View Full Version : Paranoid Android Tablets
Mitsmann
03-02-2013, 23:55
Προκειται μαλλον στις επομενες μερες να παρω ενα ταμπλετ με ανδροιδ, να βαλω τιραντες και να αφησω μουστακι.
εχω πιθανως καταληξει σε ενα Γκαλαξυ 10 ιντσο.
πειτε αν εχετε/ξερετε/πιστευετε/διαφορα/κους κους/συν/πλην/μην.
πρεπει να ξερω. μ ακους? πρεπει να ξερω.
wraithgr
04-02-2013, 00:22
Τι περιμένεις να κάνεις με αυτό; Από τη μια τα android είναι πιο customizable εξαρχής, από την άλλη τα περισσότερα apps βγαίνουν για ios... Εγώ με το galaxy μια χαρά ευχαριστημένος είμαι πάντως..
Mitsmann
04-02-2013, 00:25
το θελω για συγκεκριμενο λογο και θελω σιγουρα Ανδροιδ κι οχι iOS.
οποτε αφου εχεις γκαλαξυ, πες αν ειναι ολα οκ, αν στη σπαει κατι, αν πρεπει να προσεχτει κατι κλπ.
θα κερδισεις πλουσια δωρα!
wraithgr
04-02-2013, 01:01
Το μόνο που μου την έσπασε ήταν οτι η έκδοση wifi δεν έχει θύρα για microsd (λόγω σχεδιασμού την είχαν βάλει στην ίδια πλακέτα με το modem αν είναι δυνατόν). Α και οτι για κάποιο λόγο η μπαταρία αργεί να φορτίσει από κανονική usb θύρα (θέμα με το voltage του κανονικού του φορτιστή). Κατά τα άλλα μια χαρά είναι.
KoiliaSamprela
04-02-2013, 09:15
το θελω για συγκεκριμενο λογο και θελω σιγουρα Ανδροιδ κι οχι iOS.
οποτε αφου εχεις γκαλαξυ, πες αν ειναι ολα οκ, αν στη σπαει κατι, αν πρεπει να προσεχτει κατι κλπ.
θα κερδισεις πλουσια δωρα!
πες τον συγκεκριμένο λόγο , π.χ αν θες για κωλόχαρτο κάνουν και πιο φθηνα.
Mitsmann
04-02-2013, 11:02
Τετοιου ειδους απαντησεις ειναι αναμενομενες μα οχι ον τοπικ!!
το οτι ενα ταμπλετ δυναται να χρησιμοποιηθει και σαν κωλοχαρτο το γνωριζουμε!
casshern
04-02-2013, 12:43
Αν σε ενδιαφέρει και η χρήση αυτή, προτίμησε ίος, είναι πιο smooth λένε.
enitharmon
04-02-2013, 13:44
γραφω απο το σαμσουνγκ μου και ειμαι ευχαριστημενη. δεν εχω παρατηρησει σημαντικα προβληματα, εκτος του οτι μετα απο ενα χρονο συνεχους χρησης καμια φορα το πιανει περιοδος και κολλαει και δεν εχω ανακαλυψει αν γινεται software upgrade. αν θες κατι συγκεκριμενο ρωτα
Mitsmann
04-02-2013, 13:45
σ ευχαριστω, διοικητικη λατρεια. θα σκεφτω και θα σε ρωτησω. Δανκε.
SpiritCrusher
04-02-2013, 16:11
E ναι, αλλά όλοι σε ρωτάνε ένα απλό: για τι το θες;
και μέχρι στιγμής δεν μας έχεις βοηθήσει καθόλου, οπότε πως να σου πει κάποιος αν είναι καλή επιλογή το σαμσουνγκ ή δεν ξέρω κι εγώ τι; Θες 10ιντσο; Θες Νεξους στις 7; Θες απλά να συζητήσουμε το σαμσουνγκ ώστε να δεις αν έχει κάτι το αρνητικό;
Δεν έχει διαφορά δηλαδή από ένα θρεντ που να λέει "γεια σας, θέλω πισι και μου αρέσει αυτό το τουρμποΧ. Για πείτε"
Mitsmann
04-02-2013, 17:54
Με λιγα λογια θελω δεκαιντσο με οσο συγχρονο Ανδροιδ γινεται και μια θα λεγαμε ενδεχομενως χρυση λυση αναμεσα σε τιμη/αποδοση.
οριστε!
Mitsmann
04-02-2013, 17:55
α, να μια καλη ερωτηση.
αν δεν παρεχει "συνδεσιμοτητα 3G" το μοντελο αλλα μονο why? - fi, ειναι τοσο προβλημα? που χανει?
wraithgr
04-02-2013, 18:10
Χμ, για να δουμε, μήπως έχει να κάνει αυτο με το τι χρήση έχεις σκοπό να κάνεις; Εγώ με το wifi δεν έχω παράπονο και οπότε θέλω μοιράζομαι το νετ του κινητού μου αλλα έχε το νου σου για αυτο που είπα πριν, δεν ξέρω αν ισχύει ακομα....