PDA

View Full Version : Οικονομικά ακουστικά DJ

sekitouroum
26-04-2013, 08:26
Προέκυψε αναπάντεχο DJιλίκι, σε μπάρ που ανοίγει γνωστός και πρέπει να πάρω ένα ζευγάρι οικονομικά ακουστικά. Να πάρω ανοιχτού ή κλειστού τύπου; Παρακαλώ αναφέρετε αν έχετε κάποιες προτάσεις για συγκεκριμένα budget μοντέλα. Μπορώ να δώσω μέχρι 30 ευρώ το πολύ.

Ιάβας
26-04-2013, 09:26
Θενκ μι λέιτερ (http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=44869)

sekitouroum
26-04-2013, 11:28
Κι εγώ αυτά σκεφτόμουν. Σε αυτά τα λεφτά, δεν βρίσκεις και τίποτα σπουδαίο μάλλον, οπότε κάνω την παραγγελία.

Pinatero
26-04-2013, 18:31
25-30 βρισκεις μια χαρα, δεν εισαι και κανας dj-Piesto
πιο βασικο για μενα, να κοιταξεις, να μην ειναι της πλακας τα σημεια, εκεινα που μεγαλωνουν μικραινουν το υψος, γιατι ειτε θα σε σπασουν ειτε δε θα ρυθμιζονται και θα σε κρεμοντα απο τ'αυτια.
επισης καλο ειναι να χει και κανα καλωδιο πανω απο 1 μετρο (πρακτικα να μη βγαζεις βαζεις καθε φορα που πας λιγο πιο περα)

innocent76
26-04-2013, 18:33
δες και το hi-fi thread . εχει καποια λινκς που μπορεις να ψαχτεις

τα HD201 τα χω . για ντιτζειλικι μια χαρα ειναι και εχουν και μακρυ καλωδιο

sekitouroum
26-04-2013, 19:05
Ωραίος. 3m καλώδιο λέει ότι έχουν. Το στάνταρ πρόβλημα με τα ακουστικά, νομίζω ότι είναι εκεί που λυγίζει το καλώδιο, στην άκρη συνήθως, κόβεται το συρματάκι απο μέσα αν είναι λεπτη η "επένδυση". Υπάρχει τρόπος να το ενισχύσεις νομίζω απο την αρχή για να μήν λυγίζει έυκολα. επίσης παίζει και κολητήρι για κόλημα καινούργιου jack στην άκρη αν τυχόν χαλάσει. Βέβαια στα αυτάκια δεν νομίζω να είναι αποσπώμενο το βύσματάκι του καλωδίου, οπότε εκεί θέλει λίγο προσοχή.
Α κι απ ότι είδα, το ύψος σε αυτά ρυθμίζεται οπότε οκ.

innocent76
26-04-2013, 19:48
Βέβαια στα αυτάκια δεν νομίζω να είναι αποσπώμενο το βύσματάκι του καλωδίου, οπότε εκεί θέλει λίγο προσοχή.

δεν ειναι αποσπωμενο αλλα και εγω που τα τεντωνα συχνα δεν ειχα προβλημα

Α κι απ ότι είδα, το ύψος σε αυτά ρυθμίζεται οπότε οκ

ναι ετσι ειναι

απο ανεση δεν λενε πολλα, αλλα αφου δεν τα θες για μεγαλες ακροασεις αλλα μονο για ντιτζειλικι καλα ειναι

για πισι-εμ πι 3 δεν θα τα συνιστουσα πχ γιατι δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατα. αντιθετως αν τα χρησιμοποιεις με ενισχυτη εισαι ΟΚ

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28346-Hi-fi-PC-sound-system-mp3-players-headphones-car-audio-etc/page5

BURNIN AMBITION
26-04-2013, 20:57
ta hd201 einai ths plakas. opws ama kaneis thn patenta me ta blue tack gamane. vgazeis thn ependysh apo ta autia kai kleineis perimetrika me blue tack ektos apo thn kentrikh trupa tou hxeiou. dunamwnoun kai ftiaxnoun trela. patenta apo to head fi forum.