PDA

View Full Version : Mourning Beloveth - Dust

The_Painless
17-04-2004, 07:57
Χμμ, αυτός ο δίσκος έχει κυκλοφορήσει δυο χρόνια τώρα και ο καλός μας VirusXI μου το είχε γράψει, αλλά έπρεπε να μεσολαβήσει τόσος καιρός+το live τους για να το εκτιμήσω.
Αργοί, σκοτείνοι με brutal και με καθαρά φωνητικά, απίστευτες riffάρες, αρκετά ακουστικά σημεία, δεν ξέρω που ακριβώς κατατάσσονται. Μάλλον κάτι σε doom-death της βρετανικής σχολής, dunno.
Αυτό είναι νομίζω το τελευταίο τους album, και πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα 7" split με μια άλλη μπάντα. Η συμβολή των M.B. είναι μια κομματάρα με τίτλο Part I που πατάει κάτω σχεδόν οτιδήποτε άλλο στο ίδιο style. Στιχουργικά επίσης γαμάνε, anyway εν ολίγοις ΓΑΜΑΝΕ. Και θα συμφωνήσω με την άποψη που λέει ότι το συγκεκριμένο δισκάκι πατάει κάτω σχεδόν οτιδήποτε My Dying Bride, έστω κι αν χρειαστεί να προσθέσω ότι εάν δεν υπήρχαν οι MDB, δε νομίζω οι Mourning Beloveth να είχαν κυκλοφορήσει αυτή τη δισκάρα.
Άλλος κανείς; Virus;
:rip:

VirusXI
17-04-2004, 09:07
:worship: :worship: :worship:
Egw 8a to xarakthriza "Academy studios" Doom metal afou stous M.Beloveth vriskeis ola ekeina ta kala stoixeia apo Solstice, palious MDB k palious Anathema me pio idiaitera ka8ara fwnhtika kai pio bo8re brutal. Krima pou merikoi tous exoun gia "atmosfairiko" group (xwris na exoun akousei kan).
To Dust kykloforhse prin to Sullen Sulcus, apla epanakykloforhse me kapoia bonus trax.
Akoma me vrizw pou otan eixa lavei flyeraki gia demo tous to eixa "prosperasei"... :oops:

yeah \m/

The_Painless
17-04-2004, 09:21
To Dust kykloforhse prin to Sullen Sulcus, apla epanakykloforhse me kapoia bonus trax.

Αυτό δεν το ήξερα...
Και το Sullen είναι ωραίο αλλά το Dust το γαμάει άνετα 8)

VirusXI
17-04-2004, 09:26
kopsofleven. xalara nai.
to Autumnal Fires einai apolyto.-
\m/

lost_icon
17-04-2004, 12:39
tha symfwnhsw oti gamaei to dust alla den pataei KANENA my dying bride.efxaristw :D

Buddy Lackey
17-04-2004, 15:26
e nai
oreo (arketa) alla den oute kan ftanei MDB

The_Painless
17-04-2004, 22:01
Ακούστε
το
Part I
από
το
7".
Please.

ESTRANGED
17-04-2004, 22:12
εγω ετυχε ή πετυχε και τους γνωρισα προσωπικα...

τρελλαμεντος ιρλανδοι κλασσικα ! :happyjump:

παρηγγειλα ηδη ενα σιντι μιας και δεν ειχα και πολλα φραγκα μαζι μου τοτε στο doom metal fest να αγορασω.

ο χωρος στο wurzburg ηταν απλα αθλιος , θα μου πεις και παραπανω δεν τους επαιρνε αλλα τες πα .

στο doom metal fest Παιξανε πολυ κυριλε . δεν ειχα ιδεα για την μπαντα .

ειναι σπανιο για μενα να γουσταρω μπρουταλ φωνητικα .μαλλον τα φωνητικα του κιθαριστα βοηθησαν .

παρτε και το οφισιαλ σαιτ ξερω γω ....

http://www.mourningbeloveth.com/

:headbang2:

The_Painless
17-04-2004, 22:20
Ο χώρος στο Wuerzburg ήταν απλά ο καλύτερος μαζί με το χώρο όπου έπαιξαν οι Dead Soul Tribe στο Much ξέρω γω. Όσο μικρότερος τόσο το καλύτερο (σε συναυλιακούς χώρους αναφέρομαι ξέρω γω).

VirusXI
17-04-2004, 22:28
e nai
oreo (arketa) alla den oute kan ftanei MDB
xalara anwtero apoti exoun vgalei meta to LGOTS. ok ok, ante, meta to Angel :roll:

Kveldssanger
18-04-2004, 00:46
Λοιπόν προσθέτοντας και το Complete σε αυτό που είπε ο Virus (αν και εντελώς άλλη φάση) το Dust είναι χαλαρότατα ανώτερο από τις κυκλοφορίες των MDB... Και πολύ λιγότερο κλαψομ...

Το Part 1 δε γαμάει απίστευτα, έχει μια θεϊκή riffάρα και είναι από τα καλύτερα μη σάπια doom τραγούδια που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό....

Buddy Lackey
18-04-2004, 02:25
dust > the light at the end of the world ?
nnnooooooo wwwwwwwaaaaaay

Kveldssanger
18-04-2004, 02:28
dust > the light at the end of the world ?
nnnooooooo wwwwwwwaaaaaay

Το Light είναι πολύ υπερεκτιμημένο album για μένα, οπότε δε μπορώ να πω ότι δυσκολεύομαι να θεωρήσω το Dust καλύτερο...

AcidBath
18-04-2004, 02:31
to light se gamaei.

best mdb album ever.

Kveldssanger
18-04-2004, 02:34
Δεν σχολιάζω την άποψή σου... Εσένα σου αρέσουν και οι Dillinger Escape Plan...

lost_icon
18-04-2004, 04:46
den antilegoume oti oi mourning beloveth gamane kai egw osa exw akousei den me exoun afhsei adiaforo isa isa, alla tous theous MY DYING BRIDE den tous pianoun kai as ksanagennhtoun 100 fores.

np my dying bride -your river- :headbang:

{NightStalker}
18-04-2004, 18:33
Katevasa 5-6 mp3 apo aytous.Arketa kaloi xwris na pianoun tous MDB.Eidika se epipedo fwnhtikwn-kyriws ka8ara-.Omorfes argosyrtes 8limenes melwdies.Kalh fash.

necropethamenos
19-04-2004, 19:05
Akouw to Dust afti ti stigmi kai, an kai de katalavainw ti sygkrisi me MDB, einai ontws gamistero.
Apo gamistero mexri na gamisei tous MDB exei apostasi. Exoun kai ena Angel and the Dark River oi MDB e. Ekeino de to gamaei kaneis mexri stigmis.

{NightStalker}
19-04-2004, 23:55
Kai ena Light at the end of the world..Btw mipws symmetexei kai o Aaron se kana song tous?Gt akousa ena(de 8ymamai titlo) kai h ka8arh fwnh emoiaze arketa.

Chopped In Half
30-04-2004, 17:44
το άκουσα - και λέω μερικά πράγματα πριν δω όσα γράψατε.

πρώτα απ' όλα παίζουν απλά πανέμορφο doom. φοβερές μελωδίες, με γαμάτα αργά μέρη και πολύ μελωδικά φωνητικά που εναλλάσσονται αρμονικότατα. το καλύτερο δε για μένα είναι ότι δεν προσπαθεί να φανεί/ακουστεί gothic, που είναι και της μόδας. βλέποντας αρχικά την διάρκεια των κομματιών φαντάστηκα ότι θα ήτο δύσκολο να διατηρήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο καθ' όλη την διάρκεια αυτή ["ε δεν είναι και mdb" (c) :moutza: ]. με εξαίρεση ελάχιστα σημεία που το βρήκα να γίνεται κάπως γραμμικό, το album κυλάει πάρα πολύ ομαλά χωρίς να καταντάει ούτε βαρετό, ούτε καν μονότονο.

αυτά.

τώρα περί της σύγκρισης με mdb. με αυτές τις 2-3 ακροάσεις θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω έως και ανώτερο από το light at the end of the world - για το οποίο συμφωνώ [πάλι] με τον kveld ότι είναι υπερεκτιμημένο και αρκετά ανέμπνευστο σε σχέση με τις άλλες "κορυφαίες" mdb δουλειές. παρ' όλα αυτά αν έλεγα ότι είναι καλύτερο από turn loose the swans, like gods of the sun ή the angel and the dark river θα ήταν αφ' ενός πολύ νωρίς [δεδομένου ότι το έχω ακούσει λίγες φορές - το dust] και αφ' εταίρου θα ήταν γενικότερα "πολύ".

κάποια στιγμή στο irc ας μου στείλει κάποιος και καμιά άλλη δουλειά τους.

The_Painless
30-04-2004, 17:49
Θα αναλάβω το καθήκον. Θα δεις το φως.

Chopped In Half
30-04-2004, 17:54
:hungry:

{NightStalker}
01-05-2004, 13:45
An perimeneis cd apo The_Painless..:twisted:
(Den antexa,eprepe na to pw)

Chopped In Half
01-05-2004, 13:53
δεν περιμένω cd.

μέσω irc λέμε θα μου στείλει.

{NightStalker}
01-05-2004, 13:57
kala mh varas.

The_Painless
01-05-2004, 14:45
Nightstalker σε πούλησα η πουτάνα.

{NightStalker}
01-05-2004, 19:35
Esy na sai kala.. :P

angel's decay
02-05-2004, 17:30
sounds interesting. an kai se ayto to eidos protimw ta kathara fwnhtika

Chopped In Half
03-05-2004, 23:20
μου έστειλε η κατερίνα το part i από το split το πρωί.

ανεξάρτητα αυτό ως κομμάτι, είναι άνετα καλύτερο από την συντριπτική πλειοψηφεία των mdb τραγουδιών αν τα πάρεις και αυτά το καθ' ένα ανεξάρτητα. τώρα βέβαια, αν η επόμενη δουλειά αποτελείται από κομμάτια τέτοιου "επιπέδου" θα πατάει χαλαρά για μένα και τις "κορυφαίες" mdb κυκλοφορίες, ακόμα και αν όπως σωστά είπε η κατερίνα χωρίς τους mdb πιθανόν να μην υπήρχαν καν οι mourning beloveth.

κατεβάστε το.