View Full Version : μηχανη για μουσια
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 01:08
ναι τα φτησε και η δευτερη φιλιπς που χα. αμφοτερες τα εβγαλαν τα ψωμια τους.
αυτα που με χαλαγαν ηταν πρωτον το οτι επρεπε να τιος φορτιζεις κανα 10ωρο για να βγαλουν μια ωρα, και επισης το πλαστικο που ανεβοκατεβαζε τις σκαλες τελικα εσπαγε. στην τελευταια το εχω κολημενο με λογκο.
μετα απο ψαξιμο κτεληξα σε αυτη
Philips QG 3250http://e-kotsis.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31021
το επομενο μοντελο η 3270, εχει λιθιου μπαταρια αλλα δε διαβασα και τα καλυτερα ριβιου, η πιο συνεπης ηταν αυτη η 3250.
εχει καποιος κατι αλλο να προτεινει πριν χτυπησω αυτην που ανεφερα?
τοσους μουσιες εχουμε στο φορο
φερσου σαν ΑΝΤΡΑΣ και δουλεψε ψαλιδι
"Φιλί χωρίς μουστάκι,
ψωμί χωρίς αλάτι"
λένε.
Να μην ξυρίζεστε
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 01:49
φχαριστω. δε φαινεται ασχημη, με προβληματιζει λιγο ομως το οτι οι σκαλες της εχουν πιο μεγαλες αποστασεις. ειναι 2.5 εκατιστα η σκαλα ενω οι φιλιπς εχουν εναμιση... το πλαστικο αντεχει ή ειναι μουφα οπως στις φιλιπς?
μπαι δε γουει πανακριβη για μηχανη 3 ετων που στην ευρωπη εχει σταματησει να πωλειται τι να πεις
http://www.skroutz.gr/s/55062/Panasonic-ER2302K803.html
8 χρόνια μούσιας είμαι και τα 8 έχω αυτήν. Σκυλί μαύρο.
Και καμιά σχέση με κάτι izzy των 20 ευρώ..
:tragopapas:
Θα συμφωνίσω ότι είναι ψιλοαστείες οι izzy των 20 ευρώ. Όμως αυτή που χω πάρει (25 γιουρο) κράτησε 3.5 χρόνια, κουρευε μια χαρα (μόνο μούσι όμως, δεν δοκίμασα ποτε μαλλί, που άνετα παίζει να τα φτυνε) και όταν χάλασε, απλά πήρα άλλη ίδια, γιατί.
Η philips που χα πριν(80 γιουροζ), κράτησε περίπου 5 χρόνια, τα φτυσε,πουλο.
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 01:58
αυτη φαινεται πολυυυυυ καλη. αλλα πρωτον γιατι τοσο ακριβη και αυτη ρε πουστη μου, για μηχανη που σταματησε? και επισης ποσο μου τη δινει που χρειαζεται λαδι... με ψηνει ομως αρκετα μπορω να πω
carheart
18-01-2013, 02:36
πφ
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 03:33
ok σε ευχαριστω αγορινα
Entrancemperium
18-01-2013, 04:18
τρίχες..
εγω ειχα παρει μια φιλιπς χωρις μπαταρια πριν 3-4 χρονια προσφορα απο τον κωτσοβολο 20 ευρω.κουρευει μαλλια,μουσια,πουτσοτριχες,τα παντα.
η μονη μαλακια ειναι οτι εχει κοντο καλωδιο.
KoiliaSamprela
18-01-2013, 14:24
περίμενα κάτι σχετικό με το πως να μεγαλώσει πιο γρήγορα το μούσι :(
The Donnn
18-01-2013, 15:04
Έχω μια philips εδώ και 15 χρόνια, πλαστική, όσο πιο απλή γίνεται. Ταξίδεψε τον κόσμο, έπεσε 1,000,0000 φορές μέσα σε νερό, στο πάτωμα, στα τάρταρα, βρέθηκε και σε mosh pit, και δουλεύει μια χαρά ακόμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να τη βρώ να την ποστάρω
Και γω μια Βraun σκυλίσια δουλεύω, αρκετά παλαιότερο μοντέλο από του Deniz, αλλά ίδια φάση πάνω κάτω, σκάλες κλπ. Έχει ένα θέμα με τη φόρτιση πλέον αλλά σίτεψε τι να κάνεις.
chris_boss
18-01-2013, 15:39
περίμενα κάτι σχετικό με το πως να μεγαλώσει πιο γρήγορα το μούσι :(
εγώ περίμενα τσοπεριές :/
βρέθηκε και σε mosh pit
χώθηκες σε mosh-pit την ώρα που ξυριζόσουν; :fear:
ion_storm
18-01-2013, 18:04
Ξυριζόταν στο καμαρίνι και ξαφνικά βρέθηκε στο mosh-pit.
on topic τώρα έχω αυτή Philips QC5340
http://i.imgur.com/yn00e.jpg
Κόβει μούσια, μαλλιά και φαντάζομαι και πουτσότριχες αν δοκιμάσω.
Σκυλί μαύρο σε νερό, πεσίματα και κάθε είδους ατύχημα. Έχει κλείσει 2 - 3 χρόνια και είναι σε άριστη κατάσταση έχοντας περάσει τα πάνδεινα. Η μπαταρία της δεν καταλαβαίνει τίποτα, το καλοκαίρι έβγαλε σχεδόν 3 βδομάδες διακοπές. Υπεραρκετες σκάλες έχει δύο χτενάκια.
Δε θυμάμαι τιμή είχε προσφορές τότε αλλά με ένα πρόχειρο ψάξιμο στα 50 - 60 ευρω είσαι.
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 20:09
δεν το ειχα προσεξει αυτο το μοντελο. βλεπω στο αμαζον εχει και καλα ριβιους. επειδη δε τη θελω για μαλλια, αποκλειστικα για μουσια, τα παιρνει ομοιομορφα? ειναι αρκετες; οι σκαλες να βρω το μηκος που θελω? το πλαστικο μπροστα αντεχει ή θα μου μεινει στο χερι? θενξ μαν
ion_storm
18-01-2013, 20:57
Εγώ που την κακομεταχειρίζομαι δεν έχει πάθει τίποτα το πλαστικό. Αντέχει. Έχει πολλές σκάλες δεν παίζει να μη βρεις το μήκος που θες. Μια χαρα ομοιόμορφα τα παίρνει. Αν δεν βάλεις καθολού σκάλα με το σίδερο της είναι σχεδόν σα να τα πήρες με ξυράφι. Εκτός πια και αν τα γένια σου είναι σαν συρματόπλεγμα.
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 21:08
ειχα καταληξει σε αυτην αλλα τελικα μαλλον θα χτυπησω τη δικια σου
http://e-kotsis.gr/philips-qg-3250-32.html
μια τελευταιαερωτηση. η μπαταρια ειναι λιθιου ετσι? αντεχει γενικα? εχει δυναμη η μηχανη? γιατι πχ η δικια μου που τα εχει φτυσει, η μπαταρια δε βγαζει ενταση και τις τριχες πεον πιο πολυ τις τραβαει παρα τις κοβει λολ. σκεψου οτι τις γαιδουροτριχες μου δυσκολευεται να τις κοψει και σε σημεια σταματαει. λολ
νασαι καλα. μαλλον αξιζει η φαση και θα τα σκασω σε αυτην να ξεμπερδευω
ion_storm
18-01-2013, 21:15
Είπα και παραπάνω, το καλοκαίρι έβγαλε με μια φόρτιση σχεδόν 3 βδομάδες, όχι καθηερινή χρήση.
Γενικά ξεχνάω να την φορτίσω. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα όσο και να την χρησιμοποιείς.
Δυνατή μηχανή, δεν έχω νιώσει να τραβάει τρίχες ακόμα σε καμία περίπτωση. Κόβει κανονικά μουσια - μαλλιά.
Όταν την είχα πάρει, νομιζω από Κοτσοβολο, μου χαν πει ότι μπορώ να την ακονίσω αν χρειαστεί στο πολύ μέλλον. Ακόμα δεν έχει χρειαστεί κάτι τέτοιο, οπότε επιφυλάσομαι.
Τέλος αν τύχει να είναι αφόρτιστη το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ για να βολεύεσαι.
Και ελαφρια ε.
Ούτε να τις πούλαγα. :P
The Donnn
18-01-2013, 21:17
βρέθηκε και σε mosh pit
χώθηκες σε mosh-pit την ώρα που ξυριζόσουν; :fear:
βρέθηκα σε mosh με σακίδιο πλάτης που είχα μέσα διάφορα, μαζί και η ξυριστική. Και ένα τζελ μαλλιών...που άνοιξε...και έγιναν όλα της πουτάνας. Άρα +1 ποντους που το αντεξε και αυτό η φιλιπς
Neuroscar
18-01-2013, 21:54
Μπερνι απο τοτε που ξεκινησες ντραμσ την ψαχνεις τη φαση γενικα ε? :P
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 21:54
κατεληξα στην Philips QC5340
σας ευχαριστω ολους
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 22:06
να αναφερω μονο οτι η
Philips QC5375ειναι πιο φθηνη αποτην 5340 κατα 8 ευρω και μαλλον θα χτυπησω αυτη. το αναφερω για λογους πληροτητας του θρεντ. αμα την εχει και καποιος ας πει αλλα φαινονται ιδιες οποτε μαλλον για την πιο φθηνη θα παω
supermachoman
18-01-2013, 22:30
από που ρε Μπέρνη, γιατί κι εγώ ήθελα να χτυπήσω μία και κοίταγα άμαζον αλλά δε την έχει
και η 5340 πάει 33 δολλάρια στο άμαζον ε
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 22:41
ναι αλλα για βαλε και τα μεταφορικα. επισης παρολο που οι 2 που ανεφερα εχουν πολυ καλες κριτικες (σε αντιθεση με ΟΛΕΣ τις υπολοιπες φιλιπς που τις εχουν θαψει)(γενικα εμπιστευομαι κριτικες αμαζον), επειδη γενικα χαλανε οι φιλιπς θα την επαιρνα απο ελλινικο καταστημα. βαλε τις στο σκρουτζ ρε συ και θα τις βρεις. στο σκρουτζ η 5375 ειναι πιο φθηνη απο την 5340. κουλο. βεβαια η 5375 εχει μπαταρια νικελιου ενω η 5340 λιθιου. ναι δεν ειναι κινητα αλλα... τεσπα ειμαι αναμεσα στις 2. θα δω...
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 22:45
http://www.bestprice.gr/compare/2150356903/2153080650/2153135410
τελικα για την 5340 με βλεπω
supermachoman
18-01-2013, 22:45
ναι αλλα για βαλε και τα μεταφορικα. επισης παρολο που οι 2 που ανεφερα εχουν πολυ καλες κριτικες (σε αντιθεση με ΟΛΕΣ τις υπολοιπες φιλιπς που τις εχουν θαψει)(γενικα εμπιστευομαι κριτικες αμαζον), επειδη γενικα χαλανε οι φιλιπς θα την επαιρνα απο ελλινικο καταστημα. βαλε τις στο σκρουτζ ρε συ και θα τις βρεις. στο σκρουτζ η 5375 ειναι πιο φθηνη απο την 5340. κουλο. βεβαια η 5375 εχει μπαταρια νικελιου ενω η 5340 λιθιου. ναι δεν ειναι κινητα αλλα... τεσπα ειμαι αναμεσα στις 2. θα δω...
α νόμιζα άμαζον είναι όπως το play, τσάμπα μεταφορικά κτλ
γω είχα 3-4 χρόνια μια Vidal Sassoon (http://www.youtube.com/watch?v=wXw6znXPfy4) η οποία κάνει σαν τρακτέρ τώρα
αυτό που είπε ο ion_storm ότι χωρίς κεφαλή τα παίρνει σαν ξυράφι με έψησε βασικά, δε τα μπορώ τα ξυράφια
BURNIN AMBITION
18-01-2013, 23:08
σε καποια το αμαζον το αγγλικο εχει τσαμπα μεταφορικα. αλλα απο αμερικη δε παιζει και σιγουρα θα φας και κανα τελωνειο οποτε ξεχνα το
BURNIN AMBITION
23-01-2013, 13:21
πηρ την 5340. δε την εχω δουλεψει ακομα (σε κανα 2 μερες θα σας πω, γιατι τα ειχα παρει λιγο τωρα που κουρευτηκα οποτε περιμενω λιγο να μακρυνουν κιαλλο για να δω. σε κανα 2 μερες θα κανω το ριβιου το σωστο). ομως μιλαμε ερχεται σε θηκη γαμηστερη σε δερματινο κουτι σκληρο, ολα τα εξαρτηματα δειχνουν οτι αντεχουν, εχει λιθιου αρα σε μια ωρα εχει φορτισει και οχι οπως οι παλιες που σου σπαγαν τα ρχιδια, και λιγο που την αναψα πρεπει και ναναι δυνατη. συντομα θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη αλλα για 49/90 δε νομιζω να παιζει καλυτερη. α, επισης εκανα ενα γελοιο ρετζιστρεισον στη φιλιπς και μου δωσε αλλο εβνα χρονο εγγυησης. ομορφα πραγματα ε
chris_boss
23-01-2013, 14:19
τσεκαρε την πρωτη φορα μήπως κουναει και χανει το μετρημα
BURNIN AMBITION
23-01-2013, 15:54
θα βαλω και μετρονομο στο πρωτο ξυρισμα να δω μη χανει στροφες
γιατι να περιμενεις δυο μερες?
κουρεψε κανα πατακι
BURNIN AMBITION
29-01-2013, 02:17
29 πρωτου την πηρα. με το που την πηρα την φορτισα. μαντεψτε ποτε την ξαναφορτισα. σημερα. δεν υπαρχει. γαμω τις μηχανες
Parasight
24-06-2013, 22:04
http://i.imgur.com/ZnxZdmh.jpg