PDA

View Full Version : Universe217 - Never (2013)

Art In Haste
23-03-2013, 23:51
http://f0.bcbits.com/z/86/18/861875649-1.jpg

Σχολιάσαμε τα βίντεα, είπαμε για την παρουσίαση, δεν είπαμε για τον δίσκο.

Hungry mouth away....και σε έχουν κέρδισει άμεσα με τον καλύτερο δίσκο τους, όχι μέχρι τώρα αλλά ίσως και από αυτούς που θα ακολουθήσουν. Το εναρκτήριο Mouth σου λέει εξαρχής κάτσε, άκου, δεν έχεις να πας πουθενά και παράτησε ότι κάνεις, δεν είναι για μουσική στο background. Δε θέλω να μπω στο τριπάκι του σχολιασμού κάθε τραγουδιού ξεχωριστά. Δεν αξίζει, όλος ο δίσκος είναι μια βαριά και ασήκωτη τελειότητα.

Φλασιά: Το Harm ανήκει στο Strange in Stereo. Να γίνει επανεκτέλεση με συμμετοχή του Transit.

Ενστάσεις: Να βγάλουν μια 8λεπτη έκδοση του Mark My Word. Επίσης, πάνε 3 χρόνια από την τελευταία φορά που τους είδα. Δε ξέρω ποια ήταν η εξέλιξη του Never σε αυτά τα χρόνια. Πείτε με κομπλεξικό άλλα όσο και να γαμάει αυτή η εκτέλεση με το που τελειώνει ο δίσκος, και το Never, βάζω μία από το '07 να ακούσω πριν ξαναξεκινήσω τον δίσκο.

Για καμμένους: αν βάλουμε το EP πρώτο και δε μετρήσουμε το σπλιτ τότε ανά κυκλοφορία τους μας προσφέρουν κάθε φορά 7-8 επιπλέον λεπτά μουσικής.

atom_smasher
24-03-2013, 02:50
ωραίος δίσκος!

Leech
24-03-2013, 15:45
Ότι είναι μπαντάρα το ξέραμε, ήταν ο καιρός να βγάλουν και τον καλύτερό τους δίσκο. Έχω ρίξει λίγες ακροάσεις, αλλά γαμάει ασύστολα.

regularpaul
24-03-2013, 16:18
http://universe217.bandcamp.com/

nikos_souvlas
24-03-2013, 23:47
Μπόμπα είναι, το Χριστό μου.

atom_smasher
25-03-2013, 00:47
θα το αγοράσω απο το bandcamp

Leech
03-04-2013, 00:57
Είναι τέλειο το γαμήδι, δεν έχω λόγια.
Τρομερός δίσκος.

Drumsick
03-04-2013, 11:20
Είναι από τις μπάντες που ενώ έχω απολαύσει φοβερά όπου τους έχω πετύχει λαιβ, έως σήμερα δεν είχα κάτσει να ακούσω σοβαρά δίσκο τους. Κατέβασα αυτό και απ'τη δεύτερη κιολας ακρόαση φαίνεται πολύ δυνατό. Εύγε!

Clockwork Orange
04-04-2013, 10:15
Πέρα από γαματος δίσκος και τα σχετικά μου κάνει εντύπωση το πόσο όμορφα κυλάει από τραγούδι σε τραγούδι!

Parasight
09-04-2013, 08:30
^Αυτό! Και γενικά, τι ΔΙΣΚΑΡΟΣ. Οι U217 δεν ήταν ποτέ από τις μπάντες που έβαζα να ακούσω μόνος μου σπίτι, αν και πάντα απολάμβανα τα lives τους. Όμως, αυτό εδώ...! Δλδ το βάζω να παίξει και μου έρχονται γραφικές σκέψεις όπως "πόσο θα γαμούσε αυτή η μπάντα να παίξει σε κυριλέ μέρος στιλ Μέγαρο Μουσικής και να πάθουν μουνόπλακα όλοι οι καγκουρολάτρεις της 'υψηλής' αποδεκτής κωλοτέχνης σ'αυτή τη δυσκοίλια χώρα". Και δεν το λέω με την έννοια να λάμψει το metal και θα τους δείξουμε εμείς (λολ), αλλά για το ότι μιλάμε για τέσσερα παιδιά που παλεύουν πάνω από 10 χρόνια ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ αποκλειστικά με τα δικά τους μέσα χωρίς καμία γαμημένη βοήθεια ή προώθηση και έχουν φτιάξει κάτι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ που το έχουν φτάσει σε δυσθεώρητο καλλιτεχνικό επίπεδο το οποίο δε μπορεί να αρνηθεί κανείς ανεξαρτήτως γούστου. Καλά, αν ζούσαν σε καμία Σουηδία ή Γερμανία δε συζητάμε ότι θα έπαιζαν τουλάχιστον ευρωπαϊκές περιοδείες μαζί με πρωτοκλασάτα ονόματα τώρα.

Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά λοιπόν, περιμένω να πάρω και το βινύλιο στα χέρια μου που μου το έχουν κρατημένο.

Sotos_The_Tequiler
17-09-2013, 18:49
έτσι απλά για bump γιατί γαμεί

GXMbU85wzu8

Art In Haste
07-11-2013, 17:26
Σε λίγο θα αρχίσουμε να λέμε για τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. Αυτός είναι ο καλύτερος, ψάξτε για τους υπόλοιπους.

ypersyntelikos
08-11-2013, 13:26
έχουμε λινκ?

Art In Haste
08-11-2013, 13:28
Λίγα ποστ πιο πάνω.