View Full Version : ΣΕΞ
Dragonlord
01-02-2013, 12:19
Λοιπόν, επειδή έχω την εντύπωση ότι έχουν γραφτεί καναδυό καινούργια γκομενάκια και θέλω να τα τσεκάρω, τι λέει, θα κάνουμε κανα πάρτι; Παίζουν οι εξής ιδέες:
α) να γίνει σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο (αν μας τον δώσουν) και τα λεφτά να πάνε σε κανά καλό σκοπό, θα δούμε τι
β) να γίνει στο καντέλα
γ) να γίνει στο καντέλα και εκτός από πάρτι να έχει και λάιβ πιο πριν, καθώς έχει στημένα μηχανήματα
το καντέλα για όσους δε γνωρίζουν είναι στη δάφνη, εργάζεται εκεί ο φρικ μπρο και οι τιμές είναι μπύρα 3/ρακή 2/ποτό 5
σάββατο 23/2 πώς μας φαίνεται;
δισκάς
Parasight
01-02-2013, 12:25
Για μαζική κάθοδο από βόρεια Ελλάδα μας φαίνεται ξέρω γω
overdriven
01-02-2013, 12:27
Αν γίνει το γ), εμείς κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και κατεβαίνουμε να παίξουμε πάντως :oops:
Raven Lord
01-02-2013, 14:19
23 παίζουν enforcer στη σαλονίκη και παίζει εκστρατεία για 'κει :(
εκτός αν το κανονίσω για αθήνα, αλλά δυσκολάκι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών.
menumission
01-02-2013, 14:36
Εγώ δε θα έρθω εννοείται.
sta rxidia mas. egw tha paw.
Pinatero
01-02-2013, 14:44
εδιτ:
μεσολαβησε ποστ και δεν θα το καταλαβει και κανεις.
τεσπα.
er στην καντελα ελα ελα ελα ε ε ε
menumission
01-02-2013, 14:59
sta rxidia mas. egw tha paw.
το "φυγε απ'το φορουμ" ξεχασες μετα το "μας"
Dr.Gonzo
01-02-2013, 15:02
Άμα ψηθεί λάηβ φέρνω μαστουρωμένους και καβλωμένους...
Α) Σε τσιρκουλέ alt rock στυλ αυτούς:
http://www.youtube.com/watch?v=DcjdVsx-VoE
ΒΟΥ) Σε μεταλλάδικο crust στυλ ετούτους:
http://youtu.be/rDSsNpLmnqg
Προφανώς μετά χαράς βαράμε και με τους δύο.
*Ότι γκομενάκια μας κολλήσουν λόγω του ότι τις ρίχνουμε σαν το Baygon τις μύγες, δεσμευόμαστε να τις προγκίξουμε και έτσι να υπάρχουν γυναίκες ερεθισμένες και ελεύτερες να περιφέρονται μέσα στο κατάστημα όλη την υπέροχη βραδιά.
Dragonlord
01-02-2013, 15:11
ΑΝ παίξει και λάιβ οι μόνοι σίγουροι είναι οι soundtruck που είχαν προσφερθεί την προηγούμενη φορά και τους είχα αφήσει απόξω. πείτε περισσότερες γνώμες για το ποιο από τα τρία ενδεχόμενα θέλετε, ντε!
α) να γίνει σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο (αν μας τον δώσουν)
Πάνω απ' το πτώμα μου. Και τι ηλίθια σκέψη είναι αυτή anyway, να σουλατσάρουν εκεί μέσα δηλαδή όλοι οι δεξιοί/ρατσιστές/σεξιστές που κυκλοφορούν στο ηάρ γιατί δε γαμείς, πάρτυ είναι, φράγκα.
Απαράδεκτα πράγματα.
Parasight
01-02-2013, 15:39
Πάνω απ' το πτώμα μου.ΟΚ πάμε για αυτοδιαχειριζόμενο χώρο.
freak brother
01-02-2013, 15:44
απο μηχανηματα εχουμε ηχεια , ενισχυτες , κονσολα , οχτακαναλο , ντραμς . αυτα Μονιτορ δεν εχουμε , ο ηχος ειναι καπως ετσι .
http://www.youtube.com/watch?v=dNikkZnZMIc&feature=youtu.be
Agoraphobic_S.I.
01-02-2013, 15:45
Πάνω απ' το πτώμα μου. Και τι ηλίθια σκέψη είναι αυτή anyway, να σουλατσάρουν εκεί μέσα δηλαδή όλοι οι δεξιοί/ρατσιστές/σεξιστές που κυκλοφορούν στο ηάρ γιατί δε γαμείς, πάρτυ είναι, φράγκα.
Απαράδεκτα πράγματα.
Δίκιο έχεις, τι τους περάσατε τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, ΑΣΥΛΑ ΑΝΙΑΤΩΝ;
Dragonlord
01-02-2013, 15:46
Welcome to two years ago@καλλιδρομίου, ούφο.
(είσαι και πολύ τρολλ, τύφλα νάχει ο νίκοςπέντε)
Και κάκιστα σας άφησαν. Οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι είναι μέρη στα οποία αναπτύσσονται σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων έξω από πολλά πράγματα και ενάντια σε άλλα τόσα. Έχουν σαφές πολιτικό περιεχόμενο και υπάρχουν για να φτιάχνουν αυτά ακριβώς τα αντιπαραδείγματα ύπαρξης μέσα στον κυρίαρχο χώρο και χρόνο. Όχι για να γίνεται οποιοδήποτε πάρτυ χωρίς μίνιμουμ ρητή πολιτική συμφωνία και σίγουρα όχι για να μπαίνει μέσα να χορεύει ο Ντέγκιαλ, και στο τσακίρ κέφι να λέει και κανένα φω-νεοφιλελεύθερο για κλειστά σύνορα.
Dragonlord
01-02-2013, 16:06
παιδιά, μην του πει κανείς ότι μπορεί και τώρα να πάει όποιος θέλει και να χορέψει χωρίς μίνιμουμ ρητή πολιτική συμφωνία, το χτύπημα θα είναι μεγάλο, τι θα κάνουμε τότε χωρίς τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, πραγματικά ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ χώρους όπου χωράνε μόνο οι εκλεκτοί; τι θα κάνουμε χωρίς το χωρο-ταξικό τρουμέταλ μας;
Art In Haste
01-02-2013, 16:17
Εγώ προτείνω αλλαγή ημερομηνίας και πορεία. (http://www.rocking.gr/news/10_xronia_Rockinggr_Stis_15_Febrouariou_to_megalo_mas_party/15202/)
Agoraphobic_S.I.
01-02-2013, 16:17
Το πραγματικό πρόβλημα όμως, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σας διώξουν με τις κλωτσίες, είναι ότι γουστάρετε να παρτάρετε σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, πρωτευόντως γιατί είναι ΤΣΑΜΠΑ, δευτερευόντως γιατί γουστάρετε την εναλλακτική κοινωνικότητα των εξαρχείων. Και αφού παρτάρετε, πιείτε, γκομενίσετε, ξεράσετε, προφανώς και δε θα ξαναπατήσετε, παρά μόνο στο επόμενο ηβέντ. Ούτε θα σας νοιάξει αν ο χώρος θα συνεχίσει να υπάρχει, αν θα μπούνε μπάτσοι, αν θα τον κάψουν φασίστες. Γιατί εσείς θα έχετε παρτάρει. Όπως κάνετε και με τα μαγαζιά δηλαδή, εκτός αν το έχει κανένας δικός σας.
Κανονικά λοιπόν, θα έπρεπε ο σάββας μιχαήλ και το κονσερβοκούτι να σας τσουβαλιάσουν σε καμιά γωνία της καλλιδρομίου, όπου θα ακούτε πανκ και ιντάστριαλ μέχρι να ματώσουν τ' αυτάκια σας. Χωρίς ποτό και τσιγάρο, χωρίς μούρη και φινέτσα. Δίχως καβάτζα καμιά.
menumission
01-02-2013, 16:27
πίνκαρα
KoiliaSamprela
01-02-2013, 16:32
καντελα , και δεσμεύομαι για 1ώρα (μια) DJ Set με παλιά λαϊκά!
Το πραγματικό πρόβλημα όμως, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σας διώξουν με τις κλωτσίες, είναι ότι γουστάρετε να παρτάρετε σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, πρωτευόντως γιατί είναι ΤΣΑΜΠΑ, δευτερευόντως γιατί γουστάρετε την εναλλακτική κοινωνικότητα των εξαρχείων. Και αφού παρτάρετε, πιείτε, γκομενίσετε, ξεράσετε, προφανώς και δε θα ξαναπατήσετε, παρά μόνο στο επόμενο ηβέντ. Ούτε θα σας νοιάξει αν ο χώρος θα συνεχίσει να υπάρχει, αν θα μπούνε μπάτσοι, αν θα τον κάψουν φασίστες. Γιατί εσείς θα έχετε παρτάρει. Όπως κάνετε και με τα μαγαζιά δηλαδή, εκτός αν το έχει κανένας δικός σας.
Κανονικά λοιπόν, θα έπρεπε ο σάββας μιχαήλ και το κονσερβοκούτι να σας τσουβαλιάσουν σε καμιά γωνία της καλλιδρομίου, όπου θα ακούτε πανκ και ιντάστριαλ μέχρι να ματώσουν τ' αυτάκια σας. Χωρίς ποτό και τσιγάρο, χωρίς μούρη και φινέτσα. Δίχως καβάτζα καμιά.
Ναι σε όλα. Επίσης τώρα κατάλαβα το αστείο της προηγούμενης σελίδας, όπως είμαι σίγουρος ότι δεν έκανε κανένας από τους τρεις που σε πίνκαραν, λολ.
Λοιπόν, επειδή έχω την εντύπωση ότι έχουν γραφτεί καναδυό καινούργια γκομενάκια και θέλω να τα τσεκάρω
μεχρι στιγμης εγραψε μονο η ουλαι
βλεπω το μελλον...και βλεπω ενα Candela γεματο πουτσαραδες, μαστουρωμενους και σουρωμενους, μαλλιαρους EARιτες και στην μεση η ουλαι σε παροξυσμο να απαγγελει urls (ΟΥΡΛΣ) κανοντας hula hoop
οριστε Λανθιμε η νεα σου ταινια
η παραμεθοριος στηριζει, πιειτε και για μενα
menumission
01-02-2013, 16:48
Ναι σε όλα. Επίσης τώρα κατάλαβα το αστείο της προηγούμενης σελίδας, όπως είμαι σίγουρος ότι δεν έκανε κανένας από τους τρεις που σε πίνκαραν, λολ.
DubitoErgoSum, lol
BURNIN AMBITION
01-02-2013, 17:13
mesa(ελπιζω να μη σκασω μυτη παλι 5 το πρωι, ελπιζω παλι να ριξω κατω την ενιθαρμον). ρε σεις τι λαιβ. βαλτε το δραγονλορδο να παιζει μουσικη και να του ζαλιζουμε τα παπαρια. ομορφα πραγματα. αν εχει λαιβ ολοι θα κοιταμε το λαιβ σα χανοι. πως θα την πεσουμε σε μουνακια? προβληματιστειτε
(εκτος και αν παιξουν λαιν οι γουεδερ αδεργκραου ναουμε)
freak brother
01-02-2013, 17:15
λαιβ και αφτερ παρτυ ρε γαβ γαβ
λαιβ και αφτερ παρτυ ρε γαβ γαβ
αυτό.
Επίσης αν παίζει μουσική ο δραγονλορντ... :fear:
freak brother
01-02-2013, 17:31
θα παιξει , αρκει να κανει και ενα μινι αφιερωμα Λουκα Τουριλι για να μαθαινουν οι νεοτεροι και να ξερνανε οι παλιότεροι .
BURNIN AMBITION
01-02-2013, 17:45
ntitzei prepei na einai mono o panow kai o frik na mpainei sa sfhnopoutsa na petaei antupes gia thn trouila
θα ηχογραφησω τραγουδι στη προβα ειδικα για την περισταση καρρας μιτς ρειτζ
Sotos_The_Tequiler
01-02-2013, 17:54
Εγώ όπου και να γίνει το πάρτυ θα προσπαθήσω να κάνω το ρόουνττριπ αρκεί να μην τύχει καμιά στραβή κι επίσης να βρεθούν άτομα να κατέβουν μαζί μου. Μία ψήφο παραπάνω να γίνει στου φρηκ και να χει και live, επίσης σκεφτείτε και την πρόταση του overdriven. Φρηκ σου χω τάξει και μια μπουκάλα τσίπουρο, αν έρθω θα την έχεις ;-) ...έτσι για έξτρα ψυχεδέλεια.
freak brother
01-02-2013, 18:06
να πω και κατι αλλο , δλδ αμα θελει ο Πανος να το κανει το ηβεντ σε αυτοδιαχειριζομενο χωρο , δεν θα του πουν οι ιδιοι που τον διαχειριζονται αν θελουν η δεν θελουν και τους λογους ,σας ορισε κανεις υπερασπιστες του αβατου των α/ων χωρων ?
Ας γίνει στο Candela γιατί:
α) Στηρίζουμε Φρηκ
β) Θα έχει και κανένα ΜΟΥΝΙ και ίσως κάποιοι παίξουν μπαλίτσα και για κανένα δίμηνο σταματήσουν να ποστάρουν ΜΑΛΑΚΙΑΡΕΣ
atom_smasher
01-02-2013, 18:41
Πάνω απ' το πτώμα μου.ΟΚ πάμε για αυτοδιαχειριζόμενο χώρο.
ερχομαι μονο για να πατήσω πανω στο πτώμα του. αλλα προτιμώ καντελα.
BURNIN AMBITION
01-02-2013, 18:48
ας κατεβει ο πανκης και παω οπου θελετε
ΜΠΕΡΝΑΚΟ ΜΟΥ :pink:
οφφ τοπικ!
q dythor/ Και κάκιστα σας άφησαν. Οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι είναι μέρη στα οποία αναπτύσσονται σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων έξω από πολλά πράγματα και ενάντια σε άλλα τόσα. Έχουν σαφές πολιτικό περιεχόμενο και υπάρχουν για να φτιάχνουν αυτά ακριβώς τα αντιπαραδείγματα ύπαρξης μέσα στον κυρίαρχο χώρο και χρόνο. Όχι για να γίνεται οποιοδήποτε πάρτυ χωρίς μίνιμουμ ρητή πολιτική συμφωνία και σίγουρα όχι για να μπαίνει μέσα να χορεύει ο Ντέγκιαλ, και στο τσακίρ κέφι να λέει και κανένα φω-νεοφιλελεύθερο για κλειστά σύνορα. /
q ago/ Το πραγματικό πρόβλημα όμως, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σας διώξουν με τις κλωτσίες, είναι ότι γουστάρετε να παρτάρετε σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, πρωτευόντως γιατί είναι ΤΣΑΜΠΑ, δευτερευόντως γιατί γουστάρετε την εναλλακτική κοινωνικότητα των εξαρχείων. Και αφού παρτάρετε, πιείτε, γκομενίσετε, ξεράσετε, προφανώς και δε θα ξαναπατήσετε, παρά μόνο στο επόμενο ηβέντ. Ούτε θα σας νοιάξει αν ο χώρος θα συνεχίσει να υπάρχει, αν θα μπούνε μπάτσοι, αν θα τον κάψουν φασίστες. Γιατί εσείς θα έχετε παρτάρει. Όπως κάνετε και με τα μαγαζιά δηλαδή, εκτός αν το έχει κανένας δικός σας.
Κανονικά λοιπόν, θα έπρεπε ο σάββας μιχαήλ και το κονσερβοκούτι να σας τσουβαλιάσουν σε καμιά γωνία της καλλιδρομίου, όπου θα ακούτε πανκ και ιντάστριαλ μέχρι να ματώσουν τ' αυτάκια σας. Χωρίς ποτό και τσιγάρο, χωρίς μούρη και φινέτσα. Δίχως καβάτζα καμιά. /
λοιπον, εν μερει κατανοω τι 8ελει να πει ο αγκοραφο περι καβατζιας, ομως να με συμπα8α η τιτανοτεραααστια "κινηματοχαρη" σας αλλα 8α σας πιασω απο τ' αυτακι και τους 2... πραγματικα τριβω τα αυπνα ματακια μου μ' αυτα που βλεπω! περικαλω σας, σταματηστε το δασκαλιστικο υφακι, και αποβαλλετε απο μεσα σας τις λογικες "κα8αροτητας" γτ αυτες οχι μονο δεν (8α πρεπε να) εχουν το παραμικρο ερεισμα στους "χωρους που κινουμε8α" αλλα μπαινοντας νυχτα κι απ' το παρα8υρο μας εχουνε γα-μη-σει, για να το σε3ισω και λιγο...
δεν 8ελω να υπερασπιστω κανεναν (βασικα ψεματα, μ' αρεσει να κανω το σφηνοδικηγορο του διαβολου!) μια χαρα 8υμαμαι στην καλλιδρομιου -που εκει ειδικα δεν ειναι καν καταληψη αλλα κυριως πολιτισμικος/συναυλιακος χωρος που τον κρατανε ως τετοιον- καποια καλα παιδακια αποτι μου μεταφερ8ηκε μετα γτ δν ειχα κατσει κ πολυ, ΚΑΙ κα8αρισαν, ΚΑΙ σενιαραν, ΚΑΙ βοη8ησαν τους λεσχιτες να επαναφερουν το υπογειο στην προτερα κατασταση. κι επισης λογω γεγονοτος απ' τον οβολο ολων βγηκε το μεγιστο μεριδιο απο το πολυ-πολυ κρισιμο ενοικιο/ε3οδο της υπογειως - πραμα σπανιο για τα δεδομενα των λαιβς του μερους. 3ανα'πισης μια χαρα 8υμαμαι να γινεται συζητηση για το "τι ειδους λαιβ 8α γινει στη λεσχη" και να υπαρχει υπευ8υνη παρουσια κι επικοινωνια του ντραγκονλορδ στο να "αναλαβει ευ8υνες" για το τοτινο ιβεντ και τα παρελκομενα του. ισως και καλυτερη απο μπολικους που8εναδες του δικου μας χωρου με 3υδοπαρτυ-α στα μηχανουργεια και στα ασυλα που παραδινουν πισω στις συνελευσεις τους χωρους ειτε 5βρωμικους η μπουρδελιασμενους, για να τα λεμε κι ολα δηλαδη, και να μη βλεπω "κατηχησεις" τετοιου ελεεινου υφακιου.
αν ηταν (και ειναι) κατι αυτοι οι χωροι, ειναι κοινωνικες σπι8ες και παρακατα8ηκες ανοιχτης επικοινωνιας/ εστιες αυτοοργανωμενης-ελευ8ερης εκφρασης, που περαν ολων των υπολοιπων ακλονητων πολιτικων χαρακτηριστικων αφηνουν μια χαραμαδα για να περναει ΠΑΝΤΑ νεος κοσμος, ακομα κι αν δεν εχει τα διακοσα ενσημα των "υπερεξεγερμενων", ωστε ετσι να μπορεσει να γνωριστει/συσχετιστει (duh!) μ' αυτην την περιβοητη επαναστα... και για να πουμε την αλη8εια ο πιο ομορφος κοσμος ειναι αυτος που παντα σκαει καπου φρεσκος φρεσκος, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ, για να γουσταρισει, να δωσει τα γιουρο του για να στηρι3ει τη φαση (για "καλο σκοπο" οπως ελεχ8η), ισως και να διαφωνησει με το κατιτις που δεν του κα8εται, να σκαλωσει, να ενδωσει, να ερωτοτροπησει, και γενικα να παι3ει μπαλα σε ""3ενο"" γι' αυτονα γηπεδακι. πιστεψτε με, τους "λοιπους παρτακηδες/παρτοληδες" τους 3ερναει η φαση με συνοπτικες διαδικασιες, απ' το επομενο κιολας πρωινο. πολλω μαλλον δε αν σκασει ο κα8ε δεγγιαλ η το κα8ε σκουληκο-μορφωμα τυπου JimerosJr, εσεις που τους 3ερετε, ακομα καλυτερα να τους ταισετε και το σκαμπιλακι τους. εκει ειναι που παιζει και τζερτζελο και η βραδια απογειωνεται!
ειναι κριμα και στεναχωρο που ακομα δεν ειστε καν 20χρονα (νομιζω?) και το εγκεφαλακι σας μου φαινεται πως γινεται μπετον "αναρχε". προσοχη βασικα γιατι τετοιες συμπεριφορες πιτσιρικαδων εχουν δει3ει μετεπειτα πολλακις την πορτα της "στροφης" απο τον (οποιο) χωρο, μπαρκαροντας προς αναζητηση "ωριμης στεγης" αλλων αρτηριοσταλινικων σεχταριστικων οδων, ειτε προς τη βολη της γκρινιας και του κραξιματος αγκαζε με το κα8ε μικρο-παρεινι των.
ειμαι εντελως οφφτοπικ, και μαλλον λογω εκνευρισμου δεν βγαζει καν νοημα η μαλακια μου! μ' επιασε μαλλον ορεξη για παρλα αν κ δεν το χω... :)
ον τοπικ (το χοντραινω:Ρ), αν κα8υστερουσε προς ανοιξη και παι3ει καλος καιρος μπορει να γινει λαιβ ε3ω8εν σε πλατεια (και τα εσοδα, για "ευγενη σκοπο")!
αλλιως αν δεν γινει στο κανδελα που λετε, παιζει και το ζερο στον κεραμεικο (εχει κ λαιβαδικο στο υπογειο).
Sotos_The_Tequiler
01-02-2013, 19:09
πόσα μπάνια έκανες ρε μλκ το καλοκαίρι;
Γιατί νομίζω ο πάνκης σε περνάει... και στα παγωτά μη σου πω καλά σε γαμάει
Δε νομίζω.
Ο Μπέρνης έχει ήδη 24 παγωτά για το νέο έτος, και 13 μπάνια. Με τρώει λάχανο.
Οπότε Σώτο, ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΒΓΟ ΣΟΥ.
Σωτε αμα βαζεις το ραλλυ ειμαι μεσα...φορτωνουμε και Αλεξ και κατεβαινουμε για μαχαιρωματα
freak brother
01-02-2013, 19:22
αυγο η αβγο? εδω σε θελω
menumission
01-02-2013, 19:31
4. Ασεξουαλικό σεξ: Το αυγό και το εγώ (http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=78848&option=com_virtuemart&Itemid=89&Itemid=89)
Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πιο νωρίς από τις γυναίκες; Γιατί μας ελκύουν οι σύντροφοί μας; Γιατί τα αρσενικά πτηνά δεν έχουν πέος; Γιατί παθαίνουμε -όπως και τα έντομα, τα πουλιά, τα γουρούνια, οι αγελάδες, οι κατσίκες, ακόμα και ορισμένα φυτά- αφροδίσια νοσήματα; Γιατί υπάρχει το σεξ, αντί να πολλαπλασιαζόμαστε μόνοι μας γεννώντας αντίγραφα του εαυτού μας, όπως κάνουν κάποιες σαύρες; Και πως η μανία με την καθαριότητα μας καθιστά περισσότερο άρρωστους;
Χρησιμοποιώντας τη δική της έρευνα στη φυλετική επιλογή, καθώς και μια σειρά από καταπληκτικές ιστορίες από το φυσικό κόσμο, η Ζουκ μας κάνει να δούμε με άλλο μάτι τα τρομακτικά παράσιτα. (http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=70415&option=com_virtuemart&Itemid=89)
Dragonlord
01-02-2013, 20:01
statik, όλα τα :pink: του κόσμου!
και η ιδέα για πλατεία γαμάει και αν υπάρχει κόσμος να μας βοηθήσει να το κάνουμε (επειδή τώρα μάλλον η πλειοψηφία ψήνεται για καντέλα) τότε αν είμαστε καλά κοιτάμε για τέτοια φάση ανεξάρτητα προς αρχές καλοκαιρακίου που κλείνουμε τη δεκαετία του παρόντος καταστήματος και θα είναι ωραία να ζήσουμε λίγο και την εναλλακτική κοινωνικότητα των εξαρχείων...
BURNIN AMBITION
01-02-2013, 20:02
Τα παγωτα εχουν κοπει μπας και πεσω ποτε σε νορμαλ κιλα ποι υ εχω γινει βοδι με τα 83 μου κιλα. αν συνεχισει ο καιρος ετσι μεσα στη βδομαδα θα παω για μπανιο ευκολα. σημερα αν δεν ειχα ντραμς μεχρι το μεσημερι αργα θα με βρισκατε στη θαλασσα να πλατσουριζω. κατα τα αλλα σωτε παρε το εργαλειο σου και παρε τον πανκαρο να γουσταρουμε ρε συ. απαγωγη στη χειροτερη
BURNIN AMBITION
01-02-2013, 20:03
statik, όλα τα :pink: του κόσμου!
και η ιδέα για πλατεία γαμάει και αν υπάρχει κόσμος να μας βοηθήσει να το κάνουμε (επειδή τώρα μάλλον η πλειοψηφία ψήνεται για καντέλα) τότε αν είμαστε καλά κοιτάμε για τέτοια φάση ανεξάρτητα προς αρχές καλοκαιρακίου που κλείνουμε τη δεκαετία του παρόντος καταστήματος και θα είναι ωραία να ζήσουμε λίγο και την εναλλακτική κοινωνικότητα των εξαρχείων...καλοκαιρι θα παιξουν λαιβ και οι ιολα11. ναι το ξερω οτι γουσταρετε να γινει αυτο. με γκεστ πανκη σε κιθαρα μπασο φωνη, ή οτι αλλο ξερει να καμει
BURNIN AMBITION
01-02-2013, 20:03
Σωτε αμα βαζεις το ραλλυ ειμαι μεσα...φορτωνουμε και Αλεξ και κατεβαινουμε για μαχαιρωματα
ναιιιιιιι
Agoraphobic_S.I.
01-02-2013, 20:13
Αγαπητή στατικ, είναι πλήρως κατανοητό και εκτιμητέο το ότι γενικά είσαι χαρούμενος άνθρωπος. Αυτό όμως, από μόνο του, δεν θα πρεπε να σου αποκρύπτει το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ηαρ είναι, με φωτεινές εξαιρέσεις βεβαίως, ένα μάτσο (και macho) μαλάκες, που δεν τους αξίζει να πατήσουν καν το πόδι τους σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, πόσο μάλλον να κάνουν την παρτάρα τους εκεί μέσα. Εκτός αν πάνε στο βοξ.
Επίσης, το αστείο με την ηλικία να τελειώσει επιτέλους, κλείνω σε 3 μήνες τα 21 για όποιον/α ενδιαφέρεται. Ο δαυθορ δεν ξέρω/δεν με νοιάζει.
BURNIN AMBITION
01-02-2013, 20:18
Αγαπητή στατικ, είναι πλήρως κατανοητό και εκτιμητέο το ότι γενικά είσαι χαρούμενος άνθρωπος. Αυτό όμως, από μόνο του, δεν θα πρεπε να σου αποκρύπτει το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ηαρ είναι, με φωτεινές εξαιρέσεις βεβαίως, ένα μάτσο (και macho) μαλάκες, που δεν τους αξίζει να πατήσουν καν το πόδι τους σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, πόσο μάλλον να κάνουν την παρτάρα τους εκεί μέσα. Εκτός αν πάνε στο βοξ.
Επίσης, το αστείο με την ηλικία να τελειώσει επιτέλους, κλείνω σε 3 μήνες τα 21 για όποιον/α ενδιαφέρεται. Ο δαυθορ δεν ξέρω/δεν με νοιάζει.διακοπτω τη μελετη για να πατησω ρεκ και να ρωτησω μπαι δε γουει το εξης. χωρις να ξερω προσωπα και καταστασεις, εσυ ρε αγορι ποιος εισαι?ο απολυτος υπερασπιστης των αυτοδιαχειριζομενων? σε εβαλε κανενας πορτιερη στη φαση εσυ μπαινς εσυ δε μπαινς εσυ εισαι τρου εσυ θα ξερασεις και θα φυγεις? καλα ολα οσα λες αλλα εσυ τι ρολο βαρας δε μας ειπες. αυτα
υγ. εγω δε βαραω κανενα ρολο αλλα πολυθ προσωπικα εχεις παρει τη φαση και αναρωτιεμαι...
ikonoklast
01-02-2013, 20:20
Ένα 10ρακι δε ρίξανε στη ΣΠΦ; 31 βγαίνεις κύριος. Μια χαρά είναι.
Agoraphobic_S.I.
01-02-2013, 20:20
Χαχα, καμία φάση δεν έχω πάρει προσωπικά. Απλά περνάω το χρόνο μου προσπαθώντας να ανοίξω καμιά κόντρα για να περάσει η ώρα!
stam and the witches
01-02-2013, 20:26
Αυτό όμως, από μόνο του, δεν θα πρεπε να σου αποκρύπτει το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ηαρ είναι, με φωτεινές εξαιρέσεις βεβαίως, ένα μάτσο (και macho) μαλάκες
Τότε σήκω φύγε ρε Στηλ Ασσάσσιν. Νομίζεις οι υπόλοιποι έχουν τη διάθεση να διαβάζουν τις περιαυτολογικές μαλακίες σου;
Αλλά πριν φύγεις, πες την ιστορία με το Βοξ. Υπάρχει λόγος που τους αδειάζετε ΚΑΙ αυτούς; Κάποιο κους κους;
Agoraphobic_S.I.
01-02-2013, 20:28
γι αυτό όταν μιλάς για μένα κράτα και μια πισινή / είναι άλλα τόσα που το στόμα απλά δεν πρέπει να τα πει
stam and the witches
01-02-2013, 20:43
Ξέχασα ότι στο φόρουμ έχουμε κι έναν συμπλεγματικό χρυσαυγίτη που παρ'ότι "μπαίνει για τη φάση" και εν τέλει γαμάει μάνες, αδερφές, αποδίδει συλλογικούς χαρακτηρισμούς, απειλεί και φτύνει στη μούρη τον οποιονδήποτε, απαιτεί, ωσάν κλασικό περιπλανώμενο και καυλωμένο λούμπεν στοιχείο, να μη σηκώσει κανείς το βλέμμα του και να τον κοιτάξει με ύφος "τι λες ρε τρελέ". Ζητώ συγγνώμη, δεν ξαναπαρεμβαίνω, έχω συνηθίσει να αγνοώ τους τρελούς στο μετρό, στον ηλεκτρικό και οπουδήποτε, όχι από αδιαφορία αλλά επειδή ξέρω ότι τα 20 λεπτά εκεί μέσα δεν αρκούν για να βοηθήσω σε απολύτως τίποτα. Δε μιλάω για σένα, μιλάω για άτομα γενικά από το φόρουμ.
Djerdjelesh
01-02-2013, 22:06
Πίσω στο θέμα μας...
Αν γίνει Καντέλα, παίζει να το κάνουμε αρχές Μάρτη μπας και καταφέρω να είμαι κι εγώ;
BURNIN AMBITION
01-02-2013, 22:15
7 ή 8 μαρτη ειναι καποια συναυλια δε θυαμαμαι ποια. προσεξτε το. και το επομενο εινα ιτο καρναβαλι ε οποτε ακυρο θαλεγα. αν δεν εχει συναυλια μεγαλη την πρωτη βδομαδα καντε τοτε να δουμεκαι τζερτζελε ναρθει πανω στο γαιδαρ. ποστ πικ να μας συγκινησεις μωρε
VidnaObmana
01-02-2013, 22:44
+1 , αρκει βεβαια να μην εισαι και εσυ μαλακας σαν αυτους που κραζεις
ειναι κριμα και στεναχωρο που ακομα δεν ειστε καν 20χρονα (νομιζω?) και το εγκεφαλακι σας μου φαινεται πως γινεται μπετον "αναρχε". προσοχη βασικα γιατι τετοιες συμπεριφορες πιτσιρικαδων εχουν δει3ει μετεπειτα πολλακις την πορτα της "στροφης" απο τον (οποιο) χωρο, μπαρκαροντας προς αναζητηση "ωριμης στεγης" αλλων αρτηριοσταλινικων σεχταριστικων οδων, ειτε προς τη βολη της γκρινιας και του κραξιματος αγκαζε με το κα8ε μικρο-παρεινι των.
.
freak brother
01-02-2013, 23:15
your argument is invalid οταν σε υποστηριζει ο Βυντρα ομπαμα και η Σταυρουλα
Parasight
01-02-2013, 23:23
Σωτε αμα βαζεις το ραλλυ ειμαι μεσα...φορτωνουμε και Αλεξ και κατεβαινουμε για μαχαιρωματαΧωράω κι εγώ; Έχω αδυνατίσει.
δυο βαζελες και δυο ΠΑΟΚτσηδες μεσα σε ενα ραλλυ? βουτυρο στο ψωμι μας
θα ποφερετε
Επίσης, το αστείο με την ηλικία να τελειώσει επιτέλους, κλείνω σε 3 μήνες τα 21 για όποιον/α ενδιαφέρεται. Ο δαυθορ δεν ξέρω/δεν με νοιάζει.διακοπτω τη μελετη για να πατησω ρεκ και να ρωτησω μπαι δε γουει το εξης. χωρις να ξερω προσωπα και καταστασεις, εσυ ρε αγορι ποιος εισαι?ο απολυτος υπερασπιστης των αυτοδιαχειριζομενων? σε εβαλε κανενας πορτιερη στη φαση εσυ μπαινς εσυ δε μπαινς εσυ εισαι τρου εσυ θα ξερασεις και θα φυγεις? καλα ολα οσα λες αλλα εσυ τι ρολο βαρας δε μας ειπες. αυτα
Το τι θα γίνει τελικά το αποφασίζει μόνο η συνέλευση η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του χώρου. Εμείς κάνουμε απλά πολιτική κριτική. Ίσως και μια ενημέρωση με παραδείγματα στους συντρόφους από την εκάστοτε συνέλευση για το τι ακριβώς είναι το ηάρ, και ποιοί είναι οι πολιτικοί του προσανατολισμοί. Γιατί είμαστε και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
Επίσης ούτε εγώ είμαι 20. Είμαι 23, ελιτιστιής, σεχταριστής και κοκκινοφασίστας.
Dragonlord
01-02-2013, 23:39
να εκτυπώσετε ως απόδειξη για τον πολιτικό προσανατολισμό και ποστς του τζήμερου.
Θα γίνει.
Αυτό όμως, από μόνο του, δεν θα πρεπε να σου αποκρύπτει το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ηαρ είναι, με φωτεινές εξαιρέσεις βεβαίως, ένα μάτσο (και macho) μαλάκες
Τότε σήκω φύγε ρε Στηλ Ασσάσσιν. Νομίζεις οι υπόλοιποι έχουν τη διάθεση να διαβάζουν τις περιαυτολογικές μαλακίες σου;
Αλλά πριν φύγεις, πες την ιστορία με το Βοξ. Υπάρχει λόγος που τους αδειάζετε ΚΑΙ αυτούς; Κάποιο κους κους;
Εσύ ρε αφασικέ που δεν έχεις δει κατάληψη από 'μέσα, ως τι γράφεις το τελευταίο; Ως γουαναμπή κνίτης του καναπέ; Τουλάχιστον ο γαμημένος αγοραφομπικ_ΣΙ υπάρχει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα με εντυπωσιακή συνέπεια και φροντίδα για το κίνημα και τον χώρο στον οποίο συμμετέχει, όπως και η καθεμία και ο κάθε ένας από τη συλλογικότητα της οποίας είναι μέρος. Κάνε μας τη χάρη που θα τη βγεις και στους αντιφά για σεχταρισμό τώρα. Με τι φόντα.
Πάρε κι έναν λόγο για να αδειάσεις το βοξ τώρα. Από κόσμο που φροντίζει αυτά τα πράγματα, που είναι κομμάτι της ζωής του, που δίνει τον εαυτό του και κάτι παραπάνω, που δεν έχει τις καταλήψεις μόνο ως αναπαράσταση στο ξερό του, που δεν τις βλέπει από πιο κοντά μόνο για πάρτυ.
http://terminal119archive.files.wordpress.com/2012/11/uavd31.jpg
KoiliaSamprela
01-02-2013, 23:45
λοιπόν για να μην προβώ σε σταλινικές μεθόδους δεν πάτε στο πολίτιξ? το θέμα είναι άλλο εδώ
Dragonlord
01-02-2013, 23:46
αχαχα πεθαίνω με τα αλληλοτσιμπουκώματα των ανάρχων. τώρα σοβαρά όμως, δε γαμιέστε αποδωχάμω να μπει κανας άνθρωπος να συζητήσουμε τι θα κάνουμε; φχαριστώ.
εδιτ, με πρόλαβαν <3
stam and the witches
02-02-2013, 00:24
Θα γίνει.
Εσύ ρε αφασικέ που δεν έχεις δει κατάληψη από 'μέσα, ως τι γράφεις το τελευταίο; Ως γουαναμπή κνίτης του καναπέ; Τουλάχιστον ο γαμημένος αγοραφομπικ_ΣΙ υπάρχει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα με εντυπωσιακή συνέπεια και φροντίδα για το κίνημα και τον χώρο στον οποίο συμμετέχει, όπως και η καθεμία και ο κάθε ένας από τη συλλογικότητα της οποίας είναι μέρος. Κάνε μας τη χάρη που θα τη βγεις και στους αντιφά για σεχταρισμό τώρα. Με τι φόντα.
Καταρχάς η ίδια ερώτηση πάει και σε σένα: γιατί ασχολείσαι αφού τους θεωρείς όλους για τον πέο; Μπορεί να την απηύθυνα στον αγοραφόμπικ γιατί κλασικά αυτός έσκασε να μας γαμήσει όλους, σε αντίθεση με σένα που για πολλοστή φορά ήρθες και μας είπες κάποια πράγματα για την προσωπική σου ζωή. Όπως πχ εδώ:
Πάρε κι έναν λόγο για να αδειάσεις το βοξ τώρα. Από κόσμο που φροντίζει αυτά τα πράγματα, που είναι κομμάτι της ζωής του, που δίνει τον εαυτό του και κάτι παραπάνω, που δεν έχει τις καταλήψεις μόνο ως αναπαράσταση στο ξερό του, που δεν τις βλέπει από πιο κοντά μόνο για πάρτυ.
Την αφίσα των Τέρμιναλ δεν την κατάλαβα ως αντιπαράθεση στο Βοξ, για το οποίο ρώτησα ειλικρινά γιατί είναι ένας χώρος που πηγαινοέρχομαι και τελοσπάντων αράζω την κωλάρα μου και δε θα δείξω και κάποιο πιστοποιητικό. Αυτά.
Κυρία Μαριάννα
02-02-2013, 00:59
Λοιπόν, επειδή έχω την εντύπωση ότι έχουν γραφτεί καναδυό καινούργια γκομενάκια και θέλω να τα τσεκάρω
πράγματι, έχω γραφτεί.
Mitsmann
02-02-2013, 01:20
Πουλο οι φραξιαστικοι πανιβλακες απ το παρτυ μας, εμεις θελουμε μονο να παρταρουμε και να χορεψουμε στις 3 η ωρα τη ζειμπεκια μας και στις 5μιση τα νησιωτικα.
Ον τοπικ Καντελα, αλλα με δυο ορους.
ενας να παιξω και γω μουσικη μια ωρα γιατι ο φρηκ μου το χρωσταει (χαχα).
δυο, στον υπολοιπο χρονο, εγω και το παλτο μου σε μια απολυτη εκφανση καπιταλιστικης αλλοτριωσης θα κατσουμε ΠΟΡΤΑ.
Πορτα θα φανε, ο Νταηθορ (ο οποιος δεν τον εχω δει να χαλιεται να παρεβρισκεται σε αλλα σουπερ ηβεντς), ο Βυντρα Ομπλαντιομπλαντα, και η Γιουλαη.
ο Νταηθορ θα μπει μονο αν μπει την ωρα που θα βαζουμε ΘΡΑΣ.
μουσικη ο μιτσμαν και ο δραγον λοιπον...θα χορτασουμε τεχνη και χαιτη
μιτσμαν ο νταηθορ θα μπει μαζι μου και θα φας ΠΑΟΚτσηδικια ηττα
για γιουλαι δεν ξερω...παιζει να μας παρακολουθαει απο το απεναντι περιφτερο
Mitsmann
02-02-2013, 01:26
αν ο Του/Νταη/Θορ ειναι ΠΑΟΚ, θα πρεπει να αναλογιστειτε εκει πανω, οτι η κατρακυλα εχει και ορια.
εχω την εκτυπωσις οτι ειναι γαυρος ή βαζελας (το ιδιο ειναι)
τεσπα οτι και να ειναι, ειναι καλο παιδι
θα σεβεσαι
menumission
02-02-2013, 02:02
μουσικη ο μιτσμαν και ο δραγον λοιπον...θα χορτασουμε τεχνη και χαιτη
μιτσμαν ο νταηθορ θα μπει μαζι μου και θα φας ΠΑΟΚτσηδικια ηττα
για γιουλαι δεν ξερω...παιζει να μας παρακολουθαει απο το απεναντι περιφτερο
σλαλομ στο καλκιοσκι
Mitsmann
02-02-2013, 02:12
μενουμισσιον εμαθα οτι θα σαι στο απεναντι περιπτερο, θα ηθελα να μου παρεις ενα μεταλ χαμμερ, για να παιξω κατι απο νεες κυκλοφοριες.
menumission
02-02-2013, 02:15
παρ'τ'αρχιδια που δεν εχω
δε χρειάζεται live, καλά ντιτζεηλίκια μόνο.
Εκτός άμα κλείσει γκεστ εμφάνιση Σπύρου Βαλημίτη οπότε σέβας.
Παιδιά είναι παγίδα, θα ανακοινωθεί συναυλία Spine Chilling Breeze / Soundtruck & After Party και θα φέρει Αλαβάνο / Ρούση για ομιλία
Την αφίσα των Τέρμιναλ δεν την κατάλαβα ως αντιπαράθεση στο Βοξ, για το οποίο ρώτησα ειλικρινά γιατί είναι ένας χώρος που πηγαινοέρχομαι και τελοσπάντων αράζω την κωλάρα μου και δε θα δείξω και κάποιο πιστοποιητικό. Αυτά.
Δεν είναι αφίσα των Τέρμιναλ. Δική μας είναι. Αυτά.
Πορτα θα φανε, ο Νταηθορ (ο οποιος δεν τον εχω δει να χαλιεται να παρεβρισκεται σε αλλα σουπερ ηβεντς)
Έχω να πάω σε οτιδήποτε ηάρ ή/και με ηαρίτες τρία χρόνια και βάλε.
Mitsmann
02-02-2013, 02:57
α) μετα τι εγινε, ανακαλυψες οτι το ΕΡ δεν ειναι αυτοδιαχειριζομενο?
β) ενδιαφερον ποστ, αλλα δεν ακουγεσαι μαλλον δεν εχεις μοναδες. Πιθανοτατα τελειωσε ο χρονος σου απ το πακετο "πεντε λεπτα τη μερα στο ΕΡ" που εχεις ενεργοποιησει.
croissant429
02-02-2013, 03:04
με αρχιδιές ασχολείστε τόση ώρα...
εδώ μιλάμε για το χάπενινγκ της χρονιάς
menumission
02-02-2013, 03:09
Πουλο οι φραξιαστικοι πανιβλακες απ το παρτυ μας, εμεις θελουμε μονο να παρταρουμε και να χορεψουμε στις 3 η ωρα τη ζειμπεκια μας και στις 5μιση τα νησιωτικα.
Ον τοπικ Καντελα, αλλα με δυο ορους.
ενας να παιξω και γω μουσικη μια ωρα γιατι ο φρηκ μου το χρωσταει (χαχα).
δυο, στον υπολοιπο χρονο, εγω και το παλτο μου σε μια απολυτη εκφανση καπιταλιστικης αλλοτριωσης θα κατσουμε ΠΟΡΤΑ.
Πορτα θα φανε, ο Νταηθορ (ο οποιος δεν τον εχω δει να χαλιεται να παρεβρισκεται σε αλλα σουπερ ηβεντς), ο Βυντρα Ομπλαντιομπλαντα, και η Γιουλαη.
ο Νταηθορ θα μπει μονο αν μπει την ωρα που θα βαζουμε ΘΡΑΣ.
Μια καλη ιδεα ειναι να μπεις μπροστα στη διμετρη πορτα να την φραξεις
Mitsmann
02-02-2013, 03:09
νεο, εμεις που ειμαστε μια δεκαετια εδω και εχουμε δει αλλα 24 τετοια και ειμαστε παλιοι και συρε να κανεις γοπινγκ εξω 2-3 γιατι 3-5 ξερεις καλα τι εχεις, μας φαινεται ενα απλο παρτακιον.
menumission
02-02-2013, 03:18
ψψψ μιλαμε εισαι μεγαλη περσονα του ερ οχι σαν εμας τους non gratae
ενα ακομα θρεντ απεθανε
προτεινω μπαν στην γιουλαι
menumission
02-02-2013, 03:22
γιατι; γεμιζω τα θρεντς αχρηστες πληροφοριες;
BURNIN AMBITION
02-02-2013, 03:35
επειδη συγκινηθηκα θελω επισης για 10 λεπτα να ανεβει πανος σαικοτρον να βαλει μανογουορ μη σπας τον κυκλο και ροουντ το χελ και να αρχισουμε να γκαριζουμε συγκινητικα ολοι απο αλαγιες και μιτσμεν μεχρι μπρφινες ινγκολεμους και μουνσπεληαιμηδες. να βαλετε και βαλαντε στο ασανσερ που συναντιομαστε
σταματα να πινεις
αγαπα τον εαυτο σου και κανε πολλα μπανια
BURNIN AMBITION
02-02-2013, 04:01
πινκαρω. εχω ακουσει συνεχομενα 5 φορες το μομεντ οφ κλαριτυ, αποφασισα να βγαλω 2 αλμπουμ θεραπυ στατυμπανα και αποφασισα. γενικα. αυτα. το υπολοιπο πιωμα αυριο στους μαντλιφ φχαριστω και για τις προτασεις σου εσενα. ξερεις. θα στα πω αλλου
Agoraphobic_S.I.
02-02-2013, 08:52
your argument is invalid οταν σε υποστηριζει ο Βυντρα ομπαμα και η Σταυρουλα
μπορεί, για δες και σένα ποιοί σε στηρίζουν όμως...
οταν θα κανεις φλασμπακ και θα δεις τον εαυτουλη σου να ποσταρει σαν Χρυσαυγητης ελα ξανα να μας τα πεις
σκατοπραμα...
Agoraphobic_S.I.
02-02-2013, 09:01
Ώπα, ο θείος μάκης μας μάθε και τους χρυσαυγίτες μαζί με το ίντερνετ. Για πες ρε θείο, από πού, παίζανε παλιά ο χοντρός με τον ηλία σε καμιά ψυχεδελομπάντα;
Βασικά πότε έβαλε ρεύμα στο χωριό σου; Όπου σιγά μην έχει καραφλούς... μόνο καναν μπαρμπαρούση.
θειος....
ιντερνετ....
ψυχεδελειες....
ρευμα....
καραφλες....
γελαω με την βλαχια σου κανιβαλε
Agoraphobic_S.I.
02-02-2013, 09:06
στο θείος όμως έπεσα μέσα :D
Sotos_The_Tequiler
02-02-2013, 10:43
Ξεκολλάτε με τις μαλακίες να οργανωθεί κανα καλό νταβαντούρι. Τόσα άλλα θρεντ έχει για να πλακώνεστε, εδώ βρήκατε;
Εδώ μιλάμε για πάρτυ, γκομενάκια, ξύδια, λάιβ, ντιτζεϊλίκια και ρόουνττριπς. Να φύγετε κύριοι! Να πάτε αλλού!
Θα ξαμολήσω τον koilia, έχει και κάβλες έμαθα
Drumsick
02-02-2013, 11:08
Ψηφίζω μόνο ντητζειλίκια, Καντέλα οκ, κι αν υπάρχει δυνατότητα θα ήθελα να παίξω κι εγώ καμιά ώρα.
BURNIN AMBITION
02-02-2013, 12:21
κανονιστε να παιξετε ωραια πραγματα ωστε να κανει ο χρηστης λιτς κραουντσερφιν ξανα. το παρτυ ναναι μεταλ. μονο ετσι βγαινει η αγνη τρουιλα. γιαυτο θελουμε τον πανο δραγονλορδο και τον αλλο πανο ντιτζει. αν δε σε λενε πανο , πουλο. ε μολις πιω 5-6 ποτα, με την απειλη του δολοφονικου μ(πρατσου)ατιου μου θα αναγκασω να παιξουν θεραπυ ολο το τραμπλγκαμ και το ινφερναλ λαβ και μετα ενα τζειμς τζοις ισ φακιν μαι σιστερ και μετα .. ξερω γω τι μαλακιες γραφω, καντε κανα παρτυ και αφηστε τα πολλα π[ολλα αντε
Το ιδανικό line up θα ήταν:
Μπαργούμαν Σταυρούλα
Σερβιτόρος Καλκι
PR Μιχάλης
Μουσικές Redeemer
Πόρτα Η.
Και να πως σε μία νύχτα ευθυγραμμίζεις την Candela.
BURNIN AMBITION
02-02-2013, 14:55
τι να μεινουμε νηφαλιοι θες?
Drumsick
02-02-2013, 14:58
Προφανώς μέταλ εννοώ να παίξω.
KoiliaSamprela
02-02-2013, 16:04
Φτάνει τώρα όμως ναι?
Mitsmann
02-02-2013, 18:48
Συνεχιστε τη συζητηση αμολυντα.
Μπαη δε μοντς.
menumission
02-02-2013, 18:51
ολα τα θρεντς που χεις ονομασει σιχαμα και τα χεις βαλει στη λιστα μου σαν αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28202-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%B7%CE%BB-%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%B7%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81) βαλ'τα στον κωλο σου ενα ενα
freak brother
02-02-2013, 18:57
ολοι για μια καθαρη λιστα ζουμε .
καντε το πριν τις 23 να μην εχω ξεντιτευτει να σας μαθω μπαλιτσα
και φρηκ μην αφησεις κανενα να κανει ντιτζειλικια
ασε να παιζει ντερτι φμ
The Donnn
02-02-2013, 19:18
Αν βέβαια γίνει κοντά στην αγιαβδομάδα, μπορεί να έχετε και κύπριο στο παρτυ(ν).
BURNIN AMBITION
02-02-2013, 19:44
ρε μαλακα η αγιοβδομαδα ειναι τελη απριλη τοτε θα γινει το βολιουμ 2
Harbinger of Death
03-02-2013, 06:34
καντε το πριν τις 23 να μην εχω ξεντιτευτει να σας μαθω μπαλιτσα
Αυτό.
MoRmEnGiL
03-02-2013, 10:42
Na ginei afierwma Drum (o nown noeitw) alla XWRIS to pehkiller plix.
Drumsick
03-02-2013, 15:50
Σ'ευχαριστούμε για την ξεκαρδιστική συμβολή στο θρεντ, Μορμενγκιλ. Μπορείς να επιστρέψεις στην τρύπα σου τώρα.
tsimpouklano
03-02-2013, 16:07
Ε τότε να μην παίξεις καθόλου :P
Καταρχάς να πω και γω πως προτιμώ candela.
Ένα live που να ξεκινάει κάπως νωρίς και να πάει μέχρι 1-2 και μετά ηαρ party θα μέτραγε. Αφού λέει και ο overdriven πως μπορούν (γκάβλα) και υπάρχουν και άλλες μπάντες υπό σκέψη, θα κωλομέτραγε.
Επίσης κάτι οργανωτικό, μιας και αν γινει το δρώμενο από το βορρά θα κατέβει αρκετός λαός, μην πούμε "α σε μια βδομάδα πάρτυ", γιατί γαμιέται. Και επίσης πρέπει να κανονίσουμε να κατεβούμε κομβόι.
Προσωπικά μπορώ κάθε στιγμή μετά τις 7-2.
MoRmEnGiL
03-02-2013, 16:25
Σ'ευχαριστούμε για την ξεκαρδιστική συμβολή στο θρεντ, Μορμενγκιλ. Μπορείς να επιστρέψεις στην τρύπα σου τώρα.
Euxaristw pou mou dineis thn adeia.
overdriven
03-02-2013, 18:01
Αφού λέει και ο overdriven πως μπορούν (γκάβλα) και υπάρχουν και άλλες μπάντες υπό σκέψη, θα κωλομέτραγε.
Καλά στο ΕΡ έχει ένα σκασμό παιδιά που παίζουν σε μπάντες πολύ πιο γνωστές που συνεπάγεται ότι με αυτούς θα περάσει καλύτερα πολύ περισσότερος κόσμος. Εγώ πιο πολύ για πλάκα το είπα.
tsimpouklano
03-02-2013, 18:11
Καλά εγώ δεν το πα καθόλου για πλάκα και ότι η μουσική σας ειναι γκαβλιάρικη. Αν δεν μπορείτε, άλλο αυτό.
Sotos_The_Tequiler
05-02-2013, 20:00
πείτε λίγο πόσοι Βόρειοι ούγκανοι το σκέφτεστε σοβαρά για κάθοδο
Parasight
06-02-2013, 10:28
Ένας σοβαρός εδώ.
Sotos_The_Tequiler
06-02-2013, 20:10
κανας άλλος λιγότερο σοβαρός;
tsimpouklano
06-02-2013, 20:29
Ένας και εδώ
(θα φέρω τσίπουρον)
Sotos_The_Tequiler
06-02-2013, 20:43
χωρίς;
BURNIN AMBITION
06-02-2013, 21:32
me ayta poy lete egw sigoyra de tha ferw amaxi
freak brother
06-02-2013, 21:36
το μετρο παντως ειναι στα 100 μετρα
Radienergeia
06-02-2013, 21:39
Δε δίνεις κι οδηγίες γενικότερα ρε Φρικ να ξέρουμε? :)
περιοχή?
Sotos_The_Tequiler
06-02-2013, 21:41
το μετρο παντως ειναι στα 100 μετρα
ναι αλλά στις Σέρρες δεν έχει φίλε :P
tsimpouklano
06-02-2013, 22:25
χωρίς;
Δεν θα κάνω νύξη περί φλωριάς, αλλά ναι :D
Θα περάσουμε ΑΨΕΧΑΣΤΑ. Εψι εννεα σαραντα εψι
Parasight
08-02-2013, 15:01
Να πεις και κανένα γεια όμως.
KoiliaSamprela
09-02-2013, 01:05
κάπου εδώ θέλω να προτείνω να βρεθεί ένας τρόπος να μαζευτεί κανένα φράγκο για τον Σέρβερ, και μου έδωσε ιδέα ο από πάνω να μπει λαχειοφόρος αγορά και στον κερδισμένο η ιμπθρε να πει "ΓΕΙΑ"
Dragonlord
09-02-2013, 01:14
άμα πιείτε πάρα πολύ μπορεί να στάξει κανά φράγκο ο φρικ. πιστεύω σε σας.
freak brother
09-02-2013, 01:59
παιδια εγω δουλευω στο μαγαζι να ουμ αλλα αμα θελετε θα βγαλω δισκο αυτοπροσοπως. το ορκιζομαι στην αγαπη μου για το ε.ρ. Και αμα δεν βαλει κανεις θα βαλω εγω 0.1 euro για καθε ποστ . δεν ειναι πολλα αλλα ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ σαν δεν ξερω τι ειμαι μεθυσμενος . το ΑΓΑΠΩ.
freak brother
09-02-2013, 02:02
τωρα ειδα ποστ κοιλια , τον σερβερ τον πλερωνω εγω. τελος.
υγ... το e,r για μενα δεν ειναι η εφηβεια μου... ειναι η αγαπη για ανθρωπους για το 1/1000 της μουσικης ειναι η εφηβεια μου ειναι ενα μερος που γραφω την μαλακια μου 10 χρονια το ενα τριτο της ζωης μου , εγω το ε.ρ το αγαπω το λατρευω ... αυτο. οποιος καταλαβε καταλαβε.
παιδια αμα ειναι να το κανομε με καταναλωσις τοτε να στειλω κανα κλιμακιο μαμελουκων...με το λαστιχο το πινουν το γουισκη
freak brother
09-02-2013, 02:11
ρε για μενα το φορουμ ειναι το ... απολυτο πραγμα.. το αγαπω ρε.
Dragonlord
09-02-2013, 02:15
overly attached user
Κυρία Μαριάννα
09-02-2013, 02:17
Γεμίσαμε καρδούλες κ μελια.
Mitsmann
09-02-2013, 02:41
και ΣΕΞ δεν ειδαμε.
rat_poison
09-02-2013, 03:26
υπάρχει θρεντ
Sotos_The_Tequiler
11-02-2013, 23:18
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Η αφεντιά μου, ο Parasight και ο tsimpouklanoς είμαστε μέσα για κάθοδο εις τας Αθήνας για να συμμετέχουμε στη χοροεσπερίδα που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων "Candela" του φίλτατου ΦρηκΜπρο. Το πρόγραμμα λέει ότι θα ξεκινήσουμε Σάββατο μεσημεράκι για να είμαστε εκεί το απόγεμα-προς-βράδυ. Η επιστροφή θα γίνει Κυριακή μετά το μεσημέρι.
Βάζω το αμάξι και την υπερηχητική μου οδήγηση. Υπόψιν καίω υγραέριο, αν μας κολλήσει κανείς για κόντρες σε κανα φανάρι πετάω σπίρτο και το κάνω γκαζάκι-πύραυλο.
ΘΕΜΑ 1ον: Για να μας βγει πιο φτηνά ψάχνουμε 4ο άτομο οποιασδήποτε εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, σεξουαλικών προτιμήσεων, μουσικού γούστου κλπ κλπ. Ποιός βόρειος ψήνεται να κάνει αγκαλίτσες και χαδάκια με τον τσιμπούκλανο στο πίσω κάθισμα;
ΘΕΜΑ 2ον: Ψάχνομε στέγη για ύπνο μετά τα έκτροπα που θα γίνουν στου Φρηκ για να την παλέψουμε στο δρόμο της επιστροφής. Εδώ να πω ότι και οι τρεις είμαστε εκπαιδευμένοι, χέζουμε στο κουτί με την άμμο κλπ κλπ είμαστε ήσυχοι, έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια, δεν αφήνουμε τρίχες σε καναπέδες και χαλάκια. Το πολύ πολύ να βρωμάμε ξύδια και να ροχαλίζουμε λιγουλάκι.
freak brother
12-02-2013, 00:12
με τον Σωτο τα ειπαμε επι του θεματος .
το λεπον , πειτε ρε τι να γραφει η αφισα να το πω στον γραφιστα μας που αδημονει !!
Στις διαδικασίες θα συμμετέχει και κλιμάκιο παλιών.
freak brother
12-02-2013, 00:48
κλιμακιο παλαιων
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9k995uSrM1qz56mjo1_400.jpg
:stfu:
tsimpouklano
13-02-2013, 00:11
Φυλοξενίχτε ρε!
Sotos_The_Tequiler
15-02-2013, 21:16
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Η αφεντιά μου, ο Parasight και ο tsimpouklanoς είμαστε μέσα για κάθοδο εις τας Αθήνας για να συμμετέχουμε στη χοροεσπερίδα που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων "Candela" του φίλτατου ΦρηκΜπρο. Το πρόγραμμα λέει ότι θα ξεκινήσουμε Σάββατο μεσημεράκι για να είμαστε εκεί το απόγεμα-προς-βράδυ. Η επιστροφή θα γίνει Κυριακή μετά το μεσημέρι.
Βάζω το αμάξι και την υπερηχητική μου οδήγηση. Υπόψιν καίω υγραέριο, αν μας κολλήσει κανείς για κόντρες σε κανα φανάρι πετάω σπίρτο και το κάνω γκαζάκι-πύραυλο.
ΘΕΜΑ 1ον: Για να μας βγει πιο φτηνά ψάχνουμε 4ο άτομο οποιασδήποτε εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, σεξουαλικών προτιμήσεων, μουσικού γούστου κλπ κλπ. Ποιός βόρειος ψήνεται να κάνει αγκαλίτσες και χαδάκια με τον τσιμπούκλανο στο πίσω κάθισμα;
ΘΕΜΑ 2ον: Ψάχνομε στέγη για ύπνο μετά τα έκτροπα που θα γίνουν στου Φρηκ για να την παλέψουμε στο δρόμο της επιστροφής. Εδώ να πω ότι και οι τρεις είμαστε εκπαιδευμένοι, χέζουμε στο κουτί με την άμμο κλπ κλπ είμαστε ήσυχοι, έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια, δεν αφήνουμε τρίχες σε καναπέδες και χαλάκια. Το πολύ πολύ να βρωμάμε ξύδια και να ροχαλίζουμε λιγουλάκι.
Με τη διαμονή έχουμε βρει 2 άκρες και νομίζω θα βολευτούμε εύκολα τελικά.
Κατά τα άλλα ακόμα ψάχνουμε 4ο άτομο για ταξιδιάρικη παρτούζα. Κανένα λάγνο βόρειο αγόρι δεν ψήνεται;
The Donnn
15-02-2013, 21:21
Θέλουμε εκτενές φωτογραφικό ρεπορταζ, επικά photobombs και βιντεο που να χορεύετε το μακαρένα με ΠΑΘΟΣ.
Dragonlord
17-02-2013, 17:50
Επειδή δεν έχει πέσει καμία καλή ιδέα για αφίσα, σκέφτομαι το πάρτι να είναι αφιερωμένο στη βελτίωση της υγείας του Ούγκο Τσάβεζ.
Mitsmann
17-02-2013, 17:58
βαλε ΣΕΞ στο Καντελα, παρε και 2-3 φωτος απο το Σεξιον για την αφισα και δες για ποτε κονομαει. (ο Φρηκ.)
15% δικα μου για την ιδεα.
freak brother
17-02-2013, 18:52
we are not in it for the money re!! :P
Mitsmann
17-02-2013, 19:13
δε θα τα παρεις απο εμας ρε. απ τα λιγουρια που θα ρθουν για την αφισα.
freak brother
18-02-2013, 15:11
ψηθειτε να κανουμε και ενα harlem shake για την φαση :p
BURNIN AMBITION
18-02-2013, 15:18
nai kai na xorepsoumeoloi kai to thriller kai na anevei youtube.
βασικα να δοκιμασοθμε να καταριψουμε το ρεκορ των περισσοτερων κραουντσεφερςσε μπαρ
freak brother
18-02-2013, 15:19
το τελευταιο οχι..
freak brother
18-02-2013, 15:46
εφτιαξα ενα ηβεντ , περιμενω αυριο να μου στειλει και ο γραφιστας το αφισακι να βαλω εξωφυλλο , ουγκ
http://www.facebook.com/events/433688866706035/?context=create
Sotos_The_Tequiler
18-02-2013, 19:56
φρηκ πάρε πλαστικά ποτήρια να κάνουμε κασκαντεριλίκια λέμε:
http://i.imgur.com/iZlZeUY.jpg
Πάρε λάστιχο ποτίσματος να συνδέσω τον κοιλιασαμπρέλα με το βαρέλι
freak brother
18-02-2013, 22:45
φρηκ πάρε πλαστικά ποτήρια να κάνουμε κασκαντεριλίκια λέμε:
http://i.imgur.com/iZlZeUY.jpg
Πάρε λάστιχο ποτίσματος να συνδέσω τον κοιλιασαμπρέλα με το βαρέλι
http://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/179254_636624736363584_1670748409_n.jpg
οχι ρε , τι πλαστικα :P (αν και υπαρχουν)
Mitsmann
19-02-2013, 14:52
οι ερωτευμενοι ελατε νωρις, θα σας βαλω μπαλαντες.
Dr.Gonzo
19-02-2013, 14:57
Σαν το Τσάβες είναι ο Δράγονλορδ στο πόστερ.
Dragonlord
19-02-2013, 15:05
λοιπόν! ξεκινάμε στις 10 με μίτσμανν. μετά θάρθει κι ο σαμπρέλας και θα δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμα... αλλά ελάτε από τις δέκα ε
BURNIN AMBITION
19-02-2013, 15:44
egv tharthw 2para (gia na exw koimhsei th gomena kai na mh me zalizei) me gkontzoys drakous kai blitzerz. na exete kanei zestama
freak brother
19-02-2013, 15:48
με virtual dj θα παιξετε ετσι ?
BURNIN AMBITION
19-02-2013, 15:50
με virtual dj θα παιξετε ετσι ?τι λες μωρε. θα κλεισουμε τη μουσικη και θα τραγουδαμε ολοι ακαπελα αφου θα τα ξερουμε τα τραγουδια. θα κανει πχ ο ντιτζει
-ΜΠΛΑΝΤ ΟΦ ΜΑΙ ΕΝΕΙΙΙΙΣ
και απο κατω το κοινο θαξεκινα
3 σανς χεβ αι εντ δει ραιντ μπαι μαι σααααιντ κτλ κτλ
απλα πραματα. βιρτουαλ ντιτζει και αηδιες
freak brother
19-02-2013, 15:53
θα εχει και autocue για τους false?
BURNIN AMBITION
19-02-2013, 15:55
θα παρω το πεταλακι του τραγουδιστη μου, που διορθωνει τα φαλτσα. θα μου λετε σε τι τονο ειναι το τραγουδι, θα το βαζω στο πεταλι και θα ακουγομαστε γαμω. στησε μικροφωνα!!!
θα κανει ο ντιτζει
ΔΙΚΟ ΣΑΑΑΑΣΣ
BURNIN AMBITION
19-02-2013, 15:56
οι φολς να ανοιγοκλεινουν τα στοματα για να μετριασουν τη ντροπη
Dr.Gonzo
19-02-2013, 16:11
Δώστε στον Μπέρνη μόνο γρεναδίνη γιατί αν πιεί πολύ καύσιμο θα τα κάνει αυτά που λέει. Θα κάνει την βραδιά "ΑΤΣΑΛΙ-ΑΚΑΠΕΛΑ"...
(όχι ότι θα μας χαλάσει ε)
Ra Pariah
19-02-2013, 16:34
Το κομμάτι που δικαιολογεί ΑΠΟΛΥΤΑ τον χαρακτηρισμό ΑΤΣΑΛΙ-Α_ΚΑΠΕΛΑ είναι το Βιντερσκούγκε (οκ, σίγουρα θα είναι και κάτι από Jag Panzer ή Omen, αλλά τώρα δεν μου σκάει ποιο ακριβώς). Κάντε τα κουμάντα σας.
cybernaut
20-02-2013, 04:11
RA παίζει να ρθεις ?
Κωλαράκι Τορνευτό
20-02-2013, 05:22
Κλαμα.
Μπερνι, η γκομενα ειναι πλεον 7-8, τι ειναι???
Πας για γαμο μλκ...
Κλαμα.
Μπερνι, η γκομενα ειναι πλεον 7-8, τι ειναι???
Πας για γαμο μλκ...
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
BURNIN AMBITION
20-02-2013, 12:22
5 ειναι ρε συ., αασε θα πινω για να ξεχασω
Ra Pariah
20-02-2013, 12:24
RA παίζει να ρθεις ?
Σχεδόν απίθανο.
Raven Lord
20-02-2013, 14:18
33% να έρθω, 33% να είμαι θεσσαλονίκη, 33% να σαπίσω τρίκαλα :|
Parasight
20-02-2013, 14:20
Και το 1%;
Raven Lord
20-02-2013, 14:24
1% να πάθω κίρρωση του ήπατος πριν έρθω
KoiliaSamprela
20-02-2013, 14:38
1% να πάθω κίρρωση του ήπατος πριν έρθω
δεκτά όλα εκτός από το να σαπίσεις στα Τρίκαλα :(
Parasight
20-02-2013, 14:43
Raven κατέβα να είμαστε πολλοί να χεστούν οι καταυλακιώτες.
croissant429
20-02-2013, 15:53
μαλάκες να είστε σοβαροί, θα έρθω με την γυναίκα...
Sotos_The_Tequiler
20-02-2013, 17:35
ε σιγά πως κάνεις έτσι, κι εγώ κατεβάζω δυο πιπίνια από βορρά
croissant429
21-02-2013, 00:30
ε σιγά πως κάνεις έτσι, κι εγώ κατεβάζω δυο πιπίνια από βορρά
θέλουν κ αυτά φιλοξενία......;
Disco θα παίξει κανείς? η μόνο μεταλ είμαστε?
Raven Lord
21-02-2013, 10:53
μονο μεταλ
Mitsmann
21-02-2013, 12:09
Disco θα παίξει κανείς? η μόνο μεταλ είμαστε?
να κανετε αλλο παρτυ με οσκαρ πουστιας.
Mitsmann
21-02-2013, 12:09
νταηθορ δε το εννοουσα κυριολεκτικα!
Mitsmann
21-02-2013, 12:35
εκανα και γω αφισακι για τη συμμετοχη μου!!!!!!!!!!!!!!!!
http://i271.photobucket.com/albums/jj124/Mitsmann/the%20second/mitsmann_zpsfcde512a.jpg
Raven Lord
21-02-2013, 14:25
έκλεισε! το Rising Hard Rock & Heavy Metal Bar θα εκπροσωπηθεί επάξια κ στο πάρτυ και στους Enforcer στην Αθήνα
Parasight
21-02-2013, 14:42
Έχουμε κι εμείς αφισάκι.http://i.imgur.com/S79rSK2.jpg
sorry αλλά μόνο Paint έχω στη δουλειά :P
freak brother
21-02-2013, 16:03
εχουμε 30 λιτρα φιξ και 20 λιτρα weiss craft !! η τελευταια weiss craft που θα πιειτε ισως ΕΒΕΡ γιατι εκλεισε η κραφτ πριν κανα μηνα .
αμα τα τελειωσετε εχουμε φιξ μπουκαλακι 3,3 και αυτο 3 ευρο .. ουγκ.. τα λεω αυτα γιατι ειμαι μαγαζι και κανω επιθεώρηση οπλισμου . Απο ακριβες εχουμε μπουκαλακια μακφαρλαν , παουλανερ , μαυρη φιξ , και κορονα . (περιπτερο δεν εχει κοντα :( )
Mitsmann
21-02-2013, 16:06
η Κραφτ εκλεισε και ως παραγωγη???
νομιζα μονο σαν μαγαζι....
freak brother
21-02-2013, 16:07
και ως παραγωγη εκει στα τελη δεκεμβριου.
Mitsmann
21-02-2013, 16:09
Δεν πουλαγανε?
freak brother
21-02-2013, 16:13
ξερω γω ? :p
BURNIN AMBITION
21-02-2013, 16:30
afoy htan skata
Mitsmann
21-02-2013, 16:31
εζησα τα μισα τουεντις μου με διλιτρη κοκκινη. μια χαρα ηταν. να ηρεμησεις.
freak brother
21-02-2013, 16:40
και μενα μαρεσε πολυ :/ r.i.p
freak brother
21-02-2013, 16:55
wb Menu !
BURNIN AMBITION
21-02-2013, 17:20
epitelous twra tha mporeis na pieis mpura sto mo better
Sotos_The_Tequiler
21-02-2013, 17:44
εχουμε 30 λιτρα φιξ και 20 λιτρα weiss craft !! η τελευταια weiss craft που θα πιειτε ισως ΕΒΕΡ γιατι εκλεισε η κραφτ πριν κανα μηνα .
αμα τα τελειωσετε εχουμε φιξ μπουκαλακι 3,3 και αυτο 3 ευρο .. ουγκ.. τα λεω αυτα γιατι ειμαι μαγαζι και κανω επιθεώρηση οπλισμου . Απο ακριβες εχουμε μπουκαλακια μακφαρλαν , παουλανερ , μαυρη φιξ , και κορονα . (περιπτερο δεν εχει κοντα :( )
+2 λίτρα τσίπουρο 50άρι που θα κατεβάσω και θα το φυλάει ο φρηκ για μολότωφ
BURNIN AMBITION
21-02-2013, 18:07
Μη με παρεξηγησεις αλλα δε θα το βαλω στο στομα μου δαυτο. θα πρεπει το πρωι να ξυπνησω νωρις και με τοσα πουθ θα χω πιει αν πιω και τσιπουρο θα ειμαι για νεο ρεκορ πολλαπλων εμετων
Sotos_The_Tequiler
21-02-2013, 18:31
εκτός από παντοφλιάρης μας βγήκες και φλώρος τώρα;
Raven Lord
21-02-2013, 19:49
+2 λίτρα τσίπουρο 50άρι που θα κατεβάσω και θα το φυλάει ο φρηκ για μολότωφ
:pink:
edit:
αμα τα τελειωσετε εχουμε φιξ μπουκαλακι 3,3 και αυτο 3 ευρο .. ουγκ.. τα λεω αυτα γιατι ειμαι μαγαζι και κανω επιθεώρηση οπλισμου . Απο ακριβες εχουμε μπουκαλακια μακφαρλαν , παουλανερ , μαυρη φιξ , και κορονα . (περιπτερο δεν εχει κοντα http://www.electricrequiem.com/forum/images/smilies/icon_sad.gif )
freak, να έχεις κ καμία ρακή να "σβήσουμε" το τσίπουρο στο τέλος ;)
freak brother
21-02-2013, 21:24
ρακη τιγκα
BURNIN AMBITION
21-02-2013, 21:39
εκτός από παντοφλιάρης μας βγήκες και φλώρος τώρα;και αδερφη!
Κυρία Μαριάννα
21-02-2013, 23:01
μόνο εγώ όταν μπαίνω εδώ σκέφτομαι συνέχεια
tM72P4SrZWE
freak brother
21-02-2013, 23:39
εσυ και ο Μπογρης
Sotos_The_Tequiler
22-02-2013, 00:05
μόνο εγώ όταν μπαίνω εδώ σκέφτομαι συνέχεια
tM72P4SrZWE
alter ego μου!!!!!!!!
Radienergeia
22-02-2013, 00:40
εσυ και ο Μπογρης
Φωκίων?
croissant429
22-02-2013, 00:53
όχι ο ''Κάθαρσις'', ο άλλος ο μπασκετικός γυρολόγος (πάγκος ΠΑΟ, 'Αρης, Πανιώνιος....)
tsimpouklano
22-02-2013, 04:53
Μόνο αγάπη έχω στην καρδιά :pink:
Parasight
22-02-2013, 09:11
+2 λίτρα τσίπουρο 50άρι που θα κατεβάσω και θα το φυλάει ο φρηκ για μολότωφ[/QUOTE]Άλλο τόσο θα έχω κι εγώ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ρε \m/
KoiliaSamprela
22-02-2013, 11:59
...να το ξανασκεφτώ εγώ? :oops:
δε μασαει η Αρχοντισα νεε μου
overdriven
22-02-2013, 12:12
Να περάσετε όμορφα και όσοι έχετε σκοπό να πχείτε, να μην οδηγήσετε.
εκτακτη εξημερωσις...μαλλον θα ειμαι κι εγω
Mitsmann
22-02-2013, 12:35
α ωραια, εχω και μια φανελα Τζολε να σου φερω.
φερε...θα φοραω το βλεμμα του GARCIA να με καταλαβεις
Raven Lord
22-02-2013, 13:14
@μητς, φέρε για προσάναμμα
Parasight
22-02-2013, 13:15
εκτακτη εξημερωσις...μαλλον θα ειμαι κι εγωwat
Να ενημερώσω το αφισάκι άμα είναι.
Parasight
22-02-2013, 13:24
http://i.imgur.com/EdpfdOi.jpg
εκλεισα και για αναμιση λιτιρο τριπλοβρασμα
θα γεμισει η αθηνα ZOMBIES
θα περάσω και εγώ μια βόλτα...σαν κλασσικός άκυρος
Art In Haste
22-02-2013, 15:13
Εγώ πάντως είδα στο όνειρο μου χθες σκηνές από το πάρτυ. Φρηκ δε ξέρω πως είναι το μαγαζί αλλά στο όνειρο ήταν μια μονοκατοικία, μόνο ισόγειο, που είχε μετατραπεί σε μπαρ και ήταν όλοι εκεί, η Σοφία και ο Σταμάτης, Πάνος, Στάθης και Καιτούλα και όλοι όσοι γνωρίζω προσωπικά από το φόρουμ αλλά και όσους θυμάμαι τα πρόσωπα τους από φωτογραφίες εδώ.
Καλά να περάστε!
Dragonlord
22-02-2013, 15:18
http://i.imgur.com/EdpfdOi.jpg
για κάποιο λόγο μόλις είδα το αφισάκι σκέφτηκα αυτό:
http://joke7x24.deals.lv/site/assets/i-am-an-imigrant.jpg
(πλην τα χαμόγελα, υποθέτω)
ρατσιστικο κρουσμα ρατσισμου
(ΠΑΝΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΠΑΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ)
freak brother
22-02-2013, 18:24
αμα ψηθει κανεις να φερει και καμια φωτογραφικη , να χουμε ντουκουμεντς.
Sotos_The_Tequiler
22-02-2013, 18:52
αμα ψηθει κανεις να φερει και καμια φωτογραφικη , να χουμε ντουκουμεντς.
εγώ θα έχω σίγουρα μαζί μου.
BURNIN AMBITION
22-02-2013, 19:17
μη κανετε καμια αρχιδια και με ποσταρετε σε φεισμουκ σας γαμησα. υποτιθεται θα κοιμαμαι
Sotos_The_Tequiler
22-02-2013, 19:22
σε ποια κατηγορία είσαι;
1.
http://i.imgur.com/KO1i07O.jpg
2.
http://i.imgur.com/stneKMc.jpg
BURNIN AMBITION
22-02-2013, 19:23
σε οποια ποναει πιο πολυ
σε ποια κατηγορία είσαι;
1.
http://i.imgur.com/KO1i07O.jpg
2.
http://i.imgur.com/stneKMc.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
22-02-2013, 21:47
Ψηνομαι για ποστ σε τοιχο Μπερνι
"ΑΓΑΠΟΥΛΗ, ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΤΑ ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΚΑΝΤΕΛΑ, ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ :****"
BURNIN AMBITION
22-02-2013, 21:56
pav na klaeidvsv to wall mou mounakia. pwpwpw me agxwsate
Κωλαράκι Τορνευτό
22-02-2013, 21:58
Βαλε και να μη φαινονται οι φιλοι σου, γιατι μπορω να της στειλω μηνυμα και να της πω "ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟ ΓΟΥΟΛ ΤΟΥ Ο ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ?"
BURNIN AMBITION
22-02-2013, 21:59
axaxaxaxa μουνακι
θυμησω αμαμ βρεθουμε να σου πω σκηνικο να τρελαθεις
freak brother
22-02-2013, 22:03
οταν παιξει το μπατλ χυμνς πρεπει να εισαι τοσο λιωμα που θα παρεις τηλεφωνο μονο σου και θα της πεις... - ΜΠΑΙ ΜΟΥΝΛΑΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΓΟΥΙ ΡΑΙΝΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ . το πρωι δεν θα θυμασαι τπτκαι ισως να εισαι και χωρισμενος αλλα στον πουτσο σου ρε... εχεις το e.r ;)
BURNIN AMBITION
22-02-2013, 22:35
bale mplant of mai enemiz. gia na deis poso trou eimai, h gomena to exei ringtone kai as mhn akouei metal thas aresei. tha dw isws na ths pw oti tha vgw,. tha deixei
tha sas enhmerwsw. to xerw oti sas endiaferei
theloume grafika manowar ektos apo auta. opws i saw the oath animal kialla omorfa
atom_smasher
23-02-2013, 02:10
Τι σκηνικό χάνω...θα πάω να πιώ και γω στην υγειά σας μερικές δανέζικες αηδίες που λένε μπύρες εδω πάνω!
Γκομενάκια εναλλακτικά θα έχει?
με κασκολ και λεχτρονικες μουσικες εννοεις?
συριζαιες?
BURNIN AMBITION
23-02-2013, 04:17
λοιπον ο λαος (ποιος λαος εγω απαιτω) καποια βασικα πραγματα. γιατι ο λαος αν δε τα ακουσει θα σας τα πρηξει. φανταζομαι θα ακουστουν αλλα επειδη δε με πιανει ο υπνος ας κανω ενα λιστακι
επιβαλεται manowar battle hymns, blood of my enemies (thor brothers of metal gods made heavy metal bridge of death etc proairetika. mountains guyana omorfa kerasakia)
επιβαλεται maiden ena evil that men do. vasika oti kai na valete tha kavlwsoume. mh valete kainourgia
priest valte klasika screaming for vengeance sentinel etc
theloume crystaline dream gia na kanei crowdsurfing o xrhsths leech
running wild se fash prisoner of our time, raise your fists etc epivallontai
rage (oxi tous against the machine agrammatoi) theloume send by the devil, theloume firestorm kai theloume kialla genika
savatage tha zhthsei h olia opote starxidia mou de lew
paradise lost xerete ti (oxi tis malakies tou xrhsth fixxxer pantws)
saxon. naii saxon gia kavles. mexri kai crusader gia suginhsh
candlemass na mhn akousoume kana crystal ball gia pio doom katstaseis?
lizzy borden gia mena. tha sas ta prixw opote ena apo red rum, rod of iron tomorrow never comes, there will be blook tonight etc
dickinson na akoustei to tattooed millionaire parakalw
ga,ma ray apo land of the free, helloween apo walls h to ep
manilla road necropolis na garizw h to divine victim, h kai ta 2
omen last rites thelw
riot re mounia riot. oxi mono apo thundersteel alla theloume kai kana johnys back. baasika egw thelw restless breed
non serviam opwsdhpote
twisted sister burn in hell
virgin steele we rule the night
thalega kialla alla auta einai vasika gia na perasoume kala kai ta upoloipa ta vruiskoume
an de ta xete na mh nerthete sto party.
sas ta lega valte me dj de thelate, tha sas ta prhxw twra
kai epeidh eimaste kai rock valte kai ena therapy die laughing kai ena afghan whigsmilez is dead na tragoudame oloi " dont forget the alcohoooooool ooooooooh babyy oooooooooooh babyyyyyyyyyyyyyyy"
auta. filakia sta kwlomerakia
BURNIN AMBITION
23-02-2013, 04:24
kala an de mpei kai enas karras kana ta xw me ton eauto mou, kanas gonidhs to apwthimena, kana antupaspwleitai ktl tha eiste tragikoi
BURNIN AMBITION
23-02-2013, 04:28
κοιτα να δεις οπου ειτε ειναι ολοι σκατιφλωροι και δε με μουτζωνουν γιατι κοιμουνται, ειτε ειναι πορωτικοι γιατι κοιμουνται για να παρουν δυναμεις
εγω ουτε μουτζωνω ουτε πινκαρω...ειναι πολιτικη μου
γενικα γελαω με ''μουσικες'' κλπ
λες και αμα επαιζε σοστακοβιτς θα ειχε διαφορα...κλαιν
BURNIN AMBITION
23-02-2013, 04:32
εγω ουτε μουτζωνω ουτε πινκαρω...ειναι πολιτικη μου
γενικα γελαω με ''μουσικες'' κλπ
λες και αμα επαιζε σοστακοβιτς θα ειχε διαφορα...κλαινεμεις θα λογαριαστουμε αυριο ! χεχε μεχρι τοτενες φολουμπες και καλο κατεβασμα στα μερη μας ε
ναι ρε....
απλα ειναι καπως περιεργη η φασης γιατι καλιεργω βετερανικη κομμουνιστικια καραφλα και ειμαι στα μισα και ομοιαζω σαν ενας κοινως καραφλας
θα αναγκαστω να φοραω καπελακι της δουλειας (λερωμενο)
το μονο καλο στην ολη υποθεσις ειναι οτι κατεβαινω με δεκα ευρω αρα δεν θα εχω αγχος
οτι αρπαξει ο κωλος μας απο κερασματα...ε του πουστη δυο τρια γουισκυ δεν θα πιω?
τι σκατα...τοσα λινκς εχω κερασει
BURNIN AMBITION
23-02-2013, 04:40
σωστοοοοος!!!!!!
τυφλα θα φυγεις!!!!
θελω να μου ετοιμασεις αναλυση για τους modrec
τεραστια μπαντα
εαν καταλαβα καλα ειναι για τα μπαζα....
μπερνι ασθενης ειμαι...
με την μυρωδια μεθαω
BURNIN AMBITION
23-02-2013, 04:49
didnt know man
οσον αφορα τη μπαντα εγω καραγουσταρα. αλλα γουστα ειναι αυτα φανταζομαι οποτε...
εντωμεταξυ
βρηκα και κατι κολοκυθια
να τα φερω αμα ειναι...τι ψυχη εχουν?
The Donnn
23-02-2013, 08:44
Καλά τα χεβυμεταλς και οι στονεριές και λοιπά που θα παίξετε απόψε....είσθε τριαντάριδες όμως, και το πραγματικό μεράκλωμα θα είναι με τα εξής άσματα (μετά τις 3 το πρωί)
http://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ
Sotos_The_Tequiler
23-02-2013, 11:38
ξεκινάει το καραβάνι μουνάκια... φυλαχτείτε
τα λέμε κάτω το βράδυ ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=b9iOk8PqkKs
αιντε να σας φερομε λιγο φρεσκο αερα επαρχιας
croissant429
23-02-2013, 12:07
φέρτε, μας έλειψε...
Κυρία Μαριάννα
23-02-2013, 12:16
Γκομενάκια εναλλακτικά θα έχει?
θα έχει.
σε άλλα νέα είδα στον ύπνο μου πως καθώς μπαίναμε στο μαγαζί έπαιζε κόκκινο χαλί και φωτογράφοι.
ισχύει; να βγάλω το μουστάκι αν είναι.
BURNIN AMBITION
23-02-2013, 13:03
επειδη δεν εφαγα αρκετες μουτζες, μπαμπ
λοιπον ο λαος (ποιος λαος εγω απαιτω) καποια βασικα πραγματα. γιατι ο λαος αν δε τα ακουσει θα σας τα πρηξει. φανταζομαι θα ακουστουν αλλα επειδη δε με πιανει ο υπνος ας κανω ενα λιστακι
επιβαλεται manowar battle hymns, blood of my enemies (thor brothers of metal gods made heavy metal bridge of death etc proairetika. mountains guyana omorfa kerasakia)
επιβαλεται maiden ena evil that men do. vasika oti kai na valete tha kavlwsoume. mh valete kainourgia
priest valte klasika screaming for vengeance sentinel etc
theloume crystaline dream gia na kanei crowdsurfing o xrhsths leech
running wild se fash prisoner of our time, raise your fists etc epivallontai
rage (oxi tous against the machine agrammatoi) theloume send by the devil, theloume firestorm kai theloume kialla genika
savatage tha zhthsei h olia opote starxidia mou de lew
paradise lost xerete ti (oxi tis malakies tou xrhsth fixxxer pantws)
saxon. naii saxon gia kavles. mexri kai crusader gia suginhsh
candlemass na mhn akousoume kana crystal ball gia pio doom katstaseis?
lizzy borden gia mena. tha sas ta prixw opote ena apo red rum, rod of iron tomorrow never comes, there will be blook tonight etc
dickinson na akoustei to tattooed millionaire parakalw
ga,ma ray apo land of the free, helloween apo walls h to ep
manilla road necropolis na garizw h to divine victim, h kai ta 2
omen last rites thelw
riot re mounia riot. oxi mono apo thundersteel alla theloume kai kana johnys back. baasika egw thelw restless breed
non serviam opwsdhpote
twisted sister burn in hell
virgin steele we rule the night
thalega kialla alla auta einai vasika gia na perasoume kala kai ta upoloipa ta vruiskoume
an de ta xete na mh nerthete sto party.
sas ta lega valte me dj de thelate, tha sas ta prhxw twra
kai epeidh eimaste kai rock valte kai ena therapy die laughing kai ena afghan whigsmilez is dead na tragoudame oloi " dont forget the alcohoooooool ooooooooh babyy oooooooooooh babyyyyyyyyyyyyyyy"
auta. filakia sta kwlomerakia