View Full Version : 11o Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου @Gagarin
Πήγατε στο φεστιβάλ; πιστεύω ότι έχει αρχίσει και χάνει λίγο το χαρακτήρα του. Πήγα Σάββατο και Κυριακή και ψιλοξενέρωσα. Οι καλές ταινίες ήταν νωρίς, άκυρες 2ωρες συζητήσεις με τον Τατσόπουλο και γενικά μια προσπάθεια "επισημοποιήσης" (;) του Φεστιβάλ. Έλειπε η ψηφοφορία του κοινού και προβλήθηκαν ταινίες που θεωρώ ότι δεν κόλλαγαν.
Mitsmann
04-02-2013, 12:03
Ηβεντ που -φανταζομαι- θα ειχε "πλακα", δυο, τρεις, αντε πεντε φορες.
τι εντεκα λεμε τωρα.
στο τελος θα -ξανα-δειχνουν κι αυτοι Ρετιρε.
Θεωρώ ότι καλτ ταινίες υπάρχουν πολλές για να προβληθούν..αλλά πχ οι ταινίες του Παπαδημητρίου που προβλήθηκαν δεν είχαν την trash-ιλα που περιμένω από ένα τέτοιο φεστιβάλ. Πάω να γελάσω και όχι να προβληματιστώ για μια πιθανή κυβέρνηση της αριστεράς με τους δεξιούς ως επαναστάτες..
atom_smasher
05-02-2013, 15:01
πιθανή κυβέρνηση της αριστεράς με τους δεξιούς ως επαναστάτες..
εμενα σαν σκεψη αυτο μου φάνηκε πολύ αστείο.
πιθανή κυβέρνηση της αριστεράς με τους δεξιούς ως επαναστάτες..
εμενα σαν σκεψη αυτο μου φάνηκε πολύ αστείο.
Μαζί σου, αστείο είναι σαν σκέψη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν σοβαρο(φανές).
Εγώ πάω να δω το Σουγκλάκο να δέρνει κόσμο με τα ηχητικά εφέ του street fighter και όχι τον Τατσόπουλο να μιλάει για καλτ. Εκτός αν νομίζει ότι είναι ο νέος Γκουσγκούνης.;-)
Ghostofjevski
08-02-2013, 14:44
ρε συ ηταν σαν να ψηθεις να πας σε "πορν φιλμ φεστιβαλ" και να βαλουνε το ματια ερμητικα κλειστα...:puke:
επισης το καλτ αμα το αναλύσεις γαμιεται και χανει την πλακα του..να τη χεσω τη συζητηση με τον Τατσοπουλο και τους αλλους χλιμιτζουρες να 'ουμε! :yoyo: