PDA

View Full Version : Warlord @ Αθήνα (Gagarin) 27/4/2013 & Θεσσαλονίκη (Μύλος) 24/4/2013

Pages : 1 [2]

atom_smasher
12-04-2013, 01:07
ντουγανια ειμαστε.

phthoggon
12-04-2013, 01:10
H ειρωνεία σου μόνο τη δικιά σου ανεπάρκεια κατανόησης καθρεπτίζει, αλλά εντάξει, είπαμε, έχω μάθει στο χλευασμό, ευχαριστώ το ίαρ για αυτό.

Πως να στο θέσω αλλιώς να καταλάβεις. Το εσωτερικό συναίσθημα που βγάζει μία μουσική/τέχνη επηρεάζει ψυχολογικά έναν άνθρωπο και όταν φτάνει σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό, ταυτίζεται ψυχικά με αυτό, το είδος των συναισθημάτων που τον εκφράζουν, το χαρακτήρα του. Όταν σκας και του εξισώνεις αυτό με κάτι αρνητικό/κατώτερο, το κάνεις αυτό και για τον ίδιο. Εσένα σου φαίνεται ότι λες την μοναδική αντικειμενική αλήθεια, όχι ότι μπορεί να ενοχλήσεις κάποιον έτσι, αλλά και ο άλλος νομίζει ότι νιώθει την μοναδική αντικειμενική αλήθεια (πως μπορείς να νιώθεις κάτι "λάθος"?). Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγει να νιώθει μαλάκας που γουστάρει κάτι που η ιντελλέκτουαλ πλειοψηφία απορρίπτει. Εγώ έχω νιώσει έτσι, ο Κρουξ έχει νιώσει έτσι, εσένα στις αρχιδάρες σου επειδή είσαι σκληρός, αλλά αρχίδια, και συ θα το χεις νιώσει όσο υπεράνω και να το παίζεις. Οπότε ήρεμα με τις κρίσεις γενικώς, αυτό λέω.

Πολύ νιώσαμε και θα μας πούνε και φλώρους τώρα.

00i00
12-04-2013, 01:15
ανεπαρκεια κατανοησης....

Lyse
12-04-2013, 01:16
φλώροι

Reject
12-04-2013, 01:20
Φθόγγε, απλά έλεος.....

atom_smasher
12-04-2013, 01:27
Αγαπητέ φθόγγε. Δεν σε γνωρίζω καλά αλλά πρέπει να είσαι αρκετά ευαίσθητος. Δεν το λέω αρνητικά. τουναντίον. ώρες ώρες θαυμάζω τους ανθρώπους που νιώθουν πράγματα πολύ περισσότερο απο εμένα, σε κάποιες συνθήκες. Αλλά μην το υπεραναλύεις γιατί υπερβάλλεις όταν λες ότι ο άλλος όταν χλευάζει τα ακούσματά σου υποτιμά και την προσωπικότητά σου. Χέστηκες κιολας δηλαδή. Ή θα έπρεπε να μην σε καίει.

00i00
12-04-2013, 01:28
ανεπαρκεια κατανοησης....

Reject
12-04-2013, 01:30
Για να καταλάβω ρε Φθόγγε, αν εγώ δω μία ταινία στυλ "Αγάπα με αν (ν)Τολμάς", και με αγγίξει και πω "είναι ότι ωραιότερο έχω δεί στην ζωή μου", και ο κολλητός μου μου πεί "ρε συ, έλεος, γλυκανάλατη μαλακιάρα είναι αυτή ρε, τέρμα για τον πούτσο", δεν θα είμαι άλλο αποδεκτός από τον κολλητό μου ε?

phthoggon
12-04-2013, 01:30
Disregard everything, I suck cocks.

atom_smasher
12-04-2013, 01:39
ε λες και μας πειραζει...
η οποία ήταν ταινιάρα ριτζεκτ!

cybernaut
12-04-2013, 02:45
πως να μην είναι ..
http://i.imgur.com/x9lxooW.png

00i00
12-04-2013, 03:29
Πως να στο θέσω αλλιώς να καταλάβεις. Το εσωτερικό συναίσθημα που βγάζει μία μουσική/τέχνη επηρεάζει ψυχολογικά έναν άνθρωπο και όταν φτάνει σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό, ταυτίζεται ψυχικά με αυτό, το είδος των συναισθημάτων που τον εκφράζουν, το χαρακτήρα του. Όταν σκας και του εξισώνεις αυτό με κάτι αρνητικό/κατώτερο, το κάνεις αυτό και για τον ίδιο. Εσένα σου φαίνεται ότι λες την μοναδική αντικειμενική αλήθεια, όχι ότι μπορεί να ενοχλήσεις κάποιον έτσι, αλλά και ο άλλος νομίζει ότι νιώθει την μοναδική αντικειμενική αλήθεια (πως μπορείς να νιώθεις κάτι "λάθος"?). Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγει να νιώθει μαλάκας που γουστάρει κάτι που η ιντελλέκτουαλ πλειοψηφία απορρίπτει. Εγώ έχω νιώσει έτσι, ο Κρουξ έχει νιώσει έτσι, εσένα στις αρχιδάρες σου επειδή είσαι σκληρός, αλλά αρχίδια, και συ θα το χεις νιώσει όσο υπεράνω και να το παίζεις. Οπότε ήρεμα με τις κρίσεις γενικώς, αυτό λέω.

ολο αυτο ειναι λαθος βεβαια
ουτε σε ταινια επιστημονικης φαντασιας Ουγγρικια δεν θα μπορουσαν να ειπωθουν τετοιες παπαριες
αναβαθμισε λιγο τις γνωσεις σου περι ψυχολογιας γιατι εχεις χασει επεισοδεια

landy
12-04-2013, 04:18
H ειρωνεία σου μόνο τη δικιά σου ανεπάρκεια κατανόησης καθρεπτίζει, αλλά εντάξει, είπαμε, έχω μάθει στο χλευασμό, ευχαριστώ το ίαρ για αυτό.

Πολύ νιώσαμε και θα μας πούνε και φλώρους τώρα.
τα λες λίγο μπερδεμένα.τι θα πει εσωτερικό συναίσθημα;υπάρχει κι εξωτερικό συναίσθημα;η τέχνη δεν ειναι για να γεννά συναισθήματα(εσωτερικά κι εξωτερικά).για τέτοια είναι η βίκυ χατζηβασιλείου και τα άρθρα του ικονοκλαστ το λουμπεν (βεντούζα), αν και υπάρχει γραπτή μαρτυρία για σκίσιμο κυλότας στην πρεμιέρα του οιδίποδα(του τυραννου ), πριν την περιοδεία στη λάρισα.αντέδρασαν οι σκληροί/αρχιδάτοι της εποχής στο γεγονός και πήρε τ αρχίδια του ο σοφοκλής στην ψηφοφορία.

στα σοβαρά.ότι μας συγκινεί δεν σημαίνει ότι είναι τέχνη κι ούτε η τέχνη ειναι το μόνο πράγμα που αξίζει.οπότε μη σας πιάνει πρεμούρα αν ένα αποτυχημένο -από καλλιτεχνικής άποψης- έργο σας συγκινεί.σιγά το πράγμα...

sfinotouvlaki
12-04-2013, 06:45
προς το παρον πάντως, κάνετε ακριβώς αυτό που περιγράφει ο φθογγος. απλώς, αντί να επιτίθεστε στις μουσικές που ακούει, επιτίθεστε κατευθείαν σε αυτόν για τις απόψεις που εκφράζει, ούτε καν στις απόψεις που εκφράζει.

ikonoklast
12-04-2013, 08:00
η τέχνη δεν ειναι για να γεννά συναισθήματα(εσωτερικά κι εξωτερικά).για τέτοια είναι η βίκυ χατζηβασιλείου και τα άρθρα του ικονοκλαστ το λουμπεν (βεντούζα)

Hipsters είμαστε βλάκα. Κανένα συναίσθημα ποτέ, κρύο αίμα. (http://luben.tv/video/12138/)

Κωλαράκι Τορνευτό
12-04-2013, 09:15
το έχεις καταλάβει όμως οτι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν γίνονται πλέον μουσικές συζητήσεις στο φόρο είναι κάτι συμπεριφορές σαν την δική σου.
γιατί σου λέει ο άλλος "άσε ρε που θα πάω να εκτεθώ γι αυτά που γουστάρω και μετά να έχω τον κάθε ουρακοτάνγκο να με χλευάζει".
εγώ δεν βλέπω να έχεις συνεισφέρει κάτι στο τόπικ είτε θετικό, είτε αρνητικό προς τη μπάντα. είσαι εδώ για να κάνεις μόνο προσωπικές επιθέσεις. και δεν το λέω γιατί το έκανες σε μένα και το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. το λέω γιατί κάνεις το ίδιο πράγμα στους 9 από τους 10 χρήστες εδώ και 3 χρόνια που παρακολουθώ το φόρο. νομίζεις οτι είναι εξυπνάδα και φαντάζομαι νιώθεις τεράστιος και γαμάτος κάνοντας όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι οτι για τους υπόλοιπους βγαίνει το εντελώς αντίθετο.

Συγνώμη αλλά θα γίνω μία τελευταία φορά ψυχολόγος: το μισό φταίξιμο όμως είναι δικό σου, που ψαρώνεις. Πρέπει να να μάθουμε να αγνοούμε το χλευασμό, όχι να τον ενστερνιζόμαστε (και, ω θεοί, το Ίαρ είναι σχολείο κανονικό σε αυτό). Δεν είδες τι γράφουν όλοι (και εσύ) για αυτά που μ' αρέσουν εμένα όπως οι Warlord/Lordian Guard? Πιστεύεις ότι πρέπει να αναθεωρήσω κάπως όσον αφορά αυτά που νιώθω? Δεν νομίζω ότι έχω εγώ το πρόβλημα, το πρόβλημα το έχει πάντοτε αυτός ο οποίος δε μπορεί να φτάσει να γουστάρει (και αυτό ισχύει εξίσου για αυτά που δε γουστάρω και εγώ).

Ιδιαίτερα με τη μουσική είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η καθεαυτή η μουσική εμπειρεία που είναι στα ΣΩΘΙΚΑ μέσα κατάβαθα και όλα τα υπόλοιπα που είναι εκλογικεύσεις. Η αφέλεια που μπορεί να βγάζει ο μουσικός, οι στίχοι, η παρουσίαση, το ίματζ ("κιτς") είναι όλα κομμάτια του δεύτερου, επιφανειακά, αδιάφορα. Κάποιος που δε γουστάρει ΨΥΧΙΚΑ τη μουσική που γουστάρεις (επειδή εκεί είναι η ουσία της διαφοράς) πιάνεται από τα δεύτερα συνήθως και προσπαθεί να σε κάνει να ντρέπεσαι για αυτό λες και είσαι κατώτερος. Αλλά δεν υπάρχει κανένα "κατώτερο" συναίσθημα η "γούστο". Ούτε το παιδιάρισμα και ο χαβαλές του Dol Ammad είναι κατώτερος (όχι ότι είναι μόνο έτσι η μουσική του) ούτε το παπαδίστικο ατσάλι του Τσάμης, ούτε τα χύμα όλα πουτάνα του πάνκη, η εγκεφαλικότητα των ηλεκτρονικοπερίεργα του ικόνοκλαστ, οι υπερβατικές ΦΛΩΡΙΕΣ τύπου Wintersun που ακούω εγώ, κλπ. Είτε προσπαθούμε να μπούμε μέσα σε αυτό το διαφορετικό συναίσθημα ας πούμε, είτε το απορρίπτουμε γενικώς και γινόμαστε φασιστομαλάκες του γούστου. Και δεν είναι τυχαία λέξη αυτή γιατί η βάση αυτής της κρίσης είναι ρατσιστικού είδους (για αυτό πονάει και ενοχλεί τόσο: όταν κάποιος απορρίπτει αυτό που γουστάρεις καθολικά, κατ' ουσίαν απορρίπτει και εσένα μαζί).

Καλα τα λες σε γενικες γραμμες, μονο οταν περιοριζεσαι στην μουσικη (και μοναδικη κανονικα) επεκταση του θεματος. Τα αλλα περι ρατσισμου ειναι αστεια, εχετε ταυτιστει τοσο πολυ με τα ακουσματα σας ορισμενοι που εχετε χασει λιγο το μέτρο (βαζω και τονο να μην πεταχτει κανας μπλιτζερ να πει τη μαλακια)

Krux
12-04-2013, 10:13
το έχεις καταλάβει όμως οτι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν γίνονται πλέον μουσικές συζητήσεις στο φόρο είναι κάτι συμπεριφορές σαν την δική σου.
γιατί σου λέει ο άλλος "άσε ρε που θα πάω να εκτεθώ γι αυτά που γουστάρω και μετά να έχω τον κάθε ουρακοτάνγκο να με χλευάζει".
εγώ δεν βλέπω να έχεις συνεισφέρει κάτι στο τόπικ είτε θετικό, είτε αρνητικό προς τη μπάντα. είσαι εδώ για να κάνεις μόνο προσωπικές επιθέσεις. και δεν το λέω γιατί το έκανες σε μένα και το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. το λέω γιατί κάνεις το ίδιο πράγμα στους 9 από τους 10 χρήστες εδώ και 3 χρόνια που παρακολουθώ το φόρο. νομίζεις οτι είναι εξυπνάδα και φαντάζομαι νιώθεις τεράστιος και γαμάτος κάνοντας όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι οτι για τους υπόλοιπους βγαίνει το εντελώς αντίθετο.

Συγνώμη αλλά θα γίνω μία τελευταία φορά ψυχολόγος: το μισό φταίξιμο όμως είναι δικό σου, που ψαρώνεις. Πρέπει να να μάθουμε να αγνοούμε το χλευασμό, όχι να τον ενστερνιζόμαστε (και, ω θεοί, το Ίαρ είναι σχολείο κανονικό σε αυτό). Δεν είδες τι γράφουν όλοι (και εσύ) για αυτά που μ' αρέσουν εμένα όπως οι Warlord/Lordian Guard? Πιστεύεις ότι πρέπει να αναθεωρήσω κάπως όσον αφορά αυτά που νιώθω? Δεν νομίζω ότι έχω εγώ το πρόβλημα, το πρόβλημα το έχει πάντοτε αυτός ο οποίος δε μπορεί να φτάσει να γουστάρει (και αυτό ισχύει εξίσου για αυτά που δε γουστάρω και εγώ).

Ιδιαίτερα με τη μουσική είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η καθεαυτή η μουσική εμπειρεία που είναι στα ΣΩΘΙΚΑ μέσα κατάβαθα και όλα τα υπόλοιπα που είναι εκλογικεύσεις. Η αφέλεια που μπορεί να βγάζει ο μουσικός, οι στίχοι, η παρουσίαση, το ίματζ ("κιτς") είναι όλα κομμάτια του δεύτερου, επιφανειακά, αδιάφορα. Κάποιος που δε γουστάρει ΨΥΧΙΚΑ τη μουσική που γουστάρεις (επειδή εκεί είναι η ουσία της διαφοράς) πιάνεται από τα δεύτερα συνήθως και προσπαθεί να σε κάνει να ντρέπεσαι για αυτό λες και είσαι κατώτερος. Αλλά δεν υπάρχει κανένα "κατώτερο" συναίσθημα η "γούστο". Ούτε το παιδιάρισμα και ο χαβαλές του Dol Ammad είναι κατώτερος (όχι ότι είναι μόνο έτσι η μουσική του) ούτε το παπαδίστικο ατσάλι του Τσάμης, ούτε τα χύμα όλα πουτάνα του πάνκη, η εγκεφαλικότητα των ηλεκτρονικοπερίεργα του ικόνοκλαστ, οι υπερβατικές ΦΛΩΡΙΕΣ τύπου Wintersun που ακούω εγώ, κλπ. Είτε προσπαθούμε να μπούμε μέσα σε αυτό το διαφορετικό συναίσθημα ας πούμε, είτε το απορρίπτουμε γενικώς και γινόμαστε φασιστομαλάκες του γούστου. Και δεν είναι τυχαία λέξη αυτή γιατί η βάση αυτής της κρίσης είναι ρατσιστικού είδους (για αυτό πονάει και ενοχλεί τόσο: όταν κάποιος απορρίπτει αυτό που γουστάρεις καθολικά, κατ' ουσίαν απορρίπτει και εσένα μαζί).

μην προτρέχεις, δεν ψαρώνω. ενίσταμαι στην πάγια αυτή τακτική του ικόνοκλαστ. εκεί οφείλονται και τα απανωτά ποστς και το όποιο ύφος.

ο απώτερος σκοπός μου κριτικάροντας τους warlord εν ετει 2013 ή ένα κομμάτι που άκουσα μια φορά δεν είναι να απαλείψω την όποια ικανοποίηση βρίσκεις εσύ ακούγοντας τους. δεν σε κατακρίνω που ακούς warlord ή ακόμα περισσότερο που σου αρέσουν πολύ οι warlord. και εγώ έχω ότι έχουν κυκλοφορήσει και ακόμα μπορώ να ακούσω τα παλιότερα τους κομμάτια. αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο αυτοματοποιημένος τρόπος αντίδρασης στην όποια κριτική κάνει κάποιος για κάτι που σας αρέσει και φυσικά απευθύνομαι κυρίως σε εσένα και τον Ρα, μιας και εσείς γράψατε στο θρεντ. ο τρόπος αντίδρασης λοιπόν είναι να στρέφεστε χωρίς δεύτερη σκέψη προς το πρόσωπο του γράφοντα την όποια κριτική. είναι δυνατόν να μου έχεις αραδιάσει οτι πάσχω από έλλειψη αυτοπεποίθησης, ανάγκη αποδοχής, ψευτο-συμφωνία και ψευτο-αντικειμενικότητα, οτι ντρέπομαι και δεν υποστηρίζω αυτά που γουστάρω, οτι γίνομαι φασιστομαλάκας του γούστου και οτι η βάση της κριτικής μου είναι ρατσιστικού είδους; και όλα αυτά να πηγάζουν από που; από ένα σχόλιο της μιας γραμμής που έκανα λέγοντας οτι σε μένα ακούγεται cheesy και βλαχομέταλ; στράφηκα προσωπικά προς κάποιον και τον έθιξα με τα λεγόμενα μου; πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω από που πηγάζουν όλα αυτά που προσπαθείς με το ζόρι να μου κρεμάσεις. το ελάχιστο θεωρώ οτι είσαι άδικος και φυσικά πάνω στην βιασύνη σου να με βάλεις στην θέση μου, είπες και πράγματα άκομψα, άσχημα και αταίριαστα.

sfinotouvlaki
12-04-2013, 10:30
καμιά φορά είναι προτιμότερο να στρέφεσαι προσωπικά προς κάποιον (για να δούμε και ξεκάθαρα πόση υπόσταση έχουν αυτά που λέγονται) παρά οι γενικολογίες τύπου...

πριν από κανα μισάωρο έβαλα να ακούσω αυτό το 70.000 sorrows στο youtube. μιλάμε για σκουπιδαριό όχι μαλακίες. μιλάμε για βλαχομέταλ του μπαρμπα-μήτσου της κατώτατης διαλογής. λυπάμαι για αυτούς που κάθονται και εκθειάζουν τέτοια πράγματα με την δικαιολογία "ΓΟΥΣΤΑ". κρίμα ρε λεβέντες.

Από 'κει που σου έκαναν τον μπάτσο για το δικό σου γούστο, τώρα τον κάνεις εσύ, σε σημείο να λυπάσαι για λογαριασμό ανθρώπων με άλλο γούστο. Το ότι δεν απευθύνεις συγκεκριμένα τον οίκτο σου, μάλλον αρνητικό είναι, δεν είσαι τόσο δυνατός μπάτσος ακόμη.

και κάτι σχετικοάσχετο για όποιον ενδιαφέρεται.
http://jcmc.indiana.edu/vol10/issue2/honeycutt.html

Krux
12-04-2013, 10:36
δεν είπα οτι λυπάμαι για τους ανθρώπους με διαφορετικά γούστα από μένα, είπα οτι λυπάμαι για αυτούς που συγκεκριμένα θα εκθειάσουν αυτό το συγκεκριμένο με την δικαιολογία "ΓΟΥΣΤΑ" και τίποτα άλλο.

phthoggon
12-04-2013, 10:41

μην προτρέχεις, δεν ψαρώνω. ενίσταμαι στην πάγια αυτή τακτική του ικόνοκλαστ. εκεί οφείλονται και τα απανωτά ποστς και το όποιο ύφος.

ο απώτερος σκοπός μου κριτικάροντας τους warlord εν ετει 2013 ή ένα κομμάτι που άκουσα μια φορά δεν είναι να απαλείψω την όποια ικανοποίηση βρίσκεις εσύ ακούγοντας τους. δεν σε κατακρίνω που ακούς warlord ή ακόμα περισσότερο που σου αρέσουν πολύ οι warlord. και εγώ έχω ότι έχουν κυκλοφορήσει και ακόμα μπορώ να ακούσω τα παλιότερα τους κομμάτια. αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο αυτοματοποιημένος τρόπος αντίδρασης στην όποια κριτική κάνει κάποιος για κάτι που σας αρέσει και φυσικά απευθύνομαι κυρίως σε εσένα και τον Ρα, μιας και εσείς γράψατε στο θρεντ. ο τρόπος αντίδρασης λοιπόν είναι να στρέφεστε χωρίς δεύτερη σκέψη προς το πρόσωπο του γράφοντα την όποια κριτική. είναι δυνατόν να μου έχεις αραδιάσει οτι πάσχω από έλλειψη αυτοπεποίθησης, ανάγκη αποδοχής, ψευτο-συμφωνία και ψευτο-αντικειμενικότητα, οτι ντρέπομαι και δεν υποστηρίζω αυτά που γουστάρω, οτι γίνομαι φασιστομαλάκας του γούστου και οτι η βάση της κριτικής μου είναι ρατσιστικού είδους; και όλα αυτά να πηγάζουν από που; από ένα σχόλιο της μιας γραμμής που έκανα λέγοντας οτι σε μένα ακούγεται cheesy και βλαχομέταλ; στράφηκα προσωπικά προς κάποιον και τον έθιξα με τα λεγόμενα μου; πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω από που πηγάζουν όλα αυτά που προσπαθείς με το ζόρι να μου κρεμάσεις. το ελάχιστο θεωρώ οτι είσαι άδικος και φυσικά πάνω στην βιασύνη σου να με βάλεις στην θέση μου, είπες και πράγματα άκομψα, άσχημα και αταίριαστα.

Αυτά για έλλειψη αυτοπεποίθησης κλπ τα έγραψα για το ποστ σου μετά το ποστάρισμα από των ικόνοκλαστ της κριτικής σου των Dol Ammad, ότι έχεις ωριμάσει και τα έχεις απορρίψει αυτά. Το ποστ περί φασιστομαλάκων του γούστου αφορά αυτούς που σου τη λένε για αυτά που γουστάρεις, που παρεπιπτόντως κρίμα γιατί σταμάτησες να ποστάρεις κριτικές για προγκρέσιβ κλπ. Καταλαβαινόμαστε τώρα?

sfinotouvlaki
12-04-2013, 10:43
τι σημαίνει αυτό; λυπάσαι κόσμο προκαταβολικά; το "ΓΟΥΣΤΑ" είναι απάντηση σε κάποιον που θα σου πει "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ". είναι αμυντική απόκριση σε επιθετική τακτική. δεν είναι ούτε καν επεξηγηση σε ένα πιθανό πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβεις γιατί μου αρέσουν οι γουώρλορντ. πρέπει να προηγηθεί τραμπούκισμα για να υπάρξει το "ΓΟΥΣΤΑ".

Krux
12-04-2013, 10:56
ναι κάπως καλύτερα.
οι απόρριψη ή περιθωριοποίηση των όποιων παρελθόντων ακουσμάτων πάντως δεν ήταν μια διαδικασία μαζική, με την μορφή του οτι καθαίρεσα ένα ολάκερο μουσικό είδος στο μυαλό μου, ούτε μια διαδικασία που συνέβη γιατί επήλθε κάποια μουσική ωρίμανση. πιστεύω οτι η πληθώρα ετερόκλητων ακουσμάτων το προκάλεσε αυτό και η γενικότερη αποστασιοποίηση τα τελευταία χρόνια από τον χώρο του heavy/power/epic/symphonic. αυτό που παρατηρώ κυρίως είναι πως αυτά τα ακούσματα δεν μπορούν να αντισταθούν στη δύναμη του χρόνου μέσα μου. παρουσιάζουν το φαινόμενο να φθίνουν χρονικά και να αυτο-αποδομούνται. συνεπώς δεν τα αντιμετωπίζω ως μουσικές μιας ανώριμης περιόδου και τώρα μιλάω σαν να έχω φτάσει στην κορυφή του μουσικού έβερεστ. εξακολουθώ να γυρίζω στην μουσική ρουλέτα απλά σε αυτή την φάση η μπίλια έχει κάτσει σε άλλο νούμερο και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα.

τι σημαίνει αυτό; λυπάσαι κόσμο προκαταβολικά; το "ΓΟΥΣΤΑ" είναι απάντηση σε κάποιον που θα σου πει "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ". είναι αμυντική απόκριση σε επιθετική τακτική. δεν είναι ούτε καν επεξηγηση σε ένα πιθανό πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβεις γιατί μου αρέσουν οι γουώρλορντ. πρέπει να προηγηθεί τραμπούκισμα για να υπάρξει το "ΓΟΥΣΤΑ".

μα δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβω γιατί σου αρέσουν οι warlord. δεν με ενδιαφέρει να μάθω γιατί σου αρέσουν. έχω ακούσει πάρα πολύ warlord στην ζωή μου για να με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. δεν γράφω οτι είναι σκουπιδαριό και αυτό που περιμένω είναι να έρθει ο Ρα ήρεμα και πολιτισμένα να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι. λυπάμαι απλά για αυτούς που θα το αγκαλιάσουν, θα το κάνουν κτήμα τους, θα το εντάξουν μέσα τους απλά και μόνο επειδή "ΓΟΥΣΤΑ". δίνει 1.05 πως αυτό συμβαίνει γιατί τις περισσότερες φορές λειτουργεί επιδραστικά στην τελική τους κρίση το περιβάλλον και η ψευδαίσθηση του να ανήκεις κάπου.

phthoggon
12-04-2013, 11:10
Εντάξει, ωραία τα λες. Αυτό που σκεφτόμουν και σου πέταξα αυτούς τους χαρακτηρισμούς είναι ότι προσωπικά εγώ δεν έχω απορρίψει ακούσματα ποτέ, ούτε τους στρατοβάριους ούτε τους μπλάιν γκάρντιαν της μετεφηβικής ηλικίας, επειδή η ουσία αυτού που γούσταρες πιστεύω ότι βρίσκεται ακόμα εκεί μέσα. Σίγουρα πιάνεις την αφέλεια και τον υπερσυναισθηματισμό και όλες τις παιδικές ασθένειες του χεβι μέταλ για παράδειγμα πιο εύκολα όταν ωριμάζεις, με συνέπεια τα τα αφήνεις στο ράφι περισσότερο τουλάχιστον, αλλά το βαθύτερο φήλινγκ νομίζω ότι βρίσκεται πάντα εκεί, εκτός κι αν έχεις αλλάξει τόοοσο σαν άνθρωπος. Αυτά. Φτάνει τώρα και συγχωρήστε με, αλλά συζήτηση ξανά για τέτοια θέματα γιοκ από εμένα, σε χώρο με τρόλλερς κλπ.

sfinotouvlaki
12-04-2013, 11:23
ναι κάπως καλύτερα.
οι απόρριψη ή περιθωριοποίηση των όποιων παρελθόντων ακουσμάτων πάντως δεν ήταν μια διαδικασία μαζική, με την μορφή του οτι καθαίρεσα ένα ολάκερο μουσικό είδος στο μυαλό μου, ούτε μια διαδικασία που συνέβη γιατί επήλθε κάποια μουσική ωρίμανση. πιστεύω οτι η πληθώρα ετερόκλητων ακουσμάτων το προκάλεσε αυτό και η γενικότερη αποστασιοποίηση τα τελευταία χρόνια από τον χώρο του heavy/power/epic/symphonic. αυτό που παρατηρώ κυρίως είναι πως αυτά τα ακούσματα δεν μπορούν να αντισταθούν στη δύναμη του χρόνου μέσα μου. παρουσιάζουν το φαινόμενο να φθίνουν χρονικά και να αυτο-αποδομούνται. συνεπώς δεν τα αντιμετωπίζω ως μουσικές μιας ανώριμης περιόδου και τώρα μιλάω σαν να έχω φτάσει στην κορυφή του μουσικού έβερεστ. εξακολουθώ να γυρίζω στην μουσική ρουλέτα απλά σε αυτή την φάση η μπίλια έχει κάτσει σε άλλο νούμερο και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα.

μα δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβω γιατί σου αρέσουν οι warlord. δεν με ενδιαφέρει να μάθω γιατί σου αρέσουν. έχω ακούσει πάρα πολύ warlord στην ζωή μου για να με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. δεν γράφω οτι είναι σκουπιδαριό και αυτό που περιμένω είναι να έρθει ο Ρα ήρεμα και πολιτισμένα να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι. λυπάμαι απλά για αυτούς που θα το αγκαλιάσουν, θα το κάνουν κτήμα τους, θα το εντάξουν μέσα τους απλά και μόνο επειδή "ΓΟΥΣΤΑ". δίνει 1.05 πως αυτό συμβαίνει γιατί τις περισσότερες φορές λειτουργεί επιδραστικά στην τελική τους κρίση το περιβάλλον και η ψευδαίσθηση του να ανήκεις κάπου.

εγώ νομίζω ότι έχεις αφομοιωθεί αρκετά από το ερ, γι' αυτό δεν σε ενδιαφέρει γιατί μου αρέσουν οι warlord. πλέον ανήκεις στο ερ, έχεις την νοοτροπία του. το γιατί αρέσουν σε μένα οι γουώρλορντ είναι εν πολλοίς άσχετο με το πόσο τους έχεις ακούσει εσύ, γιατί τους έχουμε ακούσει διαφορετικά. μπορείς μόνο να υποθέτεις γιατί, οι ώρες που ξόδεψες δεν εγγυώνται τίποτα.

λυπάμαι απλά για αυτούς που θα το αγκαλιάσουν, θα το κάνουν κτήμα τους, θα το εντάξουν μέσα τους απλά και μόνο επειδή "ΓΟΥΣΤΑ".

αυτό δεν βγάζει κάποιο νόημα. http://www.nizkor.org/features/fallacies/begging-the-question.html

Λεκές
12-04-2013, 11:30
Krux, εδώ είσαι :

http://www.physics.nyu.edu/sokal/transgress_v2/transgress_v2_singlefile.html

landy
14-04-2013, 02:26
η τέχνη δεν ειναι για να γεννά συναισθήματα(εσωτερικά κι εξωτερικά).για τέτοια είναι η βίκυ χατζηβασιλείου και τα άρθρα του ικονοκλαστ το λουμπεν (βεντούζα)

Hipsters είμαστε βλάκα. Κανένα συναίσθημα ποτέ, κρύο αίμα. (http://luben.tv/video/12138/)

πίστευα ότι θα κοουτάρεις το σημείο με τις κυλότες και είτε θα με χαρακτηρίσεις σεξιστή, είτε θα πεις ότι οι άντρες δεν φορούσαν κυλότες.όντως κρύο αίμα.

overdriven
14-04-2013, 11:55
Έτσι από περιέργεια οι Οβερντρίβενς αυτού του κόσμου ας μας πουν τι γουστάρουν από κλασικό μέταλ.

Έλα μαν, δεν το είχαμε δει συγνώμη. Πολλά και διάφορα δεν είναι ερώτηση αυτή. Να σου πω τι δεν γουστάρω να είμαι πιο συντομος. Δεν αντέχω καθόλου power/progressive/grind/death/epic (εξαιρούνται οι Τεράστιοι Manowar των 4 πρώτων και το warning of danger). Τα υπόλοιπα μια χαρά τα ακούω, από εκεί και πέρα είναι θέμα συγκροτήματος κυρίως, παρά είδους.

atom_smasher
14-04-2013, 17:08
δηλαδη ακους κλασικ - ροκ, χααρντ ροκ, χεβι μεταλ, θρας, μπλακ και ινταστριαλ;

00i00
14-04-2013, 20:36
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/544718_576876762337295_1491324353_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/60686_10200935587054164_708620486_n.jpg

Art In Haste
15-04-2013, 18:40
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/544718_576876762337295_1491324353_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/60686_10200935587054164_708620486_n.jpg

http://www.typosthes.gr/component/content/article/9-2010-12-03-15-51-14/45541-bill-tsamis-l-r

00i00
16-04-2013, 02:22

τωρα παρατηρησα αυτην την χειροβομβιδα

πως ακριβως το ''κλασικ ροκ'' (που δεν υπαρχει τετοιο πραμα ελεος και ΛΟΛ) και το χαρντ ροκ ενω ειναι προγενεστερα του χιεβι εμπιμπτουν?
για το ινταστριαλ γιουλαμε προφανως

atom_smasher
16-04-2013, 12:43

τωρα παρατηρησα αυτην την χειροβομβιδα

πως ακριβως το ''κλασικ ροκ'' (που δεν υπαρχει τετοιο πραμα ελεος και ΛΟΛ) και το χαρντ ροκ ενω ειναι προγενεστερα του χιεβι εμπιμπτουν?
για το ινταστριαλ γιουλαμε προφανως

ναι το κλασικ ροκ ούτε εμενα μ αρεσει σαν κατηγορία. αν και γι αυτό έβαλα την Παύλα για να πω βασικά ροκ...τώρα κλασικ απλά έτσι το έβαλα για να πιάσω όλα τα μεγαθήρια κλπ εκεί πίσω. Συμπεριέλαβα τις κατηγορίες που πάνω κάτω ακούνε οι μεταλάδες...αν και το ινταστριαλ προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο στην καλύτερη. ήθελα να δω τι θα απάνταγε. Όσον αφορά στην ερώτησή σου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; τι εμπίμπτουν; είναι πάνω κάτω τα είδη που θεωρητικά ακούει κάποιος "μεταλάς"...

00i00
16-04-2013, 20:36
ε ο μεταλλας προφανως μπορει να ακουει ενα σκασμο πραματα εξω απο το μεταλ
ο Ρας ρωτησε τον νεαρο τι ακουει απο ''κλασικο μεταλ''

atom_smasher
16-04-2013, 23:39
ε ο μεταλλας προφανως μπορει να ακουει ενα σκασμο πραματα εξω απο το μεταλ
ο Ρας ρωτησε τον νεαρο τι ακουει απο ''κλασικο μεταλ''

στο "εξω" δεν συμφωνουμε μαλλον

Raven Lord
22-04-2013, 11:00
κόφτε το μπλα μπλα τώρα και πείτε ποιους θα δω κάτω

BURNIN AMBITION
22-04-2013, 11:49
emena mwre. mrmaiden sigoura, de xerw poious allous

Art In Haste
22-04-2013, 11:49
Στο Keep it True..

Intro
Deliver Us From Evil
Winter Tears
Child of the Damned
Penny for a Poor Man
Black Mass
Mrs. Victoria
Lost and Lonely Days
Aliens
Soliloquy
City Walls Of Troy
Kill Zone
Father
Glory
War in Heaven
Winds of Thor
Encore:
Beginning / Lucifer's Hammer
Achilles Revenge

Loader
23-04-2013, 00:45
Χώνουν αυτή τη στιγμή. Ωραίο ήχο πετύχανε εκεί μέσα, μπράβο τους. Ωραίο κομμάτι. Καλή εμφάνιση, σχεδόν τόσο καλή, όσο και τα βυζιά της Χριστίνας και της Ευγενίας μαζί.

freak brother
23-04-2013, 00:49
λιγο πλαστικος ο ηχος (σαν της Χριστινας )

Ra Pariah
23-04-2013, 01:33
m1NkYT8Zf9I

Θέουλας ο Ιταλός δεύτερος κιθαρίστας. 5:14 :pink::pink:

zumorito
23-04-2013, 01:47
ε ρε πουστη μου,ψηνομαι να παω την κυριακη μονο και μονο για τον zonder και τα κλασικς.

BURNIN AMBITION
23-04-2013, 03:31
m1NkYT8Zf9I

Θέουλας ο Ιταλός δεύτερος κιθαρίστας. 5:14 :pink::pink:οταν ειδα χτες το βιντεο απο κιττ, ειπα τι σκατα φωνη εχει ο τραγουδιστης. ο μρ μειντεν με διαβεβαιωσε οτι γαμαει, και στο απο πανω βιντεο οντως ηταν μια χαρα. ομως μονο σε εμενα φανηκε καπως αδειος ο ηχος? (καλα εχω και μετρια ηχεια αλλα τεσπα) σαν κατι να ελειπε. και φυσικα την ανατριχιλα της οριτζιναλ ηχογραφησης ουτε καν... ειχα ορεξη να γκρινιαξω. σαββατο εκει να τρελαθουμε
ο μπασιστας ειναι τεραστιος τον ειχα δει και με στιβ βαι. γαμω τους παιχτες

Shirime
23-04-2013, 03:38
Εάν περίμενες ζεστό αναλογικό ήχο καλά να πάθεις. Αυτό το Lost And Lonely Days πάντως νομιζω μια στονερ μπαντα θα το εκανε και γαμω τις διασκευες.

BURNIN AMBITION
23-04-2013, 11:31
βασικα περιμενα λιγη παραπανω ανατριχιλα. ναι το ακουσα μετα απο προβωα στις 3 το πρωι κομματια. ναι εχω σκατοηχεια, ναι δε το εβαλα τερμα. οποτε ισως να λεω μαλακιες...θα τους δουμε το σαββατο και θα τα ξαναπουμε

Raven Lord
23-04-2013, 11:41
ήχο σε τηλεόραση τι περίμενες ρε? τέρμα άδειος ήταν.

Mitsmann
23-04-2013, 11:45
Σαββατο θα εισαι κατω ε?

Raven Lord
23-04-2013, 12:08
ναι, από παρασκευή βράδυ λογικά ;)

BURNIN AMBITION
23-04-2013, 13:20
ξερουμε τι ωρα ανοιγουν πορτες και ταιμ σκεντζιουλ?

Λεκές
23-04-2013, 13:33
Λίγο θλιβερό το θέαμα στην Αρβύλα. Ο τραγουδιστής ανύπαρκτος εντελώς.

Καλά για Τσάμη τι να πει κανείς, τουλάχιστον ο Χριστός ξέρει να χαμογελά (https://si0.twimg.com/profile_images/565111594/jesus.jpg)

freak brother
23-04-2013, 19:28
ωραιος χριστιανος , με μπλουζα , ιερεας του Ιουδα..

Art In Haste
23-04-2013, 19:33
Για να μην προσβάλλει τον οβριό δίπλα του.

Ra Pariah
23-04-2013, 21:11
Λεκέ, τόσο μαλακισμένο σχόλιο από σένα δεν περίμενα.

inb4 ούτε 'γώ από σένα, Παράια.

edit: μου θυμίζει γνώμη φοιτητριουλών της σχολής για έναν Λατινιστή «δεν μου αρέσει όπως κάνει μάθημα, όλο μαύρα φοράει».

Reject
23-04-2013, 21:20
έλα μωρέ, εδώ κάποτε σχολιάζες τα καρώ πουκάμισα του Cobain και χαχάνιζες.

Στον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΠΟΥΛΟ τον Τσάμη θα κολλήσουμε;

Ra Pariah
23-04-2013, 21:22
Ένα ολόκληρο ποστ για να πεις τη λέξη 'ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΠΟΥΛΟΣ', τσκ τσκ, περίμενα κάτι πιο εμπνευσμένο.

Reject
23-04-2013, 21:26
Ολόκληρο ποστ, για να τονίσεις τον χαρακτηρισμό.

Σου χω τον τρόπο για να γελάσει ο Tsamis πάντως.
Στέλνουμε τα παιδιά του Συλλόγου, κάνουν τους γελωτοποιούς στον ΒΑΣΙΛΙΑ, ε που θα πάει, θα το σκάσει ο μίζερος το χαμογελάκι.

Λεκές
24-04-2013, 13:09
Λεκέ, τόσο μαλακισμένο σχόλιο από σένα δεν περίμενα.

inb4 ούτε 'γώ από σένα, Παράια.

edit: μου θυμίζει γνώμη φοιτητριουλών της σχολής για έναν Λατινιστή «δεν μου αρέσει όπως κάνει μάθημα, όλο μαύρα φοράει».

Αραξε λίγο Ρα. Μπορεί το χιούμορ να μην ήταν το καλύτερο αλλά η κριτική περί θλιβερής εμφάνισης και ανύπαρκτης φωνής στέκουν. Μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από πράγματα που γράφουν ράντομ τύποι -όπως εγώ- στο net.

Raven Lord
24-04-2013, 19:43
http://www.youtube.com/watch?v=oo16e674PIc

Ra Pariah
24-04-2013, 20:55
Αραξε λίγο Ρα. Μπορεί το χιούμορ να μην ήταν το καλύτερο αλλά η κριτική περί θλιβερής εμφάνισης και ανύπαρκτης φωνής στέκουν. Μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από πράγματα που γράφουν ράντομ τύποι -όπως εγώ- στο net.

Δεν είσαι σε φόρμα. Αν στέκει η κριτική σου, για ποιόν λόγο να μην επηρεαστώ; Για ποιόν λόγο να μην την λάβω υπ' όψιν; Το θέμα είναι ότι δεν στέκει η κριτική σου. Κι αυτό το κατάλαβες, και γι' αυτό επαναλαμβάνεις τα δύο point μπας και με πείσεις.

Εγώ βλέπω ένα αξιοπρεπές μουσικό σύνολο, που στο τέλος παίζει καλύτερα απ' ό,τι στην αρχή (ενδεικτικό ότι ο Έλληνας πληκτράς ξεκινά χωρίς να ανοίξει το volume του ενισχυτή). Εμένα αυτό μου δείχνει ότι θέλει τον χρόνο της η μπάντα. Δεν βλέπω τίποτε το θλιβερό σε αυτό.

Λεκές
24-04-2013, 21:38

Δεν είσαι σε φόρμα. Αν στέκει η κριτική σου, για ποιόν λόγο να μην επηρεαστώ; Για ποιόν λόγο να μην την λάβω υπ' όψιν; Το θέμα είναι ότι δεν στέκει η κριτική σου. Κι αυτό το κατάλαβες, και γι' αυτό επαναλαμβάνεις τα δύο point μπας και με πείσεις.

Εγώ βλέπω ένα αξιοπρεπές μουσικό σύνολο, που στο τέλος παίζει καλύτερα απ' ό,τι στην αρχή (ενδεικτικό ότι ο Έλληνας πληκτράς ξεκινά χωρίς να ανοίξει το volume του ενισχυτή). Εμένα αυτό μου δείχνει ότι θέλει τον χρόνο της η μπάντα. Δεν βλέπω τίποτε το θλιβερό σε αυτό.

Εντάξει. Δεν είμαι σε φόρμα και κατάλαβα πως η κριτική μου δεν στέκει. Τίποτα ακόμη που πρέπει να ξέρω για μένα;

Grief
25-04-2013, 01:06
Reject για σένα ρε λατρεία, με πολλή πολλή αγάπη:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/936205_448888885188196_1429770055_n.jpg
Τους δίσκους Cannibal Corpse τους έβαλαν δίπλα του για να τον τρολλάρουν?

Ra Pariah
25-04-2013, 02:22
Εντάξει. Δεν είμαι σε φόρμα και κατάλαβα πως η κριτική μου δεν στέκει. Τίποτα ακόμη που πρέπει να ξέρω για μένα;

Ναι, ξεκίνα για Warlord από το Deliver Us (EP) κι όχι από το Ράδιο Αρβύλα. :thumbsup:

Ra Pariah
25-04-2013, 11:33
BURNIN, ΓΙΑ ΔΕΣ: ΦΛΑΜΑΡΕΙ Ο ZONDER???

7jU4rTsJ4ns#!

:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:

METAL BLADE METAL ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ.

Ra Pariah
25-04-2013, 11:47
Πόσο πολύ σας βούλωσε τα στοματάκια; :touched:

Krux
25-04-2013, 11:49
γάμησε τα, μιλιά δεν έχουμε

Ra Pariah
25-04-2013, 11:51
t1x0mQQj7Xc#at=95

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ TERRIBLE FEELINGS. ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:

Leech
25-04-2013, 11:55
http://i.imgur.com/tbO59.gif

Krux
25-04-2013, 11:58
όταν τα έλεγα κάποια ζώα δεν με πιστεύανε

phthoggon
25-04-2013, 12:03
Άσε μας ρε Κρουξ, βγάζει ο άνθρωπος τον ενθουσιασμό του μετά από 20 σελίδες κακοπροαίρετου τρολαρίσματος/καφροθαψιμάτων.

Ρα, ΠΙΝΚ ρε!! :pink:

Parasight
25-04-2013, 12:20
Ναι αλλά μια τους Kreator, μια τους Terrible Feelings, η ανοχή μας έχει και κάποια όρια.

Λεκές
25-04-2013, 12:41
Εντωμεταξύ φέρνει σε Αλκαίο ο τύπος

http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/44e09077705f483c0890903f0711ef9e_L.jpg

freak brother
25-04-2013, 12:46
αυτος ο Τσαμης παιζει να χαμογελαει μονο οταν μετραει το κασερι απο τα λαιβς-μεμοραμπιλια-σιντιζ

Art In Haste
25-04-2013, 13:21
Ρα εδώ είσαι

http://www.youtube.com/watch?v=qgi9eybCgHE

Ra Pariah
25-04-2013, 16:06
ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΟΦΤΑ ΑΚΟΡΝΤΑ TOY ΤΣΑΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥ «ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ» ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ:

BURNIN, ETOIMAZE ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΠΟΘΤΣΑ Nr. 2.

Reject
25-04-2013, 16:12
Πιο μεγάλα γράμματα, δεν βλέπουν οι πίσω.

Ra Pariah
25-04-2013, 16:15
Ελπίζω να επιστρέψουν στις «θλιβερές» εμφανίσεις, για να χαρείτε λιγάκι, μέχρι τότε.

http://www.markify.com/images/ctm/originals/010235471.JPG

Πάω για φαγάκι, φιλούμπες!

Λεκές
25-04-2013, 16:24
Ρα, είσαι εξαιρετικά γαμημένα κ αξιαγάπητα κολλημένος.
Πιθανολογώ πως στο λάιβ θα σκέφτεσαι τις περιγραφές μου για την εμφάνιση των Warlord στο ράδιο Αρβύλα ψάχνοντας στοιχεία αμφισβήτησης τους και μόλις τελειώσει το λάιβ θα ποστάρεις με υποτιμητικό τόνο. Σε πέντε χρόνια που θα επανενωθούν οι ISIS θα τις επαναλάβεις και σε 22 χρόνια που θα ξαναηχογραφήσει ο Τσάμης θα κράξεις τους Kreator.

Reject
25-04-2013, 16:27
Καλά εσύ ζείς στον κόσμο του Ντίσνεη.
Δεν είσαι, ούτε για αβανταδόρος του Ο' Χάρα.
(Για τον ΖεβαΡα μιλάω φυσικά)

wom
25-04-2013, 18:16
Πόσο πολύ σας βούλωσε τα στοματάκια; :touched:

Εσύ δεν έλεγες ότι σε ξενέρωσαν οι δηλώσεις του? κοκοκο τώρα? θα γαμάει τo live?

namiroth
26-04-2013, 12:24
οτι βιντεο ειδα μετριο και κατω...νταξει προφανως δεν ειναι τυχαιο που δεν εκαναν ποτε λαιβ..
ΔΕΝ ηταν φτιαγμενοι για λαιβ..τελος..
και τι προβες με σκαιπ γαμω τη πουτανα....?? πλακα μας κανεις?

Ra Pariah
26-04-2013, 13:50
Μάθε ρε Νάμιροθ στον Ζόντερ μπαλίτσα, έτσι μπράβο ντε!

namiroth
26-04-2013, 14:30
α μονος του επαιζε και δεν το πηρα χαμπαρι?

το ζοντερ γαμησε ,κλασικα..δεν το συζηταμε

αλλα ο τραγουδιστης και ο δευτερος κιθαριστας δωσαν ρεσιταλ ε?

και γω χυνω ρε φιλε με κανονσ και ντιλιβερας αλλα ειπαμε..

cybernaut
26-04-2013, 15:53
γιατι δεν το βάζετε ολόκληρο

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TkPnLNstvSE#!

namiroth
26-04-2013, 16:09
για να μην πεσει το ιντερνετ απο την ενεργεια

freak brother
26-04-2013, 16:25
για να μη πεσει μήνυση απο τον Tsamis

Reject
26-04-2013, 16:59
"τελικά η κίνηση του Bill στο facebook (για το θέμα Kreator λέω) αποδείχτηκε σοφότατη! (χεχεχε)
Ήταν η πρώτη HEAVY METAL συναυλία που είδα στη Thrash-ονίκη που ΟΛΟ το κοινό ήταν άψογο, γροθιές υψωμένες, χειροκροτήματα, τραγούδι και ΟΧΙ thasho-ο-punk-ο καγκουριές με moshing, stage-diving κτλ.
Απόδοση και τα λοιπά από ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, αυτό όμως που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ που δημιούργησε η μπάντα, πραγματικά καθηλωτική! (έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένα EPIC METAL live, μουσική - στήσιμο - απόδοση και όχι φρου φρου και ποζεριλίκια)"

"μα είναι η φύση της μουσικής των warlord ,pure λυρισμός που δεν χωρούν τα πανκ υπο-λύματα (επίτηδες το ορθογραφικό λάθος) που κουβαλάνε πολλά είδη ''χεβυ μέταλ'' (επίτηδες τα '' '').........
STOP THE MADNESS με τα σπρωξίδια,τα μόσινγκ κτλ,έλεος,είναι ένας από τους λόγους που σταμάτησα να πάω σε λάιβ στη Θεσσαλονίκη,στην Αθήνα (λόγω υπάρξης εκεί της μεγαλύτερης μερίδας της ελιτ των επικομεταλάδων στον κόσμο) μπορείς να απολαύσεις λάιβ στις πρώτες σειρές χωρίς να προσπαθείς να κρατηθείς όρθιος επειδή κάποιοι έχουν πολύ καιρό να πάνε μπρος πίσω τη μέση τους στο κρεβάτι και βγάζουν τ'απωθημένα τους σε αντρικά ιδρωμένα κορμιά"

Δέσαμε....

freak brother
26-04-2013, 17:01
καλα πως και δεν ξενερωσαν που δεν ειχαν θεσεις και αναγκαζονταν και απολαμβαναν ολον αυτο τον λυρισμο ορθιοι ,δεν το καναν στο μεγαρο , και δεν σερβιραν μονο κοκκινο οινο βουργουνδιας ? oh mondie!!

namiroth
26-04-2013, 17:07
Μάθε ρε Φρηκ στους σαλονικεις επικαδες μπαλίτσα, έτσι μπράβο ντε!

freak brother
26-04-2013, 17:10
ασε μη μπλεξω , και βγαλω τπτ απωθημενα σε κανα ανδρικο κορμι καποιου τριχωτου ΕΠΙΚΑ με τπτ δερματινα και καρφια .. παππαπα

The Donnn
26-04-2013, 17:25
"τελικά η κίνηση του Bill στο facebook (για το θέμα Kreator λέω) αποδείχτηκε σοφότατη! (χεχεχε)
Ήταν η πρώτη HEAVY METAL συναυλία που είδα στη Thrash-ονίκη που ΟΛΟ το κοινό ήταν άψογο, γροθιές υψωμένες, χειροκροτήματα, τραγούδι και ΟΧΙ thasho-ο-punk-ο καγκουριές με moshing, stage-diving κτλ.
Απόδοση και τα λοιπά από ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, αυτό όμως που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ που δημιούργησε η μπάντα, πραγματικά καθηλωτική! (έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένα EPIC METAL live, μουσική - στήσιμο - απόδοση και όχι φρου φρου και ποζεριλίκια)"

"μα είναι η φύση της μουσικής των warlord ,pure λυρισμός που δεν χωρούν τα πανκ υπο-λύματα (επίτηδες το ορθογραφικό λάθος) που κουβαλάνε πολλά είδη ''χεβυ μέταλ'' (επίτηδες τα '' '').........
STOP THE MADNESS με τα σπρωξίδια,τα μόσινγκ κτλ,έλεος,είναι ένας από τους λόγους που σταμάτησα να πάω σε λάιβ στη Θεσσαλονίκη,στην Αθήνα (λόγω υπάρξης εκεί της μεγαλύτερης μερίδας της ελιτ των επικομεταλάδων στον κόσμο) μπορείς να απολαύσεις λάιβ στις πρώτες σειρές χωρίς να προσπαθείς να κρατηθείς όρθιος επειδή κάποιοι έχουν πολύ καιρό να πάνε μπρος πίσω τη μέση τους στο κρεβάτι και βγάζουν τ'απωθημένα τους σε αντρικά ιδρωμένα κορμιά"

Δέσαμε....

Καγκουριες το θρας λοιπόν. Μάλιστα. Οι "εκ φύσεως ανώτεροι" επικάδες μας δείχνουν το δρόμο.

freak brother
26-04-2013, 18:58
φημες λενε οτι στο gagarin γινεται τοποθετουν στασιδια αυτη την ωρα .

BURNIN AMBITION
26-04-2013, 19:19
αυτο εννοει ο τσαμης οταν λεει οτι μας περιμενουν εκπληξεις αυριο?

Κωλαράκι Τορνευτό
26-04-2013, 20:01
Λογικα θα χει KREATOR special guests

namiroth
26-04-2013, 20:27
ο γυναικονιτης με τισ γκρουπιζ που θα ναι?

Dragonlord
27-04-2013, 13:16
Ξέρουμε τι ώρα τελειώνουν τα σαπόρτς και βγαίνουν οι ντούμσορντ; Και τι ώρα τελειώνουν, γιατί με αυτά τα χάλια λέω να φύγω πριν βγουν οι γουορλορντ.