Log in

View Full Version : Ποιό είναι το τωρινό nickname της γιουλάει;

ikonoklast
28-03-2013, 20:21
Όλοι θέλουν να ξέρουν. Μέχρι να βρείτε κάποιο module για τα PM κάνω λοιπόν ένα επίσημο thread χαφιεδισμού.

Έχουμε, κατά σειρά εμφάνισης:

big time

Ανταριασμένο-ι&-Σία

automatic logout

calque1

just saying

παλιοφασιστακια

handy

gardenera

fuck on

focusine nominus

mumbo jumbo

True Name

hocus pocus

ikonoklast
28-03-2013, 20:34
15. παλιομαλάκα

rat_poison
28-03-2013, 21:08
νομίζω άμα κάνει username ΓΙΟΥΛΑΗ θα πρέπει να αρθεί δοκιμαστικά το μπαν για 7 μέρες. This is a challenge.

BURNIN AMBITION
28-03-2013, 22:51
δηλαδη τι δεν καταλαβαινετε? σταματηστε μωρε να συντηρητε ολο αυτο το πραγμα, εστω και εμμεσα. υπαρχουν και τα πμ στους μοντερειτορς... καθε τρεις και λιγο ολο και καποιος θα την αναφερει. νισαφι πια

ikonoklast
28-03-2013, 23:58
16. BURNIN AMBITION

Reject
29-03-2013, 00:08
17. travelotrampolinohahahahahhaha

metamelia1
29-03-2013, 10:57
tromera adinami antimetwpisi apo olous sas, katholou kali diaxeirisi tou thematos edw kai xronia kai to kiriotero: adinamia provlepsis aftis tis katastasis antimetwpizontas th paranoia thn idia ypo to prisma tis "logikhs" dinontas tin 1000 efkairies ke apopeires anthrwpinis proseggisis (lathos)

episis nomizw pws twra pia mporw na quotarw to parakatw me Asfaleia:

σάλτα γαμήσου που θα κάνεις και διαχωρισμό "εγώ ο υγιής/άτομα με πραγματικό πρόβλημα".

σάλτα γαμήσου που θα κάνεις και διαχωρισμό "εγώ ο υγιής/άτομα με πραγματικό πρόβλημα".

σάλτα γαμήσου

00i00
29-03-2013, 22:45
για οσους δουλευουν slsk...

bashfulyssesquipedalian
blushy (laptop)
blushy
busy
CrotalusDur(is)sus
eye-c-ame(obscu)rat
hOme TAlen
miel on panel
Scarlet O'Scar
t(r)opics
whokers

Mitsmann
30-03-2013, 16:49
Οντως ειπαμε να μην αναφερομαστε στον μπανναρισμενο χρηστη μενουμισσιον και ορθως, αλλα το τελευταιο νικνεημ της ειναι "με καυλωσες τωρα"

!?!?.

χελιδόνι
31-03-2013, 21:37
ΓΥΝΕΚΊΑ ΠΟΝΗΡΗΆ
ΛΊΜΠΙΝΤΟ ΑΝΤΡΙΚΙΆ

cybernaut
01-10-2013, 22:11
για οσους δουλευουν slsk...

bashfulyssesquipedalian
blushy (laptop)
blushy
busy