Log in

View Full Version : Luben

Pages : [1] 2

ikonoklast
18-12-2012, 23:19
Φίλοι κι εχθροί στήνουμε ένα webzine.

http://www.luben.tv
https://www.facebook.com/pages/Luben/151797498176405?ref=hl

freak brother
18-12-2012, 23:20
ολα γαμω , αλλα τον Μικεους ρε γαμωτ ? παρτε και την Σ___α να σας γραφει ποιηση.

Leech
18-12-2012, 23:31
Σας έχουμε κάνει like από τότε που παίξανε μπουνιές οι χολίτες μεταξύ τους. :grin:
Δώσε χαιρετισματα στον Μικέιους.

freak brother
18-12-2012, 23:38
καλα εμεις τους εχουμε κανει λαικ πριν υπαρξει ουτε σαν ιδεα η χολη , αλλα ξαναλεω ΠΟΙΟΣ ΜΙΚΕΟΥΣ? ...

Η αλήθεια είναι ότι απο τότε που άρχισε αυτά τα άθλια βιντεο το έχει κουράσει μέχρι τέλους.
Τον βλέπω και κάτι παπαριές που γράφει στο facebook που έχει δει ότι έχει κοινό κάτι βλαμμένα και λέω απο μέσα μου: «Κάνε θεούλη μου να μην έρθει απο δω κάνα άλλο ιδρυματικό σαν τον ΚΛΑΠΣΕ».

ikonoklast
18-12-2012, 23:48
από τότε που παίξανε μπουνιές οι χολίτες μεταξύ τους.
Δεν έγινε κάτι τέτοιο, τρολλς ήταν οι δε. To χαψε και ο hulot. (http://www.ough.gr/index.php?mod=articles&op=view&id=1151)

Για Mikeius πιστεύω τα ίδια και χειρότερα αλλά -χωρίς να τον υπερασπίζομαι- δεν έχει σχέση αυτό που θα κάνει σε μας με το μπραφ ή με ό,τι έχει κάνει ως τώρα.

carheart
18-12-2012, 23:55
καλή αρχή ρε

metamelia1
19-12-2012, 00:21
ti sinomosia ine afti re. mazepsate ton kathe papara pou ehei Apixisi sto anapiro elliniko koino ke skopevete na vgalete fragka apo afto. me ntemek xioumor. mikeius, xoli, emetos, kserata, ahdies, sixamata. ksereis ti stratigiki ine afto e.

IKONOKLAST LEADER OF THE GREEK 9GAG ARMY. karkinos mono

Aleister
19-12-2012, 00:38
eides omws

o nightpowerGR einai TRUE kai den symmetexei

ikonoklast
19-12-2012, 00:48
ksereis ti stratigiki ine afto e.

http://www.carellaross.com/img/KLF.jpg

Κωλαράκι Τορνευτό
19-12-2012, 02:36
Πολλα πινκς μαζευτηκανε εδω, ας πεσει και καμια μουτζα.

ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑ ΜΟΝΟ :puke:

metamelia1
19-12-2012, 05:40
ksereis ti stratigiki ine afto e.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9qnwthSIs1qk6eteo1_400.gif http://cs303703.userapi.com/g32041317/a_243af770.jpg

Art In Haste
19-12-2012, 09:45
https://www.youtube.com/watch?v=1qTCt3SlBqc

Lyse
19-12-2012, 21:02
Ο Λαζόπουλος του ιντερνέ σύντομα μαζί σας.
Κάντε ΛΑΙΚ για να μπέιτε στην κλήρωση.

http://a0.vsoh.com/145718original.gif

Drumsick
20-12-2012, 01:44
Aίσχος.

carheart
20-12-2012, 01:55
z4IIRrllewU

μετανοείτε.

chris_boss
20-12-2012, 03:46
δεν το έπιασα το 1821-2021

Agoraphobic_S.I.
20-12-2012, 04:04
η χαρά του εξυπνάκια.

ypersyntelikos
20-12-2012, 04:10
Χαίρομαι γιατί είστε όλοι πολύ ξεχωριστοί. Κάτι που ο ικονοκλαστ δεν κατάφερε.

ikonoklast
20-12-2012, 10:43
χεχε. Η αλήθεια είναι ότι σε όποιο αξιόλογο κόσμο έχω πει τι φκιάνουμε αυτή τη περίοδο με έχει αρχίσει στις χριστοπαναγίες. Πράγμα λογικό, όπου γενικώς βρωμάει "ευρύ ακροατήριο", "ηχηρά ονόματα" και μάλιστα ψιλομαλακισμένα τέτοια, ο σοβαρός κόσμος βρίζει. Συχνά και με κάπως αρτηριοσκληρωτικό τρόπο, όπως φερειπείν όταν απαξιώνεται -από την αρχή της- μια εκδοτική προσπάθεια όπως το Unfollow επειδή τόλμησε να συμπεριλάβει μεταξύ αξιολόγοτατων και τον πιτσιρίκο. Από την άλλη, η βιωσιμότητα τέτοιων εγχειρημάτων (με οικονομικά κίνητρα, δεν μιλάμε προφανώς για fanzine και diy) κρίνεται απολύτως απαραίτητα από την πολυθεματικότητα, την ποικιλία και σε ύφος και σε απεύθυνση και από μια "σίγουρη" βάση κοινού στο οποίο πάνω χτίζεις. Σε οποιοδήποτε, ακόμα και στα πολύ καλά, εγχώρια ή όχι περιοδικά συνυπάρχει και εξαιρετική αρθρογραφία και "ονόματα κράχτες" και πολύ σκουπίδι αλλά και διαμάντια. Αφ'ενός λοιπόν τα παιδιά κάνουν πολύ δουλειά ώστε ο βασικός κορμός σύνταξης, ειδικά στην πολιτιστική αρθρογραφία, να μην έχει καθόλου σχέση με αυτό που θα περίμενε κάποιος και σε αυτό θα εκπληχθείτε ιδιαίτερα (sic), αφ'ετέρου μην είστε και τόσο σίγουροι για το τι θα δείτε και από τους άλλους. Γιατί για το Mikeius ούτε εγώ έχω να πω πολλά αλλά με τους ΣΤΡΟΥΓΚ, το τρολλινγκ που κάνει το κουλούρι ή με το ΒΑΜΒΑΞ συνήθως είμαι στο πάτωμα.

Στο τέλος μπορεί και να μη δουλέψει όλο αυτό και να βγει και μια μαλακία αλλά στην τωρινή φάση είναι ένας φιλόδοξος κύκλος από φίλους και γνωστούς που ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει (εγώ τα development / design κάνω) και αν από όλο αυτό προκύψει ένα καλής αισθητικής ζινε που συνυπάρχει και το επιδερμικό fun και γιατί όχι και η πολιτική / πολιτιστική αντιπρόταση, και είναι και οικονομικά βιώσιμο τότε μαγκιά. Οι μούτζες έκοβα το χέρι μου ότι θα πέσουν βροχή και καλά κάνουν και πέφτουν, ο σοφός εκδότης μας άλλωστε λέει "καλύτερο branding το love/hate από το not good, nor bad - έχεις δει κανένα να ασχολείται με την tottenham;". Ή κάτι τέτοιο.

KoiliaSamprela
20-12-2012, 10:56
φλώρος για την τότεναμ.

Και να πω ότι με χαλάει η καραμούζα στο "Self-Promotion" (όπως και σε 2 - 3 άλλα μέρη)
Θα επανέλθω με πόστ καταπέλτη και ανάλογο ΠΟΛ!

phthoggon
20-12-2012, 11:25
βασικά ρε ικόνοκλαστ μία ματιά να ρίξει κάποιος στο facebook που ποστάρετε τις "αστείες" εικόνες αρκεί, μία μητέρα (ξανθιά με πολύχρωμα χαζορούχα) της αναποδογυρίζει το κοριτσάκι και κρατάει και το κινητό με τον ώμο, "μητέρα της χρονιάς". Ποιος μαλάκας το ποστάρει αυτό ξέροντας ότι θα γίνει meme? Ένας μαλάκας, μπράβο. Και κατά τ' άλλα, αστειάκια με celebrities και photoshop. Το παραλληλίζεις και με το unfollow βρε παπάρα. ΠΑΠΑΡΑ.

ikonoklast
20-12-2012, 11:26
Ποιά καραμούζα; Ποιά άλλα μέρη;

Για το unfollow είπα ακριβώς αυτό που είπα, όποιος μπορεί να κατανοεί τι διαβάζει, το κάνει.

phthoggon
20-12-2012, 11:41
Το κατάλαβα, απλά είναι λίγο αστείος ο υποσυνείδητος παραλληλισμός "και το unfollow το κράζουν επειδή έχει το πιτσιρίκο, και εμάς επειδή έχουμε τον mikeius" λες και θα είναι συγκρίσιμης ποιότητας η υπόλοιπη ύλη (μακάρι να είναι). Για τ΄άλλα τουμπεκί?

croissant429
20-12-2012, 12:01
Γιατί δεν παίρνετε και τον Χουίτη να σας γράφει ιστορίες?

ikonoklast
20-12-2012, 12:11
Δεν υπάρχει ούτε υποσυνείδητος, ούτε ευθύς, ούτε κανενός είδους παραλληλισμός, η διατύπωση έχει να κάνει με εκδοτικά εγχειρήματα που θέλουν να είναι βιώσιμα. Σε αυτά μπορούν να συγκαταλέγονται το περιοδικό CIAO, το Wire, το New Left Review, το GOSSIPTV.gr, το Atlantic, το περιοδικό Διάπλους, το Auto Motor Sport, το Unfollow ή το Luben. Ποιός χαζός μπορεί να διαλέξει την λέξη «παραλληλισμός» μεταξύ όλων αυτών; Το ότι είναι αφελής η άποψη κάποιων για τον πιτσιρικό δεν μπορεί να σημαίνει ότι δεν είναι δίκαιη για το Mikeius και το αντίστροφο, και εκεί σταματάει οποιαδήποτε σχέση.

Για τα υπόλοιπα, δεν είμαστε κομματική οργάνωση για να τοποθετούμαι εγώ αμύντορας ή απολογητής της αισθητικής όλων. Παρέα είμαστε, μαλακίες μου φαίνονται κάποια από αυτά που ανεβαίνουν (και το συγκεκριμένο στο οποίο αναφέρεσαι), άλλα μου φαίνονται αστεία, άλλα αδιάφορα, το ίδιο ακριβώς πρόκειται να συμβαίνει και με την ύλη. Εξήγησα ακριβώς το πως εμπλέκομαι εγώ, κριτική στην αισθητική της δικής μου δουλειάς πολύ καλοδεχούμενη και επιθετική και απ' όλα, στα των άλλων, αυτά τα «τουμπεκί» και «παπάρα» κλπ, αφ'ενός είναι άδικα, αφετέρου ηλίθια, μάζεψε τα.

Έχω εισηγηθεί να συμπεριληφθεί ο Χουίτης στην συντακτική ομάδα, δυστυχώς ακόμα δεν έχω πείσει.

phthoggon
20-12-2012, 12:25
Έλα, λίγο κράξιμο δε θα πάει στράφι, μη σου πω και είναι βάπτισμα πυρός για τα 9gag/πως τα λένε πράγματα που κάνετε, τι περιμένεις, αγκαλίτσες και φιλάκια? Που πήγε το "all publicity is good publicity" τώρα?? Παραδέχομαι πάντως ότι τα μισώ εκ πεποιθήσεως αυτά οπότε είμαι μάλλον προκατειλημμένος, όσον αφορά το πως ερμήνευσα το quote για το unfollow. Δεκτά τα υπόλοιπα. Κατά τ' άλλα, είχα την εντύπωση ότι δεν θιγόσουνα εύκολα εσύ με δύο λογάκια παραπάνω, συγνώμη κιόλας.

Drumsick
20-12-2012, 12:39
Πολύ απ'έξω τη βγάζεις την ουρά σου ικόνοκλαστ. Κομμουνιστή ικόνοκλαστ. Πες κάπου εδώ και πως ξεκίνησε το λούμπεν, πιανού ΠΑΙΔΙ είναι.

menumission
20-12-2012, 13:21
http://4.bp.blogspot.com/-J0NnRK6Xmw0/TniSH6cnx_I/AAAAAAAAHn4/FDC_jNGySCc/s1600/commune.jpg
http://kenosfakelos.blogspot.gr/2011/09/140-la-commune-2000.html

Η κυβέρνηση εξατμίστηκε σαν τα λιμνάζοντα νερά ενός βάλτου από το φύσημα της ανοιξιάτικης αύρας και στις 18 Μαρτίου η μεγάλη πόλη του Παρισιού απαλλάχτηκε από το μίασμα που την κηλίδωνε δίχως τα παιδιά της να έχουν χύσει έστω και μία σταγόνα αίμα.

Όμως το 1871, ο λαός του Παρισιού, ο οποίος έχει ανατρέψει τόσες και τόσες κυβερνήσεις, έκανε μόλις την πρώτη του απόπειρα εξέγερσης ενάντια σε αυτό καθαυτό το κυβερνητικό σύστημα· αφέθηκε επομένως να παρασυρθεί από τον κυβερνητικό φετιχισμό και όρισε μια κυβέρνηση. Οι συνέπειες είναι γνωστές σε όλους. Ο λαός έστειλε τα αφοσιωμένα του παιδιά στο Δημαρχείο.

qυο μήνες μετά (σε επτά ημέρες που έμειναν στην Ιστορία ως η «Ματωμένη Εβδομάδα», οι δυνάμεις του Μπίσμαρκ μαζί με τους Γάλλους κυβερνητικούς θα τους συντρίψουν. Χιλιάδες Κομμουνάροι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά σκοτώνονται στις οδομαχίες, ακόμα περισσότεροι καταδικάζονται, εκτελούνται, φυλακίζονται ή εξορίζονται.

Η κατάχρηση και η οικονομική εκμετάλλευση αποτελούν πλέον τον κανόνα (ο οποίος διδάσκεται ακόμα και στα παιδιά). Σ’ έναν κόσμο σαν κι αυτόν, τα γεγονότα του 1871 στο Παρίσι, αντιπροσωπεύουν ακόμα την ιδέα της αφοσίωσης σε έναν αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, την ανάγκη για μια κάποια μορφή συλλογικής Ουτοπίας – κάτι που ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε απελπισμένα όπως ο ημιθανής χρειάζεται αίμα.

ikonoklast
20-12-2012, 13:49
Κομμουνιστή ικόνοκλαστ. Πες κάπου εδώ και πως ξεκίνησε το λούμπεν, πιανού ΠΑΙΔΙ είναι.

Του Μαρξ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lumpenproletariat

Radienergeia
20-12-2012, 14:19
Αν και μου 'σκασε παντελώς αδιάφορη η φεησμπουκική σελίδα και το λουμπεν.τιβί μου προκάλεσε ενα άγχος με τον μετρητή (αισθητικά είναι ωραίο νονδελές)..εχμ..
Καλή αρχή :)

Μόνο μην πολυδιαφημίζετε μικειους ρε παιδιά, κρίμα για σας δηλαδή..
Το μπλογκ του ήταν επιεικώς για το ΜΠΟΥΤΣΟ (αν κάποιος έκανε στον ίδιο το "τρόλλινγ" -έτσι το λέμε τώρα- που έκανε σε άλλους θα έβαζε τα κλάμματα σαν μικρό κοριτσάκι). Υπήρξαν και κάποια καλά αλλά διαμάντια δεν τα λες.
Απ΄την άλλη τα περισσότερα που εχω ακούσει απο μπραφ ήταν απλά ενα κοπι-πεηστ όλων των μαλακιών (αστείων και μη) που έχουν ποσταριστεί κατα καιρούς απο άλλους στο νετ, σε κάποια φάση χρησιμοποιήθηκαν από πιτσιρίκια ως φεηζμπουκ στάτους, λίστες και quotes που πια δεν είναι αστεία γιατί τα βλέπεις παντού όλη μέρα κάθε μέρα απο πρόπερσι και γενικά είναι παρμένα απο κάπου ρε παιδί μου. Κάδος ανακύκλωσης.
Σε φάση ειλικρινά αναρωτήθηκα αν έχει τίποτα δικό του να πεί και να προσφέρει ή αν το μπραφ το έκανε απλά γιατί έχει "ενδιαφέρουσα" φωνή και πήρε η μαμά του το κόμεντι λαμπ να τους πεί οτι είναι ξεχωριστός.

Όποιος δεν έχει πρόσβαση στις ανουσιότητες του νετ ή έχει iq 30 βρίσκει τον μικειους αυθεντικό και ομιτζι-είναι-τόσο-αστείος.
Οι υπόλοιποι τον βρίσκουμε βαρετό, αχώνευτο και απλά διψασμένο για οποιουδήποτε είδους προσοχή.
Απο 'κει και πέρα εξαρτάται από το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθύνεστε. Προσωπικά πάντως νομίζω οτι πιο πιθανό είναι να κάνει αλλαγή φύλου ο χασελχοφ απ'το να δούμε κάτι διαφορετικό και έξυπνο απ'τον μικειους. Μακάρι να βγω μαλάκας.
-ξινή mode off-

Σε άλλα νεα, καλή αρχή, καλή δημιουργικότητα, εύχομαι τα καλύτερα, κάνε το ηαρ μας περήφανο και λοιπά.

Phantom Duck
20-12-2012, 14:50
ναι αλλά η φάση είναι ότι όλοι εσείς, γνωστοί HATERZ, σχολιάζετε μόνο τον όντως π@π@ρ@ μικέιους επειδή μόνο αυτόν ξέρετε, σε αντίθεση με τους τιτάνες ΚΟΥΛΟΥΡΙ, ΣΤΡΟΥΓΚ και ΒΑΜΒΑΞ των οποίων κράμα αποτελεί το λούμπεν. ACT THE PART LOOK THE PART MOTHERFUCKER.

http://www.youtube.com/watch?v=fwXRD-ix5mQ

Radienergeia
20-12-2012, 14:56
ναι αλλά η φάση είναι ότι όλοι εσείς, γνωστοί HATERZ, σχολιάζετε μόνο τον όντως π@π@ρ@ μικέιους επειδή μόνο αυτόν ξέρετε, σε αντίθεση με τους τιτάνες ΚΟΥΛΟΥΡΙ, ΣΤΡΟΥΓΚ και ΒΑΜΒΑΞ των οποίων κράμα αποτελεί το λούμπεν. ACT THE PART LOOK THE PART MOTHERFUCKER.

http://www.youtube.com/watch?v=fwXRD-ix5mQ

Ναι, αυτούς που ξέρουμε σχολιάζουμε. Προφανώς. Κι αυτοί που ξέρουμε μας απωθούν απ'το να μάθουμε και τους άλλους. (nah, απλώς είμαι ΚΑΚΗ ΨΥΧΡΗ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΗ σήμερα)

εδιτ: τώρα είδα το βίντεο. Ρε μλκ αυτή απο κοντά είναι πιο αλοίθωρη, τι έγινε, έφτιαξε??

Phantom Duck
20-12-2012, 15:08
δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά στην υπογραφή σου έχεις βάλει κάτω παύλες για στοίχιση.

freak brother
20-12-2012, 15:16
τα κολετζ κιντζ του κουλουριου εχουν κανει καλη προσαρμογή του ονιον στην Ελλαδα δεν μπορω να πω , και μη βαζετε τον ΥΠΕΡΘΕΟ βαμβαξ σε καμια ιδια κατηγορια με αυτους ειναι κατηγορια απο μονος του .

Radienergeia
20-12-2012, 15:27
δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά στην υπογραφή σου έχεις βάλει κάτω παύλες για στοίχιση.

Ρίλι?

menumission
20-12-2012, 15:44
ikonoklast είναι ένα χάλι και μισό, προτείνω να αποχωρήσεις απ'την ομάδα συντελεστών και επισης να βγάλεις το μπλοκ απ'το προσωπικό σου fb ωστε να γίνουμε φίλοι και η όποια φιλική μου πρόταση, όπως εν προκειμένω η παραπάνω, να πάρει τον χαρακτήρα και το κύρος που της αναλογεί ως φιλική καλοπροαίρετη παραίνεση. Και δεν αποτελεί τη μερίδα του λέοντος αυτή η καθ'όλα ευγενή, απαλλαγμένη πάσας φιλοδοξίας διεκδίκηση, καθώς δε σε θεωρώ αριβίστα αρρένα για να σε αποκαλέσω Bel Ami όπως εσύ με λες γιουλάη π.χ.

rudie
20-12-2012, 21:36
Και δεν αποτελεί τη μερίδα του λέοντος αυτή η καθ'όλα ευγενή

ευγενής*

ypersyntelikos
20-12-2012, 22:04
Γενικά ο ικόνοκλαστ εν συντομία θέλει να πει το εξής. Ότι για να φτουρήσει περιοδικό (ηλεκτρονικό ή μη) τη σήμερον ημέρα χρειάζεται TARGET GROUP. Και το να μαζέψεις τη γύρω γύρω διάσπαρτη τρολλιά του ίντερνετ σε ένα πράμα αποτελεί ένα εγχείρημα με -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρον. Όλοι θα τσεκάραμε τι παίζει σε ένα τέτοιο site/περιοδικό ασχέτως με το αν ο ικόνοκλαστ είναι φίλος/ηαρίτης/γνωστός/μαλάκας/γαμώ τα παιδιά.

Και είστε όλοι κομπλεξάρες.

BLiTzER
21-12-2012, 00:55
Όλοι θα τσεκάραμε τι παίζει σε ένα τέτοιο site/περιοδικό ασχέτως με το αν ο ικόνοκλαστ είναι φίλος/ηαρίτης/γνωστός/μαλάκας/γαμώ τα παιδιά.

Ή όχι.

my_troubled_Mind
21-12-2012, 01:32
Θεϊκά τα αίσχος, παπάρα, ντροπή και λοιπά που γράφτηκαν. Μπράβο παιδιά, εσείς είστε καλύτεροι από αυτόν, κουλ χα?

Σπύρε, καλή αρχή και από 'με.

KoiliaSamprela
21-12-2012, 22:55
βασικά τους φάγατε ρε σκατόψυχοι

Leech
22-12-2012, 20:38
Σέρνεται γάματα το σάιτ και βγάζει και 404 συχνά, αλλά όσο μπόρεσα να μπω, το άρθρο του Μικειους μ'άρεσε, ίσως επειδή μ'αρέσουν γενικά τέτοιου είδους θέματα. Και των χολιτών γάμησε, επιτέλους κάποιος έπρεπε να βγει και να τα πει γαμώ τον καρκίνο του ίντερνετ που ξεκίνησε από τις εποχές πρώιμου μαισπέης/ηι5. Στείλτε τον Τσόνο να κάνει καριέρα.
Καλή αρχή.

ikonoklast
22-12-2012, 21:01
Ε ναι, κάνανε ένα θεόρατο ντου και μου ξεφτιλίσανε το σερβερ τα μαλακισμένα. Κουτσοπαίζει τώρα, το κοιτάμε και λογικά μέσα στις μέρες θα το στρώσουμε.

Leech
22-12-2012, 21:08
ναι, ξαναμπήκα και τώρα τρέχει κάπως αξιοπρεπώς. πριν δε μου'χε καν φορτώσει ολόκληρο. Ωραίο design btw.
Αλλά τι ανοργασμικές χιπστερίλες είναι αυτές στο nsfw section ρε; βάλτε κάνα κώλο.

KoiliaSamprela
23-12-2012, 00:09
Ε ναι, κάνανε ένα θεόρατο ντου και μου ξεφτιλίσανε το σερβερ τα μαλακισμένα. Κουτσοπαίζει τώρα, το κοιτάμε και λογικά μέσα στις μέρες θα το στρώσουμε.

δικό σας σερβερ ή shared?

ikonoklast
23-12-2012, 00:24
Ένα vps στα 512mb ram γονάτισε. Παίζουμε προσωρινά σε μια γυφτιά μέχρι να σετάρω ένα κτηνάκι να είμαστε λίγο πιο σοβαροί.

phthoggon
23-12-2012, 12:57
μια χαρά είναι ρε τελικά, ιντελλέκτουαλ γουοναμπί φάνζαϊν, καμία σχέση με τις βλακείες που ποστάρατε στο facebook. Ψιλοχαλαρό κιόλας συγκριτικά με ότι περίμενα (οπότε κάνετε και καμιά τρολλιά παραπάνω γιατί θα σας φάει το μαύρο σκοτάδι). Το στυλάκι των "κοιτάξτε, είσαστε για το πούτσο" άρθρων είναι κλασικά εκνευριστικό αλλά συνολικά εντάξει, όχι και για κράξιμο/αδιαφορία.

12 stars circle your brow
23-12-2012, 13:13
δεν είναι το κουλούρι τρολιά;

phthoggon
23-12-2012, 13:40
ναι ρε, (και μια χαρά τρολλιά μάλιστα) η διαφορά είναι ότι πίστευα ότι θα έχει μόνο τέτοια, και μαλακίες δηλαδή.

zeo
23-12-2012, 13:54
καλό ξεκίνημα λουμπενίτες

KoiliaSamprela
23-12-2012, 14:20
Ένα vps στα 512mb ram γονάτισε. Παίζουμε προσωρινά σε μια γυφτιά μέχρι να σετάρω ένα κτηνάκι να είμαστε λίγο πιο σοβαροί.

http://nginx.org/ εδώ είσαι πάντως για περιπτώσεις μεγάλης επισκεψιμότητας

ikonoklast
23-12-2012, 20:10
Εντάξει, είναι debatable. Δεν έχω σοβαρή εμπειρία απο nginx αλλά ένας καλορυθμισμένος apache θα είναι πάντα ένας καλορυθμισμένος apache, imho βέβαια.

φθόγγε, δεκταί όλαι αι απόψαι αλλά το site είναι πάνω λιγότερο απο μέρα και έχεις πει ήδη δυο, λολ.

metamelia1
23-12-2012, 20:17
LOL etoimazomun gia post yperoxeto apo tote pou ekleise taxa h xolh kai linkare to luben alla telika klain.

se afto pou den epesa ekso ine oti mono to koulouri aksizei, o tipos tous afinei olous pisw tou gia plaka. otidipote allo ine odos intelektoual gouanampi kai polla arthra iperprospathoune. apixisi mikeius kai image parsing xoli pou ehei kapoia vasiki dosi internetiku xioumor.

w/e

ikonoklast
23-12-2012, 20:24
Το συγκεκριμένο άρθρο που έχει μπει απο το κουλούρι είναι όντως μεγαλειώδες για διάφορους λόγους, το καλύτερο πράγμα όμως αυτή τη στιγμή στη σελίδα είναι ο ΒΑΜΒΑΞ απλά παραείσαι 9gagger μόγγολο εσύ έτσι κι αλλιώς για να εκτιμήσεις.

metamelia1
23-12-2012, 20:27
to kserw oti oloi diafonoun kai de borw na stiriksw to oti den ime apla image parser legontas oti O VAMVAX INE GIA TO BOUTSO, den ehw gelasei mazi tou pote oute prokeitai, o tipos ehei apaisio xioumor ke aporw yati ine kapoios. regards

Parasight
23-12-2012, 20:33
O VAMVAX INE GIA TO BOUTSO, den ehw gelasei mazi tou poteΓια ποια ηλικία μιλάς δλδ;

metamelia1
23-12-2012, 20:39
XAXAXA

anathema an ehei gelasei kaneis me post sou karampalie. na to paroume ke ilikiaka, eheis patisei ta anta!

metamelia3
23-12-2012, 20:40
OUUUUUU KATO I MEGALOI 9GAGGHJAHJKHJROFLMAOLOLOLOL

Parasight
23-12-2012, 20:43
XAXAXA

anathema an ehei gelasei kaneis me post sou karampalie. na to paroume ke ilikiaka, eheis patisei ta anta!
Μόλις σήμερα εσύ αποκτάς στις ΗΠΑ το δικαίωμα να πιεις αλκοόλ. Συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχεις και ό,τι έχεις να επιδείξεις στη ζωούλα σου είναι "το έργο σου στο ER". Επίσης, πόσα ξέρεις για μένα, με σοκάρει το πόσο τρελοχακέρι είσαι.

metamelia1
23-12-2012, 20:46
XAXAXAAXAX ta miala mou ponane me ti posotita kathisterisis. apistefto

menumission
23-12-2012, 21:09
O VAMVAX INE GIA TO BOUTSO, den ehw gelasei mazi tou poteΓια ποια ηλικία μιλάς δλδ;

http://www.youtube.com/watch?v=ffHcGlF0xDw

metamelia1
24-12-2012, 00:56
parasait ma th panagia, apo flame shkwnw oti thes alla kathe fora pou kapoios kserokefalos edw mesa anaferei oti to mono pou ehw na anadeiksw sti zwi mou einai to ti malakies ehw kanei sto er, thelw otan ton dw apo konta na tou vgalw ta matia me kayta koutalia, na xesw mesa stis trypes twn matiwn, na tis gamisw kai na tou dinw tsimpoukia me ta skata

epeidh to PISTEVEI kai to pistevoun alloi 50 karmirides edw mesa. EIDIKA otan zei 35 gamhmena xronia. pas kala re kathisterimene? thn allh fora eipes oti ehw syndromo, poios ehei syndromo re KATESTRAMMENE? th mana sou th rwthses?

poooooooo karkiniasa vradiatika gamw to xristo sas

BLiTzER
24-12-2012, 01:12
Trolling 101: Ποτέ μη σε αγγίζουν τα άλλα ποστς :touched:

Phantom Duck
24-12-2012, 02:39
πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορείς να ανοίξεις ούτε θρεντ για ολοκληρώματα χωρίς να χωθεί η γιουλάι με random λέξεις και ο firestorm με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του άλλου για να το παίξει σκληρό τρολ.

να γίνει σπλιτ, το λούμπεν είναι σοβαρή επιχείρηση.

metamelia1
24-12-2012, 02:43
pou na pethanei h mana sou, na xesw sto tafo ths kai na kanw graffiti me ta skata. pou tha me valeis stin idia katigoria me ti gioulai. ZWO

o epomenos parakalw

Phantom Duck
24-12-2012, 02:47
http://www.youtube.com/watch?v=oALUNqVWQoQ

steve
24-12-2012, 02:50
http://b.vimeocdn.com/ts/357/573/357573136_640.jpg

menumission
24-12-2012, 03:08
δε με λενε γιουλαι τυχαρπαστε φαντομ

Και δεν αποτελεί τη μερίδα του λέοντος αυτή η καθ'όλα ευγενή

ευγενής*

SNOB SALAD Duck foie gras, smoked salmon, shrimp, enoki mushrooms, safran wheat, haricots verts, artichoke hearts and mesclun, Russian Star tea vinaigrette, Matcha green tea toast

Popular etymology hold that the word "snob" comes from "sine nobilitate" or "sans noblesse" meaning "without nobility"; however, this is incorrect.
http://en.wikipedia.org/wiki/Snob
HOMEMADE DUCK FOIE GRAS sweet and sour Bel Ami tea gelée, romaine lettuce, toast s
http://www.mariagefreres.com/boutique/UK/vt+menus2.html

menumission
24-12-2012, 03:12
κι όπως έγραψε κι ο (πάπας (http://hellenicglotta.blogspot.gr/2012/02/blog-post_8870.html)) (ευ)άριστος (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AC%CF%80%CE%B1%CF%82_%CE%95%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82) (θε)αρεστος πατρίκ[(]ιος[)]
ενταξει αρχιδιακονοι ο κυβος ερριφθη

φαηερστορμ, χειροτερος απο γιουλαη εισαι.

Parasight
24-12-2012, 07:52
Firestorm συνέχισε έτσι ταγόριμ :thumbsup:

metamelia1
24-12-2012, 08:04
daksi kapoia stigmi stamatas na vrizeis ta aytistika..eprepe na pethanete oloi proxthes, afou den irthe to telos tou kosmou apogoiteftika...alitheia

Parasight
24-12-2012, 08:13
Πάντως θα'χε πλάκα να βρισκόμασταν από κοντά όπως λες να βλέπαμε τι όντως θα γινόταν :P Πιτσιρικά, μη μου πάθεις έμφραγμα από τόσο νωρίς, κι αυτά θερίζουν στις μέρες μας. Χαλάρωσε και άντε να λιώσεις κανένα 10χρονο στο LoL ξέρω γω.

metamelia1
24-12-2012, 08:32
XAXA des yfaki, yperanw o typos. tha sou gamhsw ta ypata mpastarde. ma th panagia kai to xristouli. oso paralogo fainetai ayto toso paraloga einai ayta pou pistevoun osoi ta pistevoun, den einai oute flame oute troll, sapila ston egkefalo einai. enas esy kai enas o shadowking pou mou xete gyrisei ta myala kai o deyteros eipe L0L TROLLARW. syndromo? olh mou h zwh einai ena paixnidi kai to er? ta leme apo konta OPOTE thes na doume poios exei to syndromo kathisterisis telika

Parasight
24-12-2012, 08:53
Επειδή ξεφεύγουμε, on topic, καλή αρχή με το zine, καλή πλάκα φαίνεται να έχει προς το παρόν, αλλά αυτό το layout ε!

BLiTzER
24-12-2012, 14:28
Κάντε σπλιτ και κανονίστε το ραντεβού άμεσα. Δυτικά προάστια θα βόλευε.

ikonoklast
24-12-2012, 18:07
αλλά αυτό το layout ε!

Εννοείς, σου αρέσκει;

BLiTzER
24-12-2012, 18:10
Προφανώς, γι'αυτό ξεκίνησε με "αλλά".

menumission
24-12-2012, 18:20
εμενα μου αρεσε παντως, ικονοκλαστ βγαλε το μπλοκ απ'το φεισμπουκ να γινουμε φιλοι μερες που ειναι

ikonoklast
24-12-2012, 18:55

Σκέφτομαι να φτιάξω διάφορα themes για όλα τα γούστα. Το ένα θα έχει tribal, ναυτικά αστέρια, μεταλικα και κομικ σανς.

steve
24-12-2012, 19:13
θελω και ενα ντεθ μεταλ theme με εντερα ζομπι και ακαταλαβιστικα γραμματα

SpiritCrusher
24-12-2012, 19:24
Σκέφτομαι να φτιάξω διάφορα themes για όλα τα γούστα.

Ακόμα και σ' αυτό sellout :!:

BLiTzER
24-12-2012, 19:26

Σκέφτομαι να φτιάξω διάφορα themes για όλα τα γούστα. Το ένα θα έχει tribal, ναυτικά αστέρια, μεταλικα και κομικ σανς.

Αν δεν παίζει Καμαλέντι σε μίντι πιθανότατα θα πάρεις τα @@ μου, ούτε κλικ :touched:

geologiko_karoto
24-12-2012, 19:36
ikonoklast εσύ κανένα αρθράκι δε θα γράφεις;

stam and the witches
24-12-2012, 22:40
Θα πρότεινα να αποφύγετε τα μουσικά άρθρα. Το τελευταίο ήταν μία 500αρα λέξεις οι οποίες μιλούσαν για κάτι που δεν κατάφερα να καταλάβω.

Κωλαράκι Τορνευτό
25-12-2012, 03:14

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24149841.jpg

GG*
26-12-2012, 16:16
τιγκα με firestorm ειμαστε και χεζω στο στομα του ταπα wannabe maddox
http://luben.tv/index.php/web/880/

babality
26-12-2012, 17:33
o αλλος τολμησε να απαντησει στο αρθρο για τον μαντοξ. για να μην σχολιασω "αστειακι".

cloud
27-12-2012, 02:42
Ωραίο είναι το site κλπ αλλά από υλικό ούτε εγώ έχω δει ακόμα κάτι στο επίπεδο του Κουλουριού. Καλή συνέχεια!

Ικόνοχλατς γράψε κι εσύ.

ikonoklast
29-12-2012, 21:14
Γράφω κι εγώ, με το συλλογικό account Luben Crew, κυρίως στις κατηγορίες arts και the wild web. Κάποια στιγμή θα κάνω κι ένα blog.

Κατά τ' άλλα where is your god nao:

http://luben.tv/blogs/1345/

http://www.lifo.gr/guests/viral/34946

stam and the witches
06-01-2013, 23:18
Το σάιτ εξελίσσεται όπως πρέπει, πλέον το τσεκάρω καθημερινά. Αποφασίζω να κάνω την κριτική μου εδώ, καθ'ότι δημόσια θα ναι μάλλον λίγο άχαρη. Και ξεκινώ:

Τι είναι αυτό το άρθρο με τις ταινίες που περιμένουμε για το 2013; Είμαστε σοβαροί; Η καλά (αντι)Lifo εναλλακτική πρόταση μπορεί να ασχολείται με τον υπόνομο της σύγχρονης κουλτούρας; Ξέρω ότι θα φύγουν οι μούτζες της αρκούδας και στα παπάρια μου, εγώ ρωτάω ένα πράγμα: είναι δυνατόν σε ένα σάιτ με έντονη πολιτικοποίηση (θεϊκό άρθρο για Μανδραβέλη), καλλιτεχνικό αισθητήριο (μέχρι και το άρθρο για την Touch records το οποίο κακολόγησα), χιούμορ κλπ, να περιλαμβάνεται ένα μπας-κλας θέμα επιπέδου cosmo.gr με αντικείμενο τη νέα σαβούρα που πρόκειται να γεμίσει τις αίθουσες τον επόμενο χρόνο; Δεν ξέρω, πιστεύετε ότι μία είδηση σχετικά με το Iron Man 3 έχει θέση σε αυτό που φτιάχνετε;

atom_smasher
07-01-2013, 02:24
θα στηρίξω. και ας μην σημαίνει και πολλά αυτο.

Phantom Duck
07-01-2013, 02:26
Το σάιτ εξελίσσεται όπως πρέπει, πλέον το τσεκάρω καθημερινά. Αποφασίζω να κάνω την κριτική μου εδώ, καθ'ότι δημόσια θα ναι μάλλον λίγο άχαρη. Και ξεκινώ:

Τι είναι αυτό το άρθρο με τις ταινίες που περιμένουμε για το 2013; Είμαστε σοβαροί; Η καλά (αντι)Lifo εναλλακτική πρόταση μπορεί να ασχολείται με τον υπόνομο της σύγχρονης κουλτούρας; Ξέρω ότι θα φύγουν οι μούτζες της αρκούδας και στα παπάρια μου, εγώ ρωτάω ένα πράγμα: είναι δυνατόν σε ένα σάιτ με έντονη πολιτικοποίηση (θεϊκό άρθρο για Μανδραβέλη), καλλιτεχνικό αισθητήριο (μέχρι και το άρθρο για την Touch records το οποίο κακολόγησα), χιούμορ κλπ, να περιλαμβάνεται ένα μπας-κλας θέμα επιπέδου cosmo.gr με αντικείμενο τη νέα σαβούρα που πρόκειται να γεμίσει τις αίθουσες τον επόμενο χρόνο; Δεν ξέρω, πιστεύετε ότι μία είδηση σχετικά με το Iron Man 3 έχει θέση σε αυτό που φτιάχνετε;

ε είναι κάπως luben ταινία.

tsimpouklano
07-01-2013, 03:07
Λαδυκιλλερ;

http://luben.tv/nsfw/1794/

ikonoklast
07-01-2013, 12:20
Σταμ, ούτε το χάμμερ στα καλύτερα του δεν είχε κοινή γραμμή συντακτών για τα πάντα. Αν ο συντάκτης γράφει παπαριές (δεν έχω διαβάσει το άρθρο) πήγαινε βρίσε τον στα κομμεντς.

regularpaul
08-01-2013, 16:12
ποιος ειναι ο φελιξ να τον κερναω μπυρες οπου τον πετυχαινω?
μεχρι και τον στιχο ζωης μου εγραψε στο αρθρο

edit: ααα καταλαβα ποιος ειναι, μονιμο επισημο :pink:

12 stars circle your brow
08-01-2013, 16:20
griffith;

ikonoklast
18-01-2013, 01:13
http://luben.tv/wp-content/themes/wt_eris-child/images/90s/90s-banner.gif?9d7bd4 (http://www.luben.tv)

Η Μαλβίνα Κάραλη και ο Τάπερμαν. Η Δήμητρα Λιάνη και η Αναστασία Αθήνη-Τσούνη. Το Κεφάλι Γεμάτο Χρυσάφι και το ΜΠΡΑΒΟ Ρούλα. Το Junior's TV, η Βάσια Τριφύλλη, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Σοριν Ματέι, ο Ζορντί, η Βίκυ Μιχαλονάκου και ο Ίλια Ίβιτς. Από τα υπερατού στα σχολικά λευκώματα και από κει στα φλάη, στις τάπες, στα Ίμια και στο Μουντιάλ του '94.

Το Luben.TV πανηγυρίζει το πρώτο μήνα λειτουργίας του με ένα εξονυχιστικό, ζουμερό αφιέρωμα στην πιο αλλοπρόσαλλη, την πιο ανισόρροπη και την πιο υπέροχη δεκεαετία του αιώνα που πέρασε. Αυτά είναι για μας τα TRUE VINTAGE 90s. 21 μέχρι 27 Ιανουαρίου, καθημερινά στις οθόνες σας.

Πόσο κάνει 10 συν 7
18-01-2013, 01:40
γελάω με ματέι και δημητροκάλη, θα μπορούσες να είχες βάλει και φλαμουρ στο banner από την πρώτη λεωφορειοπειρατεία το '99. Iστορικές στιγμές στην ελληνική tv.

http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2010/21/37878-24-41f2-2-thumb-medium.jpg http://taneatismikrospilias24.weebly.com/uploads/5/9/8/3/5983858/5520695.jpg?293

freak brother
18-01-2013, 01:50
χωρις Γιουλακη δεν υπαρχουν 90σ

Phantom Duck
18-01-2013, 02:36
έχουμε γιουλάη στα 00σ

freak brother
18-01-2013, 02:37
μουτζωστε κουφαλες ΑΛΛΑ ΠΙΟ 90s ΔΕΝ ΠΑΕΙ

https://www.youtube.com/watch?v=BoNfXENpi0A

Reject
18-01-2013, 03:08
Πάντα θα το λέω.
Τα γαμημένα τα 90ς ήταν πιο κιτς και πιο άθλια από τα 80ς...

freak brother
18-01-2013, 03:23
το κιτς γεννηθηκε στα τελη των 70ς και γιγαντωθηκε στα 80ς . τα 90ς ηταν πολυ κουλ , ειδικα απο το 95 και μετα

ikonoklast
18-01-2013, 04:08
Τεχνικά μιλώντας, το κιτς είναι παλιά ανακάλυψη (http://en.wikipedia.org/wiki/Kitsch).

menumission
18-01-2013, 04:31
δεν έχω ξαναδεί ελληνοποιημένο το vulgar ομολογώ

overdriven
18-01-2013, 13:31
5) Ο «Ξυπνηστεπρόβατας» :rofl:

ikonoklast
04-02-2013, 01:41
Ρίχτε 25 μούτζες αλλά εγώ έχω αρχίσει να κάνω ΜΠΛΟΓΚΙΝ στα γεράματα και μ' αρέσει. :touched:

http://luben.tv/blogs/5120/

freak brother
04-02-2013, 02:01
http://twistedsifter.files.wordpress.com/2012/02/raising-russian-flag-wwii-watch-removed-photoshop-doctored.jpg

ikonoklast
04-02-2013, 02:05
Δε τα λέμε αυτά, εδώ το σκέφτηκα 2 φορές να μπει ο Σταλιν...

overdriven
05-02-2013, 00:30
…και ούτω καθεξής. Όχι «Ου το καθεξής», δεν ξορκίζουμε κάποιο «καθεξής». Δεν θα εξηγήσω γιατί, απλά μη το ξαναδώ μπροστά μου (παιδαγωγική μέθοδος Α).
πατωμα

Πόσο κάνει 10 συν 7
14-02-2013, 21:43
στηρίζουμε το σημερινο αρθρο κυριας μαριαννας :)

KoiliaSamprela
15-02-2013, 09:23
λινκ?

ikonoklast
16-02-2013, 18:56
Στο χθεσινό μίνι αφιέρωμα για τον αιβαλεντίνο, εδώ (http://luben.tv/tag/14%CF%86%CE%B5%CE%B2-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B1/).

Βλέπουμε Editorial κειμενάρα: http://luben.tv/blogs/6241/

00i00
11-03-2013, 03:06
ασκετο βγαινει και σε χαρτι?
δηλαδη το διαβαζουν αθρωποι στα ντιβανια τους κλπ?

ή μονο για σκεπτομενους προλεταριους ειναι?

ikonoklast
11-03-2013, 03:10
Εμείς θέλουμε χαρτί αλλά όπως έχει η κατάσταση στην πιάτσα είναι απαγορευτικό. Ίσως κάποια ειδική έκδοση κάποια στιγμή, προς το παρόν μόνο ηλεκτρικό.

00i00
11-03-2013, 03:16
αμα το βγαλετε σε χαρτι κοιταξτε να δινετε και καναν θερμοσιφωνα δωρο γιατι ειστε κατι λιγοτερο απο το παλαι ποτε Free...φιλικα παντα

κανω εντιτ....οτι λεω εχει να κανει με οσα λινκς εχω πατησει εδω μεσα
αν σφαλω εσφαλα

ikonoklast
11-03-2013, 03:35
Γενικώς δεν είναι αναγκαστικό να έχει άποψη κάποιος για το θέμα επειδή έχει άποψη για μένα. Καταρχήν γιατί δεν είμαι ιδιοκτήτης της φάσης και δεν είμαι καν αρχισυντάκτης.

Με όσους εκλεκτούς και σοβαρούς ανθρώπους ξέρω και το έχω κουβεντιάσει δεν έχει τύχει να μου ποτέ κάποιος ότι στο Luben θα βρει υλικό "πιο κάτω από free" και "επιπέδου ράδιο αρβύλα", αντιθέτως ακούω -αναπάντεχα- ενθαρρυντικά σχόλια. Για σένα δε ξέρω, για το ότι ένας άνθρωπος σαν τον φίξερ δεν μας διαβάζει, είναι εξίσου ενθαρρυντικό.

00i00
11-03-2013, 03:49
τιποτα δεν μας αναγκαζει να κανουμε τιποτα

εγω ειμαι ο κανενας για να κρινω το Luben και το καθε (οπα μια στιγμη...)
αλλα μπορω να κρινω εσενα απο τα οσα εχω διαβασει εδω μεσα και να πω οτι πχ η παπαριτσα με τα χαλια οξωφυλλα δισκων πχ ηταν φεηλ (μα τι σκεφτοσουν?)
επισης μπορω να θυμηθω οτι την ειπες στον ''ασιντ Ομπαμα τσακεντελικ'' για το οτι γραφει στο πως το λενε, αλλα μεχρι στιγμης σορρυ φιλλε αλλα ουτε για αστειο δεν το πιανετε

ειναι καλο ολο αυτο, ναι
αλλα επειδης τα ξερεις τα γραμματα καλα και την ιστορια, βαθυα μεσα σου ξερεις οτι εισαι μερος μιας σαπιλας ε?

παρε εκτυπωτη και βγανε φανζινε ρε

ikonoklast
11-03-2013, 03:55
Αν το πρόβλημα σου είμαι εγώ και όχι το Luben, θα σου πω λοιπόν για μένα. Δε ξέρω τι εννοείς τι σκεφτόμουν, γέλασα πολύ γράφοντας για αυτά τα εξώφυλλα και μου έχει πει αρκετός κόσμος ότι το διασκέδασε επίσης (και εντελώς άσχετος μουσικά αλλά και ιδιαίτερα μεταλάς). Στο Luben γράφω τέτοια άρθρα (http://luben.tv/blogs/6790/) αλλά γράφω και τέτοια (http://luben.tv/blogs/7601/). Και τα δύο με διασκεδάζουν εξίσου και thanks που με σκέφτεσαι αλλά δεν έχω καμία απολύτως ενοχή ούτε εντοπίζω κάτι που -εγώ- θα έλεγα σαπίλα.

00i00
11-03-2013, 04:05
αν νομιζεις οτι το προβλημα μου εισαι εσυ τοτε εχουμε προβλημα γενικο
το Luben το εμαθα απο το αυτο θρεντ...απο τα δικα σου πηγα σε αλλα που (χαρα) ηταν χειροτερα
δεν υπαρχι τιποτα προσωπικο (εαν ειναι δυναμον)

εγω πολυ απλα ΣΕ λεω οτι αυτο που κανετε ειναι κατι φτηνο...μπορεις πανευκολα να με κατακεραυνωσεις με στοιχεια και αποδειξεις
το θεμα ομως ειναι οτι αυτο το πραμα βγαζει ενα κατιτις μεταξυ Μπλεκ/Μαξ/και ενα αλλο που δεν θυμαμι τωρα

αν σε ολα αυτα εσυ διαβαζεις προσωπικη επιθεσις τοτε οκ...συγχαρητηρια εισαι πλουσιος

εγω απλα λεω την γνωμη μου ανευ ΤΑΚΤ

landy
11-03-2013, 04:22
Αν το πρόβλημα σου είμαι εγώ και όχι το Luben, θα σου πω λοιπόν για μένα. Δε ξέρω τι εννοείς τι σκεφτόμουν, γέλασα πολύ γράφοντας για αυτά τα εξώφυλλα και μου έχει πει αρκετός κόσμος ότι το διασκέδασε επίσης (και εντελώς άσχετος μουσικά αλλά και ιδιαίτερα μεταλάς). Στο Luben γράφω τέτοια άρθρα (http://luben.tv/blogs/6790/) αλλά γράφω και τέτοια (http://luben.tv/blogs/7601/). Και τα δύο με διασκεδάζουν εξίσου και thanks που με σκέφτεσαι αλλά δεν έχω καμία απολύτως ενοχή ούτε εντοπίζω κάτι που -εγώ- θα έλεγα σαπίλα.
εχεις πεσει στην ιδια λουμπα που πεσε κι ο χαζομαρξ.αυτος νομιζε οτι η παραγωγη ειναι μια χαρα αρκει να την κουμανταρει το προλεταριατο.εσυ νομιζεις οτι η γραφη ειναι μια χαρα αρκει να γραφεις εσυ.γινεσαι χαζογραφιαδακος χωρις να το καταλαβαινεις.το στυλ σου ειναι αυτων που τοσα χρονια μπορει να εβριζες.

ikonoklast
11-03-2013, 04:27
Όταν λέω «το πρόβλημα σου είμαι εγώ και όχι το Luben» εννοώ ότι καταλαβαίνω ότι δε γουστάρεις εμένα σαν αρθρογράφο και όχι το Luben συνολικά, όχι ότι έχεις κάτι μαζί μου.

Το Luben είναι ένα mainstream μέσο, με pop κατεύθυνση. Μπορεί για κάποιον το pop να είναι και «φτηνό» ή μπορεί να είναι «χαζογραφιάδικο» ή μπορεί για κάποιον απλώς το Luben να είναι φτηνό και χαζογραφιάδικο. Έδωσα δυο παραδείγματα δικών μου τέτοιων άρθρων (το ένα με σαφή στόχο την ευρεία απεύθυνση, το δεύτερο γραμμένο για πολύ πιο ειδικό κοινό). Αν τα βρήκες φτηνά σεβαστό. Να μου δείξεις και τι δε θεωρείς φτηνό στο ίδιο ύφος κάποια στιγμή, μπας και το κλέψουμε. Μαξ, μπλεκ, free, ράδιο αρβύλα, λαζόπουλοι, και άλλες ελληνικές σαβούρες που αναφέρονται σε αυτό το θρεντ είναι κλασμένες. Η πραγματική καταγωγή αυτού που κάνει -καλά ή κακά- το Luben είναι πολύ συγκεκριμένη και γίνεται 10.000 χρόνια πριν η ελλάδα γίνει κράτος και οι έλληνες εκδότες μάθουν να διαβάζουν γράμματα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mad_(magazine)
http://en.wikipedia.org/wiki/Cracked_(magazine)
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Atlantic_Monthly
http://en.wikipedia.org/wiki/New_Journalism

Mitsmann
11-03-2013, 04:30
χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι το λουμπεν ειναι κακιστο, συγκρισεις του στυλ "ο χρηστης ικονοκλαστ εχει πεσει στην ιδια λουπα με τον Μαρξ" ακουγονται λιγο οτι να ναι ε.

landy
11-03-2013, 04:37
χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι το λουμπεν ειναι κακιστο, συγκρισεις του στυλ "ο χρηστης ικονοκλαστ εχει πεσει στην ιδια λουπα με τον Μαρξ" ακουγονται λιγο οτι να ναι ε.
δεν ειναι συγκρισεις.ειναι αναλογιες για παραδειγμα.βλεπω μια αμηχανια σε ανθρωπους-κατα τ αλλα σκεπτομενους- οταν τους δινεται η ευκαιρια να γραψουν κατι που θα δημοσιευτει.το στυλ της γραφης, η ιδια η γραφη δλδ, ειναι εκεινου του τυπου που εχουν κι οι ιδιοι βαρεθει και κριτικαρει.γιατι οταν γραφεις, δεν εχει σημασια μονο αυτο που γραφεις αλλα κι ο τροπος.αν θες να γινει σοβαροτερη κουβεντα πανω στο θεμα, την κανουμε...

00i00
11-03-2013, 04:38
ρε μαναρι σε εδωσα τα σκανς απο το ελληνικο MAD τι με βαζεις λινκ?

το οτι ειναι ''mainstream'' ειναι δεδομενο...το εαν ειναι pop ψαχνουμε
αυτο μας ενδιαφερει νεε μου...το ΑΝ γινεται δουλιτσα

τα περι αρθρογραφιας τα αντιπαρερχομε (ετσι γραφεταε?)
αυτο το οποιο μετρα ειναι η κεντρικη ιδεα οπως ελεγε ενας γκουρους....τουτεστιν δεν εχει σημασια με ποσες λεξεις θα περιγραψεις το νεο Rotting Christ...δεν σωζεται (εσυ με καταλαβες)

Mitsmann
11-03-2013, 04:39
το να γραψεις "σαρκαστικο κειμενο που κοροιδευει μια ομαδα ανθρωπων ωστε να γελασει ο φοιτητης, ο εργατης, ο συνταξιουχος, η νοικοκυρα" ειναι γενικα ευκολο. Και δυσκολο να το κανεις να διαφερει.

rat_poison
11-03-2013, 04:41
εμένα περισσότερο με ξένισαν οι μαλακίες μετά την αναλογία, ήταν μακράν χειρότερες

για το λούμπεν δεν έχω γνώμη, έχω σνομπάρει μέχρι στιγμής είναι η αλήθεια. έχει καμια σχέση με το unfollow?

landy
11-03-2013, 04:46
το να γραψεις "σαρκαστικο κειμενο που κοροιδευει μια ομαδα ανθρωπων ωστε να γελασει ο φοιτητης, ο εργατης, ο συνταξιουχος, η νοικοκυρα" ειναι γενικα ευκολο. Και δυσκολο να το κανεις να διαφερει.

δεν διαφωνω.ειναι εξαιρετικα δυσκολο.η μπορεις να το κανεις ή οχι.και κρινεσαι για το αποτελεσμα.οταν λοιπον δεν το κανεις, βρισκεσαι στην ιδια κατηγορια με τους προηγουμενους.ο τροπος γραφης ειναι τροπος σκεψης.διαφορετικα, αρκει να λες τα αντιθετα

ikonoklast
11-03-2013, 04:53
Landy, δώσε μας μερικά παραδείγματα τέτοιων γραφιάδων. Και μετά δώσε και μερικά από γραφιάδες που εσύ θεωρείς ότι έκαναν το ίδιο πράγμα καλά.

00i00, μια χαρά πάει το μηχανηματάκι, 20.000 κόσμος στο facebook, θερμές επισκέψεις κάθε μέρα, 2000 like και πάνω στα ζεστά άρθρα (και είναι αρκετά), μια ικανοποιητική θέση στο ελληνικό δίκτυο (μέσα στο πρώτα 600 του gr). Αν αυτό εννοείς με το ποπ, καλά είναι για δυομισι μήνες λειτουργίας.

rat_poison, όχι, δεν βλέπω κάποια σχέση με το ανφολο.

00i00
11-03-2013, 04:55
ικονοκλαστ κατι δεν καταλαβες εξαρχης περι POP....δε πειραζει

landy
11-03-2013, 04:59
χμμμ..δεν έχω, εννοώ καποιου που να πήγε ταυτόχρονα το στυλ και τη σκέψη κάπου αλλού.βλέπω ότι σε αυτό που λέγεται δημοσιογραφία (με την ευρεία έννοια, ανήκεις κι εσύ εκεί), η γραφή είναι νερόβραστη, ακίνδυνη, η ίδια.οπότε θα σου δώσω ένα ποίημα του καλύτερου εν ζωή ποιητή της θεσσαλονίκης και ωραίου φίλου μου

να μην πούμε τα ίδια
κι ας φτάσουμε σε αυτά

διαφορετική μάρκα δυναμίτη
υποθέσεις δίπλα στο γκρεμό
σε χαίρομαι μαζί με τον δρόμο
απ' όπου φτάνεις / μαζί με αυτούς
που σε κυνηγάνε και πότε πότε σου μοιάζουν
όταν κοιμάσαι όταν δεν χορταίνεις
όταν θέλεις να με χτυπήσεις
και δεν με πετυχαίνεις.

ikonoklast
11-03-2013, 05:10
Είναι όντως ένα ωραίο ποίημα αλλά μου είναι αδύνατο να μην πω ότι το αντιπαρέρχομαι με ένα δικό μου από την ειδική συσκευή (http://luben.tv/blogs/6790/) που έφτιαξα για αυτές τις δουλειές.

Τόρνεμα, της χάσης και της φέξης
Μήπως; Κοφτήρια;
Πληβείος δείχνει τη μπιρίμπα μας… λύκοι

Μήπως; Ιακώβ;
Μπλε, του πετροκαταλύτη
Σαλαντίν και της αγάπης μας… τόρνεμα
Της αγάπης γιατί το απάνθισμα, γιο

Τρυφερό το ΣΤΟΠ μας… μυσαρότητα.

Μικε, απο θολούρα και κριτική στο χάος ωραία είμαστε. Από τηγανίτα, τα γνωστά.

00i00
11-03-2013, 05:12
το θρεντ παει σωστα....

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

landy
11-03-2013, 05:14
αυτο που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι απ την ίδια συσκευή γράφεις κι εσύ τα άρθρα σου.από μια μανιέρα δηλαδή που χει επικρατήσει.σα να μου την σπάει ο μπρους γουίλις αλλά να ντύνομαι σαν αυτόν, να καπνίζω σαν αυτόν, να πίνω ότι κι αυτός και να νομίζω ότι είμαι κάτι διαφορετικό επειδή λέω άλλες ατάκες που ρχονται σε αντίθεση μ αυτόν

ikonoklast
11-03-2013, 05:20
Ίσως χρειάζεται να καταλάβεις ότι δεν μου την σπάει καθόλου ο μπρους γουίλις. Δεν είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός ή αυτό που θα ήθελα να ημουν αν όντως ήμουν ηθοποιός και όχι μηχανικός, αλλά μου αρέσει ο μπρους γουίλις. Όταν λέμε mainstream και pop, εννοούμε mainstream και pop. Αν λέγαμε ότι κάνουμε κάτι άλλο, να συζητάγαμε αν κάνουμε το κάτι άλλο.

00i00
11-03-2013, 05:22
α τωρα το ειδα....

Σπυρε εγω δεν προκειτε να σε κανω κριτικη...ΠΟΤΕ
εγω ειμαι σε ενα καφενειο διπλα σου και σε λεω τι μαλακες ειναι αυτοι που μπλεξες κλπ

εαν θες καλη κριτικη ελα μαθε μου εκθεσις
οχι τιποτα αλλο αλλα το εχω παραπονο....
απο το 2008 εδω μεσα ακομα προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι μπλαχος κι ας εχω ακουσει/διαβασει/δει τα απειρα
βαλε και χιλια δυο αλλα...

τιποτα φιλε
δεν υπαρχει κανενας λογος να μιλαμε για Λουμπεν....κανε μια συμμαζα απο δικα σου ποστ (εξαιρετικοτατα) εδω μεσα και ξεχνα την παπαρια
επιμενω...φανζιν

ikonoklast
11-03-2013, 05:34
Ρε Mike αμα είχα το χρόνο της αρκούδας ή μου έφερνε τα φράγκα να πλερώκω το νοίκι μου, θα σου βγαζα ενα ζιν για την πάρτη σου και άλλους 8 σατανιστές από σπηλιές του Καυκάσου.

Δε σου πα εγώ ότι είσαι βλάχος, ότι έχεις γνώση από περιοδικά κάνει μπαμ για ένα γνώστη που παρακολουθεί τι ποστάρεις και πιο πολύ θα ακούσω εσένα παρά τον τάδε. Αλλά ενε ξέρω και τι συζητάμε καν στην τελική τελική.

rat_poison
11-03-2013, 05:40
Μωρή Οντέτ, ουστ από δω

είδα δύο βίδεα του σκεφτικού κάφρου, το ένα με άρεσε με το άλλο με τις φαρμακοβιομηχανίες μου τα χάλασε στο τέλος που κάτι πέταξε για τα καλά του καπιταλισμού τσπ μπερδεύτηκα εκεί, δεν το έπιανε σωστά το θέμα.

το ζώντας τη δίκη του κασιδιάρη από μέσα το έζησα, ήταν πολύ καλό κείμενο

γενικά συμφωνώ με μικέ για τσιχλόφουσκα, αλλά εγώ να πω την αμαρτία μου άμα μου δινόταν η ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό ή κάτι παρόμοιο δε θα έλεγα όχι.

ikonoklast
11-03-2013, 05:44
Το τσιχλόφουσκα είναι ένα πράγμα που υπάρχει στο Luben. Στο Luben υπάρχουν και τέτοια πράγματα. (http://luben.tv/blogs/9243/) ή τέτοια πράγματα (http://luben.tv/cine/9240/) ή τέτοια. (http://luben.tv/muse/7417/)

Μη το κουράζουμε μωρέ, δείτε τη φάση πρώτα, πείτε για ραδιοαρβύλα μετά. Τις παπαριές δε μπορώ.

rat_poison
11-03-2013, 06:15
έλα βρε που στενοχωρέθηκες κιόλας, εσύ, το χαλύβδινο τρολ χωρίς ιερά και όσια; βάζω στοίχημα ότι και εσύ στο μυαλό σου ως τσιχλόφουσκα καταχωρημένο. εκτός αν νομίζεις ότι ο τίτλος του περιοδικού είναι αποτυχημένος, που δεν είναι.
χωρίς να σημαίνει κάτι κακό, εμείς φετίχ με τις λέξεις δεν έχουμε
δλδ εγώ πιχί διαβάζω μέχρι και George Martin, τσιχλόφουσκες φέρε μου, αρκεί να'χει φάση η φάση.
που φαίνεται να έχει

11-03-2013, 06:22
ikonoklast αυτό (http://luben.tv/blogs/9243/) εσύ το'γραψες ; 4tress (http://physics4u.wordpress.com/2009/09/01/%CF%8C-%CE%AE-lamb/)
I, Being Born a Woman and Distressed (http://kinnareads.wordpress.com/2010/04/07/poem-4-i-being-born-a-woman-and-distressed-by-edna-st-vincent-millay/)

Drumsick
11-03-2013, 11:36
Γενικά συμφωνώ με τα περί τσιχλόφουσκας, συχνά κακής γραφής του ικόνοκλαστ, κακού προσανατολισμού του λούμπεν κτλ. Είναι μια ηλεκτρονική κωλοφυλλάδα με όλα αυτά τα στοιχεία που αντιπαθούμε και κράζουμε. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε, πως ανάμεσα σε όλη αυτή την ποπ, αναμασημένη σαβούρα και τις κλοπές, έχουν ανέβει και εξαιρετικά κείμενα. Και ίσως τελικά να είναι χρήσιμο να υπάρχει μια κωλοφυλλάδα ευρείας κατανάλωσης και αποδοχής, που μια στο τόσο έχει και κάτι σοβαρό να πει, κάτι που ίσως προβληματίσει κόσμο που δεν θα ερχόταν σε επαφή με αυτά τα κείμενα διαφορετικά.
Ίσως στην πραγματικότητα να είναι μια καλοστημένη αριστεριστική προπαγάνδα!
Η συμβουλή μου είναι να αυξήσουν απλώς το πλήθος των σοβαρών κειμένων.
Και να αλλάξουν αυτό το γραφιστικό, χαοτικό, αίσχος.

metamelia3
11-03-2013, 13:15
Λάντυ μάθε να βάζεις δύο προτάσεις στη σειρά ρε βλάκα.

metamelia3
11-03-2013, 13:28
Θα κάνω επίσης την εξής παρατήρηση: Αυτό που έχετε κατακρίνει όλοι μέχρι τώρα είναι η φόρμα, το γεγονός ότι αποτελεί ένα σάιτ ποικίλης ύλης με "ανάλαφρο" υλικό. Εν τω μεταξύ, είναι αστείο, γιατί όποτε βλέπω λινκς εδώ μέσα, αυτά είναι από Cosmo, Oneman, Iefimerida, Rocking, Protothema κλπ.(*), σάιτ τα οποία είναι σαφώς πολύ χαμηλότερης ποιότητας από το λούμπεν, στα όρια του σκουπιδιού κιόλας. Άμα θέλετε εσείς να το συγκρίνετε με κάποιο σάιτ το οποίο ούτως ή άλλως δεν διαβάζετε ποτέ, ελεύθερα. Το βασικό είναι ότι παραμένει με διαφορά το πιο αξιοπρεπές της κατηγορίας του.

(*) σε iefimerida και protothema δεν αναφέρομαι στο ειδησεογραφικό κομμάτι (που είναι άλλο δράμα), αλλά στα "χιουμοριστικά" ή στα ανάλαφρα κάθε είδους.

11-03-2013, 15:13
Όσον αφορά εμένα δεν το'χω ψάξει ιδιαίτερα για να εκφέρω την έγκριτη κι εμπεριστατωμένη μου άποψη που θα σας προκαλέσει σπασμούς στο στομάχι και ρίγη στη σπονδυλική στήλη, κι ουτε σκοπευω να το κανω γιατι τα βαριέμαι κάτι τέτοια γενικότερα, εντούτοις ένα άρθρο που έτυχε να διαβάσω πριν λίγο καιρό πάνω στο μεταμοντέρνο, το λαϊκό (όχι νοσοκομείο) και την κατάθλιψη ως αλλο zeitgeist της οικονομικής κρίσης δύσθυμο τεκνο, το βρήκα εμετικό. Κατά τ'άλλα αν είναι ετεροφυλόφιλος άντρας ο γραφών του παραπάνω άρθρου του κάνω δημόσια πρόταση γάμου.
http://izquotes.com/quotes-pictures/quote-men-marry-because-they-are-tired-women-because-they-are-curious-both-are-disappointed-oscar-wilde-198038.jpg

landy
12-03-2013, 00:26
Λάντυ μάθε να βάζεις δύο προτάσεις στη σειρά ρε βλάκα.

αμα τις βαζω οπως εσυ, θα γραφω σαν εσενα.το θεμα ειναι να μη γραφω σαν εσενα.ειχα δει οτι προτεινες και τζειμς τζους σ ενα τοπικ..χαχαχααχα

12-03-2013, 00:34
:rofl:
εμένα πάντως μ'αρέσει ο τρόπος γραφής του. και ο τζέημς τζόυς επίσης

stam and the witches
12-03-2013, 01:35
Γαμάει το oneman. Κάθε κυριακή που μπαίνω contra.gr (ίδιος όμιλος με το oneman) να δω τα γκολ του Αστέρα Τρίπολης, βλέπω στα προτεινόμενα από κάτω "7 βήματα να πείσετε τη γυναίκα σας να τη βιντεοσκοπήσετε σε πορνό", "10 τρόποι να μη σε βλέπει σα φίλο" κλπ.

Το λούμπεν είναι πολύ καλό πάντως, για να μιλήσουμε σοβαρά. Ανάλαφρο, αλλά όχι κρετίνικο, εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα που μου φαίνεται πως κανείς δε θέλει να καταλάβει. Μπορεί εσύ να είσαι γαμώ τα παιδιά, αλλά και δικαίωμα στο ανάλαφρο έχεις, και στη γρήγορη ενημέρωση, και στον έξυπνο χαβαλέ, και στην "στο όρθιο" παρουσίαση ενός κάποιου αντικειμένου. Αν τελοσπάντων δε θες κάτι από αυτά τότε δεν υπάρχει και λόγος για κριτική. Αυτό πιστεύω εγώ, και δεν έχει να κάνει με το λούμπεν, έχει να κάνει με τη σνομπαρία που βλέπω από όλο τον κόσμο απέναντι στο "ποπ" και στη διάθεση αυτοτιμωρίας που εγώ διακρίνω σε αυτούς που το λοξοχάζεψαν. Και το άρθρο για τον Μπέργκαμπ γάμησε, για όλους του παραπάνω λόγους.

00i00
12-03-2013, 01:40
γελαω λιγο (http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/moysikh/to-moysiko-kinhma-ths-psyxedeleias.2149840.html)

Fireknight
12-03-2013, 01:52
o Xouitis to egrapse ?

00i00
12-03-2013, 01:56
βασικα δεν ειναι κακο...για ενα τετοιο σαιτ
κανει κατι σφοδρα φαουλ βεβαια αλλα κλαιν

με θυμησε να κατεβασω και την v.a. - 2003 - The Rubble Collection (20XCD) [Past & Present Records, 2003] FLAC, μια χαρα

freak brother
12-03-2013, 02:01
στα Χανια πλακα πλακα ποσα τευχη ειχαν βγει? θυμαμαι που μου χες δωσει ενα και παιζει να ταν το πρωτο.

ikonoklast
12-03-2013, 02:12
8.

metamelia3
12-03-2013, 02:13
"ΜΠΟΥΜΠΟΥΜΠΟΥΤΟΘΕΜΑΜΟΥΕΙΝΑΙΝΑΜΗΓΡΑΨΩΣΑΝΕΣΕΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΜΠΟΥ".

Μ' αρέσει που πάντα ανεβάζεις το επίπεδο λαντυ :)

00i00
12-03-2013, 02:19
το αστειο ειναι οτι Λαντυς και Καλκις ανετα τα πινουν μαζι

συνεχιστε

12-03-2013, 02:27
Κι εσύ τα'χεις πιει μαζί του αυτό δε σημαίνει τίποτα

00i00
12-03-2013, 02:30
και κοιμηθηκα και στο σπιτι του κιολας

γιουλαι εχει ενα ΚΡΕΒΑΤΙ αλλο πραμα
τι να σε λεω....

12-03-2013, 02:35
δε με λένε γιουλάη παλιοκάθαρμα.

00i00
12-03-2013, 02:38
σε φορουμ εισαι ΓΙΔΑ...γιουλαι σε λενε
οπως εμενα μινμιν τον Καλκι Καλκι κ.ο.κ.

12-03-2013, 02:39
α χα καλο γιδοβλαχαδερο
μονο που εμενα δε με λεγαν ποτε γιουλαη για να με λενε τωρα, αν στα μερη σου το u lied! που ηταν ενα απ'τα πολλα γιουζερνειμς που ειχα ανα καιρους στο σοουλσικ, το προφερουν γιουλαη ειναι αλλη ιστορια εμενα παντως δε με λεγανε ποτε ετσι μονο εσυ και κατι αλλοι κομπλεξικοι αγραμματοι που δεν ξερουν να προφερουν σωστα δυο λεξεις κι επειδη πεινανε μαλλον για μπαν τρωνε την καταληξη

00i00
12-03-2013, 02:43
νομιζεις

να γινει αρθρο στο luben η περιπτωσις σου προτεινω

12-03-2013, 02:52
εγώ αντιπροτείνω τη δική σου και για εξώφυλλο όταν με το καλό εκδοθεί τη φωτογραφία που'χεις ποστάρει με τ'αρχίδια σου

Drumsick
12-03-2013, 10:35
Άλλο ένα θρεντ που γαμιέται χάρη στη γιουλάη. Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα μπαν?

phthoggon
12-03-2013, 13:00
Η αλήθεια είναι ότι το ίντερνετ πλέον έχει τηλεορασιοποιηθεί, καθώς η ανάγκη μας για τηλεόραση δεν έχει εκλείψει ακόμα. Δηλαδή και εγώ τελικώς περισσότερο χρόνο στο oneman.gr (για τον ίδιο λόγο που έγραψε ο σταμ, εκτός του αστέρα τρίπολης δηλαδή) και στα φασιστοnews του gr.yahoo (που πετάνε στη μάπα μου πριν μπω στο email μου) περνάω, παρά στα ποιοτικά site τα οποία βάζουν 1-2 νέα ποστ/άρθρα το μήνα και σιγά σιγά ξεχνάω να τα τσεκάρω, πόσο μάλλον επειδή δεν είμαι και κάθε μέρα στη διάθεση να διαβάζω σεντόνια και επειδή θέλω και γω το βυζί, το κουτσομπολιό, τη καφρίλα να ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ που λέει και ο λαός. Οπότε από τη μία είναι καλό να είμαστε αυστηροί, από την άλλη το luben.tv πιο κάτω από το google στην address bar είναι όντως πρόοδος σε ένα ίντερνετ που όλο και περισσότερο θα κατευθύνεται από μία πολύ χειρότερη ερμηνεία του pop από αυτή που έχει ο ικόνοκλαστ και η παρέα του, και δεν θα κρύψω ότι το έχω προτείνει και σε όλους τους γνωστούς μου, κλπ. Παρ' όλα αυτά, αν νιώθετε ότι μπορείτε και χωρίς καθόλου ποπ, τόσο το καλύτερο βέβαια (γιατί μετά δεν έχει και στόπ!)

overdriven
12-03-2013, 13:56
Σοβαρευτείτε που θα συγκρίνετε Luben και Oneman.

carheart
12-03-2013, 14:34
Αν θέλουμε να είμαστε λίγο ακριβείς, τα άρθρα του oneman είναι αυτά

Πως να βγάλεις το πρώτο caprice από το κουτάκι (http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/pws-na-vgaleis-to-prwto-caprice-apo-to-koytaki.2153138.html)

ενώ στο luben έχει υπάρχει ένα από τα πραγματικά ωραιότερα άρθρα που διάβασα ποτέ μου
http://luben.tv/blogs/7601/
(πραγματικά διαβάστε το)

Αλλά το θέμα δεν είναι η σύγκριση, ούτε η αναλογία χαζομάρας/μη χαζομάρας στο luben, κατάσταση που υπάρχει και που θα βελτιωθεί. Το θέμα είναι πως όλοι όλοι οι τυχάρπαστοι μπλίτζερς/λάντυδες που αφορίζουν στα "κάφρικα" ελέκτρικ ρέκβιεμς τα πάντα, τα μελετούν "στα κρυφά" και διεξοδικά σε καθημερινή βάση, "για την πλάκα μωρέ", "για να ξέρουν τι αφορίζουν", με την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία που ένας 18χρονος "δεν έχει μπει στο youjizz" σε μια συζήτηση μεγαλυτέρων, επειδή "δεν του αρέσουν αυτά", ενώ σπίτι -ας είμαστε σοβαροί- τον έχει κάνει λάστιχο.

Το Luben είναι ένα ξεκάθαρο pop zine. Με τα ψεγάδια του, με τον "σκεπτικό κάφρο" του (λολ), και με τον σαφή ποπ προσδιορισμό που έχει αρκετό χώρο και για λίγη καραγκιοζιά μέσα. Λίγη όμως. Λιγότερη -κατά τη γνώμη μου- από οποιοδήποτε άλλο τέτοιο site.

Ούτε "ψαγμένο φανζινάκι" είναι, ούτε "σοβαρό πολιτικό μπλογκ" είναι, ούτε "ενημερωτικό σάιτ", ούτε να αλλάξει το ίντερνετ ήρθε. Τη φάση ήρθε να ελέγξει, και από όσο φαίνεται το κάνει. Και έχει τη δυνατότητα να το κάνει και λίγο/αρκετά περισσότερο αν προσπαθήσει. Και γενικά το ποστ του phthoggon

landy
12-03-2013, 16:59
πιστεύω πως θα μπορούσες άνετα να χεις μια στήλη στο λουμπεν με αρθράκια-ψυχογραφήματα.

εγώ πάντως δεν κριτίκαρα το λούμπεν, το οποίο πραγματικά δεν έχω διαβάσει, εκτός απ' τα αθράκια που παρέθεσε ο ικονοκλαστ(δεν το χω διαβάσει επειδή δεν έτυχε, όχι επειδή δεν διαβάζω τέτοιου είδους σάιτς-ή και χειρότερα). δεν θα έλεγα την άποψη μου ούτε γι' αυτά, αν δεν είχα διαβάσει ποστς πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου του ικονοκλαστ(πράγμα το οποίο ήξερε και περίμενε ο ικονοκλαστ, εδώ μέσα θα κριθεί διαφορετικά η συμμετοχή του σ' ένα τέτοιο σαιτ, μιας και οι απόψεις του είναι γνωστές) αλλά κι αν ο μινμιν δεν έκανε εκείνο το ποστ κριτικής. εξάλλου δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να δικαιολογηθεί- αν θέλει να δικαιολογηθεί, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει- λέγοντας απλώς "κάνω μέινστριμ ή ποπ πράγματα".τι είναι το μέινστριμ και το ποπ δηλαδή;κάτι εκ των πραγμάτων ωραίο;κάτι υπεράνω κριτικής;ή μήπως οτιδήποτε μπαίνει κάτω απ' αυτή την ταμπέλα είναι της ίδιας και συγκεκριμένης ποιότητας;σημειωτέον, δεν κριτίκαρα καν την θεματολογία των άρθρων, παρά μόνο τον τρόπο γραφής.όταν αποφασίζεις να γράψεις κάτι που θα δημοσιευτεί, το πρώτο και σημαντικότερο είναι να βρεις τον τρόπο που θα το γράψεις.όποιος θέλει το λαμβάνει υπόψιν(ο ικονοκλαστ στην προκειμένη, μιας και δικά του είναι τα κείμενα) ή δεν το λαμβάνει.ούτε από καταστροφή θα σωθεί, ούτε η καταστροφή θα του ρθει.έτσι κι αλλιώς,μπροστά στα 20 χιλιάδες λαικ , ότι και να πεις, καταντά αδύναμο και γραφικό.:-)

σημ.απ΄την άλλη, αν έγραφε διαφορετικά, μπορεί να μην είχε 20 χιλιάδες λαικ-και είναι κατανοητό.αλλά αυτό είναι δικό του θέμα και δεν αφορά την οποιαδήποτε κριτική γίνεται.
σημ2.όσο ανεβαίνουν τα λαικ κι η αναγνωσιμότητα ,αυξάνει κι η συμμετοχή του σαιτ στην δημιουργία κουλτούρας.
σημ3.όταν ο ικονοκλαστ μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης με αφορμή την κριτική που του γίνεται,απαντώντας στα ποστ μας, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι αντιδρούν με άλλον τρόπο.αφήστε τον άνθρωπο να πει ότι είναι να πει, μη γίνεστε ικοκλαστότεροι του ικοκλαστέως

αυτά

landy
12-03-2013, 17:06
εντωμεταξύ στο άρθρο που είναι απ' τα καλύτερα που χεις διαβάσεις, υπάρχουν λάθη που βγάζουν μάτια, αν κάποιος έχει έστω και την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο.
πχ.δεν υπάρχει beatnik λογοτεχνία.υπάρχει beat λογοτεχνία, της οποία δεν ήταν πρωτοκαγκελάριος ο μπάροουζ. ή το κείμενο για το νταντα παρακάτω, βρίθει ανακριβειών

freak brother
12-03-2013, 17:26
εγω βλεπω πολυ θετικα αυτο που προσπαθει να κανει το σαιτ.. δλδ εχει 2-3 αρθρα για να μαζεψει κλικς αλλα μεσα σε αυτα βαζει και 1-2 αρθρα που μπορει ισως και εναν πιτσιρικα να προβληματισουν - κανουν να ψαχτει , κερδος θα ειναι. αυτα .

12-03-2013, 17:27
εντωμεταξύ στο άρθρο που είναι απ' τα καλύτερα που χεις διαβάσεις, υπάρχουν λάθη που βγάζουν μάτια, αν κάποιος έχει έστω και την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο.
πχ.δεν υπάρχει beatnik λογοτεχνία.υπάρχει beat λογοτεχνία, της οποία δεν ήταν πρωτοκαγκελάριος ο μπάροουζ. ή το κείμενο για το νταντα παρακάτω, βρίθει ανακριβειών
“I want to marry the play of ideas to farce,” Mr. Stoppard explained. (http://www.towntopics.com/wordpress/2012/03/21/lenin-james-joyce-and-dadaism-all-in-the-style-of-oscar-wilde-in-tom-stoppards-exuberant-travesties-at-mccarters-matthews-theatre/)

zeo
12-03-2013, 21:35
http://s.pixogs.com/image/A-1888818-1304114471.jpeg

να κεράσω τραγουδάκι που φαίνεται να ταιριάζει στο πιο σοβαρό κομμάτι του κατά τ'άλλα ποπ Λούμπεν;

https://www.youtube.com/watch?v=JYej0-ptkHg

BURNIN AMBITION
12-03-2013, 22:21
δε θελω να σχολιασω το λουμπεν. απλα θα πω δεν οτι δεν εινα ιτου γουστου και τιποτα αλλο και ο καθενας μπορει να καμει οτι γουσταρει. ομως ελεος. το ουανμαν ειναι οτι χειροτερο εχει βγει ποτε στο ιντερνετ. εβερ. πιο ηλιθια ανουσια και προχειρααρθρα δεν εχω δει ποτε. ζητημα ενα στα 100 να αξιζουν. ρηχα οσο δε παει ανουσια ανεμπονευστα και γενικα σκατα. ελεος. απορω ειλικρινα τι σας αρεσει απο δαυτους

00i00
12-03-2013, 23:43
καλο ειναι να ξερομε τι πρεπει να περιμενομε απο τετοια σαιτ γενικα
πχ στο ''αφιερωμα'' για το τσακεντελικο ροκ ο μπαρμπας λεει για το Psychedelic Sounds Of... ενω εχει προηγηθει, εστω και στην ιδια χρονια, το Psychedelic Moods (The Deep) & το Psychedelic Lollipop (Blues Magoos)
αυτα δεν νοχλαν...και το Κλικ επι βλαχου εκαμνε αφιερωμα στους Beat, κλαιν
και στο χαμμερ καμναν στους Hawkwind και αν γραψω για ποιες μπαντες επηρρεασαν (συμφωνα με τον ας μην πω) θα κλαψουν και τα κρασπεδα

τελοσπαντων στο λουμπεν (νομιζω) διαβασα ενα καλο για τον Σαββοπουλα

metamelia3
13-03-2013, 00:41
http://s.pixogs.com/image/A-1888818-1304114471.jpeg

να κεράσω τραγουδάκι που φαίνεται να ταιριάζει στο πιο σοβαρό κομμάτι του κατά τ'άλλα ποπ Λούμπεν;

https://www.youtube.com/watch?v=JYej0-ptkHg
Το Seeping through the veil of the unconscious είναι από τα καλύτερα πράγματα που άκουσα στο 2010. Χάρη σ' αυτό το ποστ έμαθα ότι είναι μόνο ένα άτομο, Rachel Evans (η). Κουλ κουλ.

ikonoklast
13-03-2013, 05:19

Landy, πολύ φιλικά: Έχεις δίκιο για το beat και το beatnik, πρόκειται για παραφορά. Ο Burroughs είναι ο πρωτοκαγκελάριος του beat και αυτό δεν είναι ζήτημα ακρίβειας, είναι η άποψή μου. Το νταντα ενδέχεται να περιέχει και ανακρίβειες. Θα σου πρότεινα ωστόσο να δοκιμάσεις να συντάξεις πρώτα μερικές προτάσεις που έχουν σωστή σύνταξη, στίξη, ορθογραφία και -κυρίως- βγάζουν ένα κάποιο στοιχειώδες νόημα και μετά να έρθεις να κουβεντιάσουμε με την ίδια αυστηρότητα ό,τι θέλεις και αγαπάς.

landy
13-03-2013, 20:00
έχω δοκιμάσει να το κάνω, αλλά δεν μ' αρέσει.όπως και να χει, έχω διαβάσει κι εγώ το συντακτικό της πέμπτης δημοτικού.κουραστικό βιβλίο

ikonoklast
13-03-2013, 20:07
Δοκίμασε να βάζεις κενά μεταξύ των προτάσεων και να τις αρχίζεις με κεφαλαίο. Για αρχή.

landy
13-03-2013, 20:16
δεν γίνονται αυτά που λες.θα σου εξηγούσα αλλά δεν σ ενδιαφέρει

rat_poison
14-03-2013, 13:27
άσ'το το παιδί, ο δρόμος της σύγκρουσης με το ορθογραφικό κατεστημένο που έχει διαλέξει είναι δύσκολος. εμπρός, λάνδη, είμαστε μαζί σου.

black sheep
15-03-2013, 15:43

Landy, πολύ φιλικά: Έχεις δίκιο για το beat και το beatnik, πρόκειται για παραφορά. Ο Burroughs είναι ο πρωτοκαγκελάριος του beat και αυτό δεν είναι ζήτημα ακρίβειας, είναι η άποψή μου. Το νταντα ενδέχεται να περιέχει και ανακρίβειες. Θα σου πρότεινα ωστόσο να δοκιμάσεις να συντάξεις πρώτα μερικές προτάσεις που έχουν σωστή σύνταξη, στίξη, ορθογραφία και -κυρίως- βγάζουν ένα κάποιο στοιχειώδες νόημα και μετά να έρθεις να κουβεντιάσουμε με την ίδια αυστηρότητα ό,τι θέλεις και αγαπάς.
*Εν είδα. Αν ορθογραφία, σοφία. Κανε μου την x-ίσως-η μουρλομαθηματι(γ)κα
4-11-12 3:05

Mitsmann
15-03-2013, 15:46
Γεια σου γιουλαη.
αντιο γιουλαη.

freak brother
15-03-2013, 17:12
δεν κανετε κανα σκριπτακι να βρισκει τα ασυναρτητα ποστς και να κανει αυτοματα ban τον χρηστη.... γιουλαι .

kollaps
27-03-2013, 19:08
Τι έπαιξε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Krux
02-04-2013, 12:36
πάτος

http://luben.tv/blogs/11898/

antimusic
08-05-2013, 21:43
πρέπει να καθαρίσετε κάπως τις σελίδες σας, πολύ clutter, με κουράζει, το μάτι δεν πέφτει πουθενά.

tsimpouklano
13-05-2013, 02:29
http://luben.tv/blogs/16931/

Ο Πάνος, παλιός αναρχικός που εξακολουθεί να είναι μέσα στα πράγματα....

Λύγισα ειναι η αληθεια.

Art In Haste
13-05-2013, 02:53
http://luben.tv/blogs/16931/

Ο Πάνος, παλιός αναρχικός που εξακολουθεί να είναι μέσα στα πράγματα....

Λύγισα ειναι η αληθεια.

Χμμμμμ (http://www.tokoulouri.com/society/anarchappy/)

tsimpouklano
13-05-2013, 02:57
Το ξέρω βρε, λόγω της διατύπωσης το πόσταρα.

ikonoklast
13-05-2013, 18:08
πρέπει να καθαρίσετε κάπως τις σελίδες σας, πολύ clutter, με κουράζει, το μάτι δεν πέφτει πουθενά.

Κάνω ένα redesign που προχωράει αργά.

Πάρτε και 10 τσιράκια πιο χρήσιμα απο τον Άρη Πορτοσάλτε. (http://luben.tv/blogs/17021/)

rat_poison
13-05-2013, 19:15
το luben έχει γίνει σχεδόν καθημερινός προορισμός για χασομέρι
μ' αρέσει που έχει άποψη ο χαβαλές_της_πούτσας που κάνουνε, δίνει το κάτι παραπάνω από τη μαλάκυνση στο ράντομ_ίδερνε_βλογ

πού είναι η χολή;

ikonoklast
13-05-2013, 19:20
Πίνει μπάφους κάπου στη βόρεια ελλάδα και σκέφτεται να ανοίξει ένα μπαρ.

Λεκές
13-05-2013, 19:23
Όχι άλλα μπαρ και καφετέριες στη Βόρεια Ελλάδα να του πεις. Πρέπει να έχεις περισσότερες επιλογές από όλο το Δυτικό κόσμο μαζί.

ikonoklast
13-05-2013, 19:31
Been there. Το επιχείρημα «Έλα να φτιάξουμε ένα ελληνικό weblog!» μάλλον πείθει ακόμα λιγότερο.

Parasight
05-06-2013, 11:07
Οι Black Keys Δεν Είναι Μόνο Το Lonely Boy (http://luben.tv/muse/19807/)

Γεια στο πληκτρολόγιο του παλικαριού :thumbsup:

metamelia3
05-06-2013, 16:00
τση κοπελιάς εννοείς.

Parasight
06-06-2013, 10:44
Ακόμη καλύτερα, έχω και δίσκους στο σπίτι να ακούσουμε παρέα αν θέλει πέστης:!:

KoiliaSamprela
08-06-2013, 07:43
Τωρα τελευταια, οταν παω να μπω στο site για πρωτη φορα, μου βγαζει το αποκατω:
http://i.imgur.com/3OGUFCz.png
Οταν κανω refresh μου δειχνει κανονικα την σελιδα.

Firefox? αν ναι είναι γνωστό πρόβλημα, λένε ότι με resete τον firefox θα είσαι οκ.

ikonoklast
10-06-2013, 08:04
Saloth, φαίνεται ότι δεν είναι δικό μας θέμα, με ένα πρόχειρο google οι περισσότεροι αυτό που λέει ο σαμπρέλας κάνουν.

Οι Black Keys Δεν Είναι Μόνο Το Lonely Boy (http://luben.tv/muse/19807/)

Γεια στο πληκτρολόγιο του παλικαριού :thumbsup:

Είναι παλικάρισα.

ikonoklast
15-07-2013, 22:37
http://luben.tv/wp-content/themes/takeover/images/header1.png?460589

Hipster alert.

https://www.facebook.com/events/357844700985026/

ikonoklast
17-07-2013, 01:19
Αφισάκι και πρόγραμμα. Περάστε μια βόλτα, ωραία θα είναι.

http://i.imgur.com/FGyz0UQ.png

ikonoklast
08-09-2013, 23:40
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1170712_624007377622079_309535995_n.png

Νέα σεζόν. Πιο κακοχιπστερς απο ποτέ.

ypersyntelikos
09-09-2013, 13:01
με psyduck δεν πας πουθενά

Parasight
19-09-2013, 08:20
Μούφα 15 Σεπτεμβρίου. Παρατήστε το.

mourning apocalypse
20-10-2013, 21:04
πάει για κλείσιμο η φάση παιδιά?

ikonoklast
20-10-2013, 21:25
Γιατί;

stam and the witches
21-10-2013, 14:04
Δεν είμαι σίγουρος αν το καινούργιο στήσιμο είναι καλύτερο από το προηγούμενο, που ήταν λιτό και blogίστικο. Επίσης κάντε κάτι επειγόντως με τον σέρβερ σας.

Drumsick
21-10-2013, 14:47
Λιτό το προηγούμενο? Ένα χαώδες μπουρδέλο ήταν. Τώρα είναι λιτό.

metamelia1
21-10-2013, 16:04
http://i.imgur.com/h1xl5Yl.gif

Mitsmann
21-10-2013, 16:34
Λαθος ακκαουντ?

ikonoklast
21-10-2013, 18:16
το προηγούμενο, που ήταν λιτό και blogίστικο

srlsy wtf doge

stam and the witches
21-10-2013, 20:34
Καλά άσ'το αυτό, συνηθίζεται. Με τον σέρβερ κάντε κάτι επειγόντως.

ikonoklast
21-10-2013, 22:29
Τι έχει ο σερβερ ρε μανίτο, με βάση κάθε testing τρέχει γύρω στα 6-8sec στη homepage, νούμερο όχι κακό αν λάβεις υπόψη ότι έχεις ένα template που φορτώνει τεράστια slides σε κάθε βασική σελίδα και κάφρους συντάκτες που πρέπει να τρέχεις απο πίσω τους γιατί ανεβάζουν unoptimized εικόνες σε κτηνώδεις αναλύσεις. Επιδέχεται σίγουρα βελτιώσεων αλλά ισοφαρίζει ή κερδίζει τους «ανταγωνιστές» που παίζουν το ίδιο cms και χάνει μόνο από τους μεγάλους, που έχουν πολύ πιο δυνατούς σερβερς.

Lifo (http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.lifo.gr)

Popaganda
(http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.popaganda.gr)

Provocateur (http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.provocateur.gr)

Andro (http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.andro.gr)

Luben. (http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.luben.tv)

stam and the witches
22-10-2013, 22:17
Οκέι. Κάνε επίσης αν γίνεται να βλέπουμε το συντάκτη στην αρχή του άρθρου και όχι στο τέλος.

ikonoklast
22-10-2013, 23:05
Ναι, αυτό πρέπει να γίνει όντως.

Σε άλλα νέα, στη νέα σεζόν διώξαμε όλα τα τσουτσέκια τύπου mikeius, κάναμε την απόλυτη μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα (λίγο στρουκτουραλισμός, λίγο κάγκουρας) και συνεχίζουμε με μεγάλα πλάνα.

http://luben.tv/blogosphere/abaluben/25395/

rat_poison
23-10-2013, 11:37
αλληλεγγύη στους απολυμένους του luben.

jk γαμήστε τον τον πούστη τον μπραφ.

Art In Haste
31-10-2013, 01:51
Τα Solero Shots 00ς δεν ήταν;

Phantom Duck
31-10-2013, 13:32
ποιος νοιάστηκε αλλά το google λέει 1999

ikonoklast
31-10-2013, 13:58
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ 'ΜΑΣ

mazepsate ton kathe papara pou ehei Apixisi sto anapiro elliniko koino ke skopevete na vgalete fragka apo afto.

ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑ ΜΟΝΟ :puke:

Ο Λαζόπουλος του ιντερνέ

Aίσχος.

στην ιδια λουμπα που πεσε κι ο χαζομαρξ.

οι σεπτικ φλες των μπλογκς ρε μλκ :')

Χάρη στη δική σας αγάπη συνεχίζουμε! H φάση έχει αρχίσει να στρώνει: http://luben.tv/blogosphere/politics/25810/

enitharmon
31-10-2013, 14:16
H Eris Priestley συγγενής σου;

ikonoklast
31-10-2013, 15:17
Συνωνυμία.

casshern
31-10-2013, 16:30
http://luben.tv/wp-content/uploads/2013/10/%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%829.jpg?294693

Ομοιότητες με ολίγη από blast from the past :

Άντυ και Φλο
http://203.144.22.84/images/features/defaults/30.jpg

freak brother
31-10-2013, 17:01
η κοτσιδα της μονιμους απο που σκατα βγαινει?

Coloubra
31-10-2013, 17:08
einai amerikaniko jockey exoun tripa piso

stam and the witches
24-11-2013, 20:09
2 λόγια για το zine που αγαπήσαμε:

- Εξακολουθεί και μου φαίνεται ότι φορτώνει αργά, οι εικόνες κάνουν έναν αιώνα να φορτώσουν.
- Τι είναι αυτή η μαλακία με το Disqus; Βάλτε ξανά τη facebook φόρμα, ούτε ένα σχόλιο δε σας αφήνουν.
- Πότε θα γραφτεί κανά άρθρο; Φτάνει πια με τη μικρή Μαιρούλα από το Τέξας που ήπιε 2 μπάφους και ζωγράφισε τη θεια της - omg δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες.
- Τα έγραψα και στο fb, τα λέω κι εδώ: ποστάρετε επώνυμους παπάδες με το αστειάκι ότι είναι παιδεραστές λες και είστε το webwar.

Αυτά, μου χει λείψει το παλιό λούμπεν που το τσέκαρα κάθε μέρα :(

Parasight
28-11-2013, 11:39
http://luben.tv/blogosphere/blogs/30134/ ανάμεσα στα καλύτερα "άρθρα" έβερ μόνο λόγω των σχολίων από κάτω.

ikonoklast
28-11-2013, 13:10
- Εξακολουθεί και μου φαίνεται ότι φορτώνει αργά, οι εικόνες κάνουν έναν αιώνα να φορτώσουν.
Βάλε κανονική σύνδεση και μη κλέβεις απο τους γείτονες.

- Τι είναι αυτή η μαλακία με το Disqus; Βάλτε ξανά τη facebook φόρμα, ούτε ένα σχόλιο δε σας αφήνουν.

Το disqus λειτουργει σαν άτυπο filtering των τελείως καθυστερημένων χρηστών. Κάποιος που δε μπορεί να βρει το κουμπί "login μέσω facebook" για να σχολιάσει, δε θέλουμε να σχολιάσει.

- Πότε θα γραφτεί κανά άρθρο; Φτάνει πια με τη μικρή Μαιρούλα από το Τέξας που ήπιε 2 μπάφους και ζωγράφισε τη θεια της - omg δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Παίζει τρελό aggregating που δυστυχώς ανεβάζει τα views, από την άλλη το nihil pop σιγά σιγά γίνεται καλύτερο και χτίζουμε ένα σοβαρό μουσικό section - πράγμα που δεν υπήρχε παλιά. Ετοιμάζουμε ειδικό taxonomy για long reads μόνο με κανονική αρθρογραφία επίσης.

- Τα έγραψα και στο fb, τα λέω κι εδώ: ποστάρετε επώνυμους παπάδες με το αστειάκι ότι είναι παιδεραστές λες και είστε το webwar.

Και λοιπόν; Παπάδες είναι.

chris_boss
28-11-2013, 13:19
αυτό με τις εικόνες όμως ισχύει

ikonoklast
28-11-2013, 13:47
Eννοείς ότι οτιδήποτε άλλο βλέπεις με πολλές εικόνες μεγάλης ανάλυσης, φερειπείν το Picture Τhread στο ER, φορτώνει σφαίρα αλλά στο Luben αντιμετωπίζεις προβλήματα;

chris_boss
28-11-2013, 14:05
Άσε το Picture Τhread που μπορεί να είναι ανεβασμένες οπουδήποτε. Πχ, οι εικόνες με το σκύλο, πόσο μεγάλη ανάλυση έχουν; Βασικά το πρόβλημα δεν είναι στο φόρτωμα αλλά στο σκρολάρισμα. Σα να φορτώνουν μόνο όταν κατεβαίνεις τη σελίδα.

ikonoklast
28-11-2013, 14:09
Όντως φορτώνουν όταν κατεβαίνεις τη σελίδα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lazy_loading

chris_boss
28-11-2013, 14:23
οκ, δεν ήξερα ότι ήταν θέμα σχεδιασμού. προσωπικά δε με βολεύει και πολύ αλλα νταξει.

Parasight
28-11-2013, 14:34
Αυτό όμως δε βολεύει εμάς που μπαίνουμε απο τη δουλειά με αργή σύνδεση, βάζουμε τη σελίδα να φορτώσει και επιστρέφουμε να τη δούμε όταν έχουμε τελειώσει τη δουλειά μας, ελπίζοντας να έχει τελειώσει το φόρτωμά της.

ikonoklast
28-11-2013, 15:20
Αυτό όμως δε βολεύει εμάς που μπαίνουμε απο τη δουλειά με αργή σύνδεση, βάζουμε τη σελίδα να φορτώσει και επιστρέφουμε να τη δούμε όταν έχουμε τελειώσει τη δουλειά μας, ελπίζοντας να έχει τελειώσει το φόρτωμά της.

Μπορώ να σου πω τρόπους να το παρακάμψεις αν σε ενοχλεί πολύ. Σε sites σα το Luben ο -συντριπτικά- περισσότερος κόσμος μπαίνει στη σελίδα από ένα link σε social media και αν χρειαστεί να περιμένει πάνω απο 6 δευτερόλεπτα για να ανοίξει, θα κλείσει το tab.

ikonoklast
31-01-2014, 02:15
Είχαμε ολικό ρεκορ visits σήμερα και χθες με αυτό: http://luben.tv/blogosphere/blogs/34345/ και χαζοχαιρόμαστε κλπ.

Και σκάει ο βαμβαξ και θυμίζει ότι δέκα χρόνια πριν είχε κάνει αυτό: http://www.vamvax.net/almanako/titles/titles.htm

antimusic
31-01-2014, 18:07
Είχαμε ολικό ρεκορ visits σήμερα και χθες

χαρείτε.

http://i.imgur.com/sXlmP9Z.jpg

ikonoklast
31-01-2014, 18:53
Τι κοιτάμε;

antimusic
31-01-2014, 20:55
τρολολόλ σχόλια στο άρθρο για τον τζήμτρογλου.

ikonoklast
31-01-2014, 21:42
Ok. Έχω σταματήσει να διαβάζω σχόλια εδώ και μήνες, με εξαίρεση 5-6 σεσημασμένους που έχουν πλάκα και σχολιάζουν σταθερά, τους άλλους πιστεύω ότι δε τους σώζει τίποτα.

Agoraphobic_S.I.
06-02-2014, 17:30
Ακόμα να καεί ο σέρβερ του αριστερού εξυπνακισμού;
Δεν υπάρχει ούτε ένας χάκερ στην ακροδεξιά;

Parasight
07-02-2014, 11:02
Στο http://luben.tv/nihilpop/nsfw/34866/ ξεχάστηκε το

http://nerdywithchildren.com/wp-content/uploads/2013/06/Thats-not-your-mommy-anymore.jpg

Το έχω :D

ikonoklast
07-02-2014, 14:11

Έχω πάρα πολυ αστεία ιστορία γι' αυτό σχετική με γνωστό γαμπρό που ενοχλήθηκε από γνωστή ανάρτηση και γνωστή «εταιρεία security» που ήθελε «να μας βρει».

KoiliaSamprela
07-02-2014, 14:16

Έχω πάρα πολυ αστεία ιστορία γι' αυτό σχετική με γνωστό γαμπρό που ενοχλήθηκε από γνωστή ανάρτηση και γνωστή «εταιρεία security» που ήθελε «να μας βρει».

πες την ιστορία έστω και πριβέ :D

mourning apocalypse
06-04-2014, 05:19
πώς θα γίνει να ανεβάζει ο στρουγκ 3 αναρτήσεις κάθε εβδομάδα?

Ghoul
15-04-2014, 20:08
το βλέπω μια φορά τη μέρα να μου φτιάχνει τη διάθεση

http://youtu.be/cGBdmUSWZ3c

http://luben.tv/web/www/37845/

Yanqui
15-04-2014, 21:04
MA MAN TYRONE <3

ikonoklast
28-04-2014, 18:42
Η καθοδος του Μαρινακη στις εκλογες, εστω και αυτοδιοικητικες, ΄΄χαλαει την πιατσα΄΄ και θεωρειται πολυ επικινδυνη για το υφισταμενο ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Θυμιζω οτι προεβλεψα εδω, πως θα πολεμηθει λυσσαλεα. Τα οργανα, οπως αυτα τα δυο ΄΄δημοσιευματα΄΄ του luben tv, εχουν αρχισει ηδη να βαρανε...Και η λασπη θα γινεται περισσοτερη, οχι μονο μεχρι την ημερα των εκλογων, αλλα κυριως απο΄κει και περα. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Φοβουνται το ΄΄ξενο΄΄, το μη ΄΄δικο τους΄΄, το απροβλεπτο, το μη ελεγχομενο. Το παιχνιδι, Σαββα, δεν εχει σχεση με τον αθλητικο συνδεσμο - κολοσσο, τον Ολυμπιακο, ή αν θελεις εχει, αλλα μονον επιφανειακα και συγκυριακα. Το παιχνιδι ειναι βαθυτερο, ειναι εξοχως ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Η ηχηρη εμφανιση του Ολυμπιακου, ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, στο αυτοδιοικητικο στερεωμα της πολης του Πειραια, εχει πολλαπλη σημασια και φαινεται να πληττει παγιωμενα ή/και αναδυομενα πολιτικο-οικονομικα κυριως ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Κατι μου λεει λοιπον πως πισω απο τις αναρτησεις που συζηταμε, δεν βρισκονται απλα ορισμενοι πρασινης αποχρωσης luben τυποι, oπως αφηνεται να φανει, αλλα - ισως - περισσοτεροι, ΄΄επιφανεστεροι΄΄ και ΄΄χωρις χρωμα΄΄... Εκεινα που΄χω σιγουρα ειναι οτι δεν προκειται για γηγενεις Πειραιωτες ( εκτος αν αυτοι εχουνε πια φλωρεψει τοσο πολυ ), ουτε και για πολυ γραμματισμενους ( εχει εισαγει αντι για εχει εισαγαγει, τον γιγα αντι τον γιγαντα, μασωνος αντι μασονος και, και, ων ουκ εστιν αριθμος, βαριεμαι τωρα να γραφω...). Να το παρακολουθουμε παντως το πραγμα, θαχει πολυ ψωμι...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140427/oi-tsatsoi-toy-lubentv

freak brother
28-04-2014, 18:49
reds against the machine...

ikonoklast
23-05-2014, 14:16
https://twitter.com/Mandravelis/status/469736187645952000

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/469474976299765760

alaiah
19-08-2014, 11:49
happening now
https://imagizer.imageshack.us/v2/735x429q90/540/QQYCR7.jpg