2013, 21:21
Βασικά όλα αυτά είναι φλωριές, μπείτε και βγείτε χωρίς να πείτε καμία λέξη. Μη βάλετε φως, όλα σκοτάδι (όπως και στη πρόβα, κάτι θα φαίνεται, έστω κάνα κερί) γυρίστε την πλάτη στο κοινό και παίξτε για τη πάρτη σας χωρίς ψευτο-χεντμπάνγκιν, "συντονισμούς", "συναίσθημα" και αηδίες. Κατεβείτε απότομα μόλις τελειώσει το σετ και φύγετε κατευθείαν με τις κιθάρες και τις μπαγκέτες στα χέρια (ποιος γαμάει τα δωρεάν τους ποτά). Μπορεί κανείς να μη μάθει ποτέ ποιος ήσουνα πώς και γιατί, αλλά το σοκ θα είναι τόσο μεγάλο που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και εσείς θα έχετε ζήσει έστω για μία φορά τη μεγαλοπρέπεια του μπλακ μέταλ λάιβ.

:touched::pink:

Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το λάιβ στο νοσότρος, στο οποίο φορτσάραμε τέμπο, φορτσάραμε φορτσάραμε, χόρεψαν οι πάντες σαν αυτιστικοί και κόψαμε σαν απότομη μαλακία. Ήταν τεράστια συγκίνηση, ακριβώς γιατί δεν είχε πολλά φιλοσοφικά. Στα μπόνους η γλυκιά καυλάρα Γερμανίδα που μου άνοιξε κουβέντα αφού τελειώσαμε, αλλά κώλωσα να της πω να ρθει μαζί μας στο μαγαζί που αράξαμε μετά γιατί ήθελα ακόμα τη φρεσκοχωρισμένη πρώην μου που με παρενοχλούσε σεξουαλικά μετά το λάιβ. Κάπου στα 5 λεπτά φυσικά το μετάνοιωσα και γύρισα να τη βρω, αλλά είχε φύγει. Αυτά τα συγκλονιστικά από μένα.

The Donnn
08-05-2013, 21:23
Λάιβ με Godseed (ex gorgoroth) στη Μαδρίτη. O Ghaal να σφαδάζει επι σκηνής κλπ, και στο τέλος να κάνει το τυπικό "ρίχνω το μικρόφωνο και εξαφανίζομαι με αργά βήματα προς τα καμαρίνια καθώς η μπάντα τελειώνει το τραγούδι". Η μαλακία: το backstage ήταν σε μπαλκόνι μπροστά και πάνω απο τη σκηνή, και για να φτάσεις εκεί πρέπει να ανέβεις ανοικτές σκάλες 2 οροφων στο πλάι του venue δίπλα απο τον κόσμο. Αρχίζει να ανεβαίνει αργά αργά ο Ghaal, να του τρώει κανα 3λεπτο, οι υπόλοιποι της μπάντας να τραβανε το ριφφ 5-6 φορές περισσότερο, ο κόσμος να φωνάζει, και στην πολλή ώρα (όταν κατάλαβε πως το παραξήλωσε και το μπλακμεταλαίσθημα χάλασε), γύρισε, είδε τον κόσμο, έσκασε ένα ηλίθιο χαμόγελο και ανέβηκε σαν ελαφάκι τα υπόλοιπα σκαλιά. Πράισλες!

phthoggon
08-05-2013, 21:31
Με τη τύπισσα στην 5ήμερη τι έγινε ρε Starbreaker? =P

Σας θυμήθηκα και έβαλα ξανά γενίτσαρους (η μία φορά το χρόνο που θα ακούσω στόνερ)

έντιτ: Donnn, πες μας και άλλα τέτοια να χουμε να λέμε!!

stam and the witches
08-05-2013, 21:38
Ποιο στόνερ ρε φθόγκε, θα τσακωθούμε!!! Το κομμάτι είναι σαν πανκ-ροκ Baba Zula.

phthoggon
08-05-2013, 21:40
Τι να σου πω ρε παλικάρι μου, εμένα όλα στόνερ μου ακούγονται, λολ. Χέβι μέταλ :-D

stam and the witches
08-05-2013, 21:42
Επίσης, άσχετο τελείως αλλά μιας και άρχισα τις μαλακίες, μπαίνω σχολή πριν από κανα χρόνο, και σκάει κοριτσάκι πρωτοετό και μου λέει: "είσαι ο τραγουδιστής(λολ)-κιθαρίστας των Nechayevschina;"

phthoggon
08-05-2013, 21:45
Εμ, οι εποχές της δόξας σας ήταν αυτές, ξαναφτιαχτείτε, κάνε και ένα γκεστ βόκαλς για την κοπελίά.

(Εμένα ποτέ δε με έχει γνωρίσει κανείς στο δρόμο :()

Neuroscar
08-05-2013, 22:27

λολ. Χέβι μέταλ :-D

BURNIN AMBITION
09-05-2013, 14:30
διαβασα οτι εχετε γραψει με ευλαβεια ευχαριστω. εβαλα το σετλιστ πανω απο τα τυμπανα και το παιζω σερι συνεχεια. γαμαει το ολο σκηνικο. λαθακια ακοα γινονται λογω της βιασυνης να μην εχω κενα πανω απο δεκα σεκοντ σε καθε ασμα αλλα σιγα σιγα τα διορθωνω ολα. ευελπιστω να ειμα ιοσο το δυνατον πιο ετοιμος;. ναστε καλα

ion_storm
09-05-2013, 15:50

λολ. Χέβι μέταλ :-D

http://i.imgur.com/HZtzdR9.jpg

Για να μαθεις και εσύ να είσαι σε heavy metal band.

ypersyntelikos
16-05-2013, 22:25
ρε μλκες η λένη είναι?

Pinatero
18-05-2013, 09:30
\m/ LENNY \m/