PDA

View Full Version : 24/12/12 NIGHTSTALKER / 1000MODS / BEYOND PERCEPTION / MAMMA KIN / LUNATIX ~ AnClub

Dr.Gonzo
25-12-2012, 17:52
Τα σπάσανε όλα, κλασικά πράματα. Προφανώς ήθελα να παίξουν κι άλλο. Με το θέμα με τα ψόφια καλώδια κατέληξα ότι ήταν μάτι. Το μαγαζί είχε πολύ κόσμο και φυσικά πολλά κορτσόπον με λάγνο βλέμμα. Ε μαλάκες, σας μάτιαξαν, αυτό είναι. Το μπάσο δεν άκουγα όσο ήθελα, τις χαμηλές του. Xailait φυσικά το "Super Van" που την βίασε την μπότα ο Λάμπρος, ε και μου φύγαν κι εμένα κονιάκ, μυαλά, μαλλιά και τέτοια ωραία.
Μαλάκες, μην είστε τόσο γαμώ τα ατομάκια και offstage... γιατί είμαι συναισθηματικός και κομπλάρω! Αγάπες μόνον... τι να κάνουμε, θα σας τα έλεγα κι από κοντά μετά την εμφάνιση αλλά έφυγα αστραπή να συναντήσω την ατελείωτη γυνακαίρα σε άλλο προάστιο.

Όλα καλά, και του χρόνου πιο λιώμα, καλές γιορτές να έχουμε, όλοι.

Α ναι, μόνο τους Mods έκατσα να δω.

Boom!
25-12-2012, 18:14
ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ οι Mods. Παρά τη γκαντεμιά και πάλι καλύτερη μπάντα της βραδιάς.

steve
25-12-2012, 22:04
ρε γαμω τη παναγια πως γινεται να εχουνε γινει 2 λαιβ στολκερ στην αθηνα και να το εχω μαθει αφου εχουν γινει

Dr.Gonzo
26-12-2012, 00:54
Ρε. Ποίοι Stalker; :P

mourning apocalypse
26-12-2012, 18:57
Αναρωτιέμαι αν πήγα σε άλλο live με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.

BURNIN AMBITION
27-12-2012, 00:26
δηλαδη κακο ειναι καποιο να εχουν για προσωπικο κολλημα τους μοντς? δεν εχει να κανει μονο με τη μουσικη (που μια χαρα γαμω τα τραγουδια εχουν) εχει να κανει και με το οτι οι μισοι τους ξερουν και τους αγαπανε και εχουν πιει και μια -2-150 μπυρες με τα παιδια κα ιεχουν πει και ενα εκατομμυριο μαλακιες. λογικο ειναι να υπαρχουν αδυναμιες και να υπαρχουν και υπερβολες και και και. και για μενα οι wether underground ειναι το γκρουπ ολεθρος για το 2012 και γαμαει κωλους, και να με κραξετε σταρχιδιαμ. προφανως και οι στοκοι ειναι καυλες, ειναι ομως καυλες και με το σπαθι τους και οι μοντς. ασε τα παιδια να κανουν το κομματι τους

υγ1. δε ξερω γιατι εγραψα αυτο το ποστ
υγ2. δε πηγα στο λαιβ (κλασικος μαλακας για φετος)
θγ3. πιστευω η αναλογια μουτζας πινκ στο ποστ αυτο αξιζει να ειναι απο 4 και πανω

overdriven
27-12-2012, 00:57
Ουτε γω μπορεσα να παω δυστυχως. Καντε κανα συνολικο ρηπορτ για ολες τις μπαντες που παιξανε.

Drumsick
27-12-2012, 01:17
Αν εξαιρέσεις πως καθ'όλη τη διάρκεια του λαιβ πατούσα σε ξερατά και γλιστρούσε, ήταν πολύ καλά!
Οι 3 πρώτοι δε μ'ενδιέφεραν, οπότε μπήκα ακριβώς πριν ξεκινήσουν οι μοντς. Πέρα από τα προβληματάκια με την κιθάρα, είχαν ψιλοσκατένιο ήχο κατά τη γνώμη μου, αλλά κλαιν, δεν πας σε αυτό το λάιβ για ποιότητα αλλά για το κλίμα. Μια χαρά παίξανε και τους χάρηκα. Στωκερ νταξ, τι να πεις, σταθερή αξία. Δε με τρελαίνουν γενικά σα μπάντα, αλλά σε αυτές τις συνθήκες δε γίνεται να μην τους κατευχαριστηθείς.
Καλή φάση γενικά, και του χρόνου κτλ.

Parasight
27-12-2012, 10:59
ρε γαμω τη παναγια πως γινεται να εχουνε γινει 2 λαιβ στολκερ στην αθηνα και να το εχω μαθει αφου εχουν γινειΝαι ρε γμτ και μένα δεν ήρθε ένας άνθρωπος να μου πει ότι οι Στόκοι παίζουν στο Αν παραμονή Χριστουγέννων κάθε χρόνο τα τελευταία 9 χρόνια, πού να το ξέρω.

ypersyntelikos
27-12-2012, 13:52
Επίσης beyond perception πολύ πολύ δυνατοί. Είχα ακούσει σε κάποια φάση το δίσκο τους με την καουμπόισα απ' έξω, αλλά δεν μου είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Στα live είναι πολλά level πάνω.