PDA

View Full Version : Saturnus, Shattered Hope , 18/5 @ Αν, Αθήνα

Fucking Wizard
01-05-2013, 14:55
http://www.anclub.gr/wp-content/uploads/2013/02/Saturnus-Shattered-Hope-526x744.jpg

Το Σάββατο 18 Μαΐου η σκηνή του An Club υποδέχεται δύο σπουδαίες doom/death μπάντες. Ο λόγος για τους Saturnus και τους Shattered Hope.

Συστάσεις για τους Saturnus δε χρειάζονται. Έχοντας στο ενεργητικό τους πέντε albums και ένα EP, χαρακτηριστικές κυκλοφορίες του doom/death metal ήχου, έχουν καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες μπάντες της σκηνής. Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα επιστρέφουν στην Αθήνα. Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας η μπάντα επέστρεψε με ένα album αντάξιο του προκατόχου του Veronika Decides to Die. Το Saturn in Ascension, έχοντας λάβει πάρα πολύ καλές κριτικές, αποτελεί το τελευταίο πόνημα των Δανών. Στο πλαίσιο της προώθησης του τελευταίου τους album, οι Saturnus θα βρίσκονται στη σκηνή του An για ένα set που θα ξεπεράσει τις 2 ώρες.

Saturnus official website: www.saturnus.dk

Saturnus official MySpace profile: www.myspace.com/saturnus

Saturnus official Facebook page: www.facebook.com/pages/Saturnus/8935853109
Saturnus official Twitter page: www.twitter.com/Saturnusdk/status/297363897344741376

Το live θα ξεκινήσει με τους Shattered Hope. Η μουσική τους κινείται κυρίως σε doom/death – funeral doom μονοπάτια και αποτελούν μια από τις πιο αξιόλογες μπάντες του ύφους στην Ελλάδα. Το 2010 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Absence, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές και χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς στον ήχο. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολύ σπουδαίες μπάντες όπως My Dying Bride, Mourning Beloveth, Draconian, Procession και πολλές άλλες, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα βρίσκονται στη σκηνή για να παρουσιάσουν κομμάτια από το ντεμπούτο τους και από το επερχόμενο, δεύτερό τους album, που αναμένεται στα τέλη του 2013.Shattered Hope official website: www.shatteredhope.gr

Shattered Hope official MySpace profile: www.myspace.com/shatteredhopegr

Shattered Hope official Facebook page: www.facebook.com/pages/Shattered-Hope/54213310348

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30.
Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ
Δε θα γίνει προπώληση εισιτηρίων.

Drumsick
01-05-2013, 14:58
Ψήνει.

edit: btw έχει κανεις το ντεμο του 94?

Fucking Wizard
01-05-2013, 16:18
Ψήνει.

θα κοιταξω αν πουθενα το εχω και θα σου πω.

και μενα με ψηνει.ειναι και το ριλιζ των lucky funeral την προυγουμενη:grin:

poweruser
09-05-2013, 21:42
παιζει αν παει κανεις σας να μου καβατζωσει κανα τισερτ ή και σιντι γιατι θα λειπω?? δεν ειχα παει ουτε το 08 που παιζαν και με decemberance (επικο πρεπει να ηταν)

wom
09-05-2013, 23:15
Ψήνει.

2 κομμάτια είναι το demo, θα μπεις στον κόπο? Το έχω πάντως.
Live είναι τίμιοι πάντως ...τους είχα δει πριν 10 χρόνια και πιάσαμε κουβέντα μετά κτλ

Drumsick
09-05-2013, 23:39
Για να μου το ανεβάσει εννοούσα =Ρ

wom
10-05-2013, 00:07
ναι, και εγώ mp3 εννοούσα ... πες τι σε βολεύει skype, dropbox , κάτι άλλο ?

Drumsick
10-05-2013, 00:10
Αν έχεις ακκάουντ σε κάνα μηντιαφαηερ, ραπιντσερ κτλ καλώς, αν όχι δεν πειράζει, δε καίγομαι.

wom
10-05-2013, 00:20
μπα, θελουν account αυτα δεν τα χρησιμοποιω. Δεν ειναι και απαραιτητο το demo, οκ

Moonspellheim
10-05-2013, 01:40
Ψήνει.

2 κομμάτια είναι το demo, θα μπεις στον κόπο? Το έχω πάντως.
Live είναι τίμιοι πάντως ...τους είχα δει πριν 10 χρόνια και πιάσαμε κουβέντα μετά κτλ

Πετρουπολη??? Περασαν 10 χρονια απο τοτε??

Fucking Wizard
10-05-2013, 14:33
δεν ειχα παει ουτε το 08 που παιζαν και με decemberance (επικο πρεπει να ηταν)

επικο ηταν, με δυσκολια το θυμαμαι... μπλακ σποτσ οφ α πουρ μιντ:-)

ντραμσικ το ντεμο δεν το εχω ευκαιρο, μαλλον βρισκεται σε καποιο καμμενο σκληρο (μεσα στο κεφαλι μου)

Drumsick
17-05-2013, 09:52
Έβαλα να ακούσω λίγο Shattered Ηope εντωμεταξύ. Πολύ καλοί ε? Τελείως 90'ς.
Μάλλον εκεί.

edit: Τι doors 7μιση όμως? Σοβαρολογούν? 2 μπάντες είναι.

atom_smasher
17-05-2013, 10:58
δανοί και ντουμ και δεν τους ξερω...πόσοι να ναι ολοι και ολοι; ψιλοζηλεψα. αλλα μετα είδα ότι παίζουν copenhell και ήρθα να ποστάρω την μαλακία μου!

Drumsick
19-05-2013, 03:24
Γάμησε.

Fucking Wizard
20-05-2013, 12:59
πολυ καλα ηταν.Μπραβο και στους shattered, πολυ βελτιωμενοι και συγχρωνισμενοι για τις ταχυτητες που παιζουν

δανοί και ντουμ και δεν τους ξερω...πόσοι να ναι ολοι και ολοι; ψιλοζηλεψα. αλλα μετα είδα ότι παίζουν copenhell και ήρθα να ποστάρω την μαλακία μου!
αρκετοι ειναι ρε.Η δανια ειναι μια πατηλια χωρα.Επρεπε να τους ξερεις ολους με τα μικρα τους.
Ξεκινα με αυτους: http://www.youtube.com/watch?v=17QSch5PHeI και τους λιγοστοουνερλιγοντουμ http://www.youtube.com/watch?v=w--qgHrKLj0&list=PLE7E95BA87C36EEA4,+ 2 project του felippe των procession (age of woe,vein),+ 1 project των saturnus (wizards of doom) + τους KOLOS που εχουν 1 demo ως τωρα + κανα 2 sludge μπαντες.Απο κει και υστερα το τσουβαλι του atmospheric/gothic/doom/death εμετου

poweruser
25-05-2013, 15:39
κανα πιο αναλυτικο λαηβ ρηβιου?

Drumsick
27-05-2013, 01:22
Tους Shattered Hope δεν τους ήξερα μέχρι πριν από 2 βδομάδες, οπότε και άκουσα 2-3 κομμάτια τους στο γιουτιουμπ για να δω τι παίζουν. Λάιβ ήταν εξαιρετικοί, παρόλο που έχω ξεπεράσει πλέον το είδος. Πολύ δεμένη μπάντα, παρά τους αργούς ρυθμούς, όπως ανέφερε κι ο φακιν γουιζαρντ. Παίξαν καμιά ώρα με ικανοποιητικό ήχο.

Saturnus δεν είχα ξαναδεί. Αγαπημένη μπάντα από την ατμοσφαιροντουμ φάση μου προ 10ετίας, με ενδιέφερε να παίξουν κυρίως απ'τους πρώτους 2 δίσκους για να καλύψω εφηβικά απωθημένα. Έφυγα πολύ ικανοποιημένη. Έπαιξαν πάνω απο 2 ώρες και πιστεύω ικανοποίησαν τους πάντες, αφού κάθε δυο κομμάτια άλλαζαν και εποχή (1-2 καινούρια, 1-2 παλιά, κ.ο.κ.) Ήταν πολύ ξεκούραστη αυτή η προσέγγιση, με αποτέλεσμα να μην βαρεθώ στιγμή και να παρακολουθήσω με μεγάλη ευχαρίστηση και τα νεότερα κομμάτια τους. Η απόδοσή τους μου φάνηκε λιγάκι πεσμένη. Όχι εκτελεστικά, αλλά εισέπραξα πως κάπου μάλλον έχουν κουραστεί λίγο τη φάση. Ωστόσο ήταν ορεξάτοι, χαμογελαστοί και πολύ ωραίοι τύποι. Ειδικά ο φροντμαν. Ξαφνιάστηκα όταν είδα πως αυτή η βοθροφωνάρα βγαίνει από μια τόσο γλυκιά αρκουδόφατσα.
Ο ήχος ήταν χειρότερος απ'ότι στους Shattered Hope, ειδικά προς το τέλος έπαιξαν πολλοί μικροφωνισμοί, αλλά συνολικά δεν έχω παράπονο.
Σετλιστ τώρα δε θυμάμαι, αλλά έπαιξαν σίγουρα Softly on the path you fade, I love thee, Empty handed και Inflame my heart. Έκλεισαν με Christ Goodbye και με έκαναν χαρούμενη.
Γενικά ένα πολύ ωραίο λαιβ, με αρκετά μικρή προσέλευση αλλά πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα . Το άξιζε το 18αρι.