View Full Version : Pablo Gabriel García Pérez
Εύχομαι απλά να χάσουμε από το σκουλήκι, με βαριά ήττα.
Τίποτα άλλο.
Pinatero
02-02-2013, 21:44
ναι αλλα τι γινεται, εγω δεν ξερω και ντεν καταλαβαινω.
Pinatero
02-02-2013, 22:25
μπαντιρντι ντε κοκο τοτε θα γινει.
ρωσικες αρκουδες, παγωτα δωΔωνη, ιτανζ ή επιτανζ.
Ε ας τον διώξουνε, έπαιξε όσο έπαιξε ε τι να κάνουμε τώρα. Φάγατε τα πρόβατα (που λέει και ο Νικόλας) από τσαμπουκάδες και ηρωισμούς, έριξε μπουνιά μέσα στο καραϊσκάκι ο μάγκας!!!, τον κάνατε μπλουζάκι-ήρωα. Εντάξει, φτάνει, τον Σκαρτάδο δεν τον θυμάστε, τον σκατόμαγκα κάνατε σημαία.
Η καλύτερη μπασκετική ομάδα όλων των εποχών; Γελάει και το παρκέ.
Σκάσε αποπάνε.
Όλοι ξέρουν (και ο ίδιος) ότι το φετινό του συμβόλαιο ήταν κάτι σαν δώρο για την προσφορά του όλα τα χρόνια στον ΠΑΟΚ μαζί με το γεγονός ότι για την κλάση του υπέμεινε πολλά (μειώσεις, καθυστερήσεις πληρωμών), καθώς ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΑΟΚ και αυτό είναι πασιφανές. Και ο ίδιος γνώριζε ότι δε θα μπορούσε φέτος να παίξει τόπι. Μην τρώτε παπά.
για τα περι καλυτερης μπασκετικιας ομαδεως ολων των εποχων δεν θα μπω στον κοπο να το εξηγησω στον οπαδων της ομαδεως των ΝΑΡΚΩΜΑΝΩΝ και του καταγαμημενου Ρηγα και Δουβη
νεαρε ατροπε λογια αλλοδαπων ειναι...η ομαδα με Μπανε, Κλιφφ, Κεννεθ κλπ ηταν η Ντρημ Τημ της ευρωπεως...ακου τον παππου
στα περι Παυλου (θεος), ποια γκροθια μωρε, αυτο περιμεναμε ρε χαιβανι? το παλικαρι εχει δειξει πραμαα και θαματα αλλα οι αλλοθρησκοι μενουν στα καφριλικια του...ΚΡΙΑΡΙΑ
την επομενη χρονια με μπερι σαβιτς γαλακτερο ειχαμε καλυτερη ομαδα.πηραμε το κορατς περπατωντας και χασαμε το πρωταθλημα με τα γνωστα ιωαννιδικα στο σεφ
Κωλαράκι Τορνευτό
03-02-2013, 02:09
ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ
http://1.bp.blogspot.com/-3c6L6kvlF7Q/UL-d2HTMY_I/AAAAAAAAIQQ/iXzDXEbSwH8/s1600/TELIKOS_1987_SEF_ARIS-PANELLINIOS_GALIS-GIANNAKIS_KYPELLO.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
03-02-2013, 02:15
Δεν ημουν ποτε γαυρος στο μπασκετ (!) και την ομαδα που λες με Λεβινγκστον τη θαυμαζα και ηθελα να παρει το πρωταθλημα αλλα δεν ηταν και Αρης (!)
για τα περι καλυτερης μπασκετικιας ομαδεως ολων των εποχων δεν θα μπω στον κοπο να το εξηγησω στον οπαδων της ομαδεως των ΝΑΡΚΩΜΑΝΩΝ και του καταγαμημενου Ρηγα και Δουβη
νεαρε ατροπε λογια αλλοδαπων ειναι...η ομαδα με Μπανε, Κλιφφ, Κεννεθ κλπ ηταν η Ντρημ Τημ της ευρωπεως...ακου τον παππου
στα περι Παυλου (θεος), ποια γκροθια μωρε, αυτο περιμεναμε ρε χαιβανι? το παλικαρι εχει δειξει πραμαα και θαματα αλλα οι αλλοθρησκοι μενουν στα καφριλικια του...ΚΡΙΑΡΙΑ
Κοίτα, δεν είναι κακό που είσαι άσχετος από μπάσκετ, και εγώ δεν ξέρω όσα ξέρεις εσύ από μουσική. Ντρημ τημ της Ευρώπης ναι, και μετά από εσάς η Γουγκοπλάστικα, έχεις δίκιο,πόσα ξέρεις.
Πες μου έναν τίτλο που πήραμε με διαιτησία, έχω 4 να σου πω που χάσαμε, 3 από Βάζελο (Κέρκυρα Κρήτη και Βόλο) και έναν από εσάς, τα βήματα ντε. Μην αναπαράγεις λόγια άλλων, είναι κρίμα να εκτίθεσαι.
Άντε και οντόπικ στον Πάμπλο, 100 χρονών είσαι δεν έμαθες ακόμα από προσωπολατρεία. Τα πράματα και θάματα τα άκουσες από τον Καμορα; Γιατί στο γήπεδο δεν πας,το πολύ πολύ να βλέπεις τους μισούς αγώνες που δείχνει η τιβί.
Περαστικά πάντως, να αναρρώσει γρήγορα και να μας χαρίζει αξέχαστα σπριντ στο χώρο του κέντρου.
Fireknight
03-02-2013, 14:38
ontws itan panta deinos sprinter kai giafto ton peirame allwste !
:moutza:
Mitsmann
03-02-2013, 15:02
εντελως ποδοσφαιρικα, μεχρι ποτε πιστευετε οτι πρεπει να παιζει ο Γκαρσια στον Παοκ?
Art In Haste
03-02-2013, 15:05
Για παίχτη-προπονητή τον βλέπω από αύριο, στο δρόμο που χάραξε ο Σκάιλς.
Mitsmann
03-02-2013, 16:01
σε αλλα νεα οταν λετε καλυτερη μπασκετικη ομαδα ολων των εποχων εννοειτε μεχρι το 1991?
Fireknight
03-02-2013, 16:09
εντελως ποδοσφαιρικα, μεχρι ποτε πιστευετε οτι πρεπει να παιζει ο Γκαρσια στον Παοκ?
mexri to kalokairi. vasika 8a eprepe na paizei kyriws sto prwto miso tis sezon, alla oute afto egine.
Mitsmann
03-02-2013, 16:10
δεκτό.
regularpaul
03-02-2013, 18:44
που νομιζει οτι ο Γιαννακης επαιζε μπασκετ....χεσε μεσα
?
ypersyntelikos
03-02-2013, 20:09
http://www.youtube.com/watch?v=3ubJ8txPgXk
όλοι θα τον θέλατε στην ομάδα σας ρε κουφάλες, παραδεχτείτε και τίποτα
ion_storm
03-02-2013, 20:48
Δεν λες κάτι το οποίο δεν το ξέρει ο κοσμος.
Λες και δεν βοήθησαν τέτοια περιστατικά στο να αποκτήσει το στάτους που έχει.
Mitsmann
04-02-2013, 00:09
δηλαδη να διωξετε εναν προπονητη που εχει παρθει με μια προοπτικη 2-3 χρονων ας πουμε, για εναν παικτη που θα παιξει αλλους 2 μηνες, παλι ας πουμε.
σημς λετζιτ.
Mitsmann
04-02-2013, 00:16
αν δεν τον αφησετε οχι.
σημειωτεον οτι ΣΕ ΟΛΕΣ τις ομαδες που πηγε, οτι εκανε, φανηκε μετα το επταμηνο/οχταμηνο. Απλη σημειωση.
Προφανως δεν στηριζω κανενα Δωνη και μου τη σπαει κιολας, αλλα η απο πανω προταση ειναι δεδομενο.
(μη μου πειτε στην αεκ δεν επιασε, με το μπαχαλο που ειχε η αεκ τοτε δε ξερεις αν φταιει αυτος η το κλιμα)
Ο προπονητής με τα παιχτάκια που με την παραμικρή δυστοκία πληρωμής έβγαζε πρόταση 2 μύρια από Σαουδική Αραβία και φεύγω αύριο.
regularpaul
04-02-2013, 13:00
Μάικ, δεν θα επιμείνω πολύ καθώς το τοπικ αφορά τον Παυλάρα
αλλά λέγοντας ότι ο δράκος δεν έπαιζε μπάσκετ ή δεν ήταν αεράτος
μιλάς σαν 25χρονος που τον έχει δει μόνο λίγο με Αρη και ΠΑΟ
ενώ επί 8 χρόνια από τα 16 του ως τα 24 σε Ιωνικό και Εθνική
ήταν καλαθομηχανή που σκόραρε με κάθε πιθανό τρόπο (καρφώματα, πίσω από τη μπασκέτα, τρίποντα πριν από τα τρίποντα κλπ)
το ότι έβαλε τον μπασκετικό του εγωισμό κάτω από τον Γκάλη και έγινε αυτό το μαγικό δίδυμο
δεν μπορεί να είναι το κριτήριο
regularpaul
04-02-2013, 17:40
Μάικ, εμφανώς δεν το κατέχεις αλλά επιμένεις (άκου Παπαχρόνης)
κάνω πίσω
regularpaul
04-02-2013, 17:45
σορρυ ο δρακος ειναι ιερο τοτεμ για μας, θα δεις και παλιοτερα θρεντς που μαλλωνω με αγαπημενους γιουζερς
να δεχτω για την προπονητικη του αξια σχολια
αλλα για το αν ηταν τεραστιος παικτης, δεν δεχομαι κουβεντα :)
SpiritCrusher
04-02-2013, 17:47
Μάικ, εμφανώς δεν το κατέχεις αλλά επιμένεις (άκου Παπαχρόνης)
Ντουγάνι, αλλά πηδούσε Μηλιαρέση. Ρησπεκτ.
regularpaul
04-02-2013, 19:56
σκεφτομαι ποσην ωρα τι καυλα θα ηταν να ειχε παει ο Γιαννακης στον ΠΑΟΚ αντι του Αρη
απεναντι σε διδυμο δρακου - ματζικ, δεν ειχε τυχη ο αφανας Νικ
επισης να πω οτι αν δεν ειχε φυγει με τραμπουκικο τροπο απο τον Ιωνικό
ειχαν ηδη κλεισει Φανης, Κωστας Πετροπουλος, Αγγελου και Καστρινακης
και θα βλεπαμε μια τελειως διαφορετικη ιστορια στο Ελληνικο μπασκετ
αλλά αυτό είναι μια ιστορία για το ανφολλοου ;) [/regularσυνομωσιες]
Το συγκεκριμένο γκολ, πολύ απλά δεν μπορώ να το περιγράψω.
Ήμουν επάνω από το πανί του Κορδελιού, και αυτό που έκανα ήταν να γυρίσω με πλάτη στα κάγκελα και να κοιτάξω την αντίδραση του κόσμου.
Εκείνη την ημέρα, πίστευα ότι η Τούμπα θα πέσει. Είχε πάνω από 45.000 κόσμου σε ένα γήπεδο που χωράει 30.000. Είχε κόσμο ΠΑΝΤΟΥ, και είχε κόσμο έξω από το γήπεδο. Εκείνη την μέρα, πίστευα πως θα σκοτωθεί κόσμος. Ο πανηγυρισμός του κόσμου στο συγκεκριμένο γκολ αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές αναμνήσεις που θα έχω στα γεράματα μου.
Ο Πάμπλο Γκαρσία για εμένα ήταν ο ποδοσφαιριστής που ενσάρκωσε όλη την ιδεολογία ΠΑΟΚ. Πέρα από τα κλωτσομπούνια, τους τσογλανισμούς, την αλητεία (τέτοιο κόσμο έχουμε άλλωστε...) είχε το αστείρευτό πάθος, ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ξένος παικτης που ταυτίστηκε πλήρως με τον κόσμο, ήταν ο άνθρωπος που ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα με την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά, ήταν ο παίκτης που όταν η ομάδα σερνόταν, την έπαιρνε από το χεράκι και την έσωζε, ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που ακόμα και σε χαμένα παιχνίδια δεν το έβαζε κάτω. Ήταν ο παίκτης που ονειρευόμουν εγώ να είμαι στον ΠΑΟΚ.
Και όπως είπε και ο Πάμπλο:
"Είμαι περήφανος που έπαιξα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Ρεάλ...Τώρα είμαι περήφανος που παίζω στην ομάδα με τον καλύτερο λαό στον κόσμο, τον Π.Α.Ο.Κ."
Δεν είναι η αγωνιστική του κατάσταση το κριτήριο. Ο Πάμπλο, δεν μπορεί φέτος. Μεγάλωσε, το κορμί του βάρυνε. Σίγουρα δεν έχει θέση στην 11άδα. Άλλο αυτό όμως, και άλλο η ασέβεια προς το πρόσωπο του.
Πραγματικά, σκατά σε όλους τους πουτάνας γιούς (Κόλκας, Βρύζας, Γεωργιάδης) που τον ξηγήθηκαν έτσι. Και αυτό, επειδή είναι κομπλεξικοί-ποτέ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν θα κερδίσει το χειροκρότημα μίας Τούμπας όρθιας όπως ο Πάμπλο. Χρησιμοποίησαν το πουτανόπαιδο τον Δώνη, για να τον τελειώσουν, πικραμένο. Και αυτό, γιατί δεν είναι ρουφιάνος τους, ούτε ρουφιάνος των συμπαικτών του. Το ότι έχουν χεστεί όμως, και σήμερα όλη μέρα τον παρακαλάνε να μείνει στον ΠΑΟΚ, δείχνει πόσο πουτανάκια είναι. Τους τρίξαμε λίγο τα δόντια (μόνο κάτι παναγίες και χλέπες) χθές, και σήμερα τρέχουν τα μουνόπανα και τον παρακαλάνε.
Όχι ρε Πάμπλο, σήκω και φύγε γαμώ την πουτάνα μου. Μην κάνεις την χάρη σε αυτούς τους πούστηδες, και τους κάνεις και μάγκες. Άλλωστε το ξέρεις και εσύ, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μόνο ο κόσμος του. Και ο κόσμος του σε αγαπάει και το ξέρεις.
Ευκαιρία με την φυγή του να αρχίσει ξανά το rock n roll στην Τούμπα που έχουμε αφήσει από το 2007.....
Art In Haste
04-02-2013, 21:39
Και μόλις έσκασε αυτό..
Μου γαύγισαν πως πριν απο λίγο πάρθηκε στη Σαλονίκη η απόφαση για το "φινάλε" του Γκαρσία.Με την σύμφωνη γνώμη Ιβαν.Το τσεκάρω &επανέρχομαι
https://twitter.com/penalty_sdog
Μόλις έμαθα ότι μένει, οριστικό.
regularpaul
04-02-2013, 21:47
επισης (προς κυρ-Παυλο και μαστρο-Αλεξ) μιλαμε για ομοιοτητες ακα σωσιες με αυτον...
http://a4.ec-images.myspacecdn.com/images01/57/a5a9770de21b3a28d76e5e3f9d7e72ff/l.jpg
ο πιο ροκεντρολ παιχτης εβερ
ισχυει :pink:
"Είμαι περήφανος που έπαιξα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Ρεάλ...Τώρα είμαι περήφανος που παίζω στην ομάδα με τον καλύτερο λαό στον κόσμο, τον Π.Α.Ο.Κ."
Αυτές οι δηλώσεις πουλάνε.
Ντάξει, παιχταράς, αλλά μέχρι εκεί βρε αγόρια.
Έντιτ, τώρα που είπες Ριτζέκτ για ροκ εντ ρολ. Το σύνθημα Πάοκ ολέο λέο στο ρυθμό του "βάλε το κόκκινο φουστάνι" το λέτε ακόμα;
Mitsmann
04-02-2013, 21:54
Εγω ειμαι ωραιος και το συνεχιζω.
δηλαδη αν ερθει ενας αλλος προπονητης, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ και σουπερ, θα βαζει 100% τον Γκαρσια, λετε?
εκτος αν αναλαβει ο Ποικιλιδης. τοτε πασο.
Η διαφορά άλλων παικτών Άτροπε με αυτόν είναι ότι ο Πάμπλο ότι λέει το πιστεύει...
Δεν είναι δηλώσεις απλά για να τσιμπήσει ο κόσμος.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Πάμπλο Γκαρσία, θα πω όμως μόνο ένα, ακυκλοφόρητο, γιατί ο Πάμπλο έκανε πολλά τέτοια αλλά δεν ήθελε να μαθαίνονται παραέξω. Είμασταν στον σύνδεσμο όταν το μάθαμε, και ράγισαν και τα τσιμέντα.
Ένας πιτσιρικάς 13 ετών, έπασχε από καρκίνο και ήταν στο Θεαγένειο. Τεράστια αγάπη για τον ΠΑΟΚ, και τον Πάμπλο ο μικρός. Ο πιτσιρικάς και οι γονείς του, ούτε ήρθαν σε επαφή ποτέ με την ΠΑΕ, ούτε γενικά με κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Κάποιος οπαδός όμως, που γνώριζε την οικογένεια και τον πιτσιρικά, ανέλαβε να βρεί τον Πάμπλο και να του μιλήσει.
Ένα απόγευμα ο Παυλάρας εμφανίστηκε στο νοσοκομείο φορτωμένος αναμνηστικά, και έμεινε 2 ώρες με τον πιτσιρικά. Όταν τον αντίκρυσαν οι γονείς και το παιδί, έλιωσαν στο κλάμμα. Μαζί και ο Παυλάρας....
Ρε Μιτσμαν, κατάλαβε λίγο τι λέμε...Ξέρουμε ότι ο Πάμπλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Δεν ζητήσαμε να ΠΑΙΖΕΙ, ζητήσαμε ΣΕΒΑΣΜΟ. Επειδή δεν τα ξέρεις τα του ΠΑΟΚ, ο μπινές ο Δώνης (κατόπιν εντολών) εδώ και 5 μήνες του φέρεται απίστευτα πούστικα.
Ο Πάμπλο έμεινε, τέλος.
Σε άλλα νέα
http://i46.tinypic.com/2crpric.jpg
Και όλοι οι Πόντιοι μαζί, ΠΑΟΚ, trance και LSD
Mitsmann
04-02-2013, 22:16
δε ξερω πως του φερεται ο Δωνης, συνεχιστε κανονικως, πασο.
ειναι προφανες πως οτι λεω, ειναι αγωνιστικης οψης.
Art In Haste
04-02-2013, 23:14
Διώξτε τον Δώνη... (https://www.facebook.com/DioxteToDoneKaiPherteEnaKanonikoProponeteStonPaok)
Δε θυμάμαι ποιος είχε πει νωρίτερα πως με εξαίρεση την ΑΕΚ έχει κάνει έργο που φαίνεται μετά από 7 μήνες σε όποια ομάδα έχει πάει, που καμμία ομάδα δεν έχει το βάρος μιας ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ επιτρέψτε μου να συμπληρώσω. Δεν έχει κλείσει 7μηνο στον ΠΑΟΚ ακόμη; Το έργο άρχισε να φαίνεται, από πότε έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ; Καλλιθέα δε μετράει.
δν ξερω τι εντολες εκτελει ο δωνης και απο ποιον.
ο γκαρσια-αν και μου ειναι αντιπαθης-ειναι σημαια στον παοκ.
οπως ηταν ο τζορτζεβιτς για μας η ο αλβερτης για τον μπασκετικο βαζελο.
αν η διοικηση θεωρει πως ο παοκ ειναι εταιρια και οχι συλλογος τοτε θα λειτουργει αναλογως.
οπως ο ποδοσφαιρικος βαζελος.
οπως και να'χει εχετε δικιο.
Τώρα που τελειώσαμε με Γκαρσία και Δώνη, να αρχίσουμε με γιο Δώνη;
ypersyntelikos
06-02-2013, 20:26
γιατι ετσι πρεπει...
το γκολ απο την 5 και ο σεισμος 17 μποφορ
http://www.youtube.com/watch?v=D3awm6gYSdE
Γελάω άσχημα με το μπουκέτο που τρώει ο κοτσιδάτος από τους πανηγυρισμούς στο 2.24
Fireknight
15-03-2013, 18:52
iwsh eixe afou
Mitsmann
16-03-2013, 02:28
Γενικα τον Δωνη δεν τον παω σαν προπονητη και του σερνω διαφορα αλλα αυτα που γραφετε ειναι ποδοσφαιρικες ηλιθιοτητες. το οτι ο Γκαρσια ζηταγε δε, αν δεν ειναι βασικος να ειναι εκτος 18δας, (αντε, αν ισχυει ας πουμε) ειναι μεγαλυτερη γελοιοτητα απο πολλες.
οσο για το ποστ κομμισσαρ, ειναι βεβαιο οτι εγω θα ηθελα βασικο τον Γκαρσια στον τελικο (αν παει τελικος Ολυμπιακος - Παοκ.)
μακαρι να ξεκιναγε η εντεκαδα απο τον Γκαρσια.
to tsardi tou ksemoramenou.oti goustarei tha kanei,einai o PABLO :!:
Mitsmann
16-03-2013, 02:36
τι να σας πω κρατηστε τον 10 χρονια ακομα βασικο. Ποσοστο επι τοις εκατο που μας νοιαζει = μονοψηφιο και γνωστο. Απλα συζητηση κανουμε.
Mitsmann
16-03-2013, 02:37
στο ματς με βαζελα θα εχομε ΟΜΟΡΦΙΕΣ
ε ναι ποιος ασχολειται με τη νικη. δε παιζετε και με γκεηβρο.
Fireknight
16-03-2013, 13:11
Episis gelaei o kosmos me tis anakoinwseis apo tin PAE. Apo th mia leei 8a parei thn omada apto prwta8lima (LOL) giati de metrisan swsta tin kilsi pou eixan ta daxtyla tou Salpiggidi kai sto kapaki oti o Garcia apoprosanatolizei tin omada apo to krisimo paixnidi (enw tis teleftaies meres, to mono pou asxoli8ike kapoios itan ta parapanw daxtyla). To 8ema Garcia 8a mporousan na to teleiwsoun poly pio omorfa, alla to pigane stin poustia, opote kala na pa8oun.
Oso gia to kypelo, katse na perasoume prwta :p
Pinatero
16-03-2013, 14:06
οι εν ζωη παοκτσηδες πρεπει να ζησουν Παμπλο να σηκωνει κυπελλο, να το γεμιζει με πσεχεδικο τσαι, να το παιρνει μαζι με τον μπιζερα στα βουνα και να λενε ιστοριες την ωρα που το μαζμελο θα λιωνει στη φωτια, ο κοντος θα φτερνιζεται απο τη κουβεντα, ποιος σε μελεταει να λεει παλι ο κατσικας, ωχ μωρε δελφακη μου και συ, τι τα θες τι ταθες ολοι οι μπατσοι ειναι αδερφες.
εγω ενα εχω να πω να σας μιλησω και ΕRιτικα να καταλαβετε, παοκ ειμαστε δεν μας νοιαζει η μπαλα
αν ο Σαλπιγγιδης ειναι η ΜΟΥΤΖΑ ο ΠΑΜΠΛΟΣ ειναι το ΠΙΝΚ
Fireknight
18-03-2013, 00:10
Ήρθαν στα χέρια με Δώνη!
(http://www.sportdog.gr/article/159998/irthan-sta-xeria-me-doni)
2 χλιαρά συνθήματα σε όλο το ματς, και μετά γαμήστε τον ολυμπιακό, β εθνική 3 φορές και πίπες. πώς δεν ακούστηκε κάνα σαλπιγγίδης ωεωεωε να γιορτάσουμε τα επόμενα 4 χρόνια. ντροπή ρε.
ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα φυτά σου, καληνύχτα.
Τα φυτά είναι εδώ και συνεχίζουν να μην θέλουν τον πουστηκοντέ. Ευτυχώς πήρατε γενικά πούλο και βράζετε στο ζουμάκι σας.
Για τα σημερινά επειδή ήμουν ένας από τους 40. Οι 30 ήμασταν εκεί να δούμε αποστολή και κάναμε χαβαλέ. Καμιά δεκαριά πήγα μόνο για τον Δώνη και γι' αυτό που έγινε μετά. Έφαγε δύο ψιλές και όρμηξε και ανταπέδωσε και ο ίδιος. Φάση όσο τσογλαναράς ήταν και όσοι του την πέσαν. Πούλο κι αυτός κι αυτοί όπως και οι ελάχιστοι εναπομείναντες του κινήματος πουστηκοντέ, για να τελειώνουμε :)
Σαββιδάρα σκίστους.
Τράβα ρε βλάκα νεοΠΑΟΚτση πανηγυρτζή στο paokmania να συναναστραφείς με τα υπόλοιπα φυτά....
Ούτε καν το έχω πληκτρολογήσει ποτέ μου το εν λόγω, από οπαδικά μόνο olapaok διαβάζω, θέλω να πιστεύω ότι είναι σχετικά συγκρατημένο, αν και δεν έχω γενικότερα μεγάλη εμπειρία. Εσύ ζαλισμένο αγόρι από πού παίρνεις τη δόση μίσους σου?
commissar
19-03-2013, 15:10
τέλος. :|
σαν κυνηγημένος, από την πίσω πόρτα.
μόνο θλίψη σήμερα.
http://www.youtube.com/watch?v=Z3imD_SiuFM&t=4m26s
http://s10.postimage.org/ywl1sb61l/image.jpg
commissar
20-03-2013, 19:39
http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_03/garsia2.jpg
κλειδώστε το.
Sotos_The_Tequiler
20-03-2013, 22:02
κάτι για να γλυκάνω τους φίλους ΠΑΟΚΣ:
http://i.imgur.com/AtkRcHy.jpg
tsimpouklano
21-03-2013, 04:39
Μόνο θλίψη, γιατί αυτός ο Άνθρωπος δεν έζησε κουπα με τον παοκ, γιατι αυτός ο Ανθρωπος ήταν η ψυχή του παοκτση (κιοχη του φασιστα).
Δώνη, σαββίδη το μπουλο απο τον παοκ ρε.
Σκάρτοι άνθρωποι...
Η γαβροποίηση του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει...Ο Σαββίδης δεν θέλει εμάς τους "κακούς", θέλει δικούς του, και πατατάκηδες...θέλει ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ στο γήπεδο, light καταστάσεις...θέλει στο γήπεδο τον Η. και τον κάθε νεοΠΑΟΚΤΣΗ του 2007 (που έπρεπε να έρθει ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΤΕΟ για να πάει γήπεδο).
Αν είναι έτσι να πάρουμε πρωταθλήματα και κύπελλα, να μου λείπει.
Ρώσε, δεν θα σε αγαπήσουμε ΠΟΤΕ. Τα λεφτά στον πάτο σου. Το ροκ εν ρολ με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, έχει αρχίσει (δες που ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ προπονητής σου έχει φάει σε 3 μέρες, 2 φορές φάπες).
Θέλατε ΖΩΑ νεοΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ χαιλίκια, Ch.l., νέα γήπεδα (λες και η Τούμπα σας χαλάει...ΑΡΧΙΔΙΑ), παικταράδες και πρωταθλήματα...Να γινόσασταν γάβροι τότε. Γιατί εμείς γεννηθήκαμε για τα δύσκολα.
Μακάρι ρε ΠΟΥΣΤΗ Ρώσε να μην ερχόσουν ποτέ να αλλοιώσεις το DNA της ομάδας μας. Και εμείς, και στην Δ Εθνική, πάλι ΠΑΟΚ θα είμασταν...Θα παίρναμε τον δύσκολο δρόμο και θα βρίσκαμε άκρη. Αλλά όχι, τα φυτά του olapaok, του paokmania, οι παοκτσήδες που έμαθαν ότι υπάρχει ομάδα "ΠΑΟΚ" το 2007, θέλουν τα γαμημένα τα χαιλίκια...
ΠΑΜΠΛΟ ΘΕΕ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ. Αυτό θα ακούσεις αν σηκώσουμε κανένα κύπελλο. Και που είσαι, όταν έρθει (που να μην σώσει και έρθει) εκείνη η αναθεματισμένη μέρα που πάμε τελικό (που να μην πάμε-παρακαλάω να μας αποκλείσει ο Αστέρας), στειλε πούστη Ρώσε τους πατατάκηδες, τον Η., και όλα τα φυτά στην κερκίδα. Γιατί ΕΜΕΙΣ, δεν θα είμαστε εκεί....Και μακάρι να σε ξεφτυλίσουν οι γάβροι οπαδικά.
Ριτζέκτ, είσαι πολύ λάθος.
Αν θελεις να κάνεις ομάδα σαν και αυτές που θαυμάζεις στο εξωτερικό, αν θέλεις να έχεις γήπεδο που να μην παθαίνεις τέτανο στην τουαλέτα, αν θέλεις να μπορείς να παίρνεις τον μικρό σου γιο μαζί, αν θέλεις να βλέπεις μπάλα και όχι ξύλο, αν δε θέλεις να ακούς να γαμωσταυρίζονται μάνες, τότε ο Ιβάν είναι ο άνθρωπός σου. Μου φαίνεται σαν έχει μείνει απωθημένο να διοικήσετε και εσείς σαν και εμάς. Αν δε σας αρέσει ο Ιβάν, να μην πατήσετε στην Τούμπα, προσοχή στην θύρα 8, λίγο θέλει να γκρεμιστεί. Θα έρθουν άλλοι πολλαπλάσιοι από εσάς.
Τώρα που φτύνεις, πρόσεχε, γιατί μετά θα γλύφεις.
Τι αντικειμενικά μιλάω ο πούστης.
εντάξει, άδοξα έφυγε, δε το άξιζε, δεν του φέρθηκαν σωστα κτλ. Αλλά να μην γαμήσουμε και την ομάδα. Συμβαίνουν αυτά. Σε λίγο καιρό θα πάρει το μπούλο του και ο δωνάκος. Τώρα έχουμε κύπελλα και τσάμπιονσλιγκς να ασχοληθούμε. Υπάρχει χρόνος και το καλοκαίρι να κάνουμε ιστορίες.
Η γαβροποίηση του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει...Ο Σαββίδης δεν θέλει εμάς τους "κακούς", θέλει δικούς του, και πατατάκηδες...θέλει ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ στο γήπεδο, light καταστάσεις...θέλει στο γήπεδο τον Η. και τον κάθε νεοΠΑΟΚΤΣΗ του 2007 (που έπρεπε να έρθει ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΤΕΟ για να πάει γήπεδο).
Αν είναι έτσι να πάρουμε πρωταθλήματα και κύπελλα, να μου λείπει.
Ρώσε, δεν θα σε αγαπήσουμε ΠΟΤΕ. Τα λεφτά στον πάτο σου. Το ροκ εν ρολ με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, έχει αρχίσει (δες που ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ προπονητής σου έχει φάει σε 3 μέρες, 2 φορές φάπες).
Θέλατε ΖΩΑ νεοΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ χαιλίκια, Ch.l., νέα γήπεδα (λες και η Τούμπα σας χαλάει...ΑΡΧΙΔΙΑ), παικταράδες και πρωταθλήματα...Να γινόσασταν γάβροι τότε. Γιατί εμείς γεννηθήκαμε για τα δύσκολα.
Μακάρι ρε ΠΟΥΣΤΗ Ρώσε να μην ερχόσουν ποτέ να αλλοιώσεις το DNA της ομάδας μας. Και εμείς, και στην Δ Εθνική, πάλι ΠΑΟΚ θα είμασταν...Θα παίρναμε τον δύσκολο δρόμο και θα βρίσκαμε άκρη. Αλλά όχι, τα φυτά του olapaok, του paokmania, οι παοκτσήδες που έμαθαν ότι υπάρχει ομάδα "ΠΑΟΚ" το 2007, θέλουν τα γαμημένα τα χαιλίκια...
ΠΑΜΠΛΟ ΘΕΕ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ. Αυτό θα ακούσεις αν σηκώσουμε κανένα κύπελλο. Και που είσαι, όταν έρθει (που να μην σώσει και έρθει) εκείνη η αναθεματισμένη μέρα που πάμε τελικό (που να μην πάμε-παρακαλάω να μας αποκλείσει ο Αστέρας), στειλε πούστη Ρώσε τους πατατάκηδες, τον Η., και όλα τα φυτά στην κερκίδα. Γιατί ΕΜΕΙΣ, δεν θα είμαστε εκεί....Και μακάρι να σε ξεφτυλίσουν οι γάβροι οπαδικά.
κι η μεγάλη ομάδα του 70(εξαιτίας της οποίας έγιναν παοκτσάκια τόσοι και τόσοι) είχε καινούριο γήπεδο (10ετιας) παικταράδες και τίτλους.
υγ.να πάει στο καλό ο κλάψας ο γκαρσία.5ετες στον δώνη
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
«Δεν μου ζητήθηκε ραντεβού με Σαββίδη»
Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αλλά το… σίριαλ φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά επεισόδιο. Το απόγευμα της Πέμπτης, με προσωπική του δήλωση, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στο θέμα του Γκαρσία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:
«Εμείς από την πλευρά μας είχαμε άλλα σχέδια για εκείνον. Του προτείναμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, ωστόσο ο ίδιος πήρε διαφορετική απόφαση, χωρίς να το συζητήσει καν μαζί μου, μολονότι του είχα προτείνει να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε…».
Αμεση ήταν η αντίδραση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε πως δεν του ζητήθηκε ποτέ επισήμως ραντεβού με τον Σαββίδη.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, υπάρχουν δύο διαφορετικές… οπτικές για το ίδιο ζήτημα που εξακολουθεί να απασχολεί τον κόσμο της ομάδας.
Η δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία:
«Θέλω να διευκρινίσω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα στον κ. Σαββίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, ποτέ δεν μου ζητήθηκε επισήμως να βρεθώ σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του.
Η μόνη φορά που μου ανέφερε άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως μία ιδέα, αν το ήθελα εγώ να μιλήσω μαζί του, ήταν πριν από 1,5 μήνα, όταν είχα πάρει την αρχική απόφαση για να φύγω και δεν το θεώρησα απαραίτητο, αφού είχα ήδη πάρει αυτή την απόφαση.
Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του θα το είχα πράξει, όπως το έκανα, άλλωστε, όταν μου το ζήτησε στο Παλατάκι και βρέθηκα δίπλα του.
Pablo Gabriel Garcia Perez».
τον βρύζα εννοείς;ναι, από τότε που έφερνε τον φλωρίδη κι έκανε μπίζνες με τον σαχπατζίδη.αλλά το συμβόλαιο του γκαρσία μια χαρά το ανανέωνε κάθε καλοκαίρι.
ο γκαρσία την ψώνισε άγρια.δεν είναι εύκολο πράγμα να διαχειριστείς τόση λατρεία προς το πρόσωπό σου.δεν φταίει και τόσο ο ίδιος όσο ο κόσμος που για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πανηγυρτζής.
όταν λοιπόν δεν μπορούσε να βρίσκεται στην 11αδα,να παίζει και να απολαμβάνει την λατρεία του κόσμου, έπεσε σε κατάθλιψη.γιατί δεν με βάζετε να παίξω και γιατί δεν με βάζετε να παίξω.γιατί δεν γουστάρουμε ρε φίλε δεν σε βάζουμε να παίξεις, αφού δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου...άντε τράβα στο χωριό σου να κυνηγήσεις ελάφια
το παράδειγμα με τα 70ς δεν είναι καθόλου για να γελάει ο κόσμος.η ομάδα ήταν καλή.είχε παικταράδες.έπαιρνε τίτλους...κι έτσι έκανε οπαδούς παντού.ο παοκ πρέπει να είναι μεγάλος σε όλα.όποιος θέλει δ εθνική μπορεί να διαλέξει μια ομάδα της δ εθνικής.
και τέλος πάντων δεν με απασχολεί και τόσο το θέμα, αλλά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να κάνουν συνεντεύξεις τύπου και να κλαίγονται...κι απ' την άλλη να κάνουν τους επαναστάτες...
υγ.να πούμε επίσης, ότι αρχηγό δεν τον έκανε ούτε ο σάντος, ούτε ο μπόλονι, ούτε ο χάβος αλλά ο δώνης.
να πούμε επίσης ότι μια χαρά έλεγε ψέμματα και στο παρελθόν.μια φορά έκανε τον τραυματία επί μπερέτα, μια άλλη έκανε τον ψόφιο στα γιάννενα και φάγαμε 4αρα...
Fireknight
21-03-2013, 23:17
αλλά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να κάνουν συνεντεύξεις τύπου και να κλαίγονται...κι απ' την άλλη να κάνουν τους επαναστάτες...
ena matso malakies, alla edw gelasa pio poly.
ήθελε μια τελευταία δόση λατρείας ο ανάπηρος
Fireknight
21-03-2013, 23:24
ontws gamise ton, to simantiko einai an moutzwse o kontos.
ο Παμπλος (ορισμος τελειοτητας σε ανθρωπο) ηταν τοσο ψωνισμενος που στην σαλονικη δεν τον βλεπαμε ΚΑΝ
οχι σε μπουζουκερι, ουτε στο ψωμαδικο στην γωνια δεν εβγαινε για πρωινο κουλουρι
καθε καλοκαιρι? απο ποτε ειναι ο στραβοκανης ''προεδρος'' και ποσες ανανεωσεις εκανε ο Παμπλος (τελεια υπαρξις) ?
ο ΠΑΟΚ δεν χρειαστηκε κανεναν τιτλο για να φκιασει ΛΑΟ
η Τουμπα το 59 εγινε, ακομα και με εκεινη την μορφη της ηταν το τριτο η τεταρτο σεχωρητικοτις γηπεδο στην ελλαδα (επιφυλλασομαι για την φιλαδελφεια, ας ενημερωσουν οι αεκς)
απο πριν ο ΠΑΟΚ ειχε κοσμο, οι τιτλοι και αρχιδιες ειναι ναχαμε να λεγαμε
η ομάδα του 70 άρχισε απ τα 60ς.σχεδόν καινούριο γήπεδο.κι έπαιξε μεγάλο ρόλο σ αυτό που γινε μετά ο παοκ.ευτυχώς, δεν υπήρχε τότε κάποιος να πει ότι ο λαος του παοκ θελει χαιλικια και δεν του φτανει το συντριβανι.
ο βρύζας του ανανέωσε 2 φορές αν δεν κάνω λάθος.
αν δεν είχες καλή ομάδα δεν θα έπαιρνες ούτε θα διεκδικούσες τίτλους για να χει ο κάθε μπούζας να κάνει τον ξανθόπουλο και να τρέφει γεννιές κλαψομούνηδων αδικημένων.το πολύ πολύ να έπαιζες φάπες με τις γριές για το ποιος θα μπει 8αδα.
υγ.δεν χρειάζεται να κάνει βόλτες στη σαλονίκη για να την ψωνίσει.
SpiritCrusher
21-03-2013, 23:33
νέα γήπεδα (λες και η Τούμπα σας χαλάει...ΑΡΧΙΔΙΑ)
Κατανοώ ότι μπορεί απλά να πήρες φόρα αλλά αντικειμενικά τώρα η Τούμπα είναι σκατά. Ένα μάτσο τσιμέντο έτοιμο να διαλυθεί ή να πλημμυρίσουν τα πάντα όταν θα σπάσουν οι σωλήνες ορ σάμθινγκ. Οκ είναι σημείο θρησκείας για εσάς αλλά δεν είναι ανάγκη να βάζετε παρωπίδες. Ακόμα και αν γίνει άλλο γήπεδο* δε θα είναι το ίδιο για εσάς αν δεν είναι εκεί, στη Τούμπα. Οπότε αν ο Σαββίδης είναι μάγκας και λέει πως έχει να δώσει λεφτά ας νοικιάσει κανα άλλο γήπεδο για 2 χρόνια και ας χτίσει ένα καινούριο στη θέση του παλιού.
Διαλύστε κιόλας το παλιό με δυναμίτη αν θέλετε και βάλτε τον Πάμπλο να πατήσει το κουμπί. Win-win.
*: Αν πέσει ο Άρης νοικιάστε το Βικελίδης, τρολολολ
scarecrow
21-03-2013, 23:41
Κατανοώ ότι μπορεί απλά να πήρες φόρα αλλά αντικειμενικά τώρα η Τούμπα είναι σκατά. Ένα μάτσο τσιμέντο έτοιμο να διαλυθεί ή να πλημμυρίσουν τα πάντα όταν θα σπάσουν οι σωλήνες ορ σάμθινγκ. Οκ είναι σημείο θρησκείας για εσάς αλλά δεν είναι ανάγκη να βάζετε παρωπίδες. Ακόμα και αν γίνει άλλο γήπεδο* δε θα είναι το ίδιο για εσάς αν δεν είναι εκεί, στη Τούμπα. Οπότε αν ο Σαββίδης είναι μάγκας και λέει πως έχει να δώσει λεφτά ας νοικιάσει κανα άλλο γήπεδο για 2 χρόνια και ας χτίσει ένα καινούριο στη θέση του παλιού.
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/838396_b.jpg
SpiritCrusher
21-03-2013, 23:47
http://i.imgur.com/Fkd2kIN.jpg
Tην γαβροποίηση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα δεν την βλέπεις landy ε?
Ο ΠΑΟΚ θυμίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φέτος, πρώτες 2 χρονιές Κόκκαλη. Η συνέχεια επιτάσσει την δημιουργία στρατού 300-400 ατόμων, ο οποίος στρατός θα πετάει κλωτσηδόν τους διαφωνούντες από το γήπεδο, και θα κάνει κουμάντα και κόλπα.
Αυτό πάει να κάνει ο Ρώσος.
Ωστόσο, για το θέμα Γκαρσία, πιάστηκε μαλάκας ο Ρώσος. Δεν ήξερε, και αυτό το πιστεύω. Δεν ήξερε τι μαλακία έκανε, και τι σύνδεση έχει ο Γκαρσία με τον κόσμο. Αλλά η κίνηση του έδειξε πόσο ψυχρός, και κρύος μπάσταρδος είναι. Αυτοί που έφαγαν όμως τον Γκαρσία είναι ο Μαυροφρύδης, ο Βρύζας, και ο Γεωργιάδης. Και χρησιμοποίησαν τον ηλίθιο τον Δώνη για αυτό. Σήμερα ξεκίνησε κιόλας η απομυθοποίηση του στα ΜΜΕ... "πολύ αργός" (λες και ο Πίρλο ας πούμε είναι ταχύτατος), "πολύ μεγάλος" (Λες και ο Ιμπαγάσα είναι νέος...). 20 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, θα έδινε τεράστια ποιότητα στον ΠΑΟΚ του Κάτσε, του Φωτάκη (αυτός γαμώ την παναγία του δεν είναι αργός ας πούμε...)
Δε γαμιέται ρε. Εμείς τον Πάμπλο θα τον έχουμε ψηλά όχι για την μπουνιά στον Diogo, αλλά για τα παιχνίδια που τον βλέπαμε να πιάνει την μπάλα και να μην κάνει ποτέ λάθος. Και για όλα αυτά που δήλωσε, και μας εκφράζουν.
«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. Το έμαθα από έναν γυμναστή που είχα σε μία ομάδα. Τον άκουγα να το λέει συνέχεια, μου έμεινε και το ακολουθώ ως στάση ζωής».
Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, με μειωμένες αποδοχές για τον ίδιο: «Δεν μετρώνται όλα στην ζωή με χρήματα Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή. Αυτή η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μένα και την οικογένειά μου είναι απίστευτη».
«Είμαι περήφανος επειδή έπαιξα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα είμαι περήφανος που παίζω στην ομάδα με τον καλύτερο κόσμο, τον ΠΑΟΚ»
Για το δοκάρι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Το σίγουρο είναι ότι αν έβαζα το γκολ ο ΠΑΟΚ θα έμενε με δέκα παίκτες! Διότι όλα και κάποια μαλακία θα έκανα...».
«Έχω παίξει σε μεγάλα πρωτάθλημα και μεγάλα γήπεδα. Καλό το Μπερναμπέου της Ρεάλ, καλό το Νόου Καμπ της Μπαρτσελόνα, αλλά η ατμόσφαιρα της Τούμπας δεν υπάρχει πουθενά»
«Για τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ολοι ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι φανερό ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει με τιμιότητα».
«Σίγουρα οι οπαδοί μας είναι η μεγάλη διαφορά. Δεν έχω δει τέτοιους οπαδούς είτε στην Ευρώπη είτε στην Λατινική Αμερική, πιο παθιασμένους, πιο φανατικούς με την ομάδας του. Έχουν μεγάλα αρχίδια".
«Πριν πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα, είχα μιλήσει με τον Χόρχε Μπάριος. Μου είπε για τον ΠΑΟΚ και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και με έπεισε. Δεν θα μετάνιωνα ποτέ για επιλογή μου. Λίγες φορές έχω μετανιώσει. Η οικογένεια μου αισθάνεται πολύ καλά εδώ. Αν ήμουν είκοσι χρονών θα ήταν καλύτερα για μένα. Τώρα είμαι λίγο ...παππούς και τα γόνατα μου πονάνε… Πάνω από το συμβόλαιο είναι ο ανδρικός λόγος. Αν από την πλευρά μου δεν μπορώ να ανταποκριθώ περαιτέρω ή ο ΠΑΟΚ έχει άλλες απαιτήσεις από μένα, τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Παίρνω οικογένεια μου και φεύγω…»
"Η Μύκονος είναι κοσμικό νησί, δεν είναι για αριστερούς. Τι δουλειά έχω εγώ εκεί;"
κι ο ζαγοράκης είχε 50-100 άτομα στην 4 που ρίχνανε σούτια σε όσους διαφωνούσαν.αυτό πάντα θα συμβαίνει.παρατρεχάμενους-τραμπούκους με χαρτζηλίκι έχουν όλοι
εγώ διαφώνισα στα περι χαιλικιων που είπες.δλδ κακό είναι να θελει ομαδαρά,παικταράδες,τσ λου, γηπεδάρα ο κόσμος;
Δεν είναι κακό να τα θέλει αυτά.
Κακό είναι να ΨΟΦΑΕΙ για αυτά. Να θέλει να τα κατακτήσει αυτά, με κάθε κόστος.
Και οι πατατάκηδες, οι Η., οι ΠΑΟΚ-2007, είναι σε φάση "Έλα Σαββιδάρα, γάμησε τους όλους".
Δεν θέλω παραρτήματα. Δεν θέλω να δώ τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με πέτσινα πέναλτυ στυλ γάβρου-φέτος είναι ΞΕΦΤΥΛΑ αυτό που γίνεται. Δεν θέλω να βλέπω να μπαίνουν μέσα στην Τούμπα ομάδες που "φιλάνε δαχτυλίδι" για ένα ξεροκόμματο από τον Ρώσο. Δεν είμαστε γάβροι γαμώ τον Αλλάχ μου, το ξαναλέω.
Ναι, το βλέπω ρομαντικά. Δεν μπορώ να το δώ αλλιώς. Αν το έβλεπα αλλιώς, θα ήμουν ένας ακόμα κοκκινομάγουλος που θα φώναζε "Ουλιεμπιακούς" και θα σήκωνε πλακάτ υπέρ στήριξης του Προέδρου Μαρινάκη, θα είχα το Κρόκους εικόνισμα και θα έλεγα "μεγάλη η χάρη σου τεράστιε πρόεδρε", θα ήθελα τον Τσιρώνη να με καβατζώνει οπαδικά.
Ο Ζαγοράκης είχε 188 άτομα τα οποία τα είχε διορίσει σαν security. Ήταν όλα από Δυτικά (σε ποσοστό 97-98%). Δεν σήκωσαν χέρι σε ΚΑΝΕΝΑΝ συνοπαδό τους. Α ναι, και όταν δεν τους χρειάστηκε ο Βρύζας, ξέρεις τι έγινε ε...?
δεν λέω για τους σεκιουριτι.λέω για κάτι καζανοκέφαλους στην 4 που βλέπανε το ματς με γυρισμένη πλάτη περιμένοντας ν ακούσουν έστω και μια λέξη κριτικής στον ζαγοράκη.δεν ξέρω αν τους έβαλε ο ζαγοράκης αλλά ξέρω άτομα που φάγανε τις φάπες τους απ' αυτούς,εξαιτίας κριτικής στον ζαγοράκη, κι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στην 5.
κι εγώ δεν τον γουστάρω τον σαββίδη γιατί είναι βρυκόλακας καπιταλιστής που κάνει τον δουλευταρά-έξυπνο-με ιδέες.κι ούτε θα γούσταρα ένα γαύρικο πρωτάθλημα.αλλά δεν ξέρω και πως αλλιώς μπορείς να το πάρεις...
είπες ότι γούσταρες γκαρσία για την μπάλα που ήξερε.κι εγώ γι αυτό τον γούσταρα.τα υπόλοιπα με άφηναν αδιάφορο γιατί τα υπόλοιπα είναι λαικισμός.έπρεπε δηλαδή να ρθει ο γκαρσία να πει για τον κόσμο για να μάθουμε τι είναι ο κόσμος του παοκ;ή το ότι δεν πάει στη μύκονο είναι κάτι που τον καθιστά είδωλο;ε ούτε εγώ πάω στη μύκονο.εσύ πας;σιγά τι είπε δηλαδή...
μας μένει λοιπόν η μπάλα...ε φέτος δεν μπορούσε..μακάρι να μπορούσε...αλλά κι άμα δεν μπορούσε δεν χάθηκε και τίποτα...υπάρχουν τόσοι παίκτες στον κόσμο που μπορούν...ας φέρουν μερικούς να κάνουμε ομάδα να μοιράζουμε 4αρες και να παίζουμε τσ λιγκ...έτσι κι αλλιώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ψιλομαλάκες...ακόμα κι οι καλύτεροι
Τυπάκια σαν τον ριτζέκτ είναι ακριβώς αυτοί που θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό μια ζωή αρκεί να βγάζουν αυτοί τα γούστα τους, νομίζω ότι το κάνει προφανές και ο ίδιος με τα λεγόμενά του. Οι παρωπίδες τους δε (που εντάξει, δεν θα τις μάθουμε τώρα) διασυνδέουν μονοσήμααντα και αποκλειστικά την άνοδο επιπέδου ενός συλλόγου με παρομοίωση με γάβρο. Άλλα ντ' άλλα και του πουλιού το γάλα.
Τα νέα είναι τα εξής πάνκη μπούφε αλλά παλαιάς κοπής: σου έχουν κόψει κι εσένα όπως και στους ομοίους σου το ΚΟΥΤΡΑ ΓΗΠΕΔΟ και βράζετε στο ζουμί σας. Μαζί δε με αυτό κόπηκαν σε μεγάλο βαθμό (και ελπίζω σε οριστική εξάλλειψη) το ντου, το επεισόδιο και ότι άλλο ζημίωνε για χρόνια αυτή την ομάδα. Δεν πειράζει όμως, ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγαλύτερος απ' ότι είναι και χωρίς εσάς, θέτε δεν θέτε, είναι αναγκαστικό και ζοριστείτε όσο θέλετε.
Και πριν προλάβεις να χαρακτηρίσεις (τρις μάλιστα) τον άλλον ως νεο-κάτι, πατατάκη και διάφορα άλλα ευφάνταστα λογοπλαστικά, τράβα κοίτα τα μούτρα σου και τι έχεις προσφέρει στην ομάδα που ΔΗΘΕΝ αγαπάς. Στο γήπεδο ΒΛΑΚΑ πάω από τότε που μπορώ να το πληρώνω από την τσέπη μου ενώ εσύ από τότε που σου μάθαν ότι μπορείς να μπεις με ντου η σηκώνοντας τα χέρια διπλός στα τουρνικέ.
Όχι, πλήρωσα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ όσα είδα.
regularpaul
22-03-2013, 01:28
ποστ του μηνα ηταν αυτο του σκερκροου στην προηγουμενη σελ, λυγισα
σοβαρα τωρα, οποιος ποδοσφαιροφιλος, αεκτζης ή μη, εχει περασει εξω απο τα φιλαδελφεια
δεν μπορει να μην εχει νιωσει εναν κομπο στο στομαχι
Τυπάκια σαν τον ριτζέκτ είναι ακριβώς αυτοί που θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό μια ζωή αρκεί να βγάζουν αυτοί τα γούστα τους, νομίζω ότι το κάνει προφανές και ο ίδιος με τα λεγόμενά του. Οι παρωπίδες τους δε (που εντάξει, δεν θα τις μάθουμε τώρα) διασυνδέουν μονοσήμααντα και αποκλειστικά την άνοδο επιπέδου ενός συλλόγου με παρομοίωση με γάβρο. Άλλα ντ' άλλα και του πουλιού το γάλα.
Τα νέα είναι τα εξής πάνκη μπούφε αλλά παλαιάς κοπής: σου έχουν κόψει κι εσένα όπως και στους ομοίους σου το ΚΟΥΤΡΑ ΓΗΠΕΔΟ και βράζετε στο ζουμί σας. Μαζί δε με αυτό κόπηκαν σε μεγάλο βαθμό (και ελπίζω σε οριστική εξάλλειψη) το ντου, το επεισόδιο και ότι άλλο ζημίωνε για χρόνια αυτή την ομάδα. Δεν πειράζει όμως, ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγαλύτερος απ' ότι είναι και χωρίς εσάς, θέτε δεν θέτε, είναι αναγκαστικό και ζοριστείτε όσο θέλετε.
Και πριν προλάβεις να χαρακτηρίσεις (τρις μάλιστα) τον άλλον ως νεο-κάτι, πατατάκη και διάφορα άλλα ευφάνταστα λογοπλαστικά, τράβα κοίτα τα μούτρα σου και τι έχεις προσφέρει στην ομάδα που ΔΗΘΕΝ αγαπάς. Στο γήπεδο ΒΛΑΚΑ πάω από τότε που μπορώ να το πληρώνω από την τσέπη μου ενώ εσύ από τότε που σου μάθαν ότι μπορείς να μπεις με ντου η σηκώνοντας τα χέρια διπλός στα τουρνικέ.
ΒΛΑΚΑ, ΚΕΡΑΤΑ, έχω διαρκείας από το 2002, πηγαίνω γήπεδο από το 1993, και ήμουν 2 χρόνια στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
ΒΛΑΚΑ.
Πήγαινα γήπεδο σε φάσεις και στιγμές και σε έδρες που δεν έχεις καν φανταστεί, ξέρεις, στις έδρες που εσύ τώρα δείχνεις βίντεο στα φιλαράκια σου και κομπάζεις. Και ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΥΤΡΑ Ε? Πλερουά πάντα.
και φυσικά ΒΛΑΚΑ, εγώ που μπορώ και έχω την άνεση να αγοράζω διαρκείας, θα βάζω κόσμο 2-2 μέσα στο γήπεδο ΜΑΖΙ ΜΟΥ, κόσμο που δεν έχει λεφτά.
Τράβα τα αρχίδια σου γαβροπαοκτση. Τράβα να γλύψεις τον Ιβαν αιώνιε σπαζομεσάκια, μήπως και σου δώσει καμία δουλειά, να αποπληρωθείς το "ΠΑΟΚτσηδηλίκι" σου.
Μπορείς επίσης να γράψεις και τη βιογραφία σου ολόκληρη, λίγο σχέση έχει με το θέμα. Το οποίο είναι ότι ο ΠΑΟΚ πάει να αλλάξει μία φορά επίπεδο, ιστορικά δεν είχε ποτέ ανάλογη ευκαιρεία και έχει ΒΑΡΙΔΙΑ σαν και την πάρτη σου, με κόμπλες και παρωπίδες να τον κρατάνε πίσω. Γι αυτό:
ΙΒΑΝ ΣΚΙΣΤΟΥΣ.
ΙΒΑΝ ΣΚΙΣΤΟΥΣ λέει το προσκυνημένο ανθρωπάκι.... Μυρίστηκε ρούβλια και για να δεί πρωτάθλημα και κύπελλο, μέχρι και τούμπες στον σκύλο του Σαββίδη θα κάνει....
100 Μνημόνια ρε θέλεις εσύ, και πάλι δεν θα στρώσεις. Κυρ-Η.- Παντελή....
8G1bwt3czkg
(Την "βιογραφία" μου πεταμένε την παρέθεσα επειδή είσαι κωλομπαράς, και με είπες τζαμπατζή. Βλάκα. ΒΛΑΚΑ. ΗΛΙΘΙΕ. Που πήγαινα για τον ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟ, και έκανα μεροκάματα και έδινα τα λεφτά μου όλα για να μείνει και να έρχεσαι εσύ σήμερα να παίρνεις το μέρος του)
Κωλαράκι Τορνευτό
22-03-2013, 04:51
Παιδια δε θελω να διακοψω, απλα θελω να δηλωσω πως το account με nickname Diogo οχι απλα δεν ειμαι εγω, αλλα με προσβαλλει και η οποιαδηποτε συνδεση του με μενα.
Ειμαι ισως καλυτερος ως ποδοσφαιριστης απο τον Diogo (ωπα ρε ντουζιερα), οποτε αν ηθελα να κανω τετοιου ειδους χιουμορ δε θα επελεγα τετοιο παλτο.
Αλλα και ανεξαρτητα απο αυτο, ενταξει νομιζω 3 ακκαουντς ειναι αρκετα.
Απλα για να μην εχουμε παρεξηγησεις, καθως με ρωτησαν ηδη 2 ατομα αν ειμαι εγω και δεν ηξερα καν σε τι αναφερονται. Συνεχιστε.
KoiliaSamprela
22-03-2013, 11:16
Εγώ δεν έχω άποψη για τον Γκαρσία, και δεν με ενδιαφέρει να έχω, ΑΕΚ είμαι τα δικά μου κοιτάω.
Αρπάζω όμως ως πάσα την κόντρα για πατατάκια , καναπεδάτους , νεο-οπαδούς (εμείς τους μαζέψαμε το 2004) και έρχομαι σε μιαν άλλη κουβέντα.
Τι πρωτάθλημα θέλουμε και τι ομάδα να υποστηρίζουμε. Δεν μπαίνω στην διαδικασία χαρακτηρισμών γιατί είμαι και 40 χρονών ασούμε και είναι τουλάχιστον αμαρτία να υποβαθμίσουμε την κουβέντα μας.
(Γαύροι μουνιά γαμώ τον Πειραιά για να είμαι εντός κλίματος section και να πάρω και τα πινκς / μούτζες μου).
Αυτή λοιπόν η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές στο κεφάλι μου και δεν μπορώ να πω ούτε με 50% σιγουριά ότι έχω κατασταλάξει. Τι τελικά θέλω την ομάδα που λέει ο Η. ή την Ομάδα που λέει ο Ριτζεκτ? Η αλήθεια είναι ότι αν μιλάει το συναίσθημα και οι αναμνήσεις θέλω του Ριτζέκτ. Είμαι όμως τελικά ΑΕΚ ή είμαι με τους Οπαδούς της ομάδας ΑΕΚ? Θα μου πεις με την ιστορία ... η ιστορία λοιπόν γράφτηκε στα χωμάτινα με παπούτσια από ύφασμα, με εργάτες/ποδοσφαιριστές και όρθιους γύρο από πλέγμα, και όχι από ένα μάτσο μισθοφόρους σε γήπεδα παλάτια και θερμαινόμενες πολυθρόνες.
Ο Τσίχλας είχε σχολιάσει ότι στο γήπεδο της ΜανΓιου είχε περισσότερη ησυχία και από εκκλησία. Ένας Άγγλος δημοσιογράφος είχε γράψει ένα βιβλίο που το έλεγε Η νόσος του σάντουιτς με γαρίδες (ή κάπως έτσι) και αναφερόταν στους (νεο)οπαδούς της Τσέλσι.
Φυσικά και τα 2 είναι αστεία μιας και ΑΥΤΑ είναι που έχουν κάνει και τους 2 φίρμες.
Αν θες το μοντέρνο ποδόσφαιρο του ΤσουΛου πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο του Η. (δεν τον κατακρίνω). Απλά αυτό που θέλει ο ριτζέκτ αντικειμενικά ΔΕΝ έχει θέση στο μοντέρνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Εγώ θα ήμουν πρόθυμος να στηρίξω μια ερασιτεχνική λίγκα, να βλέπω μόνο ανθρώπους με μεράκι για την ομάδα και ΑΕΚτζίδες (όχι προεδρικούς ή οπαδικούς) δίπλα μου να τα λέμε. Αλήθεια δεν μπορώ να πω ότι αυτός ο δρόμος που έχει πάρει το ποδόσφαιρο με ενθουσιάζει, αυτός ο "καπιταλισμός" όπου ο πλούσιος θα γίνεται πλουσιότερος και ο φτωχός φτωχότερος (γιαυτό και έχω ξενερώσει και με την ΜανΣίτυ, καλή η μια κούπα για το εφε, αλλά δεν βρίσκω πια την φλόγα που με έκανε να την υποστηρίξω). Θέλω να έχω ελπίδα να δω μια μικρότερη ομάδα να έχει την ευκαιρία να χτυπήσει κάποιον τίτλο γιατί μπορεί, Ώστε η ομάδα μου όταν την κερδίζει να παίρνει τα εύσημα ως "ομαδάρα".
Το ποδόσφαιρο είναι πλέον επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων για να μείνει ρομαντικό , εφόσον δεν μπορούμε να το αλλάξουμε η μόνη λύση είναι να του γυρίσουμε την πλάτη και να στραφούμε σε κάτι πιο αγνό.
μαζι σου και ισως φετος γιαυτο εχω παθει και τετοια παρακρουση με το γηπεδο που δεν την ειχα σε αυτο το βαθμο παλιοτερα που πηγαινα πιο κουλ. Φετος βλεπω καρδουλες... κλαιω στον υμνο οταν μπαινει η ομαδα, ειμαι τυφλα στα μισα ματς, σχιζοφρενια στο γκολ που υποτασσει το μεγαθηριο βεροια στο 80κατι.... αλλα παλι θυμαμαι και τον τσ(ι)αρτα, τον τονι, τον σαμπα τις πουτσες στο γαυρο με 9 και οσο κιαν φωναζω ΑΕΚ ΑΕΚ στο 0-4 τα σκεφτομαι... προφανως απαντηση δεν εχω να δωσω τι προτιμαω αλλα και λιγα λεφτα δεν θα με χαλαγαν τωρα. Αλλωστε εμεις ειμαστε η ΑΕΚ, θα μας γαυροποιησουν τα λεφτα.. (που δεν υπαρχουν αλλα λεμε τωρα :P) κατι αντιστοιχο ισχυει και με τον παοκ που εχει τα λεφτα.
Γι'αυτο ριτζεκτ μη βιαζεσε να σηκωσεις τα λαβαρα της επαναστασης εναντιον του Σαββιδη απο τωρα, δεν εχεις ζησει τι παει να πει να πεφτει η ομαδα σου και το λες ευκολα τωρα, εδω θα ειμαστε που του χρονου θα μας την λες για τις νικες σας στο τσουλου και θα πανυγηριζεις
Στον Καραισκάκη πάντως υποκλίθηκε στον λαό του Ολυμπιακού
για να βγεις τσαμπιονς λιγκ πρεπει να παρεις πρωταθλημα.αλλιως δεν.
atom_smasher
25-03-2013, 16:43
Οι παρωπίδες τους δε (που εντάξει, δεν θα τις μάθουμε τώρα) διασυνδέουν μονοσήμααντα και αποκλειστικά την άνοδο επιπέδου ενός συλλόγου με παρομοίωση με γάβρο. Άλλα ντ' άλλα και του πουλιού το γάλα.
Άλλ' αντ' άλλα τα μεγάλα της Παρασκευής το γάλα
Γυράδικο
25-03-2013, 22:33
Αν θελεις να κάνεις ομάδα σαν και αυτές που θαυμάζεις στο εξωτερικό, αν θέλεις να έχεις γήπεδο που να μην παθαίνεις τέτανο στην τουαλέτα, αν θέλεις να μπορείς να παίρνεις τον μικρό σου γιο μαζί, αν θέλεις να βλέπεις μπάλα και όχι ξύλο, αν δε θέλεις να ακούς να γαμωσταυρίζονται μάνες, τότε ο Ιβάν είναι ο άνθρωπός σου. Μου φαίνεται σαν έχει μείνει απωθημένο να διοικήσετε και εσείς σαν και εμάς. Αν δε σας αρέσει ο Ιβάν, να μην πατήσετε στην Τούμπα, προσοχή στην θύρα 8, λίγο θέλει να γκρεμιστεί. Θα έρθουν άλλοι πολλαπλάσιοι από εσάς.
Πολύ καλά και τίμια αυτά που λες φίλε, αλλά το νέο γήπεδο τι το θες; Μια χαρά είναι εκεί που είναι.
Pinatero
26-03-2013, 12:45
πινκαρα
καλα τα λες γυραδικο, αλλα την τελευταια φορα που περασα απο το μαγαζι, ειδα κατι γυρο-σφηνακια με πατατες πακοτινια και κλαμπ σαντουιτς και σαλατα ροκα μπαλσαμικο κρουτον, ε μα δηλαδη....
μαλλον ο ιβαν ειναι ο ανθρωπος σου
overdriven
27-03-2013, 11:23
deja-vu από τα λίγα...
Στο βαθμό που μου επιτρέπεται θα πω τα εξής στον Η. που απ' ότι κατάλαβα αν ήταν ΑΕΚ θα είχε εικόνισμα τον κοντοπούτανο:
Ο Ιβάν ήρθε φέτος και κάποια στιγμή θα φύγει και μαζί του θα φύγουν τα λεφτά και οι όποιες μεταγραφές και χλίδες. Μπορεί βέβαια να έρθει κάποιος άλλος στη θέση του μπορεί όμως και όχι. Και να επανέλθεις στα επίπεδα βουλινού ή ξέρω γω ποιον είχατε. Θα πρέπει όμως να αναλογιστείς γιατί ο Ιβάν διάλεξε αυτή την ομάδα να επενδύσει τα ωραία του εκατομμύρια. Λες να ήταν φανατικός από παιδί; Προφανώς πούτσες.
Ο Ιβάν ήρθε γιατί αυτή η ομάδα είναι η ομάδα όλης της Μακεδονίας. Ας πουν ότι θέλουν οι φίλοι του άρεως αλλά το φαινόμενο του παοκ στη Μακεδονία είναι μοναδικό. Εγώ που δεν μεγάλωσα εδώ, όταν ήρθα και κατάλαβα ότι υπάρχουν πόλεις που ως και τα τσιμέντα τους τρίζουν για τον παοκ, εντυπωσιάστηκα. Μιλάμε λοιπόν για μια ομάδα που λατρεύεται όσο τίποτα από τη σχεδόν μισή (από γεωγραφικής άποψης) Ελλάδα και για φαινόμενο που δεν υπάρχει ούτε σε γαύρο ούτε σε βαζέλα ούτε σε εμάς. Προφανώς κάθε ομάδα και κάθε κόσμος έχει τις δικές του ιδιομορφίες και τα δικά του ωραία και ενδιαφέροντα στοιχεία (άλλη κουβέντα).
Ε λοιπόν το φαινόμενο του παοκ αγαπητέ Η. και συν αυτώ δεν το έκανε καμία "νέα εποχή" καμία "νέα τούμπα". Ο μύθος της ομάδας δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον κόσμο της. Δηλαδή αν πας σήμερα σε ένα σχολείο της Β. Ελλάδας ο παοκ υποστηρίζεται από το 80% των μαθητών χαλαρά. Ούτε πρωταθλήματα, ούτε κάνα ποδόσφαιρο της προκοπής τα τελευταία 20 χρόνια ούτε τίποτα. Ο παοκ κάνει κόσμο από τον κόσμο του. Άρα λοιπόν είναι βλακώδες το να αποκηρύσσεις το ίδιο το είναι της ομάδας σου ονειρευόμενος πράγματα που στην τελική δεν είναι παοκ. Δεν είναι παοκ 10 σερί πρωταθλήματα πως να το κάνουμε τώρα. Είναι άλλη ομάδα. Μπορεί να το προτιμάς σε σχέση με το τι είναι μέχρι σήμερα παοκ αλλά να ξέρεις πως όταν έρθει η στραβή (γιατί θα έρθει) δεν θα έχεις να πιαστείς από πουθενά.
Από την άλλη πλευρά:
Δεν έχετε ιδέα πως είναι να πέφτεις Β εθνική. Έτσι όπως είναι η μπάλα στην Ελλάδα αν θες η ομάδα σου να υπάρχει, χρειάζεσαι έναν "επενδυτή" (τα εισαγωγικά προαιρετικά). Κάτι διοικήσεις λαϊκές τύπου Θωμά Μαύρου κλπ είναι για να γελάει ο κόσμος και να πέφτουν οι ομάδες. Άρα λοιπόν κάθε πλευρά έχει τα δίκια της, θαρρώ.
Pinatero
27-03-2013, 12:43
http://www2.paok24.com/dbimg/news/26566_front.jpg
tsimpouklano
27-03-2013, 16:28
Πριμ παραγωγικότητας λέει θα πάρει ο δώνης αν η ομάδα πάρει κύπελλο και πάει προκριματικά τσου λου.
(τι μου θυμίζει ρε πούστη μου)
Overdriven
Τα λόγια σου είναι σαν αυτά που ακούγονται από τους ραδιοφωνικούς μαϊντανούς που βγαίνουν 5 φορές τημέρα στον αέρα της πόλης μας. Συγγνώμη κιόλας.
Χθες άκουσα λίγο (τόσο άντεξα) στον Ζαγόρα έναν που είπε 100 φορές "να μάθει που ήρθε ο Ιβάν" και "δεν ξέρει που ήρθε ο Ιβάν μου φαίνεται" και κάτι τέτοια.
Που ήρθε; Σε μία ομάδα που τερματίζει τεταρτοπέμπτη, στο πιο ελεεινό πρωτάθλημα της Ευρώπης, και στα 90 χρόνια ιστορίας της έχει 3-4 τίτλους (ούτε θυμάμαι) Στην ευρώπη έχει να θυμάται μια Άρσεναλ, που στην τελική όοοοολες οι ομάδες του κόσμου μία φορά έχουν κάνει την υπέρβαση. Ήρθε δηλαδή ο Χοσάδας, καλημέρα σας πάρτε 25 μύρια στον πάοκ, και βγάζουν και γλώσσα οι συνδεσμίτες που ζήτημα να είναι το 3% του κόσμου.
Σα να πηγαίνει ο Αμπράμοβιτς να παίρνει την 4η ομάδα μπάσκετ της Αγγλίας, και να λένε οι άγγλοι, "δε ξέρει ρε που ήρθε ο Αμπράμοβιτς"
Δυστυχώς είμαστε πουθενάδες στο ευρωπαϊκό στερέωμα, το πόσο αγαπάει ο καθένας την ομάδα του είναι άλλο καπέλο, και για εμένα ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου.
Στον παπά λαός, τόσα χρόνια τρώγαμε Μπούζα, έτσι έγινε ο λαός. Περί προσφυγιάς και σία, κλάιν μετά από 100 χρόνια πες μου οτι κάποιος έγινε πάοκ λόγω προσφυγιάς, ή πείτε μου οτι υπάρχει στοιχείο προσφυγιάς σήμερα σε κάποια ομάδα της Ελλάδος. Βρε κάντε και τον σταυρό σας. Βόδια, που φωνάζατε Πάμπλο θεέ γαμιέται η παε.
tsimpouklano
27-03-2013, 16:36
Πραγματικά δεν είναι δυνατόν ένας αρειανός να έκανε αυτό το ποστ.
Πετσί αρειανός, αλλά κάποια πράγματα μπορώ και τα βλέπω. Βέβαια η μούντζα πάει σύννεφο διότι πιο πολύ πουλάει το στραβό στόμα εδώ πάνω.
Πόσο σκουλήκι είσαι ρε Άτροπε.
Είπε ο overdriven την άποψη του σαν τρίτος για τον ΠΑΟΚ, και αμέσως να βγάλεις το κόμπλεξ σου.
Ο Αμπράμοβιτς πήγε όχι στην 4η ομάδα της Αγγλίας, ίσως να είναι και η 6η-7η. Και έμαθε πόσο σπουδαίο είναι να είσαι πρόεδρος της Τσέλσι.
Στον παπά λαός ε? Κάνε μία γύρα στα δημοτικά, όχι Δυτικά, αλλά Ανατολικά. Με τα κυάλια πλέον να βρείς αρειανάκι. Κάνε μία βόλτα από Βέροια, Κοζάνη, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Καβάλα, Γρεβενά, Φλώρινα, και αν βρείς αρειανά πάνω από 10% να με χέσεις. Δες ότι έχω και κόσμο σε περιοχές εντελώς άκυρες με ΠΑΟΚ (Χίο, Σάμο, Πάτρα, Καλαμάτα, Σπάρτη Κρήτη γενικά και φυσικά Πανελλήνιο Σ.Φ ΠΑΟΚ Αθηνών με 10.000 ενεργά μέλη μέσα στα 90ς), και δες εσύ που έπαιρνες τον ένα τίτλο πίσω από τον άλλο στο μπάσκετ, που ήσουν η "αγαπημένη ομάδα των Ελλήνων", τι κόσμο έχεις. Κάπου έχεις κάνει λάθος εσύ νομίζω, όχι εγώ.
Θα σου πω πως έγινα εγώ ΠΑΟΚ φίλε Άτροπε, που πήγαινα σε ένα σκουληκοκρατούμενο (κάποτε, τώρα αντίο) σχολείο του κέντρου. Ενώ όλα ήταν Γκαλάκια (και όχι άρης), εγώ γούσταρα ΠΑΟΚ απλά και μόνο για τον κόσμο του. Πίκρες τότε στο μπάσκετ, μπάλα μετριότητα. Έτσι απλά. Και έγινα ΠΑΟΚ. Το γιατί, αναρωτήσου το. Ίσως επειδή είστε η πιο αντιπαθητική ομάδα, για πολύ κόσμο. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για άλλους. Δεν σας σέβεται κανείς, δεν σας εκτιμά κανείς (άντε μόνο οι Γιαννιώτες).
Αυτόν που κατηγορείς εσύ σαν τριτοτέταρτο, εσύ θα ήθελες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να είσαι τριτοτέταρτος στην θέση του. Εμένα δεν μου κάνει, τερματίζω τρίτος και ξενερώνω.
Αρειανός παρακαλώ. Είμαι, πολύ.
Ξηγήσου με απλά κατανοητά λόγια χωρίς φαμφάρες και παοκτσιδηλίκι.
Άσχετο, το ξένα διάφορα που μου είπες μια φορά, πήγα ένα Σάββατο, καλά έπαιζε.
Στα έγραψα.
Αλλλα πως ήθελες να στα πω? Με Αργιολεησον στύλ? Αυτό που σας μιλούσε τόσα χρόνια ο Σαουρίδης?
Ξ-Δ είναι μαγαζάρα.
Οκ, βγήκαν μετά.
Άλλο λέω. Πρώτον έγραψα για 4η ομάδα μπάσκετ της αγγλίας θέλοντας να πω πως όσο υποβαθμισμένο είναι το μπάσκετ της αγγλίας, τόσο είναι και το ποδόσφαιρο της ελλάδος. Οπότε το "να μάθει σε ποια ομάδα ήρθε" δεν στέκει ρε φίλε.
Όταν είπα για παπατζηλίκι λαού, δεν το είπα για το μέγεθος. Χαίρω πολύ, είστε περισσότεροι, και 2 και 3 και 5 φορές παραπάνω από εμάς, ε και; Ο λαός κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από το μέγεθός του, μην αναφέρω περιστατικά τώρα. Και το χειρότερο απ' όλα είναι οτι έχετε μεγάλη ιδέα για τον λαό.
Ρε συ, έρχεται ξένος παίχτης στην ομάδα ( και στη δική μας) και αντί να τον ρωτήσουν κάτι για την κωλοομάδα μας, τον ρωτάνε τί γνώμη έχει για τους οπαδούς. Έχουμε βάλει, αλλά πιο πολύ εσείς τους οπαδούς πάνω από την ομάδα. Και όλο ο λαός του πάοκ και ο λαός του πάοκ και αρχίδια.
Αφού (στην Ελλάδα) όλοι οι λαοί, ξεπερνάνε κατά πολύ την φήμη της ίδιας της ομάδας.
Σε αυτό, όλοι ίδιοι είμαστε.
MaX Payne
27-03-2013, 22:21
εκτος Μακεδονιας τριζουν δηλ τσιμεντα για τον Παοκ;
ο λαος του Θρηνου τι γινεται εκει στην Μακεδονια δεν ειναι η μιση Ελλαδα ολυμπιακοι μη μας το χαλατε
και φυσικά Πανελλήνιο Σ.Φ ΠΑΟΚ Αθηνών με 10.000 ενεργά μέλη μέσα στα 90ς
εδω ξεφυγε κανα μηδενικο;
για τον αρη και το μπασκετ που λετε περα απο οτι ειναι μπασκετ αμεσως μετα οσφπ παο εκαναν καλες ομαδες οποτε χαθηκε το "αρης στο μπασκετ" που λεγανε
και φυσικά Πανελλήνιο Σ.Φ ΠΑΟΚ Αθηνών με 10.000 ενεργά μέλη μέσα στα 90ς
εδω ξεφυγε κανα μηδενικο;
oxi
MaX Payne
27-03-2013, 23:34
να ρωτησω κατι αλλο ο Παοκ δεκαετιες προ 70 δεν κερδισε κοσμο λογο προσφυγιας κλπ η Μακεδονια ειχε πολυ κοσμο που οταν διαλεγε ομαδα πιο ευκολα πηγαινε σε Παοκ απο ηρακλη π.χ?
10 χιλ και ενεργα κιολας μελη δεν υπαρχει περιπτωση
SpiritCrusher
27-03-2013, 23:57
Σ.Φ. Αθηνών είπε...Σε μια πόλη που βρίσκεται σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας σου φαίνεται περίεργο να έχει 10κ μέλη; 100κ μινιμουμ είναι όλοι όσοι κατέβηκαν απο βορρά για να βρουν δουλειά να'ούμε. Σιγά το νούμερο.
MaX Payne
28-03-2013, 00:25
Αθηνα μενεις;
ενεργα μελη οχι γενικα οπαδους στην Αθηνα
10 χιλ ειναι μικρο νουμερο για συνδεσμο;
το ενεργο μελος σημαινει πηγαινω γηπεδο, πληρωνω συνδρομη κλπ
αν τους κανεις σουμα συνδεσμους στην εποχη μας στην Αθηνα πχ στην αεκ βγαινουν ολοι μαζι 10 χιλ;
10 χιλιάδες τακτικές συνδρομές πληρωμένες, μιλάμε τώρα για αρχές 90ς. Και ήταν ο ένας και μοναδικός σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην αθήνα (και ακόμα είναι...).
Και μην ξεχνάς Max Payne, πως μιλάμε για ένα ποσοστό 5% ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Δεν το λες και μικρό (πληθυσμιακά).
Ο λαός του Θρήνου στην Μακεδονία είναι ψιλοχοντροανύπαρκτος. Σε πολλά μέρη, είναι λιγότεροι και από της αεκ. Σε όλα, λιγότεροι των βάζελων.
Ethereal
28-03-2013, 05:36
εδω εχει παοκτσηδες στη κουλουρη ρε
Κωλαράκι Τορνευτό
28-03-2013, 06:12
Φοβερη κουβεντα, τοσο μηδεν ουτε στη Β' γυμνασιου με τον Κακο (κυριακο) και τον Λιακο (Ηλια) να σκοτωνονται στο ξυλο εξω στο προαυλιο φορωντας φυσικα τα κασκολ τους.
"Εμεις εχουμε περισσοτερους οπαδους απο σας"
:touched:
KoiliaSamprela
28-03-2013, 09:42
αν τους κανεις σουμα συνδεσμους στην εποχη μας στην Αθηνα πχ στην αεκ βγαινουν ολοι μαζι 10 χιλ;
:touched: Μην γίνεσαι γραφικούλης τώρα , ιδικά αυτήν την περίοδο που οπαδικά η ΑΕΚ περνάει μοναδική συσπείρωση.
MaX Payne
28-03-2013, 13:07
το 10 χιλ στην εποχη μας εσυ το θεωρεις δηλ μικρο νουμερο για συνδεσμους στην Αθηνα οτι μειωσα την αεκ;
KoiliaSamprela
28-03-2013, 14:53
Είναι απλά μικρό νούμερο για την ΑΕΚ στην Αθήνα, και είναι ένα ακόμα παράδειγμα ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην παπαρολογία.
Επίσης ένα από τα πρώτα "θέματα" που είχε ο Ντέμης με τους οπαδούς (Original) ήταν ότι δεν είναι οργανωμένο σωματείο, δεν υπάρχει καταστατικό, και σαν συμπέρασμα δεν υπάρχουν δελτία αποδείξεων.
Και επίσης φτάσαμε να μιλάμε για τον λαό της ΑΕΚ στο θρεντ του Pablo Gabriel García Pérez, ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!
MaX Payne
28-03-2013, 15:57
ποια παπαρολογια τι σχεση εχει ο ντεμης και αν κοβεις αποδειξεις
δεν ξερω αν εχεις συνδρομες
μου φανηκε υπερβολικο το νουμερο 10 χιλ ενεργα μελη με πληρωμενες συνδρομες σε συνδεσμο Παοκ στην αθηνα και το "Σιγά το νούμερο." που ειπε ο SpiritCrusher
εσυ κολλησες με την Αεκ;
αν σου ελεγα οτι ο Παναθηναικος με καμια 10 συνδεσμους στην Αττικη αν τους μετρησουμε σημερα θα βρεθουνε 10,000 χιλ ατομα να εχουν πληρωμενη συνδρομη σε συνδεσμο θα μου λεγες α ευκολα ειναι μικρο νουμερο για Αττικη;
SpiritCrusher
28-03-2013, 16:27
Ε στην Αττική των 4 εκατομμυρίων, 10.000 δεν ειναι δα και κανα φοβερό νούμερο.
Από εκεί και μετά για ΠΑΟΚς μιλάς. Τα ουγκ, μπάοκ κτλ. που ακούγονται έχουν κάποιο λόγο. Όπου πηγαίνουν έχουν Σ.Φ. και πάνε και χώνονται όλοι. Ο οπαδισμός/φανατισμός είναι γενικό γνώρισμα τους και -σε φάση με αυγό και κότα- είναι και ένας λόγος που διάλεξαν την ομάδα εξ'αρχής. Είναι και ο λόγος που ανοίγουν Garcia thread στο ER :!:
Λίγο πολυ γι αυτό εμένα δε θα μου φαινόταν περίεργο το 10.000.
Για την πλάκα ας θυμηθούμε και το ότι να'ναι:
http://youtu.be/nZj2UVslczo
metamelia1
28-03-2013, 16:48
LEVENTIS
http://www.paokplanet.gr/images/stories/00garcia_paok1.jpg (http://www.paokplanet.gr/podosferometagrafes/item/8016-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CF%8C-%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CF%83%CE%BA-%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AF%CE%B1)
MaX Payne
28-03-2013, 17:14
Ε στην Αττική των 4 εκατομμυρίων, 10.000 δεν ειναι δα και κανα φοβερό νούμερο.
Από εκεί και μετά για ΠΑΟΚς μιλάς. Τα ουγκ, μπάοκ κτλ. που ακούγονται έχουν κάποιο λόγο. Όπου πηγαίνουν έχουν Σ.Φ. και πάνε και χώνονται όλοι. Ο οπαδισμός/φανατισμός είναι γενικό γνώρισμα τους και -σε φάση με αυγό και κότα- είναι και ένας λόγος που διάλεξαν την ομάδα εξ'αρχής. Είναι και ο λόγος που ανοίγουν Garcia thread στο ER :!:
Λίγο πολυ γι αυτό εμένα δε θα μου φαινόταν περίεργο το 10.000.
ναι δεν παει ετσι ομως στην Αττικη των 4 εκατομμυριων αν δεν υπαρχει ντερμπι η' Ευρωπη πηγαινει τρεις και ο κουκος στο γηπεδο σε σχεση με τον πληθυσμο
και η δεξαμενη ειναι πιο μεγαλη για τους 3
περα των 3 ουσιαστικα ολοι οι αλλοι ανυπαρκτοι ειναι
κραταω μια πισινη γιατι μιλαγε για αρχες 90's που ηταν πιο της μοδος οι συνδεσμοι υπηρχαν μετακινησεις κλπ
αν μου ελεγες οτι 2013 εχει 10 χιλ μελη θα ελεγα ε με τπτ που κρυβονται κλπ
και κατι 5% που διαβασα πιο πανω δεν ξερω που ειναι ολοι αυτοι ζητημα ναχω γνωρισει συνολο αθηναιους παοκς 5 :-D
και 1 πανιωνιο στο στρατο που μουλεγε ακομα για τον Ναλιτζη
α ξεχασα κι αυτο
μεγαλη ιστορια και δεν υπαρχει τιποτα αναλογο απο καμια ομαδα των αθηνων στην σαλονικη
ειναι και λογω μεγεθους της πολης σαλονικη δεν μπορεις να κρυφτεις ευκολα
δεν πιστευω να νομιζεις οτι θα μπορουσες να εχεις σοβαρο συνδεσμο παοκ στα καμινια στους αμπελοκηπους η' στην Νεα Φιλαδελφεια
MaX Payne
28-03-2013, 17:38
ολοι αυτοι Αθηναιοι ε;
και φανταζομαι δεν ειναι πριν καποιο ματς
καταλαβαινεις αυτο που ειπα διαφορα Ομονοιας με γειτονια Αθηνας;
MaX Payne
28-03-2013, 18:32
γιατι ομονοια και εξαρχεια τι παιζει? δεν εχει βαζελες εκει?
και που ηθελες να τον εχουν τον Πανελληνιο ρε? σε καμια δραπετσωνα?
αθηναιοι, σαλονικεις, πελοπονησιοι οτι θες...τι θες να μας πεις με τις παπαριτσες σου οτι δεν εχεις δει ΠΑΟΚτση μωρε?
εδω εγω στο σπιρτοκουτο βρηκα νιγριτινο πλακα μας κανεις?
αντε καθομαι και ασχολουμαι με τα τρολλακια μεσημεριατικο....
οσο και η πολη να ειναι μεγαλη οποτε υπαρχουν παοκ δεν ειναι αισθητο καπου ιδιαιτερα
το οτι εχω γνωρισει λιγους στο βαζω σαν παραδειγμα
δεν γινεσαι ευκολα Αθηναιος παοκ ουτε ευκολο ειναι να υπαρχει συνδεσμος μην μου πεις οτι δεν εχουν γινει διαφορα σκηνικα κατα καιρους
η ομονοια οχι δεν την λες και οπαδικη περιοχη ουτε ανηκει καπου επισης δεν μενει και πολυς κοσμος το γραψα σε σχεση με αυτο που ειπες για Σαλονικη οτι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο και σου λεω οτι ειναι περιοχη που πιο ευκολα θα ειχε ενα συνδεσμο
βαλε και το "μισος" που εχει μια πολη για την αλλη που καμια σχεση το αναποδο
Max Payne,
1997-2001 ο Πανελλήνιος ήταν στα Κάτω Πατήσια, μετά ξαναπήγε Ομόνοια.
Επίσης, πέρσυ στον αγώνα Κυπέλλου Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ, που δεν κατέβηκαν όχι εκδρομές, ούτε μεμονωμένα άτομα, είχε περίπου 1.100 άτομα αποκλειστικά από Αθήνα στο γήπεδο της Καισαριανής.
Δεν θα σου αναφέρω τον γνωστό κρυφό σύνδεσμο που υπήρχε στην Νίκαια-δεν αναφέρω τους κρυφούς- αλλά και την ύπαρξη ενός ακόμα μέσα στα 00ς, του Σ..Φ ΠΑΟΚ Δυτικής Αττικής (τον οποίο τον έκλεισε ο ίδιος ο Πανελλήνιος).
Φυσικά πλέον δεν έχει 10.000 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, αλλά έχει κόσμο. Επίσης, υπάρχουν περιοχές της Αθήνας-πλην του συνδέσμου- όπου μαζεύεται κόσμος του ΠΑΟΚ και παρακολουθεί παιχνίδια μαζικά. Και είναι και αρκετές, και δύσκολες.
Σε αυτό που είπες, το περίεργο είναι (επειδή έχω πάρε-δώσε με Αθηναίους ΠΑΟΚτσήδες) ότι έχουν πολλά νιάτα στον σύνδεσμο.
Αντι-Αθηναικό μένος η Θεσσαλονίκη δεν έχει. Αντι-Ολυμπιακό, ναι.
MaX Payne
28-03-2013, 22:22
στο τελευταιο σαν πολη προς πολη λεω οχι μονο αθλητικα
αν ρωτησεις τους Αθηναιους Παοκ σε ποια περιοχη μετραμε και κοντραρουμε τους αλλους 3 θα σου πουν η ταδε;
και μετα αν σου πουν η ταδε ρωτα και ενα αλλοθρησκο να εισαι σιγουρος :-D
δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν και καθολου αλλα οχι σε νουμερα που να πεις καπου οτι υπαρχει υποψια οτι εχει οπαδους παοκ σε σοβαρους αριθμους
στα υπολοιπα δεν το ξερω για να σου πω αν υπηρχε Δ Αττικη και τι ηταν μην λεω και μαλακιες
δεν πιστευω παντως να λειτουργουσαν και χυμα χωρις προφυλαξεις
και οτι μαζευονται και σε περιοχες δυσκολες και βλεπουν ματς τοσα χρονια πρωτη φορα τα ακουω
παντως δεν θα πας περιπτερο και θα βρεις σπορ του βορρα
η' θα βαλεις ραδιο και θα ακουσεις Παοκ
η θα πας σε σχολειο και στα 100 πιτσιρικια θα βρεις 5 Παοκ
η' θα δεις στην ταδε γειτονια και ο τοιχος θα λεει παοκ 4
τετοια απλα λεω
Ούτε σαν πόλη προς πόλη υπάρχει μίσος. Όποιο μίσος υπάρχει, προέρχεται από τα αντιολυμπιακά αισθήματα.
Βρε ότι δεν υπάρχει πυρήνας σε κάποια περιοχή, και είναι διάσπαρτοι, είναι λογικό. Δεν υπάρχει περιοχή στην Αθήνα όπου να είναι ΠΑΟΚ, θα ήταν παράλογο να υπάρχει.
Εδώ καλά-καλά στην αεκ της έμειναν 3 με 4 περιοχές σε όλη την Αττικη, τι να λέμε τώρα? Ν. Ιωνία, Ν.Φ, ίσως Εξάρχεια, Ηράκλειο, ίσως Μενίδι. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τρομακτικά ο οπαδικός χάρτης της Αθήνας, με γάβρους να εμφανίζονται (όχι φανερά) ακόμα και σε πολύ παραδοσιακές περιοχές. Και φυσικά αυτό εις βάρος της αεκ περισσότερο, παρά του παο.
Της Δυτικής Αττικής ήταν πολύ χύμα, για αυτό και τους έκλεισε ο ίδιος ο Πανελλήνιος.
Μαζεύονται, και σε αρκετά μεγάλους αριθμούς, κυρία Δυτικά και Νότια. Αλλά και Κεντρικά.
Σπορ του Βορρά δεν θα βρείς γιατί πολύ απλά δεν έχει διανομή, ούτε Μέτροσπορ. Εδώ π.χ που έρχεται ο Γαύρος/ Πρωταθλητής/ Φως/Πράσινη δεν πουλάνε τίποτα, απλά δεν ξέρω τι παίζει με τα πρακτορεία και τις διανομές (λογικά ανεβαίνουν μαζί με τις πολιτικές από Αθήνα).
Στο ράδιο λογικό είναι ρε συ...Ούτε εδώ θα ακούσεις για ΟΣΦΠ.
Περί σχολείων/πιτσιρικάδων μην παίρνεις και όρκο...Εδώ υπάρχει πυρήνας πιτσιρικάδων σε περιοχή του Πειραιά.
Περί τοίχων, είναι αστείο. Και Νεάπολη Θεσσαλονίκης αν περπατήσεις στον Κεντρικό δεν θα δείς να λέει πουθενά ΠΑΟΚ, αλλά είναι η περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση οπαδών ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Δεν έχει να λέει ρε συ...Εδώ θυμάμαι να περπατάω Καλλιθέα και να βλέπω παντού "Πάνθηρες". Ε δεν σημαίνει ότι εκεί κουμάντο είναι ο Πανιώνιος.
MaX Payne
28-03-2013, 23:50
πολη προς πολη δεν υπαρχει το αισθημα οτι αδικειται η Θεσ νικη σε εργα υπουργεια λεφτα κλπ;
μονο με τον οσφπ εχει σχεση;
o τοιχος ειναι ενα απλο παραδειγμα οποια ομαδα κανει κουμαντο στην περιοχη γεμιζει τα δικα της γιαυτο το λεω
αν παει καποιος στην Νεαπολη και γραψει θρυλαρα θυρα 7 το συνθημα θα παραμεινει;
για πιτσιρικαδες δεν παιρνω ορκο απο προσωπικη πειρα μιλαω περισσοτερο και οτι ακουμε και θεωρω στα 80,90 s πιο ευκολα περναγε "ο λαος του παοκ" και "εκλεβες" οπαδους παρα τωρα
ειναι και τα συνεχομενα του γαβρου στο κολπο
overdriven
28-03-2013, 23:59
Φυσικά και υπάρχει μίσος όχι μόνο για την Αθήνα αλλά για όλη την Ελλάδα από Κατερίνη και κάτω. Μια ιστορία θα πω η οποία είναι 100% αληθινή και δε μπορεί να είναι τυχαία:
Είναι ένας κατηγορούμενος σε ποινικό δικαστήριο. Και να απειλείται βαρβάτη ποινή όχι μαλακίες. Έρχεται ένας φίλος του κατηγορούμενου να καταθέσει μάρτυρας υπέρ του. Ο Κατηγορούμενος από δω. Ο φίλος του από Κόρινθο. Στο δικαστήριο είναι η μάνα του κατηγορούμενου χεσμένη. Τους μαζεύω πριν τη δίκη να τους πω 5 τελευταίες κουβέντες για μέσα. Έρχεται και η μάνα του που ρωτάει τον φίλο του γιού της ο οποίος ήρθε να βοηθήσει ώστε το βλαστάρι της να γλιτώσει το κελί και μόλις τελειώνουμε τον ρωτάει εσύ παλικάρι μου από που είσαι; Από Κόρινθο αποκρίνεται εκείνος και του λέει "Ε τώρα αυτό τι μου το είπες; Είναι δυνατόν ο γιος μου να κάνει παρέα με νότιους & καταυλακιώτες;". Πάμε πάλι... μια ηλίθια, θεώρησε καλό πριν δικαστεί ο γιός της να προσβάλλει για την καταγωγή του ένα παιδί που ήρθε στο δικαστήριο να τον βοηθήσει.
Σόρρυ αλλά όλη αυτή η μαλακία κάτω δεν υπάρχει.
Η καραμέλα "αδικημένος" έχει πεθάνει προ πολλού. Δε νομίζω να υπάρχουν ακόμα κάποιοι που να την πιστεύουν.
Το αντιολυμπιακό αίσθημα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.
Με μπογιές και τοίχους, δεν έχει να λέει κάτι η δουλειά. Στο είπα, μπορεί κάποιος να μην ασχοληθεί κιόλας. Αυτό που αναφέρεις, υπήρχε μέχρι και τα 90ς. Έχει ξεφύγει ο οπαδισμός από τότε.
Τα συνεχόμενα του γάβρου έκαναν ΠΟΛΥ κόσμο Αττική, αλλά εσύ δεν έχασες κόσμο-όπως σου είπα έκλεψε πολύ κόσμο από την αεκ, όπως και από ολες τις μικρότερες ομάδες στυλ Πανιώνιος κτλ. Τώρα περί ΠΑΟΚ, είναι παράδοξο ότι αυξάνει τον κόσμο του προοδευτικά την τελευταία 15ετία (είχε γίνει σχετική έρευνα).
Δε γαμείς...
Οβερντριβεν δεν μιλάμε για τα παλιά μυαλά ρε συ...Χέστους αυτούς.
overdriven
29-03-2013, 00:12
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι παλιά, πάντως οκ σε μη αθλητικά επίπεδα που συζητώ με κόσμο πλέον δεν τα ακούω αυτά τόσο συχνά. Πιο παλιά τα άκουγα συχνότατα και μάλιστα όχι από κόσμο που έβλεπε ποδόσφαιρο και γι αυτό είχε και αντιδικίες ας πούμε που είναι λογικό. Θα μου πεις βέβαια οκ έτσι ακούει, έτσι λέει κάποιος.
Αν και τώρα είμαστε πολύ οφτόπιτς θα ήθελα να πω ότι υπάρχει μια αίσθηση στην πόλη ότι όλη αυτή η σαπίλα με άνθιμους, ψωμιάδηδες κλπ αρχίζει και παίρνει πούλο. Κάπως αυθαίρετα θα έλεγα ότι αυτή η "αντινότια" νοοτροπία ήταν αναπόσπαστο κομμάτι όλου αυτού του τσίρκου. Ο καιρός θα το δείξει.
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι το καριολίκι εδώ πάνω, δουλεύει φουλ. Και ότι μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου, είναι Αθηναίοι.
Η ΨωμιαδοΑνθιμοσαπίλα συντηρούταν όσο υπήρχε μπαγιόκο. Νιετ μπαγιόκο, νιετ σαπίλα σουκα μπλιάτ. Είχαν αδιανόητους κομματικούς στρατούς, συντηρούσαν (με κρατικά κονδύλια) χιλιάδες οικογένειες. Σαπίλα μέχρι το κόκκαλο.
Σπορ του Βορρά δεν θα βρείς γιατί πολύ απλά δεν έχει διανομή, ούτε Μέτροσπορ. Εδώ π.χ που έρχεται ο Γαύρος/ Πρωταθλητής/ Φως/Πράσινη δεν πουλάνε τίποτα, απλά δεν ξέρω τι παίζει με τα πρακτορεία και τις διανομές (λογικά ανεβαίνουν μαζί με τις πολιτικές από Αθήνα).
o gavros/protathlitis ktl erxontai me tis politikes apo athina.ontos de poulane tpt
i metrospor stin athina exei dianomi se sigkekrimena meri(omonoia einai to ena)
sinexiste
nothingman
29-03-2013, 02:53
Εγώ έχω να πω ότι εδώ Κορυδαλλάρα και γενικότερα στην τίμια Βήτα Πειραιώς υπάρχουν πάοξ, όχι φυσικά όσοι οι παο/αεξ αλλά όχι και πέντε νοματαίοι κρυμένοι. Και στα ματς με Προό έπαιζαν πανιά από Νίκαια, μάλιστα θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά να συζητάμε ότι από τις ομάδες εκτός Λεκανοπεδίου, μόνο παοκ και οφη είχαν φέρει -σε εμάς τουλάχιστον- κόσμο ποδαράτο ή με αυτοκίνητα, όχι πούλμαν.
Αυτά, σημαντική η συνεισφορά μου, παρακαλώ.
overdriven
29-03-2013, 10:07
Που βρισκεται τωρα η προοδευτικαρα? Με ιωνικο ποιος εδερνε, εσεις για αυτοι?
Επισης ανεβαινει Απολλων Αθηνων, λατρεμενη ομαδαρα.
KoiliaSamprela
29-03-2013, 10:35
Δεν ξέρω πως έφτασε η κουβέντα σε αυτό το σημείο , αλλά όλα είναι θέμα συγκυριών.
Άλλος γιατί έδερναν πολύ , άλλος γιατί είχε ομαδάρα, άλλος γιατί ΠΑΣΟΚ (γαύροι :pink:)
Άλλος γιατί πνεύμα αντιλογίας στην παρέα, κλπ.
Εντός ολίγου πάντως έρχεται σπλίτ , θα μελετήσω τι θα μείνει εδώ τι θα πάει στο άλλο.
nothingman
29-03-2013, 12:09
Μη δει λίγη εξουσία ο κώλος του αεκιτζή, αμέσως να αρχίσει τα σπλιτ.
Φίλε οβερντρίβεν, το καμάρι του λαού μας (http://www.youtube.com/watch?v=ktcfBBtuzNI) βρίσκεται στην τρίτη εθνική. Με ιωνικό έδερναν λίγοι αλλά γάμαγαν πολλοί που έλεγαν ότι έδερναν, ήταν ένα φανταστικό κόλπο!
Mitsmann
29-03-2013, 12:57
μια που το τοπικ εγινε ΠΑΟΚΑΡΑ, θα κλαιτε καθημερινα μεχρι την Κυριακη στις εφημεριδες?
Προς το παρόν κλαίει το Ελληνικό Δημόσιο για τη μείωση της ποινής του Σαλπιγγίδη. Άγνωστο ως πότε.
Mitsmann
29-03-2013, 13:20
ειναι απ το φοβο του χατ τρικ.
(σ οτι απαντησεις, καθρεφτακι, προλαβα, νικησα)
MaX Payne
29-03-2013, 14:54
Με μπογιές και τοίχους, δεν έχει να λέει κάτι η δουλειά. Στο είπα, μπορεί κάποιος να μην ασχοληθεί κιόλας. Αυτό που αναφέρεις, υπήρχε μέχρι και τα 90ς. Έχει ξεφύγει ο οπαδισμός από τότε.
Τα συνεχόμενα του γάβρου έκαναν ΠΟΛΥ κόσμο Αττική, αλλά εσύ δεν έχασες κόσμο-όπως σου είπα έκλεψε πολύ κόσμο από την αεκ, όπως και από ολες τις μικρότερες ομάδες στυλ Πανιώνιος κτλ. Τώρα περί ΠΑΟΚ, είναι παράδοξο ότι αυξάνει τον κόσμο του προοδευτικά την τελευταία 15ετία (είχε γίνει σχετική έρευνα).
στην Αττικη η ερευνα η' πανελληνια;
ο οπαδισμος σε περιοδους γραφικοτητας εδω εβαζε αυτοκολλητα στα φαναρια και πινακιδες να μην βλεπεις το στοπ σιγα μην εχει ξεπερασει μπογιες και τοιχους :D
να θυμισω οτι λογω μπασκετ τοτε παοκ-αρη μεχρι αρχες 90'σ τσιμπολογουσε και απο κει καποιο κοσμο
KoiliaSamprela
29-03-2013, 14:58
Ισχύει περί μπάσκετ που λέει ο απο πάνως ε!
Τα ντέρμπι Αρης - Παοκ καθήλωναν κόζμο, και υπήρχαν αυτοί που ήταν με το κογιότ (αυτή την φορά θα γαμήσει κλπ)
MaX Payne
29-03-2013, 15:03
υπηρχε και κοσμος στο τι ομαδα εισαι ελεγε το ποδοσφαιρο ταδε και "Αρης/Παοκ στο μπασκετ" αλλα μεχρι που κατεβηκε Γκαλης-Ιωαννιδης
regularpaul
29-03-2013, 16:21
στα 90's που συζητατε, η Καρδιτσα, τα Γιαννενα, η Καλαματα κλπ εφερναν 1000+ οπαδους στην Νικαια
το 80-90% προφανως των οποιων ηταν κατοικοι Αθηνων
συνεπως το 10000 ΠΑΟΚς μου φαινεται απολυτα λογικο
επισης ο Ιωνικος θα βρει την Προο* του χρονου στην Γ σε εναν ομιλο φωτια
με Αιγαλεω, Εθνικο, Περιστερι (Α.Ο.), Ατρομητο (Καμινια), Ηλυσιακο
(εκτος αν μας βαλουν σε διαφορετικους ομιλους για το καλο του νομού)
(*προλαβαινει να ανεβει φετος)
1. Είχαμε Ηρακλή είχαμε Άρη, είχαμε και άλλες ομάδες, όχι φυσικά τις περισσότερες φορές.
Από 2 και κάτω δε συζητάω γιατί ενώ μιλάω γενικά, το στενό σου το κεφάλι το γυρίζει στο Άρης πάοκ. Για το κωλοπρωτάθλημα λέω, για Γκαγκάτση που τάχα χειροκροτούσα λες, ό,τι να 'ναι. Και μάλλον δε διαφωνείς σε όσα λέω, απλά εσύ ως γνωστόν ΠΡΕΠΕΙ να την βγεις σε όποιον δεν λιβανίζει την ομάδα σου. Γραφικότητες.
Fireknight
30-03-2013, 13:56
ta teleftea xronia, oute to tetartopemptos isxyei, oute aris kai iraklis yparxei kai apo fetos exeis tin aek me poly sovara provlimata kai ton pao na palevei gia na mpei sta playoff. afto agorase o "Xosadas".
atom_smasher
31-03-2013, 03:20
στα 90's που συζητατε, η Καρδιτσα, τα Γιαννενα, η Καλαματα κλπ εφερναν 1000+ οπαδους στην Νικαια
το 80-90% προφανως των οποιων ηταν κατοικοι Αθηνων
συνεπως το 10000 ΠΑΟΚς μου φαινεται απολυτα λογικο
επισης ο Ιωνικος θα βρει την Προο* του χρονου στην Γ σε εναν ομιλο φωτια
με Αιγαλεω, Εθνικο, Περιστερι (Α.Ο.), Ατρομητο (Καμινια), Ηλυσιακο
(εκτος αν μας βαλουν σε διαφορετικους ομιλους για το καλο του νομού)
(*προλαβαινει να ανεβει φετος)
Ωρε μάνα μου! Φτιάξε με. (δηλαδή όλοι τα ίδια σκατά είμαστε αλλά τέλος πάντων) Ε κόσμο πολύ ποδαράτο έχουμε κατεβάσει και μεις...δίπλα είμαστε...
Επίσης ίσχυε αυτό για τον σύλλογο στην Αθήνα.
KoiliaSamprela
31-03-2013, 10:47
βασικά επειδής πήγαινα κολυμπητήριο εκεί δίπλα και ήμουν και πολύ πιτσιρίκι και έτυχε να επιστρέφω σπίτι, είχατε φάει τρελό ματσούκι από νέιτιβς εγκάλεονς.
Όπως θυμάμαι να έχει κατεβάσει καμιά 20ρια πούλμανα η Καλαμάτα στο Αιγάλεω παρκαρισμένα στο ΤΕΙ Πειραιά , και στην επιστροφή όλα λαμπόγιαλο.
Γενικά αυτές οι γειτονιές τότενες (Περιστέρι , Αιγάλεω , Νίκαια , Κορυδαλλός, η σειρά είναι όπως πάει η Θηβών) είχε καλές αρκουδιές, χειρότερες από πολλούς χουλιγκανέους της εποχής.
Και εκεί έπαιζε τρου ματσούκι, με πορείες χωρίς αστυνομίες χωρίς προστασία χωρίς τίποτα, πάμε και όσες φάμε όσες δώσουμε.
atom_smasher
31-03-2013, 11:38
Αχ τι μου θύμισες Σαμπρελα! Αν και εγώ είμαι μικρός και δεν πρόλαβα πολλά πράγματα.
Κωλαράκι Τορνευτό
01-04-2013, 13:11
n7TP8a1QV44
AYTOI EISTE
τον έκλεισε πριν πει βρε τον φουκαρά τον παοκ ή το χει κόψει;αν το χει κόψει να το ξαναρχίσει. αν τον κλείσανε πριν το πει, να πανε να γαμηθούνε