View Full Version : Ερώτηση ενός απεγνωσμένου γαύρου...
Ρε παίδες, γαύροι και μη, θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον κατσαπλιά που ονομάζεται Αμπντούν. Ακούω σχολιαστές να λένε ότι είναι πολύ καλός στο ένας με έναν, ακούω άτομα να τον αποθεώνουν, ακούω να λένε ότι έχει σέντρα διαβήτη. Οκ, δεν μπορώ ως γαύρος να μην του αναγνωρίσω ότι έχει τσαγανό ο μάγκας. Αλλά μπέσα τώρα, που είδαν τα 1 on 1 και το τόσο καλό πόδι στον μυρωδιά; Αυτά τα ολίγα.
απλα στον ολυμπιακο των γκαλακτικος του μαρινακη
που η ομαδα παιζει χωρις κλασικα δεξια και αριστερα εξτρεμ
ο αμπντουνης μοιαζει κραμα καραπιαλη-τζολε
ypersyntelikos
12-02-2013, 21:22
Γενικά δεν είναι ο παικταράς που περιγράφουν οι εφημερίδες, αλλά από την εποχή που ακουμπούσε τη μπάλα και έτρωγε βρισίδι από όλους τους γαύρους έχει γίνει εντεκαδάτος με το στανιό και τον τσαμπουκά. Από κάτι Μασάδους και άλλους που πληρώνει ο γαύρος καλύτερος είναι.
Ra Pariah
13-02-2013, 18:33
http://www.heavyblogisheavy.com/wp-content/uploads/2012/12/392138_10152024091414298_910031045_n.jpg
[Suffocation]
Γενικά δεν είναι ο παικταράς που περιγράφουν οι εφημερίδες, αλλά από την εποχή που ακουμπούσε τη μπάλα και έτρωγε βρισίδι από όλους τους γαύρους έχει γίνει εντεκαδάτος με το στανιό και τον τσαμπουκά. Από κάτι Μασάδους και άλλους που πληρώνει ο γαύρος καλύτερος είναι.
Ακριβώς αυτό. Συμφωνώ μεν ότι και τσαμπουκά έχει και τη λερώνει τη φανέλα. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να του το καταλογίσει κανείς. Αλλά δεν ρε παιδί μου...
εγω παντως θελω να του σπασω τα μουτρα οταν προσπαθει να περασει στο σπριντ καποιον, του μπαινει μπροστα και αντι να τον πιεσει μηπως ξαναπαρει τη μπαλα κανει παντα φαουλ
ypersyntelikos
15-02-2013, 08:51
Μάλλον φάνηκε και τι μπορεί να κάνει ο γαύρος χωρίς Αμπντούν...
το θέμα είναι να φανεί τι κάνει ο γαύρος χωρίς τον καταραμένο Χολέμπας.....
Χωρίς Χολέμπας, Αμπντούν, Μασάντο να προσθέσω.
freak brother
15-02-2013, 16:28
Υ.Γ. 3: Ο Αμπντούν έχει αναδειχθεί εφέτος σε ΚΕΦΑΛΑΙΟ για τον Ολυμπιακό. Είναι μακράν του δεύτερου ο MVP του, κι ας λένε οι περισσότεροι για τον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου που τα “κολλάνε”. Δεν αποβλήθηκε χθες απλώς... ένας παίκτης για τους Ερυθρόλευκους. Δείτε πόσες δουλειές κάνει στο γήπεδο, “απομονώστε” τον ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς και θα καταλάβετε...
Γιαννης Σερετης .
Τον πούτσο κλαίγανε.
- Weedow
_UnHoLy^MaRtYr_
16-02-2013, 00:13
φρικ το χεις ξεκοκκαλισει το αρθρακι ε; καποιο νευρο θα βαρεσε. ποσταρε το και στα ανεκδοτα και στο πικτσερ θρεντ!
φρικ το χεις ξεκοκκαλισει το αρθρακι ε; καποιο νευρο θα βαρεσε. ποσταρε το και στα ανεκδοτα και στο πικτσερ θρεντ!
το ρευεται ακομα μαλλον :P
Z19bLtQlQdU
Ρε παίδες, γαύροι και μη, θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον κατσαπλιά που ονομάζεται Αμπντούν. Ακούω σχολιαστές να λένε ότι είναι πολύ καλός στο ένας με έναν, ακούω άτομα να τον αποθεώνουν, ακούω να λένε ότι έχει σέντρα διαβήτη. Οκ, δεν μπορώ ως γαύρος να μην του αναγνωρίσω ότι έχει τσαγανό ο μάγκας. Αλλά μπέσα τώρα, που είδαν τα 1 on 1 και το τόσο καλό πόδι στον μυρωδιά; Αυτά τα ολίγα.
Τον τρολάρισμα σου ειναι τόσο άστειο που ακόμα και ένας χαζός τύπου Γερμενή(Καιάδα) θα σε έπαιρνε χαμπάρι...πάω στοίχημα οτι δεν εισαι Ολυμπιακός αλλά κάνας στερημένος ΠΑΟΚΤΖΗΣ...άντε μεινε με τον Κάτσε και τον Λίνο-δένω και άσε τον αμπντούν!!!
ΥΓ
Δεν ειμαι φανατικός γάυρος αλλά εντάξει δεν αντέχω να βλέπω άκυρα τρολλαρίσματα που τα παίρνει χαμπάρι και ένα 3χρονο παιδάκι
ΠΑΟΚτσης ειναι το σωστο και στο αναλυω
πισω στον Μπραλο μπλαχο
Τον τρολάρισμα σου ειναι τόσο άστειο που ακόμα και ένας χαζός τύπου Γερμενή(Καιάδα) θα σε έπαιρνε χαμπάρι...πάω στοίχημα οτι δεν εισαι Ολυμπιακός αλλά κάνας στερημένος ΠΑΟΚΤΖΗΣ...άντε μεινε με τον Κάτσε και τον Λίνο-δένω και άσε τον αμπντούν!!!
ΥΓ
Δεν ειμαι φανατικός γάυρος αλλά εντάξει δεν αντέχω να βλέπω άκυρα τρολλαρίσματα που τα παίρνει χαμπάρι και ένα 3χρονο παιδάκι
τζιμάνι είσαι
υγ: κι εγώ δε καταλαβαίνω γιατί λέγεται ότι ο αμπντούν είναι "παιχταράς"