View Full Version : THIS IS NOWHERE / JOHNNY CARBONARAS ~ 24/4 @ Rover Bar, Θεσσαλονίκη
Pinatero
24-04-2013, 14:56
ξεχασα αυτο ρε. τεσπα σαλονικεις σημερα. ελευθερη εισοδος
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/644294_250756665069384_1506245353_n.jpg
sekitouroum
24-04-2013, 15:42
Αμάν με αυτά τα live τις καθημερινές. Έχω χάσει πολύ πράμα
Sotos_The_Tequiler
24-04-2013, 16:11
γάμησέ τα... κι εγώ το γειώνω γιατί είναι κι αργά :(
Οι Θεσσαλονικείς να πάτε, μη είστε μαλάκες
Zoonchild
25-04-2013, 11:14
αν αυτοι αρχισουν να λαμβανουν υποψη τους οτι καποιοι δουλευουμε κιολας την επομενη και τα ξεκινανε και λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο νωριτερα, μπορει και εμεις να αρχισουμε να τιμαμε.
οσο οι headliners εμφανιζονται 11μιση-12, δυσκολο
Neuroscar
25-04-2013, 14:19
Ρε μονο φετος κανανε 30 λαιβ, θα τους δειτε την επομενη~
Zoonchild
25-04-2013, 14:51
δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο, γενικοτερη ειναι η γκρινια μου
Umberto πχ, καθημερινη ειχε βγει 12:15 :dsleep:
Sotos_The_Tequiler
25-04-2013, 16:41
εγώ την καρμπονάρα ήθελα να δω ρε που δεν έχει κάτσει ακόμα να τους πετύχω. zoon κοιμήσου ένα 2ωρο το απόγεμα και τα βολεύεις για λάιβ αργά :P
Pinatero
25-04-2013, 20:25
κατανοητο αυτο που λεει ο ζουν,αλλα
βασικα οσον αφορα συγκροτηματα αντιστοιχης φασης, παρτε το χαμπαρι οτι χωροι να παιξουν με ελευθερη εισοδο δεν παιζει σε αντιστοιχα μπαρς και να τους δωσουν παρασκευες σαββατα ευκολα..
γι'αυτο και το ροβερ τεταρτη και ρεζιντεντς κυριακες, σιλβερ ντολαρ πεμπτες και βεβαια σιγα τους "συναυλιακους" χωρους
Zoonchild
26-04-2013, 09:11
πινατερο, δεν εχω προβλημα ουτε με τις καθημερινες ουτε με τους χωρους. Με το οτι το λαηβ ξεκιναει 11μιση ή και πιο αργα εχω θεμα, κατι που δεν γινεται ουτε σε συναυλιες παρασκευοσαββατου.
χθες πχ στο γαια, υποτιθεται το λαηβ θα ξεκινουσε κατα τις 10. Ε, μαντεψε 11:45 που την εκανα, ακομα τα support παιζανε.
το να ξεκινησει μια λογικη ωρα η συναυλια, ωστε ακομα και αν φυγω κατα τις 12-12μιση, τουλαχιστον να εχω προλαβει να εχω δει αρκετα απο το συγκροτημα που ηρθα να δω, δεν νομιζω να ειναι υπερβολικη απαιτηση
και δεν βαζω καν στο παιχνιδι τις συγκοινωνιες, που αν θελεις να δεις ολοκληρο live πρεπει να πληρωσεις ταξι ή να εχεις δικο σου αυτοκινητο για την επιστροφη.
πχ, πριν απο κανενα μηνα ειδα δευτεριατικα στο μοναχο Kvelertak/Truckfighters/El Doom και η συναυλια εληξε 11μιση για να προλαβουν οι γιαγμαναγαδες να προλαβουν U-bahn, S-bahn κλπ να γυρισουν σπιτια τους
Pinatero
26-04-2013, 17:31
καλα για τα ωραρια των συναυλιων, τα χεις ξαναπει τα χουμε ξαναπει, δεν παιζει ν'αλλαξει κατι στη νοοτροπια ακροατων και διοργανωτων.
γιουβ γκατ το λιβ γουιθ ιτ.
ή θα γινεις ταφ γκάι ρίτσι να κοιμασαι κανα 2ωρο λιγοτερο. στην τελικη μια στο τοσο θα γινεται. εγω το κανω, (οποτε χρειαστηκε να χω ξυπνημα πρωι που ειναι κατι αντιστοιχο με σενα που δουλεφκεις), οποτε μεχρι την επομενη φορα που θα ξαναγκρινιαξεις... :P
οσον αφορα το μεταφορικο το καταλαβαινω απολυτα, να προλαβεις λεωφορειο, μετρο (oh wait) και να μην πληρωσεις ταξι
αλλα για το θεμα πρωινου ξυπνηματος, αμα θελω κατι να δω πολυ, θα τον θυσιασω τον υπνο. οταν βεβαια ερθει η ωρα που θα πρεπει να ξυπναω 6 το πρωι επι χρονια, βεβαια εκει να με δω. οποτε ας βγαλουμε μια ιαχη πολεμου ολοι μαζι εεεεεεεεεεεεε.