PDA

View Full Version : ban menumission

Pages : [1] 2

Dragonlord
04-02-2013, 11:25
ΟΚ, after popular demand ας ξανασυζητηθεί γιατί με πιάνει ΠΟΛΥΣ κόσμος και μου λέει ότι δεν την παλεύει άλλο με το σπαμμάρισμα σε τσατ/φόρουμ. Ψηφίστε υπεύθυνα.

freak brother
04-02-2013, 11:26
Ηλια ριχτοοοοοοο

Geoff Tate
04-02-2013, 11:33
Stavroula you rock!

Dragonlord
04-02-2013, 12:02
φτου, δε σκέφτηκα να κάνω πολλ "ban menumission+firestorm"

freak brother
04-02-2013, 12:03
o firestorm απορροφήθηκε απο το συστημα πλεον

casshern
04-02-2013, 12:26
φτου, δε σκέφτηκα να κάνω πολλ "ban menumission+firestorm"

Κάτσε να φύγει ο πρώτος ώστε να υπάρχει δεδικασμένο και όλα θα γίνουν...

soon

attila
04-02-2013, 12:32
ban στην ip

metamelia1
04-02-2013, 12:58
ela re proedre me th kourash, esi to les gia plaka alla to quotaroun thliveroi tipoi

alitheia gia poio logo akrivws den tin exeis bannarei toso kairo?

mipws sou pire ta miala i gorgona tou er?

edited, αφαιρέθηκε η φωτογραφία μετά από παράκληση της menumission

Dragonlord
04-02-2013, 13:11
α, αυτό εννοούσες όταν μούγραψες πριν λίγο στο φβ "ESFALES arxige"
don't mess with the troll mafia, θα σε κάνουμε ρόμπα κι έτσι
αποχωρώ νικημένος και με σκυμμένο το κεφάλι =/

freak brother
04-02-2013, 13:31
δε το βλεπω να γυρναει..

metamelia1
04-02-2013, 14:29
come at me bro

freak brother
04-02-2013, 14:41
το βαζει στην λιστα της?

The Donnn
04-02-2013, 15:03
The calm before the storm...

atom_smasher
04-02-2013, 15:19
εγω γιατί δεν την παιρνω χαμπάρι οτι ειναι ενοχλητική; απέχω από τα σωστά ποστ;

ikonoklast
04-02-2013, 15:20
εγω γιατί δεν παιρνω χαμπάρι

menumission
04-02-2013, 15:36
ΟΚ, after popular demand ας ξανασυζητηθεί γιατί με πιάνει ΠΟΛΥΣ κόσμος και μου λέει ότι δεν την παλεύει άλλο με το σπαμμάρισμα σε τσατ/φόρουμ. Ψηφίστε υπεύθυνα.
Προφανώς δεν παίρνετε χαμπάρι επειδή με έχετε IGNORE STO CHATROOM και εφοσον υπαρχει τετοια επιλογή δε μπορω να καταλαβω γιατι γινεται θεμα βλεπε θρεντ, παλι, παλιοστοκοι. Στο φορουμ που σπάμαρα παλιομαλακες κομπλεξια; Εχω μπλεξει με την ηλιθιοτητα εδω μεσα, προτεινω μπαν σε ολους αυτους που λενε πως σπαμαρω στα θρεντς επικαλουμενη τον κανονισμο υπ'αριθμον 3 του καταστατικου του φορουμ

menumission
04-02-2013, 15:44
Πάνο αν με κανεις ιγκνορ και ξαναχασω την προσβαση στα πμς μου, πραγματικα εισαι μεγαλο καθαρμα και δεν κανω καθολου πλακα. Γενικα η συρντριπτικη πλειοψηφια του φορουμ απαρτιζεται απο ελεεινα μισανθρωπακια υπανθρωπικα σκουπιδια μαλακες λυσσασμενους κακιασμενους κομπλεξικους καριοληδες αλλα δεν το κανουμε θεμα. Ο,τι είχα να πω το ειπα. :moutza:

freak brother
04-02-2013, 15:45
spam while you can

απο τι φαινεται δεν θα σου λειψει και ιδιαιτερα η φαση αφου

Γενικα η συρντριπτικη πλειοψηφια του φορουμ απαρτιζεται απο ελεεινα μισανθρωπακια υπανθρωπικα σκουπιδια μαλακες λυσσασμενους κακιασμενους κομπλεξικους καριοληδες

;)

menumission
04-02-2013, 15:49
Ολους αυτους τουλαχιστον η οποιον θεωρω τετοιον εγω τον εχω ΙΓΚΝΟΡ ΣΤΟ ΤΣΑΤ, ΕΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Και θελω καποιος να αιτιολογησει γιατι θεωρει πως σπαμαρω στα θρεντς συγκεκριμενα εγω και οχι καποιος αλλος για παραδειγμα

freak brother
04-02-2013, 15:51
29 χρηστες φορουμ συνιστουν μπαν , ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ

menumission
04-02-2013, 15:56
Θελω να μου αιτιολογησει καποιος γιατι θεωρουνται σπαμ μονο τα δικα μου ποστς οταν απανταω σε σπαμαρισμα αλλων, και επισης να μας πει ο Πανος που ανοιξε και θρεντ ποιος κανονισμος λεει πως θα μπαναρονται χρηστες κατοπιν εκλογικης διαδικασιας με πλειοψηφικη αναλογικη

freak brother
04-02-2013, 15:58
<menumission> παλιομαλακες ζωα

ikonoklast
04-02-2013, 16:02
κατοπιν εκλογικης διαδικασιας με πλειοψηφικη αναλογικη

Πρόκειται για απλή πλειοψηφική, να μιλάμε σωστά.

menumission
04-02-2013, 16:06
Να τα γραφουμε ολα ε

Today 14:40 <menumission> αντε γαμηθειτε μαλακες ηλιθιοι εδω μεσα
Today 14:41 <menumission> σιχτιρια ανθρωπακια
Today 14:47 <menumission> το ζωα αποτελει φιλοφορνηση ικονοκλαστ ζωαρα
Today 14:47 <menumission> που ψηφισες να φαω μπαν
Today 14:57 <menumission> παλιομαλακες ζωα

Δεν κάνω κριτική σε κάποιον, δεν κρατάω τις μαλακίες ή οτιδήποτε, ξέρω ότι είσαι πολύ τίμιο παιδί και αγάπη κι αυτά αλλά αυτό που λέω εδώ πέρα είναι πολύ απλό. Το ER είναι απολύτως ακατάλληλο περιβάλλον για έναν άνθρωπο όπως η σταυρούλα για 100.000 λόγους που θα έπρεπε να είναι προφανείς σε όποιον δεν είναι ΖΩΟ. Όσο συνεχίζετε αυτό το καριολίκι με την παραμονή της εδώ και με τις 10.000 ιστορίες και τα βρισίδια και τα ρέστα τόσο το χειρότερο για την ίδια και για την αξιοπρέπεια σας. Αν θέλατε όμως πραγματικά να την διώξετε, θα είχε γίνει απο τις πρώτες μέρες (μην ακούω τις παπαριές με τα 100 fake accounts, δεν υπάρχουν αυτά). Ή θα την κάνατε ignore και δε θα ασχολιόσασταν ποτέ, όπως κάνει όλος ο κανονικός κόσμος. Είδατε ποτέ την menumission να βρίζει εμένα πχ; Είδατε να βρίζει κάποιον άλλο που δεν ασχολείται; Όχι. Ποιός φταίει λοιπόν; Εσείς.

Στο δια ταύτα: Σοβαρό ban ή σοβαρό template για ignore. Αν στη δεύτερη περίπτωση συνεχίσετε να ασχολείστε (χωρίς καμία δικαιολογία), τότε τουλάχιστον σταματήσετε να μας σκοτίζετε τα έτσι.

Esteban
04-02-2013, 16:08
το ignore δεν δουλευει αφου πλεον απανταει ΠΑΝΤΟΥ.
ip ban και προτείνω και ip ban σε όλα τα οικοδομικά τετράγωνα γύρω από το σπίτι της

freak brother
04-02-2013, 16:10
πιανομαι απο το ζητημα που εθεσε η αγαπητη (γκουχ γκουχ) χρηστρια Σταυρουλα a.k.a Μενιουμισσιον a.k.a Gioulai και προτεινω να ορισουμε μια πενταμελη επιτροπη απο 6-7 ατομα και να κανουμε μια αναθεωρηση του καταστατικου αυτου του φορα , γιατι ειναι αντισυνταγματικο αμα γινει αυτο το μπαν στην χρηστρια αν και εφόσον δεν υφισταται κανονας για εκδιωξη απο αυτον τον διαδικτυακό τοπο μεσω της δημοκρατικης (αν μπορει να γινει με τοσους ψευδεις χρηστες) ψηφοφοριας . Και το ζητημα ειναι σοβαρο γιατι αμα γινει αυτο το μπαν θα υπαρχει και δεδικασμενο πλεον .

υγ-παντως δεν θα ειναι το πρωτο μπαν που θα πεσει , ο προηγουμενος γιουζερ που εφαγε εφτιαξε ενα φ(λ)ορουμ για τον εαυτο του και τους φιλους του και τα λεγανε (νταξει οι φιλοι του ηταν τα φεηκς του αλλα αυτος γουσταρε πλεον δεν ενοχλουσε) και τωρα ξημερωβραδιαζεται στα μπουρδελα και στο bourdela.gr (γραφοντας κριτικες) .

(εδωσα και ενα hint για ερπομενο φορουμ ;) )

υγ2 - ο joey allen αγνοείται

Beyond Within
04-02-2013, 16:27
Ο φρηκ μπραδερ έχει δίκιο, οι κανονισμοί είναι πλέον παρωχημένοι και δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του ER. Να μπει άμεσα ο παρακάτω κανονισμός:

Οι χρήστες του Electric Requiem έχουν το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις μέσω δημοσκόπησης (poll) σε αμεσοδημοκρατική βάση και με απλή πλειοψηφική (εξαιρουμένων fake λογαριασμών). Οι αποφάσεις οφείλουν να γίνονται άμεσα εκτελεστέες από την εκτελεστική εξουσία του ER.

menumission
04-02-2013, 16:35
Αντε γαμηθειτε αποχωρω μονη μου αν ειναι να χασω την προσβαση στα πμς μου, Πανο μη κανεις ignore δε θα χρειαστει, αντε γεια ηλιθιοι πριν φυγω προτεινω μπαν σε ολους οσους ψηφισαν να φαω μπαν λογω σπαμαρισματος των θρεντς για λογους ηλιθιοτητας βλεπε κανονισμο 3 οπως προειπα, και μια τελευταια μουτζα :moutza:

freak brother
04-02-2013, 16:40
στοίχημα οτι θα ποσταρει μεσα στην μερα 8)

Loader
04-02-2013, 16:41
ΝΑΙ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΓΙΑ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ DEMAIO, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ.
BAN FOR GLORY
BAN FOR DEATH
AND A RED DAWN

BAAAAN
http://i.imgur.com/bDzgEXb.png
BAAAAAAAAAAAAN

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

SpiritCrusher
04-02-2013, 16:55
Κάποια στιγμή πρέπει να γράψουμε κανα οδηγό για forum features, αν και κανονικά ο κανόνας 3 θα έπρεπε να το είχε αποτρέψει. Μετά λοιπόν το "πως σβήνουμε ποστ" έχουμε

Αντε γαμηθειτε αποχωρω μονη μου αν ειναι να χασω την προσβαση στα πμς μου,

α) Τικάρεις όποια πμ θες,
β) από το μενού τέρμα κάτω δεξιά που λέει Selected Messages (X) [όπου Χ= ο αριθμός των τικαρισμένων πμς]
γ) διαλέγεις όποια επιλογή download θες (XML, Text, CSV)
δ) επαναλαμβάνεις για όλες τις υπόλοιπες σελίδες με πμ

και έτσι έχεις backup των πιεμ στον σκληρό σου και μπορείς να τα σβήσεις από το φορουμ και να έχεις πάλι χώρο για καινούρια.

menumission
04-02-2013, 17:06
Α καλη φαση, δεν το'χα προσεξει :thumbsup:

Κωλαράκι Τορνευτό
04-02-2013, 17:23
Τα πμς θα παρουν πουλο, το πμς ομως ποτέ :/

menumission
04-02-2013, 17:32
κατι ξερει κι ο κοκορας απο πανω με το λειρι στο λοφιο του

BURNIN AMBITION
04-02-2013, 17:57
η γιουλαι εχει 18 φεικ ακαουντ

overdriven
04-02-2013, 18:15
Το δίκαιο θα ήταν να πεις και ένα ευχαριστώ σε όσους παρατάξαμε τα γυμνασμένα μας στήθη να σε κρατήσουμε. Είμαστε λίγοι αλλά αμέτρητοι.

menumission
04-02-2013, 18:23
Ευχαριστω τον οβερντριβεν και ολους τους υπολοιπους για την υποστηριξη.

η γιουλαι εχει 18 φεικ ακαουντ
Τι λες βρε ηλιθιε μαλακα, δε με λενε γιουλαι και δεν ειχα ποτε ουτε ενα φεικ ακαουντ. Καλω τον Πανο, τον κοιλια σαμπρελα η οποιος ειναι αρμοδιος και μπορει να δει απ'τις ips που κανει λογκιν ο καθε χρηστης να πει αν ειχα ποτε εστω και ενα φεικ ακαουντ η οχι.

BURNIN AMBITION
04-02-2013, 18:47
bye bye

menumission
04-02-2013, 18:49
:moutza:

Reject
04-02-2013, 19:38
Κάπου εδώ να πω και εγώ την αποψάρα μου.
Ήμουν ΥΠΕΡ της παραμονής της Σταυρούλας στην ER League στην προηγούμενη, γιατί την συμπαθούσα και δεν θεωρούσα ότι ενοχλούσε.

Σήμερα όμως, η απόφαση είναι καταδικαστική. Όχι επειδή δεν την συμπαθώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα προσωπικά μαζί της. Το διαρκές σπαμάρισμα όμως, έχει ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ το forum και το Chat.

Σταυρούλα, καλό σε εσένα θα κάνουμε από αυτήν την ιστορία. Κλείσε το pc σου, μην ασχολείσαι άλλο με το ER, και ψάξε να βρείς μία άκρη μήπως και στρώσεις.

Φιλικά,

Βασιλι Καρλοβιτς

freak brother
04-02-2013, 19:40
στοίχημα οτι θα ποσταρει μεσα στην μερα 8)

το βλεπες , το παιξες? :p

Mitsmann
04-02-2013, 19:42
Γιατι δεν βγαινει ο Καλκι στο τηλεφωνο?

menumission
04-02-2013, 19:45
'Αλεξ, θέλω να πιστεύω πως το "στρώσεις" δεν ήταν αναφορά στη δημώδης έκφραση "Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς" και να σου υπενθυμίσω πως στο τσατ σε έχω ιγκνορ από τότε που με αποκαλεσες αγελαδα συνδυαστικα με σεξιστικης χροιας σχολια. Στα θρεντς δε σπαμμαρω παρα μονο για να απαντησω σε σπαμερς που με τρολλαρουν.

freak brother
04-02-2013, 19:46
να επισημανω οτι πριν απο κανα 2ωρο ειχες κανει ποστ αποχωρησης.

Reject
04-02-2013, 19:49
'Αλεξ, θέλω να πιστεύω πως το "στρώσεις" δεν ήταν αναφορά στη δημώδης έκφραση "Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς" και να σου υπενθυμίσω πως στο τσατ σε έχω ιγκνορ από τότε που με αποκαλεσες αγελαδα συνδυαστικα με σεξιστικης χροιας σχολια. Στα θρεντς δε σπαμμαρω παρα μονο για να απαντησω σε σπαμερς που με τρολλαρουν.

Όχι.
Το θα "στρώσεις" είναι θα "ηρεμήσεις".
Όχι δηλαδή κάτι καταδικαστικό.

Δεν με έχεις ignore Σταυρούλα.
Τεσπα, καλά να είσαι και να περνάς ακόμα καλύτερα. Είναι κρίμα να χαραμίζεις την ζωή σου ώρες εδώ μέσα.
Είσαι ξύπνιο παιδί, θα την βρείς την άκρη.

The Good Cop.

Atropos
04-02-2013, 20:00
Η αλήθεια είναι οτι τα κάνει πουτάνα μόνο στο τσατ. Νομίζω γινεται ιγκνόρ εκεί, οπότε την κάνει όποιος θέλει και όλα καλά. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν άλλοι πολύ πιο άθλιοι εδώ. Εγώ λέω αφήστε την, αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί της, δεν ασχολείται και αυτή (από όσο ξέρω).

menumission
04-02-2013, 20:26
Κι όμως σε έχω ιγκνορ Άλεξ. Ρωτα και καποιον adminstrator αν δε με πιστεύεις που φαντάζομαι μπορει να δει αν έχω ιγκνορ κάποιον κι από πότε, δε σε έβγαλα απο ιγκνόρ ούτε μια φορά απο 'κείνη τη μέρα.
Απαντήστε μου καποιος επιτελους γιατι εφοσον ενοχλειστε τοσο πολυ απ'το σπαμαρισμα μου στο τσατ δεν κανετε το ιδιο με μενα. Να με κανετε ignore εννοω.
Επίσης για να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους αυτο που εμμεσως πλην σαφως προσπαθειτε να μου πειτε ειναι πως οι αλλοι εχουν το προνομιο (να μη γραψω δικαιωμα βλεπε Κανονες Λειτουργιας του Φορουμ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?7883-Electric-Requiem-%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%9D%CE%95%CE%A3-%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3)) να με τρολλαρουν η να γραφουν μαλακιες για μενα ενώ εγώ όταν τους απαντάω είναι σπαμαρισμα για το οποιο πρεπει να τιμωρηθω με μπαν. Αυτό δε λέτε;

menumission
04-02-2013, 20:39
Εντάξει τουλάχιστον θεσπίστε το και στους κανονισμους να το ξερουμε απο πριν πως τα προνομια δινονται επιλεκτικα εδω μεσα και κατα γενικη πλειοψηφια παντα.

00i00
04-02-2013, 22:38
κανω ποστ ενημερωσις για κατεβασμα προς καποιον και τρωει μουτζα
κανω ποστ ενημερωσις προς καποιον οτι ανεβασα δισκογραφια που εψαχνε και τρωει μουτζα
κανω ποστ πινκαρισμου προς καποιο ποστ που σταζει αγαπη και τρωει μουτζα

νυσαφι ρε

μπαν και κουρεμα με πριονι

Atropos
04-02-2013, 22:45
To ER που θέλουνε.

wurst
04-02-2013, 23:06
πάλι τα ίδια?

overdriven
05-02-2013, 00:06
Κι όμως γυρίζει ρε κουφάλες.

freak brother
05-02-2013, 01:17
Αντε γαμηθειτε αποχωρω μονη μου αν ειναι να χασω την προσβαση στα πμς μου, Πανο μη κανεις ignore δε θα χρειαστει, αντε γεια ηλιθιοι πριν φυγω προτεινω μπαν σε ολους οσους ψηφισαν να φαω μπαν λογω σπαμαρισματος των θρεντς για λογους ηλιθιοτητας βλεπε κανονισμο 3 οπως προειπα, και μια τελευταια μουτζα :moutza:

21:56 <menumission> ειδ'αυτη την πολυ ωραια ταινια http://www.imdb.com/title/tt1356928/
Today 21:56 <menumission> και τη σκηνοθετη τη λενε http://www.imdb.com/name/nm0361135/?ref_=tt_ov_dr
Today 21:59 <menumission> αυτο το επισημαινω σε συνδυασμο με το ποστ του βυντνα ομπαμα με την ωραια φωτογραφια που εβαλα αβαταρ που την πρωτοειδα και το ποστ και τη φωτογραφια πριν κανα δυομισαωρο ποσο
Today 21:59 <menumission> και θελω να πω και κατι αλλο
Today 22:00 <menumission> αλλα δεν το λεω, τεσπα το θεμα ειναι πως ωραια θα το πω
Today 22:02 <menumission> γιατι ουτως η αλλως μπορει να με εχει οντως ιγκνορ και να μη βλεπει τι του στελνω αν και πολυ αμφιβαλλω αλλ στην περιπτωση αυτη αν το δεις καλκι αυτο που γραφω τωρα να ξερεις πως σου ειχα στειλει μηνυμα πριν ουτε καμια βδομαδα με τιτλο "αληθεια σ'αγαπαω" και θελω επισης να πω πως
Today 22:02 <00i00> αλεξ λαιβ
Today 22:03 <menumission> στην αρχη της ταινιας εχει μια σκηνη που λεει "human spam" η κορης τους πως ειπε η μητερα της για τον πατερα της
Today 22:03 <menumission> αν βρω τη σκηνη θα την ποσταρω
Today 22:07 <menumission> χαχχαχχαχαχχχχα καλκι μουρμομαλακα
Today 22:08 <Beyond Within> ...
Today 22:10 <menumission> μετα απ'αυτο ειναι η σκηνη που λεω http://www.youtube.com/watch?v=ECEMFpDyNoE
Today 22:14 <menumission> http://www.youtube.com/watch?v=Vzo-EL_62fQ

Mitsmann
05-02-2013, 01:19
η κατασταση εχει φτασει στο αποχωρητο.

Dragonlord
05-02-2013, 01:48
μουχαχα, στο μεταξύ το πολλ έχει φτάσει κάπου 44-56...
problem?

menumission
05-02-2013, 01:49

21:56 <menumission> ειδ'αυτη την πολυ ωραια ταινια http://www.imdb.com/title/tt1356928/
Today 21:56 <menumission> και τη σκηνοθετη τη λενε http://www.imdb.com/name/nm0361135/?ref_=tt_ov_dr
Today 21:59 <menumission> αυτο το επισημαινω σε συνδυασμο με το ποστ του βυντνα ομπαμα με την ωραια φωτογραφια που εβαλα αβαταρ που την πρωτοειδα και το ποστ και τη φωτογραφια πριν κανα δυομισαωρο ποσο
Today 21:59 <menumission> και θελω να πω και κατι αλλο
Today 22:00 <menumission> αλλα δεν το λεω, τεσπα το θεμα ειναι πως ωραια θα το πω
Today 22:02 <menumission> γιατι ουτως η αλλως μπορει να με εχει οντως ιγκνορ και να μη βλεπει τι του στελνω αν και πολυ αμφιβαλλω αλλ στην περιπτωση αυτη αν το δεις καλκι αυτο που γραφω τωρα να ξερεις πως σου ειχα στειλει μηνυμα πριν ουτε καμια βδομαδα με τιτλο "αληθεια σ'αγαπαω" και θελω επισης να πω πως
Today 22:02 <00i00> αλεξ λαιβ
Today 22:03 <menumission> στην αρχη της ταινιας εχει μια σκηνη που λεει "human spam" η κορης τους πως ειπε η μητερα της για τον πατερα της
Today 22:03 <menumission> αν βρω τη σκηνη θα την ποσταρω
Today 22:07 <menumission> χαχχαχχαχαχχχχα καλκι μουρμομαλακα
Today 22:08 <Beyond Within> ...
Today 22:10 <menumission> μετα απ'αυτο ειναι η σκηνη που λεω http://www.youtube.com/watch?v=ECEMFpDyNoE
Today 22:14 <menumission> http://www.youtube.com/watch?v=Vzo-EL_62fQ
Today 00:10 <menumission> μετα απ'αυτο ειναι η σκηνη που λεω http://www.youtube.com/watch?v=ECEMFpDyNoE
Today 00:14 <menumission> http://www.youtube.com/watch?v=Vzo-EL_62fQ
Today 00:17 <menumission> http://www.youtube.com/watch?v=7_weSk0BonM
Today 00:24 <menumission> http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1204592
Today 00:27 <menumission> http://youtu.be/U89gcXTkh4c?t=4m30s
Today 00:43 <menumission> [https://www.google.gr/#hl=en&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=Le+p%C3%A8re+de+mes+enfants++human+spam&oq=Le+p%C3%A8re+de+mes+enfants++human+spam&gs_l=hp.3...2021.30840.0.31112.12.12.0.0.0.0.395.1897.0j9j0j2.11.0.les%3B..0.0...1c.1.2.hp.ez0Uj8WRnPQ&pbx=1&fp=1&biw=1366&bih=703&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&cad=b

Δε βλεπω ομως να με κανετε ιγκνορ μαλακες

Leech
05-02-2013, 02:02
problem?

πες μέχρι πότε ψηφίζουμε και κυρίως, ποια από τις δύο μεριές θα φάει μπαν μετά

menumission
05-02-2013, 02:07
Αν απευθυνεσαι σε μενα Πανο να πω χαρακτηριστικα πως οχι δεν εχω προβλημα που δεν αποτελουν τη συντριπτικη και περιοριζονται απλα στην πλειοψηφια οι χαρακτηρισμενοι σε προηγουμενο ποστ μου χρηστες του φορουμ που θελουν το μπαν μου, ισα ισα θα'λεγα.

Dragonlord
05-02-2013, 02:13
problem?

πες μέχρι πότε ψηφίζουμε και κυρίως, ποια από τις δύο μεριές θα φάει μπαν μετά

δεν ξέρω, φαντάζομαι κάποια στιγμή σε 2-3 μέρες θα έχουν ψηφίσει όσοι μπαίνουν τακτικά...
όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, μπαν θα φάνε όλοι εκτός από τη σταυρούλα.

VidnaObmana
05-02-2013, 02:19
Πιο δικαιο θα ηταν σε τετοιες περιπτωσεις αντι να χρειαζεται 50+,το ποσοστο για να μπαναριστει να ναι πανω απο 65+% ξερω γω

Mitsmann
05-02-2013, 02:21
η απλα τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντε εξι βυντραομπερμπονς.

Μπλεκ
05-02-2013, 02:22
Σταυρούλα, μην ανησυχείς, έχω μιλήσει στους Λύκους του Μαρκ να κάνουν login και να ψηφίσουν να μείνεις.

VidnaObmana
05-02-2013, 02:25
η απλα τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντε εξι βυντραομπερμπονς.

Πηγαινε πιες χυσαμολη ρε χλιμιτζουρα

Mitsmann
05-02-2013, 02:26
Δεν βλεπω τη συνδεση των δυο γεγονοτων.

wraithgr
05-02-2013, 02:45
Από τη μία κανόνας 3, από την άλλη θρεντ. Logic - ER: 0 - 1

metamelia1
05-02-2013, 02:54
AAXAXAX 40 psifous na meinei leei. o anthrwpos pou einai anthrwpinws adinato na miliseis mazi tou kai na stavrwseis kouventa, de th xonevei KANENAS APOLYTWS sto forum kai eksakolouthei na loggarei kai na spammarei. h prwth anagoula

alla akoma pio poly anagouliazw me to kathisterimeno common sense sas

epeidi postarete mono malakies irthe i wra gia ena swsto flame DIKAIWSHS

loipon exoume ton eksis xristi pou postare ayto edw to EKTRWMA (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT&p=1216764&viewfull=1#post1216764)

o typos me krazei olotela oti apla postarw mono eikones kai eimai spambot (parolo pou to xw kopsei sxedon 2 xronia twra kathws postarw kata 90% ORIGINAL CONTENT, Otan postarw kai Ama)

patiste sto onoma tou kai View Forum Posts. Postarei KATHIMERINA, MONO EIKONES pou einai OLES parmenes apo to reddit. DILADI: pramata pou apla pas reddit.com kai ta vlepeis ekei.

sto sigekrimeno post, postarei 9 (ENNIA) kathisterimenes mainstream eikones se 1 (ENA) post kai pernei rating 11/12.

an den einai spambot ayto tote poio prama einai?

pliroforiaka an ekana kati tetoio, pera apo arnitiko rating tha etrwga kai kraksimo apo katw pou tha eixe 30 pinks to kathena. ban firestorm!!!!!!! xeiroteros apo gioulai einai!!!!!!!! einai apla Thlivero

kai aytos o gleiwdhs typos exei to thrasos na leei emena spambot, akoma xeirotera na mou vgazei psixologika sindroma. to AKOMA pio kako einai oti to forum simfwnei gia kapoio mistirio logo pou oute oi idioi de katanooun....

tl;dr sorry gia to """"""spam""""" kai to priksimo alla h ADIKIA einai to mono thema pou me PONAEI kai de mporw na to parw sti plaka.

regards unkle firestorm

Reject
05-02-2013, 03:00
Ορθώς ομίλησε ο Νικόλας.

BURNIN AMBITION
05-02-2013, 03:04
κατι δε παει καλα. να ποσταριστουν οι ψηφοι υπερ σταυρουλας. δε γινεται σε καθε ποστ της να εχει 20 μουτζες και ξαφνικα να σχεδον τουμπαρει το αποτελεσμα. αυτον δεν ειναι το ιαρ που θελουμε. κουρασε η φαση ετσι?

mourning apocalypse
05-02-2013, 03:14
εε...

Reject
05-02-2013, 03:16
Πάτα πάνω στον αριθμό των ψήφων ρε Μπέρνι...
Μην πατάς μόνο σταφύλια.

menumission
05-02-2013, 03:21
Κάποια στιγμή πρέπει να γράψουμε κανα οδηγό για forum features, αν και κανονικά ο κανόνας 3 θα έπρεπε να το είχε αποτρέψει.

GG*
05-02-2013, 03:37
το chat δεν το κοιταζω ποτε οποτε ολο το νταβαντουρι δεν με ακουμπα
στο forum σε γενικες γραμμες παλεψιμη-ειτε ειστε υπερβολικοι ειτε εχω καει ως το μεδουλι:razz:

στηριζουμε τον επαναστατικο πυρηνα της ψυχεδελειας

menumission
05-02-2013, 03:43
come at me bro

Τι λες ρε σταλκοσπαμερ, ποτε σου μιλησα εγω και σε παρακαλεσα κιολας μαλιστα μουρλε; Χειροτερος απο καλκι ή οπως τον λενε εισαι

Lyse
05-02-2013, 04:29
Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα στο να μπαναριστει ενα handle.Είναι πολύ απλό.
Εκτός αν στο μπανερ πρόκειται να προσθέσετε το: (we know about drama).

menumission
05-02-2013, 05:32
AAXAXAX 40 psifous na meinei leei. o anthrwpos pou einai anthrwpinws adinato na miliseis mazi tou kai na stavrwseis kouventa, de th xonevei KANENAS APOLYTWS sto forum kai eksakolouthei na loggarei kai na spammarei. h prwth anagoula

alla akoma pio poly anagouliazw me to kathisterimeno common sense sas

παιδιά δε συμμετάσχω στη συζήτηση άλλο, φαίνεται ποιός έχει το πρόβλημα και έχω πραγματικά ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ να μιλάω με τέτοια σιχαμένα τυπάκια που επικαλούντε και 'λογικά' επιχειρήματα, όπως ο τύπος λίγο πιο πάνω (Mitsmann) που θέλει να με βγάλει χειρότερα ψυχικά άρρωστο απο τη γιουλάι. Γελάει ο κόσμος.

Ξέρετε ποιός είμαι, οι μισοί με ξέρετε και από κοντά, ξέρετε το έργο μου στο ER εδώ και 2 χρόνια περίπου, βάλτε τα όλα κάτω και Ψηφίστε. Στη τελική έχω πρόβλημα μόνο με όσους με πάνε κόντρα, πόσο μάλλον με τέτοιο απαίσιο τρόπο.

Με αγάπη, Firestorm.

MALAKES EXETE KAI KAPOIA HLIKIA KAI KANETE POLL SE FORUM KAI PSIFIZETAI KAI DEN BOREITAI NA KANETE ENA IGNORE? O ALLOS LEEI NA ALLAXEI THN PSHFO. AXAXAX. H KAHMENH H DRUMSICK HTHELE NA FAEI BAN O FIRESTORM KAI APETYXE KAI NA PSIFHSEI AAAAAAAXAXAXAXAXAXAXA MILAME GIA SKOUPIDIA

Parasight
05-02-2013, 09:24
Firestorm, ξεπέρασέ το ρε παλικάρι μου. Topic για άλλο χρήστη, πάλι για τον εαυτό σου το έκανες. Δλδ σοβαρέψου λίγο και μην κοιτάς μόνο να δείχνεις με το δάχτυλο σύμφωνα με τα συμπλέγματά σου, γαμώ το μυαλό σου.

Για την ουσία αυτών που λες, πρόκειται για το pic thread και ποστάρω μία(1) φορά την (και όχι κάθε) ημέρα αν τύχει να ψωλάρω στη δουλειά. Πρώτον, αν ισχυρίζεσαι ότι ένα post αποτελεί spamming μάλλον έχεις σκατά στο κεφάλι σου, από την άλλη αν ενοχλεί τόσο, σιγά μην το συνεχίσω και μην ασχοληθώ για να αποδείξω κάτι και τέτοιες μαλακίες. Άντε ψόφα στο λαγούμι σου και μην ξαναναφερθείς στην πάρτη μου μαλακισμένο.

Dragonlord
05-02-2013, 10:11
come at me bro

Τι λες ρε σταλκοσπαμερ, ποτε σου μιλησα εγω και σε παρακαλεσα κιολας μαλιστα μουρλε; Χειροτερος απο καλκι ή οπως τον λενε εισαι

το edit έγινε από μένα...

Drumsick
05-02-2013, 10:16
To δίκαιο θα ήταν να είναι εμφανής η ψηφοφορία, όπως ήταν σε άλλη περίπτωση. Επίσης δεν στέκει να μπαίνει ο μπλεκ κι ο κάθε βουρστ, που εμφανίζονται μια φορά το χρόνο, και να ψηφίζουν να μείνει επειδή στο μπούτσο τους κιολας. Κατά τ'άλλα τα μισά "να μείνει", είναι σίγουρα για σπάσιμο σε αυτούς που δε την θέλουν εδώ μέσα.

wom
05-02-2013, 10:34
Φανερή είναι η ψηφοφορία, ένα click μακριά μόνο.

Είναι τουλάχιστον ιλαρό το υπερσκουπίδι - pokemon (firestorm) να κάνει κριτική σε οποιονδήποτε. Μην ξεχνάμε, μετά το δικό του Poll και έγινε τσιμπούκι του admin για να μείνει, και πλέον ποστάρει σαν τη παναγιωταρέα. Σικτίρ γκιτ αδερφάρα.
Aπογοήτευσις η ψήφος του reject , fail σε όσους γκρινιάζουν αλλά δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα ;-)

Drumsick
05-02-2013, 10:43
Α συγγνώμη, ξέχασα πως δεν τα δείχνει έτσι.

metamelia1
05-02-2013, 11:37
Firestorm, ξεπέρασέ το ρε παλικάρι μου. Topic για άλλο χρήστη, πάλι για τον εαυτό σου το έκανες. Δλδ σοβαρέψου λίγο και μην κοιτάς μόνο να δείχνεις με το δάχτυλο σύμφωνα με τα συμπλέγματά σου, γαμώ το μυαλό σου.

Για την ουσία αυτών που λες, πρόκειται για το pic thread και ποστάρω μία(1) φορά την (και όχι κάθε) ημέρα αν τύχει να ψωλάρω στη δουλειά. Πρώτον, αν ισχυρίζεσαι ότι ένα post αποτελεί spamming μάλλον έχεις σκατά στο κεφάλι σου, από την άλλη αν ενοχλεί τόσο, σιγά μην το συνεχίσω και μην ασχοληθώ για να αποδείξω κάτι και τέτοιες μαλακίες. Άντε ψόφα στο λαγούμι σου και μην ξαναναφερθείς στην πάρτη μου μαλακισμένο.

gia thn istoria
ENA (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT&p=1216072&viewfull=1#post1216072) , DYO (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT&p=1216222&viewfull=1#post1216222) , TRIA (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT&p=1216260&viewfull=1#post1216260)

sti boutsa mou apo pou postareis kai ti kaneis re kathisterimene. eisai enas meshlikas pio hlithios kai apo th genia tou gamimenou propappou sou pou de mporeis na ksexwriseis ena logiko provlhma kai feresai etsi. enas gamimenos xwriaths. ayto legetai ksekathara SPAMMING kai htan o logos pou ginotan oti ginotan gia mena. alla mallon aformi itan...den yparxei logikh pragmatika.

fisika kai ola ta alla sou post einai mono eikones klp opws proeipa. diavazw to post mou, diavazw meta kai to diko sou kai anarwtiemai POSO kathisterimenos mporei na einai enas anthrwpos. de to xwraei to kefali mou.

einai profanes pws den einai simplegma. eimai thima RATSISTIKIS EPITHESIS. eimai o araphs tou ER kai eiste 30 meli tou KKK. kathe fora pou les kai pisteveis aytes tis malakies thelw apla na vgalw th pswlara mou kai na se kynhgaw mexri na se piasw kai na se SAPISW. pali tin idia gnwmi tha exeis omws, eimai sigouros.

wom poios einai o flwros, aytos pou exei mono aformes h o EILIKRINHS? mallon antitheta paei dike mou.

sti teliki re pousti mou na lega oti me trollarete kathos einai to mono thema pou me PEIRAZEI...tou pousth. alla den einai trollia re malaka. eiste ontws atoma pou ta pistevete ayta ta pramata. ena psigma logikhs anazhtw.....se poso ilithio forum mporw na grafw pia............

se gamaw re flwre. eimai o ash kai eisai o typos me ta magikarp. pnigesai kai eimai o hasselhoff. sapia aderfh pou grafei malakies sta xwriatika se apokefalizw me poustoskampila. de vazw nero sto krasi mou vazw oksy sto mouni sou kai anatinazw ton kathe logo yparksis sou psisou fetos sth giorth sou na stavrwsw to paidi sou na viazw to ptwma tou eksw ap to klouvi sou na kopsw to pouli sou kai gia ola ayta na enoxopoihsw th gynaika sou kai tous goneis sou.

overdriven
To δίκαιο θα ήταν να είναι εμφανής η ψηφοφορία, όπως ήταν σε άλλη περίπτωση. Επίσης δεν στέκει να μπαίνει ο μπλεκ κι ο κάθε βουρστ, που εμφανίζονται μια φορά το χρόνο, και να ψηφίζουν να μείνει επειδή στο μπούτσο τους κιολας. Κατά τ'άλλα τα μισά "να μείνει", είναι σίγουρα για σπάσιμο σε αυτούς που δε την θέλουν εδώ μέσα.
Παραδεχτείτε την ήττα που έρχεται και τη βλέπετε και αφήστε τις δικαιολογίες. Η ανατροπή είναι κοντά, ετοιμάζεται μαζικό register από τον κυνηγετικό σύλλογο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

my_troubled_Mind
Ban.

Με το ιγκνορ καθαρίζεις στο τσατ δε λέω, αλλά τα κάνει πουτάνα και στα τόπικς όπου είναι σπαστικό είτε να βλέπεις την ειδοποίηση που βγαίνει, είτε άλλους χρήστες να τσιμπάνε και να της απαντάνε(ε και με το δίκιο τους,δις ιζ δε ιντερνετσ μην το ξεχνάμε).
Το ΜΑΖΙΚΟ ιγκνορ, τυπικό ή άτυπο ίσως να είναι μια λύση δεν λέω, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει συμπεριφορά και συνήθειες η πλειοψηφία των χρηστών και όχι κάποιος που αποδεδειγμένα δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και πρήζει παπάρια. Δεν με ενοχλούν τα ''ικονοκλαστούλη, απάντα μου'' ή ''κάλκι δώσ'μου το τηλέφωνο σου'', ούτε καν οι ραντομ πικσ και τα λινκσ στο τσατ που δίνει, αλλά τι, επειδή αυτή έχει θέμα και δεν καταλαβαίνει τίποτε άλλο εκτός από αυτά που είναι στην κεφάλα της εμείς θα την σενιάρουμε?

Parasight
05-02-2013, 11:49

gia thn istoria
ENA (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT&p=1216072&viewfull=1#post1216072) , DYO (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT&p=1216222&viewfull=1#post1216222) , TRIA (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18673-THE-PICTURE-8RENT&p=1216260&viewfull=1#post1216260)

sti boutsa mou apo pou postareis kai ti kaneis re kathisterimene. eisai enas meshlikas pio hlithios kai apo th genia tou gamimenou propappou sou pou de mporeis na ksexwriseis ena logiko provlhma kai feresai etsi. enas gamimenos xwriaths. ayto legetai ksekathara SPAMMING kai htan o logos pou ginotan oti ginotan gia mena. alla mallon aformi itan...den yparxei logikh pragmatika.

fisika kai ola ta alla sou post einai mono eikones klp opws proeipa. diavazw to post mou, diavazw meta kai to diko sou kai anarwtiemai POSO kathisterimenos mporei na einai enas anthrwpos. de to xwraei to kefali mou.

einai profanes pws den einai simplegma. eimai thima RATSISTIKIS EPITHESIS. eimai o araphs tou ER kai eiste 30 meli tou KKK. kathe fora pou les kai pisteveis aytes tis malakies thelw apla na vgalw th pswlara mou kai na se kynhgaw mexri na se piasw kai na se SAPISW. pali tin idia gnwmi tha exeis omws, eimai sigouros.

wom poios einai o flwros, aytos pou exei mono aformes h o EILIKRINHS? mallon antitheta paei dike mou.

sti teliki re pousti mou na lega oti me trollarete kathos einai to mono thema pou me PEIRAZEI...tou pousth. alla den einai trollia re malaka. eiste ontws atoma pou ta pistevete ayta ta pramata. ena psigma logikhs anazhtw.....se poso ilithio forum mporw na grafw pia............

se gamaw re flwre. eimai o ash kai eisai o typos me ta magikarp. pnigesai kai eimai o hasselhoff. sapia aderfh pou grafei malakies sta xwriatika se apokefalizw me poustoskampila. de vazw nero sto krasi mou vazw oksy sto mouni sou kai anatinazw ton kathe logo yparksis sou psisou fetos sth giorth sou na stavrwsw to paidi sou na viazw to ptwma tou eksw ap to klouvi sou na kopsw to pouli sou kai gia ola ayta na enoxopoihsw th gynaika sou kai tous goneis sou.
Πόσο κακός μπορεί να είσαι ρε τύπε. Πόση ανάγκη έχεις να νιώθεις το πληκτρολόγιό σου ως επέκταση του αχρησιμοποίητου πουλιού σου. Πόσοι τόνοι γαμημένου κόμπλεξ που δε μπορείς να αγνοήσεις ή έστω να πάρεις στην πλάκα έναν τυχαίο γαμημένο χρήστη σε ένα γαμημένο φόρουμ στο γαμημένο internet. Πόσο τεράστια ανάγκη να νιώσεις ότι έχεις λόγο ύπαρξης αναφέροντας στα ελεεινά "απειλητικά" λογύδριά σου οικογένειες, νεκρούς συγγενείς, παιδιά κλπ. Είσαι ανύπαρκτος και το ξέρεις, και αυτό είναι που δε μπορείς να αντέξεις μαλακοκάβλη.

metamelia1
05-02-2013, 12:00
xaxa, ti akrivws kaneis, ti epiklhsh einai ayth? aytoanareisai. apokaleis emena KAKO kai KOMPLEKSIKO? ti stigmh pou exeis ta diplasia xronia kai me apokaleis provlimatiko? to paidi sou prepei na xairetai pou exei tetoio patera.

ti aformh einai ayth, gia PLAKA? h poso mallon na agnohsw kati pou me ADIKEI.

poio pliktrologio dike mou, sou exw pei na ta poume apo konta kai esy apaksiwneis. apaksiwneis? poion nomizeis oti apaksiwneis??? de ginetai na milisoume gia to otidhpote. eisai adynamos. se afhnw na provlimatisteis me thn hsyxia sou....

carheart
05-02-2013, 12:05
..αλλά τι, επειδή αυτή έχει θέμα και δεν καταλαβαίνει τίποτε άλλο εκτός από αυτά που είναι στην κεφάλα της εμείς θα την σενιάρουμε?

Έστω ότι υπάρχει ένα x θέμα με έναν άνθρωπο, και η διαρκής του αλληλεπίδραση με αυτό το φόρουμ του κάνει κακό δίχως εκείνος να το καταλαβαίνει ίσως. Αντιλαμβάνομαι τη λογική του healer, αλλά η πρότασή σου καταδεικνύει πως ουδείς έχει ουσιαστικό δικαίωμα σε κάτι τέτοιο. Να απαγορεύσεις κάτι σε κάποιον, για το καλό του;Οι μισοί που ψήφισαν το έκαναν για λόγους εμπάθειας και αντιπάθειας, και αυτό είναι πολύ άσχημο.

Κάντε ένα ιγκνόρ στο τσατ [εγώ έκανα πχ, την μία φορά το μήνα που το κοιτάζω υπήρχε όντως ένας ωκεανός Σταυρούλας] και τελειώνει στο ζήτημα, στο φόρουμ δεν είναι καν αισθητή η παρουσία.

Εκτός αν περνάει κανείς όλη του τη ζωή στο φόρουμ firestorm, οπότε και είναι κάπως λογικό να το θέλει δικό του, αμόλυντο

my_troubled_Mind
05-02-2013, 12:15
ποιός μίλησε για το καλό της? για μένα μιλάω και νομίζω και άλλοι σκέφτονται έτσι. για μην σπάνε τα δικά μου παπάρια, όταν διαβάζω το ΣΕΞ θρεντ(τυχαίο παράδειγμα) και την βλέπω να πετάγεται στο άκυρο. δεν θα την έβλεπα ποτέ τη φάση σαν χιλερ ε, ποιός είμαι εγώ να ξέρω τι είναι καλό για την συγκεκριμένη χρήστρια και την ιντερνετική/κανονική της ζωή? είσαι λάθος εδώ, καθαρά από το πόσο ενοχλεί προτείνω το μπανάρισμα, και όχι τι είναι καλό για αυτήνα.

Griffith
05-02-2013, 12:16
ban το έριξα αλλά με ένα καλύτερο template για ignore φτιάχνουμε το er που χωράνε όλοι !

Narzul
05-02-2013, 12:32
Εγω δε καταλαβαινω , εφοσον η ιδια ειπε οτι θα φυγει απο μονη της κλπ , γιατι πηγε η ιδια και εριξε την ψηφο της στο να μεινει?

Προφανως και θελει να μεινει για να σπαμμαρει με λινκς τα παντα και για να κανει quote πραγματα που ειχε πει ο οποισδηποτε χρηστης απο το 2003.

Απο τοτε που την εβαλα ignor στο chat η κατασταση ειχε βελτωθει αρκετα , και αφου ειδα και το ποστ αποχωρησης , δεν ειχα σκοπο να ψηφισω καν μιας και τα πραγματα πηγαιναν προς το σωστο δρομο.

ΑΛλα βλεπω καποιοι μπουγατσες οτι παλευετε να το κανετε ντερμπι , οποτε η ψηφος ειναι πλεον επιτακτικη.

ΒΑΝ λοιπον.

carheart
05-02-2013, 13:10
Το τι ενοχλεί τον καθένα όμως δεν ποικίλλει κάπως; θέλω να πω, εμένα πιο πολύ θα με ενοχλούσε να μάζευε μπάνιο η Σταυρούλα επειδή ενοχλεί μια μερίδα κόσμου, από όσο με ενοχλεί το ίδιο το όποιο σπάμμιν' της. Στο τσατ μπορεί να πέσει εύκολα ένα ιγκνόρ, στο μιούζικ δεν έχω διακρίνει καν spamming, στα δύο-τρία που χαζεύω σε άλλα υποφόρα, απλά προσπερνάω, όπως προσπερνάω και ποστς δεκάδων άλλων γιούζερς, τινακανουμετώρα.

Και μένα με πιάνει ψυχή μου με μερικά άτομα_γενικά_από_το_φόρουμ, και τον καθένα, αλλά τινακανουμετώρα. Νομίζω πως είναι Τόσο απλό, κανένα μπαν

MoRmEnGiL
05-02-2013, 13:52
Eiste tragikoi re, 3esynerizeste thn kopela h opoia gia dikous ths logous einai olh mera sto er, kai th mish apo auth prospa8ei na apanthsei sta dika sas epi8etika post ap ta opoia toulaxisto ta misa einai epi8etika pros to atomo ths se proswpiko epipedo.. Skeuteite ligo re poios exei to problhma, ekeinh h eseis. Kotzam mantraxaloi kai kanete san paidakia.

EDIT: Mono greeklish, suck it.

menumission
05-02-2013, 14:10
Ban.

Με το ιγκνορ καθαρίζεις στο τσατ δε λέω, αλλά τα κάνει πουτάνα και στα τόπικς όπου είναι σπαστικό είτε να βλέπεις την ειδοποίηση που βγαίνει, είτε άλλους χρήστες να τσιμπάνε και να της απαντάνε(ε και με το δίκιο τους,δις ιζ δε ιντερνετσ μην το ξεχνάμε).
Το ΜΑΖΙΚΟ ιγκνορ, τυπικό ή άτυπο ίσως να είναι μια λύση δεν λέω, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει συμπεριφορά και συνήθειες η πλειοψηφία των χρηστών και όχι κάποιος που αποδεδειγμένα δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και πρήζει παπάρια. Δεν με ενοχλούν τα ''ικονοκλαστούλη, απάντα μου'' ή ''κάλκι δώσ'μου το τηλέφωνο σου'', ούτε καν οι ραντομ πικσ και τα λινκσ στο τσατ που δίνει, αλλά τι, επειδή αυτή έχει θέμα και δεν καταλαβαίνει τίποτε άλλο εκτός από αυτά που είναι στην κεφάλα της εμείς θα την σενιάρουμε?
Τι λες μωρε μαλακα που θα με σενιαρετε κιολας, για τολμηστε ΖΩΑ εδω μεσα, στο τσατ θα γραφω οτι γουσταρω και δε δινω λογαριασμο σε κανεναν, υπαρχει και το ιγκνορ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, εχουν μαλλιασει τα δαχτυλα μου να το πληκτρολογω, παραδεχτειτε πως ειστε κομπλεξικα κακιασμενα υπανθρωπακια που αντιδρατε ωσαν γεροπαραξενοι ξεκουτηδες σε οτιδηποτε υποπεσει εξω απ'τη σφαιρα του κατανοητου σας και αυτο που θελετε να κανετε εδω περα οπως φανταζομαι και στην πραγματικη ζωη σας ειναι να απαλλαγειτε απο κατι που σας ενοχλει τοσο πολυ μονο και μονο επειδη δε μοιαζει στον ηλιθιο μικροπρεπη τροπο σκεψης σας

my_troubled_Mind
05-02-2013, 14:15
:dfinger:

Ιάβας
05-02-2013, 14:19
http://www.youtube.com/watch?v=kIkSyYr3Bqo

JnB
05-02-2013, 14:27
Τι λες μωρε μαλακα που θα με σενιαρετε κιολας, για τολμηστε ΖΩΑ εδω μεσα, στο τσατ θα γραφω οτι γουσταρω και δε δινω λογαριασμο σε κανεναν, υπαρχει και το ιγκνορ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, εχουν μαλλιασει τα δαχτυλα μου να το πληκτρολογω, παραδεχτειτε πως ειστε κομπλεξικα κακιασμενα υπανθρωπακια που αντιδρατε ωσαν γεροπαραξενοι ξεκουτηδες σε οτιδηποτε υποπεσει εξω απ'τη σφαιρα του κατανοητου σας και αυτο που θελετε να κανετε εδω περα οπως φανταζομαι και στην πραγματικη ζωη σας ειναι να απαλλαγειτε απο κατι που σας ενοχλει τοσο πολυ μονο και μονο επειδη δε μοιαζει στον ηλιθιο μικροπρεπη τροπο σκεψης σας

Δηλαδή στο δρόμο περπατάς και μπινελικώνεις φωναχτά, και άμα στην πούνε τους λες ότι μπορούν να κλείσουν τα αυτιά τους;

regularpaul
05-02-2013, 14:34
θα χει πλάκα μια μερα να ανακοινώσει η Σταυρούλα ωσάν 2η Άννα Γούλα
ότι κάνει την πτυχιακή της στις συμπεριφορές των χρηστών διαδικτύου/κινητής τηλεφωνίας
εκεί θα ναι που θα βγάλει αφρούς από το στόμα ο φαιαρστορμ
το ίδιο βέβαια θα μπορούσε να κάνει κι ο ίδιος
και να λουπάρει η φάση στο άπειρο

κανένα ban, με ignore μια χαρά λύνεται το όποιο θέμα
εγώ μάλιστα το κάνω νοητά, προσπερνάω δηλ. σχόλια όσων μου είναι αδιάφοροι κλπ

ikonoklast
05-02-2013, 14:37
Δε διάβασα πιο πάνω, βραβείο χαζότητας στο αποπάνω (@jnb).

menumission
05-02-2013, 14:38

Δηλαδή στο δρόμο περπατάς και μπινελικώνεις φωναχτά, και άμα στην πούνε τους λες ότι μπορούν να κλείσουν τα αυτιά τους;
Ναι αυτο κανω, που το ξερεις, με σταλκαρεις;

Coloubra
05-02-2013, 14:41
olo auto to 3eftiliki prosopika mou prokalei emeto
mporw na katalavw giati kapios na 8elei na faei ban h stavroula den 8a pw pos peftw apo ta sinefa se olous kata kairous exei spasei ta nevra me thn simperifora ths alla den mporw na katalavw thn emonh pou exoun kapioi kai genika den mporw na katalavw pos 8a ftia3ei to er an figei h stavroula

stavroula enantion olwn kolimeni se mia gonia kai o ka8e malakas pernaei kai rixnei roxales kai sto telos oi misoi apo autous gia na dikeologisoun thn skatopsixia tous lene kai ena gia to kalo tis
kai 8a sou poun pos einai diavoliki kai exei mono kakia mesa ths kai einai etimi na sou kanei kako an thn kontrareis alla egw exw sto mialo mou thn eikona kapiou pou ton aporiptoun me ton xirotero diktiko tropo

dexome opion leei oti den ton psinei na thn vlepei sto chat kai einai polu autoi pou eipan diakritika thn gnomi tous alla gia olous tous allous exw nea
den sas ftei h stavroula pou den gamate h pou 3ipnisate strava
kai den ginete na einai panta ta idia atoma pou 3exilizei to potiri tous me thn proti malakia ths stavroulas
den lew na exei kapia idiki metaxirisi opote kapios nio8ei oti tou thn spaei as pra3ei analoga sthn stavroula kai sthn ka8e stavroula alla h sinexomeni epi8esi einai to idio spastiki me to spam tis

gia sena stavroula vlepeis pos uparxei 8ema kai den sou lew na ala3eis ton xaraktira sou gia na prosarmosteis apla prospa8ise na filtrareis ta kakoproereta sxolia kai de3ou kai kamia fora kamia simvouli apo kapion h kai kritiki kaneis den einai iperano kai sigoura uparxei kapnos epidi uparxei fotia

oso gia mena den me niazei an 8a minei h stavroula h an 8a figei prosopika den mou exei kanei kati kai den nio8o thn anagi gia alilegih se opion exei prosopika mazi tis
genika den me niazei na ftia3w to er me autous pou 8elw kai na dio3o autous pou 8eoro malakes
8a mpw 8a diavasw 8a xavalediasw 8a mou spasoun kamia fora ta nevra me kana momolo ap auta pou exoume soro edw mesa kai ola kala mpori na simpa8isw kapious mpori na kanw kai kanena filaraki kai o kosmos olos
vlepw pos h stavroula goustarei na einai edw kai mou ftanei kai den eimai egw autos pou 8a pei an prepei na einai edw h oxi
tora gia to an tis kanei kalo h oxi auta einai astia pragmata kaneis den zitise apo kanena voi8ia oute xriastike na to pai3ei kapios pronia

genika apo kakia skizoume 8elw ligi agapi gia alagh

MoRmEnGiL
05-02-2013, 14:48
genika apo kakia skizoume 8elw ligi agapi gia alagh

http://blog.stigalaria.org/wp-content/uploads/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7-%CF%81%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%AC.jpg

Symfwnw, ti 3ynila einai auth pou bgazete re.

12 stars circle your brow
05-02-2013, 14:51
Τα είπε όλα ο Coloubras (καλύτερος χρήστης 2012).

atom_smasher
05-02-2013, 14:54
Τα είπε όλα ο Coloubras (καλύτερος χρήστης 2012).

kai braveio kaluterou gkriklissssh post 2012

Heimaa
05-02-2013, 14:56
coloubras carheart paulos eimaste. asximo thread opws kai to palio gia firestorm

Ra Pariah
05-02-2013, 14:57
Καλή χρονιά, παιδιά! Ευτυχισμένο το 2013!!!~!!!

freak brother
05-02-2013, 15:14
εμαθα και το ignore στα γεραματα , ο ε.ρ ειναι η ηρωινη της μενιου , απο περιεργεια και μονο για την κατασταση στην οποια βρισκεται θα ηθελα να δω σε ποιο φορουμ θα παει για να παρει την μεθαδονη της και γενικοτερα για να ξεφυγει απο την κολλητικη μαστιγα που λεγεται ε.ρ και πως θα κινηθει κλπ θα γουσταρα στο bourdela.gr να ποσταρει ποιηματα και στο ροκινγκ ασυναρτητες φωτο ...

overdriven
05-02-2013, 15:15
Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να γίνει μέλος μιας αγέλης που γαβγίζει εναντίον ενός. Ό,τι κι αν είναι αυτός ο ένας. Δεν αναφέρομαι σε όσους ψηφίζουν μπαν αλλά σε όσους εκτός από την ψήφο τους δεν παραλείπουν εδώ και καιρό να επιτεθούν όλοι μαζί εναντίον της συνονόματης.
Όλο αυτό βγάζει μια φτήνια ρε παιδί μου.

freak brother
05-02-2013, 15:19
θα επετρεπες σε μια αγελη ενας να κανει οτι γουσταρει και να τους γραφει ολους στα αρχιδια του για τον αλφα η τον βητα λογο δλδ γιατι ετσι αφου.

menumission
05-02-2013, 15:19
freak brother η κακια θα σε φαει μαλακα μου και θα σκασει απ'το κακο της

metamelia1
05-02-2013, 15:21
to post tou koloubra einai oloswsto, exei dikio.

sti prokeimeni omws, exeis mia koinothta opou to nohma ayths einai h Epikoinwnia twn anthrwpwn metaksi tous. akoma kai an h pleionothta twn epafwn apoteleitai apo diafwnies, klikes kai ahdia, ta symfrazomena vgazoun kapoio Nohma, dineis kai perneis.

gnwrizeis wraious tipous, anaptiseis filies. gnwrizeis kathisterimenous 35arides mellothanatous. ola sto programma einai

h stavroula de prokeitai POTE na symmorfothei, einai dedomeno. oses prospatheies 'agapis' kai na kanete, oso kaloi kai na eiste, oso kai na ths milate, ΟΣΗ symponoia kai na deiksete, de mporei na antapekselthei oute sta pio apla. toutestin de mporoume na kanoume tipota para mono na thn apotrepsoume apo to na grafei edw mesa.

de mporei kaneis na th voithisei an de voithisei h idia ton eayto ths. de tha stamatisei pote na vriskei ena thima edw mesa kai na tou stelnei pentakosia pm tin imera.

kai to thema einai oti de ftaiei o kathe 'skatopsyxos' pou th vazei sth gwnia kai th ftynei, alla h idia. DE GINETAI NA STAVRWSEIS KOUVENTA.- to thema exei YPERkourasei, kai olo ayto ginetai epeidi oloi katalavainoume pws ontws i kopela exei provlima kai th symponate.

skefteite ligo tis dynatotites pou exei aytos o anthrwpos se mia filikh sxesh. mexri pou mporei na ftasei? arga h grhgora akoma kai o pio symponetikos tha lygisei me tis malakies pou tha tou aradiasei.

kante ena test drive, plisiaste tin, antallakste allilografies kai msns na deite th Glyka.

sto thema tou an einai skatopsixh h idia pistevw pws den einai h alithinh prothesi ths alla apla to mperdema ths allepallhlhs sygkrousis kai h synexhs enallagh amynas/epithesis. tha mporouse na htan mia poly xrysh gynaika alla einai toso peiragmenh pou einai pia dyskolo.

sti teliki kalo einai omws na katanooume tous allous eaytous pou exoume mesa mas kai na vgainoun opote dynatai. de ginetai na eimaste agapisiarides me olous kathws o kosmos mas den einai ideatos.

sovarefteite

ps einai h 3948347h fora pou legontai ta idia kai ta idia pou einai aytonohta

ps2 gelaw me thn apolyth ypostiriksi sto flame mou. 0/13 kai 8/8. ginetai AKRIVWS oti eipa sto prwto post, leei MONO malakies gia na vgei apo panw kai ton pinkarete, sovarh apanthsh den elava pote apo kanenan. mpravo!

ps3 pwleitai 200 euro

overdriven
05-02-2013, 15:30
θα επετρεπες σε μια αγελη ενας να κανει οτι γουσταρει και να τους γραφει ολους στα αρχιδια του για τον αλφα η τον βητα λογο δλδ γιατι ετσι αφου.

Δεν αναφέρομαι σε όσους ψηφίζουν μπαν αλλά σε όσους εκτός από την ψήφο τους δεν παραλείπουν εδώ και καιρό να επιτεθούν όλοι μαζί εναντίον της συνονόματης.
Όλο αυτό βγάζει μια φτήνια ρε παιδί μου.

tsimpouklano
05-02-2013, 16:23
Δηλαδή για να καταλάβω αν τελικά μεινει η σταυρούλα, αυτοί που ωρύονται την αποπομπή της από το φορουμ ω εκ του θαύματος θα ανακαλύψουν το ιγκνόρ ή θα φροντίζουν να μη διαβάζουν τα ποστ της;

menumission
05-02-2013, 16:31
Ή θα αποχωρήσουν οικειοθελώς ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

wurst
05-02-2013, 16:45

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

Dragonlord
05-02-2013, 16:48
αλλάζει το κλίμα! η αγάπη στο τέλος νικά!

freak brother
05-02-2013, 16:51
εχουνε ψηφισει και τα δεντρα :P

menumission
05-02-2013, 17:07
εχει ψηφισει ενα φεικ βγαλτε μια ψηφο http://www.electricrequiem.com/forum/member.php?5740-qwertyuiop

Dragonlord
05-02-2013, 17:13
μούτζωσα. είσαι τρελό attention whore. φυσικά και απλά μουτζώνουμε, σιγά μην ασχοληθούμε παραπάνω με την κλάψα σου.

ikonoklast
05-02-2013, 17:19
Για να μιλάμε ανοιχτά: Όσοι υποστηρίζουν να παραμείνει η menumission στο φόρουμ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ποτέ ενδεχόμενο να της γίνει ignore από όλους και τα πράγματα να γίνουν ξαφνικά one love και όλοι να ζήσουν ευτυχισμένοι. Γνωρίζουν ότι θα παραμείνει σε ένα φόρουμ με δεκάδες καθίκια, με τύπους σαν τον Firestorm, με fake accounts με τη φάτσα της και με τύπους που θα την παίρνουν τηλέφωνο για να τη βρίσουν.

Το ακριβές παράδειγμα δεν είναι η ηλιθιότητα με τον τύπο που φωνάζει στο δρόμο που είπε ο JnB. Είναι να έχεις μια τάξη παιδιών και ένα από αυτά να έχει κινητικά προβλήματα και τα μπαστάρδια της τάξης του κάνουνε bullying και το βίο αβίωτο νύχτα μέρα. Και έρχεται ένας και λέει «ρε μάγκες, μήπως να πάει σε ένα πιο κατάλληλο σχολείο το παιδάκι, εδώ θα του γαμήσουν ό,τι έχει και δεν έχει». Αλλά οι «καλοί» δάσκαλοι κ. Dragonlord και κ. Tamagothi λένε όχι, θα γίνει ignore από τα παιδάκια και όλα θα πάνε καλά, δε βλέπω που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι είστε υπεύθυνοι για μια κατάσταση που είναι πραγματικά σοβαρή σε αντίθεση με τα γελοία πολλ για να «φαει μπαν» o τυχαίος σπάμερ. Και είστε υπεύθυνοι από την πρώτη στιγμή που γνωρίζετε ακριβώς τι παίζει αλλά το αφήσατε να εξελιχθεί όπως εξελίχθηκε. Αν εσείς που το παίζετε και καλοσυνάτοι, μπορείτε να είστε οκ με αυτή τη σκατίλα και να κάνετε και πολλ για να βγαίνει το κάθε μούλικο να κλαίγεται, μαγκιά σας. Αυτά. 'ρκετά είπα.

MoRmEnGiL
05-02-2013, 17:23
Ginesai blakas.

atom_smasher
05-02-2013, 17:24
re tha sas parei o diaolos de borw na vlepw tetoia pramata

σκασε και λιγο ομως.

Dythor
05-02-2013, 17:25
Για να μιλάμε ανοιχτά: Όσοι υποστηρίζουν να παραμείνει η menumission στο φόρουμ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ποτέ ενδεχόμενο να της γίνει ignore από όλους και τα πράγματα να γίνουν ξαφνικά one love και όλοι να ζήσουν ευτυχισμένοι. Γνωρίζουν ότι θα παραμείνει σε ένα φόρουμ με δεκάδες καθίκια, με τύπους σαν τον Firestorm, με fake accounts με τη φάτσα της και με τύπους που θα την παίρνουν τηλέφωνο για να τη βρίσουν.

Το ακριβές παράδειγμα δεν είναι η ηλιθιότητα με τον τύπο που φωνάζει στο δρόμο που είπε ο JnB. Είναι να έχεις μια τάξη παιδιών και ένα από αυτά να έχει κινητικά προβλήματα και τα μπαστάρδια της τάξης του κάνουνε bullying και το βίο αβίωτο νύχτα μέρα. Και έρχεται ένας και λέει «ρε μάγκες, μήπως να πάει σε ένα πιο κατάλληλο σχολείο το παιδάκι, εδώ θα του γαμήσουν ό,τι έχει και δεν έχει». Αλλά οι «καλοί» δάσκαλοι κ. Dragonlord και κ. Tamagothi λένε όχι, θα γίνει ignore από τα παιδάκια και όλα θα πάνε καλά, δε βλέπω που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι είστε υπεύθυνοι για μια κατάσταση που είναι πραγματικά σοβαρή σε αντίθεση με τα γελοία πολλ για να «φαει μπαν» o τυχαίος σπάμερ. Και είστε υπεύθυνοι από την πρώτη στιγμή που γνωρίζετε ακριβώς τι παίζει αλλά το αφήσατε να εξελιχθεί όπως εξελίχθηκε. Αν εσείς που το παίζετε και καλοσυνάτοι, μπορείτε να είστε οκ με αυτή τη σκατίλα και να κάνετε και πολλ για να βγαίνει το κάθε μούλικο να κλαίγεται, μαγκιά σας. Αυτά. 'ρκετά είπα.

Καταλαβαίνω την καλή πρόθεση, αλλά αυτή η υποτίμηση που βγαίνει από το δικό σου ποστ, αυτός ο ρόλος που παίρνει η γιουλάη στη δική σου αφήγηση σε ένα μέρος μάλιστα που την διαβάζει και η ίδια, είναι μόλις ελάχιστα καλύτερο απ' την κατάσταση την οποία περιέγραψες, άσε που συνεπάγεται όλουτς τους αποκλεισμούς τους οποίους προέταξες. Στην πραγματικότητα πρέπει να τρώει μπαν αυτοστιγμεί όποιο καθίκι συμμετέχει σ' αυτό το -ξεκάθαρο- bullying.

poweruser
05-02-2013, 17:26
το θρεντ μονοπωλει το ενδιαφερον. κανω προταση μιας και ειμαστε ολοι μαζεμενοι με σκεπτικισμο και συζηταμε. το ερ μικρογραφια της κοινωνιας κιετς. προβληματισμος μονο.
το λεπον,αν τελικα μεινει η σταυρουλα,μπαν φαηρστορμ 1,2,3. αν τελικα φυγει,μπαν φαηρστορμ (1,2,3).
για τις ισορροπιες βρε αδερφε!

ikonoklast
05-02-2013, 17:29
Δεν υπάρχει καμία υποτίμηση, τα πράγματα έχουν ακριβώς έτσι. Όποιος αδυνατεί να το καταλάβει ακριβώς όπως το περιέγραψα είναι ζώο και δε νομίζω ότι εγώ μπορώ να το εξηγήσω με περισσότερα επιχειρήματα. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι γίνεται, αυτό μόνο έχω να πω.

freak brother
05-02-2013, 17:29
ποιο μπουλινγκ ρε παιδια? Στο σχολειο δεν πατας ενα λογκαουτ και τελειωνουν τα θεματα σου , αμα της γινεται μπουλινγκ απο το e.r τοτε μιλαμε αυτοματα για εθελουσιο μαζοχισμο

menumission
05-02-2013, 17:31
Σπύρο ειλικρίνα δε μπορώ να καταλάβω την επιμονή (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26758-Firestorm-H-T%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9A%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7&p=1150403&viewfull=1#post1150403) σου να με παρομοιάζεις με προβληματικό παιδάκι στην τάξη. Και εν πάση περιπτώσει αν εσύ με βλέπεις έτσι δε σημαίνει πως πρέπει σώνει και καλά να συμμερίζονται την άποψή σου όλοι.
Συν τοις άλλοις η προέκταση του ίδιου μοτίβου των παρομοιώσεών σου δημιουργεί έστω και λανθάνουσα την εντύπωση πως εγώ έχω το πρόβλημα που προκαλεί όλην αυτή την αναμπουμπούλα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα - ακόμα κι αν το κάνεις ακούσια- να δίνει κάποιου είδους ελαφρυντικό στη συνείδηση όλων αυτών για την όποια συμπεριφορά τους απεναντί μου καταδικάζεις ταυτόχρονα.

Dythor
05-02-2013, 17:32
ποιο μπουλινγκ ρε παιδια? Στο σχολειο δεν πατας ενα λογκαουτ και τελειωνουν τα θεματα σου , αμα της γινεται μπουλινγκ απο το e.r τοτε μιλαμε αυτοματα για εθελουσιο μαζοχισμο

Ναι, αυτή φταίει που προσπαθεί να υπάρξει κάπου και έχει γαμηθεί ο δίας. Κι αν ένας χοντρός πάει στο σινεμά και τον κοροϊδεύουν που τρώει πακοτίνια και δε φεύγει, πάλι τα ίδια. Κι αν ένας μετανάστης γουστάρει να βολτάρει στην εκάλη και τον μαζέψουν μπάτσοι, πάλι τα ίδια. Και αν, και αν... Είναι ωραίος τρόπος να σκέφτεσαι, αυτός. Τα ίδια και με όλους τους νευροδιαφορετικούς, τους ξένους προς την κοινότητα. Είστε ένα μάτσο αισχρά κωλόζωα του τελευταίου πάτου, αυτή είναι η γαμημένη αλήθεια. Συμφωνώ με τον ικόνοκλαστ γενικά εκτός απ' το τελευταίο στεπ, μπαν σε όλους τους άλλους.

freak brother
05-02-2013, 17:35
το ιδιο ατομο που εγραφε οτι δεν πρεπει να πατανε σε καταληψεις ατομα που δεν ανηκουν στο ιδεολογικο υποβαθρο μια καταληψης....

Dythor
05-02-2013, 17:37
Ναι, μαλάκα. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

sfinotouvlaki
05-02-2013, 17:37
εγώ πάντως που δέχομαι και τον ψινάκη στην κατάληψή μου, λέω το ίδιο ακριβώς.

atom_smasher
05-02-2013, 17:39

το πρόβλημα ειναι στους γονεις των μπασταρδων που ανατρεφουν τετοια κωλοπαιδα. ξυλο μονο σε καθενα τετοιο. μην βγει μπατσος. οχι τιποτα αλλο.

overdriven
05-02-2013, 17:40

Μόνο που εν προκειμένω δεν υπάρχει αυτό το πιο κατάλληλο σχολείο που λες και αν εντοπίζεις σοβαρότητα στην κατάσταση θα έπρεπε να σκεφτείς και τις ενδεχόμενες συνέπειες αυτού που προτείνεις (και) εσύ στο τέλος. Σωστά τα λες εν μέρη, λύση όμως δεν δίνεις.

Dythor
05-02-2013, 17:40

το πρόβλημα ειναι στους γονεις των μπασταρδων που ανατρεφουν τετοια κωλοπαιδα. ξυλο μονο σε καθενα τετοιο. μην βγει μπατσος. οχι τιποτα αλλο.

Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

atom_smasher
05-02-2013, 17:43

Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

ναι. ηταν η πρωην μου. δεν σε καταλαβαινω.

Dythor
05-02-2013, 17:45
Αυτό είναι και το πιο ωραίο.

atom_smasher
05-02-2013, 17:49
Αυτό είναι και το πιο ωραίο.

ναι, βρε. ο,τι νομιζεις.

Dythor
05-02-2013, 17:50
Θέλω να πηγαίνω κι εγώ "επισκέψεις".

freak brother
05-02-2013, 17:52
σταματα το μπουλινγκ εμετε

atom_smasher
05-02-2013, 17:53
Θέλω να πηγαίνω κι εγώ "επισκέψεις".

δηλαδη ακομα αγαμητος εισαι;! τραβα πληρωσε ρε!

BURNIN AMBITION
05-02-2013, 18:16
το ιδιο ατομο που εγραφε οτι δεν πρεπει να πατανε σε καταληψεις ατομα που δεν ανηκουν στο ιδεολογικο υποβαθρο μια καταληψης....νομιζω σε αγαπησα

ikonoklast
05-02-2013, 18:24
ypostirizete ton nohtika sterhmeno kai emena me krazete, einai apla paralogo

Κλαίω.

menumission
05-02-2013, 18:27
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQJAjvloQMznzpjUWaC88jtw8ooPXThayUjxIhcTWxka8cbNyFXg

Leech
05-02-2013, 18:44
Firestorm, ΕΜΕΤΟΣ ρε άνθρωπε.

metamelia1
05-02-2013, 18:52
XAXAXAAXXAXA NAI re leech, ER to political correct forum.

einai ola too much...apoxwrw

Leech
05-02-2013, 18:55
δεν είναι ζήτημα 'ερ και πολιτικής ορθότητας', είναι καθαρά θέμα να μη γίνεσαι κρετίνος.
μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, έξυπνο παιδί είσαι.

Agoraphobic_S.I.
05-02-2013, 18:57
Παραμένω εντός της γραμμής "ban σε κανένα".
Ακόμα κι αν, εκ των υστέρων, κάποιοι δείχνουν πως το άξιζαν.
Ή τώρα το αξίζουν περισσότερο.

Geoff Tate
05-02-2013, 18:57
If Firestorm leaves the forum I will sing again Queen of the Ryche! Honestly...

Κυρία Μαριάννα
05-02-2013, 19:00
θα πεταχτώ -μιας και αναφέρθηκε ξανά αν και είναι ψιλοάσχετο- πως σε αυτό οπυ είπε ο dythor για τις καταλήψεις δεν έχει άδικο, άλλο που το χάνει στην διαδρομή μέχρι να τα γράψει εδώ.

κατά τα άλλα συνεχίστε επί του θέματος... ή και όχι.

cybernaut
05-02-2013, 19:14
αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί της, δεν ασχολείται και αυτή

μέγα λάθος

Lyse
05-02-2013, 19:33
λολ

menumission
05-02-2013, 19:34
Λοιπόν μαλάκες, πείτε ότι θέλετε, αλλα το ποιος επιδιωκει καθε φορα τη συγκρουση εδω μεσα φαινεται κι απ'τα ποστς σε θρεντς μαλιστα που δεν εχω καν ποσταρει και τυχαινει να δω να με βριζουνε στο ξεμπαρκο, επισης να υπενυθμισω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πως δεν ειμαι εγω αυτη που δε σας εχει ιγκνορ στο τσατ.

Κωλαράκι Τορνευτό
05-02-2013, 20:00

Παραδοξως συμφωνω (με εξαιρεση του ανοητους χαρακτηρισμους και το σνομπ υφος που μαλλον δεν κοβεται) με το αποπανω ποστ. Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι αν μεινει στο φορουμ οποιοσδηποτε χρηστης προκαλει προβλημα εφοσον δεν αλλαζει συμπεριφορα, και δυστυχως η Σταυρουλα ποσα χρονια τωρα δεν εχει αλλαξει ουτε στο ελαχιστο. Σιγουρα ειναι μια λυση το ιγκνορ, και εγω την εχω κανει απο παντου, και χαιρομαι παρα πολυ που με εχει κανει κι αυτη (συγκεκριμενα προσπαθησα για κατι τετοιο), αλλα οποιος λεει πως αν δεν ασχοληθεις μαζι της ουτε στο ελαχιστο, δε θα ασχοληθει κι αυτη, μαλλον σε αλλο φορουμ μπαινει. Αρκει ενα ποστ το οποιο μπορει να της φανει μισογυνικο, αρκει ενα σχολιο στο τσατ, αρκει το παραμικρο, για να αρχισιε να ασχολειται μαζι σου, και δεν παμε καν στις ιστοριες περι ΠΜ και δεν ξερω γω τι αλλο, και το stalking προς και απο αυτην. Τελος παντων, καντε οτι θελετε, ουτως ή αλλως το φορουμ ειναι γαμημενο οπως και να χει, και ουτως ή αλλως η Σταυρουλα θα βρει καποιον αλλο διαδικτυακο τοπο να λιωνει αν φαει οριστικο μπαν (βλεπε soulseek και δεν ξερω που αλλου την πετυχαινετε καποιοι).

Drumsick
05-02-2013, 20:47
Φιρεστορμ εισαι σιχαμένος.

menumission
05-02-2013, 20:50
Είναι απλα εξοργιστικο να παει να βγει κι απο πανω το παρανοικο παπαρι που εχει κανει ποστς σαν αυτα βαριεμαι να τα βρισκω τωρα, πως πηγα να μπω με τον λογαριασμο του και να με βριζει χυδαιοτατα σε ενα ξεμπαρκο θρεντ που δεν ειχα καν ποσταρει η δει το κωλοποστ του επειδη ταχα τον μουτζωσα. Επισης κι οχι μονο μια φορα, εχει πει σε χρηστες να κανουν κοπι πειστ - ακριβως επειδη τον ειχα ιγκνορ και δεν εβλεπα τι εγραφε - διαφορες υβρεολογιες προς το ατομο μου χωρις καν να εχω κανενος ειδους διαδραστικοτητας πιο πριν μαζι του. Δε με νοιαζει τι καλο κουβαλαει ο καθενας εδω μεσα αλλα μην πατε να βγαλετε τα ασπρα μαυρα. Δεν πειθεις καραφλομπα.
Να και τα ποστ που ελεγα:
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28022-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7&p=1208460&viewfull=1#post1208460
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28022-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7&p=1208469&viewfull=1#post1208469

_UnHoLy^MaRtYr_
05-02-2013, 20:51
1. τη σταυρουλα την εφεραν εδω αυτοι που θελουν τωρα να τη διωξουνε
2. φυγετε και παρτε τη μαζι σας , ικεσια.
3.
se apokefalizw me poustoskampila.

:gay:

metamelia1
05-02-2013, 21:06
Φιρεστορμ εισαι σιχαμένος.

GOUSTA

BURNIN AMBITION
05-02-2013, 21:35
λοιπον θα πω κατι σοβαρο.
την ψηφισα να φυγει. δεν την ξερω προσωπικα προφανως (ουτε θελω να την μαθω). ο λογος ηταν ενας και πολυ απλος.
εχει γαμηθει να σπαμαρει το φορουμ. σε οτι και να ποσταρει ο οποιοσδηποτε θα δεις απαντηση της να λεει οτι της κατεβει. και ασχετα, απλα για να ποσταρει. το οποιο ειναι τερμα ενοχλητικο. δεν ειναι κακο να ποσταρεις πολυ. αλλα να εχεις κατι να πεις. δε χρειαζεται παντα, φορουμ ειμαστε μαλακιες γραφουμε πολλες φορες αλλα υπαρχει πιστευω και ενα οριο. προφανως το ιγκνορ δεν ειναι λυση γιατι ολο και καποιος θα απαντησει με κουοτ και γενικα μπορει να γεμιζουν θρεντ με το γνωστο μηνυμα που λεει οτι δεν εμφανιστηκε το ποστ.
απο την αλλη προς μεγαλη μου εκπληξη πολυς κοσμος ψηφιζει υπερ της. οποτε με εβαλε σε σκεψεις... αναρωτιεμαι. ειναι σε θεση να σταματησει να σπαμαρει? (ο συγκεκριμενο φαινομενο εγω το προσεξα πολυ τον τελευταιο μηνα για να ειμαι ειλικρινης. και μου εχει σπασει τα νευρα). ναι, οχι εκεινη το ξερει. καλο θα ηταν να καταλαβει οτι γινεται κουραστικη. οταν θες να ανηκεις καπου ε βαζεις και ενα χαλιναρι καπου.
απο την αλλη δεν ειναι μονο το σπαμαρισμα. ειναι και οι βρισιες της. ισως πιο εκνευριστικες και απο το ιδιο το σπαμαρισμα. αναρωτιεμαι θα τα ελεγε ολα αυτα σε καποιον καταμουτρα? αν οχι γιατι τα κανεις εδω μωρε. ποιος σου δινει το δικαιωμα να βριζεις τον αλλον? (ολοι το χουμε κανει και εγω μεσα, και προφανως μαλακια μου αλλα σιγουρα δεν εχει γινει στο υπερθετικο βαθμο που βλεπουμε εδω).
αν θα τα ελεγε και σε καποιον αλλο ν στα μουτρα, καλυτερα να το κοιταξει.

δε ξερω πραγματικα με προβληματισε η φαση.
στα ματια μου γαμαει το φορουμ. απο την αλλη ποιοι ειμαστε εμεις που λεμε εσυ μενεις εσυ φςευγεις. επικινδυνοι δρομοι ολοι αυτοι

με λιγα λογια ρε κοπελα μου δε μπορεις λιγο να κουλαρεις και να ελεγξεις τα νευρα σου? πλιζ

(και μην αρχισεις παλι ο ταδε μου ειπε σε εκινο το θρεντ αυτο ο ταδε στο αλλο μου ειπε εκεινο. δε δικαιολογω ουτε τους δε ουτε τους μεν. καποτε δε πρεπει να τελειωσει αυτη η καθυστερηση?)

_UnHoLy^MaRtYr_
05-02-2013, 21:47
ετσι θα σου πει. γαμα το.

διαφωνω με το ''ολοι πανω σ εναν'' μαλλον -οχι πως ενδιαφερει κανεναν με τι διαφωνω, αλλα φορουμ ειμαστε γραφουμε την παπαρια μας!- αλλα συμφωνω και με το ''αμα ο ενας στα γαμαει ολα κατι πρεπει να γινει''. αραχτε λιγο ρε νταηθορς και ικονοκλαστς με τα το κοριτσι εχει θεμα και ειστε φασιστες οσοι δεν τηνε θελετε. προσωπικα εχω δοκιμασει να τηνε κουβεντιασω, και το μονο που καταφερα ηταν να βριζει για αρκετη ωρα το ρα παραια επειδη πηγαινε μαζι μου σχολειο (ο πουστης!)

κι εμεις ειχαμε νευρα αλλα οταν σου λενε κοψε λιγο ρε μαλακα κοβεις. και δεν ειναι 15 χρονω, μια χαρα γυναικα ειναι με τη δουλεια της και τα ολα της, ε α γαμησου σκεψου το κι εσυ λιγο.

menumission
05-02-2013, 21:54
Unholy martyr σταματα να γραφεις μαλακιες ψεματα για μενα και να ασχολεισαι μαζι μου γενικοτερα οπως να ρωτας τον καλκι χαιρεκακα γιατι ψαχνω το τηλεφωνο του απεγνωσμενα.
Δεν ειμαι κοπελα σου στοκε μπερνιν αμπισιον και δεν εχω προβλημα αυτοελεγχου νευρων ουτε θ'ανοιξω διαλογο μαζι σου.
Ακόμα πραγματικα απορω με μερικους στοκους σαν τον αποπανω που απορουν που δεν ειναι ολοι στοκοι σαν αυτον για να θεωρουν σπαμς τα ποστς μου.

_UnHoLy^MaRtYr_
05-02-2013, 21:55
ετσι σου πε.

freak brother
05-02-2013, 22:02
θα χει πλάκα μια μερα να ανακοινώσει η Σταυρούλα ωσάν 2η Άννα Γούλα
ότι κάνει την πτυχιακή της στις συμπεριφορές των χρηστών διαδικτύου/κινητής τηλεφωνίας
εκεί θα ναι που θα βγάλει αφρούς από το στόμα ο φαιαρστορμ
το ίδιο βέβαια θα μπορούσε να κάνει κι ο ίδιος
και να λουπάρει η φάση στο άπειρο

κανένα ban, με ignore μια χαρά λύνεται το όποιο θέμα
εγώ μάλιστα το κάνω νοητά, προσπερνάω δηλ. σχόλια όσων μου είναι αδιάφοροι κλπ

ο president δεν το χε κανει αυτο?

menumission
05-02-2013, 22:04
Και κατι αλλο unholy martyr εχεις καταφερθει εναντιον μου σε πολυ προσωπικο επιπεδο στο τσατ αναφεροντας μου προσωπα και περιστατικα χωρις εγω να ξερω καν ποιος εισαι, δε σε ξερω ουτε θελω να σε γνωρισω εσενα και τον καθε μαλακα στοκο εδω μεσα που θα εκφερει και αποψη για την προσωπικη μου ζωη απλα επειδη καποιος καποτε του ειπε κατι κι επειδη μπορει.

menumission
05-02-2013, 22:08
Έστω κι αν ισχυει αυτο μπετοστοκε φρικ μπραδερ κακιασμενε, δεν ειδα να μ'εχεις κανει στο τσατ ιγκνορ. Εγω θα σε παρομοιασω με την Κλεώ "τραβάτε με κι ας κλαίω".

menumission
05-02-2013, 22:22
Μουτζώστε όσο θέλετε αλλα δεν είδα κανέναν να αιτιολογεί γιατι δε με κάνει ιγκνορ στο τσατ εφοσον τον ενοχλω, ποσο μαλλον οταν τον εχω ήδη ιγκνορ εγω. Κατα δευτερον ξεχαστε το αυτα με το σπαμ στα θρεντς, οταν με τρολλαρουν η γραφουν μαλακιες αλλοι εχω καθε δικαιωμα νομιζω να απανταω. Φασιστακια, καλα σας ειπε ο Νταιθορ.

Drumsick
05-02-2013, 22:26
Εγώ σε έχω κάνει ιγκνόρ απ'την αρχή στο τσατ. Αυτό δεν έκανε την παρουσία σου λιγότερο αισθητή ή ενοχλητική, όταν κάθε μέρα σπαμμάρεις αρχιδιές στα θρεντς, κατεβάζεις ωχετούς εναντίον όποιου σου κάτσει την κάθε ώρα, και ανοίγεται θρεντ για την πάρτη σου κάθε βδομάδα.

_UnHoLy^MaRtYr_
05-02-2013, 22:28
για μενα λες ψεματα, παρεπιπτοντως. τι παραξενο.

οσα λογκ και να χωσεις.

animae
05-02-2013, 22:32
Άλλη μια ψήφος και ξεπερνάει και του firestorm σε ψήφους.

landy
05-02-2013, 22:33
δεν θα θελα να μπαναριστει η μενουμισιον..μια χαρα ειναι και τα λεει καλα, εκτος απ τις φορες που την τσαντιζετε και χανει τον ελεγχο, αλλα αυτο φανταζομαι οτι συμβαινει επειδη καποιοι την ξερουν και προσωπικα, οποτε προσβαλλεται ως προσωπικοτητα κι οχι ως ενας αγνωστος χρηστης μ ενα ψευδωνυμο.

να μεινει και να πινει κρασια και να ποσταρει ωραια κειμενα στη λογοτεχνια.

Mitsmann
05-02-2013, 22:36

Ναι, αυτή φταίει που προσπαθεί να υπάρξει κάπου και έχει γαμηθεί ο δίας. Κι αν ένας χοντρός πάει στο σινεμά και τον κοροϊδεύουν που τρώει πακοτίνια και δε φεύγει, πάλι τα ίδια. Κι αν ένας μετανάστης γουστάρει να βολτάρει στην εκάλη και τον μαζέψουν μπάτσοι, πάλι τα ίδια. Και αν, και αν... Είναι ωραίος τρόπος να σκέφτεσαι, αυτός. Τα ίδια και με όλους τους νευροδιαφορετικούς, τους ξένους προς την κοινότητα. Είστε ένα μάτσο αισχρά κωλόζωα του τελευταίου πάτου, αυτή είναι η γαμημένη αλήθεια. Συμφωνώ με τον ικόνοκλαστ γενικά εκτός απ' το τελευταίο στεπ, μπαν σε όλους τους άλλους.

Ξερεις ποιο ειναι το ζητημα? πεντε λεπτα τη μερα μπαινεις και στα πεντε λες μαλακιες. Ειναι ενα κατορθωμα κι αυτο.

Sotos_The_Tequiler
05-02-2013, 22:37
Λοκ το θρεντ, σβήσιμο των ψήφων. Οι αντμινς να αποφασίσουν μόνοι τους αν έχουν τ'αρχίδια. Όλα τα άλλα είναι κατινιές και να 'χαμε να λέγαμε.

my_troubled_Mind
05-02-2013, 22:38
τι ''ό,τι είπε ο ντάηθορ'' μαρί? γιατί υποβαθμίζεις μόνη σου τον εαυτό σου? έτσι θες να σε βλέπουμε, σαν το ''προβληματικό'' η το ''νευροδιαφορετικό'' του φόρουμ? θες ειδική μεταχείρηση?
καλά σου λέει ο ανχόλης, μεγάλη κοπέλα είσαι, με τη δουλειά σου και τα όλα σου, σοβαρέψου λίγο.

Mitsmann
05-02-2013, 22:39
επισης ποιο "ολοι πανω σ εναν" και Σικαγο Μπουλινγκ και κλαπαρχιδιες λετε.

εδω στο μπαν στον Φιρεστορμ πολλ, βρεθηκαν 50 ρομπεν των χαζων και καθυστερημενοι που ειπαν οχι.
Αν βλεπετε στον υπνο σας το ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ χαιρομαι, αλλά....

BLiTzER
05-02-2013, 22:49
Λοκ το θρεντ, σβήσιμο των ψήφων. Οι αντμινς να αποφασίσουν μόνοι τους αν έχουν τ'αρχίδια. Όλα τα άλλα είναι κατινιές και να 'χαμε να λέγαμε.

Θέλω εδώ και 10 σελίδες να το πω, αλλά δε θα το έθετα τόσο σεμνά. Είναι λίγο σιχαμένο αυτό που γίνεται.

menumission
05-02-2013, 23:11
Εγώ σε έχω κάνει ιγκνόρ απ'την αρχή στο τσατ. Αυτό δεν έκανε την παρουσία σου λιγότερο αισθητή ή ενοχλητική, όταν κάθε μέρα σπαμμάρεις αρχιδιές στα θρεντς, κατεβάζεις ωχετούς εναντίον όποιου σου κάτσει την κάθε ώρα, και ανοίγεται θρεντ για την πάρτη σου κάθε βδομάδα.
Δε σπαμαρω αρχιδιες στα θρεντς, ουτε εχω κατεβασει οχετους σε καποιον χωρις να με εχει βρισει πρωτα, μονο εγω βλεπω εδω την ειρωνια να απανταω στη συγκεκριμενη χρηστρια για οχετους σε θρεντς οποιου της κατσει την καθε ωρα? Tα θρεντς δεν τα ανοιγω εγω ουτε ειμαι εγω αυτη που αρχιζει το φλειμ που δικαιολογει το σπλιτ τους για να μπει στη λιστα μου.
Ενα μικρο δειγμα των οχετων της σεβασμιας χρηστριας Drumsick που βαφτιζει αρχιδατα σπαμ τα ποστς μου και με κατηγορει για αδικαιολογητους υβριστικους χαρακτηρισμους εναντιον οποιου μου καυλωσει.

ΣΚΑΣΕ
ΠΙΑ
ΓΑΜΩ
ΤΟ
ΣΠΙΤΙ
ΣΟΥ

Ποιός καριόλης μουτζώνει γαμώ το μουνί που τον πέταγε? Βγάλτε πια τις μαλακίες, δε μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση.
Όσο για το τσατ:

ενίοτε κι εγω καριολάρα, ον τοπικ ως hate γιουλαη thread http://img705.imageshack.us/img705/5950/edeek.jpg ψυχάκια κομπλεξικάθίκια

22/12/2012 15:19 <Mayhem> Today 13:18 <Drumsick> τι κομπλεξικος σκατανθρωπος εισαι μωρη καριολα γιουλαη Today 13:19 <Drumsick> καντε της το πειστ καποιος

Νομίζω προβολή λέγεται

menumission
05-02-2013, 23:26
My troubled mind δε σημαινει πως ταυτιζονται με μενα οι περιστασεις διαφορετικοτητας που εθιξε ο Dythor στο ποστ του οσο ειναι καταφανες το γεγονος πως σας αντιπροσωπευει αυτος ο ιδιος φασισμος που περιεργαψε.

Dragonlord
05-02-2013, 23:57

Θέλω εδώ και 10 σελίδες να το πω, αλλά δε θα το έθετα τόσο σεμνά. Είναι λίγο σιχαμένο αυτό που γίνεται.

ρε ένας παπαδόπουλος σάς χρειάζεται

Sotos_The_Tequiler
06-02-2013, 00:07
μα ρε φίλε όλα τα θρεντ τέτοιου τύπου καταντάνε σκατά...
όχι;

Dragonlord
06-02-2013, 00:24
Ναι, κοίτα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 64 που λένε μπαν και 54 που λένε όχι. Σιγά μην κάτσω να αποφασίσω για μπαν πχ και να έχω 54 άτομα να με βρίζουν που κάνω ό,τι μου κατέβει. Όπως ήδη έχουμε 64 άτομα δλδ να γκρινιάζουν που δεν έχει γίνει μπαν τόσον καιρό. Όπως και να έχει, νομίζω ότι κλίνει υπέρ του μπαν η απόφαση. Ένας λόγος παραπάνω το ότι στην αρχή ήταν μεγαλύτερη η διαφορά, γιατί αυτό σημαίνει ότι όσοι μπαίνουν συχνά έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως δε θεωρώ τέτοια θρεντς λάθος. Αν γίνονται μία αηδία, γι'αυτό ευθύνονται όσοι συμμετέχουν, οπότε ας αναλάβει κι ο καθένας τις ευθύνες του. Και υπάρχουν περιπτώσεις όπου το να δει κάποιος πόσο εκνευριστικός είναι για μεγάλο μέρος του φόρουμ μπορεί και να τον κάνει να ηρεμήσει λίγο. Η σταυρούλα πάντως δεν παίζει να αλλάξει συμπεριφορά δυστυχώς...

00i00
06-02-2013, 00:25
το ER που θελει...

με αρεσει που μερικοι λενε για προβλημα και τετοια...εξυπνα παιδια να μην μπορειτε να ξεχωρισετε ενα σκατομαθημενο ξιπασμενο κουρτσουδ' που εμαθε μια ζωη τα παντα να περιστρεφοντε γυρω απο την μαλακια που εχει σφηνωμενη στο μυαλο της

συνεχιστε να αλληλοσπαρασεστε με εξαισιους χαρακτηρισμους ''φασιστες'' κλπ

λοιπον εγω επειδης ειμαι ενας φασιστας δηλωνω οτι ναι η μονη λυσις ειναι το μπαν αλλα οχι στην γιουλαι...σε εμενα πχ και οσους εχει προσβαλει με χυδαιοτητες
γιατι οπως και να το κανουμε πρεπει να απανταμε σωστα και πολιτικα ορθα σε οποιον μας βριζει τα φρεσκοπεθαμενα, εαν ειναι πιπιτσα, εαν δεν ειναι τοτε μπορουμε ανετα να μαζευουμε πινκς αλλα μεχρι εκει...δε θα ξεκουνησουμε κι απο την θαλπωρη του FB για να στυλιτευσουμε το καθε σαπακι

σοβαροι να ημαστε

και μερικες απαντησης σε συγκεκριμενα ποστ...

Dythor αν εγω το μπλαχο ερθω σε μια καταληψη και προσπαθησω να επιβαλω την μαλακια μου εσυ μαζι με ολους τους αλλους θα κανεις κατι για να με δωσεις να καταλαβω το λαθος μου, αν εγω συνεχισω να σας γραφω στα παπαριαμ και να οδηγω το ολο σκηνικο στην ανωμαλια τοτε τι θα εκανες/νατε?

Ikonoklast βλεπε πρωτη παραγραφος...κατι καταλαβες λαθος, πολυ λαθος ομως, βλεπεις το ignore πολλες φορες δεν οδηγαει σε σωστα συμπερασματα....

Firestorm σε γνωρισα για λιγο, οσο προλαβα τελοσπαντων πριν λιποθυμισεις απο το τσιπουρο μου και σε συμπαθησα...μην πασχιζεις τοσο σκληρα να αλλαξω την αποψη μου για σενα...καλο παιδι εισαι, διαβαζε και μετρα καλυτερα τι σου γραφουν μερικοι, τα φορουμζ δεν ειναι παιχνιδια, ανθρωποι γραφουν...
και δεν εννοω το βιντεο με Δραγον και γιουλαι...

και για να προλαβω σκολιο περι προσωπικων στοιχειων κλπ, επαναλαμβανω... ''βλεπεις το ignore πολλες φορες δεν οδηγαει σε σωστα συμπερασματα...''

και κατι τελευταιο...προβληματιστητε μερικοι για το οτι τα πλεον αγαπησιαρικα ατομα στο φορουμ (τουτεστιν Reject & Ra Pariah) απηυδησαν

συνεχιστε...

Radienergeia
06-02-2013, 00:26
Οι αντμινς να αποφασίσουν μόνοι τους αν έχουν τ'αρχίδια.
Απ'τη στιγμή που είναι σχεδόν φίφτι-φίφτι μέχρι στιγμής οι ψήφοι, ο,τι κι αν αποφασιστεί απ'τους αντμινς θα είναι πάτημα να πεταχτεί κάποια απ'τις δυο πλευρές(λολ)
για να αρχίσουν τα "είστε φασιστικοί φασίστες που φασιστικά μπλα μπλα και έχετε εμπάθεια/απωθημένα/προσωπικά μπλα μπλα πάλι".
Δε νομίζω να είναι θέμα αρχιδιών αλλά "σεβασμού" πες προς το χρήστη. Πες τη γνώμη σου, χρήστη. Το δημοκρατικό ηαρ που θέλουμε.

Sotos_The_Tequiler
06-02-2013, 00:30
Λοκ

Dragonlord
06-02-2013, 00:36
βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν έχω κανένα πρόβλημα να ρίξω μπαν χωρίς κανένα διάλογο. να, πχ, ο φαίρστορμ πάει και ποστάρει πικ σταυρούλας, η σταυρούλα ζητάει να κατέβει (ε, οκ, δικαίωμά του του καθενός στην τελική) και μετά πάει και φτιάχνει βίντεο με την ίδια πικ. ε, το ότι δεν έχει φάει ήδη μπαν ο φάιρστορμ οφείλεται αποκλειστικά στη μέχρι μαλακίας ανεκτικότητά μου (γιατί εγώ πάλι έκατσα κι έκανα έντιτ -αφού πρώτα το άφησα αρκετά καθώς τον ίδιο εκθέτει- και πραγματικά δε νιώθω υπηρέτης κανενός κακομαθημένου που εκμεταλλεύεται όσο χώρο του αφήσουν). επίσης οφείλεται στο ότι είμαι άρρωστος και δε θέλω να το αποφασίσω τώρα, αλλά αν αύριο εκτός από τη σταυρούλα λείπει και κανας νίκοςπέντε μην εκπλαγεί -και μην γκρινιάξει- κανείς

00i00
06-02-2013, 00:44
πικ γιουλαις (και οχι σταυρουλας...αληθεια γιατι εμενα δε με λεει κανενας Μιχαλη αλλα με λετε μινμιν? ε? ε?) εχω ποσταρει κι εγω...αλλα εκανα μαλακια και ποσταρα λαθος πικ, αυτην με τον αναποδο σταυρο στο μετωπο ηθελα

προσωπικα το βιντεο με τις μαπες σας δεν το ειδα τοσο τραγικο...παιδ κο μαλλον
αυτα που εχει γραψει τον εκθετουν περισσοτερο

BLiTzER
06-02-2013, 00:58
Ναι, κοίτα

Κυρίως για την κατινιά και την αηδία ήταν το quote. Και η menu συνεχίζει να απαντάει σε κάθε ποστ, το οποίο ξέρετε πολύ καλά ότι δε θα σταματήσει ποτέ.

Για το moderating, μπε , τα χουμε ξαναπεί. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να έχουν την κρίση να κάνουν αυτό που πρέπει, αυτή είναι η δουλειά τους. Καμιά ηλεκτρονική κοινότητα δεν πήγε μπροστά, πεταμένη στο έλεος των, καλώς ή κακώς, τυχαίων και αμφιβόλου κρίσεως χρηστών της.

Drumsick
06-02-2013, 01:22
Δε σπαμαρω αρχιδιες στα θρεντς, ουτε εχω κατεβασει οχετους σε καποιον χωρις να με εχει βρισει πρωτα, μονο εγω βλεπω εδω την ειρωνια να απανταω στη συγκεκριμενη χρηστρια για οχετους σε θρεντς οποιου της κατσει την καθε ωρα? Tα θρεντς δεν τα ανοιγω εγω ουτε ειμαι εγω αυτη που αρχιζει το φλειμ που δικαιολογει το σπλιτ τους για να μπει στη λιστα μου.
Ενα μικρο δειγμα των οχετων της σεβασμιας χρηστριας Drumsick που βαφτιζει αρχιδατα σπαμ τα ποστς μου και με κατηγορει για αδικαιολογητους υβριστικους χαρακτηρισμους εναντιον οποιου μου καυλωσει.

ΣΚΑΣΕ
ΠΙΑ
ΓΑΜΩ
ΤΟ
ΣΠΙΤΙ
ΣΟΥ

Όσο για το τσατ:

ενίοτε κι εγω καριολάρα, ον τοπικ ως hate γιουλαη thread http://img705.imageshack.us/img705/5950/edeek.jpg ψυχάκια κομπλεξικάθίκια

22/12/2012 15:19 <Mayhem> Today 13:18 <Drumsick> τι κομπλεξικος σκατανθρωπος εισαι μωρη καριολα γιουλαη Today 13:19 <Drumsick> καντε της το πειστ καποιος

Νομίζω προβολή λέγεται

Επειδή κλασσικά θυμάσαι μόνο ό,τι σε βολεύει, κάποτε όταν σε κράζαν, η καριολάρα ντράμσικ έλεγε

LEAVE GIOYLAI ALONE!

Και το εννοούσε, αμέ.

menumission
06-02-2013, 01:23
Ενταξει καριολαρα νραμσικ με τ'αρχιδια σε παρεξηγησα οπως μαλλον εσυ εμενα.

Ναι, κοίτα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 64 που λένε μπαν και 54 που λένε όχι. Σιγά μην κάτσω να αποφασίσω για μπαν πχ και να έχω 54 άτομα να με βρίζουν που κάνω ό,τι μου κατέβει. Όπως ήδη έχουμε 64 άτομα δλδ να γκρινιάζουν που δεν έχει γίνει μπαν τόσον καιρό. Όπως και να έχει, νομίζω ότι κλίνει υπέρ του μπαν η απόφαση. Ένας λόγος παραπάνω το ότι στην αρχή ήταν μεγαλύτερη η διαφορά, γιατί αυτό σημαίνει ότι όσοι μπαίνουν συχνά έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως δε θεωρώ τέτοια θρεντς λάθος. Αν γίνονται μία αηδία, γι'αυτό ευθύνονται όσοι συμμετέχουν, οπότε ας αναλάβει κι ο καθένας τις ευθύνες του. Και υπάρχουν περιπτώσεις όπου το να δει κάποιος πόσο εκνευριστικός είναι για μεγάλο μέρος του φόρουμ μπορεί και να τον κάνει να ηρεμήσει λίγο. Η σταυρούλα πάντως δεν παίζει να αλλάξει συμπεριφορά δυστυχώς...
Δε θεωρω πως η συμπεριφορα μου ειναι πολυ πιο λανθασμενη απο αλλους, δηλαδη αν εννοειται πως σπαμαρω τα θρεντς, για το τσατ οχι δεν εχω λαθος εφοσον υπαρχει το ιγκνορ που δεν αφηνει κανενα ιχνος, και χεστηκα κι αν με κανετε μπαν, απλα πριν με κανεις πανο να μου το πεις να προλαβω να κατεβασω τα πμς μου. ειστε φασιστες και αδικοι ναι.
Και 00ι00 σκατοψυχο ψυχακι τραβα ρε

Mitsmann
06-02-2013, 01:26
Εχω την ελαφρια εντυπωση οτι αν αρχιζα π.χ. εγω να κανω ενα σχετικα σωστο μοντερεητιν, στο συγκεκριμενο ζητημα, π.χ. σπλιτ ολα τα ποστς που αρχιζει η μενουμισσιον απλα να βριζει κοσμο και κοσμακη (η και της απαντουν, αντε, να μαι δικαιος), μεταφορα ολα στο Γωνια της Γιουλαη, αντε και αλλαγη τιτλου για να μαστε πολιτικλη κορρεκτηδες, και σβησιμο καποιων ποστς Φιρεστορμ π.χ. η και μενουμισσιον και αλλων που της απαντανε και γενικα οταν αρχιζει να γαμαει ενα τοπικ, να το ρετουσαρουμε με συνοπτικες διαδικασιες, θα εβγαιναν οι χρηστες τυπου Νταηθορ και θα με ελεγαν πιθανοτητα Χιμλερ στη καλυτερη.

menumission
06-02-2013, 01:26
Και τελος παντων δε μπορω να ασχολουμαι με τις μαλακιες σας ολη την ωρα καντε οτι γουσταρετε εγω ο,τι ειχα να πω το ειπα μη με πρηζετε, πανο σε παρακαλω ο,τι ειπα.

BLiTzER
06-02-2013, 01:41
Εχω την ελαφρια εντυπωση οτι αν αρχιζα π.χ. εγω να κανω ενα σχετικα σωστο μοντερεητιν, στο συγκεκριμενο ζητημα, π.χ. σπλιτ ολα τα ποστς που αρχιζει η μενουμισσιον απλα να βριζει κοσμο και κοσμακη (η και της απαντουν, αντε, να μαι δικαιος), μεταφορα ολα στο Γωνια της Γιουλαη, αντε και αλλαγη τιτλου για να μαστε πολιτικλη κορρεκτηδες, και σβησιμο καποιων ποστς Φιρεστορμ π.χ. η και μενουμισσιον και αλλων που της απαντανε και γενικα οταν αρχιζει να γαμαει ενα τοπικ, να το ρετουσαρουμε με συνοπτικες διαδικασιες, θα εβγαιναν οι χρηστες τυπου Νταηθορ και θα με ελεγαν πιθανοτητα Χιμλερ στη καλυτερη.

Και? Ποτέ δε θα είναι όλοι ικανοποιημένοι. Αν η δουλειά του μοντερέητορ ήταν να κρατά μονίμως τους πάντες ικανοποιημένους, θα ήταν ο αμνήζιακ ή ο πινατέρος. Δηλαδή μετά το πολλ τι θα αλλάξει? Θα κατηγορούν τους 50-100 χρήστες που ψήφισαν, αντί του μοντερέητορ? Καταλαβαίνετε ότι είναι λίγο αστείο αυτό ε? Αν δε μπορείτε να κάνετε μπαν, μην κάνετε.

Εμένα προσωπικα ψιλοσταρχίδιαμου, γι'αυτό και δεν έχω πάρει θέση. Το πλήρως καθυστερημένο σπάμμινγκ της στο τσατ είναι για πολλά μπανς, αλλά σταρχίδιαμας και το τσατ. Πέρα από αυτό, δε νομίζω ότι ενοχλεί ιδιαίτερα. Επίσης τα προβλήματά της και οι ηθικολογίες δεν έχουν θέση εδώ. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι στα ίντερνετς, δέχεσαι τα πάντα. Έτσι είναι η φύση του. Ο πιο αδύναμος κατατρώγεται. Όσοι θέλουν να την προστατεύσουν και το εννοούν, ας το κάνουν κάπως αλλιώς, όχι κράζοντας όσους την κράζουν/τρολλάρουν. Καλώς ή κακώς, τέτοια άτομα υπάρχουν παντού και συνήθως δεν έχουν αυτοί το πρόβλημα.

metamelia1
06-02-2013, 01:44
χαχα, ποσο ευκολα αλλαζουν ολοι γνωμη για σενα

η αληθεια ειναι οτι οντως βραχυκυκλωσα, σε σημεια οργιζομουν ιρλ και συνεχιζα απο το θυμο. απο την αλλη καταλαβαινα ακριβως τι κανω και το συνεχιζα για δικους μου λογους, σε καλο θα βγει. ειναι αυτο που εχεις 2 αποψεις στο κεφαλι που συγκρουονται και δε ξερεις ποια να ακολουθησεις. και βλεπεις συγχρωνος να ειναι στραμμενοι εναντιον σου. απο τη μια δε σε νοιαζει καθως το ερ ειναι ιντερνετ ειναι, απο την αλλη σε τρωει η 'αδικια'.

το ξεκινας ως τρολλια του λεπτου και καταληγει σε αυτο. πως; 'φτου, ξεχασα να ονομασω το πολλ +φιρεστορμ'. δε μπορω να τα παρω αυτα σα πλακα, δε μπορουσα ποτε. γιατι ξερω ποσο ευκολο ειναι να καταληξει εδω περα και τελικα δεν ειναι πια πλακα, ειναι πραγματικοτητα

οσα ειπα γενικα ισχυουν ολα μεχρι ενα ποσοστο, ενα 60%, εγω προφανως δεν τα εννοουσα αλλα δυστυχως η αλλη πλευρα τα εννοοει...εχω σκατα στο κεφαλι μου, κουβαλαω απειρη κακια (ως γνωστον), εχω τονους γαμημενο κομπλεξ και το να τη λεω σε καποιον ξεροκεφαλο με κανει να νιωθω ζωντανος, ειμαι ενας ανυπαρκτος μαλακοκαβλης που δεν αντεχω τον εαυτο μου. ο τυπος τα συγκεκριμενα τα εχει ξαναπει πριν καν του μιλησω, τα πιστευει εδω και πολυ καιρο οπως και πολλοι αλλοι. τι ωραια που τα λεει ρε! μπαν στο σιχαμενο μαλακιστηρι!!!

τουλαχιστον συμφωνειστε οτι ολα αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ και οποιος τα πιστευει ειναι πραγματικα ηλιθιος και ξεροκεφαλος. για το θεο.

τα παραπανω τα εχω ηδη πει 10 φορες αλλα τα ξαναλεω ξανα και ξανα και ξανα γιατι κανεις δεν ακουει και απλα τους υποστηριζει και με οργιζει και ειναι μια λουπα. για ποιο λογο γινεται αυτο;;;;;;;;;; ειναι δυνατον να γινεται παλι αυτο;;;;; ΠΑΛΙ; απο το τιποτα; αναρωτιεμαι

τεσπα κουραση, εγινε σιριουζ μπιζνεσ κατι που δε θεωρω σιριους. με το ακκαουντ κανε οτι νομιζεις, απο συνηθεια μπαινω εδω και πολυ καιρο με κανα 20 ποστ το μηνα το πολυ, μη πει κανενας οτι σπαω μπαλες πια για ονομα. αλλωστε θα εκανα καιρο να ξαναγραψω, σημερα σιχαθηκα πραγματικα πολυ με τα ratings που ειδα. γιατι αυτα παντα γραφονται αλλα το θεμα ειναι ποσοι συμφωνουν. σε μια ευρυτερη κοινοτητα δεν υπαρχει το τι εισαι αλλα το τι νομιζουν οτι εισαι, μονο λιγοι μπορουν να σε ξερουν και παλι τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

ta ellinika gia kaliteri anagnwsi. afta

00i00
06-02-2013, 01:53
ξερεις οτι δημιουργεις δεδικασμενο ε?
ας πουμε οτι μαλακια μα κατεβει και μετα ας ΑΠΑΙΤΗΣΟΜΑΙ να καταλαβουν οτι οχοχοοχοχοχο καναμε τρολλια η κατι τετοιο
γενικα εχεις σκεφτει να λειτουργησεις σαν κανονικο ατομο? ξερεις...αντιπαραθεση λογικη για ανθρωπινα πραματα κλπ

στο λεω επειδης εχω δει να το κανεις

poweruser
06-02-2013, 02:05
firestorm δεν σε ξερω,οπως και τους περισσοτερους απο'δω μεσα. γενικα μπορει να μη σπας μπαλες πλεον,αλλα στο συγκεκριμενο θρεντ,που εγινε για συγκεκριμενο λογο,εκτος απο την μενου,που ποσταρει οτι αποδεικτικο στοιχειο βρει,λες και δικαζεται σε ατυπη δικη,ξεκινας και λες τα δικα σου. κι αν καποιος ειπε μια μαλακια,ασ'τη να παει στην ευχη αφου κουραζεσαι να το βλεπεις αυτο να ξαναγινεται. Γενικα εγω ημουν υπερ στο να μεινει η μενου,και η καθε μενου,και ο καθε firestorm. Οταν μπαινω ομως στο φορουμ να διαβασω 5 παπαριες στο πολιτιξ,κι αλλες 5 στη μουσικη,με ενοχλει να βλεπω ενα ολοκληρο φορουμ να περιστρεφεται γυρω απο 2 ατομα. Τι κι αν δεν ποσταρεις στο θρεντ που διαβαζω. Ειναι γαμημενο φορουμ,τα new posts φαινονται,και μου τη σπαει να βλεπω μαλακιες. Για τη μενου δεν θα πω,εχουν ηδη ειπωθει παρα πολλα και δεν βλεπω να αλλαζει κατι. Ρε firestorm ομως,σταματα πλιζ να αραδιαζεις ενα ματσο μαλακιες για το πως εισαι,πως σκεφτεσαι και τι κανεις,και πως τρολλαρεις κλπ. ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

metamelia1
06-02-2013, 02:09
μα δε το σκαρφιστηκα τωρα οτι ντεμεκ τρολλ χοχοχο, με αυτη τη προθεση ξεκινησα απλα ξεφυγε κατα πολυ επειδη ΝΕΥΡΑ, επειδη 30 καριολιδες τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και τρελαινομαι στην ιδεα. και ακομα και τωρα μουτζωνουν λες και ειμαι σταυρουλα και λεω ασυναρτησιες.

ε αλλο το δημοσιο ποστ και αλλο το πριβε. υπαρχει λογος να εισαι κανονικος σε ενα φορουμ σαν το ΕΡ; οσο μπορεις και το ελεγχεις βεβαια γιατι οταν ξεφευγει γινεται αυτο. πριβε τι προβλημα μπορει να εχω.

ναι παουεργιουζερ δικιο εχεις αλλα και εγω δικιο εχω. δεχομαι απαντησεις που με τρελαινουν και το συνεχιζω, δε στεκουν και λεω χοντραδες και εγω μετα. και φουσκωνει και βγαινω η αττενσιον χορ, ΛΟΛ.

metamelia1
06-02-2013, 02:17
epishs kapoio ksefteri grafei to mail mou se oti subscribe list vrei.. to gay journey deixnei endiaferon pantws

http://i.imgur.com/AVo6i9q.jpg

Reject
06-02-2013, 02:19
Οι χειρότεροι χρήστες εδώ μέσα δεν είναι ούτε οι Γιουλαικοί, ούτε οι αντιΓιουλάοι, ούτε η Γιουλάη, ούτε οι σπάμμερς.
Είναι κάτι ΜΠΙΝΕΔΕΣ που βγάζουν τον κώλο τους απέξω και λένε "αφήστε τους admins να αποφασίσουν".

Γιατί μωρή ΛΟΥΚΙΑ? Εσύ δεν έχεις γνώμη περί του θέματος? Σε άλλο φόρουμ γράφεις?

Εμετικά σιχάματα, μόνο για να ποστάρετε κώλους είστε :D

BLiTzER
06-02-2013, 02:24
Τόσα χρόνια στο χώρο, τέτοια μαλακιάρα δεν έχω ξαναδιαβάσει.

Reject
06-02-2013, 02:26
Τράβα τα αρχίδια σου εμετέ.

BURNIN AMBITION
06-02-2013, 02:30
επειδη σας ξερω και τους 2 μια χαρα παιδια ειστε και μπορει και να πινατε και κανα μπυρακι παρεα αμα βρισκοσασταν. ξεκωλατε μωρε. (βεβαια ο μπλιτζερ δε πινει μπυρες. που πας ρε καραμητρο! χαχαχα)

00i00
06-02-2013, 02:31
τι θα πει σε ενα φορουμ σαν το EAR? επειδης εσυ αποφασισες οτι εδω μεσα ειναι ταμαμ για ασοβαρισμους και τρολολολολ με δεκαδες λογαριασμους πρεπει να ερθει ολο το φορουμ στα μετρα σου?
χαμπαριαζεις οτι το ιδιο κανει και η γιουλαι?

και ποιος σε ειπε εσενα αν σκοτιστηκαν τ'αρχιδια κανενος για το πως αντιλαμβανεσαι εσυ το EAR? τι σκατα?

steve
σε ποσα τσονταδικα εχεις ακαουντ ρε

Mitsmann
οποτε παλι δε θα πινανε.
οποτε θρας.

BLiTzER
Τράβα τα αρχίδια σου εμετέ.

Φτύστα πρώτα. Δεν έχω κουπιά για χέρια.

Reject
06-02-2013, 02:35
Ε τώρα να, ρίχνεις το επίπεδο.

BLiTzER
06-02-2013, 02:36
Aποπροσανατολίζω το κοινό, μέχρι να γυρίσει το αποτέλεσμα.

Reject
06-02-2013, 02:37
Μόνο με χειρουργείο το γυρνάτε ΒΡΕΕΕΕΕΕ

metamelia1
06-02-2013, 02:37
ela re mixalh, ma th panagia exw sixathei, DE GINETAI na to sygkrineis pali me gioulai, gamw to xristo kai th panagia gia poso tha sinexistei ayto

Mitsmann
06-02-2013, 02:40
μεχρι να συγκριθει κι η τυχη σας.

menumission
06-02-2013, 02:51
τι θα πει σε ενα φορουμ σαν το EAR? επειδης εσυ αποφασισες οτι εδω μεσα ειναι ταμαμ για ασοβαρισμους και τρολολολολ με δεκαδες λογαριασμους πρεπει να ερθει ολο το φορουμ στα μετρα σου?
χαμπαριαζεις οτι το ιδιο κανει και η γιουλαι?

και ποιος σε ειπε εσενα αν σκοτιστηκαν τ'αρχιδια κανενος για το πως αντιλαμβανεσαι εσυ το EAR? τι σκατα?
τι κανω βρε ψυχακια, δε με λενε γιουλαη και δεν ειχα ποτε πανω απο εναν ενεργο λογαριασμο τη φορα δηλαδη φεικ, ρωτα οποιον αντιμινστρειτορ θες που φανταζομαι μπορουν να το δουνε, και τραβα ρε ψυχακια να πουμε, να δουμε τωρα που θα φαω μπαν ποιον θα βρεις να βαυκαλιζεσαι, στο ζουμι σου θα βρασεις γιδοβοσκε

Agoraphobic_S.I.
06-02-2013, 03:05
Μενουμίσσιον άμα μου ξανακλέψεις προσβολή ("γιδοβοσκέ") θα μπω με τον γκουλαγκ και θα ψηφίσω να φας μπαν.

00i00
06-02-2013, 03:07
ela re mixalh, ma th panagia exw sixathei, DE GINETAI na to sygkrineis pali me gioulai, gamw to xristo kai th panagia gia poso tha sinexistei ayto
θα σε ομιλησω ομορφα και ωραια...
εχεις μια ειδικη απαιτηση να μυριζουν ολοι τα δαχτυλα τους και να αντιλαμβανοντε το σκεπτικο των ποστ σου...κανενα προβλημα με το παρανοικο αυτου, εξαλλου καποια αναλογη απαιτηση εχω κι εγω...
παραταυτα υπαρχει μια διαφορα...
εσυ εχεις στο μυαλο σου οτι το EAR ειναι το playground σου (''παιζω τον ιντερνε στα δαχτυλα μου'') κι εγω απλα εκφραζομαι ανωμαλα και οποιος ''πιασει''
αυτο το οποιο σε κανει αρσενικο γιουλαι ειναι οτι δεν δεχεσαι κουβεντα, ΤΙΠΟΤΑ
προσπαθησαν πολλοι αλλα προφανως τους βλεπεις ως αντιπαλους σε καποιο γκεημ η κατι τετοιο
ξεκαθαρισε μερικα πραματα μεσα στο μυαλο σου

εννοειτε οτι δεν σε βαζω στην ιδια μοιρα με την γιουλαι ασκετα αν εχεις προσπαθησει να την ξεπερασεις

τελοσπαντων το θεμα ειναι ενα...
μπαν και μετατροπη σε πελετ

metamelia1
06-02-2013, 03:19
wpa katse, thes na peis oti aytoi pou krazoun prospathoun apla na me kanoun pio syneto xrhsth? sovara??????? exeis dei ligo ti lene? tous dineis dikio?

re pragmatika einai apisteyta paralogo ayto pou ginetai, KAMIA ma kamia logikh

ante ban gioulai lock to thread na teleiwnei h malakia

poweruser
06-02-2013, 03:24
σε παραλληλο συμπαν,menu και firestorm αντμινς,κανανε πολλ για να διωξουνε 00ι00 ,και θιχτηκε κι ο δραγονλορδ.

00i00
ειναι παραλογο αυτο που γινεται ναι, και δεν διαβασες ΤΙΠΟΤΑ απο οτι σου γραψα....γιουλαισμος νεε μου

κουραστηκα...πα να δω καμια ταινια με ζομπις απο Χιλη

Κωλαράκι Τορνευτό
Ποιος μαλακας σβηνει ποστς και εκει που προσπαθω να βγαλω ακρη με το ξεκατινιασμα παταω σελιδα 15 και με βγαζει παλι στη 14 και νιωθω οτι ειμαι στη μερα της μαρμοτας?

Dythor
06-02-2013, 03:57

Είσαι ένα κάθαρμα ρε παλιομαλάκα. Κι εσύ και όλοι σας εδώ μέσα, που γαμάτε έναν άνθρωπο για το τίποτα και νομίζετε ότι είναι και αστείο. Άντε στο διάολο πια, μου γυρνάτε τ' άντερα παλιοκαριόλια.

Reject
06-02-2013, 04:02
Καλά σας λέει ο Νταιθορ.
Θέλετε δηλαδή να πηδήξει κανένας από το μπαλκόνι για να καταλάβετε πόσο κανίβαλοι είστε?

VidnaObmana
06-02-2013, 04:04
" Μα ετσι ειναι το ER" , "ετσι ειναι η κουλτουρα εδω", "δεν ειναι κατι προσωπικο ειναι η φαση ετσι εδω" και λοιπες αναμενομενες απαντησεις

Reject
06-02-2013, 04:05
Δεν πιάνεις το υγιές τρολλάρισμα Φιξξεράκο.

VidnaObmana
06-02-2013, 04:06
Reject εσυ το λες τρολλαροντας ελαφρια αλλα οτι εδω μεσα επικρατει οχλος και κανιβαλοι παραμενει

Reject
06-02-2013, 04:12
Ρε Βύντνα...Ένα φόρουμ είναι.
Πάρτε το λίγο χαλαρά.

Είναι ένα φόρουμ πιο χαλαρών συνθηκών, γενικότερης ανοχής.
Αν το πάρεις πιο χαλαρά, θα γνωρίσεις και παιδιά που είναι εξαίρετα, και θα έχετε και παρεάκι.
Ναι, ειρωνεία, καριολίκι, χαβαλές, αλλά όταν κάποιος τα τρώει όλα αυτά, Ε ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

Dythor
06-02-2013, 04:14
Γενικά θυμίστε μου όταν αποφασίσετε να διανοηθείτε να πλησιάσετε κινηματικό χώρο να κάνω αυτό

Ναι, ειρωνεία, καριολίκι, χαβαλές, αλλά όταν κάποιος τα τρώει όλα αυτά, Ε ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

αφίσα.

BURNIN AMBITION
06-02-2013, 04:15
μας εχετε ζαλισει τα παπαρια ετσι?
δηλαδη ειναι λες και ολες τις μαλακιες και τους κομπλεξισμους θα τις βγαλετε σαυτο το θρεντ. κλειδωστε το νμα τελειωνουμε. και αν θελετε να συνεχισετε τις μαλακιες καντε τες στο παρτυ να χουμε κατι να χαβαλεδιαζουμε

πανκη κατεβα λεμε

εντιτ
νταιθορεισαι η ελπιδα της ελλαδας βαλε υποψηφοτητα (το ι το φαγε ο φαιαρφοξ αλλα προβληματιστηκα. ηθελε κατι να πει?)

Lyse
06-02-2013, 04:16
Σιγά τον κανιβαλισμό.

http://a1.vsoh.com/piccolo3035a.jpg

menumission
06-02-2013, 04:24
ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΗΤΖΕΚΤ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠ'ΌΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΚΑΙ ΑΣ'ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΘΙΞΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΕΓΩ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ? ειστε τουλαχιστον γελοιοι να ξερετε και προσπαθειτε να δικαιολογησετε την οποια αθλια συμπεριφορα σας με οποιοδηποτε ψεμα χωρις κανεναν ενδοιασμο και καμια αιδω, ειστε ανελεητως ελεεινα υπανθρωπακια, τιποτα αλλο, αυτο.

VidnaObmana
06-02-2013, 04:32
Πάρτε το λίγο χαλαρά.

Αν το πάρεις πιο χαλαρά, θα γνωρίσεις και παιδιά που είναι εξαίρετα, και θα έχετε και παρεάκι.

Οχι απαραιτητα, μπορει απλα αυτο που χει κανει να ειναι οτι δε συμμορφωθηκε με την καφριλα ή ειπε μια αποψη που διαφερει και τολμησε να διαφωνησε με καποια γκρουπα

Τεσπα,δεν το παιζω υπερασπιστης κανενος, μια διαπιστωση για το κλιμα κανω, οσο για τα παιδια που ειναι εξαιρετα, σιγουρα υπαρχουν ΚΑΙ εδω(ουτως η αλλως ηξερα ατομα απο δω πριν γραφτω - btw γραφουν ελαχιστα εως καθολου πλεον), αλλα ξερεις τι, σιχαινομαι πια το "ελα μωρε ειναι καφρος/βλακας/καργιολης αλλα ειναι καλο παιδι". Ουτως η αλλως, για να πιεις μια μπυρα οι περισσοτεροι "καλα παιδια" ειναι αλλα αυτο εκτος του οτι δεν λεει και πολλα, δεν αρκει κιολας

Κωλαράκι Τορνευτό
06-02-2013, 04:42
Πάρτε το λίγο χαλαρά.

Οχι απαραιτητα, μπορει απλα αυτο που χει κανει να ειναι οτι δε συμμορφωθηκε με την καφριλα ή ειπε μια αποψη που διαφερει και τολμησε να διαφωνησε με καποια γκρουπα

Τι λες βρε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ, σε ποιο συμπαν ζεις, εισαι στο ΕΡ κανα 2 χρονια και νομιζεις πως εχεις και την παραμικρη ιδεα? Μπορω να σου κατονομασω τουλαχιστον 30 χρηστες αν κατσω να σκεφτω, συμπεριλαμβανομενου εμενα, οι οποιοι δεν εχουν συμμορφωθει με την καφριλα απο αλλα "γκρουπα" και οι οποιοι εχουν διαφωνησει σε τοσα πραγματα σε αυτο το φορουμ, που παλιοτερα εχουν φαει πολυ βρισιμο, ενω στις νεες εποχες, εχουν φαει μουτζες να χορτασουν για μια βδομαδα. Λες να ειναι τοσο απλα? Συγκρινεις την οποιαδηποτε παρουσια της Σταυρουλας σε αυτο το φορουμ με την παρουσια οποιουδηποτε αλλου χρηστη? Και θελεις να σε θεωρουμε και σοβαρο? Τα χουμε γραψει γυρω στις 100 φορες, αλλα μια ακομα δεν πειραζει. Μιλαμε για αναισχυντο, ακαταπαυστο και ανελεητο σπαμινγκ και στο τσατ, αλλα και στο φορουμ (παλιοτερα το picture thread ηταν κατι σαν το μπλογκ της Σταυρουλας), για καταρες θανατου σε ατομα και στις οικογενειες τους ουκ ολιγες φορες, για αμετρητες φυσικα μουτζες σε οποιους χρηστες δε συμπαθει (το λιγοτερο ενοχλητικο απο ολα, αλλα ακομα κι ετσι δηλωνει την παρουσια της), για βρισιδια σε τυχαια ατομα τα οποια απορουν μετα πως και γιατι (συγκεκριμενο παραδειγμα ο Ρα Παραια που εφαγε βρισιμο επειδη ηταν... συμμμαθητης με ατομο το οποιο εβριζε η Σταυρουλα) και για μια παρουσια σε ενα φορουμ, η οποια προσθετει ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ, με τον εναν ή με τον αλλον τροπο. Σε μενα συγκεκριμενα, αλλα και στην Μορφιν, τον JnB και τον Μιτσμανν, εχει ευχηθει να μας θαψουν αγκαλια μαζι στο ιδιο φερετρο σε δυαδες, το οποιο πανω σαν σημαια θα εχει μια τεραστια ξυλινη πουτσα. Νομιζω πως αυτο ξεφευγει λιγο απο τα συνηθισμενα φλεημ που πετυχαινεις σε καποιο φορουμ, για να μην αναφερθω σε καταρες σε μινμιν και αλλα παμπολλα που εχουμε δει ανα τα χρονια. Και μας λες εσυ οτι ειναι μια αδικημενη παρουσια τωρα, η οποια τυχαινει να ειναι θυμα για καποιο λογο? Και πεταγεται ο καθε ψευτοκομμουνιστης που την εχει δει σωτηρας του κοσμου, κι ενω στην προσωπικη του ζωη ειναι ενα αρχιδι και μισο, μας λεει οτι ειμαστε σιχαμενοι και πως της συμπεριφερομαστε απανθρωπα, μην εχοντας ιδεα για τα λεγομενα της (και δε θελω ΚΑΝ να ξερω τις φασεις που εχουν παιχτει με κουδουνια και αλλα τετοια, ευτυχως εχουν κοπει αυτα). Για κανε μας τη χαρη.

tsimpouklano
06-02-2013, 04:45
Meanwhile in greece

Σε μενα συγκεκριμενα, αλλα και στην Μορφιν, τον JnB και τον Μιτσμανν, εχει ευχηθει να μας θαψουν αγκαλια μαζι στο ιδιο φερετρο σε δυαδες, το οποιο πανω σαν σημαια θα εχει μια τεραστια ξυλινη πουτσα.

menumission
06-02-2013, 04:49
αχαχαχχαχα, μαλιστα. και δι ημας καραφλομπα.

VidnaObmana
06-02-2013, 04:54
Πάρτε το λίγο χαλαρά.

Τι λες βρε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ, σε ποιο συμπαν ζεις, εισαι στο ΕΡ κανα 2 χρονια και νομιζεις πως εχεις και την παραμικρη ιδεα? Μπορω να σου κατονομασω τουλαχιστον 30 χρηστες αν κατσω να σκεφτω, συμπεριλαμβανομενου εμενα, οι οποιοι δεν εχουν συμμορφωθει με την καφριλα απο αλλα "γκρουπα" και οι οποιοι εχουν διαφωνησει σε τοσα πραγματα σε αυτο το φορουμ, που παλιοτερα εχουν φαει πολυ βρισιμο, ενω στις νεες εποχες, εχουν φαει μουτζες να χορτασουν για μια βδομαδα. Λες να ειναι τοσο απλα? Συγκρινεις την οποιαδηποτε παρουσια της Σταυρουλας σε αυτο το φορουμ με την παρουσια οποιουδηποτε αλλου χρηστη? Και θελεις να σε θεωρουμε και σοβαρο? Τα χουμε γραψει γυρω στις 100 φορες, αλλα μια ακομα δεν πειραζει. Μιλαμε για αναισχυντο, ακαταπαυστο και ανελεητο σπαμινγκ και στο τσατ, αλλα και στο φορουμ (παλιοτερα το picture thread ηταν κατι σαν το μπλογκ της Σταυρουλας), για καταρες θανατου σε ατομα και στις οικογενειες τους ουκ ολιγες φορες, για αμετρητες φυσικα μουτζες σε οποιους χρηστες δε συμπαθει (το λιγοτερο ενοχλητικο απο ολα, αλλα ακομα κι ετσι δηλωνει την παρουσια της), για βρισιδια σε τυχαια ατομα τα οποια απορουν μετα πως και γιατι (συγκεκριμενο παραδειγμα ο Ρα Παραια που εφαγε βρισιμο επειδη ηταν... συμμμαθητης με ατομο το οποιο εβριζε η Σταυρουλα) και για μια παρουσια σε ενα φορουμ, η οποια προσθετει ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ, με τον εναν ή με τον αλλον τροπο. Σε μενα συγκεκριμενα, αλλα και στην Μορφιν, τον JnB και τον Μιτσμανν, εχει ευχηθει να μας θαψουν αγκαλια μαζι στο ιδιο φερετρο σε δυαδες, το οποιο πανω σαν σημαια θα εχει μια τεραστια ξυλινη πουτσα. Νομιζω πως αυτο ξεφευγει λιγο απο τα συνηθισμενα φλεημ που πετυχαινεις σε καποιο φορουμ, για να μην αναφερθω σε καταρες σε μινμιν και αλλα παμπολλα που εχουμε δει ανα τα χρονια. Και μας λες εσυ οτι ειναι μια αδικημενη παρουσια τωρα, η οποια τυχαινει να ειναι θυμα για καποιο λογο? Και πεταγεται ο καθε ψευτοκομμουνιστης που την εχει δει σωτηρας του κοσμου, κι ενω στην προσωπικη του ζωη ειναι ενα αρχιδι και μισο, μας λεει οτι ειμαστε σιχαμενοι και πως της συμπεριφερομαστε απανθρωπα, μην εχοντας ιδεα για τα λεγομενα της (και δε θελω ΚΑΝ να ξερω τις φασεις που εχουν παιχτει με κουδουνια και αλλα τετοια, ευτυχως εχουν κοπει αυτα). Για κανε μας τη χαρη.

Γενικα μιλησα εγω οχι για τη μενουμισσιον συγκεκριμενα. Τωρα,συγκεκριμενα για αυτο το θεμα, αν νομιζεις οτι θα λυθει με μπαν, πασο.
Το οτι σε θεωρω μαλακα αδιαφορο και ρηχο παραμενει.

menumission
06-02-2013, 05:19
Ακου να δεις φιξερ, με το να με λασπολογεις και να με συκοφαντεις προσπαθωντας να γινεις και πειστικος μαλιστα, το μονο που καταφερνεις ειναι να γινεσαι ακομα πιο βλακας απ'οτι εισαι. Οπότε απλά σκάσε. Καταραμένε.

MoRmEnGiL
06-02-2013, 06:07
Stauroula, 8a boh8ouse an hsoun ligotero eristikh re paidi mou, parta ola ligo pio xalara kai 8a deis oti ola 8a einai kalytera.

menumission
06-02-2013, 06:18
Μορμινγκελ αν ησουν στη θεση μου και ηξερες τι εχει παιχτει γιατι προφανως δεν ξερεις, το ιδιο θα τα'παιρνεις και χειροτερα, δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις ποσο εξοργιστικα ειναι αυτα που γραφονται εδω περα απο καποια συγκεκριμενα ατομα, ποσο μοχθηρα και διαστρεβλωμενα απ'την πραγματικοτητα. Επίσης εχω πμς.

MoRmEnGiL
06-02-2013, 06:24
Symfwnoi, einai e3orgistika, alla me to na mhn xalarwnei kaneis apla 8a malliotrabieste eis aei. Skepsou to ligo.

Parasight
06-02-2013, 10:08
Να πω μια τελευταία μαλακία, αν και έχει φανεί πόσο με καίει το θέμα από τη συμμετοχή μου εδώ. Χωρίς ειρωνίες και με επιστρατευμένη όλη την ψυχραιμία και την κοινή λογική που μπορώ.

Firestorm, ηρέμησε λίγο και άκου. Το αν πιστεύω όντως ή όχι αυτά που λέω για σένα μπορούμε να το αντιπαραβάλλουμε με το αν εννοείς εσύ όντως όσα λες περί βιασμούς νεκρών παιδιών και "πουστοσκάμπιλα" (λολ). Μου επιτίθεσαι (ναι κι εσύ πιστεύεις το αντίθετο, δε θα βγάλουμε άκρη εδώ και το ξέρεις) και αμύνομαι, όπως κάνεις κι εσύ. Δεν είσαι ο μόνος που τα παίρνει στο κρανίο, δεν είσαι ο μόνος που ενδεχομένως αντιμετωπίζει πολλά σκατά και στην καθημερινή ζωή του και πολλές φορές θέλει ένα τσακ για να σκάσει. Το θέμα είναι ότι εγώ κρίνω από όσα βλέπω να ποστάρεις και μόνο, ενώ εσύ, ξέροντας την ηλικία μου (και το ονοματεπώνυμό μου λολ), νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για μένα. Όσο κι αν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, με ξενερώνει απίστευτα να κατινιάζομαι στο internet, ακόμη κι αν φαίνεται ότι "νικάω". Και επίσης, είμαι σθεναρός υποστηρικτής του δόγματος ότι θεωρητικά μπορώ να βρω κοινά κυριολεκτικά με τους πάντες, ακόμη και 50 χρόνια διαφορά να έχουμε. Στο φινάλε, τι σκατά σημαίνει για σένα το ότι σε ΑΠΑΞΙΩΝΩ ή το ότι σε ΑΔΙΚΩ; Ένα γαμημένο avatar στο internet είμαι γαμώτο, γιατί σε ενδιαφέρει τόσο η άποψή μου για σένα (ή η άποψη ενός ολόκληρου φόρουμ τεσπα), γιατί δε μπορείς απλά να τα γράψεις όλα στα αρχίδια σου; Το status σου σε μια ιντερνετική κοινότητα φτιάχνει αυτό που είσαι δλδ; Βρες την ανωτερότητα ρε μαλάκα, εκεί θα είσαι πραγματικά μάγκας. Κάθεσαι και σπας πληκτρολόγια αφρίζοντας, πόσο πιο χαμηλά δλδ.

Reject σε κάποια αντίστοιχα πλαίσια μπορώ να πω τα ίδια και για σένα, καθώς έτυχε να τα πούμε κι οι δυο μας λίγο έντονα στο παρελθόν.

Για το θέμα της Σταυρούλας δεν έχω κάτι να πω και δεν έχω θέση, δεν τη γνωρίζω δε με ενοχλεί γιατί προφανώς έχω έμφυτο το αυτόματο νοητό ignore που είπε παραπάνω και ο Παύλος.

Ειρήνη γενικά και ΑΓΑΠΗ ρε πούστη μου, και άντε γαμηθείτε όλοι στο φινάλε αν δε θέλετε.

metamelia1
06-02-2013, 11:43
na sou pw mia istoria. mia fora kai ena kairo zouse ena paidaki eytixismena se mia poli tis germanias, ospou oi goneis tou xwrisan kai to paidaki pige se ena gamimeno xwrio ths kozanhs. de dexthke pote th katastash, de xwnepse pote pragmatika ta alla paidakia kai kapws etsi ta xwriatoulia tou evgalan to paratsoukli 'TRELOS'. parolo pou itan o pio eksipnos mathitis tou sxoleiou me diafora, itan taytoxrona o trelos tou xwriou me oti ayto sinepagetai. hmikoinwnikos apokleismos, synexhs antiparathesi, synexhs epithetikothta. fysika kai oso ton peirazan ta alla paidakia den iremouse pote, de mporouse na to agnohsei, isa pou nevriaze perissotero kathws pote de xonepse oti ta ilithia paidakia 6is dimotikou pou de mporousan na grapsoun swsta to onoma tous sto pinaka apokalousan ayton trelo. to mono pou eixe sto kefali tou htan ena megalo GIATI. mia xronia ipirxe akoma kai enas nearos paidagwgos pou to apokalouse trelo kai gelouse. ta xwriatoulia ton agapousan giati ta evaze na grafoun orthografia me anoixta ta vivlia, to paidaki ithele apla na ton skotosei. h monh ousiastikh parea pou evriske, h monh pragmatikh hremia htan oi konsoles pou tou estelne o pateras tou. ta xwriatoulia akougan ellinika, to paidaki evriske noima mono stis mousikes pou evgazan oi konsoles. olo ayto sinexistike epi 10 oloklhra xronia mexri pou sikwthike efige apo to xwrio alla to provlima eixe hdh rizwthei mesa tou, oso kai na to kryve, panta epalithevotane.

einai to monadiko pragma pou de mporw na parw sth plaka kai patises polles fores panw tou, de mporousa na se dw oudetera. epeita kathe paromoiosh me atomo pou PRAGMATIKA exei provlhma opws sto thread pou grafoume twra einai apolytws logiko na me eksorgisei. den einai oti eimai fortismenos apo th twrinh zwh mou h oti XREIAZOMAI anagnwrish sto kathe internetiko forum, paei poly pisw kai yparxei panta h tash na fouskwnei ypervolika apo to tipota epeidi erethizei to sigkekrimeno thema. sth telikh oi monoi anthrwpoi pou exw provlima me einai aytoi pou de me xwnevoun, kakia den eixa pote apo monos mou, oi alloi anthrwpoi mou th mathane.

Ιάβας
06-02-2013, 12:14
pou kolan ola afta me to na milas gia nekra paidia?

Tyler_Durden
06-02-2013, 12:27
Ανθρώπινα όλα αυτά (και δεν το λέω ειρωνικά) αλλά γενικά δε μου κάθεται καλά αυτο το "εχώ περάσει τόσα οπότε γι' αυτό και η όποια wirdo συμπεριφορά μου" και δεν το λέω για σένα μόνο, αλλά γενικά. Όλοι είμαστε άνθρωποι ρε γμτ, κι όλοι τρώμε τις φρίκες και τις στράβες μας, και με χοντρά προβλήματα. Δεν χρειάζεται όμως όλα να τα βγάζουμε στο σφυρί για να πούμε "α κοιτα τι περνάω εγώ". Αυτό πανω κάτω είναι και ένα θέμα που έχω με θρεντς σαν το "fuck my life" ας πουμε, όταν αναφέρονται ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ προβλήματα. Καταλαβαίνω πχ, την ανάγκη να μοιραστεί ο οποιοσδήποτε ένα ζόρι, για να φύγει από πάνω του, αλλά δεν μπορώ να εναρμονιστώ με τη λογική οτι το χοντρό ζόρι μπορεί να γίνει άλλoθι να δικαιολογούνται καφρίλες ή εξώφθαλμες για τον πούτσο συμπεριφορές. Στην τελική, ναι αναγνωρίζω την ανάγκη για αλληλεγγύη και να στέκεται κάποιος δίπλα σου όταν τραβάς το ζόρι, αλλά δεν μπορώ να αξιώνω από τον καθένα να μπαίνει στη λογική "α ο τάδε έχει περάσει αυτό κι αυτό, οπότε ας είμαστε πιο επιεικείς". Θελω να πω δε μπορώ να μυρίζω τα νύχια μου στο τι έχει περάσει ο καθένας, όταν βλέπω ένα ποστ σε οποιοδήποτε forum. Εξάλλου, ένας από τους παράγοντες που δείχνουν εν τέλει τι άνθρωπος είναι ο καθένας, είναι το πως διαχειρίζεται τις μεγάλες χαρές και τις μεγάλες του λύπες. Εκεί φαινεται αν κάποιος είναι ατένσιον χορ ή έχει μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια. Το να βγάλεις τα σώψυχά σου στο σφυρί και να πεις "λυπηθείτε με" ή δικαιολογήστε τις όποιες παπαριές κάνω, είναι το πιο εύκολο. Και εν τέλει είναι και κάπως υποκριτικό να εκφέρεται ένας τέτοιος λόγος από το άμεσα εμπλεκόμενο άτομο. Τέσπα. Προφανώς αυτά δεν πάνε στον Νικολάκη προσωπικά, αλλά με αφορμή το πόστ του.

Ον τοπικ, εμένα η Σταυρούλα δε μου έχει κάνει τίποτα, ούτε την συμπαθώ, ούτε την αντιπαθώ. Ωστόσο έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα και τις διαρκείς διαμάχες σχετικά με εκείνη. Είτε έχει δίκιο, είτε άδικο. Συνεπώς, είτε αποφασίσετε να την μπανάρετε είτε να μείνει, βρείτε μια λύση να τελειώνει αυτό το πράγμα. Είναι κούραση ρε γμτ.

Λεκές
06-02-2013, 12:57
Και πεταγεται ο καθε ψευτοκομμουνιστης που την εχει δει σωτηρας του κοσμου, κι ενω στην προσωπικη του ζωη ειναι ενα αρχιδι και μισο, μας λεει οτι ειμαστε σιχαμενοι και πως της συμπεριφερομαστε απανθρωπα, μην εχοντας ιδεα για τα λεγομενα της (και δε θελω ΚΑΝ να ξερω τις φασεις που εχουν παιχτει με κουδουνια και αλλα τετοια, ευτυχως εχουν κοπει αυτα). Για κανε μας τη χαρη.

Με το λαϊκό κίνημα στο πλευρό της Σταυρούλας δεν βλέπω ελπίδα για μπαν. Σόρρυ φιξξξερ έπαιξες και έχασες.

menumission
06-02-2013, 14:31
Για να τελειωνουμε, δεν εχω καταραστει ποτε κανεναν ποσο μαλλον την οικογενεια του, δεν ευθυνομαι εγω για τις συμφορες σας, δε σας κανω βουντου, δεν ειμαι κακια μαγισσα, δε σας μισω, δεν ασχολουμαι καν μαζι σας αν δεν εκβιασετε την ενασχοληση μου με ελεεινοτητες οπως αυτες εδω περα. Και το γεγονος πως προσπαθειτε να δικαιολογησετε την αθλια συμπεριφορας σας απεναντι μου με εξισου αθλια και ελεεινως αισχρα ψεματα σας κανει απλα ακομα πιο υπανθρωπακια.

Dragonlord
06-02-2013, 14:42
na sou pw mia istoria. mia fora kai ena kairo zouse ena paidaki eytixismena se mia poli tis germanias, ospou oi goneis tou xwrisan kai to paidaki pige se ena gamimeno xwrio ths kozanhs. de dexthke pote th katastash, de xwnepse pote pragmatika ta alla paidakia kai kapws etsi ta xwriatoulia tou evgalan to paratsoukli 'TRELOS'. parolo pou itan o pio eksipnos mathitis tou sxoleiou me diafora, itan taytoxrona o trelos tou xwriou me oti ayto sinepagetai. hmikoinwnikos apokleismos, synexhs antiparathesi, synexhs epithetikothta. fysika kai oso ton peirazan ta alla paidakia den iremouse pote, de mporouse na to agnohsei, isa pou nevriaze perissotero kathws pote de xonepse oti ta ilithia paidakia 6is dimotikou pou de mporousan na grapsoun swsta to onoma tous sto pinaka apokalousan ayton trelo. to mono pou eixe sto kefali tou htan ena megalo GIATI. mia xronia ipirxe akoma kai enas nearos paidagwgos pou to apokalouse trelo kai gelouse. ta xwriatoulia ton agapousan giati ta evaze na grafoun orthografia me anoixta ta vivlia, to paidaki ithele apla na ton skotosei. h monh ousiastikh parea pou evriske, h monh pragmatikh hremia htan oi konsoles pou tou estelne o pateras tou. ta xwriatoulia akougan ellinika, to paidaki evriske noima mono stis mousikes pou evgazan oi konsoles. olo ayto sinexistike epi 10 oloklhra xronia mexri pou sikwthike efige apo to xwrio alla to provlima eixe hdh rizwthei mesa tou, oso kai na to kryve, panta epalithevotane.

einai to monadiko pragma pou de mporw na parw sth plaka kai patises polles fores panw tou, de mporousa na se dw oudetera. epeita kathe paromoiosh me atomo pou PRAGMATIKA exei provlhma opws sto thread pou grafoume twra einai apolytws logiko na me eksorgisei. den einai oti eimai fortismenos apo th twrinh zwh mou h oti XREIAZOMAI anagnwrish sto kathe internetiko forum, paei poly pisw kai yparxei panta h tash na fouskwnei ypervolika apo to tipota epeidi erethizei to sigkekrimeno thema. sth telikh oi monoi anthrwpoi pou exw provlima me einai aytoi pou de me xwnevoun, kakia den eixa pote apo monos mou, oi alloi anthrwpoi mou th mathane.

Ωραία, τώρα συνειδητοποίησε πόσο μοιάζει η ιστορία σου στο σχολείο με της σταυρούλας εδώ μέσα (και φαντάζομαι και σε άλλες περιστάσεις). Εγώ τα καταλαβαίνω όλα αυτά, και είναι ανθρώπινα, και καταλαβαίνω και τη σταυρούλα και γενικά οποιονδήποτε τρώει φρίκες (έχω φάει κι εγώ το μερίδιό μου) και γι'αυτό σάλτα γαμήσου που θα κάνεις και διαχωρισμό "εγώ ο υγιής/άτομα με πραγματικό πρόβλημα". Κανείς δεν είναι "υγιής", είμαστε όλοι τρελοί γιατί η ζωή είναι παράλογη μάγκα μου, απλά σε διαφορετικούς βαθμούς ο καθένας, χώνεψέ το. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. Or we're all unique. Any way you decide to view it, just deal with your shit, δεν είμαστε εδώ για να επιβεβαιώνουμε την αντίληψή σου ότι είσαι καλύτερος από άλλους και όσο το πιστεύεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι.

takuma
06-02-2013, 14:59
http://i48.tinypic.com/2146qvr.jpg

Dragonlord
06-02-2013, 15:17
Λοιπόν, για να λήγει και το θέμα με το μπαν της menumission: επειδή, οκ, είναι μεν πλειοψηφία αλλά δεν είναι και συντριπτική, αποφασίσαμε για ένα μήνα να μην ποστάρει τίποτα, ούτε στο φόρουμ, ούτε στο τσατ. Αν δεν το τηρήσει, τρώει μπαν. Αλλιώς, όταν περάσει ο μήνας βλέπουμε κατά πόσο καλυτέρεψε το φόρουμ κλπ.

MoRmEnGiL
06-02-2013, 15:22
Lyphra pragmata re malakes, eilikrina giati bgazei to internet ton xeirotero eauto tou ka8enos..?

ikonoklast
06-02-2013, 16:03

http://www.lifo.gr/team/readersdigest/35883

Mitsmann
06-02-2013, 16:26

Είσαι ένα κάθαρμα ρε παλιομαλάκα. Κι εσύ και όλοι σας εδώ μέσα, που γαμάτε έναν άνθρωπο για το τίποτα και νομίζετε ότι είναι και αστείο. Άντε στο διάολο πια, μου γυρνάτε τ' άντερα παλιοκαριόλια.

Αντε ντε, αφου σου γυρναμε τ αντερα ολοι εδω μεσα, κανε το σωστο.

Λεκές
06-02-2013, 16:33
Εσύ ρε παπάρα dythor που μπαινεις αποκλειστικά για να κράξεις χυδαία τον οποιονδήποτε για το οτιδήποτε, είσαι σοβαρότερος ας πούμε;

Εχεις αναλογιστεί αν τα μπινελίκια σου επηρεάζουν τον ψυχισμό κανενός;

Ηθικολογία της πούτσας

freak brother
06-02-2013, 16:35
εμενα παντως με ειπε μαλακα το ειδατε ολοι

just saying
21-02-2013, 00:49
Ειμαι η menumission και ζηταω προνομιακα -εφοσον δε μπορω δικαιωματικα- να αρθει το μπαν μου.
Το πλειοψηφικο αποτελεσμα του πολλ ειναι εικονικο, δεδομενου πως τουλαχιστον δυο απ'αυτους που ψηφισαν να φαω μπαν δεν εχουν καν ποστς και τρεχα γυρευε ποσοι αλλοι ειναι φεικ λογαριασμοι. Εν συντομια υπηρξε νοθεια της ψηφοφορικης διαδικασιας, κατι το οποιο η διαχειριση γνωριζει πολυ καλα αλλα κανει τα στραβα ματια. Για να μη γραψω πλεονεστικα πως εθελοτυφλει εκουσια.

Mitsmann
21-02-2013, 01:49
ban just saying topic.

just saying
21-02-2013, 01:59
Πλεοναστικά εννοούσα.

Leech
21-02-2013, 03:46
Lrr_VVtyUA8